Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

780 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

first

2
first

first

3
hot damn

sjekka akkurat skam haha relatable

4
Vondt i magan

Dette var jo heeelt jævlig å se på. Sjela mi blør

5

((:

6
Skamløs

Får vondt langt inn i hjertet ❤

7
I helspenn

Jeg kveles av alt som er usagt

8
løren

sånn du veit at det er en jævli god serie da

9
Skam❤️

Det e det ja

10
Bra saker

Yes Isak! La de små Evener komme til deg!

11
Walk away Isak

Jaddaaa! Sa høyt mens jeg så på at Isak måtte gå og la Even henge. Blikkene deres sier alt. La han smake sin egen medisin, det er ikke greit det han har drevet med i det siste og det må Isak få frem. Bra! Gleder meg til fortsettelsen

12
Neeeei!

Isak må jo ta litt initiativ, til nå har han jo knapt gjort annet enn å sende Even sjenert forelska blikk og si ja når Even spør? Helt feil at å stikke av er å ta føringen. De trenger å snakke!

13
Henge

Isak har jo spurt mange ganger (på mld) om Even vil henge, og Even har ofte vært fraværende eller avvisende. Skjønner at Isak ikke tar sjansen på å få høre en ny avvisning. Even har jo ikke sagt noe til Isak etter at han sa at det gikk for fort for 2 (!) uker siden!

14

Even prøvde å ta kontakt nå, da. Men Isak ville ikke / orket ikke høre hva han har å si. Håper han prøver igjen.

15
Liarliarpantsonfire

Isak har jo spurt Even flere ganger om å henge, så han har tatt intiativ han og..

16
Lilja

Tror ikke hensikten var så mye å få Even til å smake sin egen medisin som at Isak ikke klarte å bli der. Med omtrent et kvarter igjen av episoden blir det nok mer Isak/Even denne uken. Even er jo også helt "torn".

17
Eveb

Even skjønner jo ikke hvorfor Isak er så avvisende. Han vet ikke at Isak så ham på festen hos Emma.

18
julie

det er vel Even som har fortalt Emma at Isak liker gutter, å det vet han at han har gjort. Even driver å tuller frem og tilbake og sier en ting til Isak men gjør noe annet. syntes Even oppfører seg skikkelig dårlig, syntes Isak burde komme seg unna Even. det er ikke rart at Even tar mest initiativ med tanke på at han er eldst og at Isak skjønte at han likte gutter for kort tid siden, dette er jo veldig nytt for Isak... for alt vi vet sa kan Even ha vært på en liknende reise tidligere.

19
Weee

Det er jo ikke mye de har vært sammen . Den dagen med ostesmørbrødet, festen der de neste kysset, badeklippet og den helgen. Siden da har de ikke møttes mer enn den dagen i garderoben. Da virket det jo på even som at de nesten var et par...

20
Snupp

Det er nok Sonja som har fortalt Emma om Isak...

21

Even sendte en avvisende melding til Isak. Hvis man ser bort ifra det som skjedde på festen er likevel det Isak gjorde nå på sin plass mot Even

22

Han dreiv jo og avviste Isak først med den smsen...

23
Pause

Men Even skrev at han behøvde en pause, dagen etter at han antydet at de kunne bli sammen, bør jo skjønne at det blir mye opp og nedturer for Isak på den måten... Ingen av dem er flink til å kommunisere med ord. Sukk!

24
jufanet

godt Isak!

25
Kardemomme

Åååh klein stemning

26
Forvirret dansker

Nurgh Isak er heartbroken. Stakkar?

27
Merjam

??

28

Så utrolig bra spilt - jeg blir helt revet med, og kjenner at hjertet dunker hardt når jeg ser det!

Og nå sitter jeg igjen med prikking i kroppen og er helt urolig. Hva nå, Isak? Hva skjer, Even? Kom igjen!!!

29
Svensk

Verkligen! De behöver liksom inte ens säga så mycket, man förstår ändå det hänger i luften på något sätt. Mycket som är helt osagt men ändå framgår så tydligt. Väldigt bra skådespel, och självklart manusförfattare och så vidare också 🙂

30
Knut

Det er nesten litt Hamsundsk...

31

Jeg er så glad for at jeg går på antidepressiva fra før....

32

hahaha

33
Oslogay

Lurer på om jeg får resept på lykkepiller hvis jeg går til fastlegene min? Har hatt Skam-depresjon siden forrige helg, hehe

34
cess

VANLIGE SYMPTOMER PÅ SKAM-SYKE:

Uforklarlig tristhet. Plutselig kan du få en sykt sterk følelse av at noe er galt. Du blir skikkelig lei deg. Du kan bli overvelmet av behovet for å gråte. Tirsdag morgen gråt Fredrik i dusjen. Fordi Even ikke har latt høre fra seg på flere dager. Det er ikke riktig. Dette er FIKSJON. Likevel spiller det ingen rolle. Etter fredagens klipp gråt vi hele lørdagen og hadde ikke sjans til å gjøre noe. Fredrik sa: "Det føles som kjærlighetssorg." Vi mener ikke at du blir litt lei deg, men at du har en fysisk smerte i brystet som ikke går vekk. At du kan våkne på natten og kjenne deg lei deg. (Fuck, vi håper dette ikke bare er oss..!)

Dårlig søvn. Du har store problemer med å legge deg. Du vil bare sjekke SKAM.p3.no en gang til. Om du bare oppdaterer nå, da kommer det noe nytt. Og etter fredagens episode og varsel om pause, har du ikke fått sove fordi du rett og slett ikke vet hvor du skal gjøre av deg.

Du tenker på SKAM som noe virkelig. Du klarer ikke å skille fiksjon og virkelighet fra hverandre. Du er ikke dum, du vet at det bare er skuespill. Likevel føler du at det er ekte, at karakterene lever der ute. Og du blir lei deg fordi du ikke er en del av det.

Dårlig matlyst. Du har ikke lyst på mat. Alt du tenker på er Isak og Even. Du har lest alle kommentarene under klippene fem ganger og har dermed ikke tid til å spise heller. Dette kommer ikke bare av at det er trist i SKAM, fordi det har det ikke vært, men fordi man går rundt med en følelse av at man går glipp av noe. Det leder oss videre til neste punkt:

Du føler at du ikke hører til i eget liv. SKAM tar så mye tid og plass i hodet ditt at du føler at du ikke tar ordentlig del i ditt eget liv. Kasper har ikke fulgt med i timen hele uken. Det er rett og slett ikke sjans. Vi begynte å se på Friends igjen for noen uker siden, men nå har ingen lyst. Det føles som at SKAM-universet er der du hører hjemme, og at du går glipp av noe ved å ikke være der. (Vi håper fremdeles ikke vi er alene om dette!)

