Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

208 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
jenny

first elsker skam<3

2

du er sist her lol

3

Risnes

4

når du sjekker skam, og blir skuffa over at det ikke er ny video. så kommer en video mens du sjekker. life man <33333

5
Hrmf

Sjekker etter skam ingen skam. 2 timer etter sjekker ska nytt klipp for 2 timer siden. Det er livet.

6
Vshshbs

:)1

7
first

first

8
Anonym

Du er ikke først, det er ikke noe vits i å skrive "first".. vet det er gøy og sånn, men kom igjen a elsker skam?

9

Nei

10
Isaklove

IIIISAAAAKKKKK ????????? å kjære gutten min hva ER det du gjør nåååååååå,,,,, ikkke grååååttt neeiiiii åå herregud,,,,, åsså GRINDR DAAAA ???????????????????

11
Emma

Skjønte ikke helt episoden jeg?

12
idiots

Han finner ut at even er hetero kanskje idiots

13
William

Samma her...

14
Joakim

Han søkte opp evens favoritt ressisør, så en film som Even nevnte og så prøvde han å finne Even på grindr

15
Lise

Ikke jeg heller egentlig?

16
kjenes

først

17
Marte279

Jeg klikker meg inn på de rareste og beste tidspunkt. 3 minutter etter at dette innlegget ble publisert så er jeg på plass, lol. Hahahah.

Leonardo DiCapro i "Romeo & Juilet"? Tror ikke jeg har sett den filmen før.

18
små redd

etter de siste klippene er jeg litt små redd skam tar en romeo og julie retning. håper ihvertfall ikke at slutten blir det samme... Dont want issy to die

19
Raja

Jeg trøster meg med at forrige sesong ikke endte nøyaktig som Et dukkehjem.

Isak får IKKE lov til å dø når han endelig skal starte livet på ordentlig. Og mange norske ungdommer trenger dette. Det er nok av filmer og serier hvor den homofile karakteren dør eller får en tragisk slutt. La oss få en happy ending nå. Det trenger vi.

20
Betale for film

Dagens ungdom har netflix, er ikke filmen der laster man ned / streamer ulovelig

21
Kommamannen

Husk å bruke komma. Den setningen tok meg faktisk litt tid å forstå

22
❤️❤️

Same

24
Haalloo

jeg tenkte på det samme, vet han ikke om torrent eksister?

25
mayoo

Han kjøpt den på iTunes

26

Sjekka pga skam. Ligger ikke på netflix

27

jeg leier film på itunes, jeg også. ikke alle har råd til netflix.

28
Linda

har du ikke råd til netflix har du ikke råd til å leie. koster 79kr i mnd for misnte pris en film koster 39kr på itunes, AKA vis du ser mer enn en film i måeden er det dyrere å leie enn å kjøpe.

29
Susysue

Er ikkje alt som er på Netflix. Då må ein kanskje på iTunes og kjøpa/leiga 🙂

30
Nope

Du blir en pirat og ser den gratis
Isak I virkeligheten ville gjort det

31
Isak ❤️

Alle har sine første opplevelser, og noen ganger kan de være liiiiitt skremmende. Ikke gi opp Isak! Vi heier på deg?

32
MEMELORD

I LOVE MEMES

33
Issylove

Lag en meme om dette klippet da, så vi alle får se hvor konge du er 😉

34
First

issy er så diiiiiiigggggg

35
Issy 666

Jaaa, også den jævlig fine leppa OMG!!!?

36
Dansker

Jeg er så vild med, at Isak gør alt for at finde Even og endda finde ud af, hvad han interesserer sig for. Jeg er helt vildt med den her sæson 🙂

37
Elsker dansker og Issy, men mest Issy

Omg jaaaaaa, så enig!! Kult at dansker ser på skam og 🙂

38
Dansker igen

Jeg elsker SKAM og jeg lærer også norsk af det, så det er jeg rigtig glad for. Isak er en virkelig interessant karakter, og jeg elsker at sidde og analysere serien ?

39
Baby

Stakkars. Ser ut som det sliter veldig på han dette her.

40
First

First <3 og ja er stolt

41

Skulle bare sjekke for moroskyld så er det faktisk en ny episode #kl01

43

Herlig å se et klipp uten et eneste ord, men allikevel så beskrivende for hvilke følelser Isak sliter med. Herlig klipp

44

Helt enig! Intressant også hvordan den underliggende handlingen også bygger opp seg. Navnet "Even" en referanse til Adam og "Even" ikke Adam og Eva, ofte brukt som et argument mot homofili. Gud skapte Adam og Eva ikke Adam og Even.

