Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

189 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Den danske missekat

Årh hvor er det dejligt at der bliver samlet op på alle de løse tråde og får dem bundet sammen.. Håber vi kan gå på juleferie med helt varme hjerter i aften ❤️ Jeg må sige at det her har været en af de allermest fantastiske rejser til dato! Serr, jeg elsker hvordan vi fik set Isak udvikling (i det hele taget synes jeg at der i alle tre sesonger har været en jævnlig fantastisk karakterudvikling). Vores lille Isabell er blevet voksen 😍 Så selvom jeg er temmelig lei over at skulle sige farvel til Evak i aften, så bliver det med en masse kos og kærlighed. Og vi får jo se vores venner i 16 min endnu så i aften skal nok blive en dejlig aften.
Åh vil ikke sige farvel til jer norske (og svenske mm) venner! Det har været så fantastisk at opleve ventetiden sammen med jer!
GOD JUL til jer alle sammen!! I må kose jer så JÆVLIG meget nå ❤️❤️🎄🎄🎄
Klem fra Danmark

2
kjære søte dansker

Vi elsker dere! Takk for nå, vi sees i sensong 4! Jul, glede og Even og Isak!!!

3
dansk bøsse

Du sku' nu ta' og holde dig til dansk. Ja, jeg ved du er kæmpefan af Skam, det er jeg også. Men det begynder så småt at blive en lille bitte smule sært, når du begynder at flette norske vendinger ind i din kommentar.
Vores to sprog er SÅ tæt på hindanden at man efterhånden bli'r i tvivl om du skriver dansk eller norsk.
På den anden side set, måske det i virkeligheden er dér vi skal bevæge os på vej hen. Mod et globaliseret skandinavisl, så vi alle forstår hinanden.
Under alle omstændigheder; god jul herfra, hvis det er noget I går op i.
Ellers bare fred og kærlighed.
(Hvad hedder det på norsk?)
🙂

4
Vestlandet

Fred og kjærleik på nynorsk 😁💖✌

5
Norwegian Person

fred og kærlighed heter fred og kjærlighet :)) eneste forskellen er j

6
God jul

Fred og kjærlighet

7
Lott

Bli med oss inn i sesong 4 også, alle flotte dansker!

8
Den danske missekat

Selvfølgelig da! Skam har så småt overtaget livene vores 😉

9
Mathilde

Hadde aldri trot jeg skulle si dette, men: Sonja er søt, og hun er en bra person med et godt hjerte. Isak ville muligvis aldrig vært kommet så langt med hensyn til Even hvis ikke det var på grund av Sonja!!

10

Jeg sa det hele tiden jeg. Fordi jeg vet bedre enn å tro at mennesker som er såret er slemme og stygge av natur.

Men flott at resten følger etter.

11

Fine Isak ❤️

12
Dere

Liker hvordan hun snakker til Isak som dere, hun snakker til Evak <3

13
Så fint å få avslutning på alle fronter

Vi glemmer av og til hvor mye Sonja fortjener det ❤

14
Oh OkAY

Så hyggelig å kunne ha et fint forhold til kjærestens eks 😀

15
Mina

Sonja må være verdens mest forståelsesfulle eks

16
Mariann

Å, fint! Jeg er så glad for at Sonja fikk en ordentlig og troverdig utvikling, og ikke bare ble avskrevet som Den Slemme Eksen.

17
Flinke Isak

Voksenpoeng for det der ass ❤️

18
Sonja er en cool chick, altså.

Respekt 👌

19

Oi, her kommer det stadig mer. Jeg sitter med mobilen i hånda og trykker på SKAM-logoen fordi jeg ikke aner hva som venter. Føler meg totalt fanget i Julie Andems makt, helt uten kontroll, men jeg sier takk for det jeg får. ELSKER at hun sier DERE her. Jeg vet jo at det er dem, men jeg er fortsatt der Isak var for en stund siden, jeg trenger mange bekreftelser. Men Isak driver tydeligvis og nøster i tråder, så får vi se hvor mange han vil nøste opp for oss før det er over.

20

Synes ikke hun trenger å oppføre seg som en dårlig taper. Isak har ikke gjort noe galt! God jul

21
Isak ass

jeg elsker deg! Du är för snäll <3

22
Steike for ein going

og Respekt til Sonja. Lykke til med EVAK og ei ei riktig god jul:)

23
serr

tror sonja dukker opp på festen også

24
Så søt Isak er

Og Sonja har min fulle respekt ❤

25
Første

Første

26
JULie

❤ snart sesongslutt.. Hva skal jeg ta meg til nå????

27
Danish fan

Stort gjort af Isak - Selvom hun har været lidt små sur, så er han bare så god. Team ISAK <3

28
Benedicte

Elsker skam!😍❤

29
Sofus

jeg ågså

30
Farwelll😢

Going to miss Skam 😓

31
ELSK

Digger Sonja litt <3 Hun er jo god, da! Vil jo bare Even sitt beste! <3 <3

32
Århh ingen løse ender

Nu er det virkelig slut om lidt 😭😭😭 Vil have mere Isak 😣

33
ELSK

Digger Sonja litt <3 Hul er jo god da! Hun vil jo bare Even sitt beste <3

34
Vilde

åh hjerte mitt! Isak har blitt en så bra person hjennom denne sessongen! <3

35
❤️

Isak, ass.
Even er verdens heldigste gutt!

