Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

322 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
heiheii

det går ikke ann å se den.

2
On point

Yo, hva er sjansen for at jeg finner en SKAM episode innen 5 minutter siden den ble lagt ut

3
Jenny420

Sjangsen er 420

4

1/200...

5

Yo, hvis du setter på varsler på den offisielle instasiden, så får du pushvarsel hver gang det skjer no, vøtt! 😀

6
Emilie

Hvor er underteksterne? :-O

7
Dansker

Åh nej, ingen tekster! Det er meget nemmere at forstå, når der er tekster på 🙂

8

De fleste norske forstår dansk :p

9
Dansk i norge

Fejl! Ikke sandt 🙂 ofte må man snakke veldig sagte og bruge norske ord.

10
David

Men nordmenn forstår sannsynligvis bedre dansk enn motsatt.

11
nordmann

det er tekst nå i hvert fall, tok sannsynligvis bare litt tid før teksten kom 🙂

12
Dansker 2

Teksterne kommer nok snart, men ellers bare lyt godt efter, med tiden lære man næsten at forstå norsk

13
Nikoline

De er der kun på de fulde afsnit der kommer hver fredag

14

nei, du kan trykke på den firkanten under hver video, som kommer en liten stund etter at hvert klipp er lagt ut

15

its friday fridayyy

16

Herregud, Isak er så skjønn jeg tror jeg dør!

17
Ylva

Enig?

18
Nei..

Huff.. 🙁

19

SKAM e on point! SÅ braaa uff æ dør jo hær

20
Paul

JEG SHIPPER DEM SÅ MYYYYEEE

21
JOHN

Enig!

22
ENIG

JAAAAAAAAAA

23
mAdde

8 ? Klokka er jo langt fra 8 o.o

24

Klokka var 16.40 når klippet starta men tida går jo åpenbart fortere enn på ekte. De har f.eks. ikke med hele bussturen osv.

25
Thea

Kl er bare 5..

26
Du e teit

No shit. Greia e sånn at starten av videoen er tidligere på dagen, aka klokka 5.

27
Suuu

Dette må være den beste og værste episoden noen sinne!!! smilte og gråte på samme tid, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Even da :,(

28
Thea

Ka faen

29

Dette må ha värt en sikkerlig fölesesmessig opplevelse for deg! KICK!!!
elsker sånne opplevelser, når man ser på skam <3

30

Hvorfor er det Even sin feil at han er Heterofil?

31
For real doe...

Hetero og Homo er ikke de eneste legningene som eksisterer da, folkens. Ever heard about being bisexual???

32
BAMSEFAR

Well said

33

Kanskje han er bi? Finnes ikke bare homo og hetero her. Det er et helt spekter

34

Han kan ju faktiskt vara bisexuell...

35
Skam4ever

Du ser det på måten Even ser på Isak og alltid finner på unnskyldninger for å være med ham at han ikke er streit

36
AAHH RIGHT THERE DADDY AHHH YEAHH AHHH

æsj!! Så ekkelt!! Disse folka er perverse ass

37
Hvabehager?

Hæ? Hva mener du?

38
Forvirret jente på 13

sier du?

39
Siba

Hæ?

40
Latterlig

Hvis Even virkelig hadde hatt følelser for Isak ville han ikke ha knust han ved å kline med dama si RETT foran han

41
Romantiker

Han er vel heller redd for å såre kjæresten sin ved ikke å kysse henne, og dessuten er han sikkert veldig redd for å innrømme ovenfor seg selv at han er homofil. Det er ikke lenge siden Isak hadde dame, hun Sara. Jeg håper til gud at Even er homofil. Sukk.

42
gaydar x2

SÅ ABSOLUTT IKKE HETERO. viss du ikke har en gaydar har du ingenting å si

43
gaydar

lol han er IKKE hetero min venn

44

Det er så jævlig klisjé at ting alltid skal fikse seg til slutt I både serier og Filmer, kan ikke noen skaffe seg guts not til å lage en Story hvor alt går til helvete? Kan Ikke bare Even Være Hetero?