Navnet Isak, en referanse til Abraham og Isak. Der Abraham må ofre sønnen sin for å vise troverdighet til Gud, forstår ikke helt sammenhengen der, men det hintes jo også til "at hovedpersonen må dø" i videon av Even og vennen hans. Som forstreker den Bibliske referansen til at Isak må dø ofres. Dette blir jo igjen tatt opp idag når Romeo og Juliet nettop handler om død på grunn av kjærlighet.

Romeo og Juliet er også en genial referanse til det som foregår i følelselivet til Isak, nemlig fordbudt kjærlighet (hovedteamet i Romeo og Juliet) bare i moderne forstand mellom gutt og gutt.

Min tolkning av alt dette underliggende er at Isak endte dør fysisk, hvor SKAM viser den ulidlige byrden av å være homo og at man rett og slett ikke klarer det i dagens samfunn med så mye press hvor døden blir den eneste plassen man kan få ro med sin identitet.

Det andre alternativet som jeg tror er mer sannsynlig er at Isak må dø psykisk, eller komme "ut av skapet" altså "dø" i en løsere form fra alle normer i samfunnet og vennegjengen hans. Det stemmer ikke helt overens med referansene men har vanskelig for å forestille meg en faktisk død for en hovedperson. Selv om det litterært sett ville vært genialt, og virkelig sendt et sterkt budskap, nå som oppslutningen er så stor, til hele Norge.

45
Vilde

Du glemte moren til Isak.... hun passer helt greit inn som Abraham. Jeg tenker at hun gikk helt i ball og begynte å sitere bibelvers fordi hun vet at Isak er homofil ? Altså dreper hun ham ikke, men hun har jo kastet han ut hjemmefra og tydelig "ofret" han likevel.

46
Nils

Som kristen og stolt av det. Må jeg bare bryte litt ut av standarden og si.
WTF?

Blander vi litt Romeo og Juliet, bilbelvers og en liten teskje med Jason Bourne sammen her heller?
På tide å følge bedre med i KRLE bro

47
Haha

Hva faen

48

å nei ikke begynn med sånn bibeldrit

49
Anonym

Det er faktisk utrolig frekt. Det kan være mange kristne som ser denne kommentaren, og du må vise respekt for andres tro. Har du ikke lært no på skolen eller?

50
La Isak bli lykkelig!!!! La Isak bli lykkelig!!

Viss NRK dreper Isak blir jeg dritsur. Vi har nok døde homofile og lesbiske på film, vi vet det er vanskelig å være homo, viss åss for fint det også kan være! Vi trenger synlige homofile, bifile og lesbiske på TV-skjermen som er lykkelig og har det bra og lever lenge selv om de ikke er hetero. Å drepe homofile på film var en måte for filmskapere å få gjennom LHBT mennesker gjennom sensuren. Dette trenger vi ikke lenger! Har så lyst til å se noen jeg kan relatere meg til som har andre evner enn å ha sex eller dø for å vekke følelser hos heterofile.

51
Raja

Helt enig!! Det MÅ bli en lykkelig slutt for en gangs skyld!

52
SimEon

*Hvis *oss

53
Tobias

Ærlig talt så tror jeg nok du har sett mer heterofil kjærlighet i denne omgangen av Skam en du kommer til å se homofil kjærlighet i HELE resten av serien. Selv nå når Isak lå å tenkte på Even så måtte en vise Romeo og Julie som kysset. Helt sprøtt spør du meg. Holdningene til oss homofile er jo helt vanvittig. Sensuren er så grotesk at når en homofil gutt tenker på en annen gutt får vi se Romeo og Julie, et heterofilt par kysse. Det sier vel litt om holdningene. Tenk om en heterofil gutt hadde tenkt på en jente og så hadde en i forbindelse med dette vist et homofilt par som kysset !! Det ville jo vært utenkelig !!

