Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

727 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Den følelsen

Den følelsen når jeg skal sjekke innom her og episoden blei lagt ut i dette sekund ?

2
SKAM elsker

Skam leker med følelsene mine! Hele serien er så bra! Så spent på fortsettelsen!

3
Katarina

First!

4
? Til SKAMredaksjonen.....

Greit å slippe sånt gjennom her?

Og til deg som skrev dette; skjerpings!!!
Jeg skrev ikke innlegget du kommenterer, og er enig i at det er fullstendig uinteressant hvem som kommenterer noe som helst her først, men din kommentar er bare slem og unødvendig.

5

Jeg. Elsker. SKAM

6

Elske skam

7
Noora

Skam suger i denne sesongen:/

8
Endelig

Fy f..., endelig!!!! Showtime ?

9
Endelig!!

Endelig kom videon jeg har oppdatert etter i hele dag!

10

nice

11
iben

first yayy

12

Isak og Even er DIGG

13

First

14
Sexy Isak

Foretrukker 3 minutter lange klipp jeg, for å være helt ærlig. All den tiden jeg trenger for å kose meg ferdig til synet av Even 🙂

15
yess

endeeelig! <3

16
Konge

B)

17

Isaaaak?

18
ssss

omg even er såå irr

19
ANSA

#SSL

20
Bunnen!

Ja da er bunnen nådd! Satser på det går oppover snart.

21
#inspogirl99

det e i motbakka det går oppover

22
Nope,,

Bunnen er ikke nådd enda,, Isak må innse at han må kjempe for gay pride, før den tid tror jeg det vil gå enda verre med han..

23
Pride ee skit

Slutt med det der tullet. Gay Pride er unødvendig om du ikke vil. #FrihetTilÅVæreForutenPride

24
Pride

Gay pride betyr ikke automatisk maskara, tights og å rope ut til verden at du liker pikk. Det betyr at du har mot til å være ærlig med og om deg selv, og at du ikke SKAMmer deg over det. Den dagen Isak føler seg komfortabel og stolt over den han er, istedenfor å føle skam og usikkerhet - det blir en bra dag ass.

25
oppover

Fóler meg litt bedre nàr du sier det sànn.

26
SBLJ

Altså.. Nå skjer det saker og ting.. Spent på fortsettelsen

27

Kanskje Isak går på fylla, hooker med no'n andre..

28

Omg FØLELSER!! 🙁

29
Danmark elsker SKAM

Shit shit shit 🙁
NOOOOOO

30
SKAM❤

SKAM GJØR NOE MED LIVET MITT, ALTOPPSLUKENDE <3

31

Isak ??

32
Skam-fan

Stakkars Isak! Jeg får vondt i hjertet

33
Sunniva

Ååh, stakkars Isak 🙁 Jeg vet akkurat hvordan han har det. Det er tøft å være homofil i den alderen og leve et dobbeltliv hvor man ikke kan forklare sinne og frustrasjon innvendig.

34
Jepp

Naa er det Isak sin hjerne som er alene. Hva har Even sagt til Sonja og Emma slik at han er "inne i varmen"? For en feiging. Haaper Isak kan aapne opp til Jonas -- han trenger en venn.

35

Sonja + Even + Isak = Wtf, Sonja?! Why are u still in the picture?!

36

Noen som leser lepper her og kan fortelle oss hva Sonja sier til Even før hun kysser han? Får vi svar på det, trur jeg vi kan løse mange av de teoriene som går rundt.

Fikk en som kan lese lepper! 😛

37
Håvid

hva er svaret da

38

Jeg er ingen ekspert (selv om jeg har studert tegnspråk), men jeg syns det der ut som hin sier "hei, hvordan går det med deg?" men det er ganske vanskelig det der. Kan være så mangt og det går ganske fort... Så jeg vet da pokker, jeg.

Den personen jeg missliker i denne sesongen er Mahdi. Hva er greia hans? Det er litt som at alt handler om han... Det er jo helt vanlig i den alderen, men likevel. (åhærlighet, jeg er blitt en sånn som er så gammel at jeg kan si "i den alderen" uironisk)

Og det siste jeg har lyst til å si: hva er greia til de gutta i døra? Effings vestkantsnobber som tror de eier verden? Hvor fikk Emma tak i de, liksom...

