Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

199 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
jens

jada!!

2
Skamlover

"Moren min et stressa fra dagen jeg kom til verden til den dagen i dag og du snakker om stress?" Haha??

3

poor baby

4

❤️

5

Naw

6
hohoho

jaaa nytt klipp

7

Åeh.. Jeg har så vondt av Isak, stakkars 🙁 Da Isak løy og sa at det var noe med moren hans, så ser man med en gang at Jonas blir bekymra. Jonas har jo i grunn alltid vært en skikkelig god venn for Isak, så tror virkelig ikke Isak bør være redd for å si noe til ham.

8

Det er jo en grund ??

9
Kommentar drama

Det blir jo nesten gøyere å lese kmt ahhaha

10
Måka

Jonas ser jo bekymra ut alt før isak sier noe om mora si. Liksom han skjønner noe er galt bare fordi isak ter seg rart. Går og venter på en episode hvor jonas prøver å snakke om det på tomannshånd. Det må vel komme?

Ser jo at også mahdi tar tegninga etterhvert, men er fan ikke lett når man er ny i gjengen og ikke kjenner forhistoria... men det at han skal være så tøff hele tida gjør at jonas og isak legger mer lokk på seg enn før, og det er ganske kjipt.

11

spørr alle som ikke e straight, å komme ut til folka nærmest deg er jævlig skummelt hver gang

12
forever looking for a closet

har aldri kommet ut, bare sender pedoblikk til fine folk som går forbi så skjønner vel de rundt meg tegninga uansett xD men all respekt for folk som har/hadde et skap å komme ut av, ass, really

13

Haha jaa, skulle komme ut til bestevenninna som er gay, og det var fortsatt ganske skummelt:')

14
Gjest

<
<3
<3<
<3<3
<3<3<
<3<3<3
<3<3<
<3<3
<3<
<3
<

15

Stakkar Isak

16
Thea

Når man har mange forskjellige følelser og tanker i huet som Isak tydeligvis har og spess vis er type følelser som er rett mot sin seksualitet da. Så blir man redd for å fortelle det til andre og spesielt sin bestevenn. Nå gjelder det alt generelt som alvorlig sykdom til seksualitet man blir bare redd for å si det til noen man vill ikke legge den byrden over på noen andre , så kan vi si at han burde gjøre det osv for vi vet jo at Jonas ikke vill bæde helt og hate Isak 🙂

17

Var lidt bange for, at Jonas måske kunne blive overrasket på en dårlig måde, og lade vær med at være Isaks ven, hvis nu Isak fortalte ham, hvordan han havde det med ham selv og sin seksualitet. Efter at have set det her klip føler jeg, at Jonas virkelig bekymrer sig om Isak, og derfor tror jeg heller ikke, at Isak skal være bange for at lyve overfor Jonas

18
krois

hiver meg også på, bange = redd hahahah

19
bange = knulle

:)))

20
Jens

TROR DET BETYR REDD???

21

Bange?

22

"Bange" er dansk for "redd" (tror jeg det staves?". Altså "scared/worried" 🙂

23
markus

aka redd

24
Dansken

Det betyr redd

25
Norsken

På norsk vil "bange" si noe helt annet :D...............................

26

Redd

27

bange = redd

28

Tror bange bety redd

29

bange = redd for eller frykte noe

30

Hun eller han snakker dansk bange betyr redd

31
Google translate

Være redd for. Det er dansk, ikke gresk.

32

Redd på dansk

33

det betyr redd på dansk

34

Bange = redd

35
helene

redd!!!

36

Redd!

37

Ahaha nemlig! Bange = redd

38

Dere trenger ikke skrive det femti ganger hvis noen allerede har skrevet det.

39
De er fordi...

Svarene kommer så sent, pga at skam redaksjonen må gå igjennom dem først

40

Men det vet man ikke så lenge kommentarene ikke er godkjent og lagt ut ennå! Derfor 50 like kommentarer.

41
Bare hyggelig

Bange = Redd

42
Florian

Emma må ta å roe seg ned litt!