Jeg skjønner at jenter vil ha to gutter som går på hverandre, Men var ikke det nok med det kjedelige klissklasset mellom Noora og William? Det er jo tross-alt gutter det handler om denne gangen, og det burde appellere til oss gutter Og

45
To; ugh

"Jeg skjønner at jenter vil ha to gutter som går på hverandre, men var det ikke nok med det kjedelige klissklasset mellom Noora og William?"
Først; endelig en som er enig med meg om at sesong 2 ikke var det beste xD
Second, det handler ikke (nødvendigvis) om jenter som vil se to gutter kline and shit. Så klart, regner egentlig med at det er en del jenter som ser på denne serien som tenner av å se to mannfolk holde på, men det er ikke pointet; det handler om å få en bra og positiv representasjon av ikke bare en skeiv person, men en skeiv ungdom i en vennegjeng som digger jenter. Media og TV flommer over av heterofile forhold som alle elsker og setter som sine #goals, men ikke-heterofile leter ofte en stund før de finner en karakter de kan relatere seg til. De er nettopp derfor det er så viktig at man får ikke-hetero representasjon på TV/film, og da kanskje spesielt i en serie som Skam, som appellerer til ungdom som kanskje har like problemer som karakterene. Så klart, nå finnes det en del LGBTQ+ karakterer i flere forskjellige filmer, bøker, serier, spill etc, men de er så alt for ofte uviktige karakterer i historien, "flate" karakterer vi ikke får bli bedre kjent med (flat=mangler dybde/personlighet), stereotyper, forever alone fordi produsentene ikke vil vise et forhold mellom to av samme kjønn, eller, som sagt tidligere; de får ikke en lykkelig slutt.
Litt tilbake til det om Noora og William; som en panseksuell fyr ser jeg på hetero- og ikke-hetero forhold helt likt, men når det er snakk om representasjon av under-representerte vil jeg definitivt ikke sammenligne sesong 2 med sesong 3. N&W var det vi ser hele tiden; "bad boy" meets good girl, prøver seg, rejected, men blir sammen likevel. Isak og hvem nå enn han ender opp med (hvis han ender opp med noen) vil være en sjanse for andre å se at for det første; et forhold kan fungere selv om det er to gutter, men også at det ikke kan være like lett med tanke på at ikke alle aksepterer det. Dessuten; følg Isak's vei ut av skapet xD (In all seriousness, å se noen komme ut, selv om det er på TV, blir alltid satt pris på av folk som er i skapet selv/har kommet ut. Pluss, greit for uvitende å se hvor vanskelig det faktisk kan være for en person å være seg selv, siden den de er ikke alltid er sett på som "normalt")
Når det er sagt, avslutter jeg denne lille novellen av en komentar med å si hell no til at even er straight, men for alt vi vet kan Isak plutselig finne seg en annen istedet også.

46

hørt om #killyourgays ? det går nesten aldri bra for homofile i filmer og serier, det er rett og slett blitt en trope at de må dø eller ikke få en lykkelig slutt. jeg sier ikke at noen av dem kommer til å dø nødvendigvis men det hadde vært mer forfriskende om det ble en eller anna lykkelig slutt for isak

47

*med

48

Jeg tror faktisk Even bare vill skjule det at han er homo og derfor er sammen ei jente

49

Chill jenter. Hørt om bifil eller?

50

Kom så med de undertekster, så os fra andre lande kan følge med D:

51
nordmann

undertekstene er på plass nå 🙂

52
Han har dame???

NEEEEI, hjertet mitt!!

53
Siri (den kuleste personen på jorda og på mars)

trist

54
Even!!

Enig

55
isak+even

hva faen skjedde nå. håper faen meg even bare er sammen med hun dama fordi han ikke vil vise at han er homofil

56

Sykt vanskelig tid å være forelska når man er homo/bi! Var forelska i en annen gutt nesten hele sisteåret på ungdomskolen, og selv om det ante meg at han var straight så vet man jo aldri, alle driver jo å finner ut av ting i den perioden og kanskje skjuler man det godt. Ble mye bortkasta tid og følelser in the end.

57
(^_^)

Hvilken ungdomsskole gikk du på?

58
Jenny420

Share the love❤️??

59
Verden Er Ikke Retferdig

Noen ganger må man bare akseptere at en Person ikke er Gay og bare gå Videre. Jeg kjenner meg faktisk Igjen I Isak, siden jeg OG liker gutter, men som han har jeg møtt Veggen flere ganger. Det er et utrolig surt nederlag når man har brukt så mye tid på å finne ut mer om Personen du liker og tenke på han, men til slutt finne ut at han ikke er interessert I det hele tatt.

