Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

140 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
dude

jfc sana chill!!!!

2
Skam

Flørte flørte?

3
Lil-Mari

småflørting på gang ja 😉

4
Ledgerina

Yousef is an actual angel. I really hope everything works fine with Sana, they both deserve happiness and if being together is going to make them happy, they should <3

5
Ellin

Yousef, du har allerede vundet en plads i mit hjerte! <3

6
Alicia

Samma här, är så kär<3

7

je

8
Johan William Goethe

First 🙂

9
auch first

was macht ihr denn hier 😀

10
Jonas

Nei

11

Jag gillar hur han alltid svarar med en gång. Men jag fattar ingenting...

12
Hahaha

Hahahhaha

13

Mari, jeg ELSKER dig. Alt ved denne opdatering er fantastisk Er vild med deres chats ❤

14
en annan "mari"

i really like this stuff, too. BUT i think there could have been so much more on the internet, too. interactive, transmedia stuff.. fanbase is screaming for content and all the instagram accounts are just boring, idle and similar to each other. c'mon! hire some fan to keep them up if you don't have resources on nrk. keep insta accounts alive! give us hints and even false storylines! please, something! because we f***ing worship skam! 🙂

15

The instagram accounts are part of the storytelling though. For one thing, they have to stage photos with the actors. You can't just have someone not connected with the show posting to fill it up and how interesting would it be to follow a whole bunch of random stuff?

16

But then it won´t be any fun anymore, it´s perfect the way it is 🙂

17
Mari

Hva er det der Mari greinene?

18

Det er Mari Magnus som er webansvarlig.

19
Mari

Mari är hon som sköter alla karaktärernas chattar, instagram, fb och sånt.

20
Mari

Er Mari Magnus regner jeg med, som har ansvaret for alle chatter, insta osv. Hun er super?

21

Hva mente han med 'Stalker'?

22
thingamajig

at henne stalka hans Facebook-aktiviteten liksom xd

23

Tror det er Sana som sendte klippet, med pil ned på Yousef sitt navn. Så sier han "Stalker" til henne - som i, 'Du er en stalker'. De er så søte, altså, herreguuuud <3

24
Julie

Stalker er en person som forfølger folk. Yousef kalte Sana for stalker pga hun hadde funnet noe han har trykt liker på 🙂

25
Ellen

At hun følger med hva han gjør på sosiale medier.

26
Best

First

27
Jonas

Nope

28
Sim G

Not first!?

29
Iskaffe

Jeg elsker de. Jeg bare elsker de OK? Av en eller annen grunn føler jeg at dette mellom Sanasol og Yousefboi ikke kommer til å blåses opp sykt stort (med drama og misforståelser osv), men bare være en rolig og jevnt økende kjærlighet gjennom sesongen. Liksom den stødige og sikre røde tråden mellom alt hysteriet med russebussen, Even og Ballonggutta, Hijabpolitiet, foreldrene, vinkveldene til moren til Vilde, det mellom Noora og William, osv ++ alt annet som skjer og som kan skje.
De virker allerede så komfortable, de er på samme bølgelengde liksom. De klikker så bra sammen, jeg er ikke redd for de en plass.

30
Von Bech

Glem ikke hvad Julie Andem sagde om sæson 4: Shits bout to get down!!

31

Føler også at de bare er søte sammen, men håper ikke Noora begynner å skape drama da.. Uansett om hun skulle finne på å gjøre det så er Sana en såpass samla og sterk person at jeg tror hun takler det fint!

32
Lolo

Tror Nora kommer til å skape drama!

33
Jeg vet ikke jeg ass

Syns hele romansen Sana Yousef bare tusler ivei uten noe gnell. Det er bare helt rolig, ja de ser på hverandre, flørter litt, skreller noen gulrøtter, men for meg er det ikke noe mer. Det går sikkert fint med dem, men meg har de ikke blåst overrenne for å si det sånn. Men, det kan jo være at det er meningen å vise en helt rolig forelskelse. Kanskje fordi Sana må ta hensyn til sin tro. Hva vet jeg?
Tror dramaet heller kan bli om hva som har skjedd med Even.