43
krois

hva roe seg ned? etter å ha invitert folk som har sagt at de kommer også 5 minutter før sier "kan ikke likevel" og kommer med en falsk grunn er dårlig gjort når det gjelder respekt ovenfor den personen som har giddet å stelle opp hele greia. he should have either kept it real and told the truth that he didnt want to come in the first place eller gjøre slik han er nå acte twoface og godta konsekvensene; the backlash som kan skje derfra.

Man kan jo tydelig se at Emma liker han, og så lenge Isak ikke forteller til hun at han ikke liker henne så har hu fortsatt håp i troen om at de blir sammen - er jo ikke rart at hun tror at han er hetero etter at han i begynnelsen var faktisk den personen som konfronterte henne og kysset henne. Hu prøver seg bare på og så lenge Isak ikke stopper henne men lar det skli hvordan skal hu vite sannheten som ligger bak? akkurat, hu har ingenting å roe seg ned - med tanke på at hu ikke tvang personen å komme på vors greia. bedre å si "nei" der og da slik at man ikke får falske forhåpninger i etterkant, enn å si "ja" også "nei" det der er bare mer dissapointment and rude

the rant is over takk for meg jaha

44

Hun kan jo respektere at han ikke kan fortelle hente alt i verden også da... Hva om det faktisk hadde vært noe med moren? Hun vet jo ikke om mora heller, men hun er jo så godt som fremmed enda, så hun må bare godta og ikke sån fem meldinger innen en halvtime der hun kaller han drittsekk to ganger

45
Følger du med?

Isak prøvde jo å si nei når Madhi hoppa inn og sa at de kom.
Deretter kalte guttegjengen han for homo fordi han ikke hoppa på muligheten.

Emma hadde jo alt spurt på tekst engang også spørr ho offentlig en gang for å gjøre det vanskelig å si nei.

Hele greia dytter jo Isak inn i et hjørne der han enten må føye seg eller komme ut med en forklaring.

46
krois

og sist men ikke minst, den som tier - den som samtykker; spiller ikke rolle om det var han eller vennene hans som sa "ja" for han. han sa ikke noe imot men oppførte seg helt vanlig, emma sa "greit da sees vi" og han viste ingen noen form for motstand, det at han lar seg blir påvirket av venner er opp til han selv, men når du ikke klarer å stå opp for deg selv og dine meninger men lar deg bli presset av andre mennesker; det kommer ikke noe godt ut av det, det er bare falskhet.

men når det er sagt, så skjønner jeg at det å gå og kalle han for dritsekk er jo litt langt, men kanskje emma tar det altfor nær av det å lyve siden det er en form for at man ikke respekterer personen. men greia er at hu kalte han for dritsekk også beklager også dritsekk der igjen, typisk hormonell jente ungdom damn triggered af hu er så betatt av kjærligheten man ser jo at hun er såret når hu sender flere tekstmeldinger på gang damn men hu har fortsatt rett til det å si ifra om hans oppførsel da, men det er bare opp til Isak om han vil endre holdningen sin eller ikke akkurat. :ppp

47
Nooa + William = goals

Enig! Jeg er ikke så stor fan av Emma!

48
Leif Saueelsker

Enig ass

49
Anonym

Enig!

50

ser ut som jonas skjønner at det er noe galt

51
Hennie

Det er nok noe med moren som vi ikke vet enda, som Jonas vet om. Kanskje moren sliter psykisk eller noe annet, som kun noen få vet om, og at når Isak da sier det er moren som er stresset, så blir Jonas bekymret og viser i grunn ovenfor han andre at " stopp nå lissom, det er faktisk noe med moren hans " som gjør at han andre skifter helt tema

52
Andrea

Bare at det ikke er noe galt

53

Det er jo noe galt nr at moren egentlig har kastet sønnen ut av huset fordi han er homofil, og da i tillegg sender qoutes fra bibelen som nesten tilsier at Isak ikke er verdig

54

Det er jo noe galt når han går og bærer på så mye uten at noen vet hvor tungt han har det?

55
Andrea

Jeg mente at det er det at Isak er homofil , er ikke noe galt, og det er jo fordi Isak er forelska i han Even at han ikke ble med på forset. Han måtte bare ha en unnskyldning

56
4shizzel

Jeg vet hvor tungt han har det! Har vært der selv.. Men alt ordner seg for snille gutter ?

