Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

487 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

First

2

Døde da jeg så fjeset til linn når hun kom inn og Noora kjefta på Eskild ?

3
Haha

E9!! Haha begynte å grine av latter! Linn så jo helt dø ut!???

4
Det vet du

Lol Linn bare "det er sant"

5
dina løseth

e9

6
Eskild

Jesus chris, Noora. Chill!

Pikk, Noora. Du trenger pikk

7
Noohelm

Omg!????

8
Maja

Ikke morsomt.

9
Leyla

Haha! SO TRUE?mn Noora d er jo bare noen fiskekaker! Å han Nico bør svare henne hun må jo ha svar jeg tror han dopa henne! Noen e9?

10

Men hun fikk jo pikk. På verst tenkelige vis. Det ser ikke ut til å ha hjulpet henne akkurat! Så pikk akkurat nå er liksom ikke en særlig god ide.

11
OMG?

So true!???

12

first

13
Leah✌?️

Noen sier at hu har blitt dopa, men eg tror litt at hu e litt tempramangs full fordi hu kanskje e gravid?!

14
Girl

Så fort går det jo ikke! Trur ikke hu blir temperamentsfull to dager etter liksom

15
Til: Leah Fra: Ingeborg

Tror ikke hun er gravid i det hele tatt. Er hun kvalm, kanskje? Nei, ikke i det hele tatt. Hun er bare sykt fortvilet og lei seg. Eller kanskje hun har menstrasjon, hva vet vel jeg? Men hun er hvertfall fortvilet og vet ikke hva hun skal gjøre, og når hun holder det inne i seg blir det som et sort mørkt hull som snart holder på å eksplodere.

16
Random

Først

17
Først

Første

18

Stakkars

19
Boring

Det har blitt så kjedelig i det siste..

20
Spennende

Neiiii...det har skjedd så mye! Nora ble jo dopa ned av broren til William. Man ser faktisk at dét ligger en tablett nederst i glasset hennes. Og det er mulig at broren utnytta henne seksuelt...derfor hun unngår William.Hva tror du skjer når William finner ut hva broren gjorde mot henne! Det er sinnsykt spennende.

Nora er jo stressa over det som har skjedd og har det vanskelig...og det er ikke så rart at hun skriker til Eskild.

21

Stakkars Eskild ):

22
Tabelett???....

Hvor ser du egentlig den tabeletten?

23
Var nok bare vin

Jeg tror ikke det var en tablett, akkurat. Det var vin, tror jeg. Jeg tror det var et brukt glass, og det bare var rester av vin, for det hadde bruset mer, og du hadde liksom sett den flyte litt i glasset. Men dette her er bare det jeg tror.

24
Tablett?

Hvor er denne tabletten?

26
Johanne

First

27
Johanne

Først

28

first

29

HEHE FIRST

30
Hans

First

31
Marie

Nå blir vi satt litt vÆl på pinebenken vel?

32
Teresa

Hvis ikke Niko svarer så må Noora spørre Mari! Jeg klarer ikke vente lenger!

33
Teresa

Hvis Niko ikke svarer så må jo Noora spørre Mari!

34
Neei...

Håper ikke Nico svarer, han er jo psyco... Kan jo svare hva som helst for å fortsette å fucke med Noora. Hun burde spurt Mari først, ikke den creepy broren til kjæresten. Og siden hun åpenbart mistenker at han fopa henne er hun forhåpentligvis skeptisk til noe sv det han sa også...

35

1 first

36
Noora-rage

Hahaha Eskild da

37
Først av alle!

Først!!!!

38
Camilla

Nå må du åpne deg for noen Noora.. ?

39

Noora trenger hjelp.. Hun bare snakker ikke om denne situasjon med noen og blir slem mot de andre. Det hjelper ikke henne, ikke til de som vil hjelpe henne heller..... Håper det blir bedre for henne og William snart fordi serien blir så kjedelig:p

40
enig

kunne ikke sagt det bedre selv

41
Hannah

First

42

first

43
Emma

Har Nora Anorkesi?

44
Navn

Nei, tror ikke d. Hun har veldig mye kunnskaper om mat som på feks hytteturen. Tror nok hun. Spiser lite pga d som skjedde på fredag.

45

Virker sånn! Har tenkt på det en stund... Husker dere når Vilde var så opptatt av å spise lite og Sundt, så visste noora veldig masse om karbohydrater og fett osv

46
isabell

Jeg tror Noora har hatt spiseforstyrrelser, og nå er i alle fall oppmerksom på hva hun spiser. Det at hun visste mye om hvilke type mat som øker forbrenning, og husket sånne detaljer når hun snakket med Vilde. For meg virket det i alle fall som om hun på en måte forstod litt mer fordi hun var vært gjennom samme greien. Det at hun var så fast bestemt på hva hun skulle spise og hvor mye til akkurat det tidspunktet sier litt at hun i alle fall har en slags matplan.. med mindre utbruddet bare var ren overdrivelse.

