Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

290 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Amalie

Omg først

2
Omg nei

Skam-redaksjonen slipper ikke sånne teite innlegg først i køen. Det vil bare ødelegge kommentarfeltdynamikken. Just get over it already.

3
Åå

Eskild <3

4
simon

first

5
Monica

Gudskjelov!

6
Madde

Beste Eskild!!!

7
❤️

Gode Eskild som stiller opp når det trengs ❤️

8
Tove

Eskild to the rescue <3

9
Eskild

Bra han har Eskil å prate med ?

10
Dust

Wtf, do you even watch?

11

Ja godt at Isak ikke er alene nå.

12
Skamtastisk

Etter stormen skinner solen. Du skal se det ordner seg, Isak.

13
Monica

Nå må Eskil stille opp og være god guru!

14
Guru meg her og der

Dropp even! Ikke noe vits i å være sykepleier for andre, gjør som pappa. Behold de gode minnene og gå videre.

15
Snevert perspektiv

Og plutselig får du en sønn med en psykisk lidelse.. Regner med at du åpner øynene da!

16
Min pappa var psykisksyk i min ungdomstid

Det var så j***** vanskelig. Tilslutt tok jeg bare helt avstand. Jeg orket ikke. Jeg var skamfull, jeg var redd, jeg var lei meg. Og hele familien vår, og stemningen i huse vårt ble formet av dette. Går ikke ann å bare tenke at vi gjør sånn og sånn, så ordner det seg.

Men som voksen, og med mine egne barn nå, så ser jeg alt i et annet lys. I dag evner jeg å se min pappas perspektiv oppi alt dette. Og sannheten er at han er verdens beste menneske, med verdens største følelser. Det er vel derfor han har dette problemet. Hadde moren min gått fra pappa den gangen dette sto på som verst, så tror jeg faktisk ikke han hadde vært i live i dag.

(Og ja... jeg er 30 +)

17
Du som syns han skal droppe Even!

Det eneste bra med kommentaren din er hvor tydelig i mindretall jeg regner med det vil vise seg den meningen din er. Fy søren. Ditt tap å gå gjennom livet me slik holdning.

18
Årets menneske ass

Ja Fyfaen ass. Dropp psykisk syke mennesker ut av livet ditt. Vi er bare til pest og plage for alle.

Håper virkelig ikke du har nære og kjære som sliter med noe.
Tror du Even har valgt dette selv? Jeg tror ikke han har det så jævlig bra nå for å si det sånn.
Feiging.

19

Even har ikke valgt det selv. Men velger Isak å være sammen med en psykisk syk person, så er det ISAK sitt valg! Lett er det nok ikke.
Noen mennesker takler det ikke, og man skal ikke dømme de for det!

20
#teamisakogeven

Det MÅ ordne seg mellom Even og Isak. Isak må ikke høre på Sonja, han må kjempe for Even - kjempe for kjærligheten - NÅ! Bra at Isak har kompiser han kan snakke med. La de sette jord og himmel i bevegelse for å hjelpe til med at Isak og Even forsones! ❤️

Hva skjer etter at jeg har reddet deg?
Jeg redder deg tilbake!

Even+Isak=❤️

21
Har troa på det

Esklid er ikke akkurat noen håpløs romantiker, men han har vært med Isak og Even i uka som har vært. Han har sett det Isak har sett. Han kan bekrefte Isaks opplevelse nok til at Isak tør prøve å kontakte Even igjen. For nå er det virkelig tid for at Isak trår til og redder Even tilbake. Kan ikke overlate ham til Sonja.

22
No bad guru-advising nå Eskild, hører du det!

Muligens må Eskild også møte litt av sine fordommer ifht kjærlighet nå. Han har levd tett på Isak og Even de siste dagene og la oss håpe han har fått en bedre tro på kjærligheten ❤❤ manisk eller ikke så har følelsene til Even vært til å ta å føle på, han føler det han føler på ekte for Isak. Ber og trygler om at Eskild ikke kommer med no bad guru advising igjen nå! Tunga rett i munn Eskild! Det er på tide at noen (Isak) ofrer noe for kjærligheten og blir et forbilde for alle oss andre❣

23

Eskild vill nokk være der for Isak på sin måte, ingenting er rett eller galt i rådene han gir. Han gir dem jo ut fra hvordan han ser situasjonen. Enten vi liker det eller ei .

