Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

559 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Jasmin

Sana ????

3
Nastya

Boring Sara again.

4
matilda

FY FAEN var inte förberedd på det här

5
Ella

FØRST! Halloooo!

6
Ja hallo?

.

7
Saritha

Ååå! Endelig et nytt klipp! Smart å lage en faksk profil på insta. Bare redd Isak får skylden. 🙁

8

Ho var jo ei falsk søplakjerring han aldri hadde følelser for, kan ikke forstå at han skal bry seg så mye om henne, men ville blitt skuffet over Sana. "Hun voldtok pc-en min da hun var hos meg og studerte, har ingen skyld i det" burde holde mer enn nok. Greater good

9

Jag tror att fredagsklippet fanns där av en stor anledning. Vi såg tydligt i klippet när Sana går igenom Isaks chatt att Sara skriver att Isak var hennes första kärlek, och att han alltid kommer ha en plats i hennes hjärta. Vi ser också att han svarar "du också <3". Genom Isaks instagrambild "before or after" så vet ALLA också att Even har tillgång till Isaks mobil och sociala medier, eftersom att han kunde göra en insta-rape. Detta kommer leda till att Sara tror att Even såg deras konversation, blev svartsjuk, och skapade detta konto. För varför skulle Isak göra det? Det går också rykten om att Even är "psycho", och tidigare postat konstiga saker på facebook/sociala medier när han gick på Bakka. Henne teori kommer stöttas av Vilde, som vet om detta väldigt väl. Sara kommer hämnas på Even genom att posta de sakerna han skrev om homosexualitet och islam, såsom hon tror att han har postat det hon skrev om sin vänner.

10
Precis så

Tror helt på detta jag också. Hoppas bara det inte går för långt ner i för någon av dom, Even, Isak, Sana, och så tror jag att Yousef kommer att ha en roll. Klurar på vilken det kan vara, men tror fortfarande att han hade en stor andel i att det gick galet med Even på Bakka. Han kanske kommer att se likheter och hjälper Sana att ...rädda Even?? Hoppas inte det går så långt!

11
Mari

Tror dessverre du har rett 🙁

12

Ja jeg er livredd for det samme. Dette må bare ikke ta knekken på Even altså. Og heller ikke på Isak. Og heller ikke på de to sammen - men her må vi huske traileren igjen; Isak var ved Even sin side hele tiden; og den sinnsyke ømheten som er mellom de to forsvinner ikke bare ut i luften. Men kanskje dette er måten Isak skal få vite om Evens selvmordsforsøk på... Jises eg har så vondt i magen. Pass godt på dem, Julie A.

13
Even even even blablabla

Herregud, så paranoide og redde folk er for at Even skal stilles i feil lys

14
Mari

...och det är säkert DET som är "näsblodet" i trailern egentligen, inte slagsmålet med Isak. Even har mer att vänta... ?

15
Even

Japp. Isak kommer självklart få skulden för detta, och Even kommer fara illa när Sara postar skit från Evens Bakka tid som hämnd. Ont i magen!

16
Hepp

Ja, och att Isak och Even kommer fara illa var väl knappast Sanas önskan. Sabla puckotjej, hade önskat att hon fick vara smart och självständig. Och modig och rak. Express yourself girl! Det Sana gör nu är fegt och faktiskt olagligt.

17
ÅÅÅÅÅÅNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIII!!!

Det er jo DET som kommer til å skje !!!?!? DU ER ET GENI!

Men jeg får vondt i magen!!!! Au, tarmene mine!!
Even <33 :,(

18
Sinus

Åånei, Sana!
Dette blir helt feil! Noora skulle nok ikke fortelle at hun er blitt sammen med Yousef kan jeg tenke meg...
Grugleder meg til å se hvordan dette blir løst ass..

19
Let's go bitches?

????????

20

neineineineineineinei

21
Ellin

Åhhhh nej <'3 Men Sana lader ikke Noora selv fortælle. Hun antager, at hun ved, hvad Noora vil sige. Jeg tror fortsat på Sana + Yousef! Dette må være endnu en misforståelser. Men Sana, Sana, Sana... ikke spred rygter og opret falske profiler for at tage hævn over selvsamme. 🙁

22

MEN DET ÄR FORTFARANDE INTE HELT TYDLIGT VAD DET VAR NOORA SKULLE SÄGA OCH VAD GREJEN MED YOUSEF ÄR???ELLER ÄR DET BARA JAG SOM VILL VARA OPTIMISTISK OCH TRO ATT DET INTE ÄR VAD DET VERKAR.

23
anonym

Nu har mitt tålamod nästan tagit slut. Det tigs och tigs och tigs. Alla säger i stort sett ingenting. Det händer ingenting. Ingen gör någonting och snart är Skam slut. Antagligen slutar det med att Sana sitter och tittar i 15 minuter.

24
enig

Det er ikke helt tydelig fordi det ikke er sagt enda, det er også mye rom for tolkning der. Alt fra: De har hooka på Syng, ballong-gutta sa at Yousef og Noora skulle treffes, Noora har nevnt Yousef for Sana før. Alt dette kan peke til at de har en greie, blir sammen etc. Men det trenger ikke være det heller fordi ingen har sagt det rett ut. Dessuten har vi Yousef og den basket scena fra helgen. Så det er mye ambivalens. Det kan være at vi tolker det riktig, men det er skam så vi kan også ta helt helt feil.

Frustrerende ass haha.

25
shits bout 2 go down

Neeeeeeiii nå kommer Noora til å si til Yousef at Sana ikke liker han 🙁 Og så kommer Isak til å klikke på Sana og sannheten kommer til å komme fram til slutt

26
Mkay?

''Dama jeg klina med på en fest for et par uker siden sa at hun jeg liker ikke liker meg''. Kjenn litt på den der.

27
Og Even sin crazy shit på wallen fra Bakka

blir posta av Sara fordi hun tror det Isak som har lagt ut meldingene.... Og så angriper hun Even for å ta hevn på Isak!!!!!!!!!!!!!!!!!

