Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

125 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Sana du er rå! Stod i mot " presset"

2
Måka

Jeg tolka faktisk det her som et tydelig JA til alkohol. Sånn hadde jeg lest det om jeg fikk meldinga. Jeg tolka det til og med som "hvor mye skal jeg kjøpe inn". Shit. Kommunikasjon er ikke så lett.

3
tunfisken

hmm, tror Sara misforstår Sana her faktisk, tipper Sara oppfatter svaret som at alko er greit

4
kait

Ja, svaret var tvetydigt. Å ena sidan tänker man att man inte ska ha alkohol då det är ett möte men å andra sidan så är väl alkohol så starkt kopplad till att vara russ så det kan kännas självklart att ha det på bussmöte.

5
Jämtkalle

När det var bussmöte hemma hos Noora i s 2,(Its Britney bitch!) var det massor av alkohol och Sana var med.Så hon vet nog!

6
Amanda

First

7
Sure

Gratulerer

8
Michelle

Haha sana vil IKKE drikke hvartfall...

9

Men hun må svare! "Nei!" Ellers blir det trøbbel!

10
Sana vil ikke svare?

Tror kanskje igjen sanasol føler seg dratt mellom to verdener her hun vil ikke fremstå som kjip å si nei dere får ikke drikke, hun vil heller ikke gå imot foreldrene ved å si ja dere kan drikke så den ellers så tydelige sana unngår heller spørsmålet. Blir nok drikking da

11
Nïejte

Ok...Sana svarer på spm med å ikke svare på spm. Så det blir drikking for hun har ikke sagt nei, og hun er "uskyldig" for hun har ikke sagt ja. Tipper foreldrene blir sure. Men det store spm er om det også blir evak drama? Eller om vi får vite hva som egentlig skjedde mellom Noora og William? Og om Yousef plutselig kommer og det blir trekantdrama? So many possibilities! Julie ass!

12
Bussmøte

Tror ikke det blir mer Evak denne uka. Men det er mulig at vi få vite noe mer om Noora&William. Og det blir sikkert en konflikt med Sanas foreldre.

13

Troede lige det var en chat mellem Sana og Even!!

14
Sana

Sana, det er okay at sige fra! Du kommer fra et hjem uden alkohol. De overlever nok en enkelt aften uden at drikke.. Ikke vær flov - bare sig det, som det er.

15
Nå er det rett før ...

I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord please don't make me be miss understood. Nå skal hun bli misforstått fra alle hold. Sara og gjengen, moren... kanskje hennes egen squad også

16

Her opptrer PM- gjengen streit- De spør faktisk om alko er greit, ville aldri spurt andre om det. Og Sana vet akkurat hva hun svarer: Finn det ut selv, ta ansvar selv. Bra!

17
Sykt

Jeg våknet faktisk i dag og kjente på en klump i magen over at det sikkert blir fest hos Sana i morgen. Måtte fortelle meg selv at dette er en serie og at det ikke er mitt ansvar/problem hva som skjer hos Sana. Litt for hekta og litt for mye innlevelse.

18
Masterstudenten

Enig! Lever meg mer inn i Skam enn jeg gjør i mitt eget liv for tiden! (ja, innser at det kan ha noe å gjøre med at jeg skriver master og ikke har så mye liv for tiden også 😛 haha!) Men er seriøst nervøs for bussmøte i morgen!

19
Oleas

Yo boyz! Er det noe med Even og Mikael? Ja, faktisk!

21

Lägg av

22
IKKE FY`RST

IKKE FY`RST

23
#teamtruelove

Kjære dere som mener William og Noora slo opp og det er så tragisk at Thomas Hayes tvang Andem til det fordi han slutta. Ha litt tro på Andem da vel! Jeg har ingen tvil om at hvis hun ville hadde hun holdt dem sammen som par hvor elegant som helst dersom det var det hun ville. Jeg blir dessuten veldig overrasket om ikke vi får en oppklaring der i løpet av sesongen. Det ligger jo veldig an til at alle løse tråder skal flettes vakkert sammen nå. Peaceandluv til dere alle! Er ikke meningen å virke irritert, men dette tenker jeg hver gang jeg ser temaet, og det er jammen en gjenganger.