39

Hun sier: Hei! Hvordan går det med deg?

40
Donald trumph

Hun sier 'deg og meg for alltid'

41
Bella

Sonja to Even...Do you alone here?

42
alex

bra smarting;

43
alex

endre kommetaren¨

44
Voksen

Ikke lett å være en av gutta og komme ut av skapet tror jeg. Eller åpne seg om følelser....
Jeg kjenner to gutter som ikke kom ut, giftet seg og fikk barn. Begge er skilt i dag, den ene pga en mann, og den andre pga psykiske problemer. Ikke at jeg kjenner historiene deres så godt, men å være mann er forbundet med å være sterk og tøff. Ikke lett å be om hjelp uansett hva man velger....

45

I scenen der Isak ser Even og Sonja kysse kan man se at Sonja kommer mot Even og så hilser de tydelig for første gang den kvelden (altså de er ikke der sammen). Så er det Sonja som strekker seg frem og kysser Even. Han ser trist ut, og er ikke helt med. Tipper han tenker på Isak hele tiden og er lei seg og forvirret.

46

Syns Even ser veldig fornøyd ut sammen med Sonja eg. Han lener seg jo fint frem mot henne og ser henne i øynene...

47
Even tar det med ro?

Han ser ikke akkurat knust ut, går på fest, smiler osv... det er noe som ikk estemmer her, stakkers isak, dette er så vondt

48
Even

Kan virke som han har levd med et skall rundt seg lenge. Og er god til å virke cool og smilende uansett hvordan han har det? Men i noen av klippene med Isak virker han mer sårbar - tror/håper det er et tegn på ekte følelser.

49
Skam -DK

Håber virkelig ikke Isak tager hen til det der mødested i Oslo (se navn under K i logoet) Han skal ikke have et tilfældigt hook-up? Han har brug for en ven nu...

50
Magnus&Vilde❤️

Er sykt spent på om Magnus og Vilde blir et par???

51
Linn4ever

Nei jeg håper egt at linn og magnus blir et par!!

52
Arne

Nå må bare Eskil legge sine sure tanker til side, for i kveld kommer det et stykk skakk-kjørt, sviket og nedbrutt Isak hjem til kollektivet.
Og nå trenger han og få kjenne virkelig kjærlighet ass.

53
Gay is okay

Word

54
skam4ever

esak er sant

55

Ja, alene mot alle. Vi vet jo ikke hvem som har sagt hva? Og vi vet minimalt om Even - og Sonja? Har fortsatt tro på at det blir Even og Isak til slutt, men at det blir en lang og vanskelig vei før det eventuelt skjer!

56

Jaaa, måtte være noe merkelig når han sa i garderoben at de tok en pause..

Noen andre som så at Sana hilste på Isak? Hååper hun kommer etter Isak, plz. Hadde vært så søtt

57

Jeg tror ikke nødvendigvis Even har sagt så mye. Han sa trolig til Sonja at han og Isak hadde noe på gang, kanskje visste hun allerede at han er (sannsynlig) bifil, og så bestemte de seg for å ta en pause. Men etter Isaks kommentar i garderoben fikk han kalde føtter. Bekymret for å utsette Isak for sine problemer. Da var nok også veien kort tilbake til Sonja, som han kjenner og er komfortabel med. Det gir mening og er ikke for komplisert (occam's razor and all). Når det kommer til Emma, så har nok Sonja hatt sympati for henne og kanskje sagt ifra, sånn at hun ikke skulle bli mer såret. Eller kanskje Emma selv la sammen to og to og spurte Sonja.

58

I garderoben så sier jo Even at han har "fortalt Sonja om deg"
Han sier ikke at han har "fortalt Sonja om oss"
Kan jo hende at Even fortsatt er i skapet, og det er derfor han fortsatt er innafor hos dem på festen?
Er jo rart at Emma ikke nevner noe om Even i det hele tatt inne på festen, siden det var Even som i utgangspunktet var utro mot kjæresten sin?

59
En på en

Håper Isak og Jonas kommer til å henge alene snart!

60

Han fortalte jo Isak at han hadde fortalt Sonja om de to, da sa vel Sonja det videre til Emma :/

61
Skamfan

Even sa til Isak "Jeg har fortalt Emma om deg" .... Tror Even muligens har vært litt feig her.. kanskje

62
EVEN + ISAK FOREVER

Sier ikke even; jeg har fortalt Sonja om det? Og "det" kan jo være så mange ting (Isak la an på meg, vi dro for å bade, osv). Ikke sikkert Even har fortalt at fascinasjon har vært gjensidig.