24

Jeg håper Eskild gir gode råd til Isak nå. Og da mener jeg at han oppfordrer Isak til å være der for Even så langt det lar seg gjøre. Eskild har det med å være veldig kynisk og det er ikke det Isak trenger nå.
Even trenger Isak mer enn noen sinne, det er jeg ganske sikker på. Det kan være skummelt å stille opp for noen som er syke, men til syvende og sist er det vel få ting som er mer givende.

25

Eskild har vært kynisk om kjærlighet/forhold. Men han har også vist seg som en omsorgsfull person som ikke er redd for å stille opp når det er krise. Både for Noora og Isak (han tok ham med seg hjem og lot ham bo i boden!). Så i denne situasjonen tror jeg han kan gi gode råd, og (viktigst akkurat nå) omsorg og støtte til Isak. Er glad Isak ikke har vært alene i natt.

26
Hege

Dette!

27
Mente EVEN!!

EVEN trenger ikke Isak!

28

Jeg tror Isak og Even trenger hverandre. Eller kanskje ikke TRENGER, kunne sikkert vært mulig å gå videre og ha et godt liv alene eller med noen andre. Men de elsker hverandre og ønsker å være sammen og vil være gode for hverandre. Og tror/håper de klarer/velger å satse på kjærligheten. Selv om det ikke blir lett, og selv om det ikke er noen garanti for at det varer evig.

29
Hva som er Sundt for Isak

Er det noe bra for Isak da? Jeg tror det beste for isk er å ta litt avstand og la alt roe seg ned! Det er kanskje det beste for Even om Isak hjelper han, men jeg tror det kan slite ut Isak.. syns han skal la Sonja eller noen profesjonelle Ts seg av det

30

En god guru for en gangs skyld!

31
Eskil redder kvelden!

JAAA Isak, godt at du ikke isolerer deg nå! Isak<3Even

32

Eskild you absolute angel. take care of lil Isak <3

33
Søteste Eskild!!

Så bra at Isak har han!! ?❤️

34
Bra Isak!

Flink som ber om hjelp. Gode Eskild! ❤

35

Viktig at han ikke står alene nå!

36
Dette må gå bra ass

Herregu jeg dør nå altså jeg sitter i sengen og gråter fordi heg er så lei meg og så frustrert

37
Help is coming..

Vær så snill å gi Isak den klemmen har trenger nå Eskild! Ikke gi teite kjærlighets råd nå!

38
Guru Eskild

OK....... Eskild... We need you now. Help Isak help Even❤️ størst blant alt er kjærligheten

39
Eskild 4 prez 2020

Eskild, jeg elsker deg. Takk for at du finnes og er et fantastisk menneske

40

Hvis Eskild gjør dette enda eærre nå og sier at han må gi opp Even, da gråter jeg sånn serr .-.

41

Eskild ❤️
Er så glad isak velger å snakke med han, istede for å isolere seg.

42

Kan de som liker å foreslå at Isak og Eskild kommer til å hooke bare la være. I am tired.

43
ekte venn

elsker at Eskild ikke spør noe mer etter Isak sier det har gått til helvette men bare drar rett hjem og avlyser planer for å støtte en venn uansett hva som er galt❤️

44

Jeg har en teori!! "H
ar ikke følt det slik dom dette noensinne" Even er manisk/bipolar elns og har hitlsket! Så han har aldrifan

45
aaAaaaaaaaa

Aa

46
Jeg redder deg

-"Hva skjer etter jeg redder deg?"
-"Jeg redder deg tilbake"

Det er det Isak sier til Even på slutten. Det minner meg litt om "Mannen som elsket Yngve", men med happy ending;)

47
aaAaaaaaaaa

AAAaaaaaaaaaaaa

48

Det er avsluttnings replikken fra Dirty Dancing.

49
aaAaaaaaaaa

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

50

Fra Pretty Woman

51
Ingen kvikk fix

Det finnes ingen kvikk fix for Even. Hvis Isak ender opp med å stå bak Even i dette, så velger han å måtte brette opp ermene å stå i dritten.

52
Ikke den første i verden

for Even ville vært den første i verden med bipolar som trenger hjelp og støtte... ingen "hurtigløsning" men finnes alltid en løsning. Dess har man medisin for slikt og tror det ordner seg! Alt ordner seg!

53
#teamisakogeven

Ja! Bra at han har venner. Dette går nok bra tilslutt. Tror det blir happy ending for Even og Isak, noe annet gir ærlig talt ingen mening.