28
Elin

Hoppas Elias i sin svartsjuka kommer att konfrontera Yousef. Han tycker nog att Yousef borde hålla sig till hans syster och lämna Noora till honom själv. Då kommer Yousef dels att säga att han och Noora inte har nåt + att han vet att Sana ändå inte gillar honom. Eftersom Sana ju berätta för sin bror att hon gillar Yousef så kommer Elias att undra och därför snacka med systern sin för att reda ut det hela. Så hoppas jag att det blir!

29

Gjør det alltid

30
Sofie liker ikke

???

31
Danmark

Igen igen manglende kommunikation. Det er lige før det bliver lidt for meget. Alt hvad Noora sagde kunne tolkes som om at Noora ville fortælle hende at Yousef kunne lide Sana, og ikke at Yousef og Noora var blevet kærester... Og snart vil Isak finde ud af hvad Sana gjorde, Yousef får at vide at Sana ikke kan lide ham og the shit goes down.

32
Ja like førr

Ja det er like førr. Like førr fredag åsså ???

33
We need a party on fredag!

Pliis Julie! Nå må det komme en kul fest.., men så går alt til helvete på festen da men, og blir fælt, men vi trenger en fest likevel!

34
Danmark

Dog ser det ud til at Noora er ret flov, så jeg tror hun ville sige til hende, at hun har kysset med Yousef, og at hun efterfølgende har fundet ud af at han kan lide Sana (eller at Sana kunne lide ham i hvert faldt). Men hvorfor skrev Noora til Sana at hun skulle fortælle hende noget hyggeligt eller at det var sket noget hyggeligt, kan ikke helt huske hvad eller hvornår hun sagde det. Det passer ikke helt med at Noora så ville fortælle Sana at hun kunne lide Yousef! Men måske havde hun ikke fundet ud af noget der...

35
Skammelam_83

Hva om det hyggelige var at Yousef ville treffe noora, men at da de først møtte hverandre fortalte han at han egentlig likte Sana? ?

36
Femme

Haha, det skjeve smilet på slutten. Master manipulator Sana workin' it (Y) <3

37
haha!

ja jeg føler meg umoralsk når jeg sier det men jeg måtte le på slutten og syns hu er ganske kul!
Men det er jo ikke bra det hun gjorde altså! (særlig ikke når det går ut over ISak!!)
Men hun er bad ass da! haha

38

Er jeg den eneste som elsker denne siden av henne? Endelig biter hun fra seg i stedet for å ha det vondt i stillhet. (Jeg elsket å observere drama på skolen også, det er sykt underholdende når det ikke går ut over en selv.) \m/

40
Chris

Sana er råååå da

41

Sana er boss

42
Ånei!

Nei, Sana! Jeg tror du trekker litt raske slutninger om hva Noora egentlig skal fortelle om Yousef...! ?

43
åfyfaeen

DRAMA

44

Shiiiit! Nå er vi igang!

45

Karma is a bitch sier jeg bare. Dessverre gjelder det Sana også i det lange løp... Skulle ønske hun lot Noora få snakke ferdig uten å anta i hytt og pine

46
Julie

Ja, jeg skjønner ikke at Sana som tidligere har kommet med smart råd gjør så mye dumme ting selv :/

47
SANA GUUURRRL

Badass Sana strikes again.
Håper bare ikke Isak får tyn for dette. Regner med at Sara husker hvem hun har skrevet det til! 😮

48
teiteste klippet hittil ass

.

49
Fy f

Dude? Mest spennende klippet hittil, det er jo faen meg nå ting starter å skje

50
Anna

NEIIII IKKE MERE DRITT KOM NUUUUUUUUUU VI VIL HA SVAR SNAK NU ORDENTLIGT MED NOORA FFS

51
Deiligt

...å se Sana le igen!

"Revenge is a dish best served cold!"

Tror däremot att Noora skulle säga nåt helt annat om Yousef än det Sana tror... Sana tror att hon ska berätta att de dejtar. Men Noora skulle säkert berätta att han tycker om Sana!

ÄNTLIGEN EN NY KLIPP! VAD JAG HAR VÄNTAT!!!

52
Hedda

Ka hete sangen på slutten

53
Berghain

Sangen heter Berghain 2016, russesang. Finnes på Spotify

54
Är det inte...

...Galleriet 2015 med ZL Project? Den låten spelades även i avsnittet när Noora kommer till Williams fest och hon sover över hos honom för första gången

55
Penetrators

Men den låten var väl av The Penetrators....

56
Sang:

Berghain 2016

57
Nina

Berghain 2016 - Kudos

58
sdfghjk

Berghain 2016 av Kudos

59
Sandra

Eg også trenger å vite det

60

Galleriet, det var en russelåt 2015. Passer jo bra ettersom Sana driver med spill for galleriet.

61
....

Neinei, sangen heter Berghain 2016..

62
Yousana

Beholder stadig håbet for at alt det med Yousef og Noora er en misforståelse grundet mangel på samtale imellem Sana og de to og at Yousef i virkeligheden kun er interesseret i Sana <3 Yousana som endgame tak

63

nei nei nei, ikke Noora og Yousseff :(((((

64
Not dating

They were talking about different things.

65
ohmigawd

shiii

66

Shit, dette går utover Isak! ?

67
men snälla,

Isak deltog ju i skitsnacket genom att inte säga ifrån och det är Isak ni direkt tänker på och tycker synd om efter det här???? Kan ingen känna lite med Sana eller?

68
@men..

Men det var jo for lenge siden, før han hadde "funnet seg selv" og sånn.. 🙂

69
Ja, det är sant.

Men blir trött på att folk inte verkar ha förståelse för vad Sana gör liksom

70
Serr

Men gud, slappna av. Det ena utesluter väl inte det andra??

71

Samma. Får panik över Evak-hetsen i hela serien. Alltid beskyddas hela tiden. Sana har ju varit minst falsk i denna serie enligt mig.

72
Ellin

Ja, tænkte jeg også. Sara ved jo, at hun har sendt disse meldinger til Isak. Og Isak er nok smart nok til at lægge to og to sammen og indse, at det er Sana, som har spredt dem.
Dominoeffekten er for alvor begyndt - og Sana bliver selv den sidste brik, der falder. Men hun rejser sig igen, og brikkerne falder på plads. Men uff, shit's about to go down.