24
Jämtkalle

Enig!
Vore väl konstigt om det inte blir nån vettig förklaring:Noora har ju varit med , mer eller mindre aktivt ,i hittills 35 avsnitt,sen september 2015 ,i snart två år!J.A låter nog inte en sån viktig karaktär "försvinna" utan försök att "hämta hem" henne på ett logiskt sätt.

25
@#Teamtruelove

Det du sa???
Takk!

26
Vi må være sammen

Fint innspill, men tror det hun mente før 1aug 2016 (Thomas Hayes sorti) , kan være noe annet i dag?
Selv genier kan skifte mening?
Mulig jeg misforsto - men synes da tydelig at hun uttalte til media våren 2016 at historien om William og Noora var ferdig skrevet. Jeg oppfattet dette som ikke mere drama der?

27
#teamtruelove

Nei jeg tror den uttalelsen var i motsetning til det hun sa om historien/slutten i sesong en. Der har hun sagt at hvis målgruppa hadde engasjert seg veldig med ønske om at Eva og Jonas skulle fortsette å være sammen så ville hun vært åpen for å la dem være det, og heller å finne en annen måte å skrive selvstendighet for Eva inn i plottet. Tror hun fikk spørsmål om seernes mening kunne påvirke utfallet av sesong to på samme måte. Og at det var det hun svarte et utvetydig nei på.

28

Enig. Min teori er at planen hennes uansett var at Noora skulle forlate ham. Nest siste klippet i S2 hette jo Et dukkehjem, så det hintes til en sånn slutt. Regner ikke med TH hadde gitt beskjed om at han ville slutte alt når den episoden ble planlagt flere uker før, altså tidlig i mai, senest. Lett å tro hun måtte splitte dem som en nødløsning fordi han slutta, men det kan godt hende at det var hennes plan hele veien ?

29
Uenig

Greit at Noora setter seg på flyet, men der var jo William som mistet følelsene og i praksis ødela forholdet, det var jo ikke akkurat Noora strong and independent som sto på egne ben?

30
Kamikase

Jeg har uansett stor tro på at Andem vil gi oss den slutten på Noorhelm,
hun så for seg da hun starta å skrive SKAM.
Tror denne historien var svært viktig for henne å fortelle.
Det har vært litt tilløp til krig mellom Noorhelm fan og Evak fan her inne.
Mange er sikkert også fan av begge.
Begge har svært viktige historier å fortelle.
Begge historier fortjener vår alles respekt.
For noen framstår Noorhelm, som et par som allerede er godt dekket innen film/serier.
Nærmest som en klisje på pen jente faller for drittsekken/den mest populære gutten.
Noorhelm er derimot et svært sjeldent beskrevet blad innenfor denne sjangeren.
Noora og William med alt de har å slite med, og hvordan det ytre skrelles av lag på lag er unikt.
Evak skapte kanskje ikke det helt store ,magesuget,, hos alle.(vet hos mange da;)
Tror derimot de aller fleste var enige om at dette var et svært viktig tema og ta opp.
Det ble også gjort på en aldeles nydelig og forbildelig måte.
Ja, så tenker jeg at tiltross for at dette dramaet i fire akter, ikke er ferdig rullet opp av vår skygge dronning i kulissene, Sana(hun som trekker i trådene)-har det allerede gitt oss mengder med nye perspektiver,mindre fordommer og et større ønske om å se mennesket bak maska!!

31
Gråspurv

Sesong 2 ble heller ikke «meningsløs» på grunn av bruddet. Det var Nooras karakterutvikling fra einstøing til en som tør satse på et forhold (med det det innebærer av å gi slipp på kontroll) som var viktig. Når man skal satse på et forhold kan ikke det være under premisset om at det aldri skal ta slutt. Mulig William hadde fått forklart seg in person hvis TH ikke hadde slutta (enig i at sesong 3 var litt karakterdrap på ham), og da hadde muligens sesong 3 vært litt lenger (til de som klager på den var så kort).

