Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

481 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Cecc

FISRT

2
Elemeno

??

3
Love

Vilde + Mari <3

4

Tenk om hvis Nikko har falsket det brevet. Da hadde jeg blitt lettet, ass

5
Abc123...

Det var sikkert nikko som filma det, for han er jo sjalu for at William har noe som nikko ikkje har, nemlig noora. Og etter at noora anmeldte nikko så har han sikkert sendt eller vist videoen til politiet så ikkje William og noora skulle vere sammen..

6

Tenk om Nikko har skrevet dette brevet

7
OBOS

10 0000 for å leie den leiligheten der? Jahahahah....det hadde jo vært gratis i forhold til det prisene er! For 10 000 får du ikke så flott leilighet med flere rom. Sentralt i Oslo!

8
Største skamfan

Hvorfor skulle han det? Og hva fordel har han med å skrive det? Det er lissom ikke noe poeng i at han skal skrive det uansett. Tror han kommer i fengsel fordi det blir sikkert noe drama rett før sesongen slutter sånn at vi skal lure på hva som kommer til å skje.

9
Sorry

Det sto inder breve at William måtte betale 1500kr eller noe sont. Og eg tror det blir litt vanskelig og kjøpe leilighet no. Noora har ikkje noe mye penger og no nor William må betale masse penger. Vist ikkje dei tar opp eit lån, får penger av noen eller og og bo hos William

10
Ærlig talt..

Noora vet alt om det som skjedde, så det ville være helt på trynet om hun disser han fordi det blir en politisak. Da burde hun ha droppet han tidligere, for å si det sånn..

11
Hallo

Haha, det sto kl 15.00, ikke kr 1500.....

12
Seriøst?

1500 kr hindrer deg ikke i å kjøpe en leilighet altså

13
Yoyoyoyoy

Det stod at William skal møte opp kl 15.00

14
Yoyoyoyoy

1500kr er ingenting i forhold til det en leilighet midt i Oslo koster. Å leige en så stor en som William har nå vil koste nærmere 10 000 i måneden. Å kjøpe en vil koste flere millioner. Fy faen folk er ignorante.

15
Ehhh...

Om de 1500 påvirker økonomien hans så mye at han ikke kan kjøpe leilighet, så hadde han aldri penger til det i første omgang.

16
mer drama

yes -

men jeg trenger mer av gutte chris ass:(

17
Hahahahahahahahahahahahahahaha

Hahahhahahah

18
JEPP

Helt enig, håper at om det blir sesong 3 så kan Chris være mer med

19
Bullshit

Jakuzza har gått rundt og banka uskyldige folk så det William gjorde var galt men det Jakuzza gjør er også galt men jakuzza skal egentlig ha straff dei også, så det at William får straff det er bare bullshit af... Og han gjorde det egentlig for alle i hele Oslo, for jakuzzagutta banka opp folk så det var bare bra at han gjorde det med tanke på alle som kan bli banka av akuratt han som ble "offeret" der. Så det med at han kommer i fengsel er ikkje fear i det hele tatt... Men eg tror at William og Noora ikkje komme til å bere sammen etter avhøret med tanke på om det er alvorlig, da kommer Noora til å bli så lei seg at hun ikkje vil være me William får hun er redd for å bli som han eller få dårlige rykter om at William er i fengsel eller hva som kommer til å skje med han..

20
La de få en fin sommer sammen

Er enig med at Noora (og William) har fått altfor mye negativt. Syntes også det var helt unødvendig å bringe han tilbake dersom det skal ende kjipt på fredag. Så nydelig klipp både fredag og lørdag og så rett i kjelleren idag igjen.. Det er å kødde med menneskers følelser, veldig mange av oss har faktisk blitt dypt berørt av dette, selv om det ikke er på ekte. Håper at serieskaperne har tatt høyde for det og ikke ødelegger det fine Noora og William tros alt har sammen. La de være glade og forelsket! De har allerede vært igjennom så mye dritt at de skal klare dette og, ja til og med komme styrket ut av det. Men klart, det han gjorde var galt og må få en eller annen konsekvens, bare ikke den verst tenkelige,- at de to mister hverandre. Det ville gjøre hele sesongen bortkastet, etter min mening..

