Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

461 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

omg

2
hellu

Først ❤️

3
Hanna

Bar et minutt for sen lol ❤️❤️❤️

4
hellu

❤️

5
yaaaas

let's fucking goooooooo!

6

Yousef <33333

7

Sana ❤

8
Hmm...

Yes!!! Okey, Sana er betatt. Og Even og Isak er jo all over the place. Uansett, Isak kjenner igjen Mikael - som jeg tror kommer til å spille en viktig rolle i denne sesongen. Dette blir bra.

9
Love

OMG 🙂

10
Forstå

Jeg var first

11

Vauuuu!

12

Nei ass?

13

När alla ens förhoppningar besvaras - Isak och Even-kos + Yousef tar konakt med Sana kan man inte låta bli att älska skam <33

14
#teamtruelove

Så skjønn han er da, som lager meme skreddersydd til tema for siste gang de snakket for å ha et påskudd til å ta kontakt. Og som fortsatt husker på det mange dager etterpå. For RUSSE må han vel ha skrevet selv? Heier på teorien om at han og Noora snakket om Sana på fredag. Men lurer på hvilke forviklinger vi kan se frem til nå. På alle mulige fronter? Dersom Noora fiska etter om Sana liker Yousef i går... Er det ikke akkurat ønskebudskapet som evt når Yousef om hva Sana syns om ham. Lurer også på om Mari sier noe om William på fredag...?

15

Jeg også elsker at han har laget den memen til henne, og med den respekterer henne og viser hvordan han forstår og støtter henne i å tørre å være seg selv.

Støtter også teorien om at han og Noora snakket om Sana på festen. Og, tenk bare tenk, om Noora er så smart - vi vet jo at hun er smart - at hun gjennomskuet Sana med dette umodenhets-crapet. Kanskje hun meldte Yousef i går om at det bare er å kjøre på og derfor tok han nå mot til seg <3

16

Synes også dette var så fint. Han investerer litt. Kan ikke forstå annet enn at han crusher på Sana. Hvor mye og hvor seriøs han er, blir spennende å se. Tror også litt på teorien om at Noora ikke fiska for sin egen del, men for å finne ut om Sana liker han. Synes dialogen og ansiktsutrykkene gir mye mer mening da. Men forviklinger... ja, DET tror jeg iallfall på... Dette blir garantert spennende 🙂

17

Haha, precis, det var som om någon sa "Här har ni, allihop, sluta gnälla nu!" 😀
Snubblande nära att låta de två guttegjengen mötas nu också!

18
Bästa

är så lycklig aaaah

19

To all you english speaking fans out there. Please be kind to eachother. It's perfectly fine to miss Isak and Even, or not to miss them, and it's perfectly fine to miss, or not miss, Noorhelm, and so on. People have different favorites, and that's the way it is suppose to be. Please don't use the commenting section to criticise eachother, it's sooooo annoying. Try to enjoy the show instead, it's worth it ?

20
NRK speaking??

Jeg lurer nesten på om det er NRK eller noen fra NRK som har lagt ut en egen kommentar om at vi skal slutte å lage krig av hvem karakterer hvilke sesong og bla bla. FORDI de blir også lei av å godkjenne en hel HAUG med kommentarer som bare gnåler og kritiserer hverandre for Evak/Sana/s3/s4/Nordhelm.
Uansett, PLIS STOPP!
Kan vi ikke bare ha et koselig kommentarfelt og respektere at vi er forskjellig?
Takk<3

21
Kakijeans

Det blikket Isak ga Sana priceless han kan være skikkelig fun til tider

22
It's magic!

Tre minutter føkkings Skam-magi! Hail to the Queen, Julie Andem!

23
Ellin

Enig! Ren SKAM-magi, som kun Julie Andem kan at skabe. Igen perfekt valg af musik ('Straumnes' af Sigur Rós), når Sana kigger lidt forelsket på Yousef, og alle andre lyde forsvinder.. Feel it coming <3

24
Takk for dette klippet❤️

Det var bare så nydelig. Men nyt den forelskede følelsen nå folkens, for nå skal vi snart i kjelleren. Det er betalingen for dette klippet - dere vet vel det? Berg og dalbane er igang.

25
Søstern til søstern

Hvis jeg skal gjette på hvordan dette går videre tror jeg kanskje Sana kommer til å rote til forholde sitt til Noora. Man ser jo i traileren at hun med viten og vilje spenner ben på Noora. Dette får store ringvirkninger og går utover mange.....