57
awww

awwww my poor little chicken nugget :'(

58
Marie

streeeess, færdi

59
Suuu

Huff, løgn på løgn, hvor skal dette ende sak? Du ber om trøbbel, blir stressa pga du stresser

60
yggen

fet episode

61
Venter til fredag

Har begynt å vente til fredag da hele episoden kommer ut til å se! Og det er ikke noe problem lenger. Er ikke like hekta på skam nå som jeg var i sesong 1 og 2? Føler ikke en trang til å se liksom!!

62
savner ses2

Helt enig med deg!! savner den tiden hvor jeg var hekta og oppdaterte siden hele tiden. Nå går jeg inn på siden når jeg kommer på det. Savner virkelig William og Noora.

63
Skjetten

Isak er tusen ganger bedre en William og Noora!!

64
missu

enig! nå er det nesten sånn at jeg glemmer å sjekke siden.. før var skam det første jeg sjekka på morgenen, nå kan det gå langt ut på dag før jeg kommer på det

65
Nåja

Tydeligvis ikke, siden du kommenterer på denne :p

66

sjekker kommentarer å sånn da dumbass

67
Drakken

Who is the dumass now?

68

Du må jo se klippet for å kunne skjønne hva kommentarene handler om...?

69
ro ned

herregud chill da! poenget hennes/hans var jo at h*n venter til fredag med å se episoden! må da være låv å lese/kommentere selv om h*n ikke har sett klippet

70

lov***
ha ha
hahahahha
eksd

71
That Girl cx

tror Jonas veit at det ikke er no gæli med morra til Isak. ser litt ut som han skjønner at det er noe annet som plager han.

72
Spennende

Det er jo helt åpenbart noe galt med moren. Det var endel om det i sesong 1 og 2. Og hun sendte ham jo en crazy melding med bibelsitater i forrige episode. Så Isak vet nok at nettopp det vil get Jonas off his back

73

Dere og den trangen for å put some english spice på toppen hele tiden

74

ikke "cx" eller "k" plis

75
Louise

Når snakket de om moren til Isak i sesong 1 og 2? Og hva ble sagt?

76
Ellah

I episode 10 av sesong en lærer vi mer om Isak sin familie. Faren hans stikker av, moren får sambrudd (ingenting av dette er visuelt sett) og Isak er nedtur. På festen til Iben snakker Eva med han.
Og i forige episode fikk han en lang melding av sin ganske gale mor med bibelsitater.

77
Raja

Ja, akkurat dette var egentlig veldig vanskelig å si. Tror Jonas på at det er noe med moren, eller skjønner han at det er noe mer...?

78

Jonas tror på at det er noe med moren. Siden han vet det er noe problemer der, men vi vet enda ikke hva det er.

79
Josefine

Tror at når Isak bestemmer seg for å komme ut så kommer Jonas til å være en støttende venn, man ser nå på han at han bryr seg om Isak, og Emma må virkelig roe seg ned.

80
Julie

De eneste falske forhåpningene Emma har er hun jo skyld i selv. Dama klarer jo ikke ta et (eller førti) hint.

81

Nei,Isak og kameratene sa de skulle komme på vorspielet. Da får man en forhåpning om at de faktisk kommer. Når han så enkelt bryter avtalen har Emma sin fulle rett til å bli sur.

82

Man trenger jo ikke klikke over at noen ikke kommer på vors heller da. Noen ganger går det rett og slett ikke, og siden Isak og Emma bare er bekjente så har hun faktisk ikke rett til å vite hva som kom i veien

83

Ikke noe nei her. Dersom dette hadde vært ekte, så har hun skyld i det selv. De åpenbare hintene startet jo rett etter de kyssa når hun ble støtet unna. Videre på benken hvor hun åpenbart burde skjønt at hun var det tredje hjulet.. I tillegg til at Isak ga uttrykk for at han ikke ville være med på vorspielet i såpass grad at de andre måtte si ja på hans vegne.