Verden er rett og slett Ikke retferdig.

60
Romantiker

Det er også sånn at å virkelig falle for noen, og så finne ut at de ikke er interessert i deg selvom du trodde det ikke bare er homofile forundt... det oppleves hyppig av folk med alle legninger, hvis det er en trøst...

61
skalk

helt enige med deg. det er nesten ikke noe vits å bruke nesten all energien i en person, og tilslutt skjer det ingenting. ungdomsskole er ikke et sted for å mekke noen på et seriøst måte

62
Raja

Hvem vet, kanskje Even bare er en ubetydelig distraksjon i denne historien... Kanskje det kommer en ny kar inn i bildet som passer bedre for Isak.

63
Ingvild

Han kan være biseksuel da 😛

64

EHHH Even har dame!? hjertet mitt BLØR

65
Oscar

I CAN'T EVEN! (hehe)

67
Darth Vader

Du fortjener en medalje^

68
slay

fikk lyst på toast nå

69
Marlene

Oh gad noo.. syns synd på Isak 🙁

70

Aw;/

71

Plot twist! Hva skal skje nå da?

72
Cibelle

Noe så hjerteskjærende. Den så jeg faktisk ikke komme. Har på følelsen av at sesong 3 kommer til å bli den beste og viktigste.

73
Wenche

Du fikk helt rett ?

74
Jenny420

Du er inne på noe der Cibelle!

75
Riperoni

NEEIIII HVORFOR MÅ DE ØDELEGGE MEG PÅ DENNE MÅTEN

76

Han sier klokken er 8! Denne ble lagt ut 20 min før klokken 5. Dette klippet brude vært delt opp i to, og dere skulle ha lagt ut det andre klippet nettopp klokken 8...

77
swag

den første handlingen startet kl 16

78

Du skjenner vel at tiden går raskere i videoen enn i virkeligheten

79
bæsj

samma det vel din bæsj

80
Jenny420

Word.

81
ripppp

tristeste jeg har sett på lenge ass

82
adgf

Ka heita den sangen

83
kalleklovn

NAS - the message. hvis det var den du siktet til 😉

84
Christina

The Message, Nas <3 en klassiker

85
Sting

En klassiker som bruker melodien til en annen klassiker...

86

nas - the message

87
NEIIIII

Dette er noe av det tristeste jeg har sett. Var så forhåpningsfull først også bare... NEIDA. Håper virkelig at Even er bifil.

88
Oooo

Dama hans har kort hår da, det er noe der ass!

89
gay af

veent....selv foretrekker jeg jenter med kort jeg og....mystiske greier, kan noen finne ut om jeg er gay eller ikke

90

For en lættis kommentar

91
Isak's tenner

Var det serr ingen som merka at tenna hans er forandra eller?!

92

Hæ? Hva da?

93
Skjetten-gutt

Jo, mindre mellomrom nå....

94
Mia Gundersen

Jo herregud! Eg såg det eg å!!!

95
Tobias

Du store verden, der ble det litt mere hetero klining. Hvem kunne trodd det ......

96

er du her igjen..

97
Tobias

Joda er fortsatt her jeg, ihvertfall foreløpig. Vi var jo i starten tre stykker men de to andre droppet ut og fatter ikke hvorfor jeg gidder følge med. Man behøver jo liksom ikke oppsøke de negative holdningene til oss homofile, er jo bedre å være uvitende om disse ved å la være å se på. Og forresten så bruker jeg mitt navn hele tiden og skifter ikke dette hver gang jeg kommenterer slik du gjør 🙂

98
@ "Tobias"

Ha litt tålmodighet. Vi har kun fått TO episoder så langt. Vil du vite hvor langt handlingen var kommet på det punktet i sesong 1 og 2? I sesong 1 er de på hyttetur. Eva og de andre jentene har ikke blitt venner enda. De har så vidt møttes. Sana har ikke blitt introdusert engang. I episode 2 av sesong 2 er Noora på den daten hun skylder William, fortsatt overbevist om at hun ikke liker ham. De blir ikke sammen før i slutten av episode 5 den sesongen. Eva som hooker med Chris på halloweenfesten i s1? Ikke før i episode 6. Vi har fortsatt 8 episoder igjen. Mye kan skje på de 8 episodene. Så ta det litt med ro, og ikke anklag showet før det har fått tid til å få storyen skikkelig i gang.