32
Maja

@Gråspurv alltså yaas, håller verkligen med! + att det är så skönt med en realistisk kärlekshistoria i en tonårsserie. Liksom, ibland är man himlastormande kär och det tar slut, och ibland håller det. Men det är sjukt mycket vanligare att det tar slut än att det håller 4-ever. Stör mig så mkt på serier typ OC/Gossip girl där folk gifter sig med sin tonårskärlek. Ba mm ok, väldigt rimligt

33
Jämtkalle

Men den tog ju inte slut!Den hade knappt börjat i i slutet ,nåt slut har vi inte sett än. Vad man än tycker om vare sig den ena eller andra utgången.Förstår inte att alla säger det är slut när det inte på ett enda ställe i Skams sägs att det är det.Beror kanske på att Skam är så "verklig " och vill att det ska vara slut fast det inte är det,ungefär som Trump med sina fakenews.

34

Intressant diskussion! Det som stör mig och känns trist är att förhållandet verkar ha tagit slut så fort, efter alla de starka känslorna och den kampen de gick igenom för att bli ihop. Det känns rätt osannolikt. Hade helt köpt det ifall de hade haft lite olika prövningar (vilket andem säkert kunnat fixa oavsett om Thomas Hayes var med eller inte) och att det sen hade de tagit slut som kanske nu i säsong 4 eller fortsatt ihop (Sonja och Even var ju ihop flera år, liksom flera av mina vänner). De behöver ju inte gifta sig för det liksom. Därför är jag så nyfiken på vad Julie har tänkt ut. Mina teorier är 1 Noora har gjort något dumt som hon skäms över som har sabbat för dem eller 2 han kommer tillbaka (mitt romantiska hjärta hoppas på nr 2)

35
#teamtruelove

Ja jeg lurer litt på om vi skal få se mer av den utviklingen. Den var jo ikke over ved slutt sesong to. Tvert imot var den i sin spede spirende sårbare begynnelse?

36
Jämtkalle

Där skrev du nåt klokt!
Noorhelm hade ju aldrig nån vardag att visa upp, som Evak o Jonas och Eva.
Noorhelm var kamp från första till sista scen. Det är därför intresset hur det blev är så stort, en "match" som fortfarande pågår....

37
Runa

Og det er vel kanskje det som føles aller mest sårt- vi skulle aldri få se dem ha en hverdag sammen- uansett hva utfallet av den måtte ha blitt ??

38
SKAMalyse

Splittingen kan muligens har ligget i kortene (selv om jeg ikke helt tror på det), men flyttingen til London må ha vært en nødløsning.
Siste vi hørte fra Noorhelm, var at de skulle flytte sammen osv. og at W skulle i retten.
(Og nei, det betyr ikke ubetinget fengselstraff ved første gangs forseelse av denne typen, heller samfunnsstraff og/eller en betinget dom). Det var ingen snakk om London der.
NOORA måtte ut av kollektivet for å gjøre plass til ISAK, men ingenting ble sagt om at de skulle til London.
Tror de nå prøver å gi avslutningen på Noorhelm litt mer dybde, da nødløsningen ikke var særlig tilfredsstillende.

39

Den beste dybden er at de finner tilbake til hverandre. Uansett hvor ung de er, så var kjærligheten ekte og de ble sammen TROSS SÅ SYKT MYE. Tar ikke bare slutt det. Jeg mener ikke at denne sesongen skal preges av Noora og William i det hele tatt, men det bør komme en avklaring og en fin slutt for dem som par før serien slutter. Om de får 10 sekunder eller mer bryr jeg meg fint lite om, men noe må føre dem sammen igjen. Alt annet blir faktisk bare litt for dumt

40
#teamtruelove

Særlig når man ser hvor perfekt Nooras brudd med William passer inn i plottet til Isak. Hun trengtes jo i Kollektivet. Ikke akkurat i det sekundet hun meldte sin ankomst med et brak. Men hele resten av tiden. Og igjen nå med Sana.