Dårlig konsentrasjon. Dette er en videreføring av forrige punkt, men du er så oppslukt at du ikke klarer å fungere ordentlig. Du vil bare se klippene på nytt, samtidig som det gjør deg trist. På en eller annen måte ønsker du å fortsette å være trist fordi det gir deg en følelse av å være koblet til serien. Dette gjelder særlig nå som det er blitt pause. (Eller er dette bare oss?)

Du kan ikke snakke om annet. Alle temaer leder inn på Isak og Even, fordi du fysisk ikke klarer å tenke på noe annet. Alle tanker handler om dem, om hvordan de har det. Du er forelska i deres forelskelse og klarer ikke å se en vei ut av det.

Du tør ikke snakke med vennene dine om følelsene dine. Du har kanskje køddet med at du er litt mer obsessed over SKAM enn hva du burde være. Sagt at "Fuck, dette er så trist!". Men du tør ikke snakke om hvordan du egentlig har det, at du faktisk har det vondt på grunn av dette. Rett og slett fordi du er redd for at folk skal tro du er gal. Svaret på det er: Du ER gal. Men: Denne listen burde gjøre det klart for deg at du ikke er alene.

35
Maria

Du bør kanskje ha med kilden til hvor du fant dette? bloggen guttashjørne.

36
SuperÆrligeJenta

Ok, dette er bare skummelt riktig...

37
Trine

Du/ I er klart ikke alene - tænker på det som sjælerensende. Vi udlever alle de svære følelser sammen og alligevel alene. Tror det sidste er godt, så detikke udvikler sig til det rene hysteri 🙂

38
bob depressed

samme her, men SKAM-pausen hjalp mig dog en del. Det var godt at få lidt luft, og nu tvinger jeg mig selv til at lave andre ting så jeg glemmer skam i bare 20 min. af gangen... tegner, spiller klaver, læser pensum, går en tur.. Det er bare ud i verden selvom det ikke giver mening

39
Litt gal

Jepp. You said it. Godt å høre at vi er flere det har bikka litt for.

40

Ha-ha! Spot on! Dette er tøft å komme seg gjennom i dette trykkende vintermørket! Godt det er noen Skam-lyspunkter innimellom❤️

41
SKAM takes over my life..

Sånn hadde jeg det i sesong 2, det tok virkelig over livet mitt og jeg ble skikkelig deppa en stund!! Skikkelig hjertesmerte kjærlighetssorg!! Har blitt litt mer "herda" nå kjenner jeg, men må innrømme at SKAM fortsatt styrer mye av livet mitt for tiden.. Håper på litt å glede seg over igjen, nå etter hvert! 🙂

42
Smulan

Guilty as charged!

43
What is this sorcery?

Du beskrev lige alle de følelser, jeg gennemgår? ?

44
altforgammelfordette

Jeg føler akkurat det samme!! Og har også grått i dusjen!! ? huffameg.. ?

45
cess

Google skam-syken. Det er legit!

46

Skam-depresjonen har tatt oss alle

47

Åhærregud. Det gjør så vondt!

48
❤️

Isak ❤️

49
Det gjør så vondt

Laaangt inn i hjerterota!

50
Lina

Isak är så alene =(

51
Kmumme

Fint at Isak viser Even at han er lei seg. Det skal ikke være Even som får altid bestemme når de skal ha kontakt eller ikke.

52

Even burde jo gått etter Isak....

53
Wæææ

Jeg er helt helt enig med deg. Håper Even begynner å ta kontakt med Isak og at Isak er litt avvisende i starten.

54
Jaaaa

Ja, la det skje litt. Even må komme på banen og ordne opp! Nytt klipp, takk!

55
Har ikke vært mer enig

i hele mitt liv

56

Ja, og det verste Even har gjort er ikke å kysse Sonja eller å holde seg tilbake fra Even. Det er det at han har sagt til Emma og Sonja at Isak er homofil uten å si at han er det selv. Å røpe legningen til Isak, uten å spørre, er respektløst og noe Isak burde fått lov til å si selv - når han er klar for det!

57

Vi får komma ihåg att det inte behöver vara Sonja som sagt till Emma att Isak är gay. Alla i original-skam-gänget har ju pratat hej vilt om det i tidigare säsonger. Det kan vara Eva som försagt sig for all we know

58

det er det ingen som vet hva han har sagt til dem, og det kan jo hende at Sonja som fortalte emma det også, ikke even

59

Nå vet jo ingen hva Even har sagt eller ikke. Han sier i pause klippet at han har fortalt Sonja "det". Fortalt hva? at Isak er homofil, at han selv har følelser for Isak, at de kysset i bassenget og han overnattet der, at han er usikker på sine følelser fordi han liker Isak. Ingen vet hva Even har sagt, men jeg nekter å tro at han har outet kun Isak når han tar pause med Sonja.

Jeg tror kommentaren om psykisksyke gjor at Even sprang tilbake til en trygg havn hos Sonja som har vært der gjennom hannes problem kanskje. Burde komme et klipp som forklarer litt mer asap!!

60
kom igjen

Ja! Det er heller ikke sikkert at Even er sammen med Sonja da, vi vet jo veldig lite... Men håper, som deg, på rask oppklaring og fremgang.Tror fortsatt det kommer til å ordne seg. E + I = <3

61

Men de kommer jo veldig godt frem i klippet på festen at Even og Sonja ikke har pause! Det er jo det som er problemet. Even må ha outet Isak til Sonja, og om Sonja har fortalt det til Emma er det fortsatt utrolig dårlig gjort av Even. Hadde Even innrømmet at han selv også var homofil hadde de nok ikke kysset på festen.

62

Even vet vel ærlig talt ikke om Isak er homofil eller bifil, virker ikke som han vet selv hvilken bås han passer under. Hadde min kjæreste endag sagt til meg at han kysset en annen gutt - og bedt om pause - så hadde da jeg fortsatt tatt han tilbake om han angret seg - når det er sagt så vet vi ikke om Even og Sonja var på festen ilag.