Videre vil jeg spørre deg om at du virkelig har så lite forståelse for det som har skjedd tidligere at du ikke ser betydningen av at Isak ser nettopp Romeo + Juliet? Som flere folk har sagt i kommentarene: Even snakket varmt om denne regissøren og denne filmen (han nevnte aldri tittelen, men når det er episke kjærlighetshistorier der noen dør + Baz Luhrmann... da er det begrenset hvor mye annet det kan være). Isak holder fast i en av de veldig få tingene han vet om Even, og ser filmen for å få litt mer "kjennskap" til ham. Og å sjekke ut noe crushet ditt er veldig opptatt av er vel noe flere kan kjenne seg igjen i? Jeg kan i allefall det.

Og konklusjonen om at Isak "lå og tenkte på Even" mens han så filmen, er din tolkning. Ja, filmen resonnerte kanskje ekstra mye med ham siden "forbudt" kjærlighet (les: tabubelagt/sosialt ukonvensjonelt) er noe han nok kan kjenne seg igjen i. Som forresten viser at man kan kjenne seg igjen i noens romanse selv om man ikke deler samme seksuelle legning. Men det er nok ikke som om han ligger og dagdrømmer om Even mens han ser på filmen heller. Dette er i allefall ikke uttrykt i serien, så du trenger ikke oppføre deg som om det er det.

Du bruker også et veldig dårlig argument – såkalt "false equivalence", hvor du påstår at to ulike situasjoner er like – når du sier at du ikke ser heterofile gutter se på "homofilmer" når de har kjærlighetssorg. Du er, så vidt jeg har skjønt, homofil selv, og vet nok derfor godt hvor få romantiske filmer det er om forholdet mellom to menn. Spesielt hvis du sammenligner med hvor mange det er om heterofile. Ja, det finnes, men det krever at du leter etter. Hvorfor ville en heterofil gutt gå "out of his way" for å finne en homofilm når det er så mange flere, og bedre kjente, heterofilmer der ute? Det gir jo ikke mening. Og også for en homofil gutt er det mye lettere å finne heterofile filmer enn å finne homofilmer. For noen vil det kanskje være naturlig å lete etter dem, men at Isak – som er så lite trygg på sin egen legning – skulle gjort det samme, er lite troverdig. Dessuten er jo Romeo+Juliet basert på kanskje verdens mest kjente kjærlighetshistorie, og er en svært suksessfull og kjent film. Som Even har snakket om. Av Evens favorittregissør.

Avslutningsvis: Forventer du virkelig at det ikke skal være heteroklining i en serie som forsøker å være så virkelighetstro som Skam? Det er mye heteroklining i verden. Get used to it. Bare fordi det er heteroklining i en serie betyr ikke det at det ikke blir homoklining også. Det er ikke som om de har brukt opp klinekvota (hvis forrige sesong er noe å gå etter tar det lang tid før det skjer...)

TL;DR – Ikke svartmal alt når sesongen så vidt har startet. Hiss deg ned.

99
Tobias

Du burde kanskje også hisse deg litt ned men det er kanskje litt vanskelig ettersom du tydeligvis ikke får nok heterostoff selv med din fulle kvote på 24/7. Og at du mener vi homofile burde se heterofilmer mens heterofile ikke ser homofilmer viser jo bare litt av dine holdninger og at du ikke tar homofile seriøst. Virker nesten som du er en av de som står bak denne serien når en ser din uvitenhet og nedverdigende holdning til oss homofile. Kun heterofil klining i en serie som handler om en homofil person. Det sier vel litt om holdningene de som har laget Skam har. Og like mye sier det jo når kun heterofil kjærlighet vises og selv det er ikke nok. En skal ikke ha lov til å sette spørsmålstegn ved en slik diskriminering en gang. Alt er på heterofile ungdommers premisser selv et spørsmålstegn fra en homofil ungdom hudflettes. Heterofile har fullstendig enerett på alt, ja selve livet virker det som.

