Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

94 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Lærern

Jeg skal nyte sola

2
Sanas sister

Det er ett meget fornuftig valg. Kanskje du kunne sett litt på skam i pausene, mellom årette prøver og å nyte sola? 😉

3
Natasha

Cheers without a Noora.Thank you nrk and Julie.You remembered about other heroes by the end of the season, Sana and Even will talk.
And we'll find out who Mikael is.And why did Sana hide that they had known each other for a long time?
And what about Vilde

4
REDAKTIONEN???

Varför publicerar ni de här kommentarerna? Det är ett troll som skriver under olika namn, det har varit tydligt i flera veckor. Det går att publicera olika åsikter och samtidigt filtera, det här börjar gå över gränsen! Hur många personer måste trötta och lämna den här roliga delen av Skam-upplevelsen för att ni ska reagera?

5
Janne

Skjønner ikke helt hva du sikter til her? Har fulgt med i kommentarfeltet en stund, men ikke sett direkte trolling. Negativ kritikk og klaging, ja, men det må da være lov? Hadde skjønt hva du mente hvis det var skjellsord her, hets mot islam e.l., men det har jeg ikke sett.

6
Natasha

Cheers without a Noora.Thank you nrk and Julie.You remembered about other heroes by the end of the season, Sana and Even will talk.
And we'll find out who Mikael is.And why did Sana hide that they had known each other for a long time?
And what about Vilde

7
Mads

I think tonight you should all go and give Sana a big hug!

8
Kong Ødipus

Samma visa hver helg.

9
Ellin

Drømmer om et klip på højde med gulerodsskrældning og Yousefs episke dance moves i aften. Jajajaja "jeg er med på alt"!

10
Jaaaasss

Takk a - vi er med!!!
Trenger fest, Sana og Yousef, dramaet rundt Even og ballonggjengen. Vi er meeed!???

11
Solsikke

Yaaaas endelig litt party party! Gleder meg 😀

12
Please No more Wilhelm

Håber ikke at hele dagens klip kommer til at handle om Wilhelm eller Norhelm. Gad godt se alle gutterne og pigerne til fest sammen

13
Du trenger ikke å se.. ALT KOMMER TIL Å HANDLE OM W OG N.. i 28 minutter

så se på noe annet

14
Camilla

I really hope Sana and Noora go to the party and the rest of the characters (Because they do exist!) are there!

Just a coffee date Fredag clip would be so boring.

15
Ylva

Hei jeg elsker skam

16
?❤️

Kult

17
Madde

Nå kommer det til att skje greier

18
Nastya

I need Halsey ,Zayn song in skam.

19
Sofie

I skal ikke på Vors, Sana og Nora, I skal på kaffe! ☕ ??

20
Julia

Girlsen da

21
Log lady

Uuhh neither Noora or Sana answer anything!.. #sssshhhh #itsasecret

22

Kul att de ska på någon eget hemligt 🙂

23
Johanne S

Savner mer av Eva og Chris i denne sesongen av Skam. Føler de har havnet litt for mye i bakgrunnen...

24
Emma

Jag med!! De är båda så kul karaktärer!! Vill se mer av dem än bara i sms-konversationer 🙁

25
Mathilde

De kan da ikke bare dra på vors, hva med kafé da??

26
Kafé nei takk ,så kjedelig

Trenger party ,drama og alle sammen i kveld 🙂 ikke bare noora,William og noorhelm boorriiinnngggg ???

27
Party og spenning takk ???

Nok treighet nå ? Vil ha drama og spenning i siste klipp idag og 0 William og noorhelm snakk ! Sesong 2 er ferdig og Thomas er ikke mer med og kommer heller ikke tilbake ! Ønsker Guttegjengen og ballong gjengen snart og sannheten mellom Even og bakka selvom den mulig sårer ?? ? Evak ? ❤️ Yousana ❤️ ? Sana ?

28
Loys

Enig. Kan ikke si jeg ser fram til å følge Sana på café mens de andre er på vors, håper virkelig ikke at det er de legger opp til nå!