21
Latterkula

Så han på lørdag, fikk en klem, tokk bildet med han og hørte han synge❤❤❤❤

22
Team Chris

Signer den - mer gutte-chris!!

23
Håper virkelig at jeg har rett

Slapp av folkens? Han kommer ikke i fengsel av en sånn liten ting? Det som kommer til å skje er at at går i avhør, blir stilt til retten, og får betinget fengsel i 60 dager. (Betinget fengsel er at han ikke kommer i fengsel nå, men hvis han gjør noe sånt igjen så må han sone for begge dommene). Detta her kommer til å gå helt fint? (Skrev dette øverst sånn at folk kunne se det?Ja jeg er en sånn person)

24
Viktoria wester

Å fy faen jeg blir så sykt lei meg :/ får syyykt lyst på kjøtt selvom jeg er vegitarianer

25
Skamlover123

Ja

26
Victoria

Folk opplever helt jævlige ting hverdag! Like vel, tror ikke han kommer i fengsel AS, det blir alt for urealistisk. Mest fordi at vi har nok av gærninger i fengsel. Og denne lille saken her tror jeg ikke vb William kommer i fengsel. Det blir bare trist vis W skal i fengsel. Syntes NOORHELM burde snart få fred. Det er en måte på hvor mye de har gått I gjennom sammen de siste månende. Jeg tror skam redaksjonen prøver og lage mer drama siden det gikk jo bra med William og Noora, og vennene til Noora støtter henne uansett hva! Så klart måtte dette komme. Det er en artikkel i avisen om at en mann ble dømt til fengsel av flaske knusingen. William gjorde det for selvforsvar + Yakuzza har banket opp og terrorisert hele Oslo. Så vis William må i fengsel for dette skal også Yakuzza få svi for det dem har gjort. De burde ikke yppe med og anmelde W til politiet når de er 10000 ganger verre sjøl. Det er jo også det at vis W får en rettsak og forholde seg til blir kanskje Noora, Sana, Eva, Vilde og Chris satt i vitneboksen ?? Dette må gå bra. Noorhelmforever ?

...Tar det kuli!!

27
Unge B

Skam har god musikksmak ass! #siingenting #frikamel #NMG/G-huset #666- jeng #krystalleroppådinglenmin

28
Tone

I episoden med "slow motion", når William og gutta kommer ut av bilen etter av Cris og de andre ble banka ble det sagt at også den slåsskampen ble filma. Den viser nok at Yacuza-gjengen ikke akkurat er uskyldige. Hvis den filmen også kommer politiet i hende har kanskje William en sjans?

29
Lyanna

Men så må det jo også sies at William er ung og det er mest sannsynlig hans første kriminelle handling, og det vil bli tatt hensyn til! Eva har jo sagt i et klipp tidligere at han Yakuza-fyren ikke ble skadet, og attpå til var det provosert vold (med tanke på at slagsmålet allerede hadde startet) og gruppepress, hvis man tenker tilbake på praten Chris og William hadde under rullingen, da det så ut som at Chris sa "du må gjøre det" og det var så tydelig at William ikke ville. Jeg sier ikke at dette burde gå ustraffet, ettersom at det var en alvorlig handling, men det er mange faktorer som må taes med i beregningen! Samfunnsstraff, bot eller betinget fengsel høres rimelig ut i mine ører.

Skjønner bare ikke heeelt hvorfor de tar med dette nå, når vi fremdeles har så mange ubesvarte spørsmål! I sesong 1 var det skikkelig nedtrapping i siste episode hvor vi fikk svar på det meste, med praten mellom Eva og Isak og juleavslutningen og de greiene her. Vi har så mye ubesvarte spørsmål fra denne sesongen nå; hva skjer med Isak og Chris, vil noe mer skje med Yakuza-gjengen, hvem bor i Nooras kjellerbod og hva kommer til å skje med Nikolai? Hvorfor må de dra inn noe så stort helt på slutten. Og avhøringen er 3.juni, som er en fredag, og dermed det siste klippet i episoden, mest sannsynlig!!!! Krysser bare fingrene for at Julie Andem ordner dette - men dama har jo ikke skuffet så langt, så har høye forhåpninger for at dette ordner seg <3

30

Dette jo ikke en liten ting, det er en veldig alvorlig hendelse. Har han derimot ikke blitt dømt for liknende hendelser før, så får han i værste fall Ubetinget fengsel i 5-6 mnd med en prøvetid på 1-2 år + at han må dekke saksomkostninger og evt. sykehusregning (om det er noen).

