Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

121 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
2

Enig med deg! 10000% ?

3
Julie

Dette er en bra serie. drit bra faktisk, men vær eneste gang jeg går inn på kommentarer, så står det alltid

<> det er ikke det kommentarfeltet er til! Kommentarfeltet er til å skrive hva man mener om serien,episoden osv. Vis noen er enige så skriv noe under....

4
Veronika

Enig

5
;) ;) Zeroo

Maren Erene hehe?

6
Nadia

Enig

7
Mari

Ja, helt enig! Det er kjempeirriterende å lese 17 poster med "1" og "5"

8
Enig chill

Helt enig. Dr*t lei alle som sier first, jeg vi se debatt her

9

enig, men de har bare så lite liv at de bryr seg om det

10
Helene

Enig

11
Maren Erene

Enig

13

Er det nå jeg skal ødelegge for alle som ønsker å si first?

14
penetrator chris

du var ikke først.. awkwaaard

15

Sorry, du klarte det ikke? Kleint

16

Hva er det med dette først greiene..

17
010714

010714

18
FIRST

First

19
Big Terry B

Backer dette så SYYYYKKKT!!!

20
#GjengenAllianse

La oss hooke med noen i 3 klasse, sa de alle (utenom Noora) som ikke hooker med noen i 3.

"Dette er helt absurd" Sa Noora, den eneste som faktisk gjør det.

hahah

21
#Skam-Elsker

Sant. Bare håper at Noora ruller med William på fredag!!

22
Halooo

Haloooooo vi alle har sett den

23
240%

ENIG #240 skriv #240 det er det nye for enig og dere må huske å tagge meg Queenbeeh ❤️???❤️?????

24
Malene

Hahaha det er helt sant

25
Anne

Sana booker heller ikke!

26
Sanna

Hooker

27
....

Ja, fordi sana er muslim og dette er ikke innen for hennes religion .

28
?,((

Sant???

29
???????

6!!!!!

30
Marta

Håper at Vilde fikser at Noora må hooke med William? da avsløres jo ting også

31
joey

enig

32
kan jo håpe

Tror vilde vil hooke med William selv!

33
captain obvious

Vilde vil selvfølgelig ikke at Noora å William ska hooke, Vilde er jo interessert i William og planlegger sikkert selv å hooke med han

34
Kathrine

Dette tror jeg ikke kommer til å skje... Vilde har flere ganger forsøkt å ødelægge mellom Nora og William... Nora vet ikke at Vilde vet at Nora og William hooket

35

Noora med to O

36
Malin

Haha?

37
Now is the time!

Si at du skal hooke med William da, fordi dere er sammen. Hva er vitsen med å holde det hemmelig lenger, det gjør bare vondt verre :-/

38

Agreed

39
NOT MAINSTREAM

NOT FIRST! 😛

40
Skal bare følge "trenden"

8!

41
ok but ..

why the fuck you lyin

42
lilly

altså NOEN må vell skjønne at N og W er sammen! i hvert fall Eva som vet at de har vært på date og hun vet jo også at W har vært keen på Noora lenge.. begynner å irritere meg skikkelig nå.. på tide at det blir offisielt og det er vel det W tenker også siden han tydeligvis har sagt ja til at de kan vær med å rulle!!! om han i det hele tatt har svart 😛

43
skam feig

Vedder på at W allerede har fortalt til Vilde at han er sammen med Noora. På den russedåpen de var på. Nå venter alle bare på at Noora skal bli klar til å ' stå fram' parralellt med at hun sikkert rakker ned på at chris og isak ikke tør å stå fram... Lol

44

Fatter ikke at hun ikke klarte å se da de kyssa hun kunne jo opp

45
Enig

Mange må ha sett dem sammen nå, i det klasserommet her en dag, på vei inn i bilen, på vei ned i kjelleren osv. Helt urealistisk at dette fremdeles er hemmelig. Han er tross alt skolens kjekkeste/mest populære, han blir lagt merke til!

46
Enig

Enig, begynner å bli irriterende hele hemmelighetsgreia! Noora er ikke særlig god venninne heller, når hun ikke forteller om forholdet til Vilde engang.

47
HVEM BRYR SEG OM DU ER FØRST ELLER IKKE

nå må det snart skje litt action!??

