Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

473 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Mjau

2
Andrine

Nr1

3
MINOO

hoppas att even gör något imorgon. verkligen.

4
Maja

NEEEJ! Du ska svara nu innan det blir för sent ?

5
Titti

Det tenker jeg og Maja. Svare før det er for sent.. ?

6
hmf...

Hvis Isak kan vente en uke kan jammen med Even vente litt også!!!

7
Knæhøj karse

Der burde komme ca et 7 minutter langt klip i morgen!! Håber det er noget godt

8
Skuffende

At de har ændret det igen fra 25 til 20 minutter… Ærgerligt med så korte episoder ? Nuvel, men så må klippet jo bare være endnu bedre og endnu mere effektivt.

9
Kuli

Er enig med Eskild i at det er Isak sin tur å være litt "uoppnåelig", men jeg savner Even sånn ❤️?

10
Isak da!!!

Som om Eskild har vært noe lucky in love so far???

11

Neiii! Argh! Drit i å spille kostbar. Send et enkelt "savner deg" til Even, så blir alt så mye bedre. Kostbarleken er det dummeste påfunnet ever.

12

ja..enig med deg her. For slik situasjonen nå er, og etter denne lappen der Even skriver at han savner isak er det jo ingen hjelp i å spille kostbar bare for å gjøre det liksom. Isak er jo skikkelig forelsket i Even og derfor skulle han jo i allefall sende en melding om at han savner han også. så fikk no tiden etter vise hva som ville skje. Hvis no even er litt i tvil om hvordan Isak tenker om han,kunne det jo være godt å få den meldingen... jeg savner deg også. men jeg håper jo og tror kanskje at de treffes i løpet av Fredagen og da tror jeg ikke Guruens råd, stopper Isak. Det å spille kostbar har ikke altid gitt ønsket resultat i kjærlighetslivet, bare så det er sagt... 🙂

13

Bedre å vente litt med å skrive noe mer enn å måtte vente enda en uke på en ny tegning som svar. Dessuten virker det sannsynlig at Isak vil ta kontakt etter det han (antageligvis) finner ut i morgen.

14
Måka

Tror jeg og.
Fyfaen som jeg grugleder meg til i morgen.

15
Iiih

Hva må Isak ofre for kjærligheten? (I 2016, ref Nooras kommentar i Ingen lever lykkelig alle sine dager)

Min spådom er det han har fryktet å miste til nå, nemlig vennene. Bekymringen har vist seg helt grunnløs for den årsaken han tenkte på. Det var ikke noe problem å komme ut som homofil. Men nå (og antagelig på grunn av nettopp det) tror jeg Isaks rolle i Evas og Jonas brudd i sesong en kommer for en dag. (Kanskje fra Emma? Jeg tror ikke hennes rolle i fortellingen er utspilt.) Og det tro jeg ikke blir like pent.

16
Måka

Nei.
Nei.
Nei.

Det er sannsynlig at det kommer for en dag på et dumt tidspunkt. Og allerede nå er Isak blitt utrolig mye eldre (han var jo så barnslig i starten) at det er som om den som spredte de ryktene er en annen person. Om det blir oppvask nå så lenge i ettertid blir det grusomt.

Men jeg vil ikke at det skal skje.
Ikke faen!

17
Fra en av gruppene

For bra til ikke å deles her:

"Julie Andems nye Fritt ord-støttede slow tv-serie skal hete "Varig nedsettelse av emosjonell funksjonsevne minutt for minutt".

18
Iiiih vol. 3

Hvilken benk satt Jonas og Isak på sist fredag? Var det ikke selvsamme benken som Isak og Eva satt på da han visstnok var helt ærlig med henne i sesong en?

Jonas sitt spørsmål sist fredag: Er det meg? Kan få en helt annet enn spøkefull klang....

Tidligere denne uka postet Jonas et bilde på instagram. Av Isak og Jonas photoshoppet inn i albumcover til Simon og Garfunkel. #1 Dette er en repost fra Isaks instagram i *sesong en*! #2 Simon og Garfunkel hadde major fallout...

Er alt dette en gruoppvekkende brødsmulesti kun for å skape forvirring, eller er det typisk Andem med frempek som se ut som de betyr noe helt annet samtidig. For tilfeldig er det Hvertfall Ikke!

19
Iiiih nok en gang

Men hvordan kan vi ellers få Isak og Even sammen omsider, og samtidig nok nervepirrende fremdrift i historien til tre hele uker? #isakogevenNÅ

20
Jeg tror

At det Isak må ofre er at han må tenke annerledes rundt psykisk syke - inkludert sin mor. Han må være villig til å utfordre menneskesynet og verdiene sine. Og det er bra!

