Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

403 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Here we go ?

2
Berg og dalbane

Etter det fine klippet vi fikk i går, så skal vi psykes ned igjen nå. Dette er sååå spennende??

3
Æææ

Selv om jeg så klart vil Even det beste, håper jeg på en måte at det har skjedd noe såpass ille på Bakka at han ikke vil tenke eller prate om det. Da kan det (nesten) legitimere at han ikke har fortalt Isak noe. Hvis det eneste som skjedde var at Even og Mikael eller Yousef hadde en greie, blir jeg skuffet over at Isak og Even ikke prater sammen og at Isak ikke bare kan spørre han.

4
overtrøtt

jeg tror even hadde en manisk episode på bakka. folk skjønte ikke noe også forsvarer mikael even fordi han skjønner at even var dårlig men resten av ballonggutta er like 'umodne' (for å si det på sanisk) som isak var før magnus dunka litt vett i skallen hans og ufarliggjorde evens lille forsøk på å handle på mc donalds i nettoen.

også kanskje yousef har hatt en greie med emma som har hatt en greie med isak som har en greie med even som hverfall har vært veldig god venn med mikael som venn med yousef.

5

I sidste sæson siger Ven til Isak, da de ligger i sengen, at han ved, at de må gå fra hinanden en dag, fordi han vil komme til at såre Isak, og derfor vil han hade ham for evigt. Var det mon det, der skete med Mikael?

6

First

7

Roligt värre

8
Fette Kanakas

Isak er sjalu.....

9
Nei, han er engstelig for Even

.

10
Anonym

Eh nei

11
isak

det var sykkert han duden som var med Even på den videoen e lagde som isak så på

12

No shit?

13
1881

Alle vet at det er han i videoen... Det er ikke det som er mystisk. Det vi som følger med på Skam lurer på er hvorfor de ikke er "best buddies" lenger!

14
Tika

Nei, alle vet nok ikke det. Fredagstitterne har fått veldig lite Mikael stoff. Kun det som dukker opp i Even og Yousef klippet. Kanskje dette kun er for å lage litt ekstra spenning for 25/7 følgerne?

15
Til Tika

Det var nok derfor 1881 skrev "følger med på Skam", ikke bare "ser på Skam" - for å skille fredagstitterene fra oss her på skam.p3.no.

16

Fredagsfolket er selv ude om det 😀

17

#yousefmåmelde

18
✨?

Er der nogle muslimske piger, der vil fortælle om jeres egen erfaring med en kæreste? Tror I, at Sana og Yousef har en fremtid? 🙂

19
2016

Jeg er en muslimsk jente med kjæreste. De fleste muslimske jentene har kjærester og dem gifter seg gjerne. Det skal nok gå fint å ha en fremtid for Sana og yousef 🙂

20
Bryllup

Men er hun klar til at gifte sig?

21

Haha!!

22
first

HAHA, jo man logger seg av internettt

23

Isak fortjener et nytt profilbilde snart, haha

24
NEI!

den er iconic!!!

25

shits about to go down

26

Hæ men er det ikke yousef hun så på bilde av?

27

Gruppebilde med hele guttegjengen

28

Var det ikke to gutter der da??

29
Kait

Men Mikael var med på vissa av bilderna.

30
Kait

Men Mikael var med på vissa available bilderna.

31
Jo men

Jooo men han hadde et bilde sammen med han de snakker om.

32
Til Hm

Det siste bildet hun så på var av Yousef og Mikael.

33
Hildring

jo først, men hun så på et bilde av Yousef og Mikael sammen da Isak satt seg ved siden av henne

34
Yousef og Mikael var på bildet

Og Isak kjente selvfølgelig igjen Mikael fra videoen av han og Even. Isak har garantert studert den filmen ganske nøye, og ville sikkert ha kjent igjen Mikael hvorsomhelst....

35

...sammen med Mikael

36
Julie

Jo, men Mikael var med på det siste bildet hun så på 🙂

37
1881

Hvordan skal Isak vite hvem av de på bildet hun så på? Begge var på bildet og Isak fokuserte sikkert på Mikael pga han visste at det var kompisen til Even fra Bakkan.

