Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

389 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
slow

Endeliiiig

2
Neena Shareefa

Sanasol x Noora

3
LILLIAN

??

4
Måka

Sana er så søt her. Nesten uten sminke. Cutesy hjerteforma hijabnål.

Jeg digger badass-sana. Men det er gøy å se denne sanaen her og.

5

Sana spiser brunost, det er så vakkert. To kulturer møtes?

6
Sanas soul sister

Skjønne Sana, hun er sterk hun

7
Gabriella

Endelig

8

solen er en stjerne

9
mags:

wow

10
Anonym

Sana er savage.

11
Signe

Ajajaj

12
SANAFORPREZ

"The secret"? Seriøst Vilde, den FÅR DU IKKE LOV Å REFERERE TIL! Slutt, nå!

13
Skinken

Hørt!!!!!

14
Jallamann

Trodde ingen leste det søppelet lenger! Men jeg tar kanskje feil.

15

Hva er galt o.o?

16

Ha ha! Elsker denne kommentaren! Såååå enig!

17

Haha, Sana prøver å holde Noora unna Yousef

18
Sanas soul sister

Jammen altså jeg kunne godt sett for meg Yousef og Sana som ett lykkelig kjærestepar, begge to er liksom ikke sentrumet av squaden sin

19
åå

"Du er min sol, ja solen er en stjerne!" ååå Vilde og Magnus ass❤

20
Sanas soul sister

Alt er love

21
300 000 for en

russebuss. Hvordan skal de fikse så mye penger?

22
Noorhelm?

VAD?? Vad är sanningen bakom William? Jag vill veta nu! Vad har han gjort? Vad är det Noora inte vågar säga?

23
Lollo från sverige

Jag har sätt andars tankar kring det, att kanske William fria till Noora och hon tyckte dom var för unga? Haha bara fantasi ? Men man hoppas ju

24

Plot twist: Noora var frustrert over at William overså henne og bare jobben. Hun var utro, han fant det ut, og hun er langt mer flau og angrende over det enn om bare William hadde vært en dårlig kjæreste for henne.
Sana spenner billedlig ben på Noora ved å få Yousef til å vite at Noora har eller hadde kjæreste og var utro mot ham.

25
Tika

Godt tenkt! Gleder meg til fasiten ??

26
Maks

Spörsmål dra Sverige!

Var Noora borta i uk hela höstterminen i andre klass? Studerade hon på distans eller vad skedde?

27
Jailhouse rock

W sitter inne! Noora er ikke typen til å være utro så det er det hvertfall ikke. Wiliam sitter inne og ingen skal vite det.

28
Tika

Hvis William sitter inne, så er det rart P-criss sier han har ny dame. Og det stemmer også dårlig med at Noora klager til Eva over at ingen er villig til å ofre noe for kjærligheten i 2017 i s3. Tror det er noe annet. Kanskje et valg William har tatt for å slippe å sitte inne? Tror dette blir en overraskelse i denne sesongen.

29
anonym

jeg tror det er noora som har gjort noe.. vært utro eller noe... hadde det vært William som hadde gjort noe hadde hun jo sagt det til vennene sine med engang.. blir spennende å finne ut av!

30
exakt

Exakt! och han jobbade hela tiden och hon kände sig ensam... spännande...

31
Jämtkalle

Kanske Niko kom och hälsade på i London?

32
Karina

Vet ikkeeee!!!! x(

33
Helt serr

Jeg vil åsså viteeee!!!

34
svar

Grejen är att han inte kommer tillbaka till skam och därför ska dom typ komma på en anledning ba genom att han säkert varit otrogen i London eller ngt ngt sånt löjligt

35

Det blir for svakt uansett hvordan de gjør det. Skulle gjerne sett en annen form for sesong to dersom det bare skulle havne i rennesteinen likevel

36

Ja, det undrar jag också. Vad har hänt som Noora inte har vågat berätta för sina vänner på ett halvår. Nåt hon skäms över? Jag som hade hoppats på en fortsättning av noorhelm, men det verkar ju kört.

37
Spennende

Kanske har han fått problem med rättvisan i UK också..

38
Just didnt work out.

Tror de bara inte funkade!

39

Haha... dør litt av Vilde og Magnus ?

40
Elsker Vilde og Magnus

De er bare helt konge - ler meg ihjel av dem.

41
Oh my

Vilde er bare så naiv. The Secret er det største tullet som noen gang er skrevet. Programmet Folkeopplysningen på NRK hadde den boka under lupen en gang.....

42

Skal ikke forsvare The secret noe særlig, men om noe, så var det ikke Folkeopplysningen som ødela "hemmeligheten" med deres inkompetente dekning rundt temaet. Husker den episoden, og det var ikke et bra opplegg, nesten flere idiotiske måter å gå frem på enn i selve boken.

43

Hele hennes karakter er jo basert på naivitet da...

44
Skybert

Dagen for avbrytelser, løse tråder og unvikelser. Men jeg har god tid jeg da...

45

Hva annet gjemmer hun nå?

46
Thanksjulie

Julie absolute round of applause, thankyou so much for focusing on Sana and her story and themes. Just thankyou! I'm sure you know to what I'm referring to but the more its reinforced that my rep is as important as all others and worthy of individed attention the better, you're doing amazing xx

47
Asså

Elsker hvor flåsete og naiv Vilde er. Får bare lyst til å passe på henne liksom. Hun skjønner jo ingenting.