29

Hva vet du om han kommer tillbake eller ikke? Jeg tipper han dukker opp i siste episode, Andem kan å overraske. Så la oss som ikke har glemt Noorhelm, glede oss over det lille de blir nevnt...og fortsatt tro det ender bra med de også. De ble så og si glemt under sesong 3. Det er ikke bare Evakfansen som skal lyttes. Faktisk veldig mange som er drittlei Isak og Even. Kanskje på tide å respektere at andte ønsker noe annet enn det.

30
Da blir du skuffet

Thomas har ingen planer om og komme tilbake , han er dessuten opptatt med elven innspilling sesong 2, og han prøver alt for og bli kvitt skam stemplet ,men skal ikke gi fra dere håpet jeg ,men noora og William blir aldri gjenforent ! Og at du er lei Evak bryr jeg meg ikke om, var sesong 3 og Evak som fikk veldig mange land i både Europa og andre deler intressert i skam og Evak har en mye større fanbase enn noorhelm utenfor Norden, så at du og enkelte andre er lei dem er helt oki ??

31
Klar for party!!

Enig,kom igjen folkens??

32
Sanas sister

I fredagsbbønnens tid eller??

33

HELT ENIG! Lad os se alle squads til fest sammen

34
Evak

Inden for nummer 10..:-D

35
MM Nå det skal skje?

21:21 jeg sier ikke mer.
Jo, forresten: Forventningene til kveldens klipp er STORE.
Ikke skuff oss nå, Julie!!!!!!!

36

Vilde er med! Hun skal ikke bare være med Magnus. Eller er det vors m Magnus og co som er greia? Kafé og vors? Ja, takk begge deler ?

37
Dritkjedelig

Håper det betyr at det endelig skjer noe snart

38
Ikke noe fest til Sana...

Tror ikke vi få fest i kveld. Sana og Noora skal drikke kaffe og de andre skal til fest som vi hører om i morgen på chat.

39
Sasha Luss

I only person Who wants Sana to be with Mikael, they look better and he is definitely a Muslim?We want a hangout where there will be guys and Elias and company.

40
Europæisk fornavn og nordisk efternavn

Ud fra hans navn har Mikael en nordisk forælder. Så Mikael kan lige så godt være kristen som muslim.

41
Mikael is still a baby face

Sana looks like a striking queen and Yousef is so handsome and cute at the same time. They definitely look better together.

Mikael drinks alcohol, so is a more liberal muslim than Sana then?

42
Religion

Well I think this is the topic they would like to discuss in this season, isn't it?
So far they did it well, in my opinion.

43
Hanne

What. Where did you see Mikael drink alcohol?

44
In the first episode.

When they were walking with the girls to the party. (At the street.) You can see Mikael from behind and he is drinking wine(?) from a bottle. Looks like one of those bottles that the girls had...

45

Isn't Mikael gay?
Minoritet i minoriteten ?

46
Muslim

Why is he definitively muslim? Do we have any information regarding that, or do you base it on his looks?

47

Why do you say Mikael is definitely a Muslim? I haven't seen anything that makes it definite. Something I have missed? Or are you asking?

48
Mads

I remember seeing him drinking from the bottle of wine in the Fy Faen clip. Doesnt mean he is not a Muslim of course, but it may mean he is rather a loose one, if he is as such. So far, Mikael was always on the background except the Briskeby videos. He is definitely saved for later for a reason (iykwim), but I suppose not for Sana.

49
Elsker denne sesongen!

Ser at mange syns sesongen så langt er treig, men starten på de andre sesongene var ikke veldig fartsfylt den heller og se hva som skjedde! Jeg syns faktisk denne sesongen er den mest spennende og uforutsigbare fordi som vanlig når det gjelder SKAM så vet man at alt er mulig! Jeg aner ikke hva alt dette ender med og gleder meg til hvert klipp, chat osv! Og vi har faktisk allerede fått mye kunnskap om Sana og hennes liv! Hadde Even og Isak vært mer i fokus hadde iallefall ingen brydd seg om Sana, hennes utfordringer, gleder og sorger. Da hadde det vært evak prat og spekulasjoner herfra til himmelen. Sana er en del av squaden, Sana er nærmest Noora, de er på samme "sted" for tida og hun vet at hun må fortelle Noora om William en eller annen gang. Squaden planlegger russebuss osv og jentene har selvfølgelig en naturlig plass i hennes liv. Gleder meg vilt til i kveld(selv om jeg holder tilbake litt av erfaring) og gleder meg vilt til fortsettelsen og få vite i hvilken retning Julie tar denne sesongen og ikke minst avslutninga! Og PS! Dere som syns det blir for mye William: vi ser han jo ikke da, han eksisterer bare gjennom Noora og samtalene med Sana. Ikke er det veldig mye prat om han heller. Sana vil bare at Noora skal glemme han og igjennom det blir det litt festing og chat!