26
Go Andem!

Hvis man går tilbake til starten av ses 3 ser man kjempemange som klager over at Noorhelm ikke er hovedfokus lengre, og at ses 3 er dritkjedelig, klart at man savner de karakterene man har blitt glad i. Den store forskjellen på Noorhelm og Evak er derimot at man nesten aldri får se homofile karakterer i forhold på norsk tv så det er veldig fint at de fremdeles er med. Derfor også dumt hvis de "konkurrerer" med Sana fordi hun blir jo også representant for en gruppe som aldri får være hovedfokus, men hvis både Sana og "Evak" kan få plass (men Sana som hovedperson såklart) så er det kjempefint for 2 underrepresenterte grupper. Birollene har jo alltid vært viktige i Skam og Sana rocka ses 3, så hvorfor ikke Isak nå? Go Andem! Håper det blir så vanlig i framtida at det ikke er big deal lengre. Og håper Andem ikke forsvinner til utlandet men fortsetter å revolusjonere norsk media♡

27

som du sa "biroller". Da må evak fans slutte å klage på at det ikke er nok evak scener.

28
Sana sin sesong!

Enig med det du skriver. Samtidig er jentegjengen (squaden) selve kjernen i Skam for meg og jeg synes det er riktig at det fortsatt er dem det handler mest om. Mener jeg har lest at sesong 1 bygget opp om det som egentlig var ment som hovedsesongen med Noora i fokus. Derfor fikk nok også den sesongen mer sendetid og flere episoder enn de andre . At noen nå mener at det ikke skal snakkes mer om Noora og William synes jeg er kjipt. Dette er siste sesong og uansett hva man måtte mene om forholdet, så har det hatt stor betydning for serien og trolig gitt oss både sesong 3 og 4! Noora fikk røsket opp i en del tabuer, og vanskelig tema, hun også. Misforstå meg rett, Isak og Even sin historie er både vakker og veldig, veldig viktig. Jeg er glad for at Andem gikk vekk fra jentegjengen en stund for å sette fokus på homofil kjærlighet og det å slite psykisk. Samtidig er vi nødt til å nøste tråder fra alle sesongene, for å få en skikkelig avslutning på dette fantastiske "eventyret"! Jeg vil gjerne se ALLE som har bidratt til at vi nå gruer oss til episode 10 sendes og vi må ut av Skamboblen, kanskje for alltid. Jeg elsker hele gjengen! Uansett er dette Sana sin sesong!! Nå skal hennes spennende historie fortelles og hun fortjener å stå i sentrum. Ikke som bindeledd mellom Evak, Noorhelm, Vildus eller NOEN andre. Jeg håper av hele mitt hjerte at nydelige Sana, som alltid stiller opp for andre, endelig får vist sin "soft side", for sin egen skyld! Takk Julie Andem for den fantastiske gaven du har gitt oss! <3

29
Smulan

Vilken grym kommentar! ENIG ENIG ENIG!! 🙂

30

Ja og (som dr. Skrulle sa) no man is an island, så det er klart vi får se Sana sammen med vennene sine 🙂

31
skamelsker på 18

Enig enig enig!!!! Og Julie og Mari og Henrik og Tarjei og iman må fortsette å lage gull, om ikke i skam så noe annet.

Men fortsett i NRK da Julie. Vi elsker jo NRK også når du og Mari er der. NRK er bra, men de trenger noen unge folk som skjønner greia.

32
Takk, takk, takk!!!

Tusenfalt takk Julie, Tarjei, Henrik och Imam

33
#teamtruelove

Lurer på om Mari vet noe om/kommer til å si noe om William når de ser på bussen?

34
Kjemi....

Isak & Even ass. Ingen som kan få sommerfuglene til å flakse så mye som de... løøøøv...
Og Sana da, stjerner i øynene når hun ser på Yousef. Så nydelig å se?

35
Tobias

yayyyy, Sana er forelsket og det ser det ut som Isak og Even også er,haha. Koselig dette, men spørs om det ikke kan bli noe krøll her når Mikael dukker opp..