73
Og det Even

posta på wallen på bakka.. . det kommer helt sikkert frem i lyset nå på noen måte..
Stakkars Even min :/

74
Even fan

Pls ikke såre Even 🙁

75

Yup. Tenker ikke Sana så langt? Eller bryr hun seg rett og slett ikke om Isak?

76
Søstra til søstern

Noora prøver å si deg noe...

77
nah...

Tenker på et Eskild sitat: ''Du kan slutte å geite rundt nå''. Noora kan da for Guds skyld begynne å være litt mer tydelig. Kan Noora for en gangs skyld si rett ut hva det gjelder? Det klarer hun faktisk å få til i en melding og.
''Hei Sana. Yousef liker det veldig godt. Det er ikke noe mellom han og meg.''.
Så enkelt kan det gjøres. Noora blir ikke mer interessant av å prate i de laaangsomme gåtene sine.

78
Now what

Hva er planen hennes herfra egentlig? Disse screenshotene er jo ingen bevis på at hun faktisk har skrevet det.

79
Teen war

Ikke bevis nei, men hun håper vel at det kommer til å skape uro og splittelse i pm-gjengen uansett. Jeg håper hun snart legger ut samtalen om Vilde også... Den eneste jeg oppriktig bekymrer meg for nå er stakkars uskyldige Isak <3 (men alt ender jo seff med læren om ~karma~ og at Sana får svi kraftig for dette)

80

Daamn, nå begynner det å skje no

81

Länge var det segt, men nu börjar det hända grejer! Hur ska det sluta?

82
Talking about different things

Noora is talking about the kiss. Sana is talking about Noora dating Yousef. THEY DON'T DATE, THEY JUST KISSED!!!!

83
GO SANA

SLAAAAAY! Bra jobba Sana???

84
? Yousana ?

Herregud, Sana, som du roter det til for deg sjæl... ??????

85
Ingrid

Skjønner ikke Sana at det her kommer til å spores tilbake til henne? Veldig korttenkt med tanke på hvor smart hun ellers fremstår..

86
Sana er smart nok!

Det vil nok heller spores tilbake til Nooras e-post.

87
Elin

Och Sara har ju oxå tillgång till Nooras mejlkonto...

88
Skal Isak fortelle?

Sara husker at hun sendte meldinger til Isak, Isak husker at han snakket om meldinger til Sana og at Sana så datamaskinen hans... Men skal Isak fortelle til alle at det var Sana?

89
Og Sara husker

Og Sara husker at Sana fikk passordet til Noora sin epost, hun var jo der da....
Kanskje hun plutselig forstår at det er Sana som står bak...

90
GOOD point!

Kanskje Isak er lojal og tar på seg skylden?!!?

91
LOGLADY99

Hun bruker nok mailen til Noora

92
Spændende

Nu sker der noget :-)..
Her får vi bekræftet at Noora ikke ved, at Sana kan lide Yosef. Men jeg tror heller ikke Noora er sammen med ham, for ville hun i så fald have spurgt Sana om hun kunne lide ham??

93
Shiiiiit!

Neineinei, Sana da!! Du ødlegger alt for deg selv nå, og for andre. Dette blir en nedtur. Satser på at ✌?-tegnet betyr at det ordner seg til slutt❤️

94

Noe gikk galt kan ikke spille av

95

Please make it possible to watch internationally. Love from malaysia!

96

Youtube

97
1881

They have already made a public statement explaining why they can't. Music rights etc.

98
Noora og Sana

Det er godt nok en snak, der trækker ud? Med kun 4 episoder tilbage, håber jeg snart på en smule mere?

99

HOLY SHIT!

100
Nei nei nei!!

Kjenner det lukter store misforståelser...

101

Hvorfor kan hun ikke bare snakke med Noora om Yosef? Hva er greia? Når hun til og med gir henne en kjangse til å åpne seg? - Blir så lei..

102
Ærlig talt

Kjangse...?

103
Hei!

Du vet at de som stadig må rette på andres skrivefeil ofte er narsissister.

104
Visle

Kjanse på sjæsjten

105
Sara

Bara jag som tror noora egentligen velat berätta att allt varit ett missförstånd? Att yousef berättat för henne att han tyckte om sana, och hon verkade tycka om henne och att deras hookup var ett misstag på festen? Varför skulle han annars varit ut och försökt prata med henne från klippet i helgen? #elias-blir-den-stora-hjälpen ??

106

Har samme teori!!

107
Tankefull

Jeg tror Yosef hadde mer med episoden med Even å gjøre enn han har fortalt Sana. Det er noe mer i den historien vi ikke vet enda. Tror det er det han har fortalt Noora om og det hun prøver å spørre om Sana er ok med. Usikker på hva det kan være, men er dette som har gjort at han ikke kaller seg muslimsk lenger. Også det som gjør at han er usikker på forholdet med Sana. Han er usikker på hvordan hun vil ta det når hun får vite hva som skjedde. Blir spennende å se....

108
Simon

Så sant Sara, de är min teori oxå.

109
STRESS

I ärlighetens namn klarar jag ikke att se den här scenen mer än en gång. Och då brukar jag vanligtvis kolla klippen minst 2-3 ggr, såväl här som med engelsk text på Youtube. Men alltså den ger mig så mycket stress!!

110

Når de snakker så vagt som de gjør, så skjønner man at dette her er en samtale full av misforståelser.. Sana kan ikke si noe annet enn at hun ikke liker Yousef, når hun tror at Yousef og Noora er sammen. Mens Noora selvfølgelig ikke skjønner at det er dette Sana tror...

111
Emme

tror Yousef liker Sana og at han var nervøs fordi han ikke visste hvordan han skulle går frem. Og da de kysset ville var det fordi Yousef trengte "tips" til hvordan han skulle gjøre det/gå frem siden han ikke turte det etter de hadde spilt baseball.

112
Kris

Jepp, det må hvertfall ligge noe mer bak siden de spiller så lenge på at de har dårlig kommunikasjon, tenker jeg.