54
Nils

Dude, romanisk video er romantisk video.
Han ville se den, pga. Favoritt filmskapern til Even hadde laget den (for å komme nærmere even)

55

Tobias, vær så snill nå.. Du har skrevet så mange kommentarer nå om akkurat det samme at det nesten ikke er vits i å lese dem engang. Bare se på serien og vent og se, så skal du få se to gutter kysse etterhvert. Du skjønner at det er noe som kalles oppbygging, hvorav det skjer masse forskjellige hendelser som til slutt vil føre til et klimaks; aka Kysset mellom Isak og Even. Dette kommer til å skje. De kan ikke bare la dem kysse med en gang, da det ikke blir en bra historie. Og til nå har det ikke akkurat vært en storyline hvor to gutter som kysser har vært relevant heller da, de kan ikke bare ha noen gutter kysse uten grunn, det ville ikke gitt mening. NRK prøver bare å kaste lys på det tabuet homofili fortsatt har i det norske ungdomssamfunnet. Ja, det er lettere å komme ut av skapet enn før, men nå er det fortsatt et par problemer. Vi mennesker har en tendens til å gå utifra at alle andre mennesker er heterofile, helt til de sier oss det motsatte, dette er bare sånn det er (jeg sier ikke at det er sånn det bør være).. Derfor tenker ikke vennene til Isak (slik som mange andre ungdommer) helt over hva de sier og hvordan de oppfører seg mot homofili, fordi de regner med at Isak er heterofil, noe som bare gjør det hele vanskeligere for Isak. Det er sånn det faktisk er i mange situasjoner, hvorav det ikke er like lett for alle gutter/jenter å komme ut av skapet basert på hva de tror andre vil syntes om dem og hva de syntes om seg selv. Men som sagt, bare vent. Du skal nok få kysset ditt skal du se, vi har en god sesong i møte. 🙂

56
Tobias

Her handler det om en hovedperson som er homofil virker det som og ikke en eneste homofil kjærlighetsscene kun heterofile. At man blir hudflettet ved å sette et spørsmålstegn ved dette viser jo at vi homofile ungdommer ikke er mye verd i det norske samfunnet. Heterofile som ser sin kjærlighet vist 24/7 har ikke nok og klager dersom vi som har 0/0 åpner kjeften. Det viser hvor langt vi er kommet i dag. Du får ikke nok med dine 24/7 heteroklining, synd ikke dagen har 25 timer så du kunne fått 25/7.

57

Forstår ikke helt din frustrasjon? Klippet med Romeo og Juliet er en referanse. Hvor hovedtemaet i verdens mest berømte kjærlighetshistorie blir speilet i følelseslivet til Isak, hvor han selv sannsynligvis føler han er i samme situasjon med "forbudt" kjærlighet, noe glimtet av tårer på slutten forsterker. Det viser altså ikke en"dårlig holdning" til homofile som du skrev. Det setter det i kontekst med verdensbilde og tankene til Isak. Og hvordan han lever gjennom sin egen versjon av Romeo og Juliet. Det er genialt. Det handler om historisk arv og hvordan Isak vil bryte normene men blir holdt tilbake av dette og opplever den samme frykten og usikkerheten som Romeo og Juliet gjorde.

58
Tobias

Joda er kanskje noen homofile gutter som drømmer om heterofile par og heteroklining når dem tenker på en gutt dem er forelsket i, hva vet jeg. Og motsatt er det sikkert mange heterofile gutter der ute som får fantasier om homofile par og ser videoer av kyssende homogutter når dem ligger hjemme å tenker på drømmejenta......

59
Min favorittkjærlighetshistorie *noensinne*.

Skam sesong tre! Vedder på at fullt av hetero gutter og jenter har sett på og kommer til å se på og drømme seg bort om sitt crush. Eller bare drømme seg bort punktum. I fremtiden kunne man *glatt* lage en serie der den forelskede gutten ser skam sesong tre fordi det er favoritten til jenta han er forelska i. Så innmari festlig.

60
Bi(e)

Nettopp! Jeg ønsker meg flere lgbt på film og tv, uten at hele plotet er kun legningen deres, og at de må lide for det. (særlig flere b&t!) Vi er helt vanlige folk!

61

Eskil f.eks??

62
Måkejævel

Jeg tror navet hans gamske enkelt viser til ay foreldre hans (moren?) har adlydt sin gud og ofret sin førstefødte (ved å hive ham ut hjemmefra)

63

Gir mye mening! Takk for oppklaring.