Selv om livet er tøft i virkeligheten, så finns det muligheten for at det går bra og at det ender godt. Dette gjelder uavhengig av legning, tro, sykdom eller økonomi. Nei, tenker at dette går bra - til det motsatte er bevist (i episode 10). Even+Isak=❤️

54
Huff...

Gabrielle-sekvensen som var så føkking hot, er nå bare trist. Trist.?

55
#teamisakogeven

Neida, ikke la episoden med mani overskygge alt det fine og hyggelige som har skjedd tidligere. Det ordner seg nok, skal du se. Even+Isak=❤️

56
#teamisakogeven

Neida, må ikke la denne episoden med mani overskygge det fine og hyggelige som har skjedd. Det kommer til å gå bra. Even+Isak=❤️

57
#Team IsakogEven

Helt enig->❤️?

58

Hvorfor er Gabrielle sekvensen trist? Nå vet vi hvorfor Even svarte som han gjorde når Isak fortalte om Sonja. Men fortsatt overbevist om "det er bare du som kan føle det du føler". Og "har ikke følt det slik som dette noensinne".

59
Fordi...

at han i Gabrielle-sekvensen (må ikke forveksles m hele kjøkkenscenen) prøver å fortelle Isak gjennom sangen at han ikke klarer stoppe det - forelskelsen, ja, men også manien. Han prøver å fortelle om seg selv gjennom film og musikk, men Isak tar ikke referansene. Har sett på den igjen, og jeg får en helt annen følelse av den nå. "Og bare jeg kan føle det jeg føler"?

60
MULIGENS EN TEORI!!

Jeg har en teori!! "Har ikke følt det slik dom dette noensinne" Even er manisk/bipolar elns og har hittil bare hatt ideer om ting. Som å forelske seg i noen for eksempel, når han egentlig ikke har vært forelsket i dem, men det bare har vært en ide. Derfor har han aldri opplevd å være ordentlig forelsket! Så han har aldri følt det sånn noen sinne før nå!! Even elsker Isak og denne gangen er det ikke bare en ide!❤️

61
#teamisakogeven

Jeg håper virkelig at det er sånn!!! <3

62
fotospira

skjønte det måtte være noe med Even, som feks, bipolar, da isak snakket om at han hadde fått nok av psykisk syke i sin umiddelbare nærhet (moren).. jeg tror dette handler om Isak sine holdninger til andre mennesker, han er glad i å sette folk i bås og ganske streng ifht hvordan man skal være -kanskje fordi han selv har vært så redd for å stå frem/skille seg ut. Episode 10 -Isak har gjort opp med fattern, gjenopprettet kontakt emd modern og fått et bredere perspektiv ifht mennesker! Hva Even angår veit jeg ikke ass...:)

63
Holycat

Har alt Even har gjort og sagt vært en løgn hele tiden? :(((((

64
#teamisakogeven

Nei, tror ikke det.

66
Selvsagt ikke

Han lyver dessuten ikke nå heller. Følelsene hans virker som om de sprenger skalaen og fyker avgårde helt uten å kunne justere seg etter Isaks reaksjon på hvordan de uttrykkes. Men løgn er det ikke.

67
Sonja er en idiot

Tror Even liker Isak men Sonja lyver får å få Even tilbake

68
Sonja er en engel

Sonja er ikke en idiot. Det var nok ikke tilfeldig at Even var utkledd som Gud og Sonja som engel på Halloween. For Sonja har vært en engel, som har stått i dette sammen med Even. I gode og onde dager. Det krever stor styrke og kjærlighet. Hun elsker Even. Rett og slett. Og er det en som virkelig har ofret noe for kjærligheten i 2016, så er det Sonja!
Når det er sagt, er jeg overbevist om at Evens følelser for Isak er ekte. Og det vil vi få bekreftet. Direkte eller - mest sannsynlig - indirekte. For jeg er redd dette blir trist nå. Veldig trist.

69
Når du våkner klokka ett om natta

Og blir liggende og vri deg, ikke fordi du bekymrer seg for hvordan det skal gå med dem videre. Men fordi du ikke klarer tenke på annet enn hvordan de har det nå. Isak. Alene og redd i natta, etter den knusende kommentaren til Sonja. Even, midt oppe i alt det kaoset, og uten Isak.