48
guzzi

Vilde er naiv og godtroende, javel. Ingen grunn til å se ned på henne av den grunn? Hun kan også se ting uhyggelig skarpt, som Sana er inne på i sesong 2, ja.

49
Måka

Vet ikke jeg. Blir litt skuffa egentlig. Ikke at Vilde er uproblematisk grei på noe vis, men her er hun kanskje tettere enn hva som er greit. Og leser egentlig noen the secret mer?

50

Du undervurderer Vilde ass (ref. Sana i sesong to).

51

Vet ikke helt hva jeg skal tro om Sanas grunner nå. Er det bare det at hun ikke vil innrømme at hun crusher på Yousef fordi det bryter med imaget hennes? Eller fordi det ikke passer for henne nå med en forelskelse, fordi hun ikke vil gifte seg så ung? Er det noe i kommentarene hennes om at de er barnslige drittunger, som hun har sagt flere ganger? At dette er hennes William. Sjarmøren hun faller for mot sin vilje og sine prinsipper? Eller er det noe mer? Noe konkret? En hemmelighet hun vet om? Om Yousef, Elias og gutta? Noe som gjør at hun vil holde seg unna... Noora har tydeligvis en hemmelighet. Men kan tittelen være et frampek også? Mot Sanas hemmelighet?

52
Maja

Tror at når en person som henne i hennes religion hun er jo ganske religiøs, syns det er vanskelig å miste kontrollen. Når man kjenner på følelser som forelskelse, tiltrekning mot det andre skjønn mister man kontrollen. Det er noe annet som tar over enn fornuften. Hun er jo som alle de andre jentene, hun er ungdom blir også forelsket og har følelser. Men Siden hun har en sterk tro så tror jeg hun kjemper mer enn de andre jentene på dette området. Hun kjemper imot disse følelsene for de kanskje blir ansett som "uanstendige" det er skambelagt å kjenne at en er tiltrukket til noen kanskje. SÅ tror jeg at hun helt tydelig liker Yousef men er usikker på om han liker henne. Flørter med å smile masse til han. Ho er jo super søt når ho smiler med de to dype smilehullene hennes. Det kan jo også være det er følelser ho har fortrengt eller ikke lar seg selv lov til å kjenne på før ekteskapet. Det er en realitet for mange religiøse mennesker.

53
Mari

Jag tror inte Sana ens vill erkänna för sig själv att hon gillar Yousef. Att hon är rädd för att vara beroende av andra och att öppna upp. När hon säger till Noora att man ska undvika muslimska killar tror jag att det dels är för att hon vill hålla borta Noora från Yousef och för att repetera något för sig själv.

54
optimisten

er Sana grøn af jalousi eller? og noora rød af?

55
Hun sier det

Vel for at Noora ikke skal bli for intereressert. Tror nok Sana liker Yousef. Men er han like snill som han virker? Vi har kun sett han gjennom Sanas øyne.

56
Spør

Stiller du like mange spørsmålstegn i ditt virkelig liv også?

57

Man stiller strengt tatt ikke spørsmålstegn 😉

58

Jeg stiller et stort spørsmålstegn til utsagnet ditt.

59
Måka

Dette er et klipp som lager spørsmål, ikke et som gir svar.

60
Jaadaaa .....Andem

Vi skjønner det nå. Du vil ikke gi oss noe mere Evak. Men skjønner du ikke at det er mange som savner dem? Vi vil gjerne se dem. Men takk for Magnus.❤️

61
sanasol

husk at dette er sana sin sesong da

62
Det är Sanas tur

Jag förstår att många saknar Evak, men snälla ge Sana en chans nu.

63
hun liker yousef

Neinei, hun ble bare kjemperedd når hun hørte at Noora likte Yousef godt på festen, så hun sier det hun sier (tror jeg) for å prøve å få Noora til å ikke bli interessert i Yousef... fordi hun liker han selv, men det turte hun ikke si til Noora at var grunnen

64

Instämmer! Jag tror det är rädsla. Kanske inte så mycket foreshadowing utan mer att tittarna ska få en tillbakablick till när hon pratade med Isak.

65
Jenny

Hva skjer? Med dere

66

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆH SÅ SØTE DE ER

67
SANAFORPREZ

Kanskje William ikke er i London lenger. Kanskje han rett og slett er i fengsel og soner plaskeflaskinga si. Og kjære Sanasol, kan du ikke gi Noora et hint om at du liker Yosefelini?

68

Sanasol

69

first?

70
Kristina

Haha, Vilde ass, jeg ler meg ihjel?

71
Ulrikkefan

Vilde gjør meg så glad

72
Du er min sol

Ikke for å kritiser, men jeg føler at samtalene ikke flyter så naturlig lenger, det virker mer innøvd.

73

Helt enig. Det virker ikke så realistisk lengre. Jeg mener, hvis man hadde sett serien nå, tror jeg ikke så mane hadde trodd det var en dokumenetar, som de gjorde da skam var nytt på tv.

74
Tror det är meningen

Jag tror att det är meningen att det ska vara så i den här scenen, eftersom att både Sana och Noora är lite nere just nu. Dessutom verkar ju Noora vilja ta reda på vad Sana tycker om Yousef, och kanske är lite spänd eller onaturlig för att hon försöker få reda på en specifik sak.