48
Det som er absurd

Er det faktum at noen hevder at Skam har ødelagt sin sterkeste kvinnelige karakter. Jeg vil ta meg frihet til å mene det motsatte. Har Noora egentlig noen gang vært sterk? Jeg mener, rent bortsett fra at hun har hatt det i kjeften? Jeg føler hun har gått med en maske hele tiden; hvor hun hele tiden har måtte handle moralsk riktig. Kjedelig! Det er først da Noora kysset William, da hun tillot seg å felle noen tårer, at vi fikk se den virkelige Noora. Vel, så hadde noen kanskje håpet at Noora skulle finne seg sjæl, men så fant hun William i stedet. Og jeg vet at de alle bare er fiktive karakterer, men jeg må si at måten enkelte henger ut William på; kaller han opp etter noter. Er dere egentlig noe bedre? Slikt synes jeg det er alt for mye av i samfunnet; vi dømmer folk etter sosial tilhørighet, klesstil og væremåte. Men hva vet vi egentlig?

Heia Noora og William.

49
¯\_(ツ)_/¯

Hele problemet med at Noora og William har en relasjon, ligger ikke bare i at Noora faktisk i utgangspunktet var en sterk karakter (for hun var jo tross alt det), men derimot at denne TV-serien, som alt for mange andre, lærer ungdom at destruktive forhold er helt okey. For en ting er at William er sjukt ålreit når han er nyforelsket og nettopp har fått drømmedama, men faktum er at han er ingen ålreit type. Altså, det store problemet her, slik jeg ser det, ligger jo i at nok en kanal som når ut til ungdom lærer dem at det er greit å gå for et forhold som ikke er bra, for det var jo tross alt så utrolig søtt i TV-serien.

50
Ragnhild

Enig! I første sesong var både Noora og William veldig endimensjonale -- William var en drittsekk/fuckboy, og Noora var den selvsikre feminist-venninna som alltid hadde situasjonen under kontroll. Nå ser vi sider av begge to som gjør dem mer menneskelige, og dermed mer nyanserte, og jeg liker Noora mye bedre for det. Det er lov å forelske seg i "feil" person, det er lov å la seg rive med av følelser og faktisk gi slipp på den kontrollen. Og -- det har konsekvenser, som Noora kommer til å måtte deale med før eller senere. (Mest sannsynlig før, i og med at Vilde vet de har hooka, og flere må da ha sett dem på skolen osv.)

Syns også at William får litt ufortjent mye dritt: så langt respekterer han jo absolutt Nooras grenser, når hun sier tydelig ifra. Da hun overnatta første gangen tilbød han seg å sove på sofaen og det var hun som inviterte han oppi senga (og som kryssa den putegrensa de bygde). Så lenge de faktisk klarer å kommunisere, så tror jeg de enten kommer til å ha sex fordi Noora vil og føler seg klar -- eller ikke. Håper jeg i alle fall. Men uansett gjør det henne ikke til en dårligere feminist!

51

Fårstårkje denne sjiten, snakk norsk

52
HEEELT enig!!!!

!word!

53
AMEN

WORDS!!

54

Enig!!!! Hurra for deg!

55

Preach!

56

????

57

Eeenig!

58

Enig. Forelskelse gjør blind. Man er ikke 'en svak kvinne' fordi man forelsker seg? Verden hadde vært sykt kjedelig om man alltid skulle forelsket seg 'i den rette' og hatt 'de rette vennene'. ?

59

Det er en grunn til at alle er singel eller fortsatt på utsikt ette kjærligheten fordi alle leter etter den rette men man må ikke alltid være med personen som du tenker er perfekt du må være med en som gjør deg lykkelig og en du ikke må sitte å vente på og Nora Tokk sjansen hun er ikke svak fordi hun finner seg selv hun er fortsatt feminin og sterk men man kan ikke skjule følelsene sine heller kan man det ? Hun er sterk men hun bare fant sin indre seg og det er bra hvis hun i serien vil ha et forhold med William kan hun ikke alltid være sterk man må også vise Sin svake side av og til og det er helt greit når du er med den du elsker #240 #Queenbeeeh

60
Enig

Enig. Dessuten heter serien SKAM, og dette er jo Nooras skam, så det sier seg selv at sesongen om Noora skal handle om noe hun ikke gjør helt etter boka (sin egen "bok" iallfall).