36
Even's Dope

Jeg har Engelsk. Og boner. Guuuuuys

37
Jeg tror jeg døøøør

Send blomster i begravelsen min - takk ass❤️

38
Sansef

Sana + Yousef= Sansef<33

39
Hikari

De er Yousana for lenge siden. 🙂

40
Nope

Yousef+Sana= Yousana

41
Nelly

Aww!! Så kul att de är vänner på Facebook nu. <3

42
Karro

Yousana❤

43
Eller..

SAYO <3

44
nei, nei, nei

-som Sana i "So hot" klippet såklart! 😉
Det er Yousana! ❤️❤️

45
Sansef

Sana + Yousef= Sansef <333

46

Jeg hadde ikke klart å konse om Isak hadde sett på meg mens jeg hadde gjort leksene?

47
Even?

Synes det høres ut som Even sier: "hvem er det her a" rett etter han har gått forbi Sana. Mulig det er Isak som sier det, men det høres ut som Even sin stemme....

48

Det er Isak som kommenterer 🙂 Even fosvant i løse luften, eller.. du hører småprat i bakgrunnen når hun åpner dataen sin. Så forsvinner den, og døren smeller. Så spør Isak om hvem er det her a? Heter ikke han ene Mikael et eller annet og læreren sier "nå starter timen..." perfect timing igjen!

49
Sana-fan

Well, it would be nice, if Evak fans can remember that Sana fans have waited quite a long time to see this spesific season. So it would be very thoughtfull of them, if they wouldn't fill the comments section with their "boring, more Isak and Even" -comments. Even if they miss them so, which I DO understand... They had their fun, maybe they can let us Sana-fans have more room to joy about this season in turn, instead of complaining that this season is so boring with another main characters than Isak&Even? (Because that's annoying too...)

50
Brie

I think people were complaining yesterday because Isak and Sana had a text message where they agreed to study together, and instead of seeing them study we saw a boring clip that hinted about some ~drama~ between Noora and William.
Isak and Even got ten episodes. Sana is getting ten episodes. William and Noora got 12, and they got fifty minute long episodes. And even when William isn't around, we keep having to hear about him and it's obnoxious.
I understand that some fans aren't interested in the show outside of Isak and Even and that they haven't gotten over the fact that this is Sana's season. I agree that is really annoying. I love Sana so much and I love her storyline. But if anyone is dominating Sana's season, it's the ghost of William's past and I really cannot stand it.

51
Without season two, there would not have been more Skam..

The reason why the story about Noora and William got more attention then the other seasons is that season two, from the start, was supposed to be the main/last season of Skam. Because of the huge success it made, both here in Norway and in so many other countries, they decided to make more seasons. Instead of complaining, we should all be happy that season two gave us much more "Skammoments" than they first intended.. I will only say: Thank you Julie and Skamcrew for making season 1-2-3 AND 4! In my eyes they are all important seasons and the girls are the real Squad! Love them all!

52
Please try to understand..

..it will never be enough Evak. Once you have one minute of Evak together on screen, you are addicted. It is like heroine times 3,000. Although Evak fans are greatful for Sana's story, their dependency on Evak to live causes aberrant behaviors... they apologise in advance.

53

Det er faktisk et ganske stort fremskritt for karakteren Isak å kunne stå midt i et klasserom å kline med kjæresten sin som faktisk er en gutt og være så litt brydd! Det er ikke sånn at når en sesong er ferdig så er man ferdig med temaene. Vi har også snakket religion pga. Sana i sesong 3, vi har snakket om Vilde og matproblemer selv om hun ikke har hatt en egen sesong. Vi har snakket om Magnus og usikkerheten hans selvom han ikke har hatt en egen sesong. Osv osv. Selvfølgelig er Sana hovedrolle denne sesongen men diskusjoner av andre karakterer kommer til å forekomme ?

Er noe med at historien er bygget opp slik at det er mange løse tråder, og i dette klippet hinter de faktisk ganske kraftig til at vi får mer innblikk i Mikael som veldig mange lurte på hva var greia med i sesong 3.

Vi elsker Evak og vi elsker Sana.
Vi elsker vennskapet de har.
ALT ER LOVE

54
Tika

Forrige sesong lurte vi på om Even hadde hatt noe på gang med Mikael.. Kanskje Yousef også har det..? ? Vil ha Sansef!!

55
Oh Oh Oh

Så enig! Julie Andem for prezzz ??

