Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

196 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Varför??

Varför kan jag inte se???

2
Kolla på datorn!

Jag kunde se det på datorn men inte på telefonen :O

3

Du må laste NRKtv appen for å se klippene på telefon eller nettbrett ?

4
Peter

går inte att se i sverige

5
Johodå!

Går visst att se i Sverige, har sett på alla avsnitt inkl detta 🙂

6
Skam addict

Der står at afsnittet ikke kan ses udenfor Norge ? Please fix...

7
julia

varför har jag inte rättighet att se klippet ?

8
Kolla på datorn!

Gick då iaf :O

9
København

Hvorfor er drt ikke mulig å se dette klippet fra Danmark??

10
anden dansker

hvis du bare sætter undertekster på virker den stadig 😉

11
Ghhh

UFor der er en norsk serie da!!!!

12
anna

Varför kan jag inte se det här avsnittet i Sverige. Kan ju se alla andra. Gråt!!

13
Virker ikke...

Klippet kan ikke afspilles i Danmark...

14
Er det kun dette klippet og ikke forrige?

Kanskje en tilfeldighet, eller at de har fått strengere rettighetskrav fra rettighetseierne av musikken. Men vises ikke serien på Svensk og Dansk TV? Trodde de hadde kjøpt rettighetene?

15
Kurt

Sana er kjempe kul

16
Amanda

Varför är videon låst utanför Norge?

17
Carl

Funkar inte att se i Sverige! =O Snälla, fixa!

18

Poor Sana:(

19

Begynner å merke en liten motstand i Sana? Og to søsken som kanskje står litt sammen? Yousana ❤️

20
Håndball6

Jeg syns sana burde si til moren sin at hun liker Josef og at han ikke er muslim.
Men jeg skjønner jo at det kan bli litt vanskelig får henne og det med at moren ikke liker at de er sammen er jo bare fordi hun bryr seg om barna sine og ikke vil at det skal skje noe vondt med dem?Men hun burde gi dem litt privatliv??Og jeg skjønner at sana måtte lyve om at hun bare møtt Josef uttafør, men forstår jo og at hun ikke ville.?
Men moren sier jo veldig ofte "Da stoler jeg på deg" så kanskje hun burde begynne med det?

21
kari

sana må jo ikk

22
kari

hun bør jo se det ,men det er ikke sikkert hun vil skuffenmoren sin. Kanskje hun ikke klarer å si det. Og sana vet jo ikke sikkert om det kunne blitt noe mellom dem!!!

23
solo

Tror Sana sliter veldig med å holde igjen nå! det eneste som holder henne igjen er at han ikke er muslim. Men å høre moren si at hun ikke liker at de er sammen. Enten trekker hun seg unna igjen eller så bryr hun seg ikke om hva moren mener. lurer på hva Elias tenker om Yousef og Sana egentlig. om han skjønner at det er noe eller om han ikke har tnkt på det sånn!

24
alkohol

Hun har jo et forklaringsproblem for moren sin, når han sa at vodka-flasken var hans.

25
Sjura

Men hvem sin var den, egentlig? Er ikke pol-sprit verdifulle greier for ungdom under 20? Mistenker litt at noen (Vilde eller Sara) plasserte den der med vilje. Særlig siden den ikke ble etterlyst engang.

26
1881

Moren liker ikke at Sana er med Yousef pga Yousef sa vodkaen var hans. Tror ikke hun har noe imot ham ellers.

27
trixie

Han sa jo at den var til en kompis iallefall.

28

Elias har nok skjønt at det er noe på gang mellom de, når han så dem på kjøkkenet sammen så sa han til Yousef "slutt å flørt med søstera mi". Men her vet han jo at det var på grunn av ham de møttes, for å finne ut av hvor han skulle være i den tilstanden han var i.

29

Jeg tror hun nå vil tvinges til å finne frem til hva som er riktig for henne selv og tørre å stå for valget overfor alle de som har forventninger til henne. Og jeg tror hun vil finne støtte i sin religion, men slik hun selv forstår den og ikke nødvendigvis slik feks moren hennes (moren representerer jo her kanskje alle kravene som stilles) forstår den. Yousane ❤️ tenker jeg ?