75
Verdens bedste kommentarfelt

Verdens bedste kommentarfelt og verdens bedste fandom. Sådan plejer det at være, men hold nu op hvor er der meget negativitet at spore denne sæson ? "Ikke for at kritisere, men det virker indøvet". "Vi vil se EVAK". "Kan Mari Magnus ikke skifte Isaks profilbillede, han ligner en gubbe?", "Hvorfor skal vi høre om Russebus, når vi ikke ser dem køre i den?", "Hvorfor skal vi høre om William, han kommer jo ikke tilbage", "Hvorfor sker der ikke noget?", "Hvorfor er chattene så kedelige?" osv. osv.
Seriøst, hvor er det gode humør blevet af? Kan vi ikke få den positive vibe frem igen? Tarjei og Henrik spillede fuldstændig fantastisk, men pigerne er også utroligt dygtige skuespillere. Og Julie Andem gør, som hun altid gør: væver mange små hints og historier ind i den store fortælling. Der kommer helt sikkert masser af spænding og drama, og der er helt sikkert en grund til, at vi skal høre om russebussen og William. Så lad os skabe verdens bedste kommentarfelt og lade sæsonen komme ordentlig i gang, før vi kritiserer alt for meget ❤️

76

får håpe at det er fordi det er starten på sesong og at de er litt rustne, enten det eller så har vi såhøye forventninger etter guttas enorme kvalitetslevering i høst at fallhøyden blir litt stor..

77
Fuglen

Synes skuespillerprestasjonene jevnt over har vært råbra, sesong 2 var også kjempebra. Skam ble ikke plutselig bra i sesong 3! Mener nå jeg i hvert fall. Jeg synes det er vanskeligere å forsone meg med at karakterene er så ulike fra sesong til sesong?! Skjønner greia med at hver sesong ses gjennom hovedpersonens øyne, men likevel! Noora f eks er for meg 3 helt ulike personer i hhv sesong 1,2 og 4. Er det bare jeg som synes det, eller?

78
Tanker om Noora

Apropos Noora, some have commented that her character is seen through the eyes of the main person. In season 1, to Eva she is strong and cool. In season 2, we see her weaknesses and uncertainties. In season 3, she is a girl Isak doesn't know too well who is struggling through her own relationship. In season 4, we will see who she is to Sana. To me, early on, she seems like the one Sana will be able to talk to out of all the girl squad. But Julie will likely have some twists (like Magnus was for Isak).

79
eliza

Har alltid tänkt precis så, att karaktärerna ses ur ögonen på säsongens huvudperson. Har tänkt det särskilt gällande Noora. Tycker det känns som ett rimlig och spännande teori. 🙂

80

Nja... That is reading a little too much into it and giving the show too much credit. It's not like we "see" the people through the main character's eyes, the camera has a fly on the wall angle, although the storyline focuses on one character at a time.

81
different personaities

I think I read, that Andem herself said that we see the world through the main charachters eyes - therefore the other characters would also be coloured by the main characters opinion.
For example, Noora is kind of annoying in season 3, probably because she is a little annoying to Isak; as it's already been said, they realy don't know each other.
There is also more input from JenteChris in this season, than in season 2, probably because she and Sana are friends.

82
N Avn

Men alle mennesker er jo gjerne en annen person for alle andre, så det er jo kanskje ikke rart at Eva og Sana oppfatter Noora som en annen enn den hun selv oppfatter seg som og enn som hverandre.

83
NRK_admin

Du trenger ikke å skrive "ikke for å kritisere" når du skal kritisere...

84
Tina

Enig. Virka veldig falskt.

85
Julie

Jeg tenkte det samme først, men i dette klippet er det nok fordi det ikke skal flyte. Vi som seere skal på en måte skjønne at Noora bare prøver å finne ut av ting mellom Yousef og Sana

86

...eller å er det ikke så naturlig mellom de to lengre...kanskje trøbbel in paradise...?

87

Enig. Och bara hoppas att det inte är för att det har blivit så svårt att filma utomhus att dom kan bara ta typ en tagning och rush trough. :/

88
Starten på sesongen

Sånn er det alltid i starten av ny sesong

89
Måka

Nå flommer jeg over av goodwill her, men:

Jeg har inntrykk av at i alle fall Vilde spiller skuespill her. Kanskje Magnus også spiller et spill - fikk jo inntrykk av det i førsteklippet, når han forteller kameratene at han ba Sana hilse til Vilde for at hun skulle syns det var søtt. Om om de begge spiller, er det ikke noe rart at det ikke er noe flow i samtalen deres. Men spiller de på samme måten når de er alene, eller er det mest foran vennene?

Er jo ikke tilfeldig at det er Vilde som kommer og spiller dette spillet akkurat når Noora skal til å innrømme at hun ikke har fortalt hele sannheten om bruddet med William. Har Noora og Vilde det til felles at de føler at de mister ansikt om ikke forholda deres er bra? Om William viste seg å være dårlig, og om Vilde bare ikke klarer å være ordentlig forelska i Magnus?

Apropos spill....
Sana disser noen hun egentlig liker så ikke Noora skal ville ha ham. Og Noora sjekker om Sana er interessert i Yousef - men er det for å vite om hun selv skal holde seg unna ham? Eller er det nysgjerrighet bare, fordi Yousef selv virka som om han likte Sana?

