Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

301 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

#1

2
Linn

Vilde <3 Season 4!

3
Vilde med egen sesong

Ja, hun spiller veldig bra hun Ulrikke. Søt er hun også.

4
LINN I SKAM

Er du Linn i Skam? 0:)

5
Oh yes!

Definitivt!

6
Enig

Eg og tror vilde sesong 4. Hun har plutselig blitt så mye mer med nå siste uken..

Kanskje Magnus får seg noe på fredag???

7

Emma må også få en sesong.

8
LilleMy

Vilde er l?ve da, men håper hun (og Magnus?!) først får sin sesong i russetida. Jonas derimot - han kan vi gjerne få se mer av i sesong 4 - da er det jo et håp om å få litt mer av Evak også...

9

Jeg også tror at Vilde får sin sesong i russetiden (sesong 6). Jeg har også en følelse av at moren til Vilde er alkohol-avhengig, og det kunne vært en veldig interessant vinkling kombinert med russetiden.
Jeg tror at Sana og én av guttene (Jonas så vi mye i sesong 1 og sesong 3, kanskje heller Magnus eller Mahdi?) får de to andre sesongene før Vilde får sin velfortjente russe-sesong.

10

Vilde sesong 4, Mahdi sesong 5, jenteChris eller kanskje Sana sesong 6, Emma (som fortsatt går på Nissen) sesong 7

11
Anonym igjen

Ops gikk litt fort her, men enig med deg ?

12
Anonym

I sesong 4 kommer Vilde fortsatt til å gå 2 året på vgs, så med mindre hun starter russetida litt tidlig må vi nok vente

13

Vilde ass... håper hun får en sesong, men jeg vil også gjerne se Jonas først. Så kan Sana og Vilde få de to siste. Men utover å gjette hvem hovedpersonen er, er det noen som har gjetninger på tematikk? Som i hvilke utfordringer de møter?

Med Vilde har vi jo fått masse hint om at hun er utilpass på flere måter (morens vingreier, har hatt et trøblete forhold til mat, åpenbart veldig usikker...) Men hva med de andre? Både Sana og Jonas virker jo å ha det relativt stabilt rundt seg sånn ut fra hva vi har sett av dem til nå?

Alle spekulasjoner mottas med takk 😉

14
LilleMy

Med Vilde har det jo vært hintet til utfordringer med mat - og for egen del er dette en utfordring jeg har tett på kroppen hver dag og veldig kunne tenkt meg belyst, men vi får se hva #GuruAndem har oppi ermet til vårs.... Med Jonas virker alt chill - men hva med utfordringer ift rusbruk feks...?

15
#teamtruelove

Får litt vondt av Vilde hvis hennes sesong skal være russetiden, jeg. Sånn som hun har gleda seg til den. Er jo ingen dans på roser å være hovedperson, akkurat.

16
C ❤

Vilde + Magnus ☺

17
Vilde og Magnus

Vilnus❤️

18
Titti

Jeg tror Vilde blir hovedperson i neste sesong ?

19
????

Neste sesong: Magnus

20
Veroute

That's what I was about to say! That's cute! 🙂

21
SuperÆrligeJenta

Milde? Vagnus? Hellebakken? Fossrud? Liebakken? Fossien? Beklager, jeg er ikke så flink til shipnavn...

22

Vildemæggs? Som Pahle skrev i en recap for dagbladet: Magnus skulle hett Morten. Så hadde vi hatt Vildemort

23
❤️

Eller komboen Milde Vignus

24
hvad med:

Vilnus <3

25
Idahelene

Vilnus :~)

26
Shit ur right

Milde 4 life!

27

Vilnus ❤️

28

Malde ?

29
Vagnus haha!

Vildus, Vilnus, Magnilde, Magde 😀

30
Vilnus

Selvsagt!

31
Alt er love ❤

Og love is in the air!