113
Skeptisk...

Håper det, men nå synes jeg det bare blir verre og verre...
Hvor langt skal dette dras?
Hadde håpet Sana sendte mail til William (den usendte fra Noora), istedet for å opprette den fake IG, med Nooras E-Mail adresse.
Dette kommer til å bli bråk, alt på grunn av dårlig kommunikasjon i alle retninger.
Liker ikke helt den Sana vi ser her, men er man forelsket og desperat er det fort gjort å gjøre dumme saker.
Men må si jeg får litt vondt av Noora her, hun forsøker å fortelle Sana noe men hun blokkerer helt og er ganske uhøflig. Altså jeg får det ikke til å stemme, at det er noe på gang mellom Noora og Yousef. Er ganske sikker på det ble med det kysset, kanskje Noora innså at det ble helt feil og at hun fortsatt elsker William. Samme med Yousef, han er forelsket Sana. Kanskje de rett og slett bare hjelper hverandre, som venner?
Håper på noe positivt snart, det er på tide!
I siste episode er mitt største ønske å se Yousana sammen, og ikke minst Noorhelm gjenforent!

114
"Verre og verre"...

Eg tenker også at teorien om at Noora og Yousef snakkar saman om at Yousef er interessert i Sana kan vere noko i, eg tvilar iallfall på at det er noko mellom Y og N, slik som mange andre her òg gjer.

MEN: Di meir eg tenker på at N og Y møtest/chattar på grunn av dette, di verre og teitare synest eg det er... Er ikkje det slikt som ein dreiv med på barneskulen? Kvifor må kommunikasjonen liksom gå gjennom Noora, som det kan verke som i dette klippet? Hadde eg vore Sana og oppdaga den misforståinga som dette kanskje er, så trur eg at eg hadde blitt såra av at Yousef prioriterte å skape ein slik fortruleg relasjon med Noora (sjølv om intensjonen var god), framfor å prøve å gjere det same med Sana sjølv, til dømes på sundagen (viss Adam og Mikael faktisk hadde rett i at det var der han var). Han veit jo at Sana ikkje er heilt avvisande, det måtte jo han òg klare å lese ut av basketspelet, kvifor ikkje prøve å skape ein situasjon der han får snakka med ho, kanskje ved hjelp av Elias, som åtvara om den hissige søstra si?

Eg synest det er ein magisk magnetisme mellom Yousef og Sana, og håpar jo at dei kan finne ut av det til slutt. Men det er liksom blitt litt øydelagt av dette Noora-etterspel-vaset... Klininga tenker eg at han/dei hadde kunna kome seg greitt ut av, men viss han verkeleg vil ha Sana synest eg han må gjere eit seriøst framstøt sjølv no, ikkje sende Noora for seg eller bruke tida si saman med ho i staden for Sana... ?

115
@verre og verre

Jeg er helt enig med deg at det virker veldig barrnslig om Yousef og Noora snakker om hans interesse for Sana. Yousef er 20 år! Han har akkurat klina med Noora, og i stede for å prate med Sana om det, så prater han heller med Noora om det? Håper inderlig ikke at de som tror på denne teorien er de samme som maser om at Sana må åpne seg. Selve plottet virker syltynt til Andem å være, så det må da være noe annet.

116

Jeg tolker det spørsmålet fra Noora om "Liker du ham?" som at Noora ikke har noe på gang med Yousef. Og at alt rundt skal få oss på villspor med gjetningene våre. For hvem god venninne (eller superforelska venninne for den saks skyld) spør om venninna liker typen hun nettopp har hooka med og blitt sammen med?? Det er jo ikke vits liksom.. så yousana må skje!

117
så enig

liker ikke denne sana, enig i alt , bortsett fra noorhelm. William behandlet Noora som dritt uten og høre på henne når det gjaldt nico... men ellers jeg helt enig, liker ikke den sana vi ser nå, veldig slemt mot noora og mange andre.. skjønner hun vil såre sara,men hun sårer så mange andre også i dette

118
Luluh

Har nå klart å overtale meg selv om at Noora og Yousef jobber sammen; Y hjelper N m å få W tilbake/gjøre ham sjalu. N hjelper Y m å så S. Litt søkt, kanskje, men det er min teori for øyeblikket.... ?
Når det gjelder den nye instakontoen; den er nok opprettet m Nooras mail, ja, og Even kommer til å få skylden (få seg en på trynet) og så håper jeg at Sana innrømmer det hele fordi hun ikke takler å se Even lide under det hele? Vi må jo få gjenopprettet vår tro på at Sana er en bra person...

119
Hustler in Hijab

...men hvorfor skulle Even få skylden for det...? Han har vel ikke noe sterkt motiv for å ødelegge for noen av dem...? Greit Sara og Isak har vært sammen, men Even fremstår jo ikke så sjalu....Ei heller har han vel passordet til Noora..?

120

Han får skulden kanske som "klart Det var han- han är ju psykisk sjuk"... ?

Eller kanske det tillslut hamnar i att han tar på sig skulden för Sanas skull?

121
AnaLysa

Hvis Sana hadde brukt Nooras konto så ville hun jo sett meldingene mellom henne og Yousef. Altså ville hun ikke kunne misforstå Noora i samtalen, fordi hun allerede har lest chatten mellom Noora og Yousef. Siden jeg synes det virker som Sana ikke har peiling på hva Noora snakker om, konkluderer jeg med at hun ikke kan ha vært inne på Nooras konto.

122
Elias!!?

Nå trenger vi deg til å kommunisere litt med Yousef og Sana!!? og vi tar gjerne flere klipp i dag AS.. Siden det var så stille i går...!!!!

123
Hustler in Hijab

Tipper at Yousef får seg en på trynet?

124
Headeren

Headeren burde skiftes til et hyggelig gruppebilde etter sesongslutt! Det hadde vært den perfekte avslutningen 🙂 Så når (ikke hvis) man klikker seg inn på siden er det et hyggelig bilde som møter deg og minner deg på samholdet og kjærligheten <3 Julie og Mari hear my prayers!

125
Word!

Ganske tydelig at Noora og Yousef ikke var på en date eller at det er noe love in the air.
Yousef vil ha Sana! ...åh, de må snakke!

