Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

184 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
åja

hehehe så kult::)

2
Danmark elsker SKAM

Oh, sweet Emma, you have no idea...

3
Heit

Jeg trodde helt seriøst at den lille jenta skulle være Emma og Sonja

4
isabel

OMG JA SAME

5
Ny tvist

Kanskje Emma og Sonja bare overreagerer, fordi de vil skjule forholdet de har...

6
duno

first??

7

Hvorfor er det alltid hundre stykker som skriver "First!"??? Syk irriterende. Pluss, nobody cares lol

9

Omgggggggbnemelbxbklsømmxl

10
HALLO

De kom endelig ut av skapet. La dem nyte det med litt boogy boogy

11
Boggy

De er jo ikke ute av skapet bare fordi de klinte de har bare gått sammen i ett skap.
De kommer nok ikke til å si det til resten av verden på ei stund. Tipper jentene stadig vil fungere som skjegg.
siden ingen par har kommet seg gjennom skam sammen så langt tipper jeg Isakkommer ut av skapet og må bryte med Even fordi even sitter fast i skapet

12
anonym

even er mest sannsynlig ikke den isak tror han er, fordi han sa at bassenget var tanta sitt og at hun var på ferie, men de var hjemme. even har heller ikke facebook konto, noe som er veldig merkelig i dagens samfunn, og jeg tror dette har noe å si for resten av serien, ellers hadde de ikke tatt det med. i tillegg er han 97 og da skulle han egentlig vært ferdig på skolen, med mindre han går taf eller begynte sent, men ingen har nevnt noe om det. det er uansett tydelig at even er litt hemmelighetsfull

13
Nope

Jo, 97 kan gå siste året på vgs nå. Noen velger å ta løpet over 4 år (ja, det er fullt mulig) slik at ikke tredjeåret skal bli så slitsomt som det er. Om man bytter linje må man også ta et år om igjen slik at du får med deg alle fagene til den nye linja.
Hilsen 97 som har flere 97-venner som fortsatt går på vgs.

14
Sliten masterstudent

Åj, tror ikke de som trenger et ekstra år på å ta tredjeåret på VGS skal belage seg på jusstudiet videre :p

15
Håkon

Hva med kosegruppa til Even og Isak, som er på Facebook?

16

Det er melding lol, ikke på face

17

Ikke var det tanta sitt hus heller, bare et random hus de brøt seg inn i

18

Even sa at det var en han gikk på barneskolen med da Isak spurte/ ropte hvem i helvete som bodde her

19

Er jo ikke et random hus når Even vet at det finnes et basseng i kjellern.

20
Laura

Det var huset til en han havde gået på barneskole med...

21
❤️

Jeg fikk litt på følelsen at Even kanskje har bodd der. Sikkert sammensatt bakgrunn med kompliserte familieforhold og andre ting som ballet seg på.

22
Enig

Ja ikkesant! Tenkte det samme jeg og?

23

Bra sakt??

24
Ingrid

De kom ikke ut av skapet,da hadde de sakt det til noen. De kysset og innså at de virkelig har følelser for hverandre og nå vet begge at de er tiltrukket til gutter, med mindre de er bifile da.

25

De har jo ikke kommet ut av skapet enda??

26

If you only knew

27
haha

gay party på andre siden av by`n emma

28
My Norberg

HAHAHAHAHAHHA so true ?

29
HAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

30

HAHAH, ej det er lidt synd for hende.

31
emma

hahaha

32
( ͡° ͜ʖ ͡°)

( ͡° ͜ʖ ͡°)

33
┬┴┬┴┤ ͜ʖ ͡°) ├┬┴┬┴

┬┴┬┴┤ ͜ʖ ͡°) ├┬┴┬┴

34
SHAME!!!

Kan Emma roe seg? Begynner å bli LITT patetisk!

35
Isak bruker henne.

Det er jo Isak som hele tiden lokker henne tilbake, ved å kysse henne, flørte med henne osv. Ikke rart hun blir skuffet.