38

Du kan ikke bare stikke av fra det spørsmålet, Sana! og hvorfor spør du om det går bra med ham og Even? Vet du noe eller er det for at Isak skal fokusere på ballen, liksom? At det går bra med ham og Even.... Jises...nervøs igjen, jeg nå...

39
Tika

At Sana "spør" om Isak og Even tolker jeg på to forskjellige måter: 1. Hun prøver bare å finne et annet samtaleemne, så at hun er betatt av Yousef ikke oppdages. 2. Hun vet at Even har historie med Mikael, og/ eller bare plukker opp at Isak er sjalu (,siden han spør henne fremfor Even) og spør derfor enten for å sjekke om Isak har grunn til å være sjalu, eller hinter om at han bør ta dette med Even. Så vidt vi vet, har Isak ingen grunn til å være bekymra for Even, utover at Evens "Andre mannen i mitt liv" dukker opp på bilde med en annen fyr. Det er det kun vi som seere som har..

40

SAME ISAK SAME!!!! Vill ha alla svarrrr

41
Vida loca?

"Livin la vida loca"? 🙁 Så det går dårlig med Even igjen?

42

Googlede "Loca i Nøtta" og fik "La Vida Loca" !!! 🙁

43
Livin la vida loca

Kommer til at tænke på Ricky Martin-sangen:

She'll make you take your clothes off and go dancing in the rain.
She'll make you live her crazy life
but she'll take away your pain like a bullet to your brain. Come On!

44
Jämtkalle

"... take your clothes off..."springer Even naken ute nu igen?

45

Nei det tror jeg ikke det gjør ?

46
EVAK4EVER

Sendte Mikael virkelig en melding til Even, når gutta spilte sms roulette? Hvis han sendte, kanskje det triggered en manisk episod? Nå er det viktig, at Sana forteller Isak alt.

47

Tror ikke han sendte. Men det vet vi ikke sikkert, for de klippet vekk den biten. Tror de ble enige om at å tulle med Even var for drøyt. Slik tolket jeg dem iallefall.

48
1881

Tror det bare betyr at ting går bra. Det er jo en festsang. Livet er gøy liksom, ikke "Even er gal".

49
SANAFORPREZ

Livin la vida loca - lol. Men serr Sana, er det så ille at du ikke kan fortelle din bedt biology-buddy hva det er? Hva vet du som ikke kan fortelles? Helt galt kan det jo ikke være, hadde Even vært slem hadde du aldri tillatt at Isak ble sammen med ham? Du beskytter ham ikke ved å ikke fortelle, han må vite det. Nå vil han jo begynne å tvile og bli mistenksom både på det og Even. Kom igjen a!

Og hvordan skal du få tak i 300 000?!?!

50
Isak❤️

Stakkars Isak, nå hadde han så mye i høst hvor han var så usikker på seg selv, redd for å miste Even og sjalu på Sonja. Og nå vil ikke Sana fortelle han noe om Mikael. Føler hun holder noe tilbake. Og hvorfor et det Isak som hele tiden skal være redd for å miste Even? Synes Isak fortjener en Even som er villig til å kjempe like mye for han og deres forhold også. Det er mulig at Even er redd for å miste Isak, men jeg ser det ikke så klart. Men uansett hva det er så tror jeg Isak nå vil stå stødig ved Even sin side og støtte han. Det er en helt annen Isak vi ser nå, enn den vi ble kjent med i 1 sesong. Jeg vil gjerne se en positiv karakterutvikling hos Even også. Jeg vet at Even har hatt det vanskelig, men alikevel må de prate sammen - og her ser det ut som at det er noe som han ikke har fortalt Isak.

51
Faen vet jeg

Men Even laver jo mad til Isak hver aften 🙂
Isaks beskytter- forsørgertrang er vel kittet der får forholdet til at funke.
Men enig, de må have den køkkensnak snart.

52
Isak❤️

Stakkars Isak, nå hadde han så mye i høst hvor han var så usikker på seg selv, redd for å miste Even og sjalu på Sonja. Og nå vil ikke Sana fortelle han noe om Mikael. Føler hun holder noe tilbake. Og hvorfor et det Isak som hele tiden skal være redd for å miste Even? Synes Isak fortjener en Even som er villig til å kjempe like mye for han og deres forhold også. Det er mulig at Even er redd for å miste Isak, men jeg ser det ikke så klart. Men uansett hva det er så tror jeg Isak nå vil stå stødig ved Even sin side og støtte han. Det er en helt annen Isak vi ser nå, enn den vi ble kjent med i 1 sesong. Jeg vil gjerne se en positiv karakterutvikling hos Even også. Og - ja jeg vet at Even har hatt det vanskelig, men alikevel må de prate sammen - og her ser det ut som at det er noe som han ikke har fortalt Isak.