64
Sier ikke

Wtf

65
Sønnen til presten

Hmm... Historien om Abraham og Isak i bibelen forteller jo kun at Gud ville teste Abraham ved å si til ham at han måtte ofre sin elskede sønn Isak. Abraham adlyder og legger i vei. Han binder Isak og legger ham på alteret og skal til å drepe ham. Men like før Abraham skal ofre sin førstefødte stopper en engel Abraham, sender en vær og de ofrer den i stedet.
Kan være at moren til Isak tror at hun må ofre sin sønn, men at hun til slutt innser at det ikke er det Gud spør av henne og at også hun aksepterer Isak som han er? Går an å håpe!
Tror for øvrig at moren til Isak sliter med psykiske problemer som gjør at hun akkurat nå er hyperreligiøs? Isak sa i første sesong at moren hans hadde psykiske problemer.

66
Bamsefar?

Mer av dette!

67
Solo

ZoE, dette var utrolig interessante tanker! I forrige sesong hadde vi "Nora Helmer" i Noora og Wilhelm (William) og det du skriver om Isak, Adam/Eva og Romeo og Julie var for min del mer spennende enn det som serien på egenhånd har produsert til nå i denne sesongen. Jeg heier på deg, jeg! La oss holde kommentarfeltet i live mens vi venter på flere klipp.

Rus er jo et tema denne gangen og dét henger ofte sammen med psykiatri. Kanskje skal vi innom depresjon og selvmordsforsøk?

Er det noen som vet om Even er homo?

Skal vi få høre mer om Isaks kristne mamma? Den som lever, får se!

68

Tusen takk! Det at du tar opp rus og psykiske problemer er intressant, jeg leste en kommetar under det klippet der Isak først møter Even, at det at Even tok alt papiret er et tegn på at han har bullemi, uten at jeg skjønte hvordan. Så om han sliter psykisk og Mammaen til Isak sliter psykisk, kan det bli intressant og se hvordan de to ulike formene av psykisk lidelse utspiller seg. Isak's mamma ved å bli hyper-religiøs. Og Even ved å innlede et forhold til Isak, eller bli avhengig av narkotika. Det gjenstår å se. Og alt dette er jo såklart ren hypotese, men det er jo spennende å tenke mulige scenarioer for å forstå det som faktisk skjer, bedre.

69

Tenkte ikke en gang på at det ikke va nån kommentarer. Tenkte bare at det va et sykt bra klipp!

70
Sahahaha

Omg

71

First

72
Isak

OMG FIRST SDMNFKØJHASØDFBØJKASDGFØKJHASDVØJOIKM

73
greta

Hei jeg heter Greta? en av mine venner heter Isak!

74
❤️❤️

Kult..

75

Oki, Greta..

76
Elsker dansker og Issy, men mest Issy

Kult, fint navn forresten! Skal du være med i skam i denne eller neste sesong? 😉

77
Hva søren?!

Ga ikke mening

78
Godt å vite

Ok.

79
Bendik skarpenes

Første!!!

80
Mich

Ahahahha hyler seriøst av lav de meldingene!!!

81
mats399

First, madafackas

82
Romeo

herregud å kjedelig

83

DU ER KJEDELIGGGGGGGGGGGG

85

enig. romeo + juliet er sykt kjedelig

86
Håkon

Fin episode. Mørkt og gjenkjennelig (som hetro). Redselen som føles når forestillingen man kjemper for å fremkalle korresponderer elendig med hva man har lyst til. Oversettelses-vennlig tematikk, uavhengig legning altså.

87
Tarald

Noen (Eskild?) kommer til å se appen installert på mobilen hans elno.

88
Elsker dansker og Issy, men mest Issy

Omg, det blir sykt spennende å se, tror han kommer til å se det.

89
Dansker

Håber ikke, at det bliver drengegruppen, der finder appen på Isaks mobil 🙁

91

Endelig

92

Uu Isak er kåt

93
Hello

Hei

94
Dakar..

Little to much? ??

95
Amanda

Isak ❤️Even

96

Kan bli vanskelig å finne din Romeo på grindr, Isak

97

Hva slags nettside var det Isak gikk inn på helt på slutten?

98

Grindr

99

Grinder

100

SKAM er en bra serie ass, et klipp av Isak som ser på Romeo og Juliet, og laster ned Grindr får meg til å grine. Det er så utrolig sårt og fint. Julie Andem jeg elsker deg. Og Tarjei som spiller Isak, herregud du gjør en utrolig god jobb.