Trenger ikke høy grad av sosial intelligens for å forstå tegningen, selv om Isak har vært en fintepikk. Poenget er at meldingene og maset hennes er too much i forhold til hva hun kan forvente etter hva opplegget har vært, derfor han hun selv skyld i det. Og nå må vel Isak invitere seg selv for å komme på gli med guttene igjen. Gjør linjene uklare, men bare om man er sosialt retardert

84

Hun har rett til å blir sur fordi han løy til henne, ikke fordi han ikke dukket op. Vors er en veldig løs greie og man kan ikke bli sur hvis noen ikke rekker å komme, med mindre man blir sittende alene. Det er langt fra det samme som f.eks en middagsavtale.

85
jonas

Jonas vet jo at moren har hatt sammenbrudd tidligere og at faren dro. Når Isak nevner moren, tenker nok Jonas at det kan være et nytt sammenbrudd eller noe. Jeg synes jo også at det er litt merkelig om ikke Jonas som en god gammel venn, snakker med Isak om hvorfor han har flyttet hjemmefra. De fleste tenåringer i Oslo bor jo hjemme mens de går på vgs. Det er ikke usannsynlig at det kunne være noe med moren til Isak basert på tidligere, så Jonas tenker garantert ikke at forklaringen er et skalkeskjul for det virkelige stresset til Isak. Det er vondt å se hvor alene Isak er til tross for vennene sine - egentlig er han helt, helt alene akkurat nå! Sånn sett ligner det situasjonen til Noora en periode der hun burde åpnet seg opp for vennene, men bare gravde seg stadig lenger ned i sin egen elendighet. Da hun endelig åpnet seg, stod alle vennene der stødig for henne. Jeg håper det viser seg at i alle fal Jonas gjør det samme for Isak etter hvert.

87

Ååh dette var fint skrevet<3

88
Jonas

Jonas vet at moren til Isak har hatt et sammenbrudd eller noe lignende tidligere, så han tror nok på Isak når han sier at det er det som plager ham. Han forstår ikke at det er et skalkeskjul for noe annet. Men det var godt å se at Jonas ble bekymret og bryr seg, for frem til nå har guttegjengen virket veldig overfladisk. Isak har absolutt ingen akkurat nå til å betro seg til - ingen familie og ingen venner. Det håper jeg han får snart - nett som at NOora oppdaget at ting ble lettere å håndtere når hun åpnet seg til venninnene (noe hun burde gjort mye tidligere), så håper jeg Isak gjør det samme snart - og at Jonas viser seg å være en god nok venn til å stå stødig ved hans side.

89
Fjonert

Tror Jonas er en god venn, og glad i Isak. At det kan være lettere å snakke med ham. Mahdi synes jeg ikke virker som en venn å samle på. Stakkar Isak, for en tung situasjon å være i.

90
Emilie

Ååh, syntes det begynner å bli så spennende nå! Vil se mer mer mer!

91
sara

"Hvordan er det med deg?" oi oi oi..... he's on to something!! håper jeg.

92

"hvordan går det med henne" sier han.

93

EMMA ER SJUKT IRRITERENDE

94

Det var Isak som brøt avtalen, så synes absolutt Emma har rett til å bli lei seg. Eller synes folk at hun kan behandles dårlig?

95

Et vors er jo ikke en sånn seriøs avtale da... Hun hadde jo vorset sammen med andre en bare Isak så hun burde jo ikke ta så tungt på det

96
regreqg

Bedre at han er klar og tydelig, siden hvis du tenker litt på Isak. Skjønner du at det blir litt masete.

97
ro ned

herregud det skjer da ofte at man sier at man kommer også plutselig vil man ikke alikevell eller at noe kommer i veien.. han sa jo i fra til og med

98

Han løy til Emma og så løy han til kompisene sånn at ingen dro. Selv om vi er glad i Isak må man kunne innrømme at det er kjipt gjort.

99
Vicky

Åhhh Isak!!! ? ?