For meg ser Even overrasket ut over at Sonja kommer bort, og det er IKKE klining, det er et "heipådeg-kyss". Kanskje Sonja har vanskelig for å godta pausen? Jeg tror misforståelsen mellom Even og Isak er nettopp det kysset der. Trenger oppklaring kjære Julie Andem!!!?

63
Svar til ?

Ja, enig med deg! Oppklaring og nytt klipp, takk ?

64
Hanna

Håller med!

OM det finns något samband med Romeo och Julia så borde det vara ett stort missförstånd mellan dem. Frågan är vad?

65
Stor misforståelse

Er nok at Sonja og Even er sammen igjen! Det ser veldig sånn ut ved første blikk men. På festen virker det som Sonja og Even sier hei, og som om de ikke visste om at den andre var på festen før akkurat da. Faktisk er det bare Sonja som kysser Even, han ser ut som han er trist og satt ut og ikke lukker øynene i nytelse men fordi han vil vekk. Hele kroppspråket hans er også på at han trekker seg unna, men han er jo trengt opp mot veggen og han blir vel gjerne litt satt ut av det hele også. Sonja virker litt full, og savner sikkert Even. Tipper han fikk frigjort seg fra den uønskede kyssinga sekunder etter Isak stormet ut. Maks dårlig timing, akkurat som i Romeo og Julie.

66
Spill the T

I don't think so. Even smiled and kissed her back. He seemed happy and content and the party. I think Even thought he would tell Sonja he wanted a break, but changed his mind.

67
Trine

Jeg tror misforståelsen ligger i det Isak sagde til Even i omklædningsrummet, om at han levede bedst uden mennesker omkring sig, der er psykisk syge. Even trak sig fra Isak umiddelbart derefter - han slog blikket ned og sendte den afvisende tekst senere den dag/ kort tid efter. Måske er Isak slet ikke så afvisende, hvis blot de fik talt om det.

68
Maiken

Man skjønna jo at han har fortalt om Isak pga Emma. Kor ellers skulle Emma ha det fra? OG nei, man veit enda ikke heilt ka han spesifikt har sagt, og om han har fortalt om at dem kyssa (virka jo litt rart at Sonja bare godtar det og tar han tilbake), men det han har sagt handla nu om Isak tyda alt veldig på, og det e ikke hannes plass å ulever nån andre enn sæ skjøl.

69

Selvsagt har han nevnt Isak. Han kan ha sagt at de kysset og at han er usikker. Sonja kan ha sagt det til Emma, i og med at de har blitt gode venninner og hun ikke vil Emma skal bli såret.

HVIS Sonja etter det har tatt Even tilbake etter Pause klippet pga Isaks kommentar - så er det vel ikke så søkt? Finnes mange her i verden som tilgir sine kjærester for et lite sidesprang 🙂

Når det er sagt håper jeg alt er en misforståelse og at Even snart tar kontakt ??? Heier på Isak og Eve, håper alt er en misforståelse og at vi snart får klippet fra teaseren ?

70

Hva vet vi om hva Even har fortalt? Vi har ikke hørt noe fra Even på mange dager, el Emma. Enen må kontakte Isak og snakke med han slik han gjorde i garderoben. De har for mye usnakket seg i mellom.

71
Måka

Altså. Ja. Er enig, men det som var vært var jo at han fortalte det til sonja og så STAKK AV. Altså. Isak fiksa det når det at even hadde "fortalt om deg til sonja" også betydde at de skulle være sammen. Han skjønte at det å bli sammen med even måtte bety mer åpenhet, og han tok den første komme-ut-samtalen. Han fiksa det når han trodde de skulle stå i dette sammen. Det som fikk alt til å krasje for isak er jo at even stakk av etterpå og lot isak måtte takle fallouten helt alene.

72
Mh til måka

Even sier, har fortalt Sonja om det. Ikke deg til Isak synes jeg Even sier.
Even og Isak kan ikke snu nå. No kjør vi . Isak trenger en ny ostesmørbrød date med Even hvor de ikke bør blande altfor mye krydder og røyking.

73
Stine

Men vi vet jo ikke hva han har fortalt Sonja!

74

Det er helt tydelig å se at Isak er helt i sin egen verden, klarer nesten ikke å henge med lengre. Han reagerer svært tregt, og er "sløv" ved at han mister penger i bakken og gir feil sum. Han har det vanskelig nå, er ikke helt med i guttegjengen og dette med Even.

I tillegg heter episoden "kan du varme til meg også?", nettopp fordi vi skal legge merke til at Isak tror han hører Even hele tiden siden stemmen til han som sa dette hørtes helt ut som Even. Med andre ord så er det kun Even som står i tankene hans.

75

Nei, jeg er helt enig med deg dær. men i denne situasjonen her tror jeg Isak ikke klarte å stå i den lenger, etter at han først nærmest fikk sjokk over at det var even han hørte si, "kan du varme en til meg også" og så STÅR han der når han snur seg. Hjerte smerte.....samtidig tror jeg også at han var redd for det Even skulle si og kom han i forkjøpet med å si det han sa. samtidig minnet jo Even han på en hyggelig stund de hadde sammen ved å nevne dette med "kardemomme" og smørbrødet.. ohh jeeez jeg tåler nesten ikke mer av dette her...Luftrenser jaaaaa, men her er nå så mange ting som det ser ut som de ikke vet noe om, såååå de måå ta en prat snart.Men for meg så ser det ut som at Even fortsatt er forelsket og litt usikker han også. Isak er jo sønderknust og nedfor, men kanskje lurt å vise Even at han ikke kan lekes med.Jeg håper så INDERLIG at det ordner seg for de to. SKJØNNNNESTE ISAK og EVEN. Hjertet mitt er i ferd å briste..

76
I + E 2

Well man, no more Kardomomme, we have to wait for that.

77

Yes lets hope for more KARDEMOMMMMME and NØKKELOST 🙂 And moments like they had when they were sitting in the window having fun, laughing. And i think i always will remember ISAK and EVEN when i hear the Word Kardemomme. hehe

78
❤️

Enig ❤️❤️❤️

79
Kathrine

Der var ikke Even som spurte kantinedama om hun kunne varme en til han også, men han andre gutten i køen. Derfor at Isak fikk sjokk da han plutselig bare sto rett i tryna hans 🙂

80

Nei, men stemmen var så lik Evens at Isak lot til å tro at det var han, et øyeblikk.

