Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

982 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Gjest

Å det regnbuehjertet gjorde meg så varm, stolt og glad! <3

2
Eric

I already smiled way to much but when I saw that heart I became even more happy ?

3

Jonas❤️

4
Gjest

word

5
Christina

OMG endelig!!!! Elsket at Jonas var så forståelsesfull <3

6
(~°-°)~

Ja❤️ Jeg likte at han ikke reagerte som om det var no big deal! Jonas er grei han

7
En god kompis..

Elsker hvor flink Jonas er til å lytte, og hvordan han gjør det enklere for Isak ved å bruke litt lun humor..
Skal lære av dette hvis en kompis sier noe tilsvarende til meg.

8
Jaaaa

Wohooo! Nå snakker vi!!

9
finaste

alltså detta kan varit det finaste jag sett. hjärtat mitt kan inte hantera mer nu, kan allt bara bli bra mellan even och isak? och älskar jonas för att han är så chill med det, bästa.

10

Ja, la det bli bra! La alt ordne seg og vi at får en happy ending! ? Isak+Even=❤️

11
ok..

BEST EPISODE!!! seriost!

12

Nydelig. Tårer i øynene. Noen ganger er den beste reaksjon å ikke reagere så mye.

13
YAAAASSS

YAAAS JONAS YOU DA BEEST

14

Verdens beste Jonas.

15
En god ven

Jonas er en god ven, det har vi ses i sesong 1 og 2 også, men at fejre ham som en helt fordi han reagerer positivt på at Isak fortæller ham at han er forelsket, det er måske lige i overkanten. Både Jonas, Magnus og Mahdi bruger homo etc. som skældsord, så det er nok ikke så mærkeligt at Isak (og alle verdens rigtige Isak'er) har så meget internaliseret homofobi han lige skal komme sig over før han kan tale med dem om hvordan han har det. Hvis han havde været forelsket i en kvinde/pige ville han kunne sige det meget tidligere, og ikke overfalde Mahdi ud af frustration - han ville i stedet kunne fortælle om hvordan han havde det og hvorfor.

16
Sofie

Nej, Jonas bruger faktisk ikke homo som skældsord, - i stedet irettesætter han Isak i dansescenen, hvor Isak siger, at instruktøren bare er for meget homse...

17
Dansker

Ajmen hold nu fast et dejligt klip!! ? Hvor er han god Jonas og sikke sejt Isak!!! ❤️?

18
Kmumme

Aww de to venner... og Bislett kebab!

19

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

20
jonna

ENDELIG AWW JONAS ER GOD HAN
SÅ STOLT AV ISAK

21

Jaaaa! Bra Isak, endelig snakka du me Jonas!? Nå e de berre Even som du må snakke med! ❤️

22
Michelle

Herregud da, endelig! Jonas, du er gull <3 Isak trengte en venn, og der var du!

23
Isakyaki

Fy faen nå ble jeg lykkelig! Visste at Jonas ville ta det kult :)))

24
Anonyym

Wooow! For en god venn. Jonas tok dette her helt greit? så sykt bra! Lurer på hva som skjer videre

25
Silje

ENDELIG! Dette varmet mitt hjerte 🙂

26
Så bra!!

perfekt reaksjon fra Jonas? Man kunne se skuldrene til Isak bli 30kg lettere?

27
TAKK JONAS

Du er faen en rå kompis ass
tusen takk

28
sandra

typ bästa avsnittet ever

29
❤️

Fantastisk afsnit!! Fantastisk ven, Jonas❤️ Fantastisk samtale ❤️ Dejligt brev fra Even❤️

30
Ææææ

Er på jobb og kan bare snike meg til å se klippet på mobil, uten lyd... JEG MÅ HJEM OG SE DETTE!!

31
Dansk jente

Høretelefoner!!

32
Æææææ

Litt for obvious.. Har sett klippet sikkert 25 ganger nå. Like lykkelig hver gang <3 <3 <3

33
Cecilia

Bravo Isak! Don't isolate yourself!

34

OMG JA!!!!!! Digger forresten hvordan det er et regnbueørret hjerte når du trykker på!!!!!!! PRIDE

35
JAAAAAAAA!

Endelig!!