36
Titti

Ja, Emma må virkelig roe seg. Ingen grunn til å bli sur selv om hun blir forlatt på vors med god stemning. Riktignok inviterte Isak henne og hun har sikkert gledet seg og sett fram til dette i flere dager men så fant Isak og Even ut at de måtte gå for de ville bade og sånt skjer... Sonja må og roe ned mange hakk. Hun og Even har jo vært sammen i fire år og da må det være greit at han vil prøve noe nytt. Det burde hun skjønne uten at han trenger å si det engang... Jenter ass.. overreagerer så sinnsykt ?

37
Lilja

Vors med to par. Verten og en av de andre stikker uten et ord... Helt innafor å bli litt pissed. Man kunne jo bare føle Isak og evens frustrasjon over situasjonen. De ville bare ha tid sammen, mens damene kakler i vei i bakgrunnen og der og da ikke er annet enn sperrer i veien for at de endelig skal få sluttføre det de begynte forrige fredag

38
Får da være måte på

Mener du virkelig at fordi Even og Sonja har vært sammen i fire år så er det helt greit å svikte henne for å "prøve noe nytt" uten å heve et øyenbryn? Tenk om det var din type, da tror jeg du hadde reagert annerledes.

39
Kjønner du ikke sarkasme

Sarkasme!!

40
Titti

Det var et forsøk på å være morsom. Ironi vøtt ?

41

Hvordan det? Gutta bare forsvinner, og jentene har vel ikke nøkkel til leiligheten engang..?

42
Me too

Satser på smekklås. Masse gamle oslokåker har smekklås.

43
Slint

Even & Isak be like: bye felicia

44

HAHAHAHAHA

45
Stakkars

Synes synd på Emma, nå som hun har blitt brukt opp av isak betyr hun lenger ingenting for han. Er jo ganske dårlig gjort og på grensa på misbruk om du spør meg. Ikke at det betyr noe, de våte jentene I kommentar feltet til P3 kommer til å forsvare Isak uansett hva han gjør uansett

46
Øh..

Misbruk?? Det Isak gjør mot Emma er ganske dårlig gjort, men det er drøssevis av heterofile tenåringsgutter som gjør akkurat det samme mot ulike jenter heeele tiden! Hva med gutter som er typiske "playere", villedder unge jenter, ikke fordi de er redde og usikre på seg selv pga. seksualiteten sin, men rett og slett fordi de vil ha noen å fucke med (på ulike måter lol). I følge logikken din er sånn 90% av alle tenåringsgutter misbrukere.

47
Vel, joda

Det er dårlig gjort, ja. Utvilsomt. Hånda i været alle som aldri har såra noen andre fordi de har rota seg inn noe dere ikke helt skjønte omfanget av til å begynne med.

48
Misbruk er vel helt feil å si ..

Synes det er litt drøyt å kalle det misbruk? Han vil jo ikke en gang gjøre noe med henne, det er jo hun som pusher han hele tiden. Noen ganger må man faktisk ta et hint til slutt å skjønne at han kanskje bare faktisk ikke er interessert..

49
Måka

Dårlig gjort. Ja.
All den tida hun må ha brukt på kostymet. Herregud. Får vondt.

Det er vel lettere å være kjip enn å være ærlig, da...

50
Team Isak lzm

Våte jenter? Fyren er gay for faen

( IKKE offensive ment for folk som er gay ^ )

51

Jenter blir våte av deilige gutter/menn som kysser, sånn er det...

52

Ehmm nei? Ikke i det hele tatt

53
badenymfe

å bruke en person og misbruke en person betyr to helt forskjellige ting. men ja, det er ganske kjipt mot emma (for ikke å snakke om sonja! fra even sin side da) tenker nok dette kommer til å være en konflikt nå fremover. men tipper hun kommer til å ta det ok hvis han klarer å si det til henne på en skikkelig måte og unnskylde. men så er dette en dramaserie, sååå vi får se hvor knirkefritt det går :p

54
Noe galt med Even

Tror Sana sin kommentar ang. homofile er psykisk syke er en indikasjon på at Even er psykisk syk. Virker som han gjør alt uten å tenke på konsekvenser og hvem han drar med seg. Har på følelsen at han har vært igjennom mye dritt tidligere og at han er veldig ustabil.