21
Grugleder indeed!

Det vi tror skal skje på fredag pleier som oftest vise seg å være noe annet enn vi først forventet. Nå ser det ut som om alle piler peker oppover og det er meget klart hva som ligger i kortene for fredagen. Men jeg tror i morgen er den dagen vi skal få den krappeste usvingen av alle.

Bill.mrk. "Har googlet kurver over dramaturgisk utvikling."

22

Redd for det..

23
Elias

Kjære Bill.mrk. "Har googlet kurver over dramaturgisk utvikling"

Jeg kan berolige deg med at vi nokk ikke får den grusomste av alle dramaturgiske vendepunkter: Hovedpersonen blir tatt livet av mitt i historien ( Hitchcock´s "Psycho" red.anm.).
Derimot skal vi ikke se bort fra att Isak kan få en innsikt av Oidpus-lignende dimensjoner, sett fra en forelska 17-årings ståsted vell å merke.

24
Neida!

Har INGENTING tro på at noen dør. Men et eller annet gigantisk og uventet sjokk forventer jeg.

Bill. Mrk. Vet også at jeg ser en serie for 16 åringer på NRK.

25
Måka

Ja. Nå er det tidspunktet hvor vi kan forvente den siste "dette kommer til å gå gæli"-krampa".

Men jeg vil ikke. Jeg vil at dette skal ordne seg nå, og at Isak og Even går hånd i hånd og knytter de siste plottrådene de siste tre episodene.

Very likely.

26
Hehe!

Jeg også. Men som du sier. Very likely.

27

Nej nej nej, ikke være kostbar, kommunikation er sådan en god og rar ting.

28

Selv guruer kan ta feil, Eskild. Det tror jeg du gjorde sist, men her har du helt rett.

Gleder meg til i morgen!

29

Hva er vitsen med å spille kostbar i dette tilfellet, eller ever egentlig. De må ha en god samtale, kommunikasjon er tingen.

30
❤️?️‍?❤️

Løv på Eskild?

31
❤️

Herlig at han nå åpner seg og ber om råd og støtte. Bra han har Eskild i dette her. Ville nok ikke føles så naturlig å spørre gutta til råds foreløpig.

32
Eskild er best!

Love love loooove Eskild! Han må få egen sesong!

33

Det må være en spin-off serie i så fall. Han går jo ikke på skolen med de andre, og er i en annen aldersgruppe. 🙂

34
Trude Lutt

First?

35
Neiiiiiiiii

Eskild - Even aner ikke hvor han har Isak nå. Han trenger ikke spille så kostbar!

36

Isak takket jo for den forrige meldinga. Som Even ikke svarte på. Jeg tror Even vet godt hvor han har Isak, rett i lomma!

37
Even har ham ikke i lomma

Men i hjertet! <3
Eller, han har jo kanskje det også da, men det vet Even faktisk ikke. Bare vent og se.

38
Men..

det er jo faktisk Evens tegninger, der er i lommen på Isak og inden i skabet...
Først slår Even skabet op hos Isak, og så falder tegningen fra Even ud af skabet. Tilfældigt?
Jeg tror, at Even gerne vil ud af skabet sammen med Isak ("Jeg savner dig" - "Skriv en melding.."). Isak har aldrig skrevet eller gjort noget romantisk over for Even. Det vildeste, han har gjort, er at skrive "henge?" Nu må Isak være regissør.

39

ja, du har rett i det du sier. Han har dessverre ikke sagt eller gjort noe direkte"romantisk" til Even, men svarte jo ja, da Even spurte om han kunne få være sammen med han på rommet for evig..også det som Isak sa om det å ha psykisk syke folk rundt seg, kan jo ha gjort det til at Even er litt usikker på hvordan han skal gå frem. Men han har gitt Isak små beskjeder og sier jo at han SAVNER HAN. Tenker at Even nå vil at Isak skal være litt Regisør i sitt eget liv. Isak er skikkelig forelsket i Even og burde sende melding omgående og ikke spille kostbar.. tror nå jeg. Ikke la det gå så lenge at det blir for sent... hjertet mitt tåler ikke det.

40

Isak har vel ikke egentlig sagt med ord hva han vil? Even har skrevet ting som "du er digg", "savnet deg" etc, mens Isak svarer med "fin tegning" ...

41
ronja

OMG EG ELSKA ESKILD

42
SuperÆrligeJenta

Hvem gjør ikke det? Ingen jeg har hørt om hvertfall.