63
stakkels Isak.

Han sagde faktisk bare til Isak at han havde fortalt Sonja om ham (altså Isak). Måske har han selv ikke fortalt at han selv er homofil?

64
Vondt

Noko av det som faktisk gjer mest vondt i ditta klippet er heilt på slutten når du kan sjå heile Isak bryte ned, i tillegg til at ein kan høyre at han begynde å grine på slutten. Veldig usikker og nervøs for kva vi har i vente framover...

65
Mirri

Ja, herregud, det gjorde fysisk vondt å se på. Er helt satt ut ennå, og minner meg selv på at det er skuespill. Orker ikke bruke utropstegn her engang. Dette er nok virkeligheten for altfor mange!

66

hahaha.

67

ja det var helt forferdelig, det gikk rett inn i hjerterota. Minner og følelser kommer strømmende på og jeg tror jeg snart ikke tåler mer. jeg synes så synd i Isak at jeg får det ikke sagt. At en film kunne påvirke meg så til de grader , det har jeg virkelig ikke trodd. De spiller så godt og de får det så virkelig at jeg blir stum av beundring. Og får de ikke noen form for premiering for denne serien så skjønner jeg ingen ting. Den er bare FANTASTISK BRA. Du verden jeg ønsker at det ender godt for ISAK til slutt. Hjerte smerte.

68
Isak?

Isak tillot endelig seg selv å føle og utforske den han er, han fikk bekreftelser om at det var gjensidig og han våget å fortelle det til Eskild. Så trekker Even seg unna, han oppdager at Emma vet (og sikkert flere andre også) og på toppen av det hele så ser han Even og Sonja. Han ramler ut av skapet, men står alene igjen. Jeg forstår godt hans fortvilelse! Den som kjenner ham best, er Jonas - han må nå komme og snakke med Isak. Han vet at noe er galt og jeg håper han jobber får å nå inn til Isak nå. Hvis inne tror jeg Isak bygger en mur rundt seg og blir destruktiv. Jeg håper også Emma på en eller annen måte får frem at Isak var innom festen så Even hører det. Og jeg håper at Isak ignorerer Even på skolen fremover. Så får heller Even jobbe om han vil inn i varmen igjen!

69

Helt enig

70
alex

bra jobba

71
Heartbreak

OMG!!! Stakkars Isak! Elsker kommentaren til Emma tho... Håper kompisene kommer etter han og spør hva det er!

72
Maiken.

Elska kommentarn til Emma? Ho veit da vel ingenting om det å kom ut av skapet, så kem e ho tel å snakk.

73
Emma

Var vel heller fordi hun sa ifra at det ikke var OK å leke med henne når han ikke var interessert i henne uansett.

74
Må få lov å være skuffa

Hun snakker ut fra sitt perspektiv. Såret og skuffet over å bli brukt. Hun vet kanskje ikke noe om å komme ut av skapet, men hun vet hvordan det er å bli lurt og brukt.

75
WIKKI

NEEEEIIIIII :(((((( HERREGUD VAR IKKJE HAN FERDIG MED HUN SONJA AAAA ???

76
Skam blod fan

Å fy faen!!!?

77

Får mye motgang stakkars :/

78
Pete

All the heart-broken gays of the world resonate.

79

Fikk vondt i magen av dette klippet.

80
Enig.

Dette var bare trist! Litt skuffa over at Jonas og gutta viste litt mer support, det var ganske åpenbart at Isak trengte støtte i dag.

81
Exactly

Blir nesten skuffa over Jonas...venter og venter på at han skal ta hintet og tar seg en prat med Isak på tomannshånd, mn det skjer jo ikke...Jonas er en bra fyr, og en god venn, håper faen meg han tar seg sammen til SKAM kommer tilbake ass xD

82

helvette heller... jeg griner

83
Hanna

Stakkars Isak!! ;(

84
wait a minute....