Men digger Sana på slutten der, haha! Selv om det hun gjør ikke er greit da.. og Even kommer sikkert til å svi for det siden bildene er tatt fra Isak sin facebook,...
Kanskje Vilde blir den som fikser opp i ting og støtter Sana til slutt?! Hun er kanskje den minst aktuelle så da overasker sikkert Julie;)

126
Alvorlig - veldig alvorlig!

Dette er seriøst alvorlig for Sana om hun blir anmeldt for dette. Hun kan få bot og fengsel inntil 2 år for dette. Identitesberøvelse. Ikke bra?

127
Thea

Jeg tror Noora visste at Sana likte Yousef, og st det var derfor ho kyssa ham på festen - fordi ho var såra for at Sana ikke hadde fortalt henne at William hadde fått ny kjæreste. Yousef er jeg mer usikker på - kanskje han ville gjøre Sana sjalu? Idk. Funka dårlig i alle fall. Tviler i alle fall på at Noora og Yousef er sammen, og tror Noora kontaktet Yousef på Ramadan for å snakke med ham om at ho er bekymra for Sana.

128
Nooora

Kan det hende at det er Noora som har insja på date og "noe mer" med Yousef etter kysset? For å komme over William/gjøre han sjalu. Kan det også hende at Yousef har takket ja, og blitt med, men endelig innsett at det er Sana han har følelser for - og derfor fortalt dette til Noora?

129

Det virker jo i så fall helt latterlig urealistisk.

130
Jenny

Bara det inte är sant då, och Noora får uppfattningen av att Sana inte gillar honom nu och berättar det, och Yousef får reda på det?

131

Argh nu sker der noget men for pokker der er gået 1,5 uge uden sana har snakket med nogen - det er ved at være på tide.

132

jag tror samma!

Gillar förövrigt JA's inspiration/referenser: Från Ett dockhem till Romeo och Julia till.... MEAN GIRLS!! Fantastiskt

133
Ananas ringer

Mean Girls-referansen var på plass allerede i S02 da Olafiaklinikken kalte seg "Da Børn Book". Hva er det egentlig som er den åpenlyse referansen til Mean Girls i denne sesongen?

134
"Ananas, er det deg?"

Nå er det vel på den måten at Sana minner om Regina George idet hun deler ut "The Burn Book", med ting skrevet om seg selv, som en forsikring mot at hun selv ikke blir sett på som skyldig.

135
Et dukkehjem?

Hvilke referanser?? 😀

136
I slutt av 1. sesong

Eva går fra Jonas samme måte som Nora i Et dukkehjem: Jeg må finne meg selv og det må jeg gjøre alene...

137
Gider ikke

Sana har sikkert lavet profilen fra Nooras mail, og de finder helt sikkert ud af det. Og Yousef gider nok ikke være sammen med en, der gør sådan noget...

138
Sana er Gretchen Wieners

Men lurte på en stund om hun også er the Duff

139
Sana er Gretchen Wieners

Ja, Sana har litt for mange hemmeligheter oppi hijaben sin som nå bare velter ut.

140

Skremmende hvor mange som synes at det Sana gjør er greit. Hilsen 31

141
Jämtkalle

Men Romeo och Julia slutade ju i katastrof!
De båda älskande dog.
Når sånt slut är väl inte troligt i Skam?

142
Skamvill

Jeg tenker nok hun skulle fortelle en annen nyhet om Yousef. Jeg har mistenkt lenge at kanskje Yousef også er homofil. Kanskje det er derfor han egentlig har slutta å tro på Allah. At det er noe mer til Even-historien enn det han fortalte. Og at han derfor reagerte og klina med Noora pga at han var lei seg/eller noe.
Hva om faktisk Elias og Yousef begge er homofile. Eskild har jo god gaydar,som han selv sier,og han sa jo at Elias var på glid til å ville noe mer da han overnatta der ? Kanskje de er et par..de er jo mye med hverandre! Hmmm..mange teorier her, men det tar nok en uventa vending dette! Det er hvertfall sikkert!!

143
Ikke Yousef

Tror helt klart én av ballongutterna har haft 'en greia' med Even. Historien om Mikael som mye religiøs person er en coverup. Mikael er ikke et dugg religiøs. Han drikker, går med neglelak og er total liberal i sin tankesett. Heller ikke Yousuf. Han er mye lik Even selv. Og Even faller for sin modsætning... Det peger derfor på Elias: Han er den der ligner Isak mest. Sådär gutte-agtig, med temperament. Og Elias opfører sig præcis som Isak, da han var i skapet. Masser av snak om jenter, fronting osv. Men den VIGTIGSTE ledetråd: I s3 spørrer Even om vad Isak's forældre skulle sige. Det er the clue: Han har prøvet at være med en gutt hvis forældre IKKE ville acceptere det. Mikael er halvt norsk og taler ikke arabisk eller noe. Kommer sikkert fra en liberal familie. Det er Elias hvis forældre er religiøse. Det er HAN der har brug for skjule det. HVORFOR en sådan storyline? Tror ikke JA vil gå glip av chancen for at ta up Islam og homofili. Det er en av de størsta tabuer. Og en super twist på Sanas historie - det vil sætte Sana i en kæmpe dilemma om religion og loyalitet (forældre og miljø vs. Elias). Well, just a theory 😉

144

Skulle Sana vara Maergery till deras Renly och Loras?

145
LOVESANA

Da ville vel Elias ha sagt det da Sana forteller til Elias at hun liker Yousef...

146

det ville være det vildeste tvist, hvis Yousef er homoseksuel, men jeg tror ikke det er lige the case her. Den måde han kigger på Sana giver et indtryk af det modsatte af attraction af samme køn.

Når det så er sagt, så synes jeg at Sana håndtere denne situation forkert, som hun også engang har sagt til de andre når de hr været i en skidt situation, " there's two sides to every story" og dette er ikke en undtagelse. Jeg håber bare at hun indseer det før det er forsent, også selvom hun allerede er lidt på dybt vand :/

147

Jag har också tänkt på det! Då är jag alltså inte ensam om mina "misstankar".

148
Nei se her

Yousef er ikke gay. tror han skulle fortelle om følelsene sine for sana men sans misforsto og tror Nora og yousef er sammen .ååååh kan hun slutte med d mørke sminken og snakke med Nora !