32
Johanna

Haha. Magnus får så klart vara med på festen utan att ha jobbat i kosegruppa ❤️❤️

33
Svar til johannA

Revytiden har ikke startet enda din svenskefjomp 😉

34
Revytiden?

Hva er revytid? Du som er så flink med skjellsord. Revytiden starter jo på våren, men de jobber jo med revyen lenge før den blir satt opp. Det går an å svare og kommentere på normal måte, uten å slenge med leppa (selv om du brukte et blunke-fjes på slutten.) 😉

35
❤️

Men forberedelsene har. Og Vildehar vært rimelig uptight på opplegget tidligere (Casper, stakkar)

36
Revy-forberedelser

Helt riktig observert. Når man kaller noen svenskefjomp, kan du ikke regne med at den personen har så mye korrekt facts å komme med!

37
Thomas Florin Hansen

All you need is love! ❤️

38
haha

Vilde er sykt forelsket i Magnus ass

39

Haha, Vilde ass.

40
Morten

Vilde, gi gass!

41
Emelie

Vilde säsong 4 ?

42
Even

Nei even for 4

43

Det tror jag absolut! Funderar på vad skammen är fokuserad på i en säsong med Vilde. Kanske är det så att hennes mamma har alkoholproblem? Alla dessa vinkvällar. Och Vilde som ofta dricker sig väldigt full..

44
Titti

Drikker Vilde seg OFTE full? Det har ikke jeg fått med meg.

45

Hon gjorde det i säsong 1 och två när hon var med mer om jag inte minns fel..

46

Nej nej nej. Vilde i sæson 6, tak! Hun skal da have den perfekte russetid!

47
Det har

også jeg tenkt, at Vilde helt naturlig er sesong 6 (=russetiden)
MEN hvem skal så ha sesong 4? og 5?
Min drøm (selv om det er forferdelig slitsomt) hadde vært Even i sesong 4, men mindre intenst på én og litt åpnere på alle, men mer kunnskap om psykiske lidelser via han og Linn, men og ganske parallell sidehistorie med Magnus (=også Vilde) og kanskje Mahdi og Jonas inn mot dopproblematikk, deretter Sana i sesong 5 og Vilde i sesong 6. Frem til Evak skjedde ville jeg hatt Sana i sesong 4, men har blitt litt for avhengig av Isak og Even og klarer ikke helt tanken på slippe dem helt enda...

Jeg er så dypt berørt på alle nivå av historien om Isak og Even og alt den medfører at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal formulere meg. Ikke minst har jeg et hat-kjærlighetsforhold til geniale Julie Andem, for et manus og idé, og FOR en casting av riktige folk

Målløs av beundring! ❤

48
"Magnus og de"

Noen er litt keene på Magnus her. Så utrolig søtt

49
Magnus + Vilde?

Flere som tenker at de kommer til å legge inn en liten cliff til neste sesong i fredagsklippet? Tror i så fall neste sesong kommer til å handle om Vilde, og at det kanskje ikke går helt som tenkt med henne og Magnus på denne festen. Kanskje Magnus hooker med noen andre, og Vilde blir deppa eller gjør noe dumt? Blir spennende!

50

Godt forutsett! Den cliffen bygde de vel godt opp til med klippet som kom nettopp!

51
To minutter

Ser at sendetiden for fredagens episode er 20 minutter. Det betyr at vi kun har igjen to minutter det jo?

52

De setter alltid sendetiden til 20 min, og så endres den til riktig lengde rett før episoden slippes.

53
To klip tilbage

Der må være to klip tilbage:
1) i dag, hvor Isak inviterer 'Magnus og de' ?
2) i morgen, hvor der er kosegruppa hos Isak
- håber på last laaaaangt klip i morgen (stoler ikke på TV-guiden) ???

54

Trenger ikke klipp med invitasjon til Magnus og de. Det kan de fikse enkelt på meldinger.

