Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

676 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Emma

Yayy! En ny episode!

2
Anine

En kanskje god nyhet til alle tilhengere av #teamnoorhelm. Etter og ha studert den episoden der Noora blir "kjent" med Niko er jeg ganske sikker på at det lå en rød/ orange pille oppi glasset (altså at Noora ble dopa) Jeg er ganske sikker på at vis Noora og Nikolai hadde sex hadde det bare vært masse drama. Jeg tror at Noora ble dopa og tafsa på av Nikolai. Jeg tror at Mari kommer til og si at dem ikke hadde sex (Noora og Nikolai) men at hun tror hun så en pille oppi glasset til Noora. Jeg er usikker, men er ganske sikker på at det var en pille i glasset, se etter nederst i glasset noe som er oransj og rødt. Har et håp om at det ikke er slutten på #teamnoorhelm ❤️❤️

"La døden skille Noora og William" ?

.. Tar det kuli!!!

3

Jeg klarer ikke se for meg at Noora og Nikolai har hatt sex (eller at Nikolai har voldtatt Noora), og så har ikke Nikolai nevnt det for Noora. Eneste grunnen til at han ikke har sagt det, er vel fordi han tror Noora vet at de ikke har hatt sex (eller blitt voldtatt). Han regner vel med at hun gikk til legevakten, og dermed vet hvorvidt "noe skjedde" eller ikke.

4
Pille eller ikke - dop eller ikke? Kommentar

Er så godt som sikker på at det var en pille i glasset, ja. Det forklarer også så mye bedre måten Noora blækka ut på.

Men andre her mener å ikke se pillen nederst i glasset.

Og det er jo akkurat det som er så fasinerende med SKAM, og som jeg ikke tidligere har sett så gjennomført i andre serier: Det hintes, men man er aldri helt sikker, det åpnes for ulike muligheter.........

5
Usikker på pillen.

Usikker på den pillen.

Har sett mange ganger i forstørrelse på dette, men jeg tror egentlig at det oransjerøde kun er gjenskinnet av fingeren til Nico som holder glasset.

Samtidig tror jeg at Noora ble dopet. Black out startet umiddelbar etter det første glasset. Det er vel ikke så vanlig at man blækker ut med en gang etter så lite vin, selv om Noora tåler alkohol dårlig?

Tror egentlig at vi aldri kommer til å få noen sikker svar på dette. Noen kliffhengere fortjener å bli hengende i luften.

6
Usikker på pillen.

Tror egentlig at det rosarøde bare er gjenskinnet av fingeren til Nico som holder i glasset. Har sett på det mange ganger, men er usikker på den pillen. Samtidig tror jeg at hun ble dopa.

Blæk ut begynte umiddelbar etter det første glasset og det er vel ikke så vanlig å blække ut etter så lite vin.

7
ELISA

Studert den selv nå, og du har helt rett....

8
Erru 11?

Man er ikke tilhengere av teamnoorhelm, i så fall er man tilhengere av de som shipper Noora og William. Teamnoorhelm er jo de som shipper dem, altså er du tilhenger av noorhelm og dermed en del av Teamnoorhelm. Lær deg ting før du bruker en hashtag du ikke kan noen ting om, har en mistanke om at du er yngre enn målgruppen for Skam...

9
Usikker

Så mer ut som fingeren til Noora..

10
Vilde er goals

Jeg elsker hvordan Vilde og Noora har byttet roller. Den ene er selvstendig og sterk, og den andre har dårlig selvtillit. Så bra at de er der for hverandre <3

11
monica johansen

å ja enig vilde og nora alle jentene i den gjengen... men enig nå er vilde der for nora... <3

12
Tina

Ja, så enig! Gliser og rørt av det klippet her <3 Det er så nydelig!

13
Noorhelm

Var det noen som fikk sett videoen som kom ut fredag/lørdag,som het "hore" før den ble sletta? Isåfall,hva skjedde i den?

14
☕️☕️☕️☕️

Jeg så den

15

Var boen som hadde kommentert "Hore" på alle bildene til Sana. Og Sana så at at Noora ikke fulgte med på samtalen og heller så på William mens han gikk fra skolen. Kort oppsummert: lite spennende episode ?

16

Det var fake, det kom ikke ut noen video som hette hore

17
Episode på lørdag?

Kom d ut en video da??!!

18
Anonym

Enig

19

Shit, Sesong 2 er ferdig om 2 uker.

20
Oda (my real name)

Shit!