81
Ylva

Det mange mener er at Isak syns han hører stemmen til Even som sier "kan du varme et til meg også?" Fordi Even er det eneste Isak tenker på?

82

Det var jo ikke Even som sto bak Isak i køen.

83
Kvakk

Nei, de fleste har skjønt det

84
Enig i nesten ALT I+E sier

Enig i nesten ALT I+E sier, MEN, tror bare også at Even føler at Isak skylder han en en slags unnskyldning for, eller forklaring på den kommentaren om at han ikke orket psykisk syke folk i livet sitt, tror nemlig Even er litt lei seg pga det

85

Ja, det har du helt rett i.

86
Jaja

Det er forståelig hvis Even ble lei seg for den kommentaren Isak kom med i garderoben, men jeg tror ikke at Isak vet at Even sliter (hvis det er sånn at Even sliter psykisk). Even har ikke sagt noe om det til Isak, så da kan ikke Even forvente å få en unnskyldning fra Isak heller.

87

Tenkte akkurat det samme

88
Måka

Og hele resten av livet kommer smaken av kardemomme til å minne meg om Isak. Om 20 år når Tarjei og Henrik er etablerte og anerkjente skuespillere og har begynt å få de første rynkene sine, når skam kjennes ut som et relikvie fra en svunnen tid, kommer smaken av kardemomme til å minne meg om den følelsen av forelskelse og tap som jeg kjente i 2016, mens jeg snek meg på do for å se siste episode i fred, når jeg våkna om natta for å ligge med telefonen under dyna for å se på at isak gråt og så på Romeo og Julie.

Fint at Even refererte til "mekke øl" i denne episoden. Det har bare gått en måned, men det er en avgrunn mellom da og nå. De to som satt og flørta i vinduskarmen og hørte på nas, og som spiste ballesmakende ostesmørbrød med kardemomme er ikke de samme som nå står stive og anspente og stressa i kantina. Og stillheten mellom dem nå er en helt annet en den dagen på trikken. I begge er lufta tjukk av det de ikke kan få seg til å si, men alt er likevel annerledes.

<3

89
Digger denne kommentaren:-)

Så bra skrevet-du fanger tidsånden høsten 2016 perfekt? og?

90

Vilken bra beskrivning ??

91

Var da ikke Even som sa "kan du varme en til meg også?"?! Det var han fyren bak han i køen ?

92
Mor di

Ja, men hør på stemmen: vi ser ikke fyren når han sier det, og stemmen ligner på Evens. Jeg tror Isak trodde det var Even, og så, når det ikke var det, var han litt lettet og litt skuffet, og SÅ! står Even der.

93
Snupp

Jeg tror faktisk at de fleste forsto det, men stemmen hans var lik Evens, så Isak reagerte da han hørte den.

94

Nå venter vi på fortsettelsen! Spennende! Even+Isak=❤️

95
Samme båt

Enig! For min del er serien altfor tett opptil eget liv, er i skapet og livredd/trist/sint/frustrert, uten noen løsning i umiddelbar nærhet. Nå må det løse seg for Isak. Orker ikke å forholde meg til to like situasjoner stort mer nå.

96
Gjest

Åååhh, men vi håper jo det løser seg for deg også <3. Du gjør vel ikke som Isak, går alene uten å prate med noen? Man trenger alltid noen å prate med om kjærlighet, både opp- og nedturer.

97

Gode tanker til deg som er i samme båt!
???

98
Du er ikke alene

Du ved at hvis du springer ud, har du i det mindste alle os andre skam fans som dine venner og allierede. Vi er her for dig❤

99
Heier på deg

Håper det løser seg <3

100
Ich auch

SJÆL

101
DK-Sofie

my heart just skipped a beat.... i'm dead!!!

102
Hva nå?

NRK, dere piner meg! ?

103

Så fik Isak endelig lov at spille kostbar! Håber Even har en forklaring parat til ham 🙂

104
Mari

Oi, oi, for et klipp! Ga meg frysninger.
Først tror han at gutten ved siden av er Even (det trodde jeg med, stemmen var så lik) Og plutselig står han der; Even. Og Isak som avbryter Even når han prøver å si noe.
Jeg er spent på fortsettelsen!

105

Stemmen var lik, kanskje det er Isak som hører Even overalt, for han tenker på Even hele tiden.

106
Skan..

Tror Even var i fred med å si at han måtte gå, "men , jeg..." Og at Isak kom han i forkjøpet. Tror nok det kan ta litt tid før det ordner seg mellom dem, om det i det hele tatt gjør det.

107

Jeg tror ikke nødvendigvis Even var i ferd med å ha en viktig prat der. Ikke midt i kantina.
Tipper han var i ferd med å forsiktig høre om de kunne henge eller noe. Han skjønner jo at han har kødda det til med Isak. Men han ser jo ganske så betatt ut da.

108
Skamfan

han sa *menne..." så sier Isak "jeg tror jeg må gå jeg". Så sier Even "ja.." så tror ikke Even skulle si at han skulle gå, men heller snakke om noe annet!

109

Tror Even prøvde å si noe "ordentlig" til Isak, jeg. Noe som var litt vanskelig å si. Håper han prøver igjen.

110
Aiai

Livet blir kleint når man ikke tør å si det man har lyst til.
Men man kjenner at jo man lever, langt inn i magen, når man har noen man gjerne skulle sagt noe til.
Dette var vondt å se på, men litt håp gir det jo. Even skjønner ingenting av hva som skjer.

111
Lilja

Tror nok han skjønner. Blikkene sa alt. Så mye de vil si til hverandre, men ikke får til i den situasjonen de har stilt seg.

112
isak's #1 stan

jeg skjønner meg seriøst ikke på even... hva er det han vil??? kan han ikke bare drit å dra

113
Dagny

Åå røsk mæ i hjerte for en smerte!

114
Votten

Shit - her hadde de satt inn stemmen til Even på "kan du varme et til meg også?", ass. Jeg ble i alle fall lurt!

115
Kan hende

Han har sovet sà lite at han hallusinerer

116
skam

Uff....vondt og godt på en gang liksom.

117

25 kr for et ostesmørbrød!!?

118
Evenlover

Hahah! Akkurat min tanke ✌?️

119

Så nasty af ut

120

Ja ahaha. Det var liksom tørt brød med smeltet ost på toppen..

