Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

112 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

FIRST

2
New update

<3

3
#teamtruelove

"Alle dere har hatt kjærester unntatt meg?" Virkelig, Vilde?

4
Veni vidi vici

Vilde snakker nok om kategorien som er desp etter å ha kjæreste og pule. Og den kategorien er ikke Sana med i. Så selv om det ikke er helt presist, er det jo sant da. Men det betyr at det kanskje blir vanskelig for Sana å snakke med gjengen når hun treffer han der mr x ??

5

Synes dette er en spennende vei de går. Til nå bygges det mer opp under Sanas følelse av å være annerledes og litt utenfor de andre gjennom de små hverdagssamtalene og situasjonene, enn eksplisitt religionskonfliker. Dette speiler på en fin måte Isaks opplevelse i fjor, der det ikke ble fokusert så mye direkte på legning og det å komme ut men mer personlig på Isaks opplevelse av utenforheten gjennom de små hverdagstingene og den implisitte eksluderingen fra det homonormative miljøet rundt. Spennende at hun speiler Isak mer så langt enn Noora som er mer lik på henne som karakter. Gleder meg til å se hvordan dette utvikler seg

6

Ehhh. Stygg skrivefeil ser jeg.. mente selvsagt heteronormative... Beklager så mye, var en glipp...

7
kattedamen

"Alle dere har hatt kjærester unntatt meg." - og Sana

8
Nora

Og Nora har "hatt" kjæreste? Hint?

9
Malene

Lag flere episoder og sesonger plis

10
Lobha

Påskedrama:

Innflyttingsfest hos Evak.
Guttegjengen kommer.
Jentegjengen kommer.
Ballonggjengen kommer.
Sana treffer Yousef ... som er sammen med Michael...som var den forrige mannen i Evens liv.
Sana og Yousef liker hverandre.
Michael blir lei seg.
Even trøster Michael.
Isak blir lei seg.

Alle blir lei seg..... vi også.
Eva er full.
Jentechris spiser is med vodka.
Guttechris roper DRAMA!
Yousef blir sjalu og slår Even
Sana vil ha Yousef for seg selv og overbeviser Yousef om at Michael vil ha Even.
Sana tar med seg Yousef og går fra festen.
Micheal griner og Even vil bare være snill og at ingen er lei seg.
Isak låser seg inne på do...

To be continued......

11
Bare sånn forresten...

Flere som tenker at rømmedressing på pizza'n aldri vil bli det samme, eller?

12
Lovisa

Yess

13
✌✌✌?

Alle fortjener love Vilde -også Sana

14
Mulle

Stakkar Sana, er utenfor på samme måte som Isak i Bros klippet når Magnus snakka i telefonen: hvor mange er det som kommer. Vi er 3....
Jeg lurer på om Isak eller Even kan forstå henne....? De vet jo litt om det å føle seg alene. Bare en tanke som slo meg.

15
Vilde ass

Det betyr nok at sana kommer til å falle utenfor gjengen i denne sesongen

16
Måka

Og sanas forslag om å henge i mårra er det ingen som ser. Skjerpings, folkens.

17
Heia Sana ✌?

Ganske tydelig at Sana blir ignorert i vennegjengen ja. Innafor, men samtidig utenfor. Kjenner hun på å være litt annerledes tro? Mye av det samme som skjedde med Isak i sesong 3 tenker jeg. Alene med sine tanker og indre konflikt. Og hva skjer med jente-chris sin insta post i går...traff Eva og Chris hverandre likevel?! Greit at Sana sa hun skulle trene, og ikke intr seg for alkohol og fest sånn som de. Men hun har likevel alltid vært med tidligere, men nå virker det som hun faller mer utenfor...usynlig innad i gjengen på en måte. Har dynamikken i jentegjengen alltid vært sånn, og vi ikke har oppfattet det før nå -i og med at vi først nå ser ting fra Sana's perspektiv...? Eller er det nå i det siste denne utviklingen har skjedd? Men nettopp det å ikke bli spurt, bli tatt for gitt at man ikke vil....det er ikke bra. Er det som har skjedd kan det muligens få Sana til å kjenne seg enda mer alene og misforstått. Men kanskje ble ingen andre i vennegjengen heller spurt. Men uansett enig -skjerpings, jenter!

18
Bøsj

??

19
Aenne

Er en av jentene som har reagert med hjerteøye-smiley da, går ut ifra at det var Eva. Men likevel, ingen som vil avtale noe nærmere?