101
en tåre!

Det må være vondt å gråte så lite når man har så mye inni seg som trenger å komme ut. Håper Isak kan være tro mot seg selv snart. Han trenger jo ikke nødvendigvis å leve ut sin homofile legning, men han burde erkjenne for seg selv at han er det og bli fortrolig med det. Hadde jeg vært homo hadde jeg nok aldri i verden klart å late som ikke no, men jeg hadde ikke levd min homofile legning ut - for jeg føler at det strider imot naturen. Jeg tenker at det er noe større og noe mer enn meg her og at det handler om noe mer enn meg alene. Når jeg ser på verden i dag og all ondksapen som rår, så er det en trøst for meg at jeg kan tro at om jeg lever et rent og godt liv her, om jeg hver dag strekker meg ut etter å bli ett bedre menneske og ikke følger mine egne lyster og begjæringer. Så kan jeg kanskje få lov til, en dag, å være med på å rydde opp på denne jorden. Være med på å tørke hver tåre, trøste hvert sønderknust hjerte. Gjøre det godt å leve på denne jorden. Jeg tenker at det aldri var ment at det skulle bli så mye ondskap på jorden. Hver gang jeg ser eller hører om noe grusomt, så tenker jeg at jeg kan gjøre noe. Ved å leve et liv hvor jeg står imot alt som kan gjøre hjertet mitt urent eller støtte opp under ondskapen ved å leve meg selv. Hørt i en strofe "De tror visst det er ille å leve rent og godt, ja tenk en sådan visdom har disse mennesker fått" Er så mye vrangt i dag - som har blitt "riktig" for menneskene. Å leve rent og godt gir fred. Stilner ett evig jag, gir lykke. Jeg tror at det som fyller hjertet mitt den dagen jeg dør, er det som utgjør min evighet. Det vil være med på å avgjøre hvilken oppgave jeg får, for hva som da kommer. I den sammenheng ligger ikke fokuset i min legning. Fokuset ligger i noe mye større. Vi blir alle prøvet på forskjellige måter - jeg tror det er om å gjøre å stå sin prøve - bli sterk. Få hjelp og gi hjelp. Bevare ett rent og godt hjerte - så man selv kan ha det godt. Dette livet går rasende fort selvom man ikke føler det sånn. Plutselig en dag er det ikke mer - så har man kanskje levd seg selv til fulle. Et selveksentrisk liv, fullt av lyst og begjær. Et evig jag. Kortvarige nytelser av å leve seg selv for så igjen å kjenne tomhet. Fyller dette ens hjerte når man dør. Hvilken evighet blir det? Da forstår jeg isåfall hvorfor mennesker velger ikke å tro på et liv etter døden.

102
Social Justice Nazgûl

"Strider mot naturen"? Homofili har blitt observert i opptil 1500 forskjellige dyreartar, homofili er altså veldig utbredt i naturen og dermed veldig naturlig per definisjon. Homofobi og religiøs overtru forekommer derimot kun i éin art, så hvis noka er unaturlig og strider mot naturen så veit eg kva det er. Du er ikkje ein som tørker andre folk sine tåra, du er ein pompøs homofobisk gjøk.

103
Melonia

Hva gjør mora til Isak på denne siden???

104
jada

Og så, den dagen du er død og innser at det that´s it, så har du kasta bort hele livet ditt på å ikke ha det bra 😉

105
Der tar du feil

Om det ikke er et liv etter døden ville jeg allikevel levd sånn, for det gjør meg lykkelig og jeg har det godt. Føler aldri tomhet og har alltif fred? Selv når livet går imot, så kjenner jeg lykke.

106
Elin

Din kommentar illustrerer perfekt hvorfor denne sesongen av Skam er så utrolig viktig!
Din yttring her er full av fordommer og uvitenhet. Jeg blir helt skremt av at folk faktisk tenker som deg nå i 2016.

107
Kristne holder folk i skapet

Det er nettopp slike kommentarer som gjør at mange forblir i skapet.
Hvor er nestekjærligheten?
Det er ikke tilfeldig at NRK har latt mora til Isak være konservativ kristen.

108
Elsker dansker og Issy, men mest Issy

Gå i SKAM-me kroken

109
Mellie

La oss slippe det kristenfanatiske tlvet der, ille nok at du misjonerer blant dine egne, la oss andre slippe.

