Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

151 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Hehe

Dette er spennende ??

2
CHRIS

YAA MER CHRIS

3
Jeg er 60 år og litt småflau over å være så aktiv i kommentarfeltet jaja, YOLO eller hva kidz

ER DET BAERE JEG SOM HÅPER PÅ AT VILDE OG PENETRATORS CHRIS BLIR EN TING????

selvom han er care men satser på at han bare er hard 2 get he he

4
Phan doe

Jeg håper også de blir en ting, tror faktisk de ville vært et kult par

5

Han er drittsekk, ikke "hard to get"

6
Skam??

Haha nei det hadde vært artig? Savner når Vilde styrte med William i starten.

7

William ?

8
Anonymus

De e litt dumme som skrive på fb kor poitiet kunne sett d:p

9
Isabel

De skriver på KIK. og de kan slette samtalen, det er en flaske han slo i hue til noen det er faktisk ikke så big deal som alle blåser det opp til å være sånn som fengsel osv, vi bor i norge mange får ikke lov til å dra i fengsel engang!! Tror de har bedre å gjøre enn å sjekke noen jenter som var med på rulling sin mobil lol

10
Maya

Det der er Messenger og ikke Kik..

11
Nathalke

Faktisk så skriver de på messenger? ingenting blir sletta fra nettet ass

12

Private meldinger da!

13
lmfao du har 0,1 hjernecelle

Lol, idiot seff kan de det. D ække noe som heter "privat" på internett -.-

14
Kaffi

Skal litt til (drap eller voldtekt?) for at politiet skal få tak på slik informasjon uten samtykke, men ja; litt skummelt å ha det dokumentert.

15
herregud nå fucker de opp

Jeg har venner politiet har overvåket på grunn av mistanke om weed. Liksom tror ikke det skal drap eller voldtekt til, og de har full rett til å ovevåke facebook. DETTA BLIR DRAMA GUTTA

16

😀

17
Jojo

Stakkar Vilde da? Alle driter i hennes forslag???

18
Emma Alexandra

Stakkars William..

19
Memene

Yo

20
Halla

??

21
First?

Hyggelig chat då!?

22
Ingvild

Ååååh, spennende!

23

Ojojoj, så føff Chritoffer er

Yo, Yo! Jonas og Isak lissm

24
Kristine

Dette klarer dere!! Bli enige om hva dere skal si! ?

25
Anonymå

Det er jo bare en serie....

26

Du er bare en serie

27

Hvorfor ikke bare si at de ikke vil bli vitne avhørt? Sånn helt ærlig så sitter de her å prøver å finne ut hva de skal si, som nærmer seg lyging. Enten still opp å si akkurat hva de husker eller si at de ikke vil stille til avhør.

28
Isak

Spørsmålet er: Hvorfor vet ikke Isak

Svaret er: Han har ikke vært hjemme

Hvorfor? Vet ikke

Hvor er han: I kjellerboden til Noora

29
Not in YouTube bisnis

Det gir mening??

30
Lilja

Enig i at det er noe rart med Isak. Men det var da ikke han som filmet. Det var vel heller ikke han som sendte det blodige brevet. Var ikke det Iben, da? Alle de andre har fått brev om avhør. Dersom Isak av ulike grunner ikke er hjemme for tiden kan vel det være grunnen til at han ikke vet. Moren hans virket jo ikke helt stabil, så det er vel ikke utenkelig at det er noe der.

31
Duuud

Oi shot det gir helt serr dritmye mening jo!

32
SKAM-addict

Var det ikke Isak som filma det hele? Kjemperart om han ikke er innkalt. Ganske sikker på at det er noe han ikke vil fortelle de andre, siden han sier han ikke vet om han skal til avhør. Klart han vet! Forstår meg seriøst ikke på den fyren... Først fortalte han alle at Eva og Chris hooka, så planla han den slosskampen sammen med Chris (derfor de hang sammen, ikke fordi han er gay), og nå pønsker han på noe igjen. Stay tuned!