36
?️‍?❤️

Når man liker videoen kommer det rainbow hjerte

37
en som ikke har klart å fordøye sesong 3 riktig enda

Vet jeg er seint ute og dette kommer garra ikke til å bli publisert, men jeg leste litt i kommentarene nå (veldig nydelige kommentarer her <3), og fikk lyst til å bare gi en liten oppmerksomhet til ett ord som ble sagt i dette klippet. Når Isak sier "prøv". For Isak var det jo selvfølgelig en viktig samtale fra starten, men da han sa det ordet der gjorde han det tydelig. Jonas merket det med en gang og tok han men en gang hakket mer seriøst. Jonas er så fin. Han merket at det virkelig betydde noe for vennen sin.

38
Teori om Isak og Even....

I "hjernen er alene" klippet så får vi ett innblikk i hvor utrolig forskjellige de er som personer, der Even reflekterer rundt ensomhet/hjernen er alene/unnslippe tankene sine er Isak optimistisk og nysgjerrig på verden rundt seg. Han blir overrasket og kjenner seg ikke igjen i tankene til Even. Når vi i de senere klippene får se Isak ha det vanskelig, han er lei seg/ sover dårlig osv, så har han et helt friskt reaksjonsmønster, han oppsøker hjelp("legen")og gjør som hun råder han, oppsøker og snakker med Jonas. Det jeg begynner å lure på er om vi skal se forskjellen på dem, der Isak oppsøker hjelp og vender seg utover så gjør Even det motsatte når han har det vanskelig. Tror vi snart får vite forhistorien der, men er ganske sikker på at Even har hatt en dårlig reaksjon på en vanskelig hendelse, at det ikke nødvendigvis handler om psykisk sykdom, men mer uhensiktsmessig mestring, som kanskje gir angst/ensomhet, som igjen kan ha ført til rus som "selvmedisinering". Det forklarer Sonja sin reaksjon på drikkingen, Even sin reaksjon på psykisk sykdom, Even sitt ønske om "å bare være her med deg" fordi han er rolig/har det godt sammen med Isak, det kan forklare hvorfor han er av og på med Isak, når de er sammen har han det bra, når de ikke er sammen er han mer labil. Han røyker i situasjoner hvor man normalt kan være usikker (kosegruppa med nye mennesker, første samværet alene med Isak osv...). Sonja kan være en annen person som gir han den tryggheten og grunnen til at han holder seg nær henne.
Når det kommer til Romeo/Julie teorier så er det nok Even sitt liv vi skal bekymre oss for, bare håper Julie Andem har skrevet en god slutt...

39
Heia Even

Gode refleksjoner og teorier...

40

Tror alle disse teoriene om at Even har en psykisk sykdom bare er tull. Han er bare annerledes enn Isak - alle mennesker er forskjellige.

41
Svar til B

Så feil kan man altså ta

42

Det er vel akkurat det som skrives over her?! At det finnes mange "normalvarianter", men man skal ikke legge skjul på at noen mestringsstrategier er bedre enn andre? Psykisk sykdom er en enorm paraply som dekker alt fra lette depresjoner/sorgreaksjoner/angst, til tunge medikamentkrevende diagnoser. Jeg tror på ingen måte det er snakk om personlighetsforstyrrelser, dobbeltdiagnoser ol, men at det er noe som skurrer tror jeg de aller fleste av oss er enige om nå...

43
Elin

Synes dette er så gode refleksjoner!

44

Holy dette er i en klasse for seg sjæl. Sjukeste teorien

45
Yrja

Hvem skal gå i pride paraden 2017?! Jeg regner med de fleste som kommenterer her er hetero, og mange kommenterer hvor godt Jonas tar det nå Isak forteller at han er forelsket. Vis at dere vil ta det på samme måten ved å stille i paraden, gjerne under en fane med "stolt venn av en homo!" Eller kanskje vi skal skrive "skamløst stolt av Isak og Even!" En oppfordring fra meg at dere viser verden det dere sier i den tråden her. Det vil utrolig mange sette pris på! (Eskild også! ? )

46
Bifil jente ???

Jeg håper på å være med på det, hvis jeg er ute av skapet til da. Jeg har ikke sakt det til noen, unntatt bestevennen min. Det som er problemet er at jeg er redd for at jenter på trinnet mitt begynner å unngå meg fordi de tror jeg kan like dem......

47

Jeg synes det er så trist å lese at du er redd for at de tror du liker dem bare fordi du er bifil.. På lik linje med heterofile så liker ikke hver jente alle jenter de ser, og det gjør ikke alle gutter heller❤️ Om du føler de tenker sånn så kan du gjerne fortelle det også. Jeg som heterofil jente liker selvfølgelig ikke alle gutter jeg møter og sånn er det bare❤️ Lykke til, du kommer ut når du er klar!