53
C.N.

Sana veit ingenting, vil berre ikkje at hennar venner (Isak/jentene) skal begynne å henge med broren og hans venner...

54
Kjærlighetsdoktoren

Åh.... drama coming up. Pliiis spar hjertene våre ?

55
Pedro D. Bear

Gurl~~~

56
Anette

Må jo være enklere å si: det er en kamerat av storebroren min? Hvorfor gå sånn rundt grøten?

57
EVAK4EVER

OK... Sana vit mye mer en hva hun forteller til Isak.

58
Perc

Are you about to ruin mentally ill people again ?

59
Stop it

What are you talking about

60
.....

Kjære Isak, du er nødt til å snakke med Even om dette, altså!! Come on!!!!

61
Hildring

Dette går ikke bra hjelp
Isak var tydelig sjalu i Yousef-klippet og det har ikke gitt seg

62
Hildring

Eller sjalu var vel ikke helt riktig ord, mer småbitter kanskje fordi ingen vil fortelle han noe om den eventuelle eksen til kjæresten hans, selvom det er tydelig at det er noe.

63
Daniel

Mon Yousef er homo eller biseksuel? Det vil skabe splittelse hos Sana som troende muslim, da det går mod hendes værdier

64
sikker?

Sana var jo ganske åpen på at hun støttet det til Isak i fjor. selvfølgelig vil de ikke få et forhold dersom han er homo, men kan jo gå hvis han er bi? kan ikke skjønne noe annet enn det?

65
Til Daniel

Sana har jo sagt helt klart at hun ikke har noe imot homofile, så at homofili går mot hennes verdier er bare bullshit.

66

Tror heller det kanskje er at gjengen fra Elvebakken reagerte dårlig da Even fikk en manisk periode da han var elev der, og at det ble et stort traume for Even (at de gjorde narr av han, eller at han mistet dem som venn enten p.g.a. det, eller når de fant ut at han likte gutter...) Vi får nok se, ganske snart! Tror Isak spør sana om hva som er med Mikael, enten fordi Even har bedt ham spørre, eller fordi Even ikke vil si noe, og han lurer veldig på hva som har skjedd med den gjengen, fordi han bryr seg om Even...

67

Men Isak kjenner ikke til den gjengen. Med mindre han tilfeldigvis følger "Hei Briskeby", som han har ingen grunn til med mindre Even har intodusert han (som er lite trolig). Han har sett videoen Mikael lagde med Even, Even "spøkte" om at det var "den andre mannen i hans liv" og Isak har sett bildet av Mikael m en annen fyr. Tror ikke Isak engang har lurt på hvorfor Sana så på bildene, kun at han vil vite mer om Mikael.

68
WTF?

Du har ikke sett den forrige sesongen eller? Og ikke det at hun er venner med Isak heller liksom.

69

Nei, hun har ikke problemer med homofili. Se sesong 3.

70
Hun bryr seg nok ikke

Om han er bisexuell. Se bare på hvordan hun er rundt Isak og Even.

71

det går jo ikke mod hendes værdier

72
Sana

er du serr. Isak har ret. Det går ikke an at stikke fra internett gurl. Nu må vi have nogle svar.

73

this week will be.... interesting.

74
#sanamåsvare

kan ikke sana bare fortelle isak hvem mikael er?? gad

75
First?

Shit is about to go down!!

76
First?

Shit is about to go down?

77
matilda

känns som sana försöker undvika att berätta vem mikael är..? why?? varför säger hon inte bara att det är hennes brors kompis?

78
Lille meg

Isak kommer til å kreve at Sana er jævlig ærlig med han snart - på en benk kanskje. Au, dette blir vondt.

79

Fredagstitterne vet ikke hva de går glipp av ?

80
Trekke det til deg!!!

Helt enig! You tube videoen sier mye om disse gutta og blant annet forhold til Even.