121
isak og jonas

Husker i tidligere episoder at Isak crusha på Jonas. Gikk det over så fort? Eller var det en sånn beundringsgreie, Isak henvender seg jo ofte mot Jonas som et moralsk kompass.
Eva skjønte vel at Isak var forelska i Jonas, og ikke henne? Akk, ung kjærleik.
Føler Jonas er den som kan redde Isak, han virker som en oppegående fyr. Isak nærmer seg et sammenbrudd her. Ingen søvn + alkohol + hasj + kjærlighetssorg + sinne = oppskrift på katastrofe

122

kom vel aldri hvem om han hadde et chrush på Jonas eller ei,men Eva og Noora trodde det, var vel ikke noe annet enn det, og det er jo helt tydelig at Jonas LIKER jente,så han er nok bare bestekamerat og en bror for isak, i alle for jonas sin side,men tror ikke han har følelser for Jonas nå lengre i alle fall. Håper han først snakker ut med Jonas hvis han klarer det eller Even først hvis det er det som må til

123
@ Ane

Det ble jo selvfølgelig aldri sagt rett ut, men det var sterkt hintet til. Selvfølgelig har vi den siste scenen i sesongen hvor Noora sier at hun ikke tror det er Eva Isak har følelser for – etterfulgt av at kamera sveiper over til Isak som står og ser beundrende på Jonas. i tillegg har vi også andre hint tidligere i sesongen, som f.eks. hvor innmari sjalu Isak er på oppmerksomheten Jonas gir Elias (bl.a. på hytteturen).

Ja, Jonas liker jenter, og er nok hetero. Men bare fordi han ikke ser på Isak som mer enn en bestekamerat betyr ikke det at Isak trenger å føle på samme måte tilbake. Det er mange homofile der ute som faller for sine heterofile bestevenner, dessverre.

Og ja, med tanke på hvor forelska Isak er i Even er han nok godt og langt over Jonas.

124
Relevant i grunn

Bra hijack av toppkommentaren as

125
Måka

Er jo en fin illustrasjon i headeren på akkurat det du sa der. Starter med kaktusen som ikke slipper folk innpå seg. Deretter følger flaska med tre x-er på, en trøtt fyr som røker, og deretter de to hodeskallene på tordenskya som jeg har tenkt at betydde depresjon eller angst.

Ja. Isak trenger jonas. Jeg tror jeg også trenger jonas. Jeg håper på jonasintervention i slutten av uka. Vi trenger alle jonas.

126
Breeze

En forelskelse går som regel over etter en stund hvis den ikke blir gjengjeldt. Det ville nesten vært rart om Isak fremdeles (hvis han har vært det da) var forelsket i Jonas. De ser hverandre stort sett hver dag, og uten næring dør slike crush som regel ut.. Bare det å falle for en ny type (Even) kan også ha en del å si.

127
Sjiiit

Det tenkte jeg på og. Overprisa ass ?

128
matpakka sier alt om en person

noen må fortelle Isak at når man bor på kollektiv, så kjøper man et helt brød og tar med seg hjemmefra. Samme pris. De har vel micro på skolen? Skal han ikke ha pepper, eller ketchup? Det er så mye som er off med Isak. Han har problemer, og jeg tror mye kunne vært løst med skolemat og holde seg unna fuckboys som ikke greier å bestemme seg. Derfor Even har så sykt mye på brødskiva.

129
Det var jo Isak

Som sørget for at de hadde så mye tøys på ostesmørbrødet! For så vidt kanskje en metafor på at han sa ja til alt Even foreslo sånn generelt.

130

Pepper og ketchup? Æsj fyfaen.

131

null micro

132
Kardemommeby

Er det godt med kardemomme på ostesmørbrød? Skal testes.

133
Nesten Hellstrøm

Det er veldig godt

134
kmommeee

Ikke gjør det, er du snill

135

som så ut som ?

136
emma

er det, det du tenkte på hahaha

137
Sinischi

Tænkte det samme ? What a rip-off!!

138
Tasteless

And with no Kardamomme!

139

Var et trist ostesmørbrød i hvert fall

140
Symbolsk ostesmørbrød?

For Isaks tilværelse for øyeblikket? Trasig og helt uten spor av Even.

141
Isak og Even så søte, unge og sårbare

Tenkte eg også

142

Syns 25kr var billig jeg. Og så betaler han kontant haha

143
kjetil, 36 år

Ungdommen i dag har god råd! 😉

144

Eh nei

145
skamfam

fattig ostesmørbrød assa

146
dyrt!

Den här serien bevisar verkligen det vi tror i Sverige... allt är dyrare i Norge!

147
Pernille

Det visste vi allerede

148
Eirin

I kantina vår koster det 5kr for et ostesmørbrød med valgfritt krydder

149

subsidiert av statlige instanser obvs

150
sindre

hadde valgt safran, lett

151

"valgfritt krydder" loool

152

Hvilken skole ??

153

Hartvig Nissens Skole

154
Valg

Er kardemomme et valg? Potagaldrar?

155
Noen

I kantina vår kan vi varme opp osteskiver i micro og toastjern gratis hvis vi har med skiva sjæl?

156
hahahhahah

hahah dt driit vi i

157
hahahhahah

hehe dt driit vi i

158
Olje ;)

Oljerike vi vett^^

159
my norberg

håller med hahahahah XD allt e fan mycket dyrare i Norge

160
Silje

Det er ikke et ostesmørbrød engang, det var en skive med ost!!

161
Forvirret dansker

Jeg er seriøst nysgerrig efterhånden: Hvordan burde sådan et brød se ud? Mindre fladt? Mere ost? Større? Er det standard-frokost i Norge, siden alle ved, hvad det er? Eller lever jeg bare under en sten af kedeligt rugbrød her?

162
Ostesmørbrød

Det er ikke standard frokost i Norge, men den bør ha mye mer ost og se litt ferskere ut.

163
Fellow dansker

Pas på nu... frokost betyder morgenmad på norsk, og frokost hedder lunsj. Rart (mærkeligt) men sandt.
Men kunne egentlig også godt tænke mig at vide hvad der er så specielt med det brød..?

164
Nordmann boende i Danmark

Når jeg lager ostesmørbrød tar jeg ketchup, skinke og så ost. Og grillkrydder på toppen. Det er ganske vanlig mat i Norge. Men ikke så sunt. Minner om toast!

