Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

125 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Emilie

Hahahaha

2
Vebbis

First

3
#hekta

Når kommer ny skam video??

4

POST KLIPPET!!!!

5

OMG ER DER IKKE ET KLIP I DAG WTF, HVAD ER DET HER

6
Kristine

Noe sier meg at det blir fest

7
ÄLSKAR'T

??

8
1881

Jeg håper Vilde inviter Magnus, og at Magnus inviter alle gutta. Gleder meg!

9
JAA.... hvor er gutta våre da?

Vil ha Magnus, Jonas, Madhi, Even og Isak❤

10
Gutta

Elsk <3

11

Yazzzz fest. Drama kommer garantert til å skje.

12

Kommer det klipp i dag?

13
Soph

Vil vi noensinne få høre hva som skjedde med William og fengslet?

14
1881

Han fikk trolig betinget fengsel kombinert med bot og/eller samfunnsstraff. Når man er ung så ønsker man ikke å sende folk i fengsel. Det at han tilstår kan og være positivt. Så ingen soning, vil jeg tippe 🙂

15
Hehevd

Ingen bryr seg

16

omg Vilde vad gör du!! om en av mina vänner började chatta med min brorsa bakom ryggen på mig skulle jag bli såååå sur, och planera fest med honom?!? respektlöst mot Sana...Hmm...undra hur detta kommer utveckla sig, om de lyssnar på Sana eller övertalar henne och det blir partyyy (troligtvis det senare som kmr ske)

17
Enig med deg, men...

Jepp, blir nok fest;)

18
68Lover

Rami

19
Anna

Woooow

20
Dårlige venner

Litt skuffet over jentene nå :/ De hører jo ikke på Sana! Ville ikke vært så happy selv hvis mine venner skulle prøve å dra på fest med broren min og vennene hans

21

Enig, ugh! Meeen om eg fant ut at venninna mi hadde storebror med dritkjekke kompisar hadde eg kanskje gjort det same.

22
Sana dah...

Du er vel ikke så super bussy at du ikke har tid til å stikke innom Isak og Even for å se hvordan de har fått det i den nye leiligheten sin? Sikker på at de er mye mer supportive enn jentene. Stil innom Evak du, de vil sikkert ikke skuffe deg??

23

Veldig skuffet. Noora trenger ikke noen ny kjæreste, hun trenger å enten bli sammen igjen med William, eller å slå opp. Problemet til Noora er at hun nå er stuck i limbo. Dessuten tror jeg hun har tillitsproblemer i forhold til gutter, og da er ikke det å stupe rett inn i ett nytt forhold så lurt...

24
1881

Sana har ikke egentlig kommet med noen god grunn til hvorfor de ikke skal møtes så det er litt forståelig at de ignorerer de tilsynelatende grunnløse innvendingene hennes. Men muligens jentene kunne vært litt mer empatiske og prøvd å forstå hva det er Sana egentlig føler.

25
Måka

Men dere. Det er vilde. Vilde ordner fest. Vilde driver historia framover.

Da isak ikke skulle ha noe vors, gikk vilde bak ryggen hans, og i alle fall jeg var glad for det. Ingen vilde ingen landminer på Tjøme. Nå går hun bak ryggen på sana, men akkurat som med isak forteller hun det jo raskt.

Er ikke den mer varige bakryggengpinga på noora værre?

Og er vel ikke kleint å feste med en to år eldre bror vel. Seriøst. Bare man er venner er det vel greit.

26
Oj....

Drama.... ?Men snakepåske.... ligger det noe bak det?

27
Marianne

Tror det er ordspill på snake=slange=penis xD

28
Madde

Yes...! Det händer grejer, men håller med Noora här - vad händer??

29
Brie

I love how season 4 has just started and Sana has already said no to her friends so many times. I feel like someone one tumblr should make a compilation of it.

30
Yessss

That would be awesome

31
isaks-nei

"nei nei nei nei nei"

32
Jeez

Herregud så irriterende de er, hvem faen vil feste med broren sin og hans venner???

33
Savner Evak

Klarer ikke å engasjere meg så veldig i dette ass, med mindre vi får se Isak, Even og de andre gutta.

34
Liker ikke de nye gutta

Nå har jeg sett på klippen og YouTube videoene og jeg syns ikke noe særlig om de nye gutta. Syns de virker temmelig barnslige på de YouTube videoene. Savner Jonas, Magnus, Maddi, Isak og Even ass. Blir ikke det samme uten dem.

