Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

100 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
sophie

kult

2
Julie

❤️

3

Eva og gutte Chris? Wow ?

4

i know har venta sykt lenge på det gråt nesten når de klinte <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

5
Jenny

Nei, jente-Chris kem ellers?

6
Navnet er...

Credzzzzzz for you

7

#jademådratillondon!! Så får vi se Noora

8
Lisa

first fra Sverige!

9
Stockholm

*Från?

10
Savner noorhelm

Kommer hun seriøst til å lage en en blogg? For hvis ja, så gleder jeg meg syykt fordi kanskje hun legger ut bilde av William (den nye) og henne

11

Har du hørt om sarkasme

12

Haha det er ikke noen ny William

13
Ehhh...

Det er ikke noen ny William, han skal bare ikke være med lengre. Sikkert derfor de flytta til London, de måtte ha en løsning på at William ikke skulle være med mer☺️

14
dansk

er der en ny William???

15
hva even

hvilken nye?

16

william aka thomas hayes har slutta så dt e en ny pers

17
hva even

nei????? han har slutta, så william er skrevet ut av historien?? de kan ikke bare bytte ut en skuespiller, og det er ikke noe poeng i å gjøre det heller når man kan skrive ham ut lett

18

Assa! Har Noora serr slutta på skolen?? Trodde kanskje hun gikk på skole i London, men det virker jo ikke sånn. Je je. Viktigste er at Noora og William fortsatt er sammen. Noorhelm 4 ever <3 <3

19
Allanaba

Søtt.

20
Allanaba

Søtt..

21
Lolve

❤️❤️❤️❤️Eskil

22
Billie

Hvorfor driver Eva og Chris og ligger sammen uten å være kjærester? Jeg har ingen tro på å være "knullevenner" Den ene kommer til å involvere seg følelsesmessig og stå såra tilbake.

23
realistisk

sannsynligvis fordi det er en veldig realistisk ting å ha med i serien... 🙂 kanskje det ikke funker, kanskje det funker,,sånn som in real life. Tror hvertfall mangen kan kjenne seg igjen.

24
Enig

Eva blir jo nok den som kommer til å få følelser, Chris som vi alle vet er jo mildt sagt en gris som flyr fra seng til seng. Som jeg kan huske har han holdt på med 6 forskjellige jenter siden sesong 1, og det er mye mer enn noen annen karakter I skam.

25

Det er sant. Men husker du at før så var William player. Så møte han Noora å ble forelska.<3 <3 <3 <3 <3

26

Du har rett men husker du det som skjedde me William han var player før. Men når han møte Nora ble han forelska. <3 <3 <3 <3 <3

27
Njaa

Jeg trur faktisk det er Chris som blir følelsesmessig knyttet

28
Mathilde

Du fik ret...

29
kegars på snap

hahahaha

30
Et eller annet

Kan jo funke for noen da ?

31
Evi?️‍?

JAAA DRA T LONDON :3 jeg kan hjelpe til med å samle flasker,om jeg får lov til å vare me da selvfølgelig :3

32
Lisa

Eva og Chris??

33
Londonfrue?

Bloggnavnet er tatt 🙁

34
Skam elsker

Jeg digger skam<3

36
Lmao

Det med kimK var bare goals??????

37

Hvordan er det goals, mener du?

38
STS!

EG Vaa FØrRST Igjen

39
Et eller annet

Var du ikke

40

Haha Eskild

41
Skam-elsker

SAVNER NOORA❤️

42
Me ofc

?

43
lurendrei

eskild er så søt aww

44
eyyy6

eyyy

45

Noen som prøvde å søke på bloggen til Noora?? Håper det blir en ekte blogg, haha?

46
☀️

Savner Noora? Kan ikke hun komme tilbake snart

47
nora

Hun har jo ikke slutta, ho er forsatt med på showet.

48
nora

hun har jo ikke slutta

49
Fredrik

Tar nok ikke lang tid før Noora kommer tilbake til Norge

50

First 😀

51
Et eller annet

Nops

52
M.Totheø

Skam har blitt kjedelig ass! Det skjet jo alfro noe og Isak er en så lite inspirerende person...
På tiden her i forrige sesong så var det jo både hooking å drama. Daaamn.

53
Tobias

Husk nå på at denne gang så er Isak hovedpersonen og han har kanskje homofile følelser. Dette er jo noe som en ikke viser på lik linje med heterofil kjærlighet. Hadde det handlet om en heterofil person så hadde vedkommende klint med en person av motsatt kjønn allerede. Denne gang dreier det seg kanskje om en homofil person og da er sensuren så vanvittig at ikke bare er det tabu å vise homofil klining men vi VET faktisk ikke 100% om hovedpersonen er homofil !! Den homofile har ingen kjæreste og ikke noe kjærlighetsliv. Legningen er kun et problem. Og en slipper dermed vise homofile kjærlighetsscener. Med andre ord, alt er som forventet.