Blei så trist av å få vite at dette er siste sesongen mest for de hovedpersonene vi aldri får. Men tror kanskje jeg er i ferd med å skjønne at det er bedre å ha mange plottlinjer tvinnet om hverandre enn å måtte tvære ting ut fordi de skal vare to sesonger til.

41
#teamtruelove

Egentlig, når jeg tenker på det nå. Det at de skulle flytte sammen og Isak inn i kollektivet i stedet var der jo veldig tydelig lagt opp til. Tror kanskje eneste forskjellen mellom Hayes med og Hayes ikke er at de flytta til London i stedet for til leilighet i Oslo.

42
Andems ønske

Om du et splitt sekund ser for deg at guru Julie Andem , faktisk ønske å la kjærligheten blomstre mellom dem i sesong 3.
Ville det ikke da ha krevd å vise de to sammen- om ikke annet et bilde.
Ok - happy begge to i London. Noora på besøk i Oslo- men aldri William. Hadde virka litt vel rart. Vanskelig å overbevise om blomstrende kjærlighet også. Det ville kanskje også gitt Josefine Pettersen mindre spilletid. Hvor rettferdig ville det ha vært. Kanskje får vi aldri vite helt sikkert ,hva Andem faktisk ønsket videre med dette paret før TH sluttet.

43
Jämtkalle

Redan i s 1 episod 2 antyds att Isak är "homo " så tid att bekräfta eller förneka har ju funnits ,för Isaks del i 21 episoder.
Men huvudpoängen med s 2 ,att ta makten över sitt eget liv som ju Noora gör ,till för hennes del mycket högt övergreppspris, är ju uppnådd.Precis som Isak när han kommer ut-nån långvarig stadig relation med Even är inte trolig. De är ju lika naiva i sin tonårsromans som Noora och William."Mognast" hittills är ju Eva och Jonas.Sen var det "tur",säkert planlagt,att Noorhelm skulle få mindre betydelse i s 3.Det hade inte gått att ha två så starka berättelser på tå samtidigt.
Men en relation är slut när båda säger det är slut, inte när kommentarsfältet vill det ena eller andra- och det är väl en annan huvudpoäng med Skam: prata med varandra!Gissa och spekulera gärna men inte hela tiden-sätt ord på hormonströmmarna, bli vuxnare helt enkelt.
(Som ju var J.A:s syfte med hela Skamprojektet om jag förstått henne rätt, inte lära sig bära kylskåp i hus utan hiss.Eller åka Porsche.)

44
Disse to ensomme

Da lurer jeg på om du kan svare meg på i hvilke sener det var meningen at TH skulle ha vært med I ? For du kan jo ikke komme deg unna det faktum at han var tenkt med videre.. Jeg tror de kanskje ville fått noen utfordringer sammen , men er langt i fra sikker på at hun ville ha splittet dem. Forøvrig er det helt normalt at det oppstår utfordringer uansett når noen flytter sammen.Regner med at dette vil bli vist med Evak også. Et dukkehjem teorien tror j fremdeles hun brukte for å holde oss på pinebenken til siste sekund av sesong 2?

45
Chris

Jeg vil ha en sesong med Chris. Ikke at jeg skjønte det før hun sa at det var over, men nå vil jeg det.

46
Chris, Magnus, Linn, Elias og Mahdi

Jeg og! Chris er super, og en sånn person jeg tenker jeg gjerne ville hatt som venn. men hun er alltid så "helt med" på alt. Kunne likt å se hva som er hennes tanker og følelser om ting og tang og hva hun tenker om de andres greier. Hun har jo sin indre verden også. Og så vil jeg ha en sesong med Magnus, Mahdi, Elias og ikke minst en med Linn. Hva skjer med Linn nå? Det må vi få vite. Alle har trodd at hun har vært "syk" og bare gitt henne opp, men hva hvis hun virkelig har en ekkel snikende sykdom som har gjort henne så slapp i fisken hele tiden? Hvordan virker det inn på Noora for eksempel, som har vært bitch mot henne hele tiden?
Egentlig vil jeg vel ha en sesong med alle de karakterene ingen liksom tar alvorlig, de trenger justice.