56

I'm so happy for the Sana season, it is SO important, just as Isak's was. Both seasons highlight important issues in the world today. And yes Isak had his season, and Evak should and will not dominate this season. But there was one thing missing last fall, which we got today. Isak being comfortable showing his love for Even in public. Not being ashamed of himself and who he is. It is important for all Evak-fans to finally see this. But even more important, it is a very important message to show to the world today, especially to many of the countries where this is not approved or even severely punished! People are being tortured and killed, just for doing that, as we speak.To show two boys kissing like this, showing how beautiful it is, is vital to so many people out there in the world, and many have been waiting for it for that reason. I'm not pining for Evak all the time, calling everything else boring, but just this moment here, I have been waiting for. SKAM shows the world that Alt er LOVE. Now, let's enjoy Sana's season, which I'm sure will prove just as important for many people! <3

57

I do absolutely agree that the topics of season 3 and 4 are very important in representing minority groups. But at the same time I'm a bit sad that it seems from the comments that the topics of season 1 and 2 were not as important.The relationships experienced by Eva and Noora are probably not as dramatic as for Isak and Sana but on the other hand, they represent a much larger group of young people and I don't think it's fair to diminish the problems of heterosexual Norwegian girls as being less important. In my opinion, all seasons are equally important and it's so fantastic that Julie Andem and her crew has made a show where everyone gets characters to identify themselves with! I <3 SKAM!

58
Maria

I think the Noora & William story line was actually too similar to all those romantic films and novels, that people are already used to. Basically it was the same story line that repeats itself in many romantic movies, tv-series and literature: nice smart girl meets a bad boy, doesn't want to fall in love with the bad boy but it happens anyways... So for me, it wasn't that interesting or relatable. I loved the girlsquat moments though!

Eva's story line instead was very interesting, but it was also the saddest one, because the relationship was coming to an end. Of course people feel better when they can be excited about a new awesome relationship developing... But that doesn't take away the fact, that the first season was absolutely amazing and heartfelt.

59
Sana-fan

I agree. And I don't think it was coinsidence, that the public making out session was witnessed by a Muslim girl, who didn't have any negative things to say about it or any negative reaction at all to it. Many people might think (like Isak did) that Muslims can't have a neutral opinion about gays. This might help them see things differently. Just like the reaction of the boy squad was very neutral when Isak game out, Sana's reaction was very neutral too: it confirms what she said about islam and homosexuality in season 3. Hate doesn't come from religion, but from fear,

60
Sana fans and Evak fans

can both be very happy with this clip. Thank you Julie?

61
Chill

Isak and Even were literally making out and talking all over this clip lol. Why are you trying to act like people are forcing it?

THEY WERE IN THE CLIP. Of course fans who missed them are going to be happy.

62
Sana-fan

I was refering to other clips' comment sections. Of course they are happy now, but when there are no clips about Evak, they just complain...

63

lol på dokk

64
slow

Julie!!

65
Nïejte

Draaaamaaaaaaaa ???

66

* hyperventilerer *

67
Stein

Dayumn!

68
Det siste

Innvandrer gutter klemmer mye mer med hverandre enn norske gutter. Er en kultur greie, men betyr ikke at de er homofile for det

69
Yvonne

Hun ble så flau på slutten!??

70
Ellin

Jeg tror også, at Sana ved besked om Mikael og Even, og hun vil ikke have, at Isak skal finde ud af, hvad der er sket imellem dem? Hun gik ligesom i panik. Uhhh kan ikke vente til næste klip! Nu finder vi forhåbentlig snart ud af mere om både William og Mikael! Elsker alle de små historier, der er viklet ind i hinanden. Julie Andem er mester til det??????

71

Panikken var vel åpenbart mot å ikke bli avslørt for crushet på Yousef, ikke først og fremst pga Mikael. (Ser problemstillingen altså, men synes det blir å feil fokus her)

72

Hvem er Mikael?????

73
Anna

Från säsong 3! Evens best buddy från Bakka som filmade intervjun med Even som Isak satt och kollade på i avsnitt 2, precis som Sana kollar på yousef nu 🙂 Mikael är med i balloon squad. Even läste också koranen när han var manisk, så folk undrar om han var kär i Mikael som är muslim. Even blev skadad i trailern till säsong 4 på grund av Sana = någonting kommer antagligen hända med Mikael&Evak.

74
Ellin

Mikael er med i sæson 3. Even har gået på Elvebakken med ham, og de var "best buddies". Men måske var der mere imellem dem, for Even jokede med, at Mikael var den forrige mand i hans liv. På den måde ved vi ikke 100 %, hvad der er sket imellem dem. Vi ved kun, at Mikael er venner med Sanas bror, som også gik på Elvebakken og er 97'er 🙂

75
minoo

mikael är en gammal kompis till even som nu är kompis med sanas bror elias och hans vänner. det var han på bilden med yousef.