21
Hjelp

Det er nesten skummelt å lese gjennom kommentarene og se hvor mange som tror William mente å BOKSTAVELIG talt drepe Nikolai......

22
Hjelp igjen

Er dere klar over hvor usannsynlig og alvorlig det er?? Selvfølgelig kommer han ikke til å ta broren sitt liv. Han hadde aldri gjort det! Det er bare for å uttrykke at han hadde blitt kjempesint, men å drepe noen hadde han aldri turt. Synes det er veldig skummelt hvor lite alvorlig dere tror det er. Jeg vet at det bare er en serie, men det er meningen at SKAM skal være realistisk, og det hadde vært helt urealistisk hvis William hadde drept broren sin. Dessuten er det bare 2 episoder igjen, og hvis noe ble drept så hadde det krevd en hel sesong assa... SÅ alvorlig er det.

23
ikke sant

Tenkte akkurat det samme... så trist ^^

24
Celia

Ja tenk viss han faktisk dreper han

25
William

Han sa jo at han mente at bokstavelig talt kom til å drepe Niko hvis det skjedde... så

26
Cecilie

Hahahah same

27
Levi

Og synes det er OK...

28
ta det kuli ....

Hallo skam skjerp dere! Først for vi ikke et klipp på 2 dager og når vi først får en så er det ikke no spennende som skjer en gang!! VI TRENGER EN SAMTALE MELLOM NOORA OG WILLIAM ??

29
Sas4life

Er du dum kåre??? Gi meg 2 min så kan jeg få en flybillett til omtrent hele verden i morgen tidlig

30

E det mulig?! Det nøtte ikke å sende en sånn komentar det kommer ikke til å endre sæ!! Dæm har jo spilt inn episoden før ei go stund sia så om du skriv en Ånneviks komentar vil det ikke endre sæ! Sorry

31
Tykke-Kåre

Jeg mener at denne episoden var et strategisk grep fra redaksjonen om lede publikummet ut på villspor. Underlagt det faktumet at William plutselig hadde fått flybillett til London så fort er merkverdig og urealistisk. Så sant ingen av de som opprinnelig hadde booket seg plass på flyet hadde lagt på røret eller fått kreft, mener jeg å tro at det ville tatt lengre tid å få en flybillett til et så folksomt sted som London. Hadde han derimot booket billett til "Nordens Manhattan" (Tromsø) ville historien hatt en annen ending. Det er innenlands og mindre folksomt, i tillegg til at det går flere fly dit. Og nei, selv om det ikke er like attraktivt som London, er det fortsatt masse morsomt å finne på der, om du er litt kreativ. Men det er kanskje ikke et sted en så "kul" person som William ville dratt vanligvis, men alle fortjener en sjanse. (Også steder)

32
Herrejesus

Jeg skjønner meg virkelig ikke på sånne som deg. De som kun er her for å se en kjærlighets romanse mellom Noora og William? Glømte du at dette er en dramaserie?

33
Ta det kuli din gjøk

Det som skjer er at de gjør serien mer spennende. Hvis vi bare hadde fått vite alt det William gjør og at de hadde snakket sammen med en gang, ville det jo ikke blitt noe gøy. Dessuten var dette en utrolig fin video om Bilde som er super skjønn.

34
Anonym

Litt vanskelig når han er i London.

35
Emilie

D var jo ganske spennende, episoden har sikkert mye å si om handlingen fremover...???

36

Ikke noe spennende som skjer? Vi fikk jo endelig bekreftet at Noora har hatt spiseforstyrrelser. Noe som har ligget i luften siden hytteturen da hun kunne så mye om mat, og da hun hadde planlagt å spis 2 fiskekaker kl 17.00!!!

37
Shtf

Det dær va virkelig ikke vits å skrive

38

Unnskyld meg, Noora har nettop fått vite at William har dratt til London, hun skal snakke med Mari imorgen, og det kan se ut som at Noora har hatt spiseforstyrrelser og er på vei inn igjen. Hvis ikke dette er spennende.. Det er så sykt teit at du skriver at skamredaksjonen skal skjerpe seg, liksom?? Hva skal det bety, de har jo ikke gjort en dritt feil, det eneste de gjør er å lage fantastisk tv til oss og det burde du være takknemlig for isteden for å klage på meningsløse ting. Takk for meg.

39

ta det kuli ....:

dette er viktig å få med seg. vilde vil hjelpe noora å bli kvitt spiseforstyrrelsen.