20

Det stemmer ikke, Du kan se at noen har gitt det et hearteyes-emoticon, noe som impliserer et ja til hennes forslag om å henge i morgen. Sansynligvis fra Eva. Tipper vi får et klipp med kun de to som snakker sammen mens de henger i morgen

21
#teamtruelove

Joda, noen har tatt hjerteøyne på den. Antagelig Eva?

22
Måka

Jada. Men det er forskjell på å bare svare med emoji å bruke ord og lage plan. Om forslag ikke gripes ordentlig tak i ut at man pusher er det jo en slags høflig avvisning.

Vibben jeg fikk av denne chatten er at Sana er venninna som de andre liker å henge med, men ikke på tomannshånd. Kan ikke komme på noen gang i s1 og 2 at de andre faktisk har hengt med bare sana uten å være på skolen.

23

Jeg festet meg litt ved Chris sin sluttreplikk som også er tittelen på hele posten, Imwither. Hvem er hun egentlig med? Her er det vel et svar på Vilde sin meldig, men den kan funke på flere andre også. Tvetydig med andre ord. Minner om flere ganger tidligere der Chris har vært konfliktsky og ikke villet ta stilling men er litt sånn random positiv til alt og alle. Vilde ble jo såret av det en gang. Jeg tenker dette også kan peke på lojalitet som et viktig tema. Tror det er en sentral og stor verdi for Sana, men lurer på om hun blir utfordret på det i vår. Spørsmålet blir: hvem står fast med hvem?

24
udenfor gruppen

Sana er ikke en gang med i diskussionen/Olafiagruppen. Man kan godt forstå at Chris ikke ville inkludere hende i en tråd om G-punkt (og nu alko), men Sana kommer lidt udenfor nu. Hm..

25
Bøsj

Rompa di

26
Uten

Sana er med, hun bare svarer ikke. Vi ser det jo fra Sana sin telefon, derfor vises ikke hennes bilde på oversikten over hvem som har lest

27
Luft

Hu er jo det

28
Veni vidi vici

Jeg tenker at jentene ikke teller Sana med for hun poengterte jo i går at hun ikke bryr seg om gutter. Så jeg forstår Vilde, og jeg hadde kanskje sagt noe lignende selv, for hundreogørten år sida da jeg var på den alderen.
Men kanskje noen har et forslag til en bedre måte å si det på?

29
Vilde vilde

Du är inte alltid så eftertänksam, "alla dere" har faktiskt inte haft kjereste...

30
ellikken

Ganske så genial kommentar mht Sanas "føtter i hver sin leir". Tankeløshet fra Vildes side, selvsagt, men det er lett å glemme, lett å overse, lett å ikke inkludere.

31
Heidi

Men, er det slutt med Chris og Kasper!? Whaaat!!?

32
#teamtruelove

Kan like gjerne bare være at de har vært sammen lenge nok til å ikke være sammen hvert ledige sekund.

33
ikke sammen for altid

Ikke en gang på film kan alle kærestepar holde sammen for altid, selvom man som seer så gerne vil pare folk sammen, for at få puslespillet til at gå op, og få mange små happy endings. Hvis Chris og Kasper har slået op, kan det i hvert fald have den positive effekt at hun er mere med i pigegruppen igen. Og vi vil gerne have mere Chris!

34

Det kan vel være at det er snakk om da Chris var nyforelska?

35

Blir med i morra!

36
Mathilde

#imwithher

37
Love

Haha. Rumpehår i tenna.

38

"enig. hykler."?? Vad är det mellan Noora och Vilde?? 🙁

39
Snurre

Hun legger inn en kommentar til Vilde som var furten og sur mot Chris da hun var sammen med Kasper. Helt fortjent ?

40
Oj oj

Sarkasme vettu 😉

41
Veni vidi vici

Tipper det er pga analsexspørsmålet fra Vilde til Noora i går.

42
Kulkid

Det er nokk bare jokes

43
#teamtruelove

Noora har jo egentlig aldri vært så innmari grei med Vilde. Hvordan hun prøvde å beskytte henne i sesong to var jo en regelrett nedvurdering av Vilde, ved å anta at Vilde ikke kunne forstå ting/snakkes til.

44

Både Sana og Noora har egentlig kjørt Vilde en del, litt som gutta overfor Mags i høst. Nå har plutselig Vilde et slags mentalt overtak i det at hun har kjæreste. Skjønnner at hun nyter det. Spennende å se disse spenningene komme til overflaten.