Eller enig i at dette bør gå fint;) Om han på fredag får vite at han må i fengsel, så blir det bare for dumt og altfor urealistisk. Da kunne de like gjerne kvittet seg med han på fredag og ikke gitt oss en slik opptur for så å dra oss ned igjen. Drama serie greit nok, men det er grenser hva ett par skal gå gjennom på 2 måneder. Jeg stemmer for mer lykke mellom Noora og William i uken som kommer, og i sesong 3. De fortjener og være stabile, slik at vi andre kan klare å glede oss over og engasjere oss i andre ting som skjer i serien også;)

31

Siden det er filmet, så har de bevis. Han blir nok garantert funnet skyldig, men fått lav straffeutmåling pga alt jacuza-gutta har gjort og ung alder og hele den pakka. Betinget eller samfunnsstraff. Men det er grov vold og det er forsettlig, så nei, han går vanskelig helt fri her. Og er dritt å ha en voldsdom på seg ass. Noora sa i forrige klipp at man måtte stole på rettssystemet, vel turn-around is a bitch. Vet hun tenkte på Niko, men det gjelder William også liksom. Uansett, håper virkelig de flytter sammen ass!

32
NOORHELM !!!!!

Vel nå gråter jeg nesten . Men uansett tror han kommer i fensel fordi det er ulovlig og mest sansynelig dreper noen av å knuse glass i hode til noen. Og skam leter etter ny gutt til skam.

33

Tror egentlig ikke dette dreier seg om flaskeknusinga, men bare slagsmålet generelt. Dessuten er det jo ikke sikkert at politiet har filmen av W som knuser flaska, men at det kun står ord mot ord (eller at "yakuza-fyren" ikke har anmeldt, men noen andre som var der og at de bare skal ha W inn som vitne)

Han får jo ikke lov og dom på fredag, og de hadde vel ikke avsluttet sesongen med en slik cliffhanger....

34
Jeez

Seff kommer han ikke i fengsel.. For kjedelig... D blir sikkert heller noe big drama etter avhøret..

35
Straff

Men hvorfor får ikke jakuzza (husker ikke hvordan det skrives?) straff?! Vis William får straff skal jakuzza også får straff. Jakuzza har gått rundt å banka uskuldige folk. William brukte flaska til selvforsvar. Han forsvarte seg mot dem. Så jeg synes ikke William burde får straff.

Jakuzza skal få straff.

36

Viktig å vise at handling har konsekvenser, så det er bra de tar det med (selv om vi ønsker at de skal "leve lykkelig alle sine dager"). Man knuser ikke en flaske i hodet på noen uten at det får konsekvenser.

37

Kanskje ,men tror ikke det skjer sånn?

38
Åååå elsker bare skam ASs. Sophie

Han kommer ikke i fengsel for det der. Han får bare samfunnsstraff. Det vet jeg.

De leve lykkelige alle sine dager og får en liten i sesong 3.

39

Sa jeg at jeg hadde rett??

40
Emma lol

Håper du har ret?????

41
Petter

Men han bør få en straff for det! For det er ikke lov og ikke OK! Og ikke var det selvforsvar heller!

42

Det virker ikke som om du har veldig god greie på jus. Man kan fint få ubetinget fengsel for grov vold, som det å knuse en flaske i hodet på en person bakfra vil bli regnet som.

43
william og noora

jeg håper at du har rett!!!!! jeg håper også at noora og william flytter sammen!!!!!

44
Skam

Takk! Håper du har rett! Ble så trist nå

45
Lars henrik

First

46

Hva heter den sangen på slutten av videoen??

47
En Bergenser fra FANA

Fy fader når den sangen kom på ble jeg så sykt hyped!!

48
Kamel

den heter "Si ingenting".opprinnelig fra Kamel, men mange remixer. Om snuten spør, si ingenting!

49
Sakalakka boom

Nesten alle som som skriver først/first er ikke det.