55
Nej, det kan ikke fikses på melding

Når noget er væsentligt for historien, kommer det ALTID med i klip 🙂
Meldinger, som kun vises herinde, uddyber / lægger op til klip, men man skal kunne se klippene UDEN at tjekke herinde.
Kronologien skal passe i en episode, og hvis Magnus og de skal dukke op til festen hos Isak fredag, skal de derfor først have en invitation, og det skal vi se på klip.
Derfor kunne jeg regne ud, at der måtte komme et klip, hvor Isak inviterer dem til kosegruppa - og det gjorde der sørme 😉

56
Dette blir bra!

De gir oss ikke 2-5 minutter på avslutningsepisoden av denne sesongen. Da skuffer de stort i såfall. Siste klipp i forrige sesong var veldig langt hvertfall.

Jeg tror uansett det fort kan komme et klipp idag som viser en liten downturn i humøret til Even, før ting normaliserer seg imorgen.

57

Hva er det du preker om? Ikke for å være brå eller noe altså, men du gjorde meg så redd. Sjekka nå nettopp, og det er igjen 5-6 min, fjohh.

58
jeeez

Har dere virkelig ikke forstått at det alltid har stått 20 minutter på Nrk sin nett-tv? Det står fra starten av sesongen at alle episodene varer 20 minutter. Men dette skriver de bare for at det skal stå noe der. Det betyr ikke at episoden som kommer på fredag kommer til å vare i bare 20 minutter. Dere får heller bare å vente å se, fordi det blir som regel ikke offentliggjort hvor lenge episoden varer før et par timen før episoden kommer ut.

59
Magnus som hovedperson i sæson 4

Jeg tipper faktisk, at det er Magnus, som bliver hovedperson i sæson 4. Den positive måde, som han er blevet fremstillet i denne sæson: En god støtte til Isak og ikke mindst keen på Vilde. Jeg er allerede vild med ham, efter han gav Even det kæmpe klem, haha!
Sana: sæson 5
Vilde: sæson 6 (russetid!)
Det bliver spændende at se, hvem Julie Andem har valgt 🙂

60

Hun bygger alltid opp karakterene over tid. Jeg tipper faktisk at hun opprinnelig så for seg Sana, iallfall la opp til muligheten ved å gi henne en fremtredende plass (hun er jo også bygget opp tydelig i ses. 1 og 2), men at noe så kom i veien, f. eks. at skuespilleren ikke er tilgjengelig (sånn som at William måtte skrives ut pga det) og at hun derfor har valgt Vilde i stedet. Ellers ville kanskje Vilde fått en senere sesong, men nå blir det til våren.

61
Sana - frelseren?

Efter jeg har set at JulieA har givet Sana fødselsdag 24/12 så tænker jeg egentligt at hendes rolle er "frelseren" på den måde at hun ofte giver de vise ord til selvhjælp. Og jeg er så nygjerrig på hvad Sanas udfordring er. Hun virker så velfunderet i tro og selvtro. SÅ hvad ville hun komme ud for? blive forelsket i en like minded videnskabelig hjerne der ikke er muslim? måske endda en der er meget ældre end hende fordi hun blvier tiltrukket af livsklogskab?

62
Jonas

Jeg tror Jonas får sæson 6 (den sidste sæson). Hele serien startede jo med at han læste noget op om russetiden og det norske ungdomsliv, så det ville være ret oplagt at han også slutter den. Man ved at han er den af dem der er mest imod konceptet om russebusser osv., derfor tror jeg det bliver hans kamp i den sæson. 🙂

63
De går i andre klasse

Russetida blir sesong 6. For det må bli 6 sesonger!!!

64
susa

Instämmer här till 100%!

65
Kattehookeren

Centralt i Magnus' liv er vel hans bipolære mor, som nok også ville blive vigtig i en sæson med ham, men det emne, er jo berørt.

66
Håber du har ret

Jeg hepper på Magnus.

67
Enitsirk

Er det noe som er 100% sikkert så er det at Magnus ikke får neste sesong. Julie Andem har planen klar- de bygger opp karakterene over tid. Selv om han er en bra karakter, så ligger det nok ikke i kortene at han får en egen sesong.