47

Det känns så speciellt att följa Sana när hon fortfarande känns som ett mysterium?! Vad vet hon? Hur tänker hon? Hurdan var hennes relation till Even tidigare? Varför säger hon till Vilde att hennes mamma inte ska ha vinkväll när hon ju vet att vinkväll betyder något annat (något jobbigt)? Varför tar hon ifrån Vilde position som busschef när hon vet hur mycket det betyder för henne? Om det är för att imponera på Yousef går hon ju emot sina egna principer (att inte fucka över sina vänner), och det känns inte likt henne att göra så. Varför låtsas som om hon har 300 000 när hon inte har det? Ibland känns det som om vi fortfarande ser Sana utifrån, även om många av de scener vi har fått se har känts intima och väldigt fina. Jag undrar hur det här ska utveckla sig.

48
Litar inte på pepsi-max

Sana svarade inte riktigt på om de fick ha med sig alkohol eller inte, iaf inte tydligt, och eftersom det liksom är pepsi-max-jentene så tror jag att de kommer ta med sig alkohol :// är rädd att Sana ska hamna i trubbel...

49

Lol det är ju bara en serie! Inte behöver du väl vara "arädd" för nått

50

Haha en liten smiley fick hon iallafall ?

51

Jeg lovde meg selv at jeg ikke skulle havne på dette kjøret igjen. Var så lettet da sesong tre var over og jeg kunne ta livet mitt tilbake, men her er jeg igjen. Fullstendig hektet, og sjekker status heeeele tiden. Skam, du er mitt heroin altså! 🙂

52
"Snakket ikke om han"

Vi vet jo nå at Sana og Even kjenner hverandre godt.
Jeg lurer så på disse spørsmålene, men kommer ikke til noen svar. Er det noen av dere som har noen tanker rundt dette:

1.
Mange tror at Sana spleiset Isak og Even ved å "tvinge" Isak til å komme på det første kosegruppemøtet. Kanskje Even ba Sana forsøke å få Isak til å komme eller no, siden han hadde gått å sett på Isak siden første skoledag. Men i klippet "evulusjonsteorien" sier Sana at homofili kanskje kommer av en psykisk sykdom eller et valg man tar. Hvorfor sier hun dette, hvis hun i utgangspunktet har fått Isak til å komme på møtet for å treffe Even? Vi vet at Sana ikke liker at noen føkker over vennene sine, så hvis Sana ikke syns at Even var en bra fyr ville hun vel ikke forsøkt å spleise de. Men hvorfor sier hun det om homofili i det klippet til Idak? Jeg skjønner det ikke.

2.
Genseren som Isak har på seg er den samme som han har på seg i "Pride" når han betror seg til Eskild. Det står "cascals" eller noe sånt. Kan det være noen overført betydning?

53

Det står Rascals på genseren. Er bare et kult dansk merke

54

Hei, jeg har tenkt litt på det samme ift det du sier om Sana og den praten de hadde om homofili. Mht spleising vet jeg ikke, vi hører vel så vidt Even spørre om de har "fått med..." i det kantineklippet, så sikkert bare noe han har lagt opp til, Sans vet jo ikke da at Isak er homofil. Senere, når de har den homofili-praten så vet hun det heller ikke og vil kanskje mest forsvare egen religion? Først når Emma kommet begynner hun jo kanskje å legge sammen to og to. Senere har hun jo da også funnet artikkelen som liksom viser at hun hadde tatt feil... Så, det kan passe, tenker jeg. Det viktigste er uansett at når de først ender opp sammen så viser hun ingen motforestillinger og ser glad ut for dem ?

55
Gina

Men, husk i sesong 1 på hytteturen på fjellet. Sana visste Isak var homo allerede da.