40
gustav

hva skjer eikieli

41
En som lo godt

Hahaha, trodde først det sto Eikeli

42
Maja

Håper William og Chris må ta 3. Klasse om igjen. 3. Klasse gutta er de beste! Førstisene Isak og Jonas er så kjedelige må ha William og Chris ❤️❤️ #teamnoorhelm ?

..tar det kuli!

43
Heia w og n

Jeg synes at det virker som at w er ganske skoleflink (smart og flink på skolen)

44
Ahhah

Er ikke helt sikker på om eikieli er ett ord, just sayin'

45
Hahaha

Trodde først det sto Eikeli

46
Gustav life

Its hard to be gustav

47
Anonym

Jeg tror Gustav prøver å si egentlig

48
Marte

Yeee

49
Mathea ;);;)

Er det noen som vet når sesong 2 er ferdig? Har Noora hatt spiseforstyrrelser?

50
en som følger med

det har ligget i luften siden sesong 1 da vilde trodde hun var gravid .. altså Noora skjønte at Vilde sluttet og spise pga det william sa til henne om at hun ikke var pen. Noora prøvde da og spørre vilde om ting for og finne ut om Vilde også hadde det.. og nå senere så har man fåt det bekreftet flere ganger i denne sesongen at Noora faktisk har det.

51
Hjelp

Sesong to er ferdig om to uker og ja hun må ha hatt spiseforstyrrelser det har ligget i lufta siden hytte turen da hun kunne så mye om mat og når hun skulle spise to fiskekaker kl. 17

52

3. juni og ja 😉

53
Tuva

....

55
jenny

ææ video på en søndag jo

56

Det har da vært video på søndager flere ganger før om man scroller seg bakover 😉

57

Men det var jo ikke noen video eller i det hele tatt innlegg igår, så det var ikke akkurat så rart da...

58
Bø!

Jeg mener at denne episoden var et strategisk grep fra redaksjonen om lede publikummet ut på villspor. Underlagt det faktumet at William plutselig hadde fått flybillett til London så fort er merkverdig og urealistisk. Så sant ingen av de som opprinnelig hadde booket seg plass på flyet hadde lagt på røret eller fått kreft mener jeg at det ville tatt lengre tid å få en flybillett til et så folksomt sted som London, hadde han derimot booket billett til "Nordens Manhatton

59
Megselv

Yyyaassss

60
Sara

OMG INGEN WILLIAM.

61

Fine Vilde!

62
Vilde??

Hahaha, Vilde er så søt?

63
Elsker Vilde

Hvem trenger William når man har venner som Vilde? Og å dra til London er bedre enn arresten pga vold. Men håper jo han får orden på tankene og kommer tilbake til Noora.

64
Hayy

Det var Nikko som voldtok Noora ikke William (eller om Nikko gjorde det eller ikke finner vi ut på mandag)

65

men nikko dro ikke til London...

66
Kleint

Småkleine episoder og masse stirring..

67
Halla balla

hvordan tror du det hadde vert på ekte? Dem skal jo prøve å lage det så realistisk så mulig. Jeg tror ikke det er så lett å finne på noe med en gang å si i en sånn dialog. Så derfor blir det mye stirring.

68
Smart ass

Ikke for å være smart eller noe. Men stirring er faktisk en form for kommunikasjon det også. Det heter nonverbal kommunikasjon og det er å kommunisere noe uten å bruke ord.

69
Kjedelig

Det tar jo omtrent 5 sekunder mellom hvert ord.. Kan bli kjedelig å se på etterhvert

70

Det mest spennende er det som ikke blir sagt...

71

Sant!

72
Hehe...

IKR....

73
Småkleint

enig, det er ikke realistisk med så mye stirring og så lite dialog

74

Stillheten er en tiende forståelse for hva de begge sliter med, utenom å måtte si det med ord. Synes det er veldig realistisk jeg... Det er ikke et tema noen av de ønsker å snakke om, men de har på hvert sitt tidspunkt fortalt den andre "jeg vet hva du går igjennom og jeg er her for deg". Ordentlig venner ?

75

Enig med "Æh" over. Ord ligger ikke bare i dialog, men også blikk og stillhet. Fint virkemiddel synes jeg, bra video 🙂

76

Uenig. Dette er en av de mest realistiske dialogene så langt.

77
Anonym

Det er ikke alle som har lyst til å prate når de er lei seg.

78
Henning

Æ syns stirring og lite dialog e fin æ 🙂

79
Ingeborg

Vilde er søt da!