76

#yousana

77

Shit is about to hit the fan, ass... Deilig å endelig få en closure på det vi alle lengtet sånn etter i høst, å se Isak tørre å vise sin kjærlighet til Even. <3 Fin speiling av klippet Even i høst, der Sana fersker Isak i å se på videoen av Even og Mikael. Og Andem har tydeligvis lest fanfics... 😉 Isak som ikke klarer å konse på lesing med Even i nærheten, joda, vi skjønner det... 😀 Takk, Andem! Nå er iallfall jeg klar for det som måtte komme! Bring it on. Men please, ikke knekk oss helt...?

78
Elin

Og dette klippet heter Yousef, mens klippet der Isak ser video av Even, heter Even 🙂

79
Jeg klarer ikke å puste nå....

Vi er klare! Men vær snille med hjertene våre Julie.... Ikke knus dem helt, vi legger dem i hendene dine nå - pass på dem godt. Slik at vi er sterkere når denne sesongen er ferdig enn når den begynte. ❤️❤️❤️ Jeg har troa nå

80
#thatfeeling

Kjenner til den følelsen så godt, når en gutt man liker plutselig adder deg, og man bare forsvinner helt inn i sin egen verden! Mind your own business Isak! Hahah <3

81
Neena Shareefa

THE KISSING!!!

82
Mette

Hvorfor er der geoblock på den tekstede version?

83
det er ikke det-

Det er ikke geoblock på dette klippet- vi norske får heller ikke teksten før 'hele' episoden er klippet ferdig! Så ingen får se dette med tekst før ukesepisoden er ferdig 🙂

84
Maria

Jo, jag ser klippen med text från Sverige.

85

jag vill också ha den norska texten!
det hjälper mig att förstå alla delar.
förut har jag kunnat se de textade klippen från Sverige!
Snälla fixa det snabbt!
TACK för en underbar serie!

86
Maria

Det går att se från Sverige, gjorde det nyss.

87
Translate ?

From Tumbler: Stormboxx

Even: Was that a smile?
(Isak and Even make out, Sana enters the classroom)
Sana: Hey!
Isak: Hey.
Even: Hi! So, uh…when do you finish today?
Isak: 15:30
Isak (off screen): But I think I’ll stay a while longer…Get some help with homework. So many tests these days.
(Sana gets a text from Vilde)
Vilde: 
Hi! We can come and have a look at the bus on Friday at 15:00.
It’s great because most buses have already been sold so this might be our only chance!
This is what we’ve dreamed about!
Even: Can’t you just practise at home?
Isak: I’m not able to practise at home.
Even: Why?
Isak: I can’t practise at home when you’re there.
(Sana texts back to Vilde)
Sana: 
Good!
(Isak and Even speaking: sorry can’t catch this..!)
(Sana’s phone buzzes and she picks it up)
Isak: Yes..! When you look at me and stuff..
Even: But I promise I won’t look at you.
Facebook: Yousef Acar has sent you a friend request
Isak: Then what’s the use, Even? For me to practise at home if you don’t look at me?
Even: That’s true..
(Sana checks out his profile, then immediately gets a message from him)
Even: Is this the way it’s gonna be? That you’re out working and I just sit at home waiting for you?
Facebook message from Yousef:
Thought of you when I saw this.
(GoT pic with caption: Who run the world? Russegirls.)
Fuck haters, you go girl
Isak: It’s not weird that I work a lot, I’m thinking about our future together. One of us does need to-
Even: Watch what you’re about to say..!
Isak: -have income.
Even: An income? Yeah, but it doesn’t mean that you’ll get a good income by attending school.
Isak: What’s the logic there?
Even: Well, just look at all the..the richest people in the world dropped out of school.
Isak: That’s like one person.
Even: At least-
Isak: It’s Al Gore.
Even: -three.
Isak: Anyone who drops out is like “Did you know Al Gore actually didn’t go to school much? And he got rich! So I’m just not gonna go to school and become just like Al Gore!”.
Even: Bill Gates, Steve Jobs..
Isak: Bill Gates? Al Gore..(inaudible)
(Sana looks at Yousef’s pictures, lost in her thoughts. After a while students starts entering the classroom, Even walks by Sana to leave.)
Isak: Who’s that?
Sana: Nobody.
Isak: Isn’t one of those guy’s name Mikael, or something?
(Sana shrugs)
Isak: Mikael…How do you know them?
Teacher (off screen): If everyone could quiet down so we can start the lesson.
(Sana gestures to Isak to keep quiet and listen to the teacher. Isak looks at her while she ignores him.)