55
Even + Isak = Trouble

Mulig det kan være Borderline Personality Disorder, venn av meg "lider" av det, hvor han gjør ting veldig impulsivt og spontant. I det ene øyeblikket kan han være normal og i det andre øyeblikket e han helt annerledes og han tenker ikke likt. Ser han sykt igjen i Even. Han kan være stup forelsket i en, men dagen etter er det ingen følelser der.

56
elin

Jag tror inte att det har något med Sanas ord att göra. Hon syftar på att homofili har varit klassat som en psykisk sjukdom i många länder väldigt länge, i Sverige t.ex fram till 70-talet. Vet dock inte hur det är med Norge

57
Jente 18

Det var en sykt bra teori!

58

hva faen hahahha. man ekke psykisk syk bare fordi man er egoistisk og impulsiv.

59
Kanskje?

Er jo kanskje litt mulig da? såg hvordan han klikka på sonja for nesten ingenting

60
Døh..

Det heiter alkohol, det

61
Skamfull

Fra et annet menneske som har vært i forhold over lengre tid..; det er fullt mulig å klikke litt smått (som Even gjorde) over at den andre personen kontrollerer! Ikke nødvendig å være psykisk ustabil eller syk, altså!
Man vokser fra hverandre, krangler innimellom, finner tilbake, blir glad, blir irritert osv....
Er jo tydelig at Even ikke er helt happy i forholdet lenger, han vil ha Isak, men klare/tør ikke helt å bryte ut av forholdet.. Hvorfor det er sånn blir jo spennende å se!!

62
Sidekommentar

Å klikke "for nesten ingenting" er ofte et tegn på at noe har bygd seg opp over lang tid; "ingenting'et" er dråpen som får begeret til å renne over. Kanskje Sonja er kontrollerende, sjalu, pettimeter, oppfører seg som en mamma osv osv. Så at noen reagerer kvast, er ikke ensbetydende med at vedkommende er psykisk syk eller ustabil. Selv om dette selvsagt KAN være tilfelle også. Litt for lett å dra frem psykiske-problemer-kortet, kanskje?

63

Men så er han jo sammen med henne men liker en annen. Prøver han å skape en situasjon så hun gjør det slutt og han ikke er den onde?

64
Alle tenåringer

Dersom alle som er egoistiske og impulsive er psykisk syke så har vi veldig få friske tenåringer her i landet!

65
Alexander

Når det å være impulsiv og egoist betyr at man kan bryte seg inn hos folk og bruke bassenget deres, så er det kanskje på tide at det ligger noe mer under?

66
Jada

Det er jo få friske tenåringer i dette landet, Its a fact

67
serriøst

brukt opp? move on. hun er ikke brukt opp, jeg tror hun kommer seg greit over det med tanke på at han ikke akkuratt har behandlet henne noe bra fra starten av.

68
If u just know

??

69
psst

knew *

70

halo

71
....

Stakars Emma ❤️

72
trans

stakkars dere!! time for GAY babe 🙂

73

Noen som egentlig vet hva som skjedde mellom Isak og gutte-Chris i den bilen forrige sesong? fikk vi noe oppklaring i det, kommer de tilbake til det eller har noen teorier?

74
Yakuzi

De planla aksjonen mot Yakuzi-gutta.

75
Teorien

Yakuza hadde jo banka opp både Jonas og Chris + flere, tror Isak og Chris drev og avtalte hvordan de kunne komme litt overraskende på Yakuza (kanskje Isak og Jonas ba dem om hjelp etter at Jonas ble slått ned fordi de visste at gjengen til William også ønsket å ta hevn på Y). Så har Isak og Jonas funnet ut hvor Y befant seg og møtt dem, og Isak ringte Chris som var i bussen for å få "forsterkninger"... Eller noe i den duren. Tror i alle fall de hadde planlagt at Isak skulle ta kontakt med Chris. William visste jo ingenting om dette, han ble jo ganske overrasket i bussen og ville egentlig ikke møte Y.