100
@ "Tobias" igjen

Det med "kvote" var en vits for å prøve å lette litt på trykket mot slutten av det som ble en ganske lang kommentar. Jeg synes det var altfor mye sist sesong, og trodde jeg gjorde det åpenbart i teksten. Skal prøve å unngå å komme med humoristiske innspill i denne kommentaren her, i tilfelle det blir litt vanskelig å forstå 🙂

Ikke legg ord i munnen min. Jeg sa aldri at jeg mener homofile BURDE se heterofilmer, og at heterofile ikke burde se homofilmer. Jeg sa at, realistisk sett, er det sånn det er. Fordi det er sånn samfunnet vårt, dessverre, fungerer. Du sier jo selv at alt er på heterofiles premisser, så jeg regner med du er enig i det? Jeg sa aldri at jeg synes det burde være sånn.

Skam er jo en serie som forsøker å være realistisk, så at de gjenskaper vårt samfunn – med alle de problemene og vanskelighetene homofile støter på i hverdagen som dessverre hører til – sier jo seg selv.

"Kun heterofil klining i en serie som handler om en homofil person." En serie som har handlet om en homofil person i 2 uker. En serie som i løpet av denne sesongen vil omhandle en homofil person som blir mer komfortabel med egen legning – en prosess som for mange tar tid. Som jeg føler jeg gjorde et ganske stort poeng av i forrige kommentar, så har sesongen så vidt begynt. Vi har fått omtrent 50 minutter av denne sesongen. Igjen, vent og se hvordan ting utvikler seg før du kommer med klager og anklager. Hvis situasjonen fortsatt er den samme når sesongen er over, er det bare å kjøre på. Kom med alle ergelser du måtte ha. Men for øyeblikket er det fortsatt mye igjen som kommer til å skje. Vi er bare i oppstartfasen. Ha litt tålmodighet, og ha litt tro på skaperne.

PS: Liker forresten hvordan du bare antar at jeg er hetero. Litt hyklerisk for en som er så forbanna på vårt heteronormative samfunn? Vil informere om at jeg faktisk er bifil. Ha en flott dag videre 🙂

101
Tobias

Dersom Skam prøver å være realistisk så synes jeg dem har mislyktes med det. Ærlig talt så er Skam et stort gjesp og gørrkjedelig med skuespillere som snakker som når dem leser fra en bok. Stive som pinner. Jeg og noen andre homofile kompiser begynte å se på Skam fordi vi hørte det skulle være med en homofil karakter og gledet oss til å se noe som angikk oss. Nå er jeg alene med å se på, de andre droppet ut da det som vanlig dreier seg om "problemet" homofili og ettersom vi til nå kun har sett heterofil klining orket ikke dem se mer. Jeg følger ennå litt med men det begynner å dabbe av. Gørrkjedelig samt at det apelerer ikke så mye til meg som homofil gutt rett og slett. Du og dine kolleger i Skam får kose dere videre 🙂

102
gi deg

dont feed the troll

103
Herre gud da mann!

Gi Julie og Nrk en sjanse! Vil du at Isak skal kaste seg etter den første og beste? Han trenger tid!

104

Det er så irriterende. Vedder at vi ikke kommer til å se Isak kysse en gutt hele sesongen

105
Tobias

Det sier jo litt da at selv når Isak lå å tenkte på Even måtte dem vise klining mellom Romeo og Julie og ikke av to gutter. Diskrimineringen av homofile er jo bare helt tragisk og noen kjærlighetsscener mellom Isak og en gutt tror ikke jeg heller det blir dessverre.

106
Måkejævel

Du. Altså.

Problemet er er jo at samfunnet er heteroseksistisk, ikke sant, og at om man ikke aktivt leter, så er det bare heterogreier man får. Men jeg stoler egentlig på at denne sesongen her kommer til å gi oss noe annet etterhvert. Bare vi gir den tid. Og sånn jeg ser det, så er all heteroklininga rundt ham på alle kanter en ganske god illustrasjon på problemet, sant, at han kjenner seg utafor og annerledes og fortsatt ikke tørr oppsøke noe annet.

Jeg har selv, før, vært så innmari repressed på samme måte som isak er her, hvor bare det å sette ord på det, eller søke etter ting på internett kjennes så jævla skummelt. Jeg kjenner det så himla godt igjen, og jeg syns de viser det så bra.