34
Fuglen

Jeg har en følelse av at det ikke er selve kjemien mellom Yousef og Sana som eventuelt kommer til å skape drama her, men omstendigheter rundt vedrørende Even og ballonggjengen. Jeg tror Sana må gjøre et verdivalg som gjør at hun enten velger/velger bort Yousef. SPENT!

35

Samme som deg ass...<3

36
optimisten

jeg tænker også at han bliver støtte gennem stormen snarer et at det er Yousef der er orkanen.

37
SofaSofia

Han er jo søt, da! Rørende, skriver han - og viser frem en annen Yousef enn den han er sammen med ballonggutta!

38
Optimisten

og historien on en krigsetaran - en mand der blev skud og såret i krig i 1070erne og blev lam, men kunne have heste og hestene var hans kære han så lige før han døde. Det kunne jo være en Yousef har et særligt forhold til.

39
Maria

Denne sæsons tema må være forsoning❤️

40

Vet du, det tror jeg kanskje er helt rett! 🙂

41
Sana

På en måte håper jeg at det blir slik du sier, på en annen måte ikke. Ja, det hadde vært fint å se en rolig og fin forelskelse - meeen litt kjedelig da. Så på en annen måte hadde jeg elsket å se Sana miste hodet helt fullstendig. Hun er så kontrollert bestandig, så en hodestups forelskelse med litt mer enn å bare holde hender og kikke hverandre dypt inn i øynene hadde vært fint. La seg rive med som Eskild så fint sa det til Noora?, men jeg tror ikke vi får det da.... Gulrotskrelling er vel max???❤️

42
Agnes

Det är precis så jag har känt det och jag hoppas att det verkligen är så. Det är ju något som händer i verkligheten att två personer är kära och sen blir tillsammans och är så gulliga att man kräks. ?

43

Er så enig! Håper de klarer å stå sterkt sammen også, mot eventuell misnøye fra sanas bror. Yousef virker så åpen og trygg på seg selv, han spiller ikke. Da blir man umiddelbart glad i han - han tør vise hvem han er, og er ikke kjip mot noen. Det er nok bra for Sana. Han kan mykne henne opp litt

44
#teamtruelove

Håper du har rett, jeg har før sesongen begynte tenkt at det hadde vært interessant å se en sesong hvor romantisk drama og misforståelser ikke trengtes for fremdrift i plottet.

45
Sola

Håper og tror det samme som deg ass

46
Natasha

He is not so romantic and generally nothing is clear. Those hints of children and semen are some kind of rubbish and a pity that there will be no kisses and hugs. Very boring line. They are not friends and not a couple.

47
Brie

I've noticed that a lot of people are talking about whether or not there will be a kiss. I think that curiosity about different customs or dating/courting practices is fine, but I think when people start saying that it's "a pity that there will be no kisses and hugs. Very boring line." then I think that's a bit ethnocentric. Sure, many love stories in the west have kisses and stuff and that's all well in good, but I do think that other cultures and other kinds of love stories are valid. I think that it's boring to expect the same thing out of every story.

48
jesus

hints about semen???????????????????????????????? you need to get your eyes checked because they're flirting like crazy. what do you want them to do,f uck on the first date or something??

49
@natasha

Hint about semen....???
WTF are you talking about???? ???

50
1881

What are you talking about? This is the most open flirting I have ever seen.

Flirting is not poems, serenades and flowers in 2017.

51
Anne

Hint about semen? When was that?!

52

The carrot scene, I guess? Although someone might be misinterpreting things

53
No! Why?

I don't think Saba agrees with you. I believe she thinks he is perfect. If he wrote: I love you! I can't live without you! Then Sana would run away. Or she would reply I love you too ... and we would have a boring soap opera show. ?

54

Julie

Please reconsider making next two seasons. If you were gifted with such an incredible feeling of describing young people's life you should use your talent.

55
Partly agree

Although I agree with you on Julie Andem's talent, we also have to remember (though it's hard) that she's human, and that come June, she'll have made four full-length movies in two tears. She deserves a long break ?

56
Brie

Yeah, I'd love to see two other seasons, but I don't want Julie to feel rushed and pressured to do so. Quality always over quantity.