99,9% som skriver first er ikke det

50
Nerd

Nja.. Hvis vi sier har 10 first (som er høyt) til hvert utlegg. Jeg tror 2 firstere faktisk var først på siste 5 innlegg (kan være fler, gidder ikke sjekke). Så da er det 2/50=0.04=4% som faktisk er first, ikke 0,1% som du påstår. Så antallet firstere som ikke er first er 96%. Mest sannsynlig lavere, siden jeg har tatt i litt. Og vi ikke firstere, hvordan skulle vi fått noe som helst opp på lista om vi ikke kunne henge oss på en firster?

52

Først

53
Hanne

Hva heter skam på insta og Spotify?

55
jonabug

first

56

tror ikke det nei

57
Audun

Først

59
jølle

først

60
Janne.

Jaddaaaaa!

61
Iiiiiii

Først!

62
Viktoria

Jeg er så glad de er sammen igjen ❤

63
Søte

De er så søte

64

kult

65
giberail

første

67
❤️❤️skam 4lyff❤️❤️

hvor ofte bruker noora denne buksa? ??

68
Hilde

Vet du om noora i fra skam finnes på facebook vore kult om hun fantes kunne kan legge henne til på facebook...... Viss du vet noe skriv til meg på facebook please 🙂 🙂

69
Haha

Heletiden

70
hibi

wow, hun ville ikke stoppe. klar.

71

wow hun hadde ikke lyst å stoppe. klar?

72
Selina

First

73
Hihi

First?

74
Manni

First

75
kjipern...

Fin avslutning på sesongen da avhør på William...

76
Sesong 3

Tenk om neste sesong handler om William da?

77
Elida?

Super bra??❤️

78
#inlove

Det måtte komme.... Før eller siden!?

79

Assa, dette som startet så bra! Følelseslivet mitt hadde endelig stabilisert seg og var tilnærmet normalt – BAM – så gruer jeg meg som en hund til fredag! DRITT.

80
Julie

Hvis William må i fengsel som resulterer i at vi ikke får se noe mer til han. Håper ikke det!

81

Jeg tror også at han ikke blir å se neste sesong. De skal jo fortsette og engasjere målgruppen 16-17 år. Flere av skuespillerne begynner å bli eldre og jeg tror vi får noen utskiftinger ?

82
Linn

Tror de som spiller 97 ere i serien blir byttet ut. Jentene spiller jo å være 99 ere selv om de er 18 og 19 år i virkeligheten. I motsetning til mange amerikanske serier er ikke disse skuespillerne så mye eldre enn det de spiller.

83

Noora, Vilde og Chris er 99'ere. Altså de fyller 17 i år :p William er jo 97'er.

84
skam elsker

det kan godt være at vi får se hvert fall litt til William neste sesong, vis Noora og han flytter sammen.

85

Har du tenkt over at amerikanske skuespillere er vesentlig gamlere enn det de spiller??

High School Musical kom ut i 2006, om handler juniorer på high school. Det året man begynner der er man 16-17år. Skuespillerene er: Zac Efron: 19år (87er), Vanessa Hudgens 18år (88er), Ashley Tisdale 21 år (85er) og Lucas Grabeel var hele 22 år (84er). Og de spilte 16-17åringer. Et annet eksempel er broren til Hanna Montana serien som er spilt inn 2006–2011. Jason Earles som spiller Jackson er født i 77. Altså så var han i innspillingsperioden 29 til 34 når han spilte en litt eldre storebror. Så nei, de kommer ikke til å bytte ut bare fordi skuespillerene blir eldre.

86

noora, vilde og chris er jo 96 altså 20 i år, tviler på de bytter ut mer enn halvparten av skamjentene av den grunn. Det skal jo forløpe over videregående, og de blir like gamle i forhold til alderen de spiller når de starter ett nytt år på vgs 🙂

87
Noora Sætre

Unnskyld meg, men man får ikke fengsel for å ha knust en flakse i hodet til en fyr. Man får bot, og kanskje samfunnsstraff. Og i verste tilfelle fengsel, men da veldig kort tid, typ 30 dager

88
Straff..

Det har vært gitt dommer på opptil fem mnd fengselsstraff for denne type grov vold med hensikt å skade noen. En god advokat kan kanskje forklare motiv/årsak, men en eller annen form for strafferettslig reaksjon er å regne med.

89
Andrea

æææ jeg er så spent på hvordan sesongen ender

90
Emilie

Me too!