110
Ja særlig.

Lett å si som hetro at man som homo ikke ville levd ut legninga si, men akseptert den.
I tider der det var dødstraff for homofile tok folk alikavel sjansen på å møte andre homofile i smug.

Jeg er hetro selv, men er ganske sikker på at kjønnsdriften ville vært sterkere enn en sær overbevisning om naturlig og unaturlig.

111
Kristina

Strider mot naturen? Det er det dummeste jeg har hørt. Jeg er heterofil, men jeg synes at alle homofile er akkurat som de heterofile. Vi er alle mennesker, og mennesker tiltrekkes av mennesker. Det finnes ikke noe "de" og "vi" for vi er alle mennesker, og det at noen tiltrekkes av samme kjønn er helt naturlig, det strider absolutt ikke mot naturen, og Isak (jeg vet at det bare er en dramaserie og at det ikke er ekte) bør absolutt leve ut sin homofile legning. Dessutn skjønner jeg ikke at alt det andre der har noe med Isak å gjøre?

113

Wooow, hadde ikke forventet en hel stil i kommentarfeltet. Men bra skrevet!

114
Daniel

Syk kommentar!

115
Herregud!

Dette er det værste oppgulpet jeg har lest på lenge ass...
Du skriver det er greit å være homofil men ikke lev det ut for det strider mot naturen, og i bunn og grunn er homofili ondskap??
Det er nettopp denne type holdninger og innlegg som får unge homofile til å gå å henge seg i nærmeste garasje, så... gratulerer med å ha pushet i den rettningen.

"en tåre" du burde SKAMme deg!

116
Svar til deg

Hvis du går til naturen..... så finner du "homoer" over alt ? Det er faktisk helt naturlig.
Hester, hunder, planter og mennesker.

117
hva faen

kan man ikke ha et "rent og godt liv" og fortsatt leve ut legningen sin, som du sier? hvorfor er livet til homofile (eller lesbiske, bifile, pansexuelle - folk som blir forelsket i samme kjønn) mer selvsentristisk eller mer fylt med lyst og begjær? ro ned homofobien

118
Turid

Helt ærlig. Hvor gammel er du? Og dette er det største propagandistiske vrøvl jeg har lest ever... leve rent? Er man homofil så er man vel ikke skitten fordi om man lever ut den delen av seg selv. Tull og tøys.

119
Tommel opp

1. Likte at han lå og så på den videoen av Even igjen. Kjenner meg igjen i den, har ofte bladd gjennom galleriet på mobilen for å se oppigjen bilder og videoer av crushet, hehe.
2. Satt pris på den lille tåren. Viser at gutter også har følelser, men passet inn med den rolige stemningen.
3. Isak laster ned Grindr!! Ett skritt nærmere å akseptere seg selv? Håper bare han ikke går i samme fella han gikk i sist han intetanende lånte bort mobilen...

120
Særææ

Jeg er så redd for at Jonas eller Emma skal låne telefonen hans etterpå på det vorset og så popper det opp meldinger fra Grindr. Hadde vært mye drama da, som det en gang må bli.

121
Julie(lol navnet mitt er faktisk Julie assa✌)

Elsker den sangen så mye:') og liker hvordan så mange kommenterte på forrige video at Isak og Even var som+Julie og så kom denne episoden?

122
Tim33

First

124
Jakob

Er isak Gay??

125
Isak

Det kom fram i sesong 1...

126
Kristne holder folk i skapet

Det ble klart i sesong 1

127
Elsker dansker og Issy, men mest Issy

Ja, men han er forelsket i meg

129
Ivalo

Endelig viser de Romeo + Juliet. Der har været så mange referencer i sæson 2 og 3.

130
Titti

Gjesp....

131
Hahaha

Hahaha, hva slags app var det?

132
Tinder

Tilsvarer tinder

133
Jean

Grindr, en datingapp for homofile.

134
Fakta

Kanskje litt i overkant pent beskrevet? Vil heller kalle det et digitalt kjøttmarked

136
Så søt

Stakkars Isak som ikke finner Even. Så ikke ut som han ville delta i grinder aktiviteter ut over det.
Det hadde vært fint hvis Isak kunne fått gutten.

137
Boll

Jeg skjønte ingen ting

138

Hahahahahah ?