57
Yeah okay

She can take a break for 6 months and then return in 2018 with a surprise bonus season for RT2018 aka russetid 2018 with superform Vilde and Pepsi Max-gjengen and their russebuss!!! Come on, Julie!! What an amazing way to end the SKAM fairytale <3

58
Skybert

For argument sake we say first season was 6 hours drama, second season was 13 hours drama, third season was 4,5 hours drama, and to me moderate we say fourth season is 4,5 hours of drama. it gives us 28 hours of drama. A full length film is 2 hours. So how many full length films have Jule & Co. made? 14 full length films during two years Ladies, Gentlemen and everyone in between !!!!

59
Stalker

Skam kidsen är ju som alla andra tonåringar, så...?

60
Seff stalker hun crushet sitt

Det gjør vel alle?

61

Ååååå

62
Sana rock

Först!

63
Nata

more parallels !!! 🙂

64
Heidi

ooo hester

65
Sara

Vilket bra sätt att flörta med ngn

66

Sana sender noe av eget initiativ. Dette ble nok Yousef glad for. Nå er det bare å be på lobster eller noe. Kjør på!

67
Yes. Igjen

Jeg tenker at det er fint hvis de rekker å knytte enda sterkere bånd før det braker løs. For det er klart at Sana må snuble snart og da håper jeg at Yousef stiller opp! ❤️

68
SANA

Helt enig. Synes Sana har vært altfor passiv, som kan gjøre at Yousef mistolker signalene og ikke tar mer intiativ. Som når han skriver til henne og hun ikke svarer, eller kommer bort til henne når hun skreller gulrøtter og hun ikke sier eller gjør noenting.

Bra Sana begynner å bli mer frempå!!

69

Sana tar en Isak, stalker crushet på sosiale medier, og forteller han om det for å vise at hun er interessert 🙂

70
Randm is awsm

Sana tar en Even - desp. til et nytt nivå?. Det er kult. Håper han skjønner tegningen, Sana vil flørte?

71
Yousef verkar reserverad

Alltså Yousefs svar här... Det känns inte så bra. Han verkar reserverad, nästan lite avmätt. Å andra sidan kanske han försöker spela "hard to get" eftersom Sana svarade "Skal tenke på det" när han frågade om hon skulle "spendera red lobster" på honom. Jag hoppas att det är därför i alla fall...

72
Optimisten

eller også er det en alvorlig historie for Yousef som Sana kødder med.

73
kait

Håller inte med. När han skriver att det var en rörande berättelse så uppfattar jag det som defensivt på skoj, typ *don't judge me för att gillade inlägget, visst var det rörande?" och då underförstått *jag bryr mig om vad du tycker om mig*.

74
Sana

Sana forsøker å fange interessen hans, men hun er ikke alltid like smidig. Akkurat som når hun ba Vilde skrive referat, så hadde hun sikkert oppnådd mer ved å være mere smidig. Tror nok Yousef forstår at hun er på, hvis ikke hadde hun ikke tatt seg bryet med å sende denne. Og han har jo flørta med henne også.

75
Måka

Skjønner hva du mener. Men samtidig har de jo hatt en tydelig flørtende tone før. Sana konfronterer han jo litt, da. Er vel en undertone av "hæ, liker du dette", liksom det krasjer litt med bildet hun har av ham. Og det kan jo gjøre at man havner litt i forsvarsposisjon, særlig om man har opplevd hvor ofte sana sier at hun ikke liker veike folk. Oftest med humor, da, som med nyra, men likavæl. Men selv om han er litt kort i tonen, så sier han jo at det er en rørende historie, og det er ord som sana aldri ville brukt. Da virker han som mer av et følemenneske enn hun gjør - eller mer som noen som kan innrømme å ha følelser.

(alternativt kan han ha fått vite noe i bakgrunnen som gjør at han holder avstand, som når han prata med Mikael i den videoen, men den er vel filma på mandag, og de har flørta på ordentlig etter det, så har vel neppe noe med det å gjøre)

76
Tøys

Han bare erter!