45
Måka

Ja, de har kjørt vilde hardt begge to, og ingen av dem har vel vært lette venner å ha for Vilde alltid. Men har hatt følelsen av at Sana har respektert Vilde mye mer enn det Noora har gjort. Hvordan hun plukker opp på at noe er galt der andre bare føler at vilde er vanskelig i s1 f.eks.

46

Helt sant. Og måten Sana fikk Noora til å fortelle Vilde om William. "Vilde er den seigeste av oss..."eller noe sånt... ?

47
Hildring

Sana undervurderte i hvertfall ikke Vilde slik som Noora gjorde. Ja, Vilde er naiv, men hun gjør så godt hun kan så håper at hun i løpet av sesongen modner en smule

48
Måka

Skjønte alkurat at Sana kledde seg ut som Vilde på halloween i s1(?) Se chris sin insta. DEN ferska jeg først nå.

49

Tror det bare er tull

50
Vilde ass!

LOL ?❣

51
elsk

så deilig å han jentene i fokus igjen! det var gøy å følge gutta, men jentene sin chat er 1000 ganger bedre enn gutta sin!!

52
Mulle

Ikke rart Sana er frustrert. Blir jo ignorert på en måte: Vilde: "jeg fortjener love. Alle dere har hatt kjærester unntatt meg..."

53
Løve

Sana har vel ikke hat kjæreste.
Btw jeg elsker at sana har hovedrollen. Det er så kult

54
Anki....

Vi vet jo ingenting om Sana faktisk har hatt kjærste eller vært forelsket tidligere. Alle tar liksom det for gitt når man ikke bretter ut om sitt sexliv.
Det er jo noen som også bare er sent ute og ikke finner noen de liker godt nok til å ha sex med før de er ferdig på videregående.

55
Joda

Sana har både i sesong to og i Er jeg sen gjort et poeng og av at hun *velger* å ikke være med gutter å den måten.

56
Steen

Vi vil med ud og se Chris bowle.. Please

57
Angelica pus

JAAAA!!

58

Vilde daaa ?❤

59

Hvorfor vises de gamle profilbildene nederst?

60
Kjære Mari Magnus

Vi blir kjempeglade om vi får litt mere Instagram oppdateringer også. Ikke det at det ikke var fint å se kjøleskapet til Evak, men det hadde vært fett med noe mer lissom - bilde av dem eller noe sånt. Kan du hilse til Isak og si det? Mer IG til fansen?❤

61
Heia Sana #imwithher✌

Tematikken blir bare mer og mer synlig. Alt som ikke sies, men ligger der mellom linjene.
Sana som en del av vennegjengen, men samtidig litt utafor.
Vennegjengen som tror de tar hensyn når de tilbyr pizza med biff i stedet.
Sana med en sterk fot i muslimsk tro og leveregler kontra vennegjengens mer "frie verden".
Kontrastene og frustrasjonen hun føler, men samtidig kanskje skammer seg over.
Hennes sterke ytre som begynner å få brister. Hennes indre konflikt.
Bare elsker å se ting fra Sana sitt perspektiv -dette kommer til å bli så lærerikt!
Så klar for å møte min (mest sannsynlige) uvitenhet i døra, og igjen se på verden med nye øyne.

Så ready - set - go! Tidenes beste påske -jeg er klar for some shit to go down✌?

62
Veni vidi vici

Men - hvis Sana ikke har sagt noe, så er det rart å forvente at de skal vite det. Det er faktisk mange troende muslimer som ikke bryr seg om slaktemetoden. Eller som ei venninne sier: Norge tok imot meg, det er halal nok for meg.

63
Biff

For en uvitende, hvorfor er det feil med biff...?

64

Det er ikke alle muslimer som plukker biffen fra pizzaen, men utenom det mest kjente med at man ikke bør spise svinekjøtt er det også en rekke andre regler, blant annet skal dyret slaktes på en bestemt måte etc, slik at biff ikke nødvendigvis er lik biff.

65
Biffen

Fordi biff ikke nødvendigvis er halal, det kommer an på slaktemåten.

66
Halal

Sana spiser bare Halal kjøtt.