Men det svaret til Sana. Er det Noora hun spenner bein på her, eller er det bare seg sjæl?

90
Iskaffe

Var vel en klein situasjon eller noe, begge to har jo noe de skjuler for hverandre. Ingen snakker pro naturlig da?

91
Maja

Dessuten når en person ikke vil være åpen som Sana ikke vil, Nora prøver å spørre henne da går hun rett i forsvar. Så går jo samtalen i stå og blir klein. Det er jo ekte som det kan få blitt mener jeg!

92

Enig!

93
Sier ifra

Enig

94
Det var det jeg tenkte

Ikke noe Isak og Even ennå. Vi er for desp. Er vel redd de vil ta fokus bort fra Sana.

95
sanasol

helt enig med @girl gang, dette er sana sin sesong. det har vært nok av isak og even i sesong 3 allerede.

96
girl gang

It's not Evak's season anymore, let sana have her moment! Let's all stop making it about even and isak, or wanting/trying to insert them into the story.

97
Frank

Det er vist bare et ønske. De var begge med i traileren. Even fik et slag og blødte en stor dråbe blod på gulvet. Der er altid symbolik i trailerne, som da Isak fik sprøjtet mælk over hovedet. Der kommer helt sikkert til at spille en rolle i sæson 4

98

Det blir vel som når alle masa etter Noora, men når hun først kom... Så kom hun på det verst tenkelige tidspunkt! Bånder. Kanskje Even kommer på fest og det blir bråk akkurat når Sansef (haha, eller Youna) har et moment ?

99
siri

men fuckings william trenger å vies plass. neitakk.

100
first

seff måtte vilde og magnus ødelegge igjen...

101
Alex

fy fæn Vilde er helt gæren 0.0

102
Angelica pus

NOOOOOOO ?

103
Linn

Muslimer kan også gifte seg med kristine og jøder. Ikke bare muslimer altså.

104
skam lover

Ja det kan de/vi! Tror att Sana sa så främst pga avunsjuka!

105
Nina

Kun muslimske menn kan gifte kan gifte seg med kvinner med annen religion ; fordi de formidler bidskapet sitt videre pga. Mannen er overhodet i familien og barna tar farens etternavn. Muslimske kvinner i følge koranen kan kun gifte seg med muslimske menn.

106

Mener du i følge koranen eller norske lover? Dersom muslimsk bryllupsseremoni krever at begge er muslimer så må jo fakisk begge være muslimer.

107
Norges lover

- har ingenting med dette å gjøre. Norges lover behandler alle som er norske statsborgere likt, og alle kan gifte seg med hvem de vil. Koranen er noe annet.

108
Kristen fra Midtøsten

Da må de konvertere!

109
Kanskje ...

Kanskje Noora plutselig begynner å bli "mistenkelig" interessert i Islam og kanskje til og med vurderer å konvertere pga Yousef? (Sånt har jeg sett i virkeligheten, selv om det sjelden ender med konvertering).

Men muslimske menn kan faktisk gifte seg med kristne eller jødiske kvinner uten at kvinnene må konvertere (om det aksepteres kulturelt sett er en annen sak). Derimot gjelder ikke det samme for muslimske kvinner.

110

D samma sak för kvinnor dock, båda könen får gifta sig me bokens folk

111
Kanskje ...

Etter hva jeg forstår er det svært få imamer som er enig med deg der.

112
Mara

Seriously? Thanks for nothing. Why tease us with that text between Isak & Sana? Seriously, no one cares about Vilde & Magnus as a couple, William troubles (a YEAR later!!), or any of these boring clips so far. You have a character that made the show explode into critical acclaim (New York Times, The Guardian, Nylon, Fader, etc.) and the actor nominated for Norway's best actor, and you refuse to use him?

113
Dear Mara

Goodness, we`re just into the second week of 10!! Who knows if Isak will reappear! If you think it`s so boring, why do you watch it??
And btw: here in Norway it kind of exploded in s 2 (Noora/William) It seems like you have seen all 3 seasons, you should have been able to get the SKAM 101. The storyline and themes have always been just as important, not just the characters!! As to the characters: they have all been important from those who have had very small parts to those who have been the mains. And no, they didn`t change the rules for Gullruten but there were some interpretation/discussion as far as I know.

114
sanasol

I don't care about isak, this is a season about Sana Bakkoush. we who are truly fan of Skam appreciate every moment. if want like to see Isak so much go and rewatch season 3. I'm getting tired of all the people who are here just to see isak and even and dgaf about Sana and the other characters

115
give sana a chance

I care about Vilde and Magnus, I care about what happened with William and I care about all of these "boring clips". The start of every season is a bit slow because you have to get to know the characters from the main´s point of view, and I don´t see how s3e1 was so much more intriguing than s4e1. Both are basically introducing the main for the season, a love interest/special person, and showing what problems the main is dealing with at the moment. I loved season 2 and missed Noora a lot, so it took me about two-three episodes before I got into season 3, but I didn´t bash season 3 after one episode just because it felt a bit slow.

Julie Andem does not owe anybody Evak, Noorhelm or anything else. This is her art and we should feel lucky that we are able to watch such an amazing show. Of course everyone is entitled to their own opinion and to voice said opinion, but I feel like a lot of people are demanding things from SKAM or complaining just because something didn´t play out like they hoped.