77

Ja, men det kan hende han er litt flau. Sana har jo fersket ham i å like en rimelig touchy-feely greie på Facebook. Man tenker ikke alltid over at andre kan se hva man trykker like på. Sana erter ham for å være soft; tenker hans neste trekk blir å finne en soft side slip-up på henne ^^

78
sanaaaa

nurggggggg jeg er fan

79
Sana and Yousef

I love this pairing soooo much! This couple is by far my favorite one from all the Skam couples! I really hope, they will have their happy ending!

I also hope, that this Evak vs. Balloon squad -conflict doesn't take too many episodes from Sana's season. It shouldn't be about Even's past, but about Sana's present.

80
Take too many episodes?

It's been talked about briefly in two clips in three weeks? What about Noorhelm or Vilde with Magnus or her selfesteem or mother's wine nights then? They've been featured as much? Evens backstory and how he feels is very relatable and important to a lot of people, when you've been in his position or in similar situations or lost friends and family because of who you are, seeing him on screen and knowing it will all end positively, is very calming and gives you hope. So please do not reduce Evens story to Evak vs. Balloon squad.

81
Even

I really hope we will have much of Even, because it is so important to show how you can handle life and difficult situations when you are bipolar.

82
hheiiiiaa

de er så søte omg

83
Egoistisk

Jeg vil ha mer yousef og sana !!!

84
Sukk altså

Men tror Even kan komme mellom dem på et vis. Sana liker ikke folk som føkker over vennene sine. Hvem har føkka opp for hvem? Hva har skjedd mellom Even og Yousef,og resten av Briskeby-gutta? Håper alt ender godt for Sana og Yousef....de er så søte begge to <3

85
Sana

Det tror jeg også at Even kommer til å gjøre. Hva nå enn det er som har skjedd så tror jeg Sana blir stilt overfor et valg.
Even og Sana er så like. Begge vil gjerne regissere livene sine, men det går ikke. De ønsker å ha kontroll på det som skjer... men ting bare skjer og ingen kan ha full kontroll bestandig.

86
Love their humour!

They definitely "click". Hah, Sana is using the same red marking thing that Yousef used with the meme.

I want to see more of those intense glances and romantic scenes, though! I'm addicted to Yousana. Love, love, love them together!

87
Violetta

Julie,kan du komme opp med noe nytt færre paralleller med 3 sesong.Yousef og Sana veldig søt det er veldig kjedelig, og selv det er for positivt arbeid i hagen og all korrespondanse vil ikke erstatte dem kyssing og rørende. Og likevel, han egentlig ikke vet hvor du skal Sana han hiver det over 2-serien, hun gjorde ikke raskyralas men for noen grunn, denne historien om en mor Even. alt ikke tankene deres forhold mangler dramaet og historien om bussen .For enkelt mamma er ikke mot forholdet deres mangler dramaet og historien om bussen er ikke veldig interessant, som Noora og William har vært to lengste sezon.Ya vet at du elsker Noora, men sesongen av Sana'a season.

88
What is it you want though?

I mean, you clearly have a lot of complaints about Sana's season and then you go, "I know that you love Noora, but this is Sana's season." Well, since this is Sana's season, accept that the character isn't going to strip down to her undies or engage in heavy necking.

The bus part may be boring for you, but the originally intended audience can relate. The premise of the show is that the russebuss brought them together, for heaven's sake. We, non-Norwegians, can either see that as an opportunity to get a glimpse into that aspect of Norwegian culture or we can whine "no1curr about this".

Also, there is sooo much else to watch out there, so if this season of SKAM isn't working at all for you, you can just keep rewatching Season 3 again or go find something else.

89
@violetta

This is not Hollywood, and Skam will never turn out as you would like. So if you are bored, I suggest that you should watch an American show instead.

90

Google translate??

91

Don't ever trust Google translate, this one made no sense at all...