30
Da stoler jeg på deg, Sana!

Jeg tror moren til Sana har enorm tillit til at Sana kan ta valg. Hun har flere ganger sagt at hun stoler på Sana, men at hun savner å prate med henne. Tror moren til Sana vil forstår at Yousef er en bra fyr, såvist Sana argumenterer for det. Sana har også et oppgjør med moren angående russebussen. Og uten og måtte fortelle at hun hadde vors kan hun forklare vodka-flasken med at hun holdt bussmøte der jentene skulle videre på fest. Tror moren til Sana vil fortsette å vise denne tillitten så lenge Sana deler litt og ikke stenger henne ute.

31

Sana er en sterk ung kvinne, så jeg tror hun synest det er urettferdig og diskriminerende at en mann kan gifte seg med en ikkemuslim, mens en kvinne ikke kan det.
Håper hun finner fram til en tolkning som ikke forskjellsbehandler ?

32

Begrunnelsen for at muslimske menn kan gifte seg med ikke-muslimske kvinner på nettsiden hun leser er at mannen bestemmer over barneoppdragelsen. Jeg synes det er rart hvis Sana synes det er et godt argument.

33
Jehaan

Actually, Sana could very well argue to marry a man of christian or jewish faith according to contemporary feminist interpretations of the Quran: http://www.asma-lamrabet.com/articles/what-does-the-qur-an-say-about-the-interfaith-marriage/
However, Yosef does not seem to be a monotheist believer at all, but rather an atheist/agnostic, and an atheist is not a marital option for neither muslim men nor muslim women.

34

Menn kan jo ikke det? Det er like regler for både menn og damer

35
Pico

Ikke lett å vokse opp i en muslimsk familie som ungdom i Norge!

36
Ingen muslimsk regel det der

Min ateistiske far ga meg en ukes husarest en natt jeg ikke kom hjem uten å si ifra hvor jeg var. Jeg var 17 og bodde hjemme. Man må si ifra hvor man er, uansett religion.

37
Men der er stor forskel på at være 17 og 20 år

At din far vil vide hvor du opholder dig om natten når du er 17 år er rimeligt, men når man er 20 år - i den alder hvor mange flytter hjemmefra - er det nok at give besked om, at man ikke er hjemme. Som jeg forstod det, handlede skænderiet ikke kun om, at han ikke havde givet besked, men at han ikke ville fortælle, hvor han havde været.

38
Det handler ikke bare om religion eller alder

men om omsorg for noen man er veldig glad i og som er umistelig. Om du er 17 eller 20- hvis du bor hjemme sammen med foreldre, så vil du ikke slutte å bekymre deg litt for barna dine når de ikke kommer hjem om natten. Omsorg altså. Men selvsagt irriterende for unge mennesker som vil ha sitt eget liv og være selvstendige. Derfor er en løsrivelsesprosess naturlig, enten du er muslim eller ikke.

39
Hva med 30?

Min mann bodde i en liten periode hjemme hos sine foreldre for noen år siden imens jeg hadde praksis borte. Da begynte plutselig min svigermor å spørre ham ut om alt mulig, samt ba han gi beskjed til henne når han kom hjem.. Da nærmet han seg 30, og de er definitivt ikke religiøse?

40

Hadde jeg fortsatt bodd hjemme hos mamma i en alder av 20 hadde jeg også måtte fortalt hvor jeg var om jeg ble borte en natt.

41
Husarrest? :O

Du er den første norske personen jeg har hørt om som har fått husarrest (og da mener jeg "norsk" som i at man bor i Norge). For meg er det bare noe jeg ser i amerikanske TV-serier. Det varierer kanskje fra sted til sted i landet hvor vanlig det er? Er fra Oslo selv. Noen tanker om det?

42

Aldri hatt husarrest, aldri hørt om noen som har hatt det. 20 år, må være noe som kan høre til eldre generasjoner. Trondheim✌

43
Husarrest; been there ?

Jeg er "hvit norsk" og vokst opp ikke langt fra Oslo. Fikk husarrest et par ganger i ungdomstiden pga. brøt regler i fh.t innetid og drikking. Moren min var ikke så veldig streng på de tingene generelt, så de to gangene jeg fikk husarrest var fordi jeg brøt reglene drøyt. Har flere venninner som også fikk husarrest et par ganger pga. sånt. Nå er jeg 33 år, så det kan jo hende at de som er yngre enn meg har vokst opp i en annen oppdragelseskultur ?