67
biff x2

Fordi biffen ikke er slaktet på en halal måte. Svin er ikke bare halal, men også all kjøtt som ikke er slaktet etter islam

68

Som Muslim så spiser man halal. Ser ut som hennes venner ikke har så mye kunnskap om bakgrunnen til Sana . De tror det bare er svin hun ikke kan spise ...
Det er jo sanas feil halvveis som det er deres. Sana har ikke vært flink til å si ifra om sin bakgrunn . Men samtidig har ikke vennene hennes vist at de er interessert . I sesong 1 så vi Vilde som hadde de typisk tankegangen du har om en muslim. Det å være venn med folk med ulik bakgrunn dreier seg om å forstå hverandre . Tror denne sesongen blir en wake up call ikke bare for venninnene men alle som følger med 🙂 blir lærerikt

69
Pilko

Fordi den ikke er halal

70
Biff ifht halal-skikk

Biffen på pizzaen er nok ikke tilberedt etter halal-skikk. Derav plukker Sana den av. Uten å si noe. Jentene trodde de hadde tatt hensyn og inkludert henne ved å kjøpe egen pizza med biff istedet for pepperoni. Sana ønsker nok ikke å være til bry, og spiser høflig noen små biter, mer for å være en del av gjengen og ikke føle seg så annerledes -slik jeg i store trekk tolker det da? Correct me if I'm wrong✌

71
Sana

Hun hadde ikke kunne spise det, fordi det ikke er halal, tenker jeg?

72

Trolig fordi det ikke er halal.

73

Ikke halal sikkert

74

Jeg tror at muslimer kan spise kun halal kjøtt

75
Amalie

Det er fortsatt ikke halal 🙂

76
Biff

Den er ikke halal-slaktet, leste jeg i en annen kommentar.

77
Fortjener love!

Ja, Vilde fortjener love! Det gør vi vist allesammen.

78
sana

"alle dere har hatt kjæreste" bruh..

79
Thea

Vil bare nevne at dere har glemt å bytte til nye profilbilder på "seen"-figurene 🙂

80
Penetrator Chris

Dramaaaaa

81
P Chris

Dramaaaaa

82
SkamUs

Translation please <3

83
Ledgerina

First they ignore Sana not thinking about her when they ordered the pizzas. Now they ignore her on the group chat. I am alredy feeling bad for Sana.

84
Jojo

Har sana hatt KJ??

85

Heavy fokus på kjærester og sex så langt - alle jokes er om sex (Oliafiaklinikken hehe), "alle" har kjærester, vi nærmer oss kanskje et punkt der Sana blir drittlei dem alle sammen. Hun har allerede hatt et litt utbrudd overfor Vilde.

86
Kooks

Sands kommentar har da fået en smiley - sikkert fra Eva. Så helt ignoreret bliver hun ikke.
Tror også Noora tuller (hykler) - og må ærligt indrømme at jeg i første omgang ikke tænkte over, at Vildes kommentar var upassende ? - men nej Sana har jo heller aldrig haft en kæreste. Men det er på en måde bare blevet noget de tager for givet og ikke spekulerer så meget i. Er sikker på de nok snart skal få noget at spekulere over ?

87

could someone translate this into English????please

88
Nice person

Chrls: Listen. Why don't we get some alcohol, and go to a park or something to drink it. Like now.

Eva: Hell yeah!

Sana: Going to the gym.

Noora: Gotta unpack.

Vilde: Going to f**k.

Chris: Bevare of ass hair in your teeth.

Eva: Yuck!

Chris: Noooo! I forgot, I'm going bowling with my cousin

Eva: Seriously? Noone's able to hang out?!

Sana: I'm down for tomorrow, Eva 🙂

Eva: Vilde, you threw so much hate at Chris when she spent all that time with Kasper.

Noora: Agree. Hypocrite.(sarcastic)

Vilde: I too deserve love! You guys have all had boyfriends, and I haven't.

Chris: Imwithher

89

Chris: Listen up, what if we fix some alcohol, go to a park or something and drink. Like ASAP.
Eva: Hell YEEAH
Sana: Going to the gym
Noora: Need to unpack
Vilde: About to fuck 😀 😀 😀
Chris: Watch out so you don´t get any butt hair between your teeth
Eva: Yuk
Chris: Noo. I forgot I´m supposed to go bowling with my cousin
Eva: Seriously?? No one wants to hang??
Sana: I´m down tomorrow Eva
Eva: Vilde, you were hatin´on Chris when she spent so much time with Kasper..........
Noora: Agree. Hypocrite.
Vilde: I also deserve love. All of you have had boyfriends but me.
Chris: Imwithher

90
ENGLISH

C: Listen up. What if we get some alco, go to a park or something like that and drink. Like now.
E: Hell yes
S: I'm going to the gym
N: Gotta unpack
V: I'm fucking
C: Be careful not to get ass hair in your teeth
E: Eww
C. Noo. I forgot I'm going bowling with my cousin
E: Seriously? No one can hang?
S: I'm down tomorrow, Eva
E: Vilde, you were hating on Chris when she was spending a lot of time with Kasper........
N: Agreed. Hypocrite.
V: I also deserve love. All of you guys have had boyfriends except for me.
C: Imwithher