48
Niclas H

Jeg stiller opp akkurat der jeg vil, når det måtte passe meg, og ikke deg. Slutt å bestemme over hvordan andre skal tenke og skal gjøre! ;.)

49
Malacay

Selv kommer jeg selvfølgelig til å gå i paraden. Før mente jeg det var meningsløst, jeg har det jo bra. Så fant jeg ut at det ikke bare gjelder meg. Pride er for alle, men nok viktigst for de yngre. Så ja, jeg kommer.

50
?️‍?

Jeg skal på pride uansett utfordring eller ikke ..... Gay af?️‍?

51
Skap

Jeg blir nok ikke å gå i paraden med det første eller andre, pgr angst.?
Men etter å ha sett klippet flere ganger får jeg lyst til å komme ut av skapet selv om jeg ikke har hatt følelser for noen på flere år?

52
My best ❤️

Stolt av og glad i bestevenninna mi. Har alltid vært. Ikke fordi hun er homo. Men fordi hun er hun. My best ❤️

53

Det var en utrolig bra oppfordring!

54
Endelig!

Når er det?? V

55
Oslo Pride

I 2016 er festivalen fra 23. juni til 2. juli. Paraden er lørdag 1. juli.
Alle er velkomne og alle våre arrangment er gratis.
??❤️?????

56
i 2017 altså ?

???

57
Paraden

Pride uka pleier å være siste eller nest siste uka i juni. Paraden går lørdag formiddag om jeg ikke husker feil.

58

Jeg støtter mine homofile venner, søsken og søskenbarn. Føler jeg ikke jeg trenger å gå i en parade for å fortelle verden at jeg gjør dette. Selv om jeg jeg liker den, og blir glad av den.

59
Lotte

Nei, du trenger ikke (for egen del), men for alle de Isakene som ser at -så- mange heteroe går i paraden, så betyr det veldig, veldig mye. Kanskje gjør det det lettere å komme ut av skapet.

Jeg kom ut av skapet for noen få år siden og jeg ble rørt til gråt av paraden, særlig da jeg så en fin gjeng mødre med plakater hvor det sto "stolt mamma til en homo" på. De mammaene var grunnen til at min mamma fikk vite mer om sin datters kjærlighetsliv.

Jeg røres ennå langt inn i hjertet når jeg ser de utenlandske homofile i paraden, som må gå tildekt fordi det er ulovlig å være homofil i deres land og kultur. Men de stiller opp, de viser at de eksisterer! Det er sterkt.

Paraden kan virke som bare tant og fjas, men den er viktig! Utrolig viktig. Alle mine skeive venner drar for å se eller være med i paraden, hvert år!

60
Engel

Prideparaden lager show i byen...også for oss hetro. Gøy å delta. ...men jeg setter stor pris på at SKAM minner oss om at det ikke bare er stereotypiske homofile..

61
stolt venn av en homo??

Stolt venn av en homo? (som om det er derfor man er stolt av en venn?)
hva slags ting er det å si, blir nesten litt provosert, tror du Jonas tenkte det når Isak fortalte det til han eller. tror du det forandrer Jonas til å tenkte, "solt venn av en homo" fremfor å skrive "stolt venn av Isak?" Er ikke det litt av det som er vakkert med Jonas sin reaksjon, at det ikke handler om at Isak er noe annet en forelsket i Even. Hvorvidt han av den grunn kan kategoriseres som homo eller ikke virker ikke å bry Jonas, det er bør eller ikke noen!
Jeg stiller gjerne opp på pride2017, men ikke for å støtte kun homofilie, for å støtte det faktum at man må kunne få elske de man vil. Ikke for ¨å putte et label på det.
Hade kategorisering og HEI kjærlighet! hadde alle brydd som like lite som Jonas når det kommer til å kalle det for noe annet enn kjærlighet, hadde det vært lettere for oss alle. (jeg er selv sammen med ei av samme kjønn, hvis det av en eller annen trist grunn skal gjøre meningen min mer akseptert)

62
Men?

Jeg syns du har mange gode poeng om Stolt av... Samtidig så heter hele paraden akkurat Pride. Handler ikke det om å være stolt av den man er, uansett hvordan, og de man elsker, uansett hvem?

63
Yrja

Jeg skjønner veldig godt hva du mener. Det er jo dette priden handler om! At det ikke har noe å si hva man er. Samtidig er det nå engang sånn at paraden og pride setter fokus på skeive, bl.a tydeliggjort med regnbueflagget (og et panflagg som har kommet de siste årene). Kanskje bør fanen være noe å la "kjærligheten er for alle". Poenget var å vise at man støtter de som kommer ut av skapet, for det finnes fremdeles et skap i 2016.