68
Jonas

Jeg har tenkt det samme som deg.... Så kanskje Jonas, da?
Og så Sana og Vilde.

69
Du har nok rett

men Magnus var faktisk med allerede i sesong 1, på festen der ellevilleVilde blacka ut. Tror han var med og hjalp litt når Vilde lå på gulvet der. Første spire av luv dem i mellom!? 😉

70

Og han dukker opp og hjelper til i den slosskampen som blir når Iben kommer og slår til Eva for å ha hooka med Chris.

71
Liten feil

Neste sessong er RT 😛

72
En større feil..

En sesong er et semester ikke et år... så nå er vi på høstsemesteret i 2 klasse. Ergo er det 3 sesonger igjen..

73

Emma sesong 7 ?

74
Marie

Jeg er helt uenig og tror følgende

Sesong 4: Vilde. Tema: ensomhet, en vanskelig oppvekst. Om det å "gjøre seg til" for å få oppmerksomhet og holde en offentlig maske. Hun fremstilles som "godtroende og lett dum", men jeg tror det bare er en maske. Hun har nok en maske på fordi hun skjule noe. Så finner hun trygghet og kjærlighet i Magnus.

Sesong 5: Sana. Tema: om hvordan det er å vokse opp i et samfunn med vestlige verdier og hvordan de hjemme i familien forventer at du skal være en god muslim, og hvor vanskelig det kan være. Hvilke utfordringer det kan innebære

Sesong 6: Linn. Tema: russetid, hvordan det er å være utenfor, hvordan det er å ikke ha venner, hvordan det er å ha selvforakt. Kanskje vi får lære om hvorfor vi har "Linner" i Norge. At de egentlig er redde,ensomme og sliter, selv om de gir uttrykk for at de er "sterke og uavhengige"

75
Helmaks

Ja, selvom det er kosegruppefest, så kan Magnus og de få komme. Morsomt 🙂

76
#teamtruelove

Headeren.

12 * 16 -> 12:30 -> 19:30.

(det mellom 12 og 16 ser ut som en liten prikk på tegningen. Litt høyt oppe til å være et punktum. Men ligner ikke en sterk, som er tegnet flere andre steder med de tallene.)

Kan 12 - 16 bety 16/12? Eller er alle de kryptiske tallene og tidene bare for å forvirre? Virker i alle fall passende at det først avsløres i aller siste klipp dersom det er noe. Nysgjerrig!

Full versjon av header i lenka under
http://skam.p3.no/wp-content/themes/d16/assets/images/header/header_s3-1.jpg

77
A mor

Ja, der har du kanskje et poeng? Jeg gjetter på at vi får et lengre klipp imorgen som viser 1230-1930 f.eks.? Kan onsdag 2030 bety at de viser promoen for sesong 4 da? Og avslører hovedpersonen.....?

78
wow..

#teamtruelove, hvordan fant du hele headeren? Her var det jo mye jeg aldri har sett 🙂

79
The bible

Romans 12:16

Live in harmony with one another. Do not be proud, but be willing to associate with people of low position. Do not be conceited.

80
Vaktplanen

Tipper det er vaktplanen til Eskild?

81
Næ..?

For om kvelden trenger de ikke ha vaktplan. Da er jo Isak der. Dessuten ikke akkurat excell. Men mest av alt. Alt i Headeren er det da vel Even som har tegna?

82
Tegner

Headeren er vel det Even tegnet på revyveggen på Bakka da han var manisk forrige gang?

83

Da skal iallfall jeg sitte klar med mobilen på jobb kl 12.30 på fredag. 19.30 sitter jeg uansett foran mac-en og oppdaterer som en gal alle dager...

84
bibel references?

or both dat/time and bible references?