Og Sonja. Som kaller Evens forelskelse for en syk ide. Og som helt tydelig ønsker å såre Isak og holde ham unna Even. Flere kommentarer på at man ikke skal være så hard mot henne, reaksjonen hennes er naturlig og forståelig etter alt hun har vært gjennom med Even. Men er den virlelig det? Er kontrollen Even opplever hun har over ham bare fordi hun vil hans beste? Siden Skam er så realistisk som det er. Hva er mest sannsynlig: at Sonja ikke vet bedre, at hun virkelig tror Evens følelser ikke er gyldige på grunn av diagnosen hans? Eller sier hun det hun gjør vel vitende om at alle tegn peker på at det er motsatt, nemlig at Evens helt ekte forelskelse utløste den maniske episoden? Uansett, alt tyder på at Even trenger å reddes. Ikke fra seg selv. Ikke fra diagnosen sin. Men fra en relasjon med Sonja som ikke er sunn.

70

Jag tänker nog att båda alternativen är troliga. Sonja och Even har väl varit sammen i fyra år? Hennes reaktion tycker jag känns realistiska för någon som är jävligt trött på att älska någon hon måste ta hand om. I den situationen har hon väl börjat tro att hon alltid vet hans bästa. Kanske gör hon det! Eller så vet hon bara hans bästa till 80% och de sista 20% handlar om att Even nu plötsligt är förälskad i Isak och inte längre trenger Sonja. Men jag vet verkligen inte.

Om det blir som vi alla vill att Even och Isak blir lyckliga ihop, då är det jävligt synd om Sonja..

71
Ja, synd på Sonja

Og mener absolutt reaksjonen er realistisk. Og årsaken bak sammensatt. Men ok, det er den så innmari ikke.

72
Mathilde

Kanskje hun ikke mener det i beste mening, men folk flest reagerer på ulike måter og langt ifra alle reagerer perfekt hele tiden. Det var ikke snillt sagt av Sonja, men tror de fleste ville slite helt jævlig med å gå fra å være en ekte, elsket kjæreste til å "bare" være et trygt punkt ens partner kan returnere til når alt blir for tøft; at man ikke lenger føler seg som om man faktisk er elsket men mere er limen som holder partneren sin sammen. På et tidspunkt, tror jeg, tenker man ikke lenger over at man selv er en person som blir såret og tar på seg en autoritær rolle for partneren sin. Og selvom man gang på gang blir kalt manipulerende og kontrollerende og blir demonisert av partneren sin, så "lærer" man etterhvert at de ikke mener det, for de kommer jo alltid tilbake igjen og vil ha trøst og hjelp. Det kan ikke være lett å være Even, men det kan ikke være lett å være Sonja heller.

73
Gamla

Sonja er vel sjalu, og vil ha Isak vekk fra mannen i sitt liv..

74

Du har lite problemer i livet asz

75
Hva vet du om det, lol?

Ingenting. Absolutt ingenting. Er svaret på det.

76

Jeg blir så rørt av Eskild, fy søren for en bra fyr

77

Blev lige vækket med skamappen. Eskild er en sådan dejlig dreng!!

78
Preik med hverandre, fortell sannheten ...

... til hverandre. Kjærlighet på løgn fungerer ikke, kun på sannhet, FOR FAAAEEEN!

79

ESKILD YOU HAVE ONE JOB

80
Quick English Translation

- Are you at home?
- No, I'm out having a beer. What's up?
- Everything has gone to hell.
- Where are you?
- Heading home.
- I'll be there.

81
Tinski

Det kommer til å ordne seg Isak❤️ Even❤️

???? eskild ta vare på Isak❤️

82

Eskild er en fantastisk person! Nå trenger Isak virkelig guruen sin <33

83

Åh jeg er så glad for, at han vil snakke med nogen om det. Det behøver han helt sikkert. Stakkels ven... Eskild skal nok hjælpe med sin guru-viden

84
Håper bare

at han ikke er kynisk og negativ
at han er fordomsfri
at han ser og uttrykker mulighetene
at han SER ISAK og Isaks behov for trøst, nå
at han får Isak til å føle seg bedre <3 <3 <3

85
Tormod

Thanks Eskild! Then I will get some sleep tonight after all. Please, take good care of Isak. This night's development has been hard on us all. Take care.

86

får ikke sove! Kroppen er fortsatt full av adrenalin ?