80
Eskild

JaAAAAAAA!!!!!!!!!1 SÅ SYKT!!

81
Anonym

Vilde er så herlig

82

Stakkars❤️

83

Vilde har blitt så snill og søt, så hyggelig. Endelig oppdatering har vente hele helgen

84
Marita

Åh, Vilde <3 <3 <3

85

vildeee???

86

Vilde er søt da, snakka med Chris for hun og greier. Elsker Vilde nå

87
Silje

Det var Eva som snakka med Cris

88
Skuffet

Skjedde jo ingen ting? Håper virkelig det kommer en episode til i dag?!

89
serr

Jeg syns du overdriver enormt når du sier at det skjedde "INGEN TING" ???????????????

Hva

Er du tom i hodet har du ikke fått med deg noen ting eller? Hvis du mener ingenting skjedde tror jeg virkelig du må se den videon på nytt ass!?

90

Det kommer sikkert en episode til i morgen siden da skal Noora snakke me hun derre jenta som og lå i sengen med nico og Noora

91

Niko*

92

Nå var det på høy tid med en oppdatering!

Vilde er så skjønn, og for en utrolig god venn hun er.

Krysser fingrene for at det ordner seg nå.

Noora har jo på mange måter forklart det viktigste for William (at det var et overgrep og at Nikolai er anmeldt) så får de bare ta tiden til hjelp.

93
Martyyy ?

"Kroppen din trenger potet" ahahhah ??

94
Er det mulig ???

Seriøst?? Etter 2 døgns stillhet er dette det dere gir oss? Fy f**n ass :O

95
just stop watching then

Hva trodde du skulle skje da? Denne serien er ikke en kjærlighetshistorie om Noora og William.. Det er meningen at den skal kunne virke realistisk, og skal være litt typisk ungdom.

96
Enig

Såå enig ass vi har venta så lenge og nå kommer det ehh

97
really?

Vær litt tålmodig da, det er jo ikke sånn at det skjer noe hele tiden. Og de sparer vel kanskje mest til senere i uka, kommer sikkert til å skje masse!!

98
Willhelm

Vi har ventet så lenge, og dette er det vi får? Dere burde ta også skjerpe dere..

99
stå på skam

Denne kommentaren er så dum at det nesten er morsomt:) her skriver du at skamredaksjonen skal SKJERPE seg, du skrev virkelig at de skal skjerpe seg, hvem tror du du er? Du er ikke mora dis liksom. Jeg syns nå heller at de trenger et klapp på skulderen, dette er jo kjempespennende.

100

slapp av...

dere trenger ikke å ta det så serriøst

101
Victoria

Unnskyld meg, alt kan jo ikke være spennende hele tiden, meningen med denne serien er jo at det skal være så realistisk som mulig og jeg synes de gjør en utrolig bra jobb. Dette her er jo mennesker med vanlige liv, de kan jo ikke ofre alt og bruke all tiden sin på å lage spennende scener simpelt hen fordi noen synes det er litt kjedelig av og til

102
Urealistisk

Hvis det skulle vært realistisk burde ha skjedd mer, hvis noen hadde kranglet i virkeligheten hadde deg ikke vært en dags stillheten eller?

103

Ja, den meldinga som Noora snakka om som hun hadde sent til Mari kunne de i vertfall å lagt ut i går!!

104
ikke som forventet

enig, denne episoden var skuffende

105

Ro ned a! ekke sånn at noens liv er så spennende hver dag. Skal jo være realistisk og ikke en sånn standard hollywood PG-13 film.

106
Enig

????

107
Sara

Vilde ass, for en jente!

108
Dronningen deres

Dårlig episode for at vi har venta så lenge

109
chill

(*video)

Du er dårlig.

110
Mari

Noora fikk sikkert spiseforstyrrelse etter kjæresten slo opp med henne da hun var 13. Vennene tenker sikkert at hun kommer til å få det igjen. Noen som tenker det samme?

111
Alejandro

jeg tenkte det samme siden hun var 13 da han slo opp. man går i ungdomskolen når man er 13, og på det bildet fra henne i 9.klasse kunne man se at hun var mye tynnere enn det hun er nå.

112
For gammel for SKAM

Tror du har helt rett her ja. Hun så veldig tidlig tegnene hos Vilde, når de andre vennene ikke merket noe. Oppfattet det som at hun har erfaring eller kjennskap til det fra før. At det nå er Vilde som passer på Noora er en herlig vri, og det er fortsatt slik at de andre ikke ser det. Synes dette er veldig godt gjort i serien. håper vi får mer av denne storylinen også, kanskje i neste sesong om den følger Vilde.