Yes ?? Du må trekke folk til deg Sana. Se på introen til 4 sesong. De spiller den reverse, nettopp for at hun skal trekke til seg folk og ikke støte folk fra seg slik at det oppstår problemer.

Det samme gjelder nå for svarene til Isak. Gi han svarene og trekk han til deg.

Svart og hvit - Yin og Yang - man skal utnytte/bruke det beste ved hverandre, ikke motsatt ?

81
Zina

Jeg kan godt forstå, at Sana kæmper med sin interesse for Yousef, når hun samtidig forsøger at følge sin tro:
"I et islamisk shari’ah-mæssigt perspektiv er det ikke tilladt at have et forhold med en fremmed mand eller kvinde, og endnu alvorligere er det, hvis forholdet også indfatter uislamiske handlinger. At kysse, kramme, gå i hånd med en fremmed mand eller kvinde er alle uanstændige handlinger. Disse handlinger burde ikke høre til i et forhold til andre end ens ægtefælle.
Allah har beordret muslimer til at holde sig langt fra zina (usædelighed) – og ikke blot fra zina, men også fra alle ting, der leder til zina. Allah Den Ophøjede siger:

”I må ikke nærme jer utugt! Det er en skamløs handling og en ond vej.”[al-Israa 17:32]

Zina er betegnelsen for seksuelt samkvem uden for ægteskabet. Den islamiske shari’ah har indbefattet enhver form for seksuel handling mellem to individer, der ikke er lovformelig gift, i dette begreb. Herunder vil kys og kram altså også høre til".

82
Telemark

Du veit ikkje korleis Sana tolkar sin tru. Du seier det sjølv, "et shariamessig perspektiv". Eit fåtall muslimer følgjer dette perspektivet.

83
Hvorfor

tror du de går med hijab hvis de ikke følger dette synet?

84
Religiøse

muslimer følger dette perspektivet

85
Tolkning

Nej, vi ved ikke, hvordan hun tolker sin tro, men hun kæmper tydeligvis med sig selv på dette punkt. Jeg ser ikke sharia som noget negativt i sig selv, men som et sæt leveregler inden for Islam. Ligesom mange kristne ikke tolker biblen ens, tolker alle muslimer heller ikke koranen ens.. Dette citat dækker det meget godt: "Sharia er et begreb, der bruges i islam om de etiske rammer og normer, som muslimer skal leve inden for, hvis de skal leve sådan, som Gud ønsker det. Hvad det præcist vil sige, er muslimer meget uenige om. Så det kan være svært at lave en liste med konkrete leveregler, som alle muslimer vil være enige om at kalde sharia". Men det er jo et interessant dilemma ift. Sana, at hun muligvis skammer sig over at være tiltrukket af Yousef.. 🙂

86
Eskil

nei*

87
Zina

Det er interessant at debattere dette aspekt. Citatet er ikke provokerende, men tager udgangspunkt i koranen. Det er jo en reel udfordring og tydeligvis noget, som Sana kæmper med. Det er også blevet indikeret, når Vilde siger, at Sana må være seksuelt frustreret. Første klip sidder Sana og ser på fyre, som viser deres sixpack, mens teksten: "None of them work for me. None of them make me feel anything". I sidste klip spiser Sana af guleroden (fallossymbol), mens hun ser på Yousef, og hun skifter radiokanal, når sangen 'Kiss me' spiller. SKAM lægger selv op til, at dette bliver Sanas udfordring, ligesom Isak kæmpede med sin seksualitet sidste sæson. Derfor vil jeg gerne debattere det 🙂

88
Undgår berøring.

Sana holder sig på en hånds afstand fra Elias' venner indtil klippet med guleroden. Hun kan ikke, som Noora, bare sætte sig ned i en sofa med Yousef ... det er for intimt. Og hun prøver at undgå at røre folk, da hun går til og fra sit forsøg på at bede. hun prikker dem ikke engang på skulderen for lige at bede dem gå til side. Da hun giver guleroden til Yousef, gør hun det ved at lægge den på skærebrædtet. Da hun får den tilbage, rør de hinanden. Det er nyt for Sana. Så det ER et tema.

89
I alle dager...?

Hva har dette med hovedkommentaren å gjøre? Kaprer du bare den mest populære kommentaren for å si våset ditt?