100
Pluto

Tipper det blir et nytt vors og Isak finner på en veldig god unnskyldning. Så går han sikkert all in med Emma for å overbevise de andre gutta, nå som de har begynt å tenke sitt etter den tynne stress-unnskyldningen. Emma eller noen av de andre får vite hemmeligheten hans ved en glipp (mobilen med Grindr anyone?) på vorset. Så tar det ikke lang tid før hele skolen vet, og til syvende og sist Even. Han skjønner selvfølgelig tegninga da, og enten unngår Isak eller oppsøker han i skjul. Vi får se 😀 Spennende i hvert fall

101
Mobil-plot igjen?

Tro meg, en av de første tingene jeg tenkte da Isak installerte Grindr var "oh shit, nå er det lett å bli ferska". Men det er jo kanskje litt lite originalt å bruke opp igjen "noen ser noe gay på mobilen til Isak" plottet fra slutten av s1? Tror fortsatt ikke det er umulig at det skjer, men håper de er litt mer kreative enn som så...

102
Pluto

Ja, det slo meg at det med mobilen kunne være litt oppbrukt. Bare virket unødvendig å gi oss den scenen hvor han installerer Grindr hvis ikke det skulle ha noen betydning senere. Men det er bare en detalj, jeg tenker uansett at hendelsesforløpet blir sånn ca det der. Isak må gå hardt inn for å få Emma på pinnen igjen, slik at det blir et nytt vors. Og han har jo gutta på seg hvis han ikke får det til. Men siden han egt ikke er interessert klarer han ikke unngå å avvise han henne til sist, enten på vorset eller senere. Tipper det da vil klikke for Emma og hun føler seg rundlurt, med tanke på at hun virker ganske klengete og ustabil. Og hun finner ut via Isak selv eller på en annen måte at han er homo. Så sprer hun det for å gjøre livet hans surt, som hevn.

103

Jeg trur kanskje de tok med den scenen hvor han installerer Grindr på grunn av det Eskild sa om at det er obvious at noen er homo hvis de har Grindr

104
astrid

emma er så sykt irriterende...

105

Emma har rett til å bli lei seg når Isak svikter hele avtalen de hadde. Eller har hun mistet alle rettigheter til å bli behandlet bra bare fordi man håper Isak skal bli sammen med Even?

106

DET VAR BARE ETT VORS!

107

Hun er jo irriterende selvom Isak ikke behandla hu med spesielt mye respekt da

108
Joda

Men å kalle noen drittsekk over melding uten å vite deres side av situasjonen er litt ekstremt. Jo, Isak løy til henne, og brøt avtalen om å komme. Men, selv om "unnskyldningen" hans var en løgn, kunne han jo ha hatt en veldig god grunn til å ikke komme. Tenk om det faktisk hadde vært noe med moren? I så fall synes jeg ikke Isak hadde skyldt Emma, noen han så vidt kjenner, å komme med så personlig info.

Poenget mitt er at Emma kunne ha ventet til Isak fikk en sjanse til å forklare seg selv før hun kom med anklagelser.

109

Det var jo egentlig aldri Isak som sa ja til å dra på vorset in the first place da, de andre gutta svarte for ham...

110
krois

lol den som tier, den samtykker

hun sa dessuten "så bra da, da sees vi der" og han sa ingenting imot men så helt normalt på henne. om han lar seg bli presset av vennene sine; det er fortsatt samtykke.

111
Nope

"Den som tier samtykker", nei takk get out of here with that 😛 Den setninga dær brukes sinnsykt mye innen gruppepress så nope sorry. Samtykkelse kommer i formen av et "ja" "okay" "greit" eller lignende.

112

Ja, men så er det vennernes skyld jo. Ikke Emmas. De presser Isak til ting han "burde" have lyst til, men ikke gider. Og så bliver de sure på ham når han ikke gør det.
Men fatter ikke hvorfor han ikke bare skrev til alle at han var syg..

113
Gamlis

Alle de irrasjonelle tingene de gjør er nødvendig for at det skal bli en dramaserie. Man irriterer seg grønn noen ganger. Akkurat som da Noora ikke fortalte William hva broren hadde gjort, så han kunne lage splittelse mellom dem..

114
ISA(K)-BELLA

Hmm Isak plejer at være bedre til at lyve?? Tænk på 1. sæson med de mange løgne overfor Eva??

115
Helle

Det handler om at han er på ukjent farvann denne gangen! Ute på utrygg is. Han er skuffet etter siste utviklingen med Even, og ute av seg selv. Da mister man overskuddet til å være en troverdig løgner.