91

Siden dette er aller siste sesong håper jeg det legges ut flere og oftere instagram poster fra alle karakterene i serien. Da får man fulgt de videre og nøstet opp alle de personlige historiene og spørsmålene vi sitter med til hver enkelt.
Instagrambildene forteller like mye som klippene! Jonas sitt bilde - Omg! Even og Isak flytter sammen.
Eva sitt bilde - typisk bilde hun lik de hun la ut i sesong 1. Og hun/gjengen skal ha bypåske.

Enda flere pliiiis. Er dette jeg elsker med Skam. Selv om sesongene bytter hovedkarakter lever de andres historie videre på instagram.

92
Pauline

Identificerer mig så sjukt med Sana. Jeg føler virkelig det her så meget.
Allerede nu kan jeg mærke, at den her sesong blir kjempe gøy. Og viktig!

93
NoName

Why they ignore Sana?....

94

vilde you're trying to hard, sweetheart.

95
Translator

Chrls: Listen. Why don't we get some alcohol, and go to a park or something to drink it. Like now.

Eva: Hell yeah!

Sana: Going to the gym.

Noora: Gotta unpack.

Vilde: Going to f**k.

Chris: Bevare of ass hair in your teeth.

Eva: Yuck!

Chris: Noooo! I forgot, I'm going bowling with my cousin

Eva: Seriously? Noone's able to hang out?!

Sana: I'm down for tomorrow, Eva 🙂

Eva: Vilde, you threw so much hate at Chris when she spent all that time with Kasper.

Noora: Agree. Hypocrite.(sarcastic)

Vilde: I too deserve love! You guys have all had boyfriends, and I haven't.

Chris: Imwithher

96
Giving it a try

Chris: Listen!
Let`s go to the park and bring boose and get drunk. Like right now!
Eva: Hell ya!
Sana: Going to the gym
Nora: Unpacking
Vilde: Fucking 😀 😀
Chris: Watch out for bumhairs in your teeth!
Eva: Ewh
Chris: No, forgot I`m going bowling with my cousin
Eva: Really, so no one`s hanging?
Sana: Down tomorrow
Eva: Vilde, you were hating Chris when she was seeing Kasper a lot...
Nora: Same, hypocrite
Vilde: I also deserve love. You have all had boyfriends except me
Chris: I`m with her

97
Olafiakliniiken

Er der nogen, som kan forklare, hvorfor gruppen hedder *Olafiaklinikken'?

98
Helseinfo

Olafiaklinikken er en klinikk i Oslo for seksuelt overførebare sykdommer

99
Translation

Chris: Listen up
How about we fix some alcohol, go to the park or something and drink. Like now.
Eva: Hell yeah
Sana: Gonna go to work out
Noora: Gonna unpack
Vilde: Gonna fuck 😀 😀 😀
Chris: Watch out for butthair in your teeth
Eva: Yuck
Chris: Nooo.. I forgot that I am going to go bowling with my cousin
Eva: Seriously? None of you can hang??
Sana: I am down tomorrow Eva
Eva: Vilde, you hated when Chris was hanging with Kasper all the time..
Noora: Agree, hypocrite
Vilde: I deserve love too. All of you had boyfriends except for me.
Chris: Imwithher

100
Sana

Senere i sesong 4 kommer jeg til å pule med en gutt, sier ikke mer for jeg ikke vil spoile hele greia.

101
Nicole

can anyone translate it into English???

102
Rosy

"Alle dere har hatt kjærester unntatt meg." Hva om Magnus???? Skrike i Norsk..