85
4 - Vilde

Heier på at sesong 4 er med Vilde
Hun styrer jo på stakkars jente, hun er jo snill som ett lam men prøver jo så hardt. Her er det mye å ta fatt i - usikkerhet, selvtillit, ensomhet, selvbilde, spiseforstyrrelser, gutter, Dårlige hjemmeforhold? Alkoholisert mor? Osv osv
Vi må jo også følge henne som leder av kosegruppen utover våren og om det blir noe mellom henne og Magnus?
Bonusen er selvfølgelig da at vi får forsatt se litt av Isak og Even utover våren i revyen og på fest 😉
Enig?

86

Revyrid ee i jula, så hun skal nok ikke lede kosegruppa til våren

87
Vilde

Helt klart. Vilde er den eneste karakteren som per nå er kompleks nok til å bære en hel sesong. Hos henne er det noe som skurrer - det skaper nysgjerrighet. I tillegg tror jeg mange kan kjenne seg igjen i henne. Gleder meg til å bli bedre kjent m karakteren Vilde i sesong 4.

88
julenissen

Er vel ikke no revy utover våren? Er ikke den i januar?

89
Hartvig (Jule)Nissens skolerevy

... er som regel i januar, ja,

91
Viiilde

Åh tror vilde verkligen vill träffa Magnus <3333

92

Invitere MAGNUS og de..??

93

Oioioi!
Jeg gjetter at Vilde blir hovedperson i neste sesong, og at vi får se et forhold mellom henne og Magnus utvikle seg. De har jo sluppet hint om dette lenge nå

94
Kremt

"Magnus og de"... 😉

95
"magnus og de"

smooth, vilde

96
Vilde+magnus=

Vilde og Magnus kommer HELT klart til å hooke på festen, kanskje Vilde tar jomfrudommen til Magnus og hele pakka

97
Vilde + Magnus = neste sesong

"Magnus og de"... ❤️❤️

98
Kærlighed ved første blik

Jeg elsker denne kærlighedshistorie fra det allerførste øjekast, da Isaks og Evens blikke mødes i “Går ned på chicks” i første episode. Den første kontakt, der blev etableret i dette blik. Even, der håber på at møde Isak i “Kosegruppa”, fordi han har set, at Vilde også har snakket med ham. Men dagens klip afslører, at han har lagt mærke til Isak længe før dette - allerede på første skoledag. Mit hjerte brister jo!
Det bekræfter endnu mere, at Even fra begyndelsen var draget af Isak, og at han kun tog alt papiret på toilettet, fordi han ville i kontakt med ham. Det var nok heller ikke tilfældigt, at han havde glemt sin legitimation, da Isak og ham skulle købe øl. Regissøren var i fuld gang med at iscenesætte sin egen kærlighedshistorie <3
Jeg elsker Evens særlige provokerende/charmerende måde at bløde Isak op igen og igen: “Skulle du også ha papir?”, “Bli med", “Du er bare litt redd for å føkke opp sveisen?”, “Tror du det er noen regler her?” osv. Også den omsorg, han viser Isak, og som Isak nu gengælder - det er så vanvittigt smukt at se på. Kærlighed ved første blik! Og nu Vilde og Magnus (hint til sæson 4?). Mon ikke også William kommer hjem fra London på fredag? (all you need is love). Uanset: ALT ER LOVE <3

99
Tobz

På festen sier Even til Isak. Vi stikker hjem til meg. Spådommen "Du redder meg og jeg redder deg igjen" går i oppfyllelse.

100
Gutt 15 (en tilstand)

Dette var så smukt skrevet. Det må være dejligt at være dansk Skam-elsker 😉

101
#thunderofevak

NEI!
Vil IKKE at William skal komme hjem så han og Noora kan stjele EVAKS thunder!

102

Såååå Vilde, de andre får ikke "snylte" men Magnus får? ??❤

103
Vilde

Vilde, du er søt!!

104

Tror der kommer til at ske en udvikling mellem Magnus og vilde i næste sæson, specielt efter denne samtale, hvor hun siger magnus og de, i stedet for at nævne en af de andre drenge.