33
Addicted, too!

Synes også det er et eller annet rart med Isak, vet ikke helt om jeg stoler på han. Vi vet jo ikke, men utfra det han har vært involvert i, både i sesong 1 og 2, kan det virke som han er en som liker å føkke opp ting. Ikke bra i såfall, ikke bra i det hele tatt!! Det han gjorde mot Eva, for eksempel, med "mensenbrevet" var jo bare skikkelig ekkelt og creepy!

34

De ringer deg når du skal inn til vitneavhør. Så antageligvis er han ikke innkalt.

35
Marte279

Shit da, hahahaha! Han er sikkert boende der for å ha lett tilgang til Eskild. Neida, joda, nei, jeg vet ikke. Men jeg hadde grått av latter hvis det endte opp slik.

36

Enig med Chris i at de bare ikke bør si noen ting. De kan få straff selv hvis de lyver til politiet

37

Eh...e Vilde forelska i han no....

38
leah

yooooo

39

Hahah, Vilde ass

40
Roflmao

Holy makaroni... saklig da...

41
Siri

Hahaha Vilde ass?

42
Chris

De bør holde kjeft da går det nok fint?

43
????

Lol da med den emojien?

44

Hei folk

45
Haha

Tøffen

46
Chris

Elsker Chris ??

47
Enig!

Jaa!??

48
Jonas Noah

Alle er i gruppen med fornavn, bortsett fra Jonas Noah

49
Jonas Noah Vasquez

...som er fornavnet og mellomnavnet hans 😉

50

Da har vel ikke noen av de andre mellomnavn 🙂

52

Jeg skall bli med

53
Kødda jeg vet jeg ikke er first

First

54
Live Katrin

Jeg vil ha video!!!!!!!!!???

55
Thea

Håper Noora fortsatt vil flytte meg Whilliam

57
mopsen?

Noora må jo være innkalt også? Jeg synes denne ideen om å holde hemmelig info er hårreisende. Tror ikke det kommer til å skje. Noora kan nok ikke lyve i avhør. Jeg tror ikke nrk lar dem " slippe unna" med det her hehe. Nrk har jo en oppdragende funksjon også. Mest sannsynlig blir det samfunnsstraff og bot. Det hadde vært sunt for W. Isak vet ikke om han er kalt inn, for han glemte å melde til folkeregisteret da han flytta inn i boden til Noora. Eskild har garra hjulpet han. Og de to har et forhold trur jeg.

58
NRK ?❤️

Helt enig med deg!

Nrk er veldig opptatt av å vise hva som er riktig.. Så d blir nok verken lyging eller taushet i avhøret.

59
mopsen?

Takk. Jeg synes dette kommentarfeltet er snodig. Her er det veldig mange teorier jeg synes er rare. Men hvorfor ikke????? Er ikke det poenget da? Så er det moro å se om noen i det hele tatt får rett. Vi har jo fått noen overraskelser i serien før! ????Jeg ønsker W og N sammen, men å starte et forhold med politiløgner osv. Det er ikke lurt....( Om de hadde vært virkelige. Noe de Ikke er. Og jeg VET det.) Men kanskje litt vanskeligere å se det sånn for en på 10 eller 11 år. Selv om de også er forskjellige.

60

Noora er ikke innkalt fordi politiet ikke vet at hun var der. Er egentlig sikker på at William innrømmer hele greien. Enten det eller så er det ikke flaskeknusinga politiet er interessert i. Siste episode på fredag, så de må jo ha en form for konklusjon, og slik jeg ser det er dette de to eneste alternativene.

61

Eh...Det er bare skuespill

Det er NRK som gjør det og filmer og sånt!!! Er du helt...

62
Kan vel leve seg inn i fiksjon?

Ja klart alt er fiksjon. Men nrk er i en særstilling, fordi de ikke er reklamefinansiert. De er finansiert av skattebetalernes penger, og staten. Så det er ikke uten grunn at Niko fikk passet påskrevet av Noora. Derfor tror jeg Nrk også her vil la dem gjøre det rette. Aller best er om W. Selv sier sannheten, og ber jentene gjøre det samme

63
Skam?

Lurer på va som skjer på fredag

64
Føler en viss skam

Chris er vel kanskje den hardaste personen i denne serien!