90
Våset ditt?

"Våset ditt", som du så nedladende kalder det, er rent faktisk et citat fra Islamqa - en islamisk videnskabelig hjemmeside på dansk, hvor muslimer kan stille spørgsmål og finde svar. Så jeg ville ikke være så hurtig til at dømme det som "vås"... Respekt for alle religioner og måder at leve sit liv. Forhåbentlig kan Sana lære os noget om dette. Jeg tror, at hun kæmper med sin seksualitet og skammer sig over den. Sådan er det også for mange kristne, mig selv inklusiv. Det kan måske være svært at sætte sig ind i, men man let føle sig uden for, hvis man ikke drikker, har sex eller opfører sig som flertallet...

91
Eskil

ja
ja
jaaaaaaa

92
Heiheihei

For ein unødvendig og nedlatande kommentar. Fysj

93
Bare en chat??

Skal vi bare få en chat når det er så spennende som i dag? Jeg begynner å bli ganske nervøs nå?

94
Sana og Isak

Jeg bare elsker chattene til Sana og Isak. De er bare så fine. Jeg tror Sana og Isak forstår hverandre på en helt annen måte enn Sana og jentene, selv om jeg syns Sana er litt unnvikende her. Håper de tar seg prat snart om dette, eller at Sana prater med Even.

95
Eskil

det er ikke sana, men isabell

96
Stikke fra internett

Den hentydningen kan jo fort knyttes til hint om at Even heller ikke kan stikke fra Internett. Vi hørte jo i forrige sesong fra Vilde at Even hadde skrevet en hel del på wallen til revyen på Elvebakken. Isak brydde seg ikke om det den gangen, men jeg tror det er det som kommer og smekker Even rett i fleisen nå. Han kan kanskje heller ikke rømme fra det han gjorde den gangen?? Men, hva er det som er så ille at ikke Even og Isak har snakket om dette med Mikael? Det er jo helt normalt at noen har tidligere kjærester, så det høres så rart ut at det bare er det. Det må liksom være noe mer, men hva??? Og jeg håper "livin la vida loca" kun betyr at de lever det glade liv... men jeg er bekymret nå?

97
Marianne

Jeg tror kanskje det var en grunn til at Even begynte å lære seg koranen utenat som Sonja nevnte da hun skjelte ut Isak etter at Even hadde den maniske episoden sin. Det kan veldig godt hende at Even hadde beef med Mikael og gjengen.

98
Helt Enig

Hvordan skal de få med seg dette her? Snakket med ei som bare så på fredagene, og hun var lissom sånn her: Mikael, hvem er det? Hvorfor stresser du sånn med han? Hva er det som har skjedd med han? Hvor kommer han inn i bilde? Hva, er det kanskje noe med han og Even???? Hun hadde ikke fått med seg noe av det.... Nei, fredagsfolk - jeg gir de opp.

99
We need answers...

- Hvordan vil Sana skaffe 300.000 kr.?
- Ender Pepsi Max-gjengen og Olafiaklinikken op på samme russebus?
- Hvad skete der i virkeligheden mellem Noora og William i London?
- Hvad skete der mellem Even og Ballon-gutterne sidste år?
- Overgiver Sana sig til Yousef?
- Og hvad siger Elias til, at de finder sammen? (han virker beskyttende/dominerende).

100
Eskil

alt er kørupsjøøøøn brur

101
Smulan

Dagens sanning!

102
Ikke først

Ikke først

103
Richard Sthlm

The shit is really starting to hit the fan! 🙂
Leave Evak alone! 🙂

104

Jeg elsker Sanasol og Isabells venskab. Sana, nu må du lige smutte forbi Isak og Evens nye crib og få en snak om ham Mikael

105
Aenne

Men Isabell altså, det var jo ikke Mikael Sana så på ... 😀

106
Yin og Yang ⚪️⚫️

Sort og hvitt - Yin & Yang sees på som krefter som skal utfylle hverandre. Har en følelse av at ingenting er overlatt til tilfeldighetene i Skam. Sana og Yosef i klippet Inshallah.

Tror definitivt at det har skjedd noe mellom Michael og Even. Tolker reaksjonen til Yousef at han synes det som har skjedd er tungt. Ikke at han er den personen som Even har vært involvert i.

Dette blir så spennende ?