92
Skriftspråk

Bokmål, nynorsk, Google-tranorsk

94
Til Violetta

Violetta, kan ikke du nyte Sana’s sesong for det den er? Dette handler ikke om Even, Isak, Noora eller hva du syns er kjedelig underholdning. Kanskje du kan lage din egen serie der du gjør ting med "kyssing og rørende", "raskylaras" og å "hive over 2-serien", som du sier. Siden dette er en norsk TV-serie for norske ungdommer på 16 år er det helt naturlig at det handler om russebuss, for det er en stor del av norsk ungdomskultur. Hvis man vil se amerikansk ungdomskultur finner man det overalt på TV. Og hvis du vil ha TV-novellas/ såpeserier kan du se på spanske serier. Så, det jeg prøver å si deg Violetta er at kanskje det er DU som skal komme opp med noe nytt! 🙂 Hvilket land er du fra, forresten?

95
hæ?

skjønte ingenting av den kommentaren der?

96
Bluah

Natasha! Stop using google translate!

97
@violetta

Stop using this Google translate language.

98

Herreguuuud, så søtt!

99
Katerina

I Sana'a og Yusef ingen kjemi av deres korrespondanse som korrespondanse med gode venner voobe jeg ikke elsker dem alle veldig, veldig frisk og hva buss hele tiden og korrespondanse om det nesten hver dag? Jeg ønsker utvikling Sana, og vi gir gulvet en rekke buss og prolemy med nim.Pro andre tegn svært lite vi ikke elsker å tilstå om Sanaa, samt om andre og disse gutta med baller veldig BAA om de andre karakterene er svært lite vi ikke liker å innrømme om Sanaa, samt om andre og disse gutta med baller veldig ansiktsløse tegn er kjedelig og William Chris P er mye bedre Og lei av å mase om William Noora

100
Natasha!

Slutt å bruke google! Ingen forstår noe!

101
Make up your mind

William Chris P er mye bedre Og lei av å mase om William Noora

Yes to William? No to William?

102
Confused

Please just write English and don't use google translate. Nobody can understand.

103
Hi Katerina

Where are you from? Please write in English. Your Google translate language make no sense.
Just an example: gutter med baller= boys with testicles(balls) ... I guess you meant balloons...

104
Russians lost in translation

...and Katerina of course! The names sound Russian as well

105
Russians lost in translation

Judging by the grammar and the occasional non-translated words, Natasha and Violetta are google-translating from Russian. It's possible they don't know English well enough to comment in English, so please have some patience. They're doing the best the can and just want to be part of the discussion. They probably copy-paste the Norwegian and English comments into google translate as well, in order to read them in Russian. I for one welcome such hardcore fans, even if they are sometimes a bit lost in translation. =)

106

An option is to just translate to English because Google doesn't translate straight from Russian to Norwegian, but goes from Russian to English then Norwegian so the errors get compounded.

107
To Katarina and Natasha

I know that you probably don't know English, but it is very difficult for us to reply on your comments since Google translate isn't working very well. Sorry....

108
Hvem er denne mannen?..

Jobber i barnehave,liker på rørende sak facebook....
Soft sides..,men dette er SKAM...,ingen karakterer vises med kun soft sides...

109
Lille My

Tror bare ikke jeg tør se kveldens episode, grugleder meg!!

110
Alina

Julie,Look at the Brazilian series clone 2001 .The theme of Muslims is very well illustrated there.

111
Sana

kan flørte med meg anytime. Evt Mari Magnus. Jeg bare ELSKER denne chaten, og tonen mellom Sana og Yousef.

112
Hvem er Yousef

Er det bare meg som tror Yousef utgir seg for å være en annen en han er, altså personlighet. Det er for perfekt og glatt liksom. Stusser også over reaksjonen hans i hei briskeby. Mikael ser ut som han rødmer, og sier det ikke er viktig, mens Yousef blir helt satt ut. Noe som skurrer her altså!

113
Oh lord?

Yousef på roulette-klippet ser mest betenkt ut.. Han liksom rynker panna, ser tenkende opp i lufta og er på vei til å si noe.. Ser ut som han skal si "Ehh.. Nei.. Ikke send til Even da, vi lar han være..."
Tror Yousef er good guy...