87
My feelings, exactly

❤️

88
Og jeg som hadde tenkt til å legge meg...

Det kommer vel et klipp som viser hva som skjer nå? Kan noen i SKAMredaksjonen svare på det? For ellers blir jeg liggende våken hele natta. Og det har jeg ikke tid til. Jeg har eksamen! Hører dere? Eksamen! 🙂

89
Legg deg

Vi har fått et klipp på over 14 min. Det kommer ikke mer klipp nå.

90

Du får gjøre som resten av oss. Lese mens du venter om natta.

91
Stressa

Samme her, og den eksamenen, går til helvette for å si det mildt...

92
ajhwlslajb

Elskild er så søt

93
Andreas

Isak det kommer bli bra ska du se!!!

94
Julia

Omg såååå spennende !!!

95
Isak

Kjæreste Even: Hør på Fix You av Coldplay så forstår du at jeg er her for deg ❤️

96
NYDELIG

hadde det vært med en slik melding nå <3
Men det tar nok litt tid før han er der.

97
Jaaa

GURU<3

98
Ta godt vare på Isak nå, guru Eskild!

Bra at Isak ber om hjelp og ikke stenger seg inne med tankene sine igjen. Til tross for dagens jævlige episode har jeg troen på at det kommer til å gå bra mellom Isak og Even. Det kommer til å kreve mye av Isak å legge fra seg fordommene han har vist at han har mot psykisk syke mennesker, men han vil greie det, og det vil gjøre at han vokser enormt som person. Ikke back unna nå, Isak. Det kan fremdeles bli deg og Even. Kjærligheten Even har til deg ER ekte, for han er ikke sykdommen sin, så ikke reduser ham til å være det. Love for all. <3

99

Hoppas verkligen att Eskild ger bra råd denna gång. Even behöver Isak ❤️

100
Bell

Isak har ikke fordommer, men erfaring med hvor tøft det kan være å være pårørende. Tror likevel han kommer til å kjempe for Even. Det er forskjell på en partner og en mamma <3

101

jeg tror ikke det vil bli noe stort problem for Isak å komme over sine fordommer, slik ting har utvikla seg. Han elsker åpenbart Even mye mer enn han er skeptisk til psykisk sykdom.

102
Isak klarer det

Og Even har sagt at Sonja ikke ved hvad han føler. Og nu når han ser sin mor har fået det bedre - han har ikke set hende længe og de meget lange SMSer hun sendte er jo blevet til noget kort og klogt - fx vær stærk smsen. Så han forstår at man kan komme sig. Og han har Eskild med omsorg og Noora med viden om psykologi - og Linn - han bor i et kollektiv fuld af forståelse og hjælp. Det kommer til at gå bra. Even står ved sin kærlighed til Isak - det føler jeg mig sikker på.

103
Søte Isak

Jeg er bare redd for at Isak nå tar kommentaren til Sonja veldig til seg, det at han bare var en syk idé som Even fikk for seg, og dermed tror at ingenting av det han følte for Even var gjensidig......og derfor trekker seg helt unna. Vi får se hva guruen råder han til. Er vel som å tro på julenissen, men håper på klipp i løpet av natten. Samtalen Eskild og Isak skal ha nå er jo utrolig viktig.

104

Eskild <3
My heart is so broken right now. Why can't I find any happy gay couple..?! I hope we still get happy ending for Isak and Even... I really hope that.

105

Even being a manic has nothing to do with him being gay/bi, yes. It's just that if he could toss Sonja aside for a temporary thrill then he could also do that to Isak at some point. That's quite sad, so I feel for Sonja. It's a tough decision for Isak to make. Isak is around 15? I hope he's matured enough to know what will be best for both Even and himself.

I wouldn't call the first season a happy ending. Whether this one will be a happy one or not, I'd like it to be realistic :^)) .

106

Lol no, Isak is 17, turning 18 next year.

107

Even being ill has nothing to do with him being gay, so calm down. It is a dramatic tv show, not a fairy tale.

All the seasons have had a happy ending of some sort thus far.

108

Being ill has nothing to do gay and beloved.

109
Alternate viewpoint

Although the bipolar issue has strongly resonated with those dealing with the issue, for others it has been a real letdown for the story to take this direction. Gays are rarely if ever portrayed as just regular, average people. We are usually shown as either tragic or psychotic or outrageous. I had hoped that Isak & Even would be an exception. Yes, this is a televised drama, and yes, bipolar disorder is a worthy subject, but the writers could have created a standard for gay teens, and not just in Norway (their singular focus), but worldwide. Alas, the season is not over. Let's hope they are able to bring both storylines together.