Emma vet at Isak er homo, dvs sonja vet at even er homo. Hva driver hu med da? "kysse homofilien ut av han"?. Uffameg stakkars Isak 🙁

85
sur bifil

Hvorfor glemmer folk alltid at det går an å gå begge veier

86
Skuff

Even har sakt at Isak er homo! Sonja vet ikke noe om at Even selv er det!! Det er Even som driver et dobbeltspill er folkens....

87
Sara

Han er vel kanskje bi

88
!!!!

Jeg tror, at Even gør alt det her for at beskytte Isak fra sin psykiske sygdom eller noget. Isak sagde i klippet 'Pause', at han havde besluttet, at hans liv var bedre uden psykisk syge omkring sig. Even er nok ikke sammen med Sonja igen fordi han har lyst, men mere for at skåne Isak fra at blive mere forelsket i sig ved at få ham til at se, at der ingen chance er, da han er sammen med Sonja igen. Jeg håber på, at de begge snart begynder at sige sandheden til sig selv, hinanden og deres venner...

89
Even

Så klippet en gang til, og det var Sonja som kysset Even, ikke omvendt

90
Hvem er det?

Se på uttrykket til guten ved siden av sonja når hun kysser even... flirtet even med han før sonja kom?

91
Maria

Jeg tænkte præcis det samme. Even "leker" med flere?

92

Ja! Spill for galleriet kanskje, Sonja så Isak og gikk derfor for å kysse Even??

93

er jo fullt mulig at Even er bifil, da

94

Du vet at bifili er en ting, sant? Even har aldri sagt han er homo.

95

..men Even kan gå rundt og si at Isak er homo. ..for alt han vet kan Isak og være bi. Tviler på at han har sagt til Even at han er homo... Skuffet over Even nå ???

96

Men du vet jo ikke om Even har faktisk sagt til Sonja at Isak er homo? Emma kunne jo har bare kom på det selv eller hun snakket med Sonja også bare antok hun at Isak er homofil og ikke bifil pga måten han oppførte seg med henne eller kanskje fordi hun er en som tenker at bifili ikke eksisterer?

97
Luma

Iom at Isak er helt uinteressert i jenter er det nok naturlig at han har fortalt Even at han er homo når de har vært alene (ikke vist i klipp). Også siden Emma har "vært på" og Isak at vist Even at han ikke er interessert i henne.

98
Even

Vi veit jo ikkje kva Even fortalte Sonja, kan jo hende at han sa at Isak kyssa han og han har er homofil, men vi veit ikkje kva han da om seg sjølv? Kanskje han har fortalt at han er usikker eller bi for den del... kan jo ligge noko i det at han ikkje fortalte Sonja alt? Men er dårlig gjort av han om det er tilfelle, både overfor Isak, Sonja og seg sjølv!

99

Ja, for man MÅ jo enten være homofil eller heterofil. Educate yourself, please.

100
Misliker Even AS

Tror Even bare outa Isak, noe med at han måtte være der for Isak eller whatever lel, Even er en taper

101

Det finnes andre legninger enn hetero og homofil. Kanskje han er bifil for eksempel.
Om Even er bifil og psykisk syk skjønner jeg at han kan gå tilbake til Sonja etter Isaks litt uheldige kommentar her om dagen...

102
Anne

Det er jo ikke sikkert, at Sonja ved at Even er homo. Kanske han bare fortalte at Isak var, og at han forsøgte at være en god ven og støtte ham.

103
har even outet isak?

Kan hende Even outet Isak men ikke seg selv.

104
Hallo!

Even er åpenbart bifil

105

Bifil kanskje?

106

det kan jo være even har løyet til både sonja og isak. sagt at isak er homo, men ikke sagt noe om sin egen legning?

107

Hjertet mitt gikk akkurat i tusen knas...stakkars Isak

108
Marie

Nå må Jonas komme etter og være en venn!

110
SMERTE I HJERTE

HULK SNØRR OG TÅRER. ¨

111
Xanhippie

Å, stakkars Isak 🙁 lurer på om Even trakk seg unna på grunn av det Isak sa om psykisk syke folk, eller om han bare er usikker... Eller kanskje han bare ville oute Isak..

112
xoxo

De blikkene til Even KAN ikke ha værft fake. Og han har jo gitt mange signaler om at han sliter med noe. Jeg tror du har rett, at han trakk seg unna da Isak sa at livet han var bedre uten psykisk syke mennesker i det. Nå må de snakke sammen!!!!!!!!!