113
89er

Enig med deg (men man kan vel ikke bli for gammel for SKAM?!)

Er fantastisk at de passer på hverandre og ser hva som skjer. Noora kjente nok igjen tegnene og svarene fra den gang hun gav dem selv.

Håper også de bygger videre på dette!

114

Over 5 min?? Ugh kun 15 min igjen.... Og Mari samtale? Da blir d ikke mye henne og W tid igjen.

115

Hvor er det dere ser hvor lange ukens episode osv er??

116

Ja, min er 17 år eldre. Hvorfor spør du? ?

117
Girl in alta

Regn sammen minuttene i episode ne?, ps er det noen andre i komen som faktisk har en KJ som er 2 år eldre en seg sjæl

118

Jeg sjekker det her: https://tv.nrk.no/serie/skam/MYNT15001116/sesong-2/episode-11.

Under programinformasjonen klikker jeg "Vis mer", og der står varighet på episoden.

119
Anonym

Ukas episode er ikke på 20 min. De har ikke oppdatert NRK enda.

120
Leter man så finner man

På reprisen så står det 25 min.., samt at programmet de har satt opp etter fredagens episode blir også sendt torsdag kveld..

121
Det er 15 min igjen

I TV-guiden på både nett og TV'en min så varer den i 20 minutt.

122
..A..

Denne ukens episode ( episode 11) og neste ukes episode (episode 12) varer begge i bare 20 minutt. Det ser ikke ut som om det er mer enn disse to episodene av sesong 2 igjen så da ser det ut som det ikke er mer enn 40 min igjen av sesong 2! ? Dette er litt liten tid viss alt skal ordnes opp i syns jeg. Spesielt om det har skjedd noe mellom Noora og Niko..... Får hår at det ikke har det, får vel kanskje svar på det i måren av Mari. Men tror på en lykkelig slutt allikevel da.

123
Blir kort episode ja

Det er under 20 min hvis du ser i program-guiden til NRK3 på fredag...

124
Mamma Nunniii

Endelig! Og hurra for Vilde ❤️❤️?? Hilsen tobarnsmor som

125
Torp & Vikør

Her mangler du en relativsetning. Hilsen en tobarnsmor som HVA???

126
Mamma Nunniii

Hehe.. Tobarnsmor som tydeligvis trykker altfor tidlig på publiser.

Husker ikke egentlig hva jeg skulle skrive. ?

Så.. er du Arne eller Lars? ?

127
Sofie Elisabeth

De stirrer veldig mye i denne episoden.. Det er som å se en norsk verson av Twilight jo!

no hate love skam

128

Stirringen i Skam har mye større betydning og effekt enn i Twilight. Her er det mye som blir sakt med bare blikket. DET greier ikke Hollywood skuespillerne i Twilight å formidle. Der er det bare tomme blikk!

129

Selvfølgelig, men d er en morsom samenligning;)

130
Rotefoss

Sorry, men *versjon....

Bare sånn at du vet det!?

131
William er en vampyr

haha, har faktisk tenkt på at Twilight-samenligningen passer veldig godt til 2.sesong av SKAM. William som plutselig står bak Noora med et intenst og sensuelt blikk.

132

vil ha vilde som venn <333

133

Vilde er såååå snill og søt. Noora trenger Vilde

134

Håper virkeeeelig William kommer tilbake fra London.

135
William kommer hjem vettu

Gjør så klart det, kommer hjem i kveld el i morgen for å ta eksamen. Håper faren har tatt seg godt av ham i helgen og at han blir med hjem og tar tak i den andre sønnen. For han trenger det!!

Så får Noora god news fra Mari i morgen og så har vi en drøy uke å bli kjærester igjen på. Pliiiis! Trenger en god sommer!!?

136
For gammel

Jeg kan ikke se at faren til W har så mye å stille opp med her. I følge W er han arbeidsnarkoman, hvilket betyr at han prioriterer jobb foran familien og sikkert har gjort det i lang tid. Han har derfor ingen kunnskap om hva sønnene bedriver tiden med eller har av utfordringer i privatlivet. At han liksom skal gå inn og gå skikk på Niko er ikke realistisk. Man kan ikke bare si til en psykopat at vedkommende skal slutte å være slem mot andre mennesker. Psykopatiske trekk ligger i personligheten og er lite å få gjort noe med.