47

De hinter til at hun har hatt en spiseforstyrrelse tidligere, men de har aldri sagt det.

48
Anonym skam elsker!

Tenkte også dette .For når man har en spiseforstyrrelse som anoreksia blir man veldig nøye på når man spiser, (hvis en spiser i det hele tatt) og hvor store mengder måltidet inneholder. Som vi har sett tidligere i sesongen har Noora vært veldig opptatt av dette med sunn mat. Samtidig som hun er den eneste av vennene som har skjønte hva Vilde sleit med. Noe som kan tyde på at hun vet mye om dette.

49

Antar at hun har hatt en form for spiseforstyrrelse tidligere og derfor må være obs på at hun får i seg nok mat ergo "to fiskekaker klokka fem".

50

tror hun bare er veldig kontrollerende over hva hun spiser, hvis du har anorexia spiser du jo nesten ikke i det hele tatt

51
Nørd

Anorektisk avmagra er bmi under 17,5. Anoreksia Nervosa derimot, er en psykisk sykdom som tuller med hjernen og ødelegger livet ditt. Hele eller en del.

52
Nørd

Noen fler som husker den quoten som henger på rommet hennes? Vises før daten med William. Det står at man skal alltid være snill, for folk kan kjempe en kamp andre ikke vet om, eller no sånt husker ikke helt. I tillegg høres to fiskekaker og potet ut som en kostliste-middag for meg. Tenker at hvis karakteren har sf så har hun sikkert vært verre tidligere, har det relativt bra nå, men holder seg fortsatt unna spesielle ting slik som smågodt og alkohol. Tror ikke hun er så nøye på det til vanlig nei, spiser jo det som er til frokost og drikker sjokomelk, men blir sikkert trigga av dårlige hendelser, altså at hun trenger det tryggere da, jeg veit ikke jeg altså. krysser fingrene for at hun bare kan mye om helse.

53
Spiseforstyrrelseekspert

Det finnes jo andre spiseforstyrrelser hvor man bare spiser det samme og er opphengt av å spise sunt... Det kalles ortoreksi. Tror kanskje hun har det, men ikke anoreksi...

54
hmm...

Man kan absolutt spise en del selv om man har en anoreksia. Trenger ikke å være syltynn heller.

55
Kanskje

Jeg tenkte også på det. To fiskekaker klokka fem. Kan også være at hun trenger å ha ting på en bestemt måte akkurat nå som hun har det så vondt.

56
Hemmelig

Anoreksia er en spiseforstyrrelse . Men man blir syltynne men man ser deg selv tjukk i speilet div. Mens de er kjempe tynne ser de seg selv overvektig: en liten kommentar om hav anoreksia/en er

57
Anorektiker på bedringens vei

Nei, men Vilde begynner å bli veldig oppslukt av en spiseforstyrrelse. Håper bare hun får hjelp med det og innser at det er et problem før det går for langt. Jeg tror Noora vet mye om det og prøver å hjelpe fordi hun har vokst opp i et hjem der den ene forelderen er psykolog

58

nei, men hun har hatt det tror jeg

59

Hva betyr det?

60

Vil bare ha sagt at anoreksi IKKE er det samme som å være syltynn. Det er 100% en mental sykdom. Å si at alle anorektikere er syltynne kan faktisk være ganske farlig, så jeg synes bare det er viktig å ha det oppklart.

61
Josephine

Å ha spiseforstyrrelsen anoreksia , betyr ikke at man er syltynn , å ha spiseforstyrrelse generelt, betyr at man har et forvrengt bilde av seg selv og mat. Og jo de kan også spise, men har en del regler osv osv. Noora viser tydelige tegn på at hun har hatt det, ( ang at hun skjønner fort hva Vilde driver med , at hun vet hvordan hun skal få Vilde til å spise , og klokkeslettene) og det tar lang tid før man blir frisk fra en slik diagnose, om man blir det. Og det kan fort komme tilbake, hvis man opplever vonde ting, fordi da trenger man kontrollen den sykdommen "ga", som Noora nå har opplevd. Og da kanskje blir det enda viktigere for henne å ha de to fiskebollene klokken fem, enn før denne hendelsen!

62
Spis

Det er en spiseforstyrrelse, der man slutter å spise for å få kontroll på livet.

Vilde har problemer med spising, og det har Noora kommentert tidligere. Tror ikke Noora har det.

63
Loglady lissom

Anoreksi er når du er syltynn (så tynn at du ikke ser frisk ut). Det kan komme av spiseforstyrrelser

64

anoreksi er en spiseforstyrrelse der man ikke spiser noe idet hele tatt og blir alt for tynne

65
Amalie

Anoreksi er en spiseforstyrrelse

66
Svaret ditt

Anoreksi er noe med forstyrrelse av eget selvbilde. Da har man mange vonde tanker inni seg. Noen tror de er overvektige f. eks.