105
Smulan

Jag ser gärna Vilde som huvudperson nästa säsong! Hon och Magnus blir ihop och så hänger dom JÄTTEMYCKET med Isak och Even. Det blir toppen, det! 🙂

106
Så den komme

He,he
Vilde, Vilde. Vi leser deg som en åpen bok:-)
Men stå på. Du og Magnus er goals:-)

107

Nogen er keen på Magnus... ❤

108
Omg..

Jeg har legit på meg en "All you need is love" t-skjorte akkurat nå.... Faith

109
Vilde+Magnus❤️

De er søte sammen da! ❤️ Blir det hooking på fredag?

110
Kjære Isak

Gidder du fortelle mags at vilde er keen eller? Skriv det i chatten når du spør om de kommer, om sånn 40-70 minutter.

111
Nanna

Hahaha hun bliver ved med at spørge efter Magnus ❤❤???

112
first

noen er gira på kjepp..

113
Isak, ta det kuli

Syntes Isak e unødvendig bichy mot Vilde, hun vil jo bare at alle skal kose seg og være sosiale osv ❤️

(Nei, jeg kommenterer ikke for fort)

114

Jeg synes til gengæld Vilde er lidt krævende. Kan hun ikke købe juletræet selv? Det er jo hendes egen ide/ønske. Isak har allerede indvilget i at hoste hvilket da er stort i sig selv, når man tager i betragtning hvor meget andet han har at se til i øjeblikket...

115
#thunderofevak

Særlig fordi at uten Vilde og Kosegruppa hadde ikke Even fått ut fingern. Så de skylder egentlig Vilde alt. Ferdi snakka!

116
Du har ret

Synes også tonen var lidt hård da han snakkede med hende i telefonen i 'Passer på meg'. Kan godt forstå han gerne vil hygge med sin kæreste, men hav nu lidt tålmodighed, Isak;) Hun siger nogle lidt dumme ting nogle gange, men ville ønske Isak talte lidt pænere til hende, hun mener det jo vel<3

117
Så den komme

He, he. Vilde, Vilde. Vi leser deg som en åpen bok.:-)
Men stå på. Du og Magnus er goals:-)

118
Ingrid

Håper egentlig Vilde blir hovedperson i 4. sesong. Ja, det meste tyder på at det blir Sana, og hun er kul, men selvom Vilde kan være irriterende er hun bare usikker. Hun gjør tross alt så godt hun kan. Hvis det hadde blitt henne ville vi kanskje få sett en del til "magnus og de" som hun så søtt sier, og da mister vi ikke Isak og Even. Det tåler ikke hjertet mitt heh<3 Når det er sagt tviler jeg ikke et sekund på at det blir en bra sesong uansett hvem det blir.
Og kjære skam-redaksjon, jeg kan ikke ta det kuli, publiser kommentaren min!

119
Måka

Jeg håper jo på sana, men jeg har på følelsen at vi får Vilde.
Men uansett hvem av dem det blir, er de jo med i kosegruppa, så det er greit, det.

120
#teamtruelove

Har svart mer på 21:21 under o helga natt for en god stund siden, men gudene vet når det legges ut der.

121
#teamtruelove

Det med at de lar Sana se rett i kameraet i starten av sesongen kan jo like gjerne være et knep for å lure oss som et hint. Bruke samme type hint to ganger på rad, er det det Andem har for vane...?

Jeg vil gjerne ha mer av guttegjengen, jeg! Men gleder meg noe så innmari uansett hva det blir.

122
Sana

Når ser Sana rett i kamera? Finner det ikke...

123
#teamtruelove

første klipp sesong tre, på festen

124
#teamtruelove

Revyen mener jeg å huske er ganske på nyrået. Antagelig før sesong fire begynner. #sjekkapåhjemmesidentilNissenja

125
Labbetuss

Vilde and Magnus, sitting in a tree, K I S S I N G ♥️
Håper Vilde eller Magnus får sesong 4.