54
Pari

Savner Noora og William ?

56

Hvorfor bruker de aldri emojier ?

57
Ronja

Chris og Eva burde bli sammen. De passer liksom helt perfekt. Eg elsker Chris. Det går bare ikkje ann asså❤️

58

Jøss! Eva og Chris er fuck buddies?? Håper vi får se mer til dem! Vil gjerne se hvordan dette utvikler seg hehe

59
Raya

Kollektiv goals ?

60
Ranya?

R d dg Ranya??

61
Raya

Raya er bare Raya ?

62
The black sheep

Håper sånn at Noora og William slår opp og at hun flytter tilbake. For et lite realistisk og inspirerende par.

63

No no no!!! De må holde sammen!!! Tipper William kjøper en leilighet til dem i Oslo, eller kanskje han fortsatt har den gamle leiligheten? Noora flytter tilbake dit, så har de et avstandsforhold. I hope...

64
Why???

Hvorfor??? William er jo skikkelig drittsekk, tror f.eks. ikke at han rent faktisk mente den unnskyldning han sendte til Vilde men bare gjorde det for å få cheap points hos Noora. Derutover pleide Noora å være skikkelig selvstendig og sterk. Nå har William fått seg ei lita frue som bare henger rundt og ikke gjør en dritt som ideal-kona på 50'tallet. Og måten han fikk henne på var jo å drive å nermest stalke henne? Nermest Stockholm-syndrom da og et skikkelig dårlig bilde å senne til ungdommer 'Nei om han/hun stalker deg så mye og ikke forstår et nei og avvisning, da er han sykt keen på deg og da MÅÅÅ du gi han en sjanse! Dere vil bli lykkelige forevigt!' Tipper han bare ble betatt av hvor pen Noora var og tenkte 'Nei HENNE må jeg ha' akkuratt som et trofe, og ettersom hun sa ble det enda mer spennende, men nå hvor hun bare har fulgt med han er det ikke så spennende mer.
TL;DR: Liker virkelig ikke det parret der ass....

65
Noorhelm forever

Stalket???? Eehhh.... Etter daten i sesong 2 tok han ikke mer kontakt før hun uoppfordret dro til hans fest. Da hun ble igjen etter at politiet stoppet festen viste han reale gentlemanstakter overfor henne, og det ble tydelig at hun likte han. Hun gir litt, og holder igjen litt, og sender han veldig blandede signaler. Betyr det at du kaller henne luremus??? Og angående sterk og selvstendig: Se klippet fra sesong 2 hvor Sana og Noora har en samtale på skolen. Tror det heter "Tenker bare på William" eller noe sånt. Sana sier mye klokt der. Jeg mener Noora nettopp er sterk og selvstendig, men hun er nok kjempeforelsket og har flyttet til London for å være hos han som har blitt den viktigste støtten for henne. Kanskje hun er avgjørende for William også i hans forsøk på å jobbe med relasjonen til far? At hun faktisk hjelper han, er hans bauta og ikke bare er en "trofé-frue"? Sesong 2 viste også at det bor så mye mer i oss enn hva man først ser. Og du og jeg har åpenbart vektlagt ulike ting hos William og Noora. Jeg syntes også han var drittsekk, så endret jeg mening. Kanskje fordi han forandret seg, eller fordi jeg så på han med nye øyne uten drittsekkfilteret... Jeg ser at han hjalp henne betingelsesløst da hun slet med angst (han visste ikke at det var fordi hun var redd hun hadde ligget med broren hans), han hjalp henne med artikkelen som var dritviktig for henne, han respekterte hennes ønsker om å vente med sex, han tilsto flaskeknusingen for å gjøre det rette for henne, og han ble en hun kunne åpne seg for og stole på. Han er ikke feilfri, hun er ikke feilfri, men de er et ungt par som prøver å hjelpe og støtte hverandre. Jeg tror båndene de har knyttet er så sterke at de overlever som par selv om Noora eventuelt flytter tilbake til Oslo. Du skriver at du ikke liker paret. Vel: jeg elsker det paret;-)

66
live

Så enig med deg!!! Beste paret ever 🙂

67
Noorhelm for aldri

Deilig med disse diskusjonene, og spennende å se andres sine synspunkter! Jeg holder fortsatt på at de er et teit par, men alle har lov å ha meningene sine. Ha en bra dag!

68

Hold up. Har Noora faktisk slutta på skolen? Går hun ikke på IB eller noe i London? Eller er hun bare for kul til å skaffe seg venner der hun går. Eller har hun tilta helt og hjemmeunderviser seg selv?