64
"Stolt venne av en homo? svar

Det har vært viktig med pride, og håper engang i fremtiden at fokuset ikke trenger å være på skeive, ser nødvendigheten av det nå, men at det i fremtiden ikke blir en slikt behov samme måte! Tror vi er veldig enig, er bare lei av det å bli kalt noe på grunnlag av hvem en liker. Det er forhåpentligvis den veien det går :)) Likestillig for alle begynner med at alt blir sett på som like normalt. (med slike reaksjoner som Jonas, kan veien bli kortere å gå)

65
Blir lett med på pride 2017

Har bare vært beskuer av pride, fordi jeg ikke føler jeg har hatt noe fane å gå bak. Går lett bak en skamfane! Godt tiltak. Håper det virkelig blir noe av. Fordi det tror jeg og mange flere hiver seg på. Og igjen viser også hvor toleransebyggende denne serien er! Ja til kjærligheten! ?❤️???????

66
Hva med

å lage et banner hvor det bare står feks; "Jeg er for kjærlighet uansett kjønn". Eller "kjærlighet er for alle". Eller "what's sex gotta do with it?"

67
Jeg tar med!

Godt innspark!

68
Ok, I will:-)

Godt poeng, har aldri gått før, alltid tenkt at det sikkert er uproblematisk å komme ut nå i 2016. Men denne serien åpner virkelig øynene. Will do!

69
Skeiv

Dette gjorde at hele året er reddet! Skulle ønske jeg hadde ett sånt forbilde for 20 år siden, men er så utrolig glad for at de unge har det nå! Og Jonas er vel kompisen alle skeive skulle ønske at de har, tenk at vi har kommet så langt!!! ???❤❤❤

70
Lonely slow learner

Bifil, panfil, homse (lesbisk, trans) eller ikke, Jonas er den (fordomsfrie) kompisen alle trenger. Og Isak bør være et forbilde for alle. Det sentrale er å være seg selv -uansett.
Hadde jeg visst dette for 20 år siden, ville livet mitt vært et annet...

71
Dette trengte vi!

Flere likes enn noe annet klipp noen gang!!!!

72

Det er vel fordi alle likes på kommentarer og eldre klipp kommer med ... så litt misvisende men for all del flott skue ?

73
SKAMalyse

Yep, alle ville vel se regnbuehjertet. Men det er fortsatt en god del igjen på kommentarfeltet. Siste klipp i sesong 2 står notert med 1117 kommentarer og 22891 likes....

74

Husk at siste klipp i sesong to var nettopp det: siste klipp. Og det er et halvt år siden. Dette er midt i sesongen, nå åttehundreognoen kommentarer, og 35000 likes, i løpet av et døgn. For å få noe forvarsel om regnbuehjertet må man inn og lese kommentarene, og tror du ikke de som gidder å lese kommentarer gjerne liker klippet godt? Om det er likes her på grunn av nysgjerrighet, tror jeg svært få av dem er til tross for at den som har gitt en like mislikte klippet. Tror denne responsen er helt genuin, og ELSKER at det er dette Skam feirer med regnbuehjerter: ikke noen milepæl i det romantiske plottet, men dette enkle at Isak tar kontakt, snakker med en venn når han har det vanskelig, og møter en venn som er interessert ham, ikke i kategorier. En fest av et klipp, det fortjener hver eneste kommentar og hvert eneste hjerte.

75
Likes

Dette klippet har allerede 29525 likes da. Bare noen timer etter det er lagt ut...

76
?????

Over 50.000 nå

77
Ekstra

Ikke noe ekstra klipp i kveld. Men Jonas ble invitert til fest i morra! Hvem gleder seg!?

78
Ekstra hvad?

Hvor har du hørt noget om en fest??? ??

79
Tlf samtalen

Hør hva som blir sagt i tlf samtalen Jonas fikk. Der ble det nevnt noe om en fest i morgen

80
Celia

Telefonsamtalen Jonas tar i klippet;) Den som ringer snakker om en fest imorgen, men at det er litt langt borte, så Jonas vet ikke heeelt om han gidder å gå :p

81
Ekstra

Jonas får en telefon med invitasjon til en fest når de sitter og spiser kebab. Da sier han "i morgen?" og spør hvor festen skal være. Tror han sier noe sånt som "vet ikke om jeg gidder å dra så langt for en fest".