44

Jeg hadde husarrest flere ganger som barn, da jeg gikk på barneskolen! Det hadde flere også, i Trøndelag

45
Husarrest

Var helt vanlig bland folka på min alder da jeg gikk på skolen, på Torshov og Sagene. Hvis vi drakk, kom sent hjem eller fikk for mange anmerkninger på skolen, for eksempel. Det er 5 år siden bare

46
Husarrestanten

Jeg vokste opp med husarrest ofte i barndommen. Idag er det straff å måtte sitte inne, så da blir det ipadfri eller utearrest. Hilsen trønder.

47
Muslim

Sant

48
LLFoss

? Moren min hadde også spurt meg ut og vært sinna om jeg ikke kom hjem en natt og ikke svarte på hvor jeg var eller på mobilen... ikke noe særegent muslimsk dette.

49
Joda

Om du er 20år er dette naturlig.

50
Janne

Absolutt ikke, som mamma ville jeg vært livredd! Men det er vel ingen som påstår at det er særegent muslimsk å reagere på det?? Motstanden til moren mot Yousana kan være noe annet, men selv det vet vi ikke sikkert ennå.

51
ikke kun muslimske forældre reagerer på hvem man dater

Har meget loose forældre og typisk kun en regel "vi vil vide hvor du er og hvornår du kommer hjem - derud over kan du selv tage ansvar". Men jeg havde på et tidspunkten kæreste mine forældre vurderede var alt for dominerende og også sådan en virkelig on-and off type - der spurgte min far ofte om ikke det var tid til at slå op. Og da jeg havde slået op 4 mdr senere lavede han sejersdans i stuen. Og han havde ret - den gut var så dårlig for mig - men han var så pæn altså 🙂

52
Ikke-muslim

Min katolske mamma hadde vært MYE sintere om noen av hennes barn var borte en natt, eller bare kom en halvtime seinere hjem en avtalt! Mora til Sana er en engel, selv om det var kjipt av henne å avbryte det vare og fine øyeblikket mellom Yousef og Sana.

53

Det var det jeg også tenkte.. helt normal reaksjon fra en hvilken som helst forelder som bekymrer seg over hvor barnet deres har vært.. å ikke høre noe overhodet, kan jo få en til å tenke at det har skjedd noe riktig ille.

54
Lucy

Nå føler jeg meg skikkelig heldig som sjekka SKAM så tidlig på morgenen!

Uff, det ble så ironisk da moren deres nevnte det med at han måtte være et godt forbilde for Sana, ettersom det var Sana som reddet ham i går... Lurer på om moren vet at Yousef ikke er muslim? Eller er det bare det med vodkaen som gjør at hun ikke lenger liker ham?

55
87er

Tidlig?? Klokka 10? Hjelp, jeg er gammel!

56

Det går inte att se utanför Norge??!! Har ni tröttnat på oss svenskar nu? ?

57
Bolibompa

Ja, det har vi.

58
NRK...

Hvorfor siger den at NRK ikke har rettigheder til at vise klippet udenfor Norge?
Jeg har kunne se alle klippene i denne sæson uden problemer indtil nu..

59
A Finn

Why can't we watch this in the whole Nordic "NRK har ikke rettigheter til å vise dette programmet utenfor Norge"?

60

I'm also from Finland and it works fine for me?

61
Another Finn

Don't know what you mean. I've watched all the clips from skam.p3.no and had no problems, even though I live in Finland.

62

Help a swede!!!

63
Bolibompa

Never!!!!

64
Salla

Ikke rettigheter utenfor Norge 🙁 Oh please fix this soon, Finland wants to see this too ?

65
Stol på barna dine mamma

Så enig! Flotte barn, og begge har gode venner. Og så har de et skikkelig godt søskenforhold! Blir spennende å se hvor greit det er at kameraten til broren flørter med søsteren.

66
Jämtkalle

Men båda ljuger för sin mamma ,Elias att han sovit hos Yousef,Sana att hon träffade honom av en tillfällighet.Brukar aldrig hålla i längden. "Jeg stoler på deg"- verkligen?

67
Neela

Alle tenåringer/ungdommer lyver. Det er en del av løsrivelsesprosessen.

68
1881

Ja, stol på at de klarer å finne veien til slutt. Man lærer mye av å tabbe seg ut.

Yousef og Sana lyver fordi de vet at foreldrene ikke vil ha forståelse for at de prøver seg frem i livet.

69

Ups... Vær så snill - ikkje øydelegg den gode kjensla forrige klipp! Sjølv om eg visste det ikkje kunne vara... :/

70
Kom igen nu NRK

Skamdinavien er ved at blive desp på et nyt niveau fordi vi ikke får se klippet?