165
I alle dager for en kantinefrue

Hu som jobber i den kantina der, burde få sparken for et slikt lusent ostesmørbrød!!

166
Venus

Hos oss får vi en digg baguette til 25 spenn ass

167
enig fyf

jaa omg ening med dæ ass

168
Maria

Att Norge inte har skolmat från barnehage till vidaregående som i Sverige är väldigt konstigt. betalar ni inte lika mycket skatt?

169
Hilsen mora di

Må betale 250 kr i mnd for knekkebrød og frukt i barnehagen

170
Men..

Vi er bare halvparten så mange da.

171
Tror...

Vi betaler mer..

172
MÅka

Sverige har høyere rikmannsskatt enn norge. Faktisk.

173

Vi har aldri hatt skolemat. Er en matpakke-nasjon...

174
Maja

Cray

175
JKRowling

Oi, fint klipp. Viser fint den usikkerheten og irritasjonen Isak har mot Even.

Her må Even fram for å få Isak på talefot

176
evennnnnn..!!

når han gikk så skulle jo liksom even følge etter. bruh. irriterer meg

177
Even+isak4life

Ja blei kjempe skuffa..

178

Ka sa han på slutten?

179

Jeg tror jeg må gå jeg

180
Ååh

Håper det kommer flere klipp idag ?

181

Klarte nestte ikke på det her. Det gjorde sååå vondt. "Kardemomme" OMG ?? Tenker at Even fortsatt ikke vet at Isak var på den festen.
Synes det er kult av Isak og faktisk gå, vise at han ikke vil bli lekt meg lenger.

182
Enig.

Tror heller ikke Even vet at han så han og Sonja...
Nå er det Even sin tur til å ikke skjønne hva som foregår!

183

Men han bør jo skjønne atdet er vanskelig for isak når Even kommer den ene dagen og oppsøker ham, snakker med ham et par min kysset han og sier jo på en måte at de komer til å bli et par... så dagen etterpå vil han ta det rolig og isak hører ikke noe mer....det er gått flere uker uten at han har tatt noe kontakt.

184

enig at even bør skjønne,men hvordan skal han skjønne noe han ikke vet om da ?

185
Anne kristin

Damer (Emma og Sonja) prater. Klart Even vet at Isak var innom festen!

186
Spansk timen

Han sendte jo den avisende meldingen da!

187
Dama

Men var det Even som sendte den..? Eller var det kanskje Sonja som tjuvlånte tlf hans?! Skal aldri undervurdere sjalu damer!
Syns ikke egentlig det passet i relasjonen deres at Even skulle sende den da.... Men hvem vet??

188

Men da hadde vel Even tatt kontakt med isak om det ikke var han som sendte mld?

189
Har tenkt tanken selv

Jeg har også tenkt tanken at det kanskje var Sonja som sendte den meldinga til Isak..

190

Even sa jo mest sannsynlig at det gikk for fort pga den psykisk syke-kommentaren til Isak, så jo, det passer inn i relasjonen deres.

191
Men men men

Da er det jo svært merkelig at Even ikke har tatt kontakt de siste to ukene iallfall...

192
EVEN + ISAK = FOREVER

Han kan jo ikke skjønne noe han ikke vet? Her må det antagelig en tredjeperson inn for å løse noen floker og misforståelser. EMMA hvor er du?!?

193

Jeg tror faktisk det er sonja som sendte den meldingen,men jeg vet jo ikke,men uansett måten det ble skrevet på virket ikke så veldig even,og om Even faktisk har prøvd og ta kontakt den uken han er hjemme vet jo ingen,så lenge dette skal være nåtid. men er forsatt like fan av Evak, og dette klippet av meg veldig mye håp,selvom Isak var veldig avvisende 🙂

194
Eline

Hadde det vært Sonja som hadde skrevet den meldingen, så hadde nok Even sagt i fra en eller annen gang om at det var henne, tenker nå jeg..

195

E V A K ❤️

196
Kardemomme

Hahah lo høgt av "kardemomme"!!!
Men ÅÅÅ endelig tar Isak over litt kontrollen og bare går, håper dette setter en støkk i Even.

197
Isaklove

Døde av hvor søt Isak var når han sa Kardemomme ????

198
Kardemomme

Asså er det mulig å være mer skjønn enn Isak da ?❤️ Bra han gir Even litt å jobbe med. Isak tar mer og mer kontroll nå virker det som over seg selv!

199
Lilja

Synes det virker som om Isak er helt på bristepunktet.

200

OMG! Det der var så trist ? Og en smule akward. Tror at Even ikke vet at Isak så han og Sonja på festen. Jeg vil så gjerne at de setter seg ned å prater sammen, selv om Even fortjener en kald skulder etter å ha "slått opp" via sms. Not cool dude!

201

Jo seff vet han det. Emma snakker jo med Sonja.

202

Men nå er det slett ikke sikkert at Even og Sonja er sammen lenger, så ingen grunn til at han har fått høre fra Emma at Isak var innom festen.

203
Bewitched Bothered & Bewildered

If Even wasn't still with Sonja wouldn't he have tried to come after Isak sooner? It seems like Even is still trying to use Isak as a side piece.

204

At Emma er venn med Sonja betyr ikke at Sonja - og i hvert fall ikke Even - vet alt Emma vet

205
Isak+Even?

Det der gjorde direkte vondt å se på. Stakkars Isak, han har det fælt.

206
Why?

Isak? Hva gjorde du nettopp nå?!

207
Stine

OH MY GAAAAAD!!!!!

208

Bra Isak! Gå! Jeg shipper dem af, men Even skal fader meg få lov til å jobbe for det!

209
Shippe?

Jeg må bare spørre... Hva menes med "shippe"? Har sett det mange ganger i kommentarfeltene her, og forstår det ikke.

Hilsen 32 år gammel olding som ikke forstår alt av dagens slang

210
Shippe!

Shippe betyr å heie på i denne sammenheng. Av "worship", etter hva jeg har forstått.
Hilsen enda mer olding på 47

211
Marit

Slår deg med et år....jeg er 48

212
Shippe!

http://lmgtfy.com/?q=fiction+shipping

Hilsen 33 år og kjempesmart

213
En olding som googler alt

???

214
Shippe.

Noen du vil skal være sammen.