Og evens klining med dama si i denne episoden er jeg ikke sur på i det hele tatt. Det er folk i kommentarfeltet her som fortsatt tviler på om isak er skeiv. Men det er helt føkkings umulig å ta feil av det knuste ansiktsuttrykket på slutten av denne episoden.

Og at han så på akkurat romeo og julie er serr et langt skritt på vei. At han leter opp noe av regissøren til fyren han er forelska i. Det er faktisk en aktiv handling. Han beveger seg litt for hver eneste episode, og det er fortsatt åtte uker igjen av bevegelse. Det kommer til å gå, det her.

107
Tobias

For å snu litt på det, det er altså vanlig for heterogutter som tenker på damer å titte på videoklipp av homofile gutter som kysser ? Det visste jeg ikke ! Men isåfall er jo det kjempekult. På mandag får jeg spørre heterogutta i klassen hvilken homofilm dem ser på når dem er alene og har kjærlighetssorg. Og kjempeflott at det kanskje blir en scene med homoklining etter åtte uker med heteroklining. Det må jeg si, blir nesten for mye homoscener. Vet ikke om jeg klarer å få med meg alt....

108

Det kan jo være at det er pga at Isak ikke er homofil på ekte og kanskje ikke er så keen på å kysse en gutt! Må være vanskelig å spille homo om du ikke er det irl

109

Litt hakk i plata på deg eller? Du svartmaler alt og virker veldig bitter. Når det er Romeo og Julie som går igjen som tema i Skam blir det litt vanskelig å vise en scene hvor 2 gutter kysser. Og det ville jo ikke passet inn i hvordan hele plotlinen er bygget opp. Ha litt tålmodighet og ikke vær så negativ! Noe kommer jo åpenbart til å skje!

110
Tobias

Dersom en homofil ser heteroklining når han tenker på gutter regner jeg med at det er det samme for heterogutter, at de ser på homoklining når de tenker på jenter. Det må jo være helt naturlig. Men jeg bor vist på feil plass av landet da jeg neppe tror at noen av de heterofile guttene i min klasse ser homofilmer og gutteklining når dem tenker på drømmejentene sine. Men det virker jo som det er vanlig ellers i Norge da når jeg ser kommentarene her.

111
Mads

Nei men, slapp nå av da, gutt! Landet vårt baserer seg ikke på denne serien, og ei heller omvendt. Det er ingen diskriminering av homofile her. Hvis du har litt tålmodighet, så vil du nok se at noe skjer her også. Hvor moro hadde det vært om Isak og Even hooket i første eller andre episode? Da faller jo litt av handlingen bort, ikke sant?

112
Tobias

Og hvor mye fikk du betalt av forfatteren av Skam for å komme med dette ?

113
Svarer

Greia med Romeo og Julie var at regissøren av filmen er Baz Luhrman. Derfor måtte Isak sjekke det ut fordi han er helt oppslukt av Even hvis favorittregissør er Baz Luhrman. 😉

114

Tror ikke de hadde bruk en så dyktig skuespiller vis det ikke skal spilles inn "vanskelige" scener...

115
Jenny420

Du får bare tilbake det du gir til universet Tobias! Spread love not war❤️?

116

vedder imot ass

117
Gamlis

Å nei! ???
Stakkars Isak ?

119
ISA(K)-BELLA

MEN MEN MEN.... FLIRTER DE IKKE? ELLER HVAD?? ER EVEN BARE FLIRTENDE AF NATUR???

120

å herregud så trist 🙁 håper virkelig det ordner seg

121
ISA(K)-BELLA

PS. DE SKAL BEGGE BEGÅ SOCIALT SELVMORD FOR AT DE KAN FÅ HINANDEN (ROMEO JULIET)

122

Vist du tror Romeo & Juliet begår selvmord med vilje, har du tydeligvis ikke sett filmen!!!

123
Andfest

ehh, Romeo og Julie begår selvmord med vilje. de bare misforstår grunnen til at de gjør det

124

Hun sagde "socialt selvmord" - det er et udtryk for, at de begge må ødelægge deres sociale relationer for at være sammen: Isak må vise, at han er homo for sine venner, og Even må slå op med sin pige kæreste for at være sammen med Isak som er en dreng.

125

eller tror det må gjøre sosialt selvmord - og så takler folka rundt dem det bra at de blir sammen - og det går greit likevel.

126
Nemesis

Sett filmen?!? Det er Shakespeare...