88
thingamajig

Thanx so much for the translation 🙂 I understand a bit Norwegian but catching Evak's background chat is far out of my reach

89
Dansker

Tak for oversættelsen❤️

90
Bc he cooks

Don't forget Even: (waiting for you) And make dinner.

91

Even: was that a smile?
Sana: hello
Isak: hello
E: hi
E: so when are you done today?
I: 15.30, but I've got to stay late. Homework, I´ve got so many tests now.
[text from Vilde: hi! we can come look at Mari´s bus on friday at 3. Thats really good, because most of the buses have already been sold, so this is our only chance! This is what we´ve dreamt of!]
E: Cant you just study at home?
I: I cant study at home
[text from Sana: good!]
E: Why?
I: I cant study at home when you´re there! When you look at me..
E: I promise not to look at you.
[On Sanas cellphone: Yousef Acar has sent youi a friend request]
I: Whats the point then, Even? Of studying at home if you aren´t looking at me?
E: Thats true
E: Is that how its going to be?
I: What is?
E: You´ll be out working and I´ll be at home waiting for you all day?
I: It´s not wierd that I´m working! I´m thinking of our future. Like.. One of us has to..
E: Watch what you´re saying now!
I: Make an income.
E: An income? Yeah, but it doesnt mean that if you go to school you´ll get a good job.
[From Yousef on facebook: Thought of you when I saw this. Fuck haters, you go girl.]
I: What´s the logic behind that?
E: All the richest people in the world dropped out of school
I: Thats like one person! Like Al Gore!
E: Three! Three!
I: All the people who drop out of school are like: You know, Al Gore, he didnt go to school and he became rich, so Im just not going to go to school and then I´ll be just like Al Gore.
E: Bill Gates? And Steve Jobs.
I: Yeah, Bill Gates, Al Gore..

I: Who´s that?
S: No one!
I: Isn´t that one guy called Mikael or something? Mikael.. How do you know them?
Teacher: If everyone can be silent, we´ll start the lesson.

92

Takk, jeg så bare På Yousef jeg, så jeg klarte ikke høre hva de sa i bakgrunnen ?

93
Vera

Det undrer mig også!

94

Ja præcis! Nogle der kan skrive, hvad Isak siger til slut i klippet? Det er svært at høre

95
Julie

Enig - jeg trenger tekster!

96
Skdjcidk

Aaagh please fix it soon!

97
❤️❤️??

Yousef er digg❤️, ble forelske sjøl

98
gid mine biologi timer var sådan

omg elsker!!! amen shut the front door hvor er det cute ass. måske bedste biologi time indtil videre

99
OMG OMG OMG

Nå er vi det Julie!!!!! Denne kjente vi langt ned i magen!
Må bare se det en gang til - glemte å puste i sted....?

100
guzzi

Må vel se denne flere ganger, vel... 😀

101
Esther

Takk ?!!!!

102

Oh my god, nå begynner det ? Og Sana er in loooove ?

103
Yousef

Nesten akkurat i Even klippet i sesong 3 ep 2 🙂
Deilig å se igjen Evak.
Sesong 3 og 4 flettes sammen nå, me like

104

Nå ble Isak engstelig.. pass godt på dem! ❤️

105

Hvem står og kliner sånn på skolen, det er bare sykt kleint for alle

106
forelska

De er forelska og klasserommet er tomt.. Eva og Jonas stod å klina ganske heftig midt i trappa hvor folk gikk forbi. Og som sagt her så gjorde jo Noora og William det samme.

Er jo ikke så unormalt når man har kjæreste og er i et tomt rom, så vil man jo kysse og så blir man litt revet med kanskje:) selv om man vet at det kan komme folk inn så er det jo ingen krise å se folk kline så lenge de ikke fortsetter å kline heftig etter at folk har kommet inn, haha

107
Lang vei fra sesong 3

Da våget jo ikke Isak og kysse Even utenfor Kaffebrenneriet en gang - så dette er kanskje litt mye ift. troverdighet. Men er bra begge er åpne om at de er kjærester og ikke skjuler det selv om de er to gutter. 😉

108
Måka

Dere as...