Fra urban dictionary:

"A term used to describe fan fictions that take previously created characters and put them as a pair. It usually refers to romantic relationships, but it can refer to platonic ones as well. (Just think of "shipping" as short for "relationSHIP".)"

De trenger ikke å være sammen i virtuell virkelighet, men de er ofte det. Du leser gjerne også ting som "the ship has sailed", om de endelig blir sammen eller referanser til "a sinking ship" hvis forholdet er usikkert.

215
Golden oldie

"Ship" er kortform for "relationship". Hvis du "shipper" noen, betyr det at du har sterke meninger om at det er de to som skal være sammen, ferdig snakka. (Relatert akronym: OTP=OneTruePairing, et par du shipper så sterkt at du ikke kan finne deg i at forfatteren/serieskaperen/whatever lar forholdet brytes og de involverte karakterene etterhvert forelske seg i andre.)

216
22år

Tror det betyr å 'heie frem' dem som par eventuelt håpe/tro de blir sammen 🙂

217
USA Slang "Shippe"

shippe comes from English slang ship, which is short for "relationship." Used as a verb, it means wanting/imagining two people in a relationship. I ship Even and Isak. I ship Noora and William.

218

Betyr at man heier på et par. Iallfall sånn jeg har forstått det.

219
Meaning of ship

It from relation-ship. If you ship a couple, it means you want these two to be together. If they actually are together or not is irrelevant. It's just two people you'd like to be together. Then your ship can either sink (they don't end up together) or it can sail (they end up together).

220
Det betyr

At man heier på at noen skal være sammen. Og ikke skyld på alderen. Hadde du hengt i harry potter-fanfictionmiljøet da du gikk på vgs, hadde du kjent til ordet. Det er faktisk slang fra vår generasjon.

221
Virkelig

"Hadde du hengt i harry potter-fanfictionmiljøet da du gikk på vgs...." - sånn som de aller, aller fleste gjorde.. Teit av Mann(32) som kanskje gjorde andre ting.

222
87-modell

Enig, men kanskje ikke alle som var så nørd som oss på ungdomsskolen/VGS da...

223

Ønske at deres forhold skal gå bra. At de skal bli/være sammen 🙂 "Heie på"

224

At du heier på et par. "Shippe" Isak og Even betyr at du heier på dem og ønsker at de skal ende opp sammen.

225
Lala

Å shippe er på måte å ønske noen var sammen. Tror det kommer fra "relationSHIP". Å si du elsker Brangelina er det samme som å si du shipper Brad and Angelina, eks.

226

Vet ikke helt hva vi ville brukt på norsk. Kanskje "jeg heier på dette forholdet".

Fra urban dictionary: The term "shipper" comes from supporting a ship. To ship something means a person wants two characters to get together and/or shows support for two characters already together. The term "ship" came from the X-Files fandom, when fanfics were written about Mulder and Scully. The fans then called themselves shippers. It quickly spread and is now the title a person gives themself if they believe two charcters should or will be together (The characters can be from anything: Books, Movies, Television, Video Games, and even Actors/Actresses). It is not limited to the couple actually happening, a person can ship something just because they enjoy the possibility of them getting together or even just because they think they would look good together.

Fra enda gamlere 37åring. 🙂

227
38-åringen

Takk alle saman for info om uttrykket shippe 🙂
Men sei meg nå - kvifor kom dette nå i 3. sesong? Eg kan ikkje hugse at det vart brukt i kommentarfeltet i dei to førre sesongane....

228
Jente, 31

Å shippe betyr å heie på. --> At de burde være sammen.

Ps. du er ikke olding. please ass, da er jeg det og.

229
Ungdomsspråk 101

Shipper (fra relationship og ship - som i båt), er at man heier på et par. Tut-tut, alle ombord i Evak skipet!

230
Engeline

Shippe = heie på et bestemt par, ønske at to bestemte folk skal danne et par. Det trenger ikke være et allerede etablert forhold, det holder at noen liker den og den karakteren, og håper at de to skal finne hverandre. (Garantert folk her som shipper Eskild/Isak, for eksempel.) Veldig ofte lager en "shippingsnavn" som er en sammenslåing av navnene (Eksempel: Norhelm. Evak?)

231
Shippe

Shippe betyr at man som fan ønsker at to karakterer skal finne sammen. Feks i serier hvor det er to karakterer som i utgangspunktet er gode venner (tilfelle i de fleste krimserier, feks, hvor det er to partnere), men som fans går man å venter og venter på den dagen de skal bli sammen. Så hvis noen shipper Eskild og Isak, så håper de at de to vil finne sammen til slutt. Hilsen 35 år gammel olding... (som leser litt for mange tv-blogger/recaps)

232
gæmlis27

"Shippe" betyr at man heier på dem som par. Ordliste: http://www.dagbladet.no/2016/04/01/kjendis/skam/p3/nrk/sprak/43715273/

234
Eveb

Hadde jeg vært Isak ville jeg nok heller hørt hvilke grunner Even har for å si det han sa i meldingen (når ting gikk for fort og han ikke ville noe mer). Å spille kostbar er bare dumt. Jeg tror ikke Isak spiller kostbar, han er bare veldig, veldig såret og orker ikke å forholde seg til Even som om alt skulle være normalt mellom dem.

235

Er jo ikke sikkert Even hadde tenkt å forklare seg i det hele tatt, han har jo ikke akkurat sagt ting rett ut før, og det virket som om han bare tilfeldigvis støtte på Isak her. Skjønner godt hvis Isak ikke blir værende for å få høre nok en bortforklaring...

236

Syns det virker som Even har sett Isak ved kassen og kommer bort for å prøve å få kontakt

237

Dere har visst aldri gjort en feil i livet? Aldri sagt noe du ikke burde sagt eller gjort noe du ikke burde gjort? Aldri såra noen, selv om du ikke mente det?

Kanskje Even outa Isak fordi han var redd for å stå fram selv. Redd for hva Sonja ville si om hun fikk vite at det var derfor han ville ha pause. Kanskje bare datt det utav han i et febrilsk forsøk på en bortforklaring. Husk at Even står i en situasjon med en jentekjæreste på den ene siden, som han ikke vil såre, og en gutteforelskelse som er skummel, spennende og vanskelig på en gang. Den ene har han en historie med, den andre har han ikke bygd opp så mye med ennå, samtidig som det krever mer av ham å stå frem som homofil om han skal satse på Isak. Situasjonen er mer kompleks for Even enn dere haterne ser.