127

Prøv å følg med!!! vi snakker her om Baz Luhrmann sin film Rome & Juliet, vet at seff at Shakespeare har skrevet stykke!!!!

128

så sykt word!

129
Føkka jevel

Det her va en jevla deprimerende slutt, håper dama ti Even slår opp og at Even blir keen på isak

130
ingeB

Bedre om Even gjør slutt med dama si fordi han er keen på Isak. Det er romantisk det.

131

Vil ikke si det er romantisk å dumpe noen for en annen. Selv om jeg heier på Even og Isak

132
den fyren

Ok

133

Bare jeg som har lagt merke til at de har sluttet med gul skrift? ? Hvorfor sluttet dere med det, det som var typisk skam.

134

de brukte ikke alltid gul skrift i sesong 2 heller

135
Juslo

Det er og har alltid kun vært på oppsummeringsepisodene.

136
Raja

De har det fortsatt på fredagsepisodene? Har de brukt å ha det på klippene også?

137

Det kommer i de fulle episodene

138
;))))))))))

de har alltid skifta skriftfarge på de små klippene, og bruker kun gul skrift i episodene

139

Det er gul skrift i fredagsepisodene, ikke i de små klippene.

140

Men husk at Isak hadde jo også dame.. Betyr ikke at Even ikke er skaphomofil fordet *håp*

141

Mit hjerte bløder for Isak. Jeg følte den samme knude i maven som Isak følte, da han så Even med sin dame. Puha - det gjorde ondt 🙁

142
Teoriiiii

Kanskje dama til Even blir sammen med den flørtete skjefen hennes! Even finner det ut og slår opp med henne. Even liker begge kjønn og blir sammen med Isak istedet!

143
Jenny420

Hypotese jenta mi

144
Hypotese***

🙂

145
Raring

jeg vil ha den appen som utbroderer unnskyldningene dine automatisk!!

146
Så den komme

jaaaa SKAM <3 nå begynner det å bli drama <3 visste at Even ikke var homofil..han ser ikke på Isak på en forelska måte, sånn som Isak ser på Even, ...men kanskje han er bi, men ikke vet det enda? Får skikkelig vondt av Isak </3, men jeg satser på at det kommer en ny hot fyr som han kan eksperimentere med og at Even bare var et blaff....men Isak sliter i vennegjengen ass..er ikke lenge før de fryser han ut(?)

147
hmmm

men det gir vel ikke mening å introdusere en ny karakter - som også er ganske mystisk: bytta skole siste året, finnes ikke på sosiale medier ("i 2016??" med noorastemme) og er også født i 97 i følge profilsiden (egentlig et år over de fleste i 3.klasse) - hvis han ikke skal være med mer enn to episoder? jeg tipper det er mye mer vi skal se til even. men jeg lurer veldig på hvordan det skal gå.
men herregud, de hadde en sykt bra kjemi nå da. og jeg føler det er noen litt lange blikk. også ser de ut som de har det gøy (noe som irriterte meg veldig mer noorhelm, de bare nesten bare klina eller krangla..)

148

Om du følger med i videoene, så merker du veldig godt måten Even ser på Isak. Det er kjærlighet skal jeg si deg

149

Noen som har tenkt på at Even kan være bifil?

150
linnea

❤️

151

Liker at det er masse dansker som ser på haha! Dere må lage undertekster til dem da

152
No 1 Dansker

Der er ca. 70.000 danskere, der følger med i serien, haha.

153
Æøå

Der er mange af os. Er helt opslugt! ?

154

Tenk hvordan vi hadde det fra påske til juni! Da sesong 2 gikk i "real time" Flere hundre tusen nordmenn ventet sammen med Noora på svar fra William.... Hjelpes!

155
Norna

Nu hoppas jag verkligen att Even åtminstone är bi. Men vem vet, kanske det kommer nån annan bättre, Isak kan kanske träffa nån på Grindr, trots att det nog är ganska otroligt.

156
Amanda

Vet noen hva han som spiller even heter på ekte????????

157
Trrrrall

Går an å lika Isak og damer samstundes, #håp ass!

158
I feel you

Føler at Isak går gjennom akkurat det samme jeg gjorde for noen uker siden. So sad:'(

159
Jenny420

Love you man❤️

160
Raya

? ....(8 min.).... ?