110
Enig

Totally agree with you. There's pretty much always, or at least annoyingly often, something tragic about lgbtq character/storylines (let's not count the dead lesbians) As you said: it's not that this bipolar story isn't good - cause it really is! Point is that we need some damn happy endings. Give the bipolar to the straight folks, we've filled our quota of heartbreak. We're out of tissues. Give us a damn break! Haha 😛

111
Urolig

Er Eskild den rette til å hjelpe?

112
tJAAA

Eskil er den vennen som har møtt Even flest ganger. Han er den som har muligheten til å si at han har sett hvor forelsket Even er, og at det godt kan hende Sonia har feil om at forelskelsen er falsk.

113
Urolig

sjæl ass

114
Veronica tar det faktisk kuli ??

Jeg tror at Eskild er den perfekte personen til å hjelpe Isak nå, han har vært tilstede når Isak og Even har vært sammen (hele uken), han har jo sett hvordan de to er sammen. så jeg håper å tror at Eskild vil fortelle Isak at det han har med Even er virkelig ❤️

115
Charlie

Ja, det tror jeg. Han har i hvert fald oplevet Isak og Even sammen, forhåbentlig nok gange, til at kunne forstærke Isak i sin tro på at Evens følelser er ægte (hvilket de jo er). Tænk på billedet Eskild tog af de to forelskede gutter ❤️

116

Jeg tror kanskje det. Ikke for Isak+Even kanskje, men når du nettopp har kommet deg litt ut av skapet og så blir fortalt at du egentlig bare var noens 'syke idé ' tror jeg at Eskild absolutt er personen Isak skal snakke med.

117
Julia

Genialt.

118
Char

Tror noen det kommer et klipp om denne samtalen i natt ??!

119
Etter 14 min klipp tidligere i kveld?

Nei

120
Silje

Håper det så inderlig!!

121
Ganske sikker på det

Ja

122

Da kan jeg endelig sovne, i trygg visshet om at Isak ikke er alene i natt.

Hilsen har tørna helt på grunn av denne serien

123
Eline

Jeg får faktisk ikke sove fordi jeg er så bekymret for Isak. Jeg tror det skal ordne seg, men det er jo litt til. Jeg vil bare se at isak får nok støtte og at even og han takler det dette bra sammen. Kommunikasjon gutta!!!

124
Jesus Kristus

Husk at dette bare er en TV´serie, mitt kjære barn

125
Even

Alle er bekymra for Isak. Men Hva med Even???

126

ELSKild! ?

127
Translation

Isak: Are you at home?
Eskild: No, I'm out having a beer. What's going on?
Isak: Everything has gone to Hell
Eskild: Where are you
Isak: On my way home
Eskild: I'm coming (home)

128

GOD BLESS YOU, ESKILD

129
Isak?Even

Visste han skulle vända sig till Eskild. Hoppas han kan hjälpa honom och hoppas att Even kan komma tillbaka till sig själv och till Isak ?

130
Bra Isak må snakke med noen

Eskild er ikke akkurat medisinutdannet, men Isak må snakke med noen, hvis ikke blir man "gal".
Det ordner seg til slutt. Kanskje Eskild blir med isak og finner Even.
Even har det også vondt nå.

131
Isak klarer det

Men Nooras forældre er psykologer og Noora ved en del om psykisk sygdom - Isak bor med de rette personer til at få hjælp.

132
....

Faren til Noora er vel psykolog hvis jeg husker riktig?

133

Noras mor er sexolog ikke psykolog

134
vet du

vet du hva eskild studerer? Nora er bare hjemme og synes synd på seg selv? Eskild og Linn studerer?

135

En trenger ikke utdannelse innen medisin for å kunne være en god samtalepartner. Det finnes mange leger der ute som ikke er egnet til denslags.

136
RainbowJ

Takk og lov! Det blir bra Isak. Ikke gi opp på lykken din og ikke abandon Even. Et flott steg tok du nå: å velge å ikke isolere deg selv, men hele prate ut. Eskild, Isak trenger deg NÅ- vær en god guru og bare støtt han. Bare si det han vil høre enn å ikke kom med unødvendig kommentarer. Du er god Eskild?

Vi er med dere Isak & Even ❤ ?