116
Freddan

Føler det blir ordntlig stress på fredag. KoseVors i kollektivet med hele castet på plass. Vilde/Eva/Sana, Eskild, Linn, crewet til Isak, Even og så må Issy få Emma og de til å komme. Han kan jo ikke ditche Emma nå. Han lova jo gutta å mekke vors....
Hva skjer med Emma, Isak og Even da?

117

Det jeg lurer på: blir det noen rolle til Eva oppi dette? Etter Jonas er det nok hu som kjenner Isak lengst/best? Og hun hadde en mistanke før.. Eller blir Eva og de bare en slags statister i denne storien? Liksom Isak og Jonas i sesong 2?
Og hva med gaydar Eskild? Han må jo skjønne noe? Han kjente Isak kun fra da han skulle finne ut om han var gay eller ikke. Og så plutselig, mange uker senere skjuler han Isak i boden. De må jo ha holdt ganske god kontakt hele tiden?
Samtidig kan de vel ikke gi Eskild rollen som 'store bror som man kan stole på og som skjønner' for andre sesong på rad....

118
nothin' like a good nut

Det er jo sant at Eva har kjent han lengst/best (untatt Jonas), men siden hun er eksen til Jonas gir det ikke helt mening at hun og Isak skal være like close som de var i s1. Det virker som om de er på OK terms (de var jo på festen hennes i den første episoden, og snakket jo sammen på Noora sin fest i slutten av s2), men det virker ikke som om ting er helt som de en gang var. De var jo gode venner i den første sesongen, men tror også det var mye pga. Jonas som var "mellomleddet".

Har også tenkt på det med Eskild. Kanskje litt rart å gå fra å sjekke om noen er gay til å skjule at de bor i kjellerboden, ja. Men vi vet jo ikke hvordan den overgangen skjedde – kanskje vi får svar på det etterhvert i sesongen? "Hooking" kan vel i allefall skrives av, siden Eskild "ikke vet" as Isak er homo. (Alternativt: Eskild vet at Isak ikke vet at han vet)

Personlig tror jeg Sana kommer til å få en større rolle denne sesongen, og at hun kommer til å bli venn med Isak. Nå skal de jo være biologipartnere, for det første, og de har jo hatt litt kontakt pga. det med marijuanaen. Det største cluet vil jeg likevel si er at Sana står oppført øverst av alle jentene på "Profiler"-siden – rett under guttejengen og Even. Sana er jo også en ganske observant person, så det er ikke usannsynlig at hun skjønner at noe er på ferde med Isak, på en eller annen måte. Men dette er bare min teori.

119

Problemet er vel at eva FORTSATT er dritsur på isak. Er jo helt tydelig. Så spm er vel om hun kommer over det på noe tidspunkt..

120

God pointe med Eva. Jeg håber hun kommer ind over Isak igen!!
Og hvad sker der med det med at Isak havde en grindr konto i sæson 2, men så ikke længere.. Eller var det en anden???

121
Gamlis

Han hadde ikke en Grindr konto i sesong 1, men han hadde søkt på "homofil i Oslo" samt noen gaypornsider på Internett. Noora så det da hun lånte telefonen hans for å søke opp nummerer til Vilde for å ringe henne. Da Eskild skulle finne ut om Isak var gay, kommuniserte de på Instagram, mener jeg.

122
Helle

For lenge å vente til fredag! Tror det skjer noe allerede i kveld....

123
HOT SAUCE

Oo-ee like Hot Sauce
Hit her with the mood like hot sauce
One two three like hot sauce
Shake it real fast like hot sauce
Oo-ee like Hot Sauce
Hit her with the mood like hot sauce
One two three like hot sauce
Shake it real fast like hot sauce yeah

124
Homsen fra oppdal

Det er leter sakt enn gjort, det å komme ut av skapet, spesielt når du ikke har noen gode venner og familien din er kristen

125
Mina

Bare eg som tenke at Isak kanskje blei kasta ut av mora si? Kanskje han kom ut til ho eln, og ho var kristen, og sender derfor bibelsitater? Isak bodde liksom i kollektivet i skjul ein stund

126
Raja

Ånei, lager han vors på fredag nå? Han skal jo ha vors for kosegruppa til Vilda!