I feel like people are dismissing this season way too fast and I just think that we all should give Sana a chance
Alt er love

116
Felicia

Vilde and Magnus are cute. Yes, peopel care. And peopel also care about Noora and William. I love Evak but they are not the whole show.

117
Mara

I'm not talking about Evak, I'm talking about Isak. If you watch from S1-S2-S3 he is at the heart of the show. And the actor playing him is phenomenal (Gullruten even changed its age rules to be able nominate him). It's really stupid to refuse to use his acting in the next season.

118

They didn't change the rules. And you make no sense, that still doesn't explain why Isak should be everywhere in a series that isn't his. I can't with fangirls. Chill out.

119

Sometimes talent, when overused, goes to waste. The entire cast is undeniably talented. Isak does not need to be inserted into random scenes that don't advance the story being told about Sana because the actor playing him got nominated for an award. That's completely ridiculous and so not the point of the format of this show!

120
Mariann

Minor detail, but Gullruten didn't change its rules. They clarified an existing rule; there had never been a need to clarify before (since how often do you get 18-year-olds who qualify!) but there was no alteration.

121

omg get over it

122
Ledgerina

I love Skam and I like every character on Skam. Respect people who actually like the show, please. I do care about Vilde and Magnus as a couple and also as individual characters. In fact, during Isak's season I really enjoyed their background scenes. So please, respect that everyone likes different things about the same show.

This season is about Sana Bakkoush and I am loving getting to know her better and learning things that I didn't know and that are interesting to me. Sorry if they doesn't seem to interest you, if you think these clips are boring then stop watching them instead of writting this disrespectful and mean comments, please. There are lots and lots and lots of shows and movies you can watch. Why watching one you seem to dislike? I don't understand it. Take your negative comments somewhere else, we don't need this kind of hate messages around here. If you don't have anything nice to say, then don't say anything, at all.

Thanks. Alt er love.

123
Mara

I would LOVE to get to know Sana, but we barely have so far. Just whining about russbus, Vilde trying to set up Noora with a new guy, etc. If you're NOT going to focus on Sana, at the very least focus on a character everyone fell in love with

124

Then it would be be Isaks series again, how does his constant presence separate s3 from s4. I don't think you understand the way the show works.

125
Reply

You're incredibly entitled you sound ignorant and the tragedy is, nothing that you said warrants the focus being taken away from Sanas series. Also how much is it to rent space up his ass? I'm guessing it's cheap because you're out here making a fool of yourself for free. FYI. Julie and her team are also nominated for a wide variety of awards.

126
Fame

Well, if it wasnt for the fame, we would have had a couple of more Seasons... to bad

127
Skam

You sound super odd mate. Do you not think people missed the girl squad during Isaks series? Cause yes they did. And Julie didn't pander to that because a story needed to be told. Same here. The girls are the heart of Skam, and the focus is on them because it is the narrative. So don't dare attack Julie, or act like Skam and her writing isn't award worthy as well. This is Childish. Their story is series 3. Please watch it.

128
Hanna

I want to know more about Yousana, not about Evak. This is Sana's season.

More clips about Sana and Yousef together please.

129

It isn't Isak's season anymore, though. He's obviously made an incredible transformation but it's time for him to shift into the background. Also, yeah the actor got nominated for the award, but it's not like the other actors on the show aren't doing a really good job??

Also, according to the trailer, there should be a sort of domino effect with different plots. What seems unimportant right now with Noora or Vilde will probably end up being crucial to how everything plays out. Enjoy the ride and stop wishing for something you're not going to get.

130
Luna

We know it's not Isaks season anymore. And it's not about stealing Sanas season. It's about just getting a glimpse of how they are doing. They are very important in many peoples life.
This is the last season, and we would very much like to have a great ending with EVAK to go in to the infinity.

131
sanasol

what about William? be considerate of people who wants to get a glimpse of how he is doing too. not everything has to be about evak. we know they are living together now and that's more than enough

132
Jeez

So Even and Isak moving in together isn't good enough for you? Wow what do you really expect from 17 year old boys!?

133

And we have gotten several glimpses already; in the first clip, insta from Isak and Jonas and the chat yesterday. And nobody knows how it's gonna look in the end. Have patience, be polite and respectful to the creators, the crew and ALL of the characters and actors, and trust Julie Andem ?

134

As you can see from the comments, people actually do care. We have been following skam religiously for close to two years now, and of course we want to see all storylines come to hteir conclusion.

135
Juliet

It's sana's season! Julie Andem/Skam doesn't owe you any evak. The show was good before season 3 and it continues to be good after season 3. If you want even and isak rewatch the last season, otherwise stop going on about your ship and let the girl gang and Sana shine in their own narrative!!!!!

136
bajsmik

this is what skam is, the focus changes every season 😉

137

Patience.

138
Move on

Seriously, get over this obsession with Isak and Even. Yes they're great, and the last season was amazing, but this is a new season and we're following Sana now - not Isak. Every season has had a slow start, with characters and troubles being introduced gradually. What is it about these clips that you think is boring? I think they've been pretty fabulous so far, slowly letting us see a different side to Sana and bringing us back into the girl squad again after a season of following the boys. If all you want from SKAM now is more Isak then I think you've completely misunderstood the point of the show.