113
Sally

Tror du har rett. Så klippet "pause" på nytt, virka som Even lukka seg litt når Isak fortalte om at han er ikke ønsker psykisk syke mennesker i livet sitt. Før det sier Isak at "moren min er psykisk syk" (tror ha sa det slik, eventuelt "psyko") med et smil. Even spør på en alvorlig måte "hvordan da", får på følelsen at han har erfaring med psykisk uhelse. Kanskje personlig erfaring. Vi vet også at homo/lesbisk/bifile har høyere forekomst av psykiske lidelser. Even er åpenbart forvirra med tanke på legning. Er han ikke også på andre forsøk på 3. året? Kanskje han hadde fravær pga innleggelse etc. Synest også hans uttalelser i første klippet denne uka, der de lå på sengen til Isak, er verdt å merke seg. Jeg reagerte på at Even snakket om det å dø, fikk på følelsen at han kanskje tenker endel på det å dø/være dø/forsvinne. Som kan være normalt, men som også er trekk ved depressivitet. Cannabisbruken er ikke bra for dem. De er så unge, ikke bra for hjernen! For en med psykisk sykdom er det virkeleig ikke bra. Jeg tipper psykisk helse, kanskje suicidalitet blir et tema :))) Rusmisbruk også kanskje flettet inn med dette. Det henger jo gjerne sammen. Flott serie!!! Hilsen voksen

114
Yes!

I totally agree!

115
Eller hur!?!

Och hela kosedagen på lørdag, det fejkar en inte.. "Kan jeg bli her med deg for alltid?"
Och garderobsscenen. Näe!

116
Sara

Det kan absolutt fakes!

117
Fake blikk

Jo de blikkene er fake, i betydningen at Isak er viktig for ham. Even er nok en fyr som elsker sin egen makt over folk mer enn han elsker folk. Derfor sånne skjønne blikk. Sånt er det faktisk viktig å vite.

118
not in love

Mens de koser seg i senga i en av episodene, så spilles "I'm not in love, so don't forget; It's just a phase that I'm going through". Musikken kan ha litt å si og.

119
Re: fake blikk

Litt usikker på den etter som forrige sesong handlet en del om å manipulere andre og utøve makt over dem. Ser ikkje helt at de bruker samme tema om igjen, kan jo selvsagt være men SKAM-teamet virker ellers å være veldig proffe i jobben sin. De vil nok gjerne drive frem ny tematikk og andre typer vanskeligheter i hver sesong

120
nei fy

så even bare, hva? brukte isak? lekte med han? fortalte sonja at isak var homo, så fortalte sonja det til emma? skjønner ikke den dritt. herregud

121
Sonja med jerngrep om Even?

Jeg tror Sonja forsøker å holde på Even og at dette kan gjøre Even usikker. Det virker som at de ikke har hatt det beste forholdet i det siste, men kanskje Sonja nå gjør alt for at forholdet deres skal fungere og at det derfor kan føles bra igjen for Even....

122
Kanskje

Sånn jeg ser det er det to alternativer:
1) Even er en piece of shit som bare løy om å ta pause med Sonja
eller
2) Even tok faktisk pause fra Sonja, men freaka ut, og gikk tilbake til henne

Håper på det siste, men hvem vet ærlig talt med Even.

123

Ja, nr 2 ikke sant. Helt uenig i alle som sier Even er manipulerende eller noe sånt. Han er bare keen på Isak siden starten, har forstått alle blikkene de har sendt til hverandre hele veien og har bare tatt mer insj enn Isak. Men så må Even også ha litt tenketid, og er åpen nok til å sende en meldig til Isak om det. Han kunne jo latt være å si noe i det hele tatt og trukket seg unna. Tenk på hvordan dette er på ekte da. Og Sonja stakkar så ikke pausen komme og lever litt i denial. Det er jo bare noen dager siden.

124
Runa

Helt enig, utrolig dårlig og merkelig oppførsel av Even.. han ivaretar ikke Isak i det hele tatt. Mulig det her er en del av hans psykiske sykdom.. Får håpe Isak til slutt kommer styrket ut av dette.

125
Anna

I think the same thing, too. Maybe Even is double personality......Even though this sounds a bit drama. Just hopes that the script writer can come out a better excuse for Even so that Isak and Even can be together forever unless the script writer is planning to write a bad ending......No!!!