43
awww

hahah dette er bare så goals i can't EVEN

44
nei e kommentera ikkje for fort -.-

Eskild e skjønn dåh <3 Sjølv om eg absolutt heiar (ship ship ship) på Isak og Even så;
YOU GO ISAK BBY :3

45

Aww, dette var jo søtt

46
Gjest

<3 love eskild

47
Eskild

Din jævla GJØK!

48
Eskil hakke peil

Er dette en film fra 30-tallet der damene skulle spille kostbar??? Ærlig talt, grow up eskil!!!

49
Svar Even!

Jaa! Isak må svare nå med en gang!

50

Eskild?

51

Drit i å spill kostbar for pokker!!! Send Even en SMS om at du savner han også, og be han ta seg en tur.... vinner ikke noe på å spille kostbar nå... Even strekker ut en hånd på sin måte - nå må Isak gripe den. E❤️I

52
Ta regi, Isak

Even har dame. Burde kanskje slå opp med dama si først? Så er det tid for å snakke sammen og bli kjent. Isak vet jo knapt en ting om Even. Sånn er det å være forelsket, I know, men likevel. Ta regi, Isak.

53
Men men

Isak har jo strukket ut hånden så mange ganger! Redd for at han blir tråkka på igjen...

54
Dama

Strukket ut hånden?! Han har jo bare hengt med på alt... Det er Even som har pusjet greia deres framover med å fortelle Isak at han liker han! "Du er digg", "Du er deilig når du sover", "Savner deg" og ikke minst i Pause-klippet der han snakker om å være sammen! Hva har Isak sagt eller gjort for at Even skal forstå at han liker ham? At han er seriøs?!
En enkel mld med "savner deg også" hadde vært innafor, syns jeg, trenger ikke være mer. Men gi litt, så får man se, da, om Even også er like seriøs. (Vet jo at han er det, da!!)

55
Ikke enig

Isak som meldte Even etter at de nesten kyssa på revyfors. Even hadde planer med dama. Isak som ringer og melder Even desperat i tre dager etter at de hang ut på rommet hans, mens Even først dukker opp på onsdag. Isak melder Even på OD dagen, spør om de skal henge og Even sier det går for fort. Even gir Isak tegning, Isak melder men får ikke svar på en uke. Even har oppsøkt Isak, ja, men utenom den gangen i kantina har Isak vært med på alt fordi han er kjempeinteressert. Even har holdt igjen, han har helt sikkert en god grunn, og jeg heier på dem, men Isak er den som sitter igjen med skjegget i postkassa hver gang, hvis man kan si det sånn...

56

Isak har prøvd å kontakte Even flere ganger og spurt om de skal henge osv men ikke fått svar...

57

Sist Even prøvde å si noe "in person" stakk Isak av. Ikke noe rart det slik han hadde det da. Men det var altså siste gang de møttes... Etter det har Even sendt to tegninger og (av en ganske eller annen grunn) ikke svart på melding... Lurer på om det er bedre å prøve å oppsøke ham (feks i helgen) enn å sende ny melding nå? Men de trenger å få snakket sammen!

58

Hater spill. Æsj!
Nå blir det drama.
MEN det ordner seg til slutt!
Isak må bare være Isak.
Even må være Even.

59
Spill

Kanskje det, men du blir sikkert også litt mindre ivrig når den andre er veldig ivrig. Sånn er vi bare.

60
Skamtastisk

Så får vi se hvor lenge denne kostbarheten varer... Fram til morgendagens Elvebakken fest kanskje??;))

61

Tror ikke Even er på den festen.. (tar gjerne feil altså). Men kanskje Isak (og vi) får vite noe mer om Even?

62
Jeg er best

First thooo xo

63

Nej...send den sms NU!!!

64

Bra han spurte Eskild om råd! Nå er det din tur til å spille hard to get

65

... så han skal bare fortsette og vente og håpe at Even kontakter ham igjen ...? er det ikke bedre å prøve å ta litt kontroll/initiativ selv og prøve å få noen svar?

66
Jupp

Sanne ord som blir skrevet her altså isak er en uskyldig kattunge

67

Men han trenger ikke å bare være en uskyldig kattunge som følger etter Even. Han begynner å få litt mer kontroll på livet sitt nå, har vennene sine rundt seg igjen og tør å innrømme for seg selv og andre hva han vil. Tror han snart er klar til å ta litt mer initiativ i forhold til Even også, for å finne ut "hva som er greia deres".

