Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

80 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Trilolo

Førdt

2
Trilolo

først

3
Hallo

Hvor ble jente-Chris av? Hun har jo ikke vært med i en eneste episode til nå, med mindre jeg tar feil?

4
Hallo ja

Hun har vært med på Kosegruppa-klippet og på revyvorset hos Isak.

5
Savner henne

Hun var så vidt i det aller første klippet i den første episoden, og hun er så vidt med når hun spør om Kasper kan være med i kosegruppa senere i samme episode. Ellers tror jeg ikke hun har vært med.

Hun er kul, savner humoren hennes. Regner med hun kommer til å ha ganske lite å gjøre i denne sesongen, men håper hun blir mer å se i neste sesong!

6
Miss jente-Chris

Hun var med så vidt under møte for kosegruppa. Ettersom jeg har forstått er hun helt på han Kasper, kanskje derfor hun ikke er mye med de andre jentene. Ellers danser hun med Eskild under kosegruppe-festen ? Men savner henne..drit rå!

7
Enig

For å være helt ærlig må jeg bare si at Christine (Jente Chris) er den kanskje den mest ubrukte hoved karakteren I skam. Ikke på en negativ måte, men siden sesong 1 så har hun vært så utrolig lite med at det er helt latterlig. Hun har et par morsome one linere her og der. Hun fikk EN episode som "nesten" var dedikert på hanne, som var når de var på hytta, men den episoden var komplett u-relevant til resten av storyen. Skal ærlig si at jeg ville ha Christine som hovedkarater for sesong 3, og ble litt skuffa når det var isak Istedet

8
har komt inn på teaterskolen

Hun som spiller jente-Chris har i år komt inn på teaterskolen, en veldig prestisjefull skole som bare tar inn små kull hvert semester,,,det er nok derfor hun ikke har så mye tid til SKAM lenger. Også han som spiller Eskild kom inn der i år, men han er jo heller ikke en av hovedpersonene, selv om jeg er enig i at vi ser relativt bra til han i forhold til Chris.

9
Vi vil ha chris og kasper!!

Håper vi får se mer av chris og kjæresten❤️

10

Hun har vært litt med! På festen til Eva og på kosegruppemøtet. Men Ina Svenningdal har begynt på Teaterhøgskolen, så tror ikke hun har tid til å være med så mye.

11

Hun er der vist kort til kosegruppa-mødet med en dreng (tror jeg)

12
Perry

Jente-Chris har fått kjæreste. De er sammen 24/7. Hun er innom det aller første møtet i kosegruppa!!

13

Jo, hun var vel på festen i første episode?

14

Hun var med i første episode

15
Jente-Chris

Hun var med i den kosegruppa episoden sammen med Kasper.

16
Lille My

Har sett glimt av ho. Men ho går på teaterhøgskolen, så har vel ikke sååå mye tid. Og er vel ikke så relevant i denne sesongen uansett.

17

Teaterhøyskolen

18

Hun var med i første episode på festen, og i episoden med første møte i kosegruppa. Var hun ikke med på vorset til Isak på fredag også tro?

19

Hun har vært med i minst 2 episoder

20

hun var med på kosegruppa og tror hun var med på revyvorset

21
Lilli

Hun var hvertfall litt med i den første, da de var på revymøte. Hun hadde med seg Kasper 🙂

22
Joda

hun var på første video og på kosegruppa tror jeg

23
Markus

jo, når de skulle inn til kosegruppa første gangen hadde hun noen få replikker. Ellers har hun bare vert i bakgrunnen

24

Hon var med i första episoden!

25
Skam33

Hun var på festen i helgen. Ser henne bare i bakrunnen noen ganger. Savner jentene. Selv om jeg liker den nye sesongen

26
Festen

Hun var med på den første episoden på festen hos Eva. Også var hun med på episoden fra det første møtet med kosegruppa. Der dukka hu opp med kjæresten sin, han hun klina med på festen til William sist sesong, og da konfronterte de henne med at hun alltid var med kjæresten sin som hun attpåtil hadde tatt med på møtet. Skuespilleren kom inn på en veldig ettertraktet skole så tviler på at hun har så mye tid til å være med, derfor har de skapt en sansynelig grunn til at hun faller fra vennene sine i denne sesongen. Det er noe mange unge gjør når de kommer i forhold

27
Chris

Jo? Hun er jo sammen med Kasper nå, har sett henne flere ganger.