107
optimisten

Synes både Yousef og Elias ser ud til at blive lidt nede eller vrede ud ved tanken om Even

108

...tror iallefall Sana bare slår fast at det går bra med Isak og Even og at det ikke er noe vits for Isak å drive å grave i det gamle...ikke noe spørsmålstegn, hun slår det mer bare fast... Og måten hun sier "så hyggelig da"... Isak, du må enten prate med Even, eller så må du la det ligge. Tror jeg. Hellane, stresspuls! 🙂

109
1881

Jeg ELSKER at de fletter inn Evak i S4! Det virker skikkelig som om Sana vet noe ja....

110
Enig

Så spennende dette her

111
Bekymringer

"Livin la vida loca"... Hva skjer nå?

112
Sana da

Du kommer ikke til å klare å stikke fra Isak. Han kommer ikke til å gi seg. Snakk med han, det er det beste...?? Han er engstelig for Even - vær grei a❤️. Han bryr seg ikke om Yousef.

113
Awww

har savna Isak <3

114
....

Nej jag orkar inte med osäker Isak kan han inte bara få vara lycklig, allt behöver inte vara foreshadowing hoppas even skämtade när han sa "tidigare man i hans liv" seriöst nu blir jag ledsen

115
,,,,

Tror inte han skämtar tbh, kolla the Baloon Squad's Youtube kanal när de kör sms roulette

116

Okei, fokus på trailer, fokus på trailer. Det kommer til å gå bra med Isak og Even, det kommer til å gå bra med Isak og Even. <3

117
C.N.

I trailaren er Even den som blir hardast råka, mens Isak står uberørt på sidelinja.
Men hugs at illusjonen kan vere komplett, gå tilbake ti 11.12.15 og les nokre av kommentarene til ses.2-trailaren

118
SofaSofia

Ha! Ingen tvil om at Sana helt bevisst unngår temaet Mikael her - hun vet et eller annet, det er det ingen tvil om.

119

Hallo

120
Translation

I: Biology, chlorophyll, organisms, enzyms, photosynthesis, mitochondria, biology, biology, biology
I: Shoud we chat about something else for once?

S: What do you wanna chat about Isabell

I: Do you know Mikael well?

S: Mikael?

I: Yeah, the one you looked at a picture of during biology

S: You're chatting about biology

I: Lol. But seriously

S: Peripheral acquaintance

I:*gif*
I: Who is he?

S: Why?

I: Just wondering
I: I think he is an old friend of Even at Elvebakken

S: How nice

I: come on

S: Yeah, I think he went to Elvebakken

I: How do you know him?

S: Are things good with you and Even

I: Livin la vida loca

S: Hasta manjana. have to leave

I: IT'S NOT POSSIBLE TO LEAVE THE INTERNET GURL

121
ÅNEI

Å plis for gudsskyld ikke fortell meg at Isak tror det er MIKAEL Sana liker.
Jeg takler ikke

122
isabell & sanasol

JAA nysgjerrig snakesak, ditta he vi venta på. fortsett sånn Isak, I NEED ANSWERS TOO! what happened at the bakka for faen!!

123
Nei!

Please, ikke forsøk å lage noe drama med tråkiga paret! Orker ikke mer klaging fra de paranoide fansen de har, og helt seriøst burde væte minst mulig fokus på de to. De fikk hele sesong 4 så og si helt for seg selv, så det er nok nå! Ønsker heller en avklaring på det mellom Noora og William. Hvorfor ikke tekstmeldinger mellom Sana og Noora, og den samtalen som de to begynte på. Kanskje på tide vi får vite det nå. Savner også mere prat om Yousef, tror Noora har skjønt at S er interessert i, tror ikke Sana klarer å holde masken nå.

124
Sesong 4

Det ble brukt "ganske mye" tid og hint på Evens bakgrunn i s3, og det virker som om det hele tiden har vært planlagt at Even skulle rulles opp senere. Aller første gang Isak og Even snakker sammen så hintes det til noe og Mikael, samt "Even har gjort noe" dukker opp flere ganger. Jeg tror Andem har/har hatt en plan hele veien mtp på Mikael.

Jeg er fremdeles supermisfornøyd med NÅ, og savner en wrap på Isak og Even, det føltes som om vi stoppet midt i på en måte. Mange åpne tråder og spørsmål, nå samles trådene forhåpentligvis for alle.