35
Amalie

Jeg ville ha gjort det med glede! Skjønner ikke hvorfor Sana er så kjip og sier nei med en gang, hun kan ihvertfall prøve..

36
me and my stupid mind

Ikke meg i hvertfall, men hvis de så ut som vennegjengen til Elias hadde jeg vært inn

37
Mulle

Merkelig at jentene kjenner Sana så dårlig....? De viste ikke at Elias ikke var sammen med Jamilla, hørtes ikke ut som de viste at hun hadde flere brødre i det hele tatt. Er ikke det litt rart? Jeg mener de har jo kjent Sana lenge nå. Jeg har ihvertfall vist om venninnene mine sine brødre. Og de hører heller ikke på Sana. Skikkelig kleint å chatte med broren hennes uten å snakke med henne først. Vilde er så ubetenksom... Hva syns Magnus om dette? På fest med storebroren sin, skjønner godt at Sana ikke er spesielt interessert.
Ingen av jentene virker som de hører på Sana... Kanskje vanskelig for henne å snakke med dem? Jeg håper egentlig Sana snart tar en prat med Even.... Sana må vel vite at Even kjenner gjengen til Elias? Hun er jo ikke dum. De har gått på Bakka, og Even byttet fra Bakka til Nissen. Eller vet ikke Sana dette?

38
jeg snakker ikke norsk

translate plz

39
I tried ??

V: i have talked to Elias
E: new chat ? Where is Noora
V:they are taking us to a party
E: oh, noe i understand hehehe
V:Yes Eva
E:BAM
C:now we begin to talk easter
E:talkeaster ?
C:*talk easter*
S:Hell no
V: Why not ?
E: i wanna party with them
S: Im not gonna party with my brother
V: Its for Noora
S: they are not her type
V: but what about just little bit party
S: no Vilde
C: plz

40
Lise

Leslie-meme fra Parks and Recreations! Yessss!

41
Yezuz

Yesss I know!

42
Hellow

De mæ på fæst da!

43
Heia Sana ✌?

Ja hvor er Noora spør jeg og.
Hva med å høre hva hun vil eller trenger nå?
Hvorfor hun trekker seg unna ol....
Likledes hva med å lytte til Sana'som meninger opp i det hele?
Her frykter jeg splittelser og mye unødvendig drama.
Vilde ass -matchmaker eller trøbbelmaker...?!?
Og hva med Mags Vilde? Dere som har det så bra -er nok ikke bare for Noora's del dette her nei?

44
Stian

Hahaha troe Vilde er forelsket broen til sana tenk på hvis Vilde var forelsket Elias og Magnus samtidlige

45
Stian

Hjahaga

46

Er det bare "worlds-colliding" som gjør at Sana ikke vil det her, for det kan jo gjøre at hun får tid med Yousef? Kanskje er det sånn at hun inntar ganske ulike roller med familien og venner og ikke er komfortabel med å blande verdenene derfor? Mener hun at gutta ikke er Noora sine typer, eller er det en unnskyldning? Er det det at hun ikke vil bli avslørt av venninnene på sin gutteinteresse? Uansett prøver hun å beskytte Noora her, på samme måte som hun sa fra til Noora om at det ikke var greit, da Noora beskyttet Vilde i S2. Sååå mange spørsmål.... Så få svar... :O

47

Hun vil nok ha tid med Yousef , men ut ifra det Sana har sagt tidligere så definerer hun en god muslim som bl.a ikke hooke rundt. (Var det ikke noe sånt hun sa til Noora?) Hun trenger å finne ut av dette. Hvis hun ikke er klar for å hooke med Yousef så vil hun uansett IKKE ha andre jenter og særlig venninnene sine i nærheten av ham. Men vi vet ikke hvordan Yousef er. Vil han se Sana når ingen andre ser henne? Og vil han forstå?

48
Heia Sana ✌?

Sana's to verdener er farlig nær kollisjonskurs hvertfall. Enten hun vil eller ikke med Vilde inni bildet? (uff hun mener det jo bare godt men) Det virker på meg som at Sana har låst seg i forskjellige roller og forutsetninger knyttet til de, og at det nå blir mer utfordrende for henne å finne balansen. Men hvorfor er det evnt så skamfullt for henne å innrømme at også hun chrusher litt på gutter og slikt? Ligger det noe mer bak denne fornektelsen vi ser? Noe større enn bare imaget hennes tro? Eller er mine tanker om dette helt på bærtur kanskje ?? Heldigvis mye tid igjen til å få noen svar.