56
Til "Snakket ikke om han"

Ad nr. 1: Hvis det var sånn at hun presset Isak til å komme på kosemøtet fordi Even spurte om det, så visste jo ingen på det tidspunktet om Isak i det hele tatt likte gutter. Jeg tenkte derfor at Sana kanskje tok det opp for å teste reaksjonen til Isak, i håp om å klare å tolke noe ut av den? Hun smilte jo også så lurt i slutten av det klippet, kanskje nettopp fordi hun lyktes.

57
Kosegruppa

Jeg tror ikke at Sana fikk Isak til å komme på kosegruppa fordi Even ba henne om det...Se klippet, jeg tror Even hørte at Isak og vennene ble bedt om å komme, og at han dukket opp selv, i tilfelle Isak kom til å være der...

58
Optimisten

God pointe der "snakket ikke om han" - jeg tror heller ikke Sana er så igangsættende for andre - det sker bare når Sana sætter de ting i gang der leder hen mod hendes mission om at være en vanlig norsk jente.

59
Dave

The jumper says "rascals". That means something like troublemaker. Google little rascals

60
Hanna

Så glad att sana fick säsongen ☺️ Ju mer jag ser av henne desto mer önskar jag att jag vore mer som henne

61
~Redd folkehelsa~

Tror dere Helse- og omsorgsdepartementet oppretter Skam-rehab når sesong 4 er over?

62
Jämtkalle

Men de hänvisar väl till doktor Skrulle!?
I Sverige förstår sig hälsovården inte på "SKAMkänslan "så det blir väl som vanligt,piller!

63
Dr. Skrulle to the rescue

Da blir det lang venteliste hos Dr. Skrulle framover! Ender vel med at vi alle blir øyer, ja.

64
C.N.

På same kjøret her...
Skamoholiker eller Skamoman? 😛

65

Skamoholiker for alle penga

66
Tiqui

Her ligger det an til misforståelser. "Det er jo et bussmøte" kan bety for Sana at da drikker man ikke, mens det for pm kan bety at man gjør det - spesielt ifbm en fredag.

67
Hildring

Pliiiiis ikke la det bli en drikkefest der Elias og guttene dukker opp! Eller det er akkuirat det jeg frykter det blir, og hvis vi er ekstra "heldige" kommer vel Even til og dukke opp han også. Tror aldri før at jeg har gruet meg sånn til en fredag. Nå fikk jeg fy faensangen på hjernen igjen. Rart det derre altså.

68

Tror det ble en misforståelse her... Sana sa ikke klart nei, og tipper at russedama tolker denne samtalen som et 'ja'... 🙁

69
stormboxx

dat emoji.

70
Usikker

Virka som om Sana lar Sara tolke svaret dit ho vil? Det e jo ikkje et klart svar

71
RÅTT

Klippet i dag var rått, akkurat det jeg lengta etter.

72
Poppy

Er spent på bussmøtet. Har på følelsen at guttegjengen kommer, og vi får vite mer om Mikael. Hvorfor unngår både Even og Sana samtaleemnet Mikael ? Fordi begge vet at det er noe Isak ikke har godt av å høre. Det er noe der.

73
Translation

Sara: Did you get my message?

Sana: Abot what?

Sara: Drinks for the meeting?

Sana: It is a bus meeting?

Sara: Yes?

Sana: Can you send me the budget?

Sara: Sending it through mail

Sana: And other documents you have, lists of group leaders etc

Sara: Yes

Sana: Thanks?

74
siri

men hva betyr egentlig "det er jo et bussmøte?"
betyr det "ja, seff det er jo bussmøte!! skål!" eller "nei, det er jo bussmøte! vi skal snakke budsjett og delegere ansvar! serious business"

uansett tror jeg de norske partyjentene tropper opp med alkohol og jeg er redd det vil bli en situasjon sana mister kontrollen på, og ordene "jeg stoler jo på deg, sana" fra hennes nydelige mor vil være litt vonde å tenke tilbake på for både sana og oss

75
Selvfølgelig blir dette misforståelse

Sana er ikke tydelig, og PM kommer til å si "vi spurte deg, men du sa ikke noe - og da trodde vi det var greit" ....