Seriøst. Det er da ikke veldig rart å stå å kline i skolegården eller gangen heller. Mange som gjør det. Om man er liksom tre folk på tur, og to bare kliner, da er det kjipt for tredjemann. Men det er ikke SÅ kleint at kjærestepar kliner på skolen.

Hvorfor i huleste er det værre at Even og Isak har gjemt seg på et tomt klasserom for å kline, enn da Noora og William gjorde det samme i s2? Begge deler er helt fint.

109

Tenkte det samme! Gjør folk sånn?

110
Jepp!

Jepp, folk gjør sånn. I alle fall noen. Vel .... alle fall i min tid i den yngre jernalder på begynnelsen av nittitallet. Husker flere par som alltid stilte seg opp i trappa og råklinte (er dette ordet fortsatt i bruk?) når det ringte inn, mens hele skolen paraderte forbi dem. Det var vel nok av folk som syntes det var ganske teit, men det ga status å ha kjæreste uansett, husker jeg.

Også da jeg var ung student husker jeg par som alltid skulle kline mest mulig rett foran alle andre. Husker det kunne være litt slitsomt (særlig de gangene jeg hadde kjærlighetssorg, som var ganske ofte på den tida - da var andres demonstrative kjærlighet litt too much til tider). Men Evak er jo ganske diskrete og har funnet seg en krok for seg selv, og slutter å hooke når Sana kommer, og det er vel innafor? Eller? Dessuten ser det ut som Sana bare synes de er søte. I alle fall smiler hun.

Jeg aner ikke om dagens unge er like demonstrative som mange på min tid var, forresten. Kanskje er det andre "regler" som gjelder i dag?

111

Det er bare kleint for de som velger å synes det er kleint.

112
Alle parene har gjort det:

Eva og Jonas sto å klinte rundt omkring på skolen flere ganger i 1.sesong. Noora og William klinte også i et forlatt klasserom i 2.sesong.

113
VI ELSKER DET

???

114

De er nyforelska og de stod alene i klasserommet til Sana kom inn.

115
Jämtkalle

Nyförälskade?De har varit ihop i 6 månader!Mycket längre än både Jonas och Eva och Noora och William.Börjar bli ett tråkigt gammalt par...

116
Quentin P

I DONT KNOW HOW TO BREATH ANYMORE

117
Sara

Yaaass jag älskar vänneskapen mellan Isak och Sana! Och jag är säker att Yousef gillar om Sana! Älskade den här clippet

118
Milla

❤️

119

For et nydelig og fantastisk klipp! Elsker det på så mange måter ♡

120

Why is the video geoblocked with subtitles? Cannot watch it from other Nordic countries... 🙁

121
its not

It's not, the subtitles don't appear until on the whole week episode. It's the same everywhere, also for us in norway 🙂

122

Now they fixed it - thank you! 🙂

123
Finnejente

Yes there are norwegian subtitles if you click on the square symbol below the video. It doesn't always appear right away when the clips are published. I'm outside Norway and this clip played normally at first, but then when i clicked the subtitles on, it told me there were no rights to show it outside Norway. Works normally now though, like the other clips have before! 🙂

124
Yeeeeeeyyyy ???

Isak er endelig så trygg på seg selv at han kliner PÅ skolen, hvor fantastisk er ikke det da!! Elsker dialogen dems i bakgrunn mens Sana ser på pc'en

Og Yosef har sendt henne venneforespørsel ??? Så søtt ?
Sana er så forelsket i den gutten!

Meeeeeen, det vi alle har ventet på da. Isak som ser Mikael i en av bildene ? Er så spent på hva du har laget for noe drama nå Jandem *skrekkblandetfryd*

125
Forvirret

Hvem er Mikael?

126
RØD NEGLELAKK!!!!!

Har dere sett at Mikael har rød neglelakk på det klippet som gjengen har lagt ut på youtubekanalen? Man ser det så vidt i bakgrunnen. Det er i den filmen hvor de ser på morsomme politi-fail-youtubeklipp, og ler.. Kanalen heter "hallo Briskeby."

Jeg tror kanskje Julie har gitt han neglelakk for at vi skal spekulere og mistenke han enda mer for å være homofil/bifil FORDI han har neglelakk.

MEEEN så skal vi ta oppgjør med fordommene våre: man kan være heterofil og bruke rød neglelakk? Er det greit at gutter bruker neglelakk?