65
Skam

Kommentaren ble sletta, årsak kan være dårlig språk.

66
Gir ingen mening.

Okeeeey?

67

????

69
Håp

Håper ikke de har på film at de stod og så på. Lykke til i avhør. Håper William slipper greit unna men samtidig unødvendig med den flasken?! ..

70
Videoparty

Virker som jentene har sett filmen (mtp. Chris sine kommentarer i mandagens klipp om hvor dårlig kvalitet det er på filmen). Den ligger tydeligvis ute på nett.

72
Hahah

Chris: bare drit i de

Vilde: oki?

???

74
Ababababab

Yeeeyeeeyeee

75
Skamlife

Avhør neste uke. Makan. Sesongavslutning til fredag jo..

76
Biffa

Tror W kommer til å melde seg og si sannheten. Han kommer ikke til å ville at alle skal lyve for hans skyld... Litt synd da.. Vil helst ha Noora og W lykkelige i ny leilighet sammen..❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

77
Camilla

Avhør på mandag er utenfor sesongen så det må jo bli en oppklaring av saken ved at William eller Nora forteller sannheten til Politiet.

78
Anonym

Ja, det kan de bli uansett om NRK vil det slik. Erkjenner han skyld, får han ingen lang straff uansett. Tror de vil vise at det lønner seg å si sannheten, og Noora vil ikke akkurat elske han mindre av den grunn. Men selvfølgelig blir hun engstelig for hvilke straff han får. Men skal serien vise rettferdighet, må de som banka Jonas få straff også.

79
Milla

???

80
Sara

❤️??

81
Hahah

Chris: bare drit i de

Vilde: oki '?'

???

82
Iselin

Hvorfor skal noen av dem på avhør på mandag? Når sesongen er ferdig på fredag??

83
Følg med

Jeg tenker at det er en grunn til at det er akkurat Sana, Eva og Vilde som skal vitne før sesongavslutningen på fredag. Og dessuten skal jentene vitne på torsdag og William på fredag. Så han rekker ikke å innrømme hva han har gjort før de tre har vitnet... Og tiden vil vise om alle tre klarer å holde det de er blitt enig om å si.

84
Daisy

Det fikk ikke jeg til å stemme heller! Så må være at W tilstår og de slipper å vitne. Hvertfall mtp bilde som noen tok hvor de filmet utenfor politihuset, der ser det ut som om N og W prater sammen. Kan se for meg at W sier til N at han skal tilstå alt, også blir N sur og oppgitt. Men skjønner at det er det eneste riktige å gjøre.

85
Godt poeng

Ja, da kan det jo vanskelig bli en konklusjon på dennesaken i sesong 2...?

86
loveskam!!!!

neeeeeeeeei!!!!!!!!!

sesongen kan ikke slutte på fredag!!!!!!

skam er jo livet!!

87
Teori

Hvem tror Noora kommer til å prate med Yakuza? Og si at de har på film at Jonas ble grisebanket, på "Noora tøff i trynet"-vis. Og så går hun på en måte imot egne prinsipper for å redde William. Fordi hun ser at verden ikke er sort/hvitt, og fordi hun velger ham foran prinsippene hun har levd på. Men når fredag kommer, vil William si sannheten - runde av sesongen med å vise at han har vokst og fått mer tillit til andre mennesker/systemer og vise Noora at han tar ansvar og har lært, og at han for én gangs skyld (som forrige fredag) skal face det han er redd for o stedet for å velge letteste utvei. Så får begge vist at de har lært noe av hverandre, og de knyttes enda tettere sammen. Så kommer vi vel forhåpentligvis ikke utenom en etterlengtet sex-scene med MASSE kjærlighet❤️ Dette er to mennesker over den seksuelle lavalder, som elsker hverandre og som har lyst på hverandre. Sex kan være en fantastisk del av et forhold - også når man er forelsket ungdom - kjør på!❤️

88
Tiril

Ånei! Får vi ikke noen løsning på dette denne sesongen, siden Chris og Jonas ikke skal i avhør før mandag ?

89
Ina Sofie :)

OML!!!! xD

90
Josefine

Vilde kommer til å spørre yakusa gutta, helt sikkert?