76
Ulikt Sana

Hvorfor gir hun ikke Sara et klart svar på spørsmålet om alko? Å si Det er jo et bussmøte?, - altså sette spørsmålstegn etterpå er jo ikke et svar. Og når Sara svarer Ja? , så går hun over til et annet tema. Det ligner ikke Sana og ikke si klart fra hva hun ønsker.

77

Jeg tror hun slites mellom foreldres og venners forventning her derfor unngår hu med vilje å svare på spørsmålet. Hun vil ikke være kjip å si nei til de andre jentene og hun vil ikke gå i mot foreldrene sine heller.. Derfor er hun unnvikende i svaret

78
Gretten, gammel gubbe

Her har vi jo en god kjerne til misforståelse. Når man ikke sier klart ja eller nei, ligger jo dette helt i hvordan Sara tolker 'bussmøte'. Forbauser meg ikke om det blir en del alkohol på fredag - og selv om det ikke skulle bli det, så er vel det å ha 24 nære venninner på besøk mer enn nok til å skape familieproblemer. :-p

79
@lex

Vil gjerne hilse til Martine, du rul(l)er!

80

Bra med en smily til slutt, Sana. Ikke vær så streng?

81

Sara byttet tydeligvis profilbilde innimellom scenen ved skapene og 17:58 haha

82

Håper virkelig dette går bra, er så bekymret for Sana nå for ting har gått bra i det siste...

83
Tjeld

Når jeg er på møte drikker vi kaffe.

84
Katarina

Sana is the boss??????❤️❤️

85
SKAMalyse

"Greit med alko?"
Tja SANA, stadig nye hurdles to take for å bestå norskeksamen..
Men denne prøver du å runde med eleganse! Synes det er fint at du tar her hensyn til (det jeg antar er) dine foreldrenes ønsker. Håper dine gjester respekterer det.
Balansekunstner. Enn så lenge holder linen...

86
Bella

Herlig, Sana !

87
Stine

Jeg tipper Sara tar "det er jo et bussmøte?" som et slags "selvfølgelig kan vi drikke, det er jo det man gjør på bussmøter", også blir det en kjempefest hos Sana og litt krise etterpå

88
Amanda

Pepsi Max jentene kommer til å ta med seg drikke allikevel det blir en stor fest. Foreldrene til Sara kommer hjem, og Sana får ikke være med på Russe-bussen mere

89
Røti

Sana er flink

90
Natasha

I miss so much Eva and Jonas.

91
sorry annonym

hva var det blikket syns det var creepy eller var det bare meg

92
anonym

E9!

93
Jeanette

Tipper folk blir full og foreldrene kommer hjem. De nekter henne å fortsette å henge med gjengen. På slutten hooker sana opp med han fyren og kaster hijaben.

94
SKAMalyse

By the way:
I traileren er det CHRIS som slår til EVEN by accident.
SANA ble introdusert i gjengen av CHRIS. SANA og CHRIS er tysk-buddies. Hvor godt/lenge kjenner de hverandre?
Kanskje CHRIS vet noe/mer om EVENs hemmelighet? Og kommer i et ubetenksomt øyeblikk (vifter med selvistang) til å plumpe ut noe som gjør det umulig å holde på hemmeligheten lenger?

95
Neida

Sana har kjent Even gjennom broren,ikke Chris.

96
Tika

En del spekulerer i om Even og Isak kommer på bussmøte. Det tror jeg er lìiite sansylig. Når Even er så desperat på at Isak ikke skal vite, går han ikke frivillig inn i løvens hule. Men at ballonggjengen kommer, er sannsynlig. Og at Chriss plumper ut med "Å dere gikk på Bakka, kjenner dere Even? Han gikk også der.. er ikke usannsynlig.

97
Hustler in Hijab

Men, hvis Isak skal så tror jeg heller Even blir med for å kontrollere informasjonsflyten, enn å bli hjemme og bite negler over hva som blir sagt der.