71
Håper det ordner seg og at alle som vil kan få se dette klippet, men

jeg vil gjerne bruke et lite øyeblikk til å sette pris på og beundre utrykket : Skamdinavia! <3

72
Sim G

"Herregud!" ???

73
finngirl

Julie! All other nordic countries have been mentioned in the show (Danish hotel receptionist, Islandic spice and Stockholm as Nicos new home). Pls give something for us Finnish Skam fans! 😀 <3

74
Another Finn

There was a Moomin plate (Haisunäätä) in Linn's hand in that fiskekaker-episode! I don't know if was on purpose or by accident, but there it was.

75
Oohh

Imagine one of them reading someting in finnish, like a name of a product or instructions or list of ingredients. That might work really well in a humorus and feel good setting. Like when Sana started rhyming when she was talking about visting the cafe with Noora recently.

76
Stjärnorna skiner

Vilde even spoke some swedish a few clips ago, about magnus being her star

77
Anna

Ja, varför går det inte att se utanför Norge? Det har ju alltid gått att se direkt förut.

78
frida

Paniken i Danmark och Sverige är total vi kan inte se vad som händer efter det fantastiska klippet igår.

79
Ninja

Paniken också i Finland. Please, do not forget us all the time! 😉

80
hjälper en svensk

Pröva att ladda ner en VPN-app. Finns många att välja på, ta en som har Norge. Ställ in sen är det bara att njuta!

81
frida

Förlåt Finland!!!Känns fint att vi alla är enade i panik. Tusen tack till "hjälper en svensk" ♡ har sett klippet nu 😀

82
Kärlek

Skamdinavia <3

83
Bolibompa

Finland ligger ikke i Skandinavia. Derimot ligger det i Norden.

84
Eeeh jo..

Ehh jo det Gjør det...

85
Nej faktisk ikke, Skandinavien er kun Sverige, Norge & Danmark

Til Skandinavien regnes kun Sverige, Danmark og Norge. Derimod er både Island, Finland og også Grønland og Færøerne en del af Norden. Så by definition er Finland ikke en del af Skandinavien, men har vi har et dejligt nordligt fælleskab. 🙂
(Du kan tjekke dette på google hvis du stadigvæk er i tvivl).

86
Sana og Elias

Håper vi nå får se to søsken som støtter hverandre i møte med alle krav/regler og forventninger fra foreldrene (kulturen). Søskenkjærlighet ❤

87
Till Nrk

Har ni infört geoblock för Norden igen?

88
Finland

Vi kan inte se klippet i Finland heller, tidigare har det funkat ok!

89

Ladda hem en VPN-apo, ställ in det på Norge, så går det att se! Tur det finns!

90

Jeg så det helt fint

91

Men serr! Vissa oss icke-norskar! Vi har ikke gjort noe galt 🙁

92
Oldie

Kult at SKAM endelig tar opp krav og ønsker fra foreldre vs det å være ungdom og ville leve livet sitt uten foreldrenes innblanding! Men rart at det måtte en religiøs hovedperson til før det kom på banen. Har lenge stusset over hvor foreldrene til alle de andre "er", og ikke klart å identifisere med min ungdomstid, der krav og grenser fra foreldrene ofte sto i veien for å kunne gjøre hva jeg ville. Selv om jeg ikke har vokst opp i en religiøs familie. Så, elsker denne scenen! Stå sammen Elias og Sana<3

93

Nå er jo ikke akkurat det tilfellet.
I sesong 1 så var jo moren til Eva mye ute å jobbet, men når hun kom hjem gjorde hun jo alt hun kunne for å styre Eva inn igjen.
I sesong 2 var det jo Noora, der fikk vi en forklaring på hvorfor foreldrene ikke var der.
I sesong 3 så var jo hele familien til Isak ute på jordet, moren var jo kjempesyk som gjorde at nok faren hadde mer å bekymre seg for. Men han prøvde jo å snakke med Isak og ta styr på han han også.

94

Dette var da på banen i ses. 1 også med Evas mor og Eva 🙂

Da Eva hadde vært i slosskamp og moren kommer hjem og vil vite hva som skjer og Eva bare: «du kan ikkje være borte hele året og så komme hjem å blande deg inn i livet mitt...» «eg gidder ikkje ta den diskusjonen no»

Jeg og håper d beste for Yousana, de har så god kjemi og respekt ovenfor hverandre. Lurer på om moren vet om at Yousef ikke er muslim...