139
Mara

Actually, the other seasons didn't have a slow start. Go rewatch the first weeks' clips for each season before this: they were stunning, and lots happened. And I don't care about Evak, I care about Isak. What people don't get is that S3 wasn't about Evak, it was about Isak's own personal growth. And I agree: internet pervs latching on to "Evak" did help get the show canceled.

140
Ilan

Mara sshhhh

141
Susan

A lot of people did not enjoy series 3 remotely and found it boring. It's okay that you liked it but acting like it's the second coming is... Not true to say the least. And Isak should be featured the same amount he was featured in s2 or the same amount the girls were featured in s3. It's only fair. It's how it works when it's no longer their series.

142
Mariann

I miss Isak and Even too, but this is Sanas season. We will probably see Isak once a week, like Noora last season, so if you don't care about any of the other characters, as you seem to be implying, maybe you would be better off just watching those clips.

143
Ninni

Solen er en stjerne??? åhhh jeg elsker Vilde! Blir spennende å se hvordan historien med William vil samfatte med historien om Yosef og sette Sana i et dilemma! Kommer William tilbake tro? Det hadde vært den mest episke slutten på Skam noensinne???

144
Pliiiiiiis

Jaaaaaaaaaaa??????

145
Sana

This is brilliant!! I'm so excited to get to know more about Sana and her friendship with the girls and the new boy squad and perhaps the new squad of Muslim girls! Thankyou Julie for not speaking over us and focusing on Sanas story

146
Gjest

først

147
Ariel

Where's suck my bord bitch boy and the dream man? ?

148
Arrrrrgh!

Arrrrrgh! The Secret! Urk! Herlighetsteologi for alternative. De som opplever tragedier i livet, eller ikke får oppfylt drømmene sine, har kun seg selv å takke fordi de ikke har vært tilstrekkelig "åpne for universet" eller ikke har "trodd" nok, i følge denne "moderne" utgaven av herlighetsteologi. Sikket mulig å tro på hvis man har vokst opp i en VELDIG beskyttet og priviligert boble. Men å tenke slik gjør vel ikke mennesker veldig empatiske, akkurat ...

Men forresten. Sana snakker ikke helt sant om hvem muslimer kan gifte seg med. Muslimske MENN har faktisk lov til å gifte seg med kristne damer, sånn rent religiøst sett. Men muslimske kvinner MÅ gifte seg med en muslimsk mann. Mon tro om Noora finner ut at Sana ikke snakket helt sant, og om hun gjetter hvorfor ...

Morsomt klipp! Her blir det trøbbel og misforståelser i vente...

149
sanasol

tror sana sa det bare fordi hun vil at noora ikke skal starte å like han

150

Har ikke lest The Secret, men vet hva Law of attraction handler om, og det er vel ikke snakk om at tragedier unngås hvis man tenker gode tanker. Omstendighetene er som de er, og dritt kommer til å skje. Det handler mer om at det man vil nok (innenfor rimelighetens genser), blir oppfylt hvis man har bestemt seg for at det skal skje. Eller har jeg misforstått? Hvis Vilde og gjengen virkelig vil ha russebuss som koster 300K, så kommer de til å gjøre det som trengs for å skaffe de pengene. Jeg tror ikke Vilde mener 'vi bare sitter på ræva og venter, og hvis vi tenker positivt, så kommer penga fallende i fanget på oss'. Jeg tror hun mener ca. 'gi f... i å være så negativ, vi fikser det på en eller annen måte'.

151

Muslimer kvinner får också gifta sig me judar och kristna såsom männen, de får gifta sig me folk från statsreligionerna

152
anonym

Nej det får de inte, endast muslimska män får gifta sig med folk från statsreligionerna. Däremot får muslimska kvinnor gifta sig med en föredetta (FD) kristen eller jude som med hennes hjälp har blivit muslim.

153

Nei egentlig ikke ... muslimske menn kan gifte seg med jødiske/kristne kvinner men det kan ikke kvinnen fordi det mannen bare kommer til å bli kalt etter og det er for det meste menn som hoved i hjemme... så for å føre religionen videre er det mannen som er muslim og ikke kvinnen fordi barna følger mest farens retning

154
Savage

HAHAHA måten Sana prøver alt på, for å holde Noora unna Yousef?? LMAO

155
Answers

I'm disappointed in a lot of people, but eventually those people will leave the fandom and allow the rest of us to love and adore Sana completely. Julie is doing a fantastic job. I keep having to explain that it's Sanas series. And I'm unsure as to why?

156

Agree!!
I'm loving this season so far and it's sad to se people criticize it without even giving it a chance. No wonder they've decided to stop making the show. We have to remember that this started as a low-budget production ment for Norwegian teenagers. Just as homosexuality is important to talk about, Islam and religion is too. Especially since there are no other mainstream show/film (that i am aware of) in Scandinavia who has a muslim girl as the lead. If you're not interested, go watch something else. There are millions of other series out there.

157
Liss

i think some people are disappointed when they talk about william and the russebuss in clips when we know william wont be back (since thomas left the show and didnt make any appearance in season 3 either) and that we are not going to see the russebuss anyway, since its the last season.
i personally think the clips would focus more on sana, but i would also prefer to see more evak than hear about william 🙂 if that makes any sense?