98
English

Sara Nørstelien: Got my txt?
Sana Bakkoush: About what?
SN: Drinking at meeting?
SB: It is a bus meeting
SN: yes?
SB: Can you send me the budget?
SN: I'll e-mail it
SB: And other documents you've got, lists of grout managers etc
SN: Yes
SB: Thanks 🙂

99
Så mange spørsmål

Jeg lurer på hvem som kommer til å dukke opp på fredag... Elias sikkert. Eller kanskje den andre broren? Eller har han flyttet hjemmefra? Har han og Jamila giftet seg nå?

100
Run TR

"Det er jo et bussmøte ?" sett med Sana sine øyne =
"Det er jo et bussmøte, ikke en fest, hvorfor i huleste skal vi drikke"

"Det er jo et bussmøte ?" sett med Sara sine øyne =
"Det er jo et bussmøte for en Russebuss for pokker, klart vi skal drikke"

101
Rina

Og Sara svarte ja med spørsmålstegn etter, noe som definitivt viser at saken ikke var avklart for hennes del, og at hun var i tvil om hva Sana mente. Det burde egentlig Sana skjønt.

102
Danielle

Sara seems nice. It's good that their willing to let all that bad stuff behind.
Grow up, Vilde, and grow up, girl squad!

103
nahhhh m8

she seems nice??? she basically said sana isnt a "real norwegian girl" like five seconds ago

104
Heihvordetgår

Begynte nettopp å tenke på hvordan 25 (!!!) jenter skal presse seg sammen i Sana sin leilighet og diskutere russebuss ??? Bare det i seg selv kommer aldri gå bra.. ??

105
Jämtkalle

Blir nog litet som på festen hos Willkam i s 2, polisen kommer och alla går därifrån.
Yousef stannar och hjälper Sana städa. Sen kommer föräldrarna hem....

106
trangt om plassen

og 25 i fullstappa buss = ingen plass til rullegjester!

107
Paaarty

Hun åpner jo opp for at de kan ta med alko, hun lukker i alle fall ikke døren for det. Det blir nok full fest på fredag!! ?

108
Julie

Dumt av Sana å ikke svare verken ja eller nei. "Det er jo et bussmøte?" kan jo tolkes som om at det er et bussmøte, og vi drikker ikke på møter, eller at det er et bussmøte, så klart det kan drikkes. Ikke lett å vite for Sara, og som regel tolker vi jo ting ut i fra hva vi selv ønsker og hva våre preferanser er. Så om det å drikke er normen på bussmøter, så kan jo Sara tolke det som om at så klart det kan drikkes, det er jo tross alt bussmøte! Svar ja eller nei, Sana, så slipper du noe misforståelser og styr og at ting kommer ut av kontroll.

109

Ja, her legges det opp til misforståelser; - og DRAMAaaa!!!
Hva skjer når jentene - PepsiMax gjengen kommer hjem til Sana med alko. For det gjør de jo;-) Garra

110
Skam, ass

Er det ikke et av iskalde Sanas skjold, at hun legger en liten selv-beskyttelses-felle ut, med å svare Sara tvetydig ? Så kan hun alltids gjemme seg bak 'Det er jo et bussmøte' i samme øyeblikk det evt. eskalerer på fredag/ 'shit's 'bout to go down'? Ut fra det hun inn til videre har gitt uttrykk for, kan hun jo også heve skjoldet/gi forklaring til familien i forhold til buss-engasjementet, at hun bare har vært nyskjerrig og åpen overfor hva hennes veninner har av planer? Er SÅ spent på neste trekk!! ?

111
optimisten

Og her tror jeg de misforstår hinanden Sara og Sana - Sana tænker at det er jo at det er et seriøst planlægningsmøde og Sara tænker paaarty. For Sana der er det her en seriøs opgave - hun VIL lykkes med at hive sit største "jeg er norsk jente" trofæ hjem - russebus rulningen.

112

Bara säg nej sana

113
Johann William Goethe

First!