91
ONKLIDONKLI

Visste det ?

92
#noorhelm

Shiit, skulle kanskje ikke ha knust den flaska på han fyren...

Men de er sååå søte ilag!! Tenk om de faktisk flytter ilag?

93
Politiet kan ikke ta William!!

JIppi de skal flytte sammen!!! Men hva skjer nå!?!?!? Politiet og greier....

Ahhh jeg kan IKKE ta det kuli har serr prøvd 16 ganger...17...18...19...20...21...22...23...24..25...26...27

Nå går jeg og spiser middag også prøver jeg etterpå...

94
stakkars

hell william sliter nå

95
Anette

Endelig! Håper dei flytter til en fin liten leilighet og lever lykkelig og at William ikkje må i fengsel eller betale masse penger fordi han smalt den flaska i hode på han jakuza fyren!???

96
Noora

NEI HERREGUD ALT VA JO PERFEKT IGJEN!

97

Når det er slik at kommentarene leses før de publiseres: Hvorfor i all verden slippes alle disse totalt intetsigende first/først- kommentarene igjennom? Hadde det ikke holdt å slippe til den som faktisk var først? Å lese 20 slike kommentarer langt ned i tråden er både irriterende og ser forbanna dumt ut!

98
SKAMfull

Bravo??

99

Lurer på det samme... Blir urolig mange unødvendige kommentarer på grunn av det :/

100
zola

jeg som tenkte at de kom til ha sex for første gang denne gangen.

101
Nico

Trodde det jeg også og når de begynte å ta av klærne kom nico til å komme inn ahah

102

Stakkar William

103
Skjønte at det var for godt til å være sant..

Hva skjer nå, lissom? Blir han bura inne? ? Ønsker meg William i neste sesong også..

104
Anonym

William i fengsel sesong 3 garantert!??

105
Jeg kommer ikke til å overleve dette??

Hallo, trodde først det var til nico, de kan ikke begynne på sånn her drama når det bare er en uke igjen av sesongen, jeg kommer jo ikke til å overleve sommerferien hvis det er sånn her det skal slutte, tenk om han går i fengsel liksom

106
????

En sesong uten William = ikke en bra sesong azz...

107
Tiffany

Jeg også!

108
pæla

Dårlige valg får konsekvenser, men håper at dette ikke endrer noe.

109
Fyyyy!!!!

Hvis sesongen slutter med at William kommer i fengsel så vet jeg ikke hva jeg gjør med meg selv!

110

Sånn serr det er bare en serie. Ro ned litt da folkens.

111
Ååå gleder meg til å se! :-D

Fantastisk med så mange videoer! 🙂

Elsker skam 🙂 ❤️

Ps: Idag tok de jo av med first/først-kommentarer?

112
Amhy

Nå må noen sjekke hvem som bor i kjelleren ass!! Jeg får ikke sove om natta ?

113
Hvem kan det være??

Ja, herregud?

114
Tyggis?

Er det ikke litt ubehagelig å kysse med tyggis?

115
samma det vel

Samma det vel. Hvis noen av oss hadde fått kysse William så hadde vi vel ikke brydd oss om at han hadde tyggis??

116

Ja sånn serr? Trodde han svelgte den først?

117

Leiligheten til William er goals???

118
Karoline

William gjorde det som selvforsvar! Han sjuke han gjorde det på hadde sikkert drept han så! Det er ikke rettferdig hvis willhlm må i fengsel!

119

Beklager å skuffe, men det er faktisk veldig rettferdig om William kommer i fengsel for det. Å knuse en flaske i hodet på noen er ekstremt alvorlig, og om det argumenteres at det var selvforsvar, så var det i beste fall overdrevent selvforsvar, noe som er straffbart. Handlinger får konsekvenser.

Og herregud, flytte inn sammen? Noora er hva, 16 år? De har vært sammen i noen uker maks, og de ukene har vært fulle av krangling, misforståelser og dårlig kommunikasjon. Om det er en ting de ikke er klare for, er det å flytte sammen. Her snakker vi urealistisk.

120

Jeg synes serieskaperne ødelegger mye av sjarmen med Skam når karakterene tar så urealistiske valg som Noora og William gjør i denne scenen. Det blir ikke relaterbart for folk lenger, men heller en tenåringsfantasi.