50
Janne

Enig og gleder meg til ikveld, må bare påpeke at det at vi ikke ser William, nok nettopp er det som gjør at det blir snakket om ham. Tror det var kun det at Thomas sluttet, som gjorde at det ble brudd mellom William og Noora, og det har gitt Julie&Co et forklaringsproblem. Det var så lykkelig slutt på sesong 2 at jeg tror Noorhelm ville vært kjærester og lite i fokus hvis ikke Thomas hadde gitt seg, men det gjorde han. Dermed ble det et behov for å forklare hvordan Den store kjærligheten kunne ta slutt så fort, og det uten et eneste glimt av den ene hovedpersonen. Ikke lett! Synes de har klart det så bra som det var mulig, og nå har de benyttet sjansen til å fullføre den løse Noorhelm-tråden ved å dra en parallell til Yousef og Sanas situasjon.

51
Mari

Ja precis! Alla tidigare säsonger har tagit fart nu, tredje veckan; Eva träffar tjejerna, Noora skäller ut William, Isak träffar Even. Nu har vi bakgrunden till Sanas story - ikväll kommer twisten!

52
Høye forventninger til kveldens klipp

Står at kveldens episode varer i 30 min. Vi har ikke engang fått 15 min hittil denne uka... sååå hvis det stemmer - SIGN ME THE F UP. Da MÅ det jo skje ting

53
Emilie

Hvor står det?

54
Enig med deg

De andre jentene drikker mye alkohol og der har jo Sana og Noora noe felles som sikkert spesielt Sana setter pris på. De er også utad sterke jenter men ikke innerst inne.. da er de kanskje like usikre som de andre jentene om ikke mer..tykkere skall på Noora og Sana. La dem hjelpe hverandre med å skrelle litt lag.

56

Sana och Noora är på fredagsbön. Sedan temakväll om kvinnans roll i islam.

57
Jag är taggad på kafe

Tänk vad alla dömmer innan ni sett hela säsongen eller kvällens klipp... Tippar på att kvällens avsnitt heter "sluta döm innan ni vet allt"

58
Jag är taggad på kafe

Veckans avsnitt ska vara 30min!!! Det betyder ju ett 15minuter långt klipp ikväll! ????

59
Julie

Kan ikke gjengen bare finne på noe som gjør at de blir bedre kjent? Vors og festing er vel gøy det, men det skaper ikke en nærhet i venninnegjengen. For eksempel ville aktiviteter som bowling, tur, filmkveld eller noe morsomt hos en av dem være vel så bra det. Slik som på hytteturen i sesong to. Savner at jentene prater sammen slik at de kommer hverandre nær. Derfor er det bra at Noora og Sana skal på cafe og hygge seg ?

60
Enig!

Tenk på den strålende dialogen Sana og Noora hadde i vinduskarmen på skolen i sesong 2. Hvis vi hadde fått vite på forhånd at episoden skulle handle om at de satt i en vinduskarm, ville vi nok også tenkt at det hørtes kjedelig ut. Men det er "kjedelige" omgivelser som gir rom til minneverdig handling.

61

Flott at folk engasjerer seg masse i SKAM, men synes ganske mange har en irriterende tone. Folk skriver som om de dikterer hva Skam bør og skal handle om. Blir litt mer som masing enn engasjement til tider.

Digger når folk skriver konspirasjonsteorier og analyser <3 DET er kult!

62
Kaffe og fredagsbønn?

Jeg tror vi skal i moskeen.

63
petrus

Vad betyder "Vors"?
/svensk

64
navn

förfest

65

Vorspiel (førfest)

66
Reddik

Vorspiel, det vil si en førfest der folk samles før de skal ut på byen eller på en fest

67
Evak

Det betyder fest! ??