61
Enig bro

Amen

63
Anonym

Haha Chris liker å si/skrive <>??

64
slutt å si first

first

65
"Haha"

Haha, haha. Hahahahah. Morsomt. Jeg ler. Not

66
Nyskjerrig

I am back? folks. Have you missed me?;)))

67
eeeh..

Nysgjerrig skrives med g...

68

YES I HAVE MISSED YOU SO MUCH OH DEAR KISS ME LIKE WE HAVEN'T KISSED IN TEN YEARS lol ikke forvent for mye;*

69
Lotte

Håper vi får sett hva som skjer mellom isak og chris på fredag!!

70
Blirfestligpåfredag

Nå holder det!!! Noora, hvis du ikke forteller det til vennene dine snart så gjør jeg det!

Tror William begynner å få nok av å ikke kunne være sammen med Noora ute blant folk også.

71
haha

haha, enig! 🙂

72
Ann Onym

Men samtidig tror jeg kanskje ikke William synes det er så veldig dumt at ingen vet det heller, for med en gang det kommer noen dytter han seg vekk og sier at Noora ikke skal ta på ham og sånn... Gir ikke helt mening synes nå jeg...

73
solo

når har han gjort det? om du tenker på i klasserommet så var det jo Noora som dyttet han vekk og i den er revyboden køddet han jo bare fordi han ikke ville være kåt da han gikk ut..

74
Blirfestligpåfredag

Det var vel Noora som dyttet William vekk da de klinte i klasserommet og folk begynte å komme. Og i boden da William ikke ville at hun skulle røre ham var det jo ingen andre der. Han ville bare ha muligheten til å gå til timen i anstendig tilstand;)

Jeg syns det høres ut på det William sier i revyboden at han vil ha forholdet åpent. Han vil jo ha ned Noora, og venninnene, på rulling fredag. Og spør hvorfor når Noora sier nei... Og på bussen er jo alle kompisene hans, så han vil tydeligvis at de skal se dem sammen.

Jeg tror dessverre at fredag blir trist for oss som heier på W og N, for Noora klarer ikke å håndtere dette.

75
Spent

Lurer på om det er William som har sagt ja til rulleplassene, eller om Vilde har nye connections?

76

William har jo sagt at Vilde har sendt han melding om rulling på fredag 🙂

77
Matilda

Lukter drama

78
Tadgh

Tror Vilde kommer til å prøve å hooke med William! Da kommer W til å avvise henne og si at han og Noora er sammen! Det er det jeg håper i hvertfall!

79
Frikke

Kan dere ha flere videoer

80
Chet

Hei

Ka er rulleplass?

81
Fan av noora

Tror vildet prøver å øddelegge mellom noora og william.. Men noora er drit pen da

82
No shit

Vilde vil se om Noora reagerer når en gutt begynner å mække

83
Eva :D

Den serien dere lager er faktisk ganske kul lol..... xD

84
Min tanke

Håper Vilde sier at Noora må gå og hooke med noen og så sier Noora :"Greit ,jeg går å hooker med William."Og så sier Vilde" Er du sikker på det?Det er jo ikke sikkert han vil hooke med deg(eller no sånt)"og så gjør Noora det og så hooker de og så står Vilde igjen helt overrasket. Kanskje ikke akkurat sånn men noe lignende.??

85
Sofia

Jeg bare elsker skam

86
Sofia

SKAM? Jeg bare elsker skam.

87
Et dukkehjem?

Heter Noora, Noora på grunn av Ibsens Noora i et dukkehjem? En independent kvinne som forlater hjemme for å fine deg selv?

88

Kan aldri tenke meg at verken Eva eller Noora er tilfeldige navn...

89
Noora må bare si det

Noora må bare si til Vilde og de andre at hun er sammen med William. Og fortelle at William ikke er kin på Vilde.

90
Harald

Jeg lurer på når Vilde kommer til å konfrontere Noora om da hun så Noora og William kline på broen. Liksom det virker jo for henne som det ikke skjedde.

91
...?

Hva betyr rulle??

92

I like the series but what's up with that people have to write "first" or 1???