158
Answers

I don't think we need to see more of Evak, we had a series heavily focused on them and unfortunately now like the person acting incredibly aggressively several comments down we're being reminded they exsist every ten seconds and getting attacked when we say hey chill, it's the last series, Sanas arc has to be explored, her relationship with her friends, what's going on in their lives, the new boys, potential introduction of a new squad of Muslim girls, so much has to be done with Sanas series, they're talking about William becaue it relates to noora. Just.. it's tiring

159

Agreed

160
Justine

Yo I agree. Either give us more Sana or bring in a bit of Evak! Stop with the freaking William shit its been two seasons and he's a dick.

161
maria

Iam not sure its William beeing a dick-it could be Noora also!!!

162
Har Noora begynt på skolen igjen?

Er det bare å hoppe rett inn etter å ha vært borte et halvt år. Ellers går dette litt treeeeeegt akkurat nå. Hvor er Isak? Skulle ikke de øve kjemi i dag?

163
Lissom

Det går alltid litt treigt med Nooora

164
Ben2

Hun kom jo hjem i starten av sesong 3?

165

Kanskje hun tar fag som privatist.

166

De trenger vel ikke øve kjemi i skoletiden?

167
Laura

Oh no, I wan't to know more about what has happened between Noora and William! This is getting soo excited, I can't wait to get a new clip...

168
Ledgerina

Sana doesn't know how to keep Noora far from Yousef without exposing her own feelings for him. It must be really hard not being able to share your feelings with your friends, she just wants to keep everything inside her and that is not going to help, it may hurt her, a lot actually.

Sana probably doesn't feel comfortable enough with the girls because she thinks that if she tells them how she feel about Yousef they'll start to talk about sex again. Also, you can feel that she is not confident about herself or about what Yousef thinks about her. (However, it is pretty obvious that Yousef feels the same about Sana).

Noora and Yousef probably talked about Sana during the party. What if Yousef told Noora his feelings for Sana and Noora is just trying to guess and discover if Sana feels the same way about him?

This is so sad. Sana is really strong but she is really sensitive as well. She needs to talk to someone because if she keeps everything inside it is going to explode.

169

I first thought, that Yousef had asked Noora to find out, if Sana could be interested in him. But why was Noora so disappointed, when Sana said, that Muslim boys only have fun with Norwegian girls and marry Muslim girls in the end?

Still, Sana was definitely putting Yousef down, only because she didn’t want Noora to get interested in him. Sana wants to keep Yousef to herself. I’m afraid that when/if Noora tells Yousef what Sana said, he is going to back of. No more smiling and flirting. 

170
Aenne

Tenk hvis dette egentlig er Noora som vil finne ut om Sana er like interessert i Yousef som Yousef i Sana, men Sana tolker det feil og tror at det er Noora som er interessert i Yousef ....

171
Trodde først det var barre jeg som loka litt her

Det var nettopp det jeg tenkte! 😀

172
Jaa!

Genialt tenkt!

173
Jämtkalle

Helt enig! Typisk stressreaktion att vända tillbaka och börja fråga Noora om William, litet "Williamsk list"från Sanas sida.Hon är skicklig hålla ifrån sig den jentan.

174
Mari

Helt enig.

175

Tror aldrig Noora ville tale om Yousef på den måde hvis hun selv var interesseret i ham, det lyder mere som om hun udspørger sana! Spændende om Yousef har sagt noget til hende om sana til festen

176

Det tror ikke jeg heller. Har på følelsen at Noora spør ut Sana på vegne av Yousef. Kan det være at Yousef kanskje ikke er muslim, men fra en kristen familie, og Sana bare har tatt det for gitt at han er fordi han er i gjengen til broren?

177
Amalia

Tydlig koppling till det hon sa till Isak om att människor använder religion för att sprida hat av rädsla! Kom och tänka på det eftersom hon ska träffa Isak snart.. hmmm

178
reverse matchmaker

Det ville være så cool - I like it! Nu sidder vi alle og forventer at det skal blive svært for Sana fordi der er en anden der vil have hendes gut. Hvad nu hvis det var svært fordi der var for mange at vælge i mellem - hvis nu Sanas forældre også har en idé til hvem Sana skal vælge.

179
Smak

Det var en bra ide

180
reverse matchmaker

DET kunne være cool

181
Exactly

Tenkte det samme! At ikke Sana forsto det...

182
Purl

Enig. Dessuten, om en hører nøye etter på den festen så høres det veldig ut som om Noora og Yousef snakker om Sana. De sier i alle fall navnet hennes begge to. (Og det er jo rimelig etablert at de begge kjenner Sana...)

183
Ikke om Sana

De sier ikke Sana. Y sier at han jobber med salg, og N gjentar: salg?
Men kult hvis det er sånn at N tenker på Y for Sana og ikke for seg selv!! 🙂

184

GUD ja, ville ønske jeg havde nogle gode computerskills så jeg kunne høre det uden at sangen overdøver det!

185
Hvordan klarte du høre det?

Syns musikken ble så høy da

186
Dopapir

OMG selge dopapir for 300000 kr det er mye ass. Hvordan skal de klare å skaffe då mye penger - monkey business

187
Trengende

Hele Norge må gå veldig mye på do!