68
Aleksandra

Vorspill. Party before party 🙂

69
Vorspiel

Kortform av vorspiel, som er tysk for "forhåndsfest" (preparty). Viktig del av norsk festekultur, fordi alkohol er så dyrt ute! Man blir altså brisen på en hjemmefest før man går ut og blir full. Ganske vanlig å bli full allerede på vorset også =P

70
LIna

Vors = vorspiel = förfest

71
Till svensk:

Förfest. Forkrotning för vorspiel.

72
Ulrika

Förfest

73
Sara

Förfest!

74

Vors=vorspiel= førfest. Møtes i en mindre gruppe før man går på fest.

75
Annan svensk

Förfest, typ 🙂

76
Päl

Vorspiel. För fest for å spare penger på kostbar alkohol på krogen

77

Förfest

Vorspiel (tyska)

78

Förfest

79
JEG VIL HA MASSE W OG N

Så får den sytegjengen som skriver her det de fortjener.

80
Brie

Does this mean that Chris is back from Berlin?

I'd love to see Sana and Chris interact. They seemed pretty close in seasons 1 and 2.

81
Velkommen hjem, Chris!

Du har været savnet.

82
PARTY

Nå får vi håpe at det blir fest her! Nå skal det endelig bli godt med et party med fart og spenning og drama???

83

Jeg hater at jeg ikke klarer å komme inn i denne sesongen 🙁 Problemet er ikke at Sana er hovedpersonen, det er at sesongen er så treig og ikke minst forutsigbar..
Syntes ikke situasjonen med Yousef er noe spennende, det er liksom bare et vanlig crush.. og kan allerede se for meg at det ordner seg liksom. Føler det er så mye som kunne blitt bra i denne sesongen, men til nå føles det bare som alle de andre sesongen; et "ulovlig" crush som ordner seg.
Og russebussen syntes jeg til nå er uinteressant, kanskje spesielt siden vi ikke blir å få se russetiden. Jeg skjønner det blir brukt som et middel for å skape konflikt, men til nå syntes jeg fokuset er for mye på den. Har faktisk begynt å ikke like Sana i denne sesongen, den liksom-tøffe-mafia holdningen er så usjarmerende, og hun framstår som aggressiv. Når pepsimax gjengen prøver å være hyggelig og få i gang et samarbeid er hun bare overlegen og sur tilbake. Skjønner kommentaren om norske partyejenter var ufin, men ærlig talt.

Syntes det er skikkelig dumt at det er sånn, for jeg var helt klistra de andre sesongen, men nå klarer jeg liksom vente til fult klipp før jeg ser det, og er innom her sjeldent. Håper det tar seg opp!

84
Chris..

..er tilbake!!!

85
Klara klok

Jeg tror Sana kommer til å erfare at alt ikke handler om valg, Spesielt når det kommer til følelser. For følelser er ikke logiske og er følgene sterke nok er dette nesten umulig og veldig smertefullt å velge dem bort. Det å velge bort sterke følelse fordi en er redd og fornekte det en føler er det samme som å velge bort seg selv. Litt etter litt vil gleden og kjærligheten til seg selv og livet bli borte. Det blir vanskelig å være seg selv og til å la andre være seg selv. For det er vanskelig å la andre være tro mot seg selv og leve sitt liv i trå med det en føler om en ikke er tro mot seg selv og lar en føle det en føler. For ALT ER egentlig LOVE.

86
Sendetid 30 min

Står det på NRK TV guiden ???

87

Nå må det kommmeeeeeeeeeeeeee

88

Dette går treigt

89
Anonymus

Veldig treig og kjedelig så langt.. Kjedelig at dere ikke legger ut episoder hver dag også.. Digger at Sana er hovedpersonen da

90
Bare lurer

Hvorfor er det på hver fredagsepisode at disse jentene drar på fest og det skjer et eller annet der. Finnes det ikke andre steder?

91
Sofie

Hey, kødder I med os? Der er 26 minutter til 4.afsnit og kun 13:20 oploadet her...VI TRENGER!!!

92
Friyay

Come on!

93
#teamMeg

Er det ikke litt rart at Noora og Sana ikke svarer noe på denne sms'en?

94
Sebbieber

Bra