36
Ååååå altså

Nå er jeg så spendt.
Kan alt bare gå på skinner?
Eller skjer det noe drama?

37
Hei Isak

Ville bare si tusen takk for bra tv og sånn og god jul

38
Isak

Så fint du tenkte på Sonja. Du vokser dag for dag. Føler julefreden kan senke seg.

39
"..til dere også"

Den var fin. Sonja har innsett at det er Isak og Even, og at de er sammen.

40
❤️❤️❤️

Jeg liker Sonja tbh

41
Alt er LOVE ❤️

Ååå nydelige Isak ✨❤️✨ Kjenner jeg blir så trist av å tenke på at det snart er slutt på denne sesongen .... 😢😢😢😢 Takk for en vidunderlig reise 🏳️‍🌈❤️💛💚💙💜❤️🏳️‍🌈 #Duerikkealene 😘 Tusen takk, Tarjei og Henrik dere er helt amazing ✨❤️✨ Håper vi får se mer til dere i årene fremover ... HULK HULK #gråtersomenfoss ...

42
Julia

Isak utveckling denna höst.. <3

43
Anja

Skam er elsk😍

44

Synes dette er litt ekkelt. "For godt til å være sant". Hvorfor har jeg en sånn skeptisk ekkel følelse?.

45
Gjest

god jul

46
Sonja

Næstekærlighed - åååhhh jeg græder næsten allerede! Ved snart ikke, om mit lille hjerte kan holde til mere love, ass! ALT ER LOVE <33

47
Blir rørt

Isak har vokst på mye, han er blitt en helt fantastisk person på kort tid❤️

48
Cielo @stuckinlarry

I'm so proud of isak♡♡♡ last FREDAG with evak, I'm crying

49

Kan det være noe muffens her nå?.. Føler liksom at Sonja er "farlig"...

50
Flotte fine Isak

Går med en klump i magen...trist og følelsesmessig helt i ulage.
Sørger...og gråter for alt og ingenting.
Savner allerede å se fineste gutta utspille magi på skjermen...!!!

51
Just a mind

Hah god jul Sonja og aldri snk til meg mer, skulle du sagt. Neida

52
Skam er for

Herregud skam har blitt for homoseksuelikke sånn frekt ment eller noe men det å se på homoe kysse er bare kleint hvis du er enig svar enig ❤️👨‍❤️‍👨👨‍❤️‍💋‍👨❤️

53
Jeg svarer....

....fordi jeg er totalt uenig. Kjærlighet er vakker uansett. Og jeg håper etter denne sesongen at jeg får se fler gutter kline og gå hånd i hånd på gata.

54
💙💙

Jeg syntes det er rasende sexy å se to gutter kysse... Og jeg er jente.

55
Meg -

Selv om du kanskje ikke mener å være frekk ved å skrive det du gjør, så er det for det første en helt unødvendig og støtende kommentar og for det andre, nei det er akkurat like lite kleint å se på et homofilt par kysse som det er å se på et heterofilt par kysse.
God jul, kjærlighet er for alle ❤️

56
Jeg svarer deg

Ikke fordi jeg er enig, men fordi jeg seriøst lurer på hva du prøver å oppnå ved å skrive noe sånn.

Håper du å få en haug kommentarer hvor folk heier på deg og synes det er topp å diskriminere andre mennesker -føler du deg populær da? Hadde du bare et behov for å uttrykke offentlig at du ikke er som resten av folka i kommentarfeltet her, at du har tatt et standpunkt i livet, og ikke lar deg rikke på det? Eller føler du rett og slett bare for å kaste litt ild og skape drama?

Håper virkelig du ser denne kommentaren og svarer på det, ikke fordi jeg vil hate på deg, men fordi jeg oppriktig lurer på hva som driver deg til å uttrykke deg på dem måten. Det er mange som deg i kommentarfelt rundt omkring, kanskje akkurat du kan gi meg innblikk i hvordan dere tenker.

57
Herregud

Hvos du syns det er kleint så ikke se på! Ser du ikke kjærligheten i alle de andre kommentarene her?!
Kjærlighet er kjærlighet, og å se de kysse så naturlig og uhemmet er ingenting annet enn vakkert!
Skjerpings!

58
Fan.

🙂

59
Sonja

Har en følelse av at sesong 4 handler om Sonja.

60
💙💙

Får håpe ikke det... Jeg vil se penetrator-Chris eller Magnus. Men aller helst ei runde til med evak... *drøm*

61
andrea tangen jensen

Så fint at Sonja kan gi gode råd <3, første kom<3

62

Mange tråder knyttes på slutten her

63
Wiktoria

Shit as Isak is so grown up❤️💕

64
🌲🌲🌲

Så mye kjærlighet

65
(NOT PERFECT) GUTT 15

Åhhhh, så generøst, storsinnet og vakkert av Isak. Jeg tror han har et hjerte av gull, som inneholder masse kjærlighet 💖😊

66
Hmmmm

Hva kan dette bety, hvordan ender det?
Jeg er så spendt

67
Teamisakogeven

Koselig ❤ Nå venter vi i spenning på siste klipp! Julefest med kosegruppa! Even+Isak=❤