126
Too old to watch

Skammelig bra skuespill!

127

Jeg GLEMMER jo søren meg at det er skuespill ... OMG

128

Same✌

129
S-Dawg

Herregud, hjertet mitt ?

130
Neeeii

Au hjerte mitt.

131

Livet er hardt az...

132
SYKEMELDING ASAP

trodde isak skulle drepe noen med det blikket han hadde pa vorset

133

Men faen da. Jaja, kan vel ikke skje så mye værre ting nå...håper jeg >___>

134

Uff uff og atter uff! Stakkars Isak! ?? Håper Even ordner opp nå altså... og at han ikke e en drittsekk. kjipt at Isak ble "avslørt" på den måten her. Helt alene nå ja, men det må snu og bli bedre!

135

Shit is about to get reeeeeaaaallll

136

Hva er det Even driver med og hva har han sagt? Emma er sint på Isak men at Even skjuler seg bak Sonja i årevis er ok og de er tydeligvis fortsatt sammen. Begynner virkelig å tro at Even er en skikkelig drittsekk. Stakkars, stakkars Isak....

137
Bifil

Even skjult seg bak sonja? kan jo hende han er bifil, han sa jo til isak at han hadde fortalt Sonja om Isak og de tok en pause, men Even trakk seg unna Isak fordi han sa kommentaren om psykisk syke... virker som Even er åpen om at han er bifil. Vertfall sann jeg har tolket det.

138
isak kan dø

Uansett så er det dritt av Even. Det var aldri for han å si at Isak er noe som helst. Han kunne sagt om seg selv at han trengte en pause uten å røpe Isak. Han kunne sagt at han tror han begynner å få følelser for en annen, uten å røpe Isak. Istedenfor forteller han at Isak er homo, hvilket han faktisk ikke vet som fler skriver her kan han være bi. Uansett ikke Evens hemmelighet å røpe. Det en vet, vet alle. For alt vi vet så vil kanskje Isak ta sitt eget liv nå - Vi ser det er mørt for han, men hvor mørt ser vi ikke.

139
SKAM er proffe

Isak kommer ikkje til å ta livet av seg, til nød vil han prøve.
Men hele poenget med serien er jo å vise ungdom at man kommer seg gjennom selv det mest jævlige. Hvis hovedpersonen tar selvmord, vil ungdom som sliter med å komme ut av skapet tror at selvmord er et fornuftig alternativ. Noe det selvsagt ikkje er.

140

Men du vet jo faktisk ikke om det var Even som sa noe till Emma? Det kan jo veldig godt hen at hun fant det ut selv eller kombinerer selv eller snakket med Sonja også bare antok at Isak er homofil ??

141
Tulla

Even = Player???!!!

142

Herregud! Jag hade så hög puls!
Är glad att Emma verkar respektera Isak och inte sagt till alla att han är gay.
Men skjönner ikke att Sonja fortsatt är sammen med Even OM han sagt att han varit otrogen med Isak?

Omg...detta är så spännande. Vill bara gå och ge Isak en klem!!

143

Føler på den ensomheten ass

144
Voksen

Snakk med en du stoler på om hvordan du har det, AU!

145
Tillit

Isak stoler ikke på noen. Han er helt alene.

146
TA TAK ISAK

Håper Isak sender en melding til Even i morgen det han skriver "jævla rasshøl"

147
Tusen Takk!

I know everyone really likes them together, I did as well, BUT THIS? ANYBODY deserves better than this, gay, straight, bi or whatever, nobody deserves to be played like this, so unless Even has THE BIGGEST EXCUSE OF THE YEAR, he can go fuck off!

148

Eg og

149
weloveplants

hvorfor slo han busken?! #savetheearth

150

hahahahaha

151
Isak vs miljøet

Jeg tror muligens dette kan ha noe å gjøre med at han virket litt sur i nest siste scene. Han prøvde først å ta frustrasjonen ut over vennene sine, men da dette ikke var nok måtte han ty til andre midler. Etter at han stormet avgårde var en busk det første han fant. Jeg tror ikke isak på noen måte mente å skade miljøet gjennom denne handlingen, han var nok bare sint og frustrert! Stakars isak<3 jeg heier på deg

152
Takk

Godt å få det avklart inn med teskje