76

Trur det var noko med Yakuza som banka folk, dei skulle jo sloss ilag.

77
yakuza

Antageligvis var det i forbindelse med yakuza-dramaet

78
Caro

De planlagde slåskampen med Yakuzagutterne

79
Slåsskamp

Det handlede om Yakuza-gjengen

80
trans

Stakkars dere! Time for GAY babe 🙂 .......

81

Syns Isak og Even er sykt søt sammen, men syns synd på Emma nå. Ja, hun er litt innpåsliten og tar ikke et hint for fem flate øre, men Isak har vist tegn til at at han liker henne og fått henne til å tro at de har en greie. hun er tydelig forelsket i Isak og han burde skjønne det, men likevel velger han å bare fortsette skuespillet sitt. skjønner at det er for å ikke bli avslørt som homofil, men det er ikke greit.

82

Synes Sonja og Emma kan bli sammen jeg. Problem solved.

83
Stulti

omg please let even and isak still be "hanging out" *wink* *wink* saturday morning^^

84
Hello

Hello from the other side

85
María

Ayyy!!! ME ENCANTA! Solo puedo ver en youtube con subtítulos españoles. Pero tengo que decir que eso es el mejor programa en todo el mundo!!!!!

Besos desde España <3

86
Danés

Oye, donde ves a youtube? No me lo busco.

87
Di que siiii

Ah que es increíble???

88

Hermano <3

89
Damn

Emma må ta en chillpill, jezuz...

90
Jo, ...ja

Kanskje ein ibux?

91
Isak+Even❤️

Hva gjør de nå? Hvor drar de? De er klissvåte, ute i oktober....

92
Fyflate

Og det er skikkelig surt ute idag!!

93
Tom Erik Sværen

Fantastisk klipp❤️

94

skjer med at alle er utro på skam eller bruker folk og lyver til sine nærmeste? *kremt* eva, isak, jonas, noora, william, even og sikkert more to be!!! YES #GOALSASSSSS <33333

95
barb

Det er sånne ting som skaper drama i tv-serier, idk

96
jesus

I den virkelige verden så e det ca akkurat like mye lyving, kyniske handlinger, misbruk, og dårlige venner. Man vet bare ikke om halvparten. I Skam, så ser vi jo alt som skjer, så det virker så mye mer dramatisk. Det er faktisk egentlig ikke det.

97

Lol, det er litt sånn ting er IRL tho

98
Skjønner hva dere mener..

Men har aldri opplevd SÅ mye som i Skam, og at man forteller vennene sine såpass lite osv.
Men kanskje det bare er min vennegjeng:)

99
9735

liker måten alle jentene her ELSKER at Isak og Even kysser i skjul, mens hvis de hadde vært i Emma eller Sonja sin situasjon så hadde gutta vært drittsekker, og de hadde følt seg helt jævlig, grini som faen og posta en status på av jenter for jenter :)))

100

Det er jo det fantastiske ved at SKAM tager forskellige karakterers synsvinkler 🙂

101
Sofie

Med alle de Baz Luhrmann-referencer bliver jeg efterhånden virkelig nervøs for, hvad fremtiden bringer!
Derudover er der altså noget uncanny ved Even... Kan ikke helt glæde mig på Isaks vegne, tror vi kommer til at blive slemt overraskede senere...

102
Fy faen

Denne serien er helt jævlig... På en god måte

103
Jenter ass

de er så gay

104
Mannen som elsket Yngve

Hvorfor er jeg den eneste som tenker på Mannen som elsket Yngve? Der har de jo også den greia hvor de holder pusten, og Yngve er psykisk syk. Ingen av de sier til noen at de er homo, og når det først kommer ut fornekter hovedpersonen (sikkert Isak, som ikke tør å komme ut pga kompisene) det, som fører til at Yngve (her Even) får et stort tilbakefall. Går også veldig mye igjen det at Isak bryter avtaler og lyver til sine nærmeste for å være med Even.