188
Smak

HAHAHAHH, det ska jag ha som bakgrundsbild på mobilen :)))

189
blunk

Fantastisk kommentar!! ahaah

190
HEeeeeeeij

Ja, det er det jeg tror. For måten Noora snakket på i dette klippet, virket det mer som at hun ville finne ut om Sana likte han.

191
Jaaa, den var ikke dum

Kanskje Noora merket at Yousef likte Sana når de snakket sammen på festen, men så har Sana misforstått hele greia. Fort gjort det - spesielt i skam.

192
siri

håper det! det gjør at nooras rare oppførsel gir mening også

193
Jepp

Ja, det syns jeg er ganske tydelig i dette klippet!

194
Felicia

Magnus och Vilde, så fina!

195
Mariann

Å, flott hvordan Sanas stemmeleie endret seg fra å være defensiv og sint til ekte bekymret for Noora. Og Vilde, du er så boblete og søt og klingete i forhold til Magnus at det begynner å bli mye selv til deg å være, hvilket får meg til å tro at du spiller litt for ham nå. Har en sterk mistanke om at din interesse for ham er nedadgående! Og Noora er som vanlig den eneste fornuftige i gruppen. 300 000!

196
Julieandem

I'm so confused. Vilde is going to get the subplot as she should because it's the last series and people love her, her relationship with magnus and others will also be explored in the background. Its not just about Evak. Please stop speaking over other characters guys, It's becoming unpleasant, julie gave them a happy moment and you got to see that, but now she's writing for all the other complex characters as well. Julie and Iman and everyone else is doing fantastic. I'm so glad to know Vilde more too!

197
Natasha

for mange Noora og hennes stradaniy.u hun hadde sezon.Bolshe Sana'a og sine problemer, og hvorfor det ikke er anerkjent i sympati.De tok av sesongen Sana'a, men faktisk igjen noora

198
Æhhh...

Stop using Google translate. It all comes out completely wrong. Write english instead.

199
Spørsmål

Hvordan skaffer egentlig en 17-åringer 50 000 til buss? Det er mer enn jeg tjente på ett år som 17-åring og så vidt jeg vet har ikke noen av jentene jobb en gang.

Har Vilde solgt toalettpapir til 300 000?

200
kait

På ett bussmöte sa de att de hade tjänat 60 000 på toapapret för 40 000 kr. Räcker med att sälja toapapper 4 gånger till. Kan vara så att de tar sommarjobb och säkert att föräldrarna bidrar med pengar.

201
sana

solgte de ikke toiletpapir for 40.000? var det ikke det vilde græd over hun havde mistet, da eva mødte hende på toilettet allerførste gang i sæson 1? så må man vel formode de har indtjent mindst 40.000

202
amilia

I need translation like right now

203
Malin

Noora: Don’t you think we had a great time this weekend?
Sana: On the party?
Noora: Yes
Noora: I had a really good time. There was a lot of new, nice people
Sana: Yeah, you liked it?
Noora: For example Yousef, do you know him well?
Sana: Yousef?
Noora: Yes, your brothers friend.
Sana: No, not very good.
Noora: He was very charming
Sana: If you think immature is charming maybe
Noora: I think he seemed quite mature
Sana: Believe me, you don’t want to have a Muslim boyfriend
Noora: Why not?
Sana: Believe me, they just use Norwegian girls, and when things get serious, when they want a wife, they marry a muslim girl. And ditch the Norwegian girl.
Noora: Don’t you think that’s a little…generalizing?
Sana: No it’s not. Muslims can only marry other Muslims. Stated in the the Koran.
And why do we talk about Yousef anyway? Don’t you have a relation with William?
(quiet)
Sana: Or what’s up with you guys?
Noora: Ehhh. You know why I went to London, or why I got back?
Sana: Because he worked all the time?
Noora: That’s not the whole truth…
Sana: Ok?
Mari: Hi! Aren’t you on a bus?
Noora: Yees.. a Russebus, yeah
Mari: We are looking for someone who can buy the bus when we are done with it, I thought I should ask you.
Sana: How much do you want for it?
Noora: Sana is also on the bus!
Mari: Ok! 300 000
Vilde: What (are you talking about)?
Mari: We are going to sell our bus
Vilde: For real? We are very interested!
Noora: 300 000 (clearing her throat)
Vilde: That’s what you have to pay for a bus. When can we check it out?
Mari: This week? I will send you a text
Everyone: Bye!
Noora: Hello?! We can’t buy a bus for 300 000! We are five people!
Vilde: That's what a bus costs. All buses will be sold soon - if we should try to buy a bus in May 2018, that won’t work. We have to buy a bus now, otherwise there won’t be a bus.
Magnus: I can join you on your bus, if you need people.
Sana: I agree with Vilde.
Noora: We don’t have 300 000!
Sana: We don’t have to give them the money tomorrow, it will be fine
Noora: How will we fix that?
Vilde: Noora, do you know what, you should read a book named “The Secret”. It’s says that if you let the universe do it, everything will manifest in your life. You just have to be responsive.
Magnus: You know so much about universe. Why is that?
Vilde: I’m very interested. Planets and stuff. And stars. Stjärnorna skiner (Swedish).
Magnus: Who is a star. Do you know? (not sure)
Vilde: You are my star! You are my sun! The sun is a star.

204
Solsikke ?

Ler! ??
Den var god!!
Vilde du er knall! ? ☀️

205

NO EXPECTATION NO DISPPOINTMENT...