Noora og William er totalt uinteressant for meg, men jeg respekterer at andre har behov for å løse den biten, selv om den er unødvendig seig og lang og gammel i mine øyne. De har sikkert en betydning i historien som jeg ikke ser, men jeg kunne gjerne fått løsningen på de to i løpet av s3 spes fordi Thomas har sluttet.

Isak og Even rørte noe ved folk og jeg tror det er viktig at vi får løsningene på hva som skjedde på Bakka og at gutta holder sammen til slutt. Selv om du synes paret er tråkig, så må man akseptere at andre føler noe annet. Alt er love.

125

Ja, mulig Isak og Even berømte mange.. Men det gjorde William og Noora også, om ikke mer. Hele Norge stod nesten "stille" da vi ventet på lyd fra William #williammåsvare.
Sesong 3 hadde kanskje fenget meg mere, om ikke alt bare dreide seg om de to så og si hele tiden. Jentegjengen var borte osv, jeg orket ikke se hele sesongen ferdig.
Nei, sesong 2 er og blir den beste for meg, hvor jeg ble helt hekta. Eneste som ødelegger er vi antagelig aldri får se de sammen igjen.

126

..ja stoppet på en måte midt i i NÅ, men det sånn jeg ser det så er jo det fordi vi bare såg en kveld i livet deres - deres liv var jo ikke over den kvelden, kun sesongen for oss. Så derfor tenker jeg at det ble slik. Dessuten så føler jeg at historien som skal fortelles oss, heller ikke er over. Og at det også er en grunn til at sesong sluttet slik. 🙂

127

Jeg var fornøyd med Nå, men følte at jeg omtrent bare akkurat sluttet å holde pusten. Ønsker så sterkt, og synes vi er på vei til å få, et lite innblikk i hva som gjør at det funker så bra mellom dem - hvordan de begge er der for hverandre (Even klarer å løfte humøret til Isak i Yosef-klippet) og hvordan de ikke får en dårlig dynamikk som den mellom Even og Sonja. Ville være fint for mange å se tror jeg. Kanskje dette vil tvinnes inn i noe som skaper litt motstand for Sana og Yousef også, nå er det litt for mistenkelig fritt for krusninger til at jeg involverer meg helt.

128

Ja de har en utrolig fin dynamikk i forholdet sitt, og jeg tenker at det er det som gjør at de klarer å være der for hverandre og at det funker så bra mellom dem til tross for at det har vært ganske tøft. Vi har foreløpig kun sett Even veldig utenfra og denne sesongen får vi kanskje se ham litt innenfra, håper jeg, eller iallefall få vite litt mer om ham. Jeg er veldig spent på hvordan det hele vil utarte seg, og jeg tror også at det kommer noen krusninger i det som nå skal utspille seg (sannsynligvis da) mellom Sana og Yousef.

129
Yousef

Kunne virkelig ikke vært mer enig! Viktig og fint med Isak og Even, men de hadde sin sesong (på bekostning av jentene, som nærmest forsvant helt i s3) og vel så det! Nok om dem, mer enn nok! De tar alt fokus! Nøst opp i William og Noora. Den historien bare henger der i løse luften! Etter å ha fulgt dem minutt for minutt i s1 og s2, virker det som har skjedd siden helt urealistisk. Kan man ikke få svar og en fin løsning her. Og mer Yousef og Sana, masse, masse, masse mer!

130
Jeg er bare så trøtt av William og Noora

.

131

Det kommer nok ?

132

Jaja... Efter gårdagens klipp känns Mikael och Even dramat så orelevant och om det skulle komma emellan Yousef och Sana skulle det kännas så tråkigt. Skulle vara så kul att för en gångs skull få se en kärleksrelation utan något större drama än att få den relationen att passa inbland kompisar, familj och religion.

133
Skam er laget for å løse vanskelige ting

Vet du ikke at Skam er laget for å gi ungdom en måte til å løse vanskelige problemer i livene sine? Hvis alt gikk på skinner i Skam ville vi ikke lært noenting. Nå skjønner jo alle at for å løse problemer må man forsøke å snakke sammen. Så om alt gikk bare bra hele tiden hadde det ikke vært noen vits.