What does "rulle" mean. (I do understand Norwegian it's just that word I don't understand)

93

"First" is just written by somewhat childish people who think that being the first to comment makes them the coolest person in the world.

94

Men du har ikke forklart hva rulle betyr. Jeg lurer på det og.

95

Synes at Skam er bra. Nå trenger vi litt gode forbilder - litt håp, det er jo mulig at to svært forskjellige personer finner kjærligheten? 🙂 Heia Noorelm!

96
Back together

Åå savner Eva og Jonas??? de var goals. Savn

97
Julia

Er det ikke funny, at den kommentaren som kommer først er den kommentaren

hvor det aldri står først, first etc XD

98
Urban dictionary

"First" betyr egentlig at hvis du liker det første bildet til brukeren på instagram, så liker de ditt bilde tilbake. Er altså en annen versjon av "lb," "l4l" eller "row". Det har altså ikke noe med at man har blitt først i kommentarfeltet.

Det er dessverre tydelig at ingen her har fått med seg det, siden man ikke kommenterer som instagrambruker, slik at det ikke er noen bilder å like...

99
Malin

Håper det blir skikkelig drama på fredagen! Greit at Noora ikke ønsker å såre Vilde, men nå er det sånn at hjerte vil ha det hjerte vil ha. Vilde for sin del burde også ha fortalt Noora hva hun så når de to kysset. Alt i alt, det er på tide at alt kommer frem fra begge sider!

100
Spørsmål

Instakontoene deres er ment å være dem - i real time. Hva skjer dersom vi bombarderer kommentarfeltene til resten av Gjengen Allianse med å oute N+W?

Vil karakterene måtte forholde seg til den nye infoen på instaen deres?

101
havanna

tviler på det.. det er jo produksjonen som styrer kontoene deres og det "vi" kommenterer har ingen innvirkning på serien..

102
Mabel

Hvorfor sier ikke Noora noe om William til noen av venninnene sine? Er ikke det litt rart, og ingen av dem spør heller??? Veldig rart, syns jeg ..

103
#SkamForLIFE

Jeg lurer på hva å "rulle" betyr????

Hvis noen kan svare på det så blir jeg veldig glad❤️❤️❤️❤️?????

PS: Eeeeeeeeelsker Skam, det er best!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️??

104

Kan noen forklare meg og mine venner hva "rulling" er?? Ikke noe vi sier her vi er fra?

105
Skrulla

Føler at alle har glemt at Vilde vet at Noora og William er sammen i all hemmelighet. Hun er jo heartbroken, men hvem bryr seg om Vilde, hun er jo bare dum og sykt irriterende. Nei, hu ække det vettu!

"Det er faktisk ganske alvorlig." - Vilde

106
Just me

E9 Vilde er ikke så dum... Kanskje litt naiv

107
Hun vet jo ikke

Hun så at de klina, men hun håper vel at Noora også bare er et nummer i rekken for W da. Hun vet ikke at de fortsatt har kontakt. Hun prøver jo å gni inn for Noora hvor mange han kommer til å ligge med.

108

Rart Vilde ikke er lei seg... Hun så jo Nora og William kline utenfor månefisken på Penetraters festen...

109

Hun er jo lei seg. Men hun er smart og utspekulert, og tenker at det er bedre å presse Noora til å fortelle det til henne sporenstreks. Noe hun absolutt bør gjøre. Sorry, jeg vet alle digger Noora, men hun har vært en skikkelig dårlig venninne. Setter typen først.

110
elsker skam soo much

føler egentlig ikke at de har ett godt vennskap noen av dem egentlig.. de forteller liksom ingenting til hverandre. de holder ting hemmelig for hverandre liksom. Noora at hun er sammen med William, Vilde at hun så dem hooka, Eva at hun vet at N og W var på date. de eneste som ikke har hemmligheter er vell Chris og Sana.

det må jo bli drama i den vennegjengen snart som skjuler ting hele tiden. tipper Eva kommer til å støtte Noora og at Vilde blir støttet av Sana kanskje. eller at alle blir sure på Noora og at hun kommer til å være mest med William frem over..

111
Plot twist

Eskil blir med og hooker med gutte-Chris! 😀

112
Isak hansen

#Hook

113
caro

Har ikke vilde sett de to kysse første gang når hun var ute med eva som spydde?