82
Ny twist?

Kommer de til å gå begge to? Og så finner de ut noe om Even mens de er der? Kanskje han fyren fra videoen er der?

83
wiktoria

holy shiiiit der er jo over 22k likes ?

84
Nååå veit je det

Nå har jeg skjønt greia til Even. I det siste klippet hvor Isak og Even snakket sammen sier Isak til Even : jeg har bestemt meg for at siste jeg trenger i livet er psykisksyke rundt meg (gymgarderobeklippet) i det neste klippet (prise med Eskild) har Even ombestemt seg. Kanskje Even er psykisksyk og vil beskytte Isak (mulig han har en slags vandrende personlighetsforstyrrelse eller et eller annet)

85
Samme tenkte jeg!

Også siden vi ikke har fått vite hvorfor Even plutselig byttet fra Elvebakken til Nissen siste året.

86
Theory

This is by no means my favorite outcome, but sometimes I think Even could be an imagination of Isak. He has a history of mental illness in family from his mother, and Even seems to appear and disappear like a phantom, almost like a Fight Club-Tyler Turden. Of course it would be odd if all his friends would play along with it just to protect his feelings, but if we only see things from Isak's perspective, he could just skew reality until it somehow all fits together. The underlying cause being mainly that he feels isolated with his sexuality and his mind tries to come to terms with it. Anyway, I hope it's not the case, but with mental illness looming like a second topic over this season I wouldn't rule it out completely. Hopefully it all leads to a happy ending in any case.

87
that makes SO MUCH sense!

That totally explains that Isak's friends saw Even when he came to give Isak(Jonas technically) his hat back! Or that Even, Isak, Emma and Sonja has had several conversations together! Or that Jonas guessed "the guy from Vilde's revue group" in this clip. Nah, theories are nice and all, but sometimes you just have to look at if for what it actually is. In most cases, I don't think mental illness leads to hallucination. You don't have to make it insane for it to be relatable. Most people struggle with the "simple" things like anxiety and depression.

88
Nope nope nope

Don't forget that this is a series made for 15-16 year olds... and the problens Isak is facing are supposed to be realistic and relatable.

89

I really doubt Eskild would have had an imaginary conversation with Even in the apartment that he then chose to tell Isak about.

90
Dude

Seriously?

91
the difference...

between Norwegian and intl fans... our theories are too dramatic for this show, give yourself a break lmao guys

92

Vandrende personlighetsforstyrrelse?

93

lol velkommen etter

94
Kdkhshsj

Akkurat det har jeg tenkt på å. Når man ser på klippet, så får Even på en måte et blikk når Isak sier det, og etter det ombestemte han seg og ble helt rar.

95
Ibid

❤️ Så bra ja! Tror det ordner seg mellom Even og Isak nå ?

96

hadde vaert kult om dere hadde lagt noen bloopers ut!!! 😉

97
Nei, uenig

Jeg tror ikke det er noe lurt. Nå virker Skam så ekte. Bloopers vil gjøre at man blir obs på at det bare er spill.

98

Når hele SKAM er over da.

99
Falsk

Det virker falskere enn forige sesong

100
Serr

What? Jeg syns angsten i sesong 3 virker mye mer ekte enn kjærlighetshistorien i forrige sesong. Klippet Hjernen er Alene var jo helt nydelig. Jeg har aldri sett homofil nyforelskelse på film som virker like realistisk som her.

101
Kjærlighet

Det er jeg helt enig i. Kjærligheten mellom Noora og William ble så ekte framstilt - at det var veldig mange som lurte på om de var forelska i virkeligheten også

102
4 timer senere...

16 000 regnbue-likes

103
Hvor var du ...

... da dette ble det mest likte klippet i SKAM?

104
Jeg var....

på et sykehus i sør-Kina etter å ha blitt dopa ned på bar .-. Minneverdig med andre ord....

105
In front of my pc

Som alle andre: Klistret til skjermen, ute av stand til å fokusere på annet enn Isak. Høsten 2016 - den gang produktiviteten i Norge gikk drastisk ned pga en fantastisk tv-serie

106
Når du oppdaterer kontinuerlig

Ikke av utålmodighet, men fryd over hvor fort regnbuehjertene øker

107
Regnbue

Det er alle hjerterne !! Også fra de andre klip ! <3 Vildt fantastisk

108
Gutt

Jonas er en god lytter. I tillegg bruker han humor for å gjøre Isak trygg.
Jeg skal lære av dette.