68

1st 😀

69
Jaaaaa??

Make him work for it?

70

Well so far Even has taken almost all the initiative in their relationship .. until suddenly he didnt... Isak has a new confidence about himself now, and friends to support him if things doesnt go well. Its time he also work for what he wants - which is being with Even. He doesnt have to just follow..

71
OMG!!!

Agreed!!!!! Work for what you want!! And Even wants Isak!

72
Dårlig råd

Som vanlig fra Eskild!

73
prøver å se sammenhengen

I den siste episoden med noora og eskild i leiligheten hadde eskild en t-skjorte med jesus på korset på seg. I begynnelsen av denne sesongen hadde isak på seg den samme t-skjorta.. hva skal det bety?

74
Den Jesus t-skjorta

Jesus t-skjorta har gått på omgang nå.. I grunn så er hele garderoben til Isak bestående av leftovers fra Eskild og Jonas. Virker ikke som at Isak har vært hjemme å henta mer enn høyst nødvendig siden han ble henta inn av Eskild den natta da han var full og ikke ville dra hjem. Minnes fra første sesongen at Noora ba Eskild bruke gaydaren å sjekke ut isakyakis insta, eskild var snar med å si at Isak ikke var homo, men det var lett å se på ansiktsuttrykket at han ikke snakka sant. Og i andre sesong når Eskild hadde latt Isak sove i kjellerboden var det Eskilds sengetøy han lånte, forresten d samme som han bruker nå..

75
Creepy nattbord

Gay (guru) statement!
er jo Eskild si T-sjorte i utg.p. har den på i s2ep1 "Strong and Independent"

76
Har stussa på det samme.

Og Even lånte den i Hjernen er Alene-klippet.

77
dansken

Ja, den har jeg også luret.
Hvad betyder det?

78
Jonna

Jaaa mak3 han jobbe for that booty

79
Haha

Haha åh Eskild och Isak ?❤️ Så underbara

80

Hey baby jesus

81
Lyt ikke til Eskild

Nei, Eskild er ikke gurun din - skriv nu bare den melding! Du savner også Even!

82
Translator McTranslate

-Yo
-Hey baby Jesus
-Got a new drawing from Even. With an answer on text i sent. Sort of.
-What did he write?
-That he misses me.
-Hm, maybe your Guru is wrong?
-Who is my Guru
-Don't hurt me
-But should I answer? and in that case what?
-I think you should let him wait for you now, join his little game.
-But he gave me a drawing?
-And it took him a week. Be a little "hard to get". I know you'll nail it.
-OK
-You know you are my little godchild now right
-No i'm not
-Yeah you are. A cute little godkitten.
-Bye Eskild

83
THANK YOUUUU!

I wish the show would go on forever. because i have a feeling Eskild is in love with Isak.

84
Thank you!

Eskild is funny!

85
Thanks

Love the username, stick around please, buddy!

86

Søde, søde Eskild, du giver simpelthen verdens dårligste råd! 😛 Isak, ikke lyt til ham!

87
Too cute!

Aww, søteste samtale ever.

#fadderkatteunge

88
Olivia

Good advise from the Guru haha love Eskil. I agree 100%

89
Bruh

Kommer her for å lese kommentar men det er ingenting her

90

hvis even er på den festen med hun sonja kommer klørne ut og da er det ikke isak en liten uskyldig kattunge lenger altså

91
Ikke hør på Eskild!

Skriv at du savner ham også Isak!!!!!! Even og Isak ass! Verden er et bedre sted på grunn av disse to, dersom de får hverandre tilslutt! La det gå rette vei! ???❤️

92
Men men

Men Even vet jo at Isak venter! Han er jo helt klart ikke klar enda! Noe annet må tydeligvis skje, det holder ikke at Isak skriver til Even.

93
Hvordan

vet Even at Isak venter?

94
Sille

Feil Guru. Ikke noget med at spille kostbar. Nu skal der hookes.

95
Charlotteponny

La meg finne meg en Eskild her i livet! ❤️ Eg vil være hans fadderkattunge!

96
Henning

Bra Isak setter grenser på Eskild. Håper han følger sitt hjerte på hva han skal gjøre!!

97
Eskild er herlig!

Er bittelitt enig med han og på en måte - kan være lurt av Isak å vente litt ... La Even få kjenne godt etter liksom. - - - Eller ... herregud det her tar på ass! <3

98
Eskild

Alla borde ha en Eskild i sitt liv!

99
Eskildlover

ESKILD?? Får faktisk en straight jente til å føle seg som en gay mann,, really!❤️❤️