149

Serien handler om hvordan muslimske mennesker forholder seg til følelser. Så tror neppe han er homofil.

150
hehe

plutselig er alle homofile i serien?

151
Nei, tror ikke det

Men Noora skulle jo fortelle noe hyggelig. Hvis hun har fått vite at Yosef er homo, er ikke det hyggelig

152

Alle er homofile

153

Usannsynlig!

154
Meeen

Men varför skulle Noora gå till Sana och ba: måste bara säga att Yousef är homofil. Gillar du honom? Känns liksom jättekonstigt att Noora skulle gå och säga det till Sana. Eller kanske inte var det du menade att Noora skulle säga? Jag tror det är något som Sana kan bli glad av. Annars blir denna säsong ju BARA ångest och depp.

155
Til Skamvill

Syns det er temmelig usannsynlig at halvparten av gjengen til Elias skulle være homofile (Elias, Yousef, tidligere Even).

156
Men for faen da sana

Even kommer til å få skylda for den brukeren der, og hun må jo i det minste gidde å høre på noora? Jeg digger Sana, men det hun gjør nå er ikke innafor.

157
Men hallå

Seriöst... Alla är så sjukt överbeskyddande på Even och Isak även denne säsong. Som om hela Skam kretsar kring Evak.. Varför skulle Even drabbas öth? Och om Isak int gjort något och sen rykten sprids om Even (helt otroligt enligt mig) så är det väl ändå upp till Isak och Even att ta ställning... Man gör ju inte slut bara för att någon annat gjort dåliga saker?

Dessutom tycker jag det är lika illa hur Sana behandlats under ffa senaste säsongen men också på Urra. Många är så emot Sana och hon är väl den av dessa som gjort minst bort sig denna säsong. Nej, man ska ej gå in på en annans Fb och sprida info via ett falskt konto. Hon kunde frågat Isak eller ex. bara visat Vilde och Eva vad Sara skrivit. Men i princip ALLA har gått bakom Sanas rygg och hon är ledsen, utfryst, sårad, ensam. Har ni varit det någon gång? Det är lätt att säga utifrån hur man skulle göra och inte.

158
@Men hallå

Takk! Bare... takk! <3 Endelig en til som er opptatt av Sana oppe i alt dette. Sana fortjener å ha det godt. Det har hun ikke nå. Sana har gjort en ting som ikke er bra, og det blåses ut av alle proposjoner.

159
Min sin mening...

Au, Sana! Denne kan slå tilbake på deg... i dobbel kraft.

160
Meningen min

Det er jo bare et skuespill! Så chill folkens! På den andre siden så er det sant Isak kan få skylda på grunn av Sana. Det verste som kan skje hvis en av dem, anmelder det Instagram kontoen til politet, så kan hun få problemer. Men jeg synes synd på på henne hadde kanskje gjort det samme men ikke prøve å legge skylda på noen eller lage et "Instagram konto"/ sende skjermbilde videre. Det kan få meg til store konsekvenser. Så det er best å gjøre det face 2 face og ta det opp med hun Sara og + Sana har bevis på at hun der e Sara har skrevet shit om andre folk.

161
Ruth

Jeg ser for meg at Sana har brukt eposten til Noora for å lage den kontoen...

162
måske

1. hvorfor skal Even få skylda for den brukeren der? Hva slags motiv har even for å opprette en hats brukerprofil som gjør Sara til en antihelt?

Ja en kan prøve å si "Fordi hun er eksen til Isak", men det er egentlig ikke motivasjon i seg selv.

2. på profilen står det "the one and only perfect bussjef", det henviser til bussgruppa på FB. Da må den som har laget profilen faktisk ha tilgang til den gruppa for å ha sett bildet Vilde har lagt ut. Det har ikke Even.

en kan kanskje prøve på å si da at Isak for skylden, men om Sara (som jeg antar på basis av atferd vi har sett en del av fra henne, gjør hele tiden) husker eller finner fram til hvem hun har sagt dette til og finner ut at det er Isak. Så tviler jeg egentlig på at Sara kommer til å dra Isak fram som syndebukk i offentligheten:

1. Da innrømmer hun offentlig at disse meldingene er ekte, hun gir meldingene og sin egen drittkjerringhet offentlig anerkjennelse.

2. Isak har heller ikke tilgang til bussgruppa så hvordan skal ha vite om det bildet Vilde posta?

Da kan en kanskje peke til Vilde, fordi Vilde er i bussgruppa, hun er nevn i meldingene men de er ikke publisert... uansett hva som skejr videre, så ser jeg ikke hvorfor eller hvordan Even skal ende opp med svarteper.

163

Ja, Even får nok skylda.. Men da må Sara ta sjansen på å konfrontere Isak og at han kan gå videre til andre. Hun later jo som det er photoshoppet og kommer det fram at hun har spurt Isak forstår alle at hun faktisk har skrevet meldingene. Videre tror jeg ikke Isak mistenker Sana med det første, tanken streifer han nok ikke at hun kan gjøre noe sånt. "The one and only perfect bussjef" kommer fra Flawlessjentene sin chat og de kommer vel til å mistenke hverandre for å stå bak kontoen? Ingen mistenker Sana spesielt, fordi hun har skjult for alle at hun er klar over at hun skulle kastes ut av bussen. Det kommer til å skjære seg mellom mange, med Sana som mer og mer fortvilt vitne, det blir nok ikke sånn som hun hadde sett for seg nei. Dette blir så vondt..

164

Jag tror Vilde blir den som misstänks ligga bakom, för hon har ju redan erkänt en Face rape på Sara

165
Me too - Sana skuffer big time her ass

Skjønner at hun er pissed, men dette er noe dritt. Tenker på traileren og sangen der " My intentions are good" det er ikke dette her. Dette er å bæsje på leggen?. Skuffa

166
Her intentions were good

Hun mener det da sikkert godt, bare ikke altid at noe godt kommer ut av det ?

167
Den som skrev Men for faen da Sana

Det er absolutt ikke innafor det hun driver med, men jeg blir litt glad likevel på en måte. Skikkelig drama skal det bli!

168

Hvis han kunne lide Sana havde han vel ikke kysset Noora til den imagine fest...