238
Ro ned...

Det som uttrykkes her e bare forståelse for det Isak velger å gjøre, sett fra Isaks ståsted. Det er ikke det samme som å hate Even. Hadde det vært fokus på Even hadde vi sikkert sett annerledes på det, og vi får sikkert vite hans grunner etterhvert. Isak er veldig såret og Even har det tydelig tungt han også, men han har nå engang valgt å ikke dele med Isak hva han sliter med, akkurat som Isak velger å ikke dele med vennene sine. Ingen av dem er flink til å bruke ord til å kommunisere.

239
Evenlina

Forstår ikke helt logikken her. Noen mener Even outa bare Isak overfor Sonja ? Jeg tror han fortalte om seg selv og sine følelser for Isak også. Han var jo borte i 1 1/2 døgn og fortalte hvor han var og hvorfor. Det gir jo ikke mening at Even vil vil ha en pause fra Sonja fordi Isak er homofil. Han trenger nok tid for å finne mer ut av sine egne følelser for Isak også.
Mens jeg er i gang. : Flere snakker om at Even har en psykisk lidelse. Kan godt være , men jeg jeg tror heller at han har hatt en psykisk lidelse. Dvs at han er frisk eller mye bedre nå. Even har nok en god forståelse for hvordan det er å slite med vanskelige følelser. Han forstår også at Isak strever nå. Tenker Even tar kontakt med Isak denne uka.

240
Turboline

Akkurat hva Even har sagt til Sonja vet vi ikke, vi har bare Evens versjon til Isak. Det vi vet er at Emma har hørt fra Sonja at Isak er homofil, men ingen ting om at Even er det eller at dét er grunnen til at han og Sonja tok pause. Vi vet faktisk ikke om det er sant at Even og Sonja tok en pause heller. Kanskje er det bare noe Even sier til Isak for å se hans reaksjon? (Det så jo ikke så veldig pausete ut på festen til Emma noen dager senere.)

Even fortalte ikke Isak hvor han hadde vært de dagene han var borte. Han lot være. Istedet svarte han bare at han og Sonja hadde tatt en pause, ikke noe mer. Jeg tror faktisk ikke Even har fortalt Sonja at han har følelser for Isak. Hvorfor skulle hun ville fortsette med ham da? Kanskje Even bare har fortalt at Isak er homofil for å se Sonjas reaksjon (på homofili, og det å lure Emma når han er homofil. Even gjør jo det samme med Sonja)? Kanskje fordi han ikke vil ha Emma hengende rundt Isak? Det er mye her vi ikke -vet-, og jeg mistenker Even for å pynte litt på sannheten (eller trekke ifra, om du vil).

241

Det stemmer ikke at vi vet at Emma har hørt fra Sonja at Isak er homofil, vi vet ikke hvor Emma har det ifra.

242

Så enig! Og Even outa Isak. Det er ikke ok! Jeg heier - men da er det Even som får bedre enn han fortjener, ass. Isak - jeg klemmer deg!

243

Han var jo ærlig med Isak da og sa han hadde fortalt Sonja om dem

244

Even sa han har fortalt Sonja om DET - vi vet dessverre ikke hva han egentlig sa til henne.

245
Corr

Even har ikke sagt at han ikke vil noe mer, bare at det gikk litt fort og at han trenger mer tid.

246
Skam

Kardemomme

247

Av, av, av, mit stakkels hjerte kan ikke holde til det! 🙁

248
woah

savage

249
bart_fart

I'm so proud of Isak! I mean that he didn't like forgive him everything the second they met(cuz from experience I know it happens often)

250
Dama

Åh lord!! Det der gjorde vondt langt inni sjela.....
Trodde stakkars Isak skulle bryte ut i gråt eller besvime ved kassa der!!! Den gutten har det forferdelig vondt!!!

251
....

Fy fader for en god skuespiller Tarjei er!!!
Får helt vondt av Isak ?

252
Skamfan

helt sykt! Sinnsykt flink skuespiller!

253
JAMMEN ISAK DA

Nå som jeg har savna Even så fælt, så stikker du bare....

254

Isak er usikker og litt sint på Even, kanskje, og skjermer seg selv ved å forlate situasjonen. Men.....hvor har den selvsikre Even blitt av??? Her er det to gutter som trenger luftrenseren til Eskild, altså❤

255
maria

Hva med å la William holde et lite kurs i å tørre å ta konfronasjonen for Even og Isak;)..

256
Luftrenseren

Haha, for en bra kommentar! De trenger definitivt luftrenseren!

257
Radiohost

Ja, luftrenseren var ingen tilfeldig gave.

258

Hven er han fyren? Isak virka skikkelig nervøs når han så han. Er dette fyren Isak hooka med?! ?

259
Stemmen

Hvis du hører godt etter så er det stemmen til Even som ber om ostesmørbrød, derfor blir Isak så rar, han tror det er Even som står der. Tror ikke det er noe spes. med den gutten.

260

Jag tolkade det som att Isak trodde det var Even som stod intill honom när man hörte "Kan du värma en till mig med?", eftersom han hade exakt samma röst som Even.

261

Han hooka vel ikke med en fyr - som vi vet iallfall ?

262
Lille my

Det er han Even skravla med på festen, han som står å ser på når Sonja hiver seg over Even. Det må jo være han.

263

måtte sjekke! er ikke han. bare en random dude. Isak blir bare redd/nerøs fordi han tror først at det er Even som snakker.

264
Morten

Jeg frykter det var fyren han hooka med... Hvorfor skulle det ellers være så utrolig lang (og pinlig) taushet...?

265
Elisabeth

Fordi det hørtes ut som Even når han snakket, og derfor trodde Isak at det var han før han snudde seg 🙂

266
Elisabeth

Fordi det hørtes ut som Even når han snakket, og derfor trodde Isak at det var han før han snudde seg 🙂

267
Oslogay

Nei, Isak er ingen flyfille som hooker med hvem som helst 🙂

268
mona

Ingen spesiell person. Han hadde veldig lik stemme som Even . Isak trodde det var Even først og ble veldig nervøs.

269
Even sim stemme

Det var bare fordi han syntes han hørte stemmen til Even og ble satt ut. Nothing more, nothing less.

270
Even

Ble nervøs fordi han hadde lik stemme som Even