103

Kjenner meg igjen i Sana! Har alltid vært litt usynlig og blitt litt glemt av selv de nærmeste vennene. Har også alltid vært litt annerledes. Tenkte på det når hun står og ser på venninnegjengen en stund i dørkarmen, uten at de legger merke til henne - og når hun blir tilbudt pizza og de har glemt/ignorert dette med kjøttet osv. Kanskje det at Sana spenner ben på Noora i traileren (som skaper dominoeffekten) har noe med dette å gjøre? At hun blir ignorert og oversett, og føler seg ensom, og at det etterhvert smeller? Håper hun får mer kontakt med gutta etterhvert, det virker som om hun trives mer og mer med dem og at de ser henne litt mer? Bare en observasjon. Even så henne omtrent med en gang hun kom frem til bilen nå i starten av denne sesongen, og Isak har backet henne før i timen den gangen i 3. sesongen med burka/niqab/ hijab- temaet. Samtidig har Even lest Koranen og dermed kanskje satt seg litt mer inn i Islam: altså noe som betyr mye for Sana! Ikke det at alle vennene bør lese Koranen, men syntes det med pizzaen (som er mer sånn basic) illustrerer godt hvordan venninnene klarer å ignorere selv de mest grunnleggende aspektene ved henne og religionen (som tross alt har en stor plass i livet hennes). Vilde er jo helt drøy!! Skjønner at hun kanskje kunne være litt sånn i starten, men nå har de jo kjent hverandre en stund: syntes det er på tide at hun setter seg inn i hvordan Sana er en person som tar egne valg. Tror kanskje at det er et tema det at muslimske kvinner ofte blir gjort usynlige i vårt samfunn: som om de ikke har sin egen identitet, er sin egen person med egne valg osv. Mye som går rundt i hodet mitt, ass. Gleder meg masse til å se!

104
SKAM

Jeg tror at Sana tilslutt ikke er muslim lenger. Hun føler seg utafor! Hun bor i Norge i 2017, er ganske vansklig å unngå å se på toppløse gutter og unngå haram mat. Hun ble oppgitt da hun fikk beskjed om at det var bønntid, etter å ha siklet etter guttene. Stakkars sana, er ikke lett å være muslim i Norge idag

105
Heia Sana #imwithher✌?

Hei "SKAM"
Mulig du med vilje skriver kommentaren din litt på spissen. Kanskje du ønsker å provosere litt. Eller så misforstår jeg deg kanskje....og lar meg unødvendig provoseres. Men uansett, skrevet i vennlighetens navn? så er det er vel ikke dette så svart hvitt som du hinter til. At Sana lissom ikke skal ønske å være muslim lenger, bare fordi hun eventuelt kjenner på frustrasjon knyttet til religion ol. Eller fordi hun kjenner seg utenfor i det norske samfunnet eller i vennegjengen -det blir for drøyt. Ganske respektløst skrevet egentlig. Mest sannsynlig beror det på uvitenhet fra din side. Du skriver stakkars Sana, men det er jo ikke synd på henne. Hun trenger trolig bare noen å preke med, vi mennesker trenger jo mennesker. Det er jo ikke slikt at forelskelse ol. ikke forekommer hos muslimsk ungdom. Sana er som alle andre unge. Det er vel noe av det vi skal få erfare denne sesongen. Blikket på abs-gutta så vi alle, men det betyr ikke at hun tenker på å konvertere til kristendommen i stedet lissom. Andem ønsker derimot å gi oss et viktig innblikk i Sanas hverdag. Verden og hverdagen sett fra hennes øyne. Det kan være at religion blir et avgjørende tema, ikke slik du tenker da, men for å opplyse oss på enkelte områder. Bygge broer mellom oss for eksempel. Og Sana ble vel heller ikke akkurat oppgitt når hun ble varslet om bønnen. Mer litt tatt på sengen kanskje. Tror altså ikke Andem har som tanke å fremstille Islam som negativt hvis du skjønner hva jeg mener. Vi vil nok heller få se det motsatte -og både du, sikkert jeg og, og mange fler, vil lære både et og annet på veien. Skam er en serie som ønsker å hylle det unike, mennesket med alle dets sider og personligheter. En serie med fokus på medmenneskelighet og respekt ikke sant. Dette blir bra det, bare vent å se du.
✌out...

106
SKAM

Sana kommer ikke til å være muslim lenger! Hun føler seg utafor og ble oppgittt av at det var bønntid. Hun siklet også etter de toppløse guttene. Er ikke lett å være muslim i Norge i 2017

107

halla, could anyone translate this into English please? 🙂

108
go vilde

go vilde

109
Kyrre

Eva, og andre bergensere, hadde aldri skrevet hata når det heter hatet.

110
Bøsj

Rumpa diiiiiiiii broru ?

111
VerenaLightwood

Just want to say thank you for this amazing show and fandom!
And special thanks to the amazing people who translate everything for the foreign fans.
You guys rock!
I'm looking forward to an another epic season with you all <3
(Sorry for my bad english)
Greetings and Love
Verena 🙂

112
Ludo

Jeg elsker skam gleder meg til sesong4 Ellsker deg sana Vilde Chris Nora og Eva