121
Hallo!

Det blir vel ikke noe stor forskjell omNoora bor med William eller fortsetter med Eskild og Hun andre... Hun virker jo ganske selvstendig allerede ^^

122

Noora kan ikke flytte inn sammen med William!! Det kommer aldri til å gå bra!

123

Ikke at hun bor med familien sin uansett...

124
Har trua

Synes det er bra at William må stå til rette for det han har gjort.

Når det kommer til å flytte sammen, så har disse to allerede lang erfaring med å ta ansvar for seg selv. Så vil påstå de er mer modene enn den gjengse 19 åring. Selvfølgelig litt utfordringer rundt hvordan de skal gjøre det mest mulig rettferdig økonomisk, men det er det alltid ved samboerskap.

125

Ingrid, det er ikke så mye alderen deres jeg reagerer på, som forholdet. De har ikke vært sammen særlig lenge, og den tiden de har vært sammen har ikke vært særlig bra. De stoler ikke på hverandre, snakker ikke med hverandre, og trenger "space" fra hverandre. Man flytter ikke sammen da, det er helt idiotisk. Det er altfor tidlig, og vil trolig ødelegge forholdet deres.

126
WRONG

Er det bare meg eller har noe. Glemt at Noora bor i kollektiv og ikke med foreldrene sine?hunder ikke for gammel for og flytte inn med William vis noen tror det?

127

Til A og Mummitrollet: Jeg har vært 16 en gang jeg og. Kjæreste hadde jeg også. Vi var kjempeforelska og var sammen mye lengre enn Noora og William, men å flytte sammen var aldri et tema, såpass fornuftige var vi. Nå er jeg 19, snart 20, så bare ett år eldre enn William. Nei, jeg mener ikke de er klar for dette fordi det tar mer enn et par måneder med noen for å vite om man er klare for å bo sammen. Og med tanke på hvor skjørt forholdet deres har vært (Noora trengte space, William klikka for det med Niko) så virker ikke kjærligheten deres så sterk akkurat.

128
Ingrid

Noora blir 18, William blir 20. Det går fint å flytte sammen da. Trenger ikke alltid være fornuften som styrer. De elsker hverandre, og kommer til å oppleve den beste tiden i livet sammen❤️

129
Mikke mus

Helt enig i det ?hun er jo bare16 lizzom!

130
Mumitrollet❤️

De har kanskje ikke vært sammen lenge, men de har holdt på i mange måneder. Kjærligheten mellom N og W er uansett høyere en dine meninger om hva de er klare for eller ikke...

131

Må ikke glemme at de bare er 17 og 19, og da styrer følelsene ofte mer enn fornuften.

132
Anonym 1

Jeg trodde ført at brevet var til nico. William må flytte samen med Noora da?

133
Skam dabber av?

Synes sesong 2 var for mye ''happy endings'' at det ble litt urealistisk... Synes sesong 1 var mye bedre..

134
Eh, nei..

Happy endings har det vel vært særdeles lite av.. Høyt oppe, en bitteliten stund for så å bli slamret i bakken igjen er vel nærmere sannheten. Har jo vært bare deprimerende i flere uker. De får jo pokker ikke muligheten til å være glade over lengre perioder. Håper virkelig ikke det er mange som opplever dette irl for det er jo følelsesmessig tortur! Forrige sesong var mer realistisk egentlig og hadde defintivt flere happy endings.. Men jeg elsker N&W, så får heller tåle lidelsen.. ?

135

Nei, sesong 1 var bra, men sesong 2 er bedre. Blir veldig revet med nå.

136

Helt enig!

137

Enig! Likte sesong 1 mye bedre!

138
Eeee

Nei! Sesong 2 er mye bedre. Lurer på hva sesong 3 blir ass

139
meggg

william skal i fengsel HAHAHHAHAHA

140

Man vet man er fucka i hodet når man begynner å google flaske-knusing og straffeloven. Faen assa, denne serien er så under my skin, at det er helt insane!

141
crazyeyeskilla

nico og noora 4life!

nioora!

142

Er du serr? Nikko og noora?!?

143
Euro?

Da kommer Wiliam og Nikko til å dele celle i fengele da. Krysse fingrene på at wiliam slipper ut fort

144

trokke han kommer i fengsel, blir nok bare bot/samfunnstjeneste