109
Jeg ler høyt!

Av de som kommenterte i går at prat med Jonas skulle være kjedelig. Ahahahaha! Fineste klippet. Alle de nydelige ansiktsuttrykkene underveis. <3

110
Stolt ??

❤️????

111
Så herlig!

Det løser seg, Isak! Det var ikke noe stress å fortelle Jonas om Even, og endelig får du snakka om dette til noen. Han er din beste venn, og det beviser han ved å si: «han må slå opp med dama si, ass». Og så fin tegning! Even og Isak i et parallelt univers med kardemommesmørbrød! Smelt...

112
Jonassen

Han sier vel også underforstått at Even må slå opp med dama si når han driver å sender Isak tegninger. ?

113
Alias

Jag kan inte andas efter att ha sett det här! ❤

114

takk for at du endelig åpner deg isak <3<3<3

115

D komme regnbue hjerta vis du like min kommentar og?

116
Nameless

Tror du er den smarteste personen på lenge. Så mange likes altså! Og så lett!

117

Det gjør ikke det

118

Jo d gjør d

119
Amalie

Det varmer såå mye å se det hjertet!

120

Regnbuefarget***** fml

121
Endeliii

Hvor dejligt for Isak, at han endelig kom ud med det! Elsker at Jonas bare er så cool!
Man bliver så glad inden i efter det klip!!

122
Lilja

Da var det kanskje ikke så gæli, likavel, da

123
Ingrid

Dette er det fineste klippet jeg har sett på lenge!

124
Jonas4president

Er det nå Isak skal sende en seinfeldt-meme til Even som sier DU MÅ SLÅ OPP MED DAMA DI

125
#Evenmåslåopp

Ja, Isak kunne tegne et bilde av to parallelle universer og gi den til Even. Det første viser bare Even og sier at han ikke slo opp med Sonja mens det andre viser Isak og Even sammen og sier at Even har slått opp med Sonja 😉

Men dette vil ikke være en god måte å prate med Even på. Bare morsom idé 🙂

126
JULIE ANDEM FOR PRESIDENT

HAHA nå lo jeg godt. ja, det synes jeg han skal!

127

Jaaaa og Herlige JONAS. Måten han reagerer på... duuu så deilig at isak fortalte han om Even. Jeg har gledestårer i øye.

128

Ja! Så fint! Og det kommer til å ordne seg for Isak og Even ❤️❤️❤️??

129

Jaaaa <3 Endelig. viste vi kunne stole på jonas

130
Toodeloo

❤️ JONAS ❤️

131
Åhhhh ❤️❤️❤️

Endelig smiler han igjen ?
Kunne ikke vært bedre klipp ? Både Jonas OG Even (tegninga) ❤️❤️❤️❤️❤️

132
Angel

Finally! og selvfølgelig tog Jonas det rigtig pænt, og naturligt. Det kunne jo ikke have gået bedre 🙂

133
TAKK JONAS

du er fader en rå kompis
takk

134
For en venn

Elsker Jonas!

135
YES!!!

Beste episoden EVER!!! Endelig!!

136
Noni

Jonas <3 🙂

137
ENdelig

JONAS ER DEN HERLIGSTE FYREN JEG HAR SETT PÅ MANGE ÅR ASS jeg lever for dette klippet

138
endelig!

ååå, blir så glad over at jonas tar det så lett

det er sånne venner man skal ha, så bra at isak har en som forstår han:) ikke så lett å komme seg ut av skapet for vennene sine. this is how you do it. this is why I love skam.

139
Christina

Endeliiig <3

140

ENDELIG!!! ❤️ Jeg er så glad Isak har Jonas!!!

141
Hanna

Alltså jaaaaaaaaaaa!

142
Vilde

Ååå kanskje det ordner seg mellom både Isak og kompisene og Isak og Even nå, det hadde vært helt perfekt! Og Jonas er eevig snill og tolerant, vil bare klemme dem alle sammen <33333

143

Det kommer sikkert flere/andre type problemer, er jo en stund igjen av sesongen. Men nå har Isak Jonas, og er ikke alene :). Og forhåpentligvis kan Isak og Even begynne å finne ut av ting også <3

144
First

First!!

145

AAAAAAAAH!!!! <3

146
Madde

Åhhh jonaaaas<3333
Kan ikke alle/flere gutter være som deg?<333:'((
Er så lei av gutter med fordommer...

147
Hektine

Jonas in my heart!!!!

148
Stine

Tenk at noe så vanskelig, skulle være så enkelt 🙂