Vær deg selv og alt er love <3 (De siste spørsmålene var ikke ment direkte, men satt på spissen ut ifra hvilke fordommer noen kan ha, så ikke nødvendig å svare på de, hehe)

127

Synes ikke det ser ut som han har neglelakk på (hadde ikke hatt noe i mot det altså, men synes bare ikke det ser sånn ut)

128
Tror ikke det har vært et forhold (men who knows?)

det har vært noe kjærlighetsforhold mellom Even og han, men...
noe har skjedd siden de ikke har kontakt lenger, og var bestevenner før! Jeg tror kanskje Even blei manisk og brente mange broer.. Og kanskje noe med koranen ja..... at han gjorde noe blasfemisk når han var manisk.. Eller noe som er ganske vanlig når man har en mani-psykose: ha gudommelige og religiøse vrangforestilinger. Tro at man er Gud eller Allah eller noe.. Kanskje han gjorde det, og alle trodde han var gal. Og Even fikk det vanskelig da han landet etter manien...

Kanskje det var første gang han var manisk, og ikke han selv eller Mikael visste det, og derfor trodde Mikael og hele skolen at han bare hadde "klikka og var gal"..
Even <3

129

Litt rart hvis han trodde han var Gud i en manisk episode at Sonja ville velge det kostymet til ham da...?

130
Mikael

I sesong når Isak prøver å finne ut noe om Even, og ikke finner han på sosiale medier, googler han, og finner en film som Mikael har laga, som handler om et skoleprosjekt som Even har på Elvebakken. De har altså vært klassekamerater, før Even skifta skole. Det knytta seg mye spenning i høst til hvorvidt det hadde vært noe mellom Even og Mikael, og Even tuller med Isak og kaller Mikael "den andre mannen i mitt liv". Men det har hittil ikke vært noe som har tyda på det, men man kan jo aldri vite....

131

Jag själv tror inte att de har haft något eftersom Even var tillsammans med Sonja med så många år, men vem vet? Tror dock bara Even sade så i säsong 3 för att retas lite

132
Nïejte

Mikael introduserer Even som: min best buddy Even.

133
Best buddy

Og i slutt av klippet (finnes i YouTube) Mikael sier til Even "Jeg er ærlig fordi jeg er glad i deg."

134
Sonja

Ja, och Sonja sa nåt om att Even läste Koranen året innan, var det kanske för att Mikael är muslim och Even var förälskad honom då, och gjorde det för att imponera på honom? Kanske hände nåt mellan Even och Mikael, och att det kanske var det som fick Even att må dåligt och hoppa av Elvebakken?

135
fifty/fifty

Eller måske er Mikael slet ikke troende muslim. Vi går bare ud fra det, fordi han hænger med ballonggjengen.

136
fifty/fifty

Mikael er halvt norsk (mellemnavn) og er den eneste af gutterne der drikker af Vildes medbragte vin da de tager til fest. (Kun Vilde, Chris, Eva og Mikael drikker), så måske er han "moderat" muslim? (Har har jeg hørt muslim, der godt kan tage en drink i ny og næ, omtale sig selv som)

137
Kristoffer

TUSEN TAKK JULIE! JEG ER SÅ LYKKELIG NÅ. EVAK <3

138

nå blir det drama ass!! jeg visste even og isak kom til å bli blandet inn i dette siden even var venner med broren til sana sine venner før

139
1881

Fin speiling av når Isak stalka Even på nett i S3!

140
Benin

Mikael er sååå digg <3

141
slow

det er løøøøv.....åhh smelt. beste klippet sålangt

142
jaja

venta på at Even skulle legge merke til hva Sana så på og spørre om gutta >__> men Isak er bedre enn ingenting da hvertfall

143
Heyhey

The subtitled version cannot be watched outside of Norway. Please fix it soon!

144

Maybe its cuz of the music rights

145
Smulan

Aaaaand shit's about to go down. Spännande!

146
Elina

Faaaaaaan vad sööööööt!! "Ingen!" ???❤?❤

147
Y + S

You go girl! ??❤

148
Sanabadass

??????

149

Herlige Yousef som støtter henne med å være med på russebussen.

150
You go girl

Jag gillar Yousef bara mer och mer. <3

151

Yes!! Sana er betatt av Yousef. Isak og Even all over the place. Isak kjenner igjen Mikael fra videoen med Even - som jeg tror kommer til å spille en stor rolle i sesongen. Dette her - det blir bra det!

152
SANAFORPREZ

AND WE ARE ON!