28

Jo hun har vært på festen av eva og også i kosegruppa 😉

29
tror

at jeg så henne i bakgrunnen på vorset? Og er hun ikke i kosegruppa, da? Hun hadde jo med kjæresten dit.

30
Dansk

HUn var med sin type tror jeg når det var kickoff med kosegruppa

31

Hun har vært med, men hun har bare ikke blitt vist sånn skikkelig tydelig 🙂

32

Dansa med Eskil ihvertfall.

33
Stine

Har jo sett henne flere ganger ? På kosegruppa blant annet å på vorset på fredag..

34
Chris er med Kasper

Jo, hun dukket opp på kosegruppemøte med Kasper, og Vilde ble irritert fordi hun bare er med Kasper hele tiden. Det er nok derfor vi ser lite til henne.

35
joda!

Jente-Chris var med på kosegruppemøtet og neon-vorset. Men hun er jo sammen med kjæresten hvert ledige minutt ?

36
Kaja

First

37
First

Hva er så spesielt med å være først??????

38
Madelen

❤️❤️

39
Danmark elsker SKAM

Det bliver sjovt at se om Magnus scorer Vilde 😉

40
Ja vi gør!

Det skal han bare!!

41

First

42

Du var ikke først

43

kult

44
Odsi

Hahaha? Søtt❤️

45
Hallo

Kjeeeedeligt.. Kom nå med noet bedre ass

46

Kattehooker'n fått seg ei statusmann!

47
Matta

Håper ikke Magnus blir syk til bursdagen sin. Er nok mange som har eksperimentert på den dokka der. ..

48
Amanda

Magnus er så "out there" med sin seksualitet, snakker om puling og kyssing og jenter hele tiden, og fordi han er hetero oppfattes det som helt normalt. Stor kontrast til Isak, som ikke tør si et ord. Lurer på hvordan Magnus (og Mahdi) vil reagere når de finner ut om Isak?

49
Elias

Sammfunnet lærer oss å oppføre oss som Magnus. Det er det sammfunnet som gir Isak så mye motstand. Først når Isak, uten at noen rynker på nesa, kan oppføre seg som Magnus, er det ikke lenger "big deal" å være homo. Så kan man spørre seg om det noen gang skejr, når homoer alltid kommer til å være en minoritet.

50

Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg har aldri laert at jeg skal snakke om sex hele tiden. Lite sannsynlig at "samfunnet" gjor menns seksualitet mer "out there", nar menn foretrekker flere seksualpartnere enn kvinner i alle kulturer i hele verden. Det tyder pa at det er noe biologisk her, ikke noe som samfunnet laerer oss. Magnus er uansett en klovne-karakter her og ikke en man skal se opp til.

Jeg ser heller ikke hvordan Isak moter motstand fra dette samfunnet. Vi har tross alt dedikerten hel sesong i en populaer tv-serie om legningen til Isak. 1 million seere tyder pa at fa rynker pa nesen. Problematikken til Isak dreier seg ikke om hvor faelt det er a vaere homo, men at han opplever at han ikke passer i noen kategorier (gay test-scenen), at han ikke vet hva han er og at han er redd han aldri vil oppleve kjaerlighet som vanlige heterofile gjort det (Romeo and Juliet-scenen). Karakteren Esklid snakker mye om tilfeldig sex med menn, uten at det virker som om noen rynker pa nesen eller at serien pa noen mate fremstiller det negativt.

Det er vanskelig a vite hvordan karakterene i serien vil reagere nar og hvis Isak kommer ut som homo. Kan bare si at jeg som heterofil mann har hatt venner som har kommet ut, og at det har vaert uproblematisk for dem (og meg). Har bare sett homofobi pa egenhand en gang i livet mitt, og det var ikke i Norge.