169
Sana hadde sletta Yousef på facebook

og da er det vel ikke så rart han trodde at hun ikke var interessert!

170

Noora kysste Yousef för att hon var ledsen pga William. Yousef lät henne kyssa honom för att han trodde att Sana inte gillade honom, för att hennes mamma hade sagt till honom att Sana är kär i en muslimsk gutt som mamman inte träffat ännu. Yousef trodde på henne eftersom han inte fått så mycket respons från Sana och hon inte hört av sig på hela veckan (märks av hans kalla blick när han kommer in till Syng och ser Sana), men sen fick han reda på genom Elias att hon visst hade känslor för honom och att mamman hade misstagit sig. Och nu när Noora försöker berätta att Yousef gillar henne så talar det fullständigt förbi varandra. Fy faen ass.

171
1881

Det er absolutt ikke slik at bare fordi man er forelsket i en, så tåler man ikke å kysse en annen.

Yousef trodde ikke han hadde sjanse med Sana, så hvorfor skulle følelsene for Sana stoppe ham?

172
Tonje

Det går fint an å være forelsket i en person, men kysse en annen på en fest «in the heat of the moment». Jeg tror han ble litt sjarmert av Noora, men etter kysset kjente han at det føltes feil, og innså hvor godt han faktisk liker Sana. Jeg tror det er dette han og Noora pratet om da de møttes under Ramadan.

173
måske

Jeg hadde ikke blitt forundra om det faktisk viser seg at han blir sammen med Noora fordi Sana missed her chance da. At den totydigheten vi har sett rundt Yousef, at han faktisk liker begge to. Sana avviste han (sletta som venn på facebook, tar ikke kontakt med han osv) at han også har likt Noora. Noora er tilgjengelig, hun har ikke avvist.

Og at scenen mellom Sana og Noora her er mindfuq. XD

174
100% enig!

Hvem har vel ikke gjort ting man angrer på in the heat of the damn moment? ?

175

True asså! Dock tror jag inte allt är så svart och vitt, sana är ju inte den enklaste att förstå jämnt heller...

176
Sana

Det kan også være, at kysset til Imagine-festen var en aftalt test mellem Yousef og Noora for at se, om Sana virkelig også kunne lide Yousef. Det er lidt langt ude, men muligvis

177
Ellin

Måske kyssede Noora bare Yousef, fordi hun havde fået et par øl og lige hørt om Williams nye kæreste. Hun synes, at Yousef er sød, og så kyssede hun ham.. og Yousef er jo ikke i et forhold med Sana, så han har reelt ikke gjort noget galt. Men håber, at han bagefter har fortalt Noora, at det ikke går an, fordi han i virkeligheden har følelser for Sana. <3

178
Ellin

Btw. ved godt, at Noora normalt ikke drikker, men alle på SYNG drak øl. Jeg mente bare, at der var en hyggelig stemning. Og det virker måske ikke så "alvorligt" at kysse til en fest. 🙂

179

Noora drikker ikke alkohol.

180
inga öl nej

Nora dricker inte alkohol. Hon tål inte det.

181
#TeamSana

Uansett hva Noora skulle fortelle til Sana. Det endrer ikke faktumet at de klina på karaoke-festen. Hvis han var så keen på Sana, hvorfor skal han da kline med bestevenninna hennes? Var #teamYousana før, men nå er jeg lei han. Sana fortjener bedre. (Selv om jeg tror egentlig at det var det Noora skulle fortelle).

182
Sana hadde jo sletta Yousef på facebook

det er det samme som å si "ikke interessert".
Yousef ble lei seg.
Yousef vil prøve å glemme Sana.
Yousef kysser Noora.
Yousef liker fortsatt Sana.

183
Ellin

Hmm.. Jeg er heller ikke glad for, at Yousef og Noora kyssede. Men det kan jo være ganske uskyldigt. Sana havde afvist og slettet Yousef på Facebook, og de er ikke i et forhold. Så han har som sådan ikke gjort noget, som han ikke 'må'. Det er ikke særlig betænksomt af ham selvfølgelig. Men vi kender ikke hans side af historien. "Sana fortjener bedre". Hvad hvis han fortryder og har fortalt Noora, at han har følelser for Sana?

184

Så enig. Fram til Imagine var jeg å TeamYousana, men etter det så har jeg tenkt at det egentlig ikke spiller så stor rolle for meg hva Yousef føler/ikke føler for Sana. For Sana sin del er det trist om han skulle bli sammen med Noora, men YouSana heier jeg ikke på lenger.

185

Noora kysste Yousef för att hon var ledsen pga William. Yousef lät henne kyssa honom för att han trodde att Sana inte gillade honom, för att hennes mamma hade sagt till honom att Sana är kär i en muslimsk gutt som mamman inte träffat ännu. Yousef trodde på henne eftersom han inte fått så mycket respons från Sana och hon inte hört av sig på hela veckan (märks av hans kalla blick när han kommer in till Syng och ser Sana), men sen fick han reda på genom Elias att hon visst hade känslor för honom och att mamman hade misstagit sig. Och nu när Noora försöker berätta att Yousef gillar henne så talar det fullständigt förbi varandra. Fy faen ass.

186
Tenker også det, men det er irritterende hvordan Sana kommer ut ad det på

Hele tiden hun som misforstår og lar ikke folk få snakke til henne ordentlig eller høre på dem. Noora har ikke helt rent mel i posen, men hun kommer hele tiden bedre ut enn Sana

187
Noora har vel

ganske rent mel i posen,"Tenker også det, men det er irritterende hvordan Sana kommer ut ad det på"?

188

Hva er galt med Nooras mel?
Noora har spurt flere ganger om Sana liker han/syns han er søt etc.
Hvordan skal hun vite at hun skal holde seg unna!?

189
Elin

Min tanke också! hoppas den är rätt;)

190
Åh nej

Det virker somom Sana og Noora taler forbi hinanden. Jeg tror stadig ikke Noora og Yousef er sammen, åh jeg får helt ondt i maven hvis de er.
Men Sana må snart se at finde en at betro sig til, nu bliver det nok ikke Noora.
Efter oprettelsen af IG kontoen saranors2 får Sana nok lidt svært ved at koncentrere sig om tentamen

191
OH NO

Instagramkontoen er sikkert opprettet med Noora sin mail 😮

192
Loys

Sana har neppe brukt Noora sin mail til å opprette kontoen. Man får ikke opprettet flere kontoer fra samme mail, og Noora har allerede en Instagram-konto.