49

Ja, det er det jeg lurer på også, om det ligger noe mer bak. Er det SÅ vanskelig for henne å innrømmet at hun har et crush liksom? Har det med kultur eller religion å gjøre, eller er det bare imaget som tøff, sterk og selvstendig hun vil holde på? Eller er det det at hun vet noe om koblingen til Even, som gjør det så viktig for henne å holde verdenene fra hverandre? For å beskytte Isak som jeg oppfatter at hun bryr seg veldig om? Og så er jeg ikke så sikker på om Vilde bare gjør dette for å hjelpe Noora. Har en klar fornemmelse av at hun sikla litt for sin egen del også. Kanskje er hun ikke så investert i Mags. Fint å få mye pikk, liksom, men kanskje ikke forelska, sånn som han faktisk har antyda at han er... Hm, en ting er sikkert, det blir draaaamaaaa....

50
genius

sjekk ut @eliasfraoslo på instagram (broren til sana). Det ligger en link i bioen hans av en video med kompisene!

51

Vilde vil vel helst slippe å ta med Magnus på festen, så da blir det nok ikke konfrontasjon mellom Even og Bakka- gutta riktig ennå...

52

Jeg tenkte på det i sted... Og nå som de nettopp har flytta sammen, så vil jeg ikke ha noe drama! Da blir jeg gærn!

53

Du er smart!! <3

54
Mette

Gleder meg sykt til den festen!

55
Miriam

Jeg også. Skal vi ta følge?

56
jeg er med!

ja da????

57
Heia Sana ✌?

"de skal ta oss med på fest"
BAM -ja nå skjer det!
Elvebakken meet's Nissen!

58
Bare en liten sidenote:

En slik gathering er ikke akkurat hva jeg ønsker for hverken Sana eller Noora på dette tidspunktet, misforstå meg rett, men det får trolig utvilsomt mye fortgang i story'en hvertfall?

59
Sama

1 kommentar?❤???☺

60
Haha

nope

61
Angelica pus

Men Vilde da, hva med Magnus?

62
Please

I want party og Nooias nå ?❤️

63
english

V: Now i’ve chatted with Elias
E: New chat? Where’s Noora
V: They’re gonna bring us to a party!
E: Ah, i see. hehehe
V: Yes Eva…
E: BAM!
C: Now we’re snaking easter
E: Snakeeaster?
C: *Talking easter*
S: Hell no
V: Why not?
E: I wanna party with them
S: Not gonna party with my brother
V: It’s for Noora
S: They’re not her type
V: But what about just a little party?
S: No Vilde

64
Evik

Thank you very much for your translation.?

65

Men Vilde da.... glemt Mags helt??

66
Miriam

Jeg er kåt

67
Skamfan

Detta kommer aldrig sluta bra. Snälla Vilde respektera Sanas nej!

68
Mari

Miss Evak

69
Jeg også

Sorry, men det blir ikke det samme uten Evak❤❤❤

70
Ikke synd for Sana!

Dere trenger ikke synes så synd for Sana hele tiden. Hun er ikke hjelpeløs eller stakkars, hun klarer seg helt fint!

71
Heia Sana ✌?

Ser ikke på Sana som stakkarslig i det hele tatt. Hun er den jeg beundrer mest i serien. Sterk, klok og modig som få. En skikkelig god venn med de beste egenskaper. Men denne siste tiden har vi bevitnet en Sana som til tider blir overhørt, utelatt og misforstått innad i vennegjengen. Kanskje kjenner ikke egentlig jentene hverandre godt nok. Men når vi da føler med Sana, og til tider synes det er sårt å se på denne dynamikken i gjengen -så er ikke det det samme som å synes synd på henne. For helt enig, Sana er alt annet enn hjelpeløs. Men har hun like stort krav på å bli hørt og respektert, på lik linje som de andre jentene. Og for å virkelig bli sett som menneske, må det en dialog til, og det synes jeg vi har sett lite til i praten mellom jentene disse siste dagene. Hvordan skal Sana ellers kunne være seg selv, og hvordan skal jentene kunne være der for hverandre hvis ingen ordentlig lytter...hva er igjen i vennskapet da?