MEN det der er jo to ting som enkelt kan kombineres, for alle de involverte er jo med i kosegruppa 🙂

127

Clusterfuckvors. Æææ.

128
Elisabeth

Jeg møtte seriøst han som spiller Jonas i dag. dritkul serie

129
Marte279

Det er Emma som er ei drittsekk, om jeg har lov til å si det. Emma hadde ingen anelse om hvorfor Isak avlyste, for alt hun vet så kunne han ha fått vondt i magen og ble å sitte et par timer på do. Og hallo, det er ikke så kos å si venner at man har trøbbel med magen. Da blir man liksom "Seriøst, er det det som er grunnen til at du ikke kom"?? Vel, jeg mener det er en god grunn. Og dette var kun et eksempel 😉

130
Emma

Poenget er ikke at Isak avlyste. Poenget er at han sa at ingen av gutta kunne komme, og sa til gutta at Emma adde avlyst. Det er klart man blir sur av sånt.

131

Slap af. Han burde jo bare have sagt at han ikke kunne komme, men sendt vennerne derhen alligevel.. Ingen grunn til at lyve

132

Stakkar Isak 🙁 Det kommer bare til å bli mer og mer stress nå helt til det til slutt koker over :/

133

Jeg tror moren til Isak er schizofren, og at det er grunnen til at han har flyttet hjemmefra. I tillegg forklarer det de uforståelige tekstmeldingene til han. Reaksjon til Jonas når Isak nevner moren er også mye mer seriøs enn at det bare kan være litt turbulent hjemme...

134

Tror heller at moren har overbevist seg selv om at Isak er homofil, som i og med at hun er veldig religiøs, har ført til at hun har kasta han ut hjemmefra.

135

Tror Sana blir en viktig, sentral støttespiller for Isak etterhvert, mens guttegjengen trekker seg unna ham.

136
shamiila

?

137
spekulanten

Ser at Jonas skifter holdning i det Isak nevner mora.
I en av de første sesongene dukker jo Eva opp på døra til Isak når Isak har fucka det til for Eva og Jonas på en måte. Og da er det jo Jonas som åpner opp og sier det er noe gale. Mulig Jonas vet mer enn vi vet? Eller mer enn Isak vet?
Spekulasjoner! Men blir spennende å følge serien videre. Skulle gjerne sett lengre klipp og lengre episoder. Men synes so far de har en fin vinkling:)

138
Oliwia

Vil ha mer sex i skam;)

139

Isak skulle ha sagt sannheten eg troche d gjør noge om Isak e forelska i Even.. så som gode venner Isak har❤️

140

synes ikke vennegjengen til isak virker som de mest open-minded og aksepterende folka, bortsett fra jonas. mahdi og magnus virker heller ikke som veldig gode venner så langt (kanskje dette endrer seg fremover men det er det inntrykket jeg har nå)...

141
ikke egt

det er ikke så lett, selvom man har gode venner. tror ikke isak vet helt selv hva han føler for even. han må jo selv forstå hva som skjer før han forteller det til noen andre.

142

Andre enn meg som husker at det skjedde noe med moren til Isak i sesong 1

143
Cringy

Emma, slutt å være så desp. Ta et par ibuks og ro deg ned litt.

144

Jeg håper Isak kan snakke med noen om hva som skjer i livet hans .. Han fortjener å være lykkelig:)

145
taare

Tror vennene til Isak vil prøve å skjønne hva som er galt, men så blir det dekket over fordi det er for mye løgn med i spillet... Poor baby, Issyyy ;((( HÅPER DET ORDNER SEG

146
paranoiiiaa

Det ska`kke verra lett i denne verden::

147

følte isak var sånn 4cm unna å komme ut til emma

148

Neh, ville i så fall vært en dum handling

149

håper virkelig vi får se noe til foreldrene til Isak!!

150
Nora

Shit

151
Ehhh..

Okaay må innrømme dette var den dårligste episoden i sesong 3

152
Idiot

Det er ikke en episode lol