95
Oldie

Men nettopp det at moren til Eva var borte hele året understreker jo det jeg mener. Jo, hun satte en grense akkurat der, men var bortreist hele tiden. Jeg synes det er veldig urealistisk at så manges foreldre er "fraværende" så konsentrert i en vennegjeng. Eva, Noora, Isak, William, ++

96
Like barn leker best ?

Ungdom finner seg som regel venner som de kan identifisere seg med/har noe til felles med.

97
Svært enig

Det er jeg helt enig i. Samtidig forstår jeg at serien er fokusert på ungdommenes liv og historier, det er ungdomsproblematikk som er tema. Men jeg syntes det er rart at ikke foreldrene spiller en litt større rolle, det ville de aller fleste foreldre gjort i vanlige norske hjem. Det er vel ikke særlig mange unge jenter som flytter fra foreldrene sine når de er 15 år, til Madrid og bor der alene?

98
Foreldrene er nok mer tilstede...

...i ungdommenes liv enn vi ser. Poenget er vel å vise at i ungdomstiden så er det vennene som er det viktigste og som har mest fokus. Synes SKAM viser det på en veldig fin måte.

99
Rich parents don't care their kids

They live west side of Oslo. There are many parents who work so much that they kind of forget their kids. Au pairs are taking care of children when they are young while parents make money. Teenagers have to survive alone.

100

Jeg også har stusset litt ved det. Men vi hadde besøk av en fra Skam-redaksjonen på Høgskolen min og da fikk jeg det inntrykket at det var et bevisst valg for å holde fokuset på UNGDOMMENE i serien. Om det å utelukke foreleldre i den grad det er gjort gir et riktig bilde kan nok diskuteres, men det er nå sånn det er 🙂

101
Mads

That your parents get in your way may be rather a problem when your relation with them is good actually. So the other protagonists lacked that kind of a relation with their parents. Here, it is actually even more interesting, because what Sana's mother represent is not necessarily someone/something outsider to Sana. The mother is a part of Sana. So this struggle is still rather a struggle within herself, not necessarily a clash between the kids vs parents.

102
Janne

That's well said and a really good point.
Though parents' opinion never stop mattering, I think. I'll never forget Isak's tears of joy as his mother immediately accepted him as gay

103
....

Bygg henne opp, riv henne ned. Håper Yousana står sterkt i dette sammen. Uken uten Yousef var heartbreaking og kjip

104
doesnt mean they arent after you

Are you trying to tell us now, Julie, that all suspicious moms are actually correct in their suspicions, or what?

105

Mothers have a sixth sense and yes, they are usually correct in their suspicions 😀

106
Bolibompa

I agree, but they're not always right, even though they tend to believe so.

107

Prøv å søke opp via Hola!

108
Fail av broren

Sana fyller 18 år 24 desember, ikke om et par måneder som broren mener. Det er over 7 måneder til.

109

Tenkte på det samme ?

110
Anonym

Ja, lol;)

111

Elias og Sana har en fantastisk mor ass

112
Kristine

Kom igjen NRK

113
SofaSofia

Men litt kjipt at Yousef får stempel som vodkagutt når det var Sana som trakk vodkaen inn i huset og Elias som drakk den ?
Yousef er jo godgutten her!

114

Drøyt at morra plutselig drar inn at hun ikke liker at Sana henger med Y, og at Elias er dårlig innflytelse, rett etter Elias kommer hjem uten å sagt fra hvor han har vært. Hun er snart 18, og kan ta egne valg.
Uansett, ser mange si "han er 20, de er bare strenge fordi de er muslimer". muslim eller ikke, jeg måtte også melde i fra når jeg bodde hjemme. Bor man hjemme, følger man reglene.

115
Maria

I want to see that episode so muuuuch❤

116
Du er ikke alene

🙁

117
Johanne S

Håper Sana ikke gir opp å være sammen med Yousef! Virker som om hun ikke klarer konsentrere seg under bønnestunden fordi følelsene er så sterke... Digger deg Sana!!

118
Herregud

YESS dette var enda et vakkert klipp! Gleder meg til å se mer!

119
Ikke gjort noe galt

Jag ville ju bara se lite på skam. Jag lovar! Inget annat! Bara se de nya klippet! Snälla! <3

120
Sara

Varför funkar det här inte i Finland