105
Lovefool

Jarle er jo strengt tatt ikke homofil heller. Bare forelska i Yngve.

106
Renberg

Den er en av fem bøker om Jarle, og i de andre er sammen med/gift med jenter. Et eksempel på at mange forelsker seg i personer, uavhengig av kjønn. All praten om skap hemmer mange.

107

Jeg har faktisk også tenkt på den filmen. Men jeg tror at Even er bifili og at han vil skuffe Isak...

108
Kristine

Ja han er det

109

I NEED MORE!!!!

110
Det jeg lurer på

Det jeg altså lurer på er om Even tar sykkelen, redder sitt eget skinn og lar Isak i stikken

... ELLER om han oppdager at Isak sliter med å komme seg ut av det &%§## vinduet og hjelper ham ut.

Det vil jo si mye om Even-karakteren.

Og om de vil sjarmere seg ut av trøbbelet av jentene, burde de kanskje rappe med seg noen høstblomster fa en eller annen hage på vei tilbake.

111
Det lurer jeg og på

Om bare isak blir ferska, fordi even stikker, er det en jævlig situasjon.

Om de begge kommer seg unna på sykkelen, klissvåte ogmed høyt adrenalin, er det en fantastisk start. Tenker på sykkel-instaposten til isak etter festen til eva, et sånt fint øyeblikk. Og om man er forelska og endelig endelig har kyssa er det jo bare bedre.

112
Venus

Det blir nok ikke mer hooking på deg Emma.
Og så kult at gutta fikk tid alene sammen.
Men jeg har følelse at Isak kommer til å miste Even under tragiske omstendigheter.
Håper så inderlig det ikke .stemmer.

113
Un noruego

Selv om ikke alt virke heilt riktig med Even, så ville det vært utrolig klisje om han skulle dø haha

114
Why Not A Happy End..?

Jeg kan simpelthen ikke klare endnu en af de der "The gay guy dies - The End" historier!!

115

Enig. Føler liksom ting har gått så sjukt bra nå den siste uken, men når skal fallet komme liksom?

116
ObsessedMedSkam

Emma kan jo bare bli kjæreste med alle andre siden hun er så jæla selvsikker og tørr å be andreklassinger på vors når hun er fetusførstiss lissom. Just leave him Emma. Just leave him. så kan du og Sonja finne dere noen andre bois. Punktum.

117
Ass licker

Suxk my ass

118
well...

they gay

119
LØL

Lurer på om Isak kommer ser ut av det vinduet ;D

120
Humre humre...

Han sliter ikke bare med å komme seg ut av SKAP. For å si det SÅNN. 😛

121
Skedsmo

Even ser ut til å ha psykopatiske trekk.Jukser Isak med på ting han egentlig ikke vil. Jeg tror egentlig at Even ikke er gay, men at han leker med Isak. Jeg synes virkelig synd på Isak som legger så mye i armene til utspekulerte Even.

122
Ai ai ai

Emma ikkje gidd å cockblock daa, de koser seg sikkert veldi ?

123
Ikke Voksen

Selv om jeg er SÅ GLAD for at det skjedde, så er det jo litt dritt for Emma og Sonja D:

124

Håper Emma og Sonja blir sammen nå.. noen trenger å roe ned Emma

125

Even har HIV

126
Fuck emma

Omg Emma, ro ned ass.. aldri likt den jenta.

127
Hjælp..

Damene er sure!! Dette kan bli stygt.. Jeg velger å tro at Even's oppførsel akkurat her skyldes at han var pissd fordi han og Isak ikke fikk ha vorset sitt i fred...det er jo tydelig nå at Even hadde lengta like mye etter alenetid med Isak som omvendt. Og duhh det er jo såååå søtt <3<3 Drømmer om at de har tilbrakt natta sammen...meeeen det er vel tvilsomt....

128

Dette er så randm