67
Siggen

Troor ikke Noora snakka om Eskild...

68
Til Siggen

Ja, tror hu snakker om Nico :/

69
Død

Døde når Eskild sa "wtf Linn, er du serr? omg". HAHAH digger han ass

70

Ja jeg og???? og med den stemmen da!

71
You can call me they You wanna

Me 2

73

First

74
Elsker skam

Ho var sur azzz???

75
Nyskjerrig

For FAEN tenk hva hun har vært igjennom da..

76
Sandra

Chill, du må jo innrømme at d var morsomt xD

77
Hahaha

First

78
Eskilds tvilling

omfg stakkars kar

79
Ninaah

First, nina

80

men for inni helvette da!! når kommer det meir om Noora og William?!?!?

81
Emine

First

82
#inlove

Begynner å bli stressa av det her, jeg...?

Vi må vel snart begynne å tenke på en løsning....

William & Noora ❤️

Vi trenger ømme blikk, glede, kjærlighet og ro!

❤️

83

Kjedeliiiiig! Alle de siste episodene før noora ble full har jo bare vært klining og kjedelig dritt! Hvis du vil se på sånt se på paradise

84
Sant da^

Hahaha

85
#inlove

?Herre Gud! Må da være lov å ha forskjellige meninger her. Jesus...?

86
NOORA VAR ALDRI FULL!!!!!

Nora var aldri full!!!!! hun ble dopa ned av broren! Og det er en veldig stor sjanse for at hun ble seksuelt misbrukt.

87
Lyanna

Hallo, nå synes jeg Eskild snart må spørre Noora om hva som er galt, og virkelig ikke gi seg før Noora har fortalt ham alt. Han må da skjønne at noe er i veien nå, Noora pleier jo absolutt ikke å oppføre seg på denne måten! Hun trenger virkelig å snakke ut om dette, og Eskild har alltid virket litt som en eldre storebror for Noora tidligere. Enten må han ta den praten selv, eller kontakte Nooras venninner sånn at de gjør det.

88
Aurora

Bra innlegg, helt enig!

90
Skam

First!!!!!

91
Gdamn

Gdammit, håper Eskild hjelper Noora as...

92

First!!!

93
Lelww

FirstN

94

Stakkars Noora

95

Er det mulig!!

96
Skam elsker

1

97

Forhåpentligvis skjønner Eskild at noe ikke er som det skal med Noora! Håper hun åpner seg og forteller ham hva som har skjedd!

98
Noora!!

Noora!!! Du på ikke vere så jævli ja du vet... Du har sikkert bare kjærlighetssorg!! ALLE vet at du fortsatt liker William!!! Uansett det var ikke Eskil sin skyld! Du raga litt Noora!? 1.BTW

99
Jepp

Kjærlighetssorg? Tror ikke det er kjærlighetssorg, hun ble voldtatt av broren til William. Det er jo derfor hun ikke snakker med William, siden hun er redd og vet ikke hva hun skal si. Og grunnen til at hun "raga" er jo fordi hun sliter nå. Synes faktisk synd på Noora, ikke Eskild selvom hun "raga" på han

100

Er ikke pga kjærlighetssorg da, wtf?? Er fordi hun har angst for hva som skjedde på fredag og er usikker

101
nyskjerrig

Hun ble da vel for farn voldtatt da... Herregud

102

Jeg elsker skam! ;D

103
Personligheter

Nora må SERIØST fikse ting med william, hun blir jo helt GAL uten han!!!!!!!!!!!!!!!!!

104
r du seriøs

really??

105

Damn, ahahahaahha

106
Gullruten.no

STEM PÅ NOORA PÅ GULLRUTEN.NO HVER DAG FRAM TIL 13 MAI!!!!!

107
Skam

Det må nok være vanskelig for henne å si sannheten av hva som egentlig skjedde bare håper noen skjønner at noe er galt og får det ut av henne!

108

Jeg tror hun er gravid..??

109
Really????

Omg.....

110
milla

Hvis hun skulle bli gravid så er ikke det merkbart ennå. Hun sliter pga fredagen. Hun har det helt forferdelig!!!

111

Sant og vist hun er gravid vil hun ikke ha barnet for vi husker jo når Vilde trodde hun var gravid

112

Noora er på sammenbruddets rand og det virker som om Eskil aner at det er noe galt...kanskje det blir han som får hull på byllen og kan hjelpe Noora videre.

113
Eskild

Håper det. Han kjenner jo Eva så kanskje han kontakter venninnene og sjekker hva som skjer. Selv om han mangler antenner innimellom så håper jeg han ser at noe er gæli.

Håper fremdeles at Mari kan bekrefte til Noora at det ikke skjedde noe, så kanskje hun klarer å komme seg på bena igjen i denne sesongen...

114
Rævstad

Endelig❤️