69
Skjerpings!

Okay, jeg skriver dette til alle dere som er negative i kommentarseksjonen her. Jeg skjønner at dere savner tidligere karakterer fra showet, men Noora er jo fortsatt med på showet! Åpne øynene. Karakteren har ikke dødd ellerno. Og livet handler om mer enn hooking også. Mange savner forrige sesong, men kan dere ikke nyte det faktum at Skam er tilbake igjen??

Mange sier ting som at "Skam har blitt kjedelig" og at "Isak er en kjedelig person". Vel, der har jeg noen kraftige reaksjoner. For det første er ikke Skam laget for å tilfredsstille enhver person her. Det er teknisk sett umulig. Det er en dramaserie, som samtidig er med på å fronte viktige temaer i unges liv. For det andre er ikke Isak en kjedelig person. Isak er en fiksjonell karakter. Fiksjon betyr at det er oppdiktet og ikke ekte. Men mange der ute vil kjenne seg igjen i flere av Isaks handlinger, væremåte og karakter. Skam er fortsatt Skam. Det handler bare i mindre grad om "Noorhelm", hvilket egentlig er på tide. Mange er skuffet over at den tredje sesongen ikke følger opp Sana, Chris eller Vilde, noe som også er merkelig at folk reagerer negativt på. Ja, selvfølgelig hadde det vært supert å følge opp de andre jentene, men – i likhet med det jeg nevnte om Noora tidligere – er de på ingen måte kuttet ut av showet. Denne gangen følger vi perspektivet til en gutt, nemlig Isak. Og det er både annerledes og noe nytt. Hvorfor folk er så sure og skuffa kan jeg aldeles ikke forstå. Slutt å se på serien fremfor å klage. Det er ikke så koselig å stadig spotte de pessimistiske kommentarene for oss som faktisk liker episodene.

70
mot skam

aaah skam er uansett kjedelig

71
Helt enig serpings ⬆⬆⬆

Dere som ikkje liker Isak dere kan nå bare slutte å se på skam da eller se sesong 2 igjen vis dere vil se på jentene og noorhelm . Men derfor skam viser perspektivet til ein gutt det er for at skam vil ha flere gutte seere og det er ikkje verdens undergang liksom så da er det bare å se sesong 2 eller bare slutte å se på skam eller slutte å skrive kommentarer om "å skam er blitt så bårlegt" eller "vorfor er skam blitt så dårligt" ja det var det eg ville si.

72

Word!

73
anonym

Helt enig! hvis dere synes SKAM er kjedelig, HVORFOR ser dere på det da? Ingen liker å se på noe de synes er kjedelig. Det kan jo hende det skjer noe senere også?

74
Skam elsker

Vi er bare i bynnelsen på sesong tre , så dere vet ikkje va som kommer til å skje. Å kansje blir ditte den gøyaste sesongen.

75

når kommer det video?

76
Anonym

Isak er bae??

77
Noora come back!

La Noora heller komme på besøk til Oslo!!! Kjipt at hun må skrives ut av sesongen kun fordi Thomas ville slutte?

78

Enig!!!❤️

79

William for altid i mit hjerte❤️

80
DACREEPYEMOJI?

HELLU, SKAM E BÆST!!!?
MEN SÅNN SÆRR NÅR KOMMER DEN NÆSTE EPISODEN?
Ka i hælgåland klare ikke vente?

81
Ronja

Lykke til

82

Hva skjer. Jeg kan egt huske at det var video hver dag i forje sesong? Nå er det jo mange dager uten video:(((

83
savner jentene

Savner Noora og jentegjengen!! Eskild er kjempe morsom 😀 Elsker at skam er tilbake, men håper og vi får se mer av jentene snart

84
Hote Chris og Eva

Kan vi ikke se en video med Chris og Eva snart det er litt kjedelig nå
????❤️??
CHRIS + EVA = HOOOOOT??????

85
Hermine Hynne

fyf!! håper de drar til London ass!!

86
Hallo?!

Er det ingen som skjønner at Noora ikke trives i London? Hun har ingen venner der og William bare jobber. Jeg er rimelig sikker på at forholdet vil ta slutt av den grunn og vips - så er Noora tilbake i kollektivet

87
The black sheep

Oh my god, drømmen!

88
Noora

Virker som manusforfatterne holder døra på gløtt for at Noora skal komme hjem fra London. Hintes hele tiden til at hun har det kjipt og ikke har noen venner der, og sikkert ingen penger. Blir savnet av squaden for sterkt, det blir slutt og hun kommer tilbake?

89
Skam elsker

Elsker skam. Å gleder meg til å sjå hva som skjer videre

90

Slap af, selvfølgelig kommer Noora tilbage til Oslo. Det vil bare ikke give mening hvis det skete lige med det samme

91
Line

Eva hang ikke med Eskild i helga. Hun var i Riga.