126
Lilly

Haha, dauer av kontrollfreaken Vilde. 🙂 Pluss hun er så gjennomsiktig. Hun vil ha Magnus, so bad!

127
ISAK&EVEN

håper Isak og Even går sammen å hente juletreet <3 awww

128

Og pynter det sammen <3

129

Hahaha. Ååh, Vilde❤ Magnus kommer på festen. Det blir kos?

130
Haha alltid Magnus og de....

Ikke Jonas og de, men Magnus og de..... <3 hihi

131
☺️❤️

Magnus ass, han er akkurat den stabiliteten Vilde trenger. Trodde ikke det tidlig i sesongen, men sesong 3 har fått frem så mange sider hos folk!

132
Isak

er en liten push- over stakkars?

133
Men er det bra at Isak drar til kiellands plass

For å hente et juletre når Even ikke har det bra? Er redd for at Even stikker av og gjør noe dumt

134
Bipolar

Er vel ikke i fasen der Even er nede at han gjør overilte ting. Det er da ingen grunn til å tro at han skulle stikke av?

Foreldrene hans, som har vært med på opp- og nedturer tidligere, er jo også komfortable med å både la ham ta en tur ut alene (fredag, da Isak kom og traff ham) og å la ham være hos Isak.

135
Even og Isak kan jo hente juletre sammen!

Good News for oss siden Even er usikker på om han orker å være med på den festen (og det er jo ikke særlig ratt), for da kan vi jo likevel få et klipp med skikkelig julestemning -- gutta hånd i hånd på Aleksander Kielland plass for å hente juletre. Smelt!

136
Noget dumt?

Hvorfor skulle Even gøre noget dumt? Han er tydeligvis i bedring, og skal jo hjem til sine forældre lidt.
Even vil desuden ikke ha', at Isak er ked af det eller isolerer sig for at passe på ham. Isak gør netop det, Even har brug for at se: Isak er glad og giver Even tid og plads til at komme sig.

137
Skamredd

Evens reaksjon på kosetreffet var jo angst og stress. Et orker ikke ta stilling eller forplikte meg til noe. Ikke still krav til meg reaksjon.
At han har snakket med moren og skal hjem til mor en stund er jo en ren unnamanøver.

138
Angst og stress?

Jeg tror, at han går i panik et øjeblik, fordi han ikke ved, hvordan han har det på fredag. Han vil ikke skuffe Isak, sådan opfatter jeg det.
Så ja, han kommer med en undskyldning: at tage hjem. Men jeg tror bestemt, at han rent faktisk har snakket med sin mor i dag om at tage hjem, og så tænker han, at han kan gøre det fredag.
Isak opfanger heldigvis Evens signaler med det samme og beroliger ham: bare tag en dag ad gangen. Det beroliger Even, fordi Isak ikke forventer noget af ham, men bare ser tiden an.

139
Teamisakogeven

All you need is love! Isak er søt - og han stiller opp for Vilde! Så bra! Håper håper håper Even også blir med ❤❤❤ Even+Isak=❤

140
Sana

Tipper Sana eller Vilde sesong 4

141
Adele

<3

142
Aisak: Isak as a matchmaker and Vilde spreading love.

Magnus, get ready for bed:-)

143
#VILNUS

The ship is strong with this one

144
Vilde :)

Spør med engang da Isak. Magnus trenger å høre det tror jeg 🙂

145
noooooooooooooen

Tror nooooooooooen er "litt" keen på Magnus

146
Amanda

Neeeeeeeej Magnus vill ha dig för mig själv!! 100% på att Vilde blir huvudperson i säsong 4 nu

147
Hmmmm

Hveeeeeem er forelsket i Magnus tro?? ?

148
Tipper

Tipper neste sesong blir enten Magnus eller Vilde ? de er jo fryktelig søte ❤

149
All you need is love...

...og Magnus tydeligvis ? yes da love is in the air! Og ganske så sikker på at Vilde er neste sesong (hvertfall litt sikker?) Alt er love❤