137
Takk

Puh - da puster vi ut resten av søndagen. Håper W kan snakke med faren sin! Vilde❤️ Akkurat den vennen Noora trengte nå - fikk både info om W og mat!

138
London

First trodde jeg at Noora skulle dra til London

139

Jeg tror Nora har hatt spiseforstyrrelse

140
10na

Det har vel ligget i kortene hele veien. Med mating av Vilde og hvordan hun ikke spiser nå...

141

Ja, det var ikke vanskelig å skjønne da hun begynte å snakke om betydningen av mat for Vilde. Tydelig at noen hadde gjort det samme for henne tidligere. Veldig flott å se at Vilde skjønner hva som er i ferd med å skje (igjen) med Noora. Flott at de to jentene SER hverandre!

142
Erik

serr??

143
Sigg

London er digg

144
ukonsentrert student

Endelig kan jeg konsentrere meg om å lese til eksamen igjen! hahah

145

Same

146
Besatt

Ååh, endelig oppdatering! Ble så rørt av Vilde at jeg begynte å gråte❤️ håper samtalen med Mari går bra, at ho sier at det ikke skjedde en forbanna dritt OG at det så ordner seg med W!

Har fått litt mer ro i sjela nå! God søndag alle sammen!

147

Ja e9 men jeg har en sånn dårlig følelse om at Mari også liker William og kanskje lyver!

Men det kan hende det ikke skjer da bare en følelse.

148
Håper ikke det

Eller kanskje Mari liker Noora? Hvis Mari liker William, hva gjør hun med Nikolai da? Hun var jo på fest hos ham sammen med hans venner. Jeg ser jo at hun snakker med W på Penetrators-auksjonen, men...

Vi trenger definitivt ikke mer kluss nå, trenger de resterende 11-12 dagene til å få rydda i Noorhelm-romansen slik at vi kan gå ut av sesongen uten magesår.

149
Gjest

<3

150

Du trenger potet, Noora. Potet

151
OMG??

"Du trenger pikk, Noora. Pikk"?

152
rover

hun trenger vel heller å få vite at hun ikke har fått pikk

153
Håper hun ikke får tilbakefall?

Stakkar Noora, hun har slitt skikkelig med spiseforstyrrelsene, det ble tydelig nå?

154
Lilly

Hvorfor ble det liksom MER tydelig nå? Pga bildet? En spiseforstyrrelse er like alvorlig uansett kroppsfasong

155
Kjære Nilde

Det er ikke slik at det er kun anoreksi som er dødelig... EDNOS (eating disorder not otherwise specified, også kalt OSFED) kan ha enda større dødsrate enn anoreksi, ettersom det er vanskeligere å oppdage. Man må nemlig ikke være kjempe tynn for å kunne sulte i hjel... Hvis du startet ut på en relativt "høy" vekt vil du kunne død før du blir undervektig...

156
Nilde

Dessverre ikke - anoreksia er den mest dødelige spiseforstyrrelsen, pga ekstrem underernæring. Bulimi og overspising/tvangsspising er veldig alvorlig også - men dødeligheten gjør det virkelig til noe annet.

157
Dil Howlter

Ååhh jeg smelter, jeg elsker dem såå mye<3

158
Julie

Trur ikkje William kjem tilbake med det første....

159
Madelen??

Enig tror han flytter til Londo..

160

Åh, tårene triller❤️ for et vennskap, for noen jenter. Vilde❤️

161
First

London?!

162
Skamhekta

?

163
Bra du ikke er lei deg

??bra. Du ikke er lei deg??

164
Julie Sande Voll

Endelig kom det nye video. Har ventet lenge på den! Men kunne gjerne vert litt lengre episode. Et spørsmål, kor lang tid må du bruke på å kommentere. Det kommer alltid opp sånn at eg må ta det kulli.

165
Hukommelse

Vilde har en vanvittig god hukommelse! Dette er andre gangen på kort tid hun nesten ordrett bruker Noras egne ord mot henne (første gang var 17. mai talen).

166

Enig! Virker som om hun har tilnærmet fotografisk hukommelse

167
Ella

Var det alt?!?! Nei!!! Dette blir for kjedelig!!!! Hun sier hun har sendt mld til Mari... Hvorfor har ikke den blitt lagt ut?

W har dratt/har eksamen hele neste uke= vi får ikke se noe til han hele uka?

Elsker Vilde da!!! Deilig at hun bruker Nooras egne poeng "mot" henne...

Og nei, kommenterer ikke for fort... Vil ikke ta det kuli ?