72
Vilde da!!

Ikke glem Magnus oppi det her nå.....du får IKKE glemme Magnus! Og så respektløse de er ovenfor Sana...tar null hensyn til henne. Og vet SÅ lite om henne til å ha vært venner i nesten 2 år. Det er vel ikke helt normalt? Enten så har Sana skjult ting ed vilje,eller så er ikke jentene spesielt interressert i annet enn gutter,russetid,hooking,sex og rullefester. Det blir litt boring i lengden,og tilbakeblikk på sesong 1 og 2,men regner med det blir drama snart. Og plis,gi oss litt mer Evak-moments også. De betyr så mye for så mange <3

73
EVAK4EVER

Men ikke för mye drama for Evak, please... Jeg orker ikke mer av det.

74
Orker heller ikke mer Evak drama

Men vil se dem MYE!!!

75
Realistisk?

Jeg synes nesten de lytter så lite at det blir urealistisk? Hun sier nei gang på gang når det gjelder kontakt med broren og vennene men ingen spør hvorfor? De har vært venner med Sana i langt over ett år, men har fortsatt ingen peiling på hva hun spiser eller ikke? Jeg er voksen men spurte en 16-åring jeg kjenner godt hvordan de vanligvis håndterer hva jentene med muslimsk bakgrunn i hennes vennegjeng spiser, og det var jo enkelt. SPØR! Vilde er jo ofte mer enn uvanlig treg til å se hvordan andre egentlig har det, kanskje fordi hun er grunnleggende usikker, men at ingen av dem reagerer????

76

Jaaa, er gøy å snakke med venner om sånt, men det blir igjen så overfladisk... er mye annet man kan snakke om. Fortsatt en del tema de ikke har tatt opp hit som også gikk igjen i ungdomstiden min: mobbing, familie, selvskading, spiseforstyrrelser (som de hintet litt til i forrige sesong), kroppsbilde, dødsfall, skolepress, fremtiden, krig..

77
Hehe

Vi kan ikke fokusere på evak lenger, deres historie er vi ferdig med. Nå er det fokus på Sana

78

Vet, men Mikael er med av en grunn så helt ferdig er vi nok ikke likevel, og da er det ikke så rart at de fortsatt er tema i kommentarfeltet heller. De er jo tross alt legendariske 🙂

79
Maari

Awesome bruk av gifs!! Nicki og Leslie, da blirre bra. Tror Sana trenger litt push for å komma på denna festen, hun liker jo tydeligvis han derre yosef?

80

Ah fyræn kunne de slutte med den greiene? Det er så uvitend.

81
Noora

Hvor er jeg? Hvorfor blir jeg alltid glemt

82
Det er bare fordi

du er så irriterende, Noora

83
Teit, men bra

Teit gjort va jentene, men bra for nå kommer det ett bra klipp med ekstra drama ?

84

Shit is about to og down! ...Kødda, men gleder meg så sykt til å se hva som kommer til å ske på festen.

85
matilda

okej en teori: isak och even bjuder in till inflyttningsfest, men eftersom gänget ska på fest med bakka-killarna hänger dom med dit istället (oinbjudna) och vi får veta något om even och hans best buddy mikael?? eller att vilde tar med magnus på festen och magnus tar förstås med jonas, mahdi, isak och even och så händer det nått? VILL BARA VETA vad som egentligen har hänt på bakka med even och mikael och allt!!

86

Jeg håber på en måde, at Chris bliver misundelig på Eva og Adam så han måske mander sig op istedet for at være sådan en player...

87

Kanskje Sana er redd for at Yousef skal bli interessert i noen av vennene hennes og miste interessen for henne? Kanskje hun er redd for at hun ikke kan konkurrere med for eksempel Noora når det kommer til akkurat det.

88

det ska tydligen va 30 min långt avsnitt imorgon som visas på tv:n och hittills har vi ju bara fått typ 16 min så det blir långt(!!) klipp imorgon eller så får vi ännu något klipp ikväll!? yass!!

89
Oopssii

Dumt at Sana egentlig ikke er med på denne chatten da.. Chatten er jo bare for Vilde, Chris og Eva ? Fix it, vær så snill.. blir forvirra ??

90

Vilde må alltid være så på. Det er bare irriterende

91
Stakkars magssss

Skal alle bare ignorere det faktum at Vilde kåter seg opp på alle andre enn han hun er sammen med? Gledet meg til at Vilde og Magnus skulle være ett av de søte parene denne sesongen :(((

92
Victoria Müller

Vilde har jo allerede kjæreste.