51
Elias

Det er opp til hver enkelt mann om han vil opføre seg som Magnus, men det ligger ikke noe sosialt tabu knyttet til opførselen, klovn eller ei. Mangnus venner sanksjonerer dessuten adferden, og spiller videre på den. Selv Eskil ville det være grenseoversrkidende for, å oppføre sig tilsvarende som Magnus. Bare den kjensgjerning føler seg nødt til å holde grubleriene for seg selv, peker på det fortsat er tabubelagt. Et tabu som er av strukturell karakter, og som fortsatt debateres i avisene. Det positive er at SKAM har en langt større inflytelse en alle detbatartikkeler tilsammen.

52

Sorry, men vilken värld lever du i? Ja Isaks vänner kanske inte kommer reagera negativt om/när han kommer ut - de verkar ju vara rätt bra människor liksom. Och ja, thank god för att det finns tv-serier som Skam med gay karaktärer och människor med bra värderingar. Men still, that doesn't mean that homophobia isn't a thing.

Skönt att det var oproblematiskt för dina vänner att komma ut men vet många, inklusive mig själv, som kämpat jättemycket med sin sexualitet just pga den homofobi som samhället matar oss med, och den homofobi som jättemånga (inte alla men många) människor har.

53
Evak

❤️❤️ Der fikk han seg et kyss

54
Mathilde

???

55
Haha

Herregud, dør av Magnus? Håper virkelig han klarer å kapre Vilde i denne sesongen

56

Er der nogen som har lagt mærke til at man faktisk så Magnus i flere klip i sæson 1? Blandt andet til festen hvor Vilde er sindssygt fuld. Jeg kan ikke huske om man også så ham i sæson 2.

57
Anonymus

I know. Men hvor har det blitt av Elias??

58
Isakyaki

Sjekk instaen til Isak, bildet med klementiner.. Er ikke det Magnus???:)

59

Jo det er det

60
Eline

Jepp! Og når Iben flyr på Eva i skolegården 🙂

61

Skaff reggismeggis en katt å sluke

63

hahaha jonas er beb

64
woot

Hvorfor er det ingen kommentarer her enda?

65
Andrea

Hva faen Magnus?????❤️

66
Jippi

Ka faan

67
Jippi

Æsj

68
Hver gang...

La oss se hvor mange som kommenterer "first" 😉

69
William

Det var det bildet her sin skyld at macen min ble ødelagt... vann på hele macen min

70

Håper ikke Isak og Even kysser på slutten av sesongen... Vil ha litt gay action?

71
Maskeball neste uke

Det er da det skjer, sant?

72
Tuva

Du som lurte på jente-Chris. Hun var i hvert fall med i den første episoden, på den festen 🙂

73
Sara

haha??

74

Altså, merker jeg begynner å bli ekstremt utålmodig her!

75

PS den teksten i headeren er fra the message av nas, han duden even ba isak høre på som han aldri hadde hørt om og seinere anbefalte til emma

76
Frida ???

Hva betyr egentlig de Instagram innleggene? Jeg syns de er dårlige, de har jo ikke noe med saken å gjøre
JEG DIGGER SKAM, HÅPER DET KOMMER NOE MER MED EVEN& ISAK SNART

77
Amalie

Det skaper et realistisk bilde av karakterene ved at vi får se dem på sosiale media og i hverdagslivet, i stedet for å bare få en episode hver uke.

78
viser sånn det er for mange

Instagram er en populær plattform for unge å "holde kontakten", derfor holder også vi kontakten med karakterene på denne måten...eller vi får se hvordan de imellom seg gjør det. De virker kanskje ikke så spennende, men det er en veldig smart måte å bli bedre kjent med karakterene raskt på..ett bilde kan si mangen ting...dessuten er det noen av "bildene" som blit lagt ut som kan ha skjulte pekepinner på hva som kommer til å skje 🙂

79
Magunus

Ha ha så sexy

80
Emma

Dust