193
Floora

jo det kan man faktisk

194

(JEG ELSKER DANSK, for et nydelig språk)

195

Norsk er så cute et sprog altså! Synes simpelthen dansk er så kedeligt sammenlignet med, troede ærligt ikke at nordmænd kunne lide dansk

196
Jazz

Jo! så absolutt! jeg elsker dansk 😀 <3

197

jeg òg!
dansk er simpelthen så smukt!!

198
Jeg er stor fan av dansker!

Dansk film, danske serier.. Karuseller.... Antichrist. Brødre.. Stjerner uten hjerner..

- Liker ikke du danmark?
- Jo jo jo Danmark er bra det!
- Det her er min cast... . ..... Is'nt this man beautiful? My beautiful.

199
Dansker

Even siger "MEGET beautiful" 😉 dvs. "very beautiful"

200
Dansk fan

Haha er du seriøs nå? Alle og jeg mener ALLE danske SKAM fans knuselsker det norske sprog og er skikkelig jaloux på dere 😉

201

tror också det haha

202
00 minutter

Kan ikke se klippet på mobil
Kommer bare opp med 00 minutter??

203
Åh....shit is about to get down indeed!

Aldri vært så ambivalent rundt et fiktiv klipp. Noen gang. Heie og juble for Sana? Gråte for Sana? Synes synd på Sana? Be Sana om å SNAKKE og slippe folk inn? Alle 4? Fred og bevares! Dette er magisk ❤

204
Så dårlig gjort mot Isak

Sara kommer helt sikkert til å huske hvem hun sendte de meldingene til. Skikkelig dårlig gjort å føkke over kameraten din Sana..... ?

205
Facerape investigation

I den alder kender mange hinandens koder til facebook og 'faceraper' hinanden, så jeg tror ikke, at Sana og/el Isak får problemer. Det kan være hvem som helst, der har været inde på Saras messenger og tage screenshots

206
Sofie

Nej, for havde det været fotograferet fra Saras skærm, havde hendes udsagn været i blå bobler. Det er tydeligvis fotograferet hos Isak, med mindre hun har haft identiske samtaler med andre...

207

men man ser at de er ikke screenshots fra Sana sin messenger fordi meldingene er ikke blå. Hvis du sender meldinger på facebook messenger er det som du sender alltid blå og det som den andre personen sender er hvit...

208
Hmm, nei

Isaks meldinger er blå, så man vet at de ikke har blitt screenshotted fra Saras messenger...

209
Not really

Actually no because the colour and left side of the "chat bubble" shows that the screenshots were taken from the "recipient's" chat archive.

210
@Facerape investigation

Tror du har helt rett. Sara tenker nok også at det er noen som har vært inne på hennes messenger. Er ganske sikker på at hun regner med at det er ei på bussen som har gjort det, og kan nok også være veldig usikker på om vedkommende som har gjort det også kommer til å spre ting hun har skrevet til andre. Jeg tror Sana har tenkt gjennom at dette blir Saras reaksjon, og ikke at hun har tenkt at dette skal eller kommer til å gå ut over Isak.

211
further facerape investigation

Men problemet er at om noen hadde vært inne på Saras messenger hadde bakgrunnen for meldingene vært blå, ikke grå. Altså er det åpenbart for alle at det er mottakeren av disse meldingene som har blitt hacka, og ikke Sara selv. Det er jo ikke åpenbart for folk flest at disse meldingene er fra en samtale med Isak, men Sara vet det. Og Isak vet det.

212
Rebecca

Hade det varit via Saras facebook hade chattbubblorna varit på andra sidan 🙂

213
Uppenbart att inte från Saras konto

Fast man ser ju att Sara är "mottagaren" i feeden, eftersom meddelandena är ljusa och inte blå. Alltså tydligt att inte Saras eget konto som screenshotsen är från, utan Isaks...

214
myra

Nej det kan ju inte vara ifrån Saras messenger, då hade profilbilden inte synts och meddelandet hade haft en annan färg 🙂

215
Even

Jag tror att fredagsklippet fanns där av en stor anledning. Vi såg tydligt i klippet när Sana går igenom Isaks chatt att Sara skriver att Isak var hennes första kärlek, och att han alltid kommer ha en plats i hennes hjärta. Vi ser också att han svarar "du också". Genom Isaks instagrambild "before or after" så vet ALLA också att Even har tillgång till Isaks mobil och sociala medier, eftersom att han kunde göra en insta-rape. Detta kommer leda till att Sara tror att Even såg deras konversation, blev svartsjuk, och skapade detta konto. För varför skulle Isak göra det, om allt är bra mellan dem? Det går också rykten om att Even är "psycho", och tidigare postat konstiga saker på facebook/sociala medier när han gick på Bakka, vilket VILDE vet om väldigt väl. Sara kommer hämnas på Even genom att posta de sakerna han skrev om homosexualitet och islam, såsom hon tror att han har postat det hon skrev om sin vänner.

216

Forhåpentligvis har Sara skrevet så mye dritt rundt omkring at hun ikke har oversikt over hvilke samtaler disse henger sammen med ..... eller ??
Hvis hun da ikke sparer på alle samtalelogger...

217
hun finner sikker ut av det tenker jeg:/

Og da får Isak problemer... kanskje til og med Even. For ikke å snakke om Noora..

218
Helen

Hvorfor har Noora lagt ut bilde av gutte-Chris på instagram med teksten "C H R I S <3 "

219

Der er ikke Noora's officielle instagram. Den som styres af SKAM-redaktionen hedder loglady99

220
feil ig

det er ikke den "ekte" noora som har lagt ut det bildet, det er en fan account

221
It's showtime

*henter popcorn og gjør seg klar*

222
ikke sett popcorn i halsen da..

Be careful <3 Always.

223
Heisann

Ååå sana. har alltid likt deg for at du er så sterk og aldri mister selvrespekten din, men nå? 🙁