114
tror nok Yousef muligens har hatt en greie med Even og

Mikael tok de på fersken,men så er det det da, homofile og muslim er veldig NEI, i slike land, se bare enkelte land blir de jo drept eller totureret til døde... har ikke noe tror på som flere sier at det var noe mellom M/Y ,og tviler på at det var E/M også ,for det ser for lett ut for min del, fordi dette har mange mistenkt, og julie liker hva vi tenker ,men overrasker oss stadig vekk <3. så jeg tror det skjedde noe mellom Even oh Yousef,men noe skjedde, kanskje ble tatt på fersken eller et eller annet, even tok dette hardt og byttet skole,mens ballong gutta støtter Yousef og vender ryggen til even

115
Tips!

Det finns en ny Hei Briskeby-video på Youtube! "Mikael skal få jobb."

116
#YOUSANA

JEG HADDE NETTOPP EN KJEMPEDÅRLIG DAG OGSÅ SÅ JEG DETTE, DE TO SAMMEN ER KUNST. KAN VI VÆRSÅ SNILL HA FLERE KLIPP AV DE TO SAMMEN SLIK VI SÅ I INNSHALLAH KLIPPET OG VÆR SÅ SNILL IKKE HA DRAMA MELLOM DE TO DET ER SERIØST UTDATERT. jeg bare sier...for en gangs skyld-hvor ofte ser vi to vakre ungdommer som disse illustrere et vakkert forhold som vi er vitne til her? Sesong 4 er det beste som noen sinne har skjedd Norge siden runeskriftene kan vi være så snill og få de to sammen

117
oppgitt

det skjer jo ingen ting

118
Fikk spoiler rett i fleisen i går :(

Og det irriterer vettet av meg! Kan folk bare DRITE i å spoile scener fra serien,og la folk som absolutt ikke på noe vis vil bli spoila får slippe den dritten der??!! Jeg vil gjerne gå trygt inn på SOME uten å bli spoila. La vær med å knipse bilder fra innspilling,fortelle hva som skjer under innspillingen osv. Jævla irriterende og unødvendig. Føkk spoilers!!

119
Amish in the making

Samme her!! Det er så utrolig unødvendig. Føler at jeg må bli helt amish nå. Dette kommentarfeltet er vel det eneste trygge området.

120
fickleanactoria

Pet the Dog / Save the Cat.... Love the horses! Yousef had me with the vegetable peeler. He can take it easy on the awesome for a while, no matter how many fights his friends get into. 🙂 Can we learn a bit more about him please - is he going to dance auditions? Does he have an ex-girlfriend (or twenty)? How long has he been hanging out with Elias? Is he religious at all?

I guess we'll find out the answer to the last one when Ramadan starts on 26/27 May. Is there going to be a two-week hiatus so the last episode will be on 30 June, meaning the season started with Easter and will finish up after Eid on 25/26 June?

But I keep thinking about the Sigur Ros that played when Sana was FB-stalking Yousef last week. That is not the music of a storyline with an easy outcome - it's more in the line of "heartbreaking yet inevitable loss". (Isak's stalking got Kissing You, even while he was crying his single man tear.) Yousef's getting such a good edit that I worry a little about his future well-being, but that's not Julie's style. Assuming Yousef is alive and well at the end of the season, and free to choose Sana, then if something does pull them apart, surely it won't be their friends' drama, however ugly that gets. If it has to be something, I hope it will be Sana, choosing to be single because she's choosing herself, even though Yousef is just about perfect.

121
anna

Give us more yousana !

122
Rose

They are painting such a perfect image of Yousef, I'm scared what will happen. You just KNOW something bad will come up at one point. Please don't break Sana's heart!

123
I think

the problems are going to be connected to Sana's position between the Balloon squad and the old boy&girl squad. Yousef is perfect because Sana deserves a perfect man. She's the best and coolest female character ever.

124

omg the parallels <3 this is EXACTLY like when isak sent even the video of him and mikael and even just goes "stalker du meg?"
gotta love the amount of mirroring in this series 😀

125
Stalking

Eva and P-Chris

126
Ikke ALLE har sett det der

Og prøver å unngå spoilere,så kan du bare drite i å spre det videre?

127
lolo

Yousef is too good. Something's wrong with him -_-

128
Vi vil ikke ha spoilere!!!!!!

Kan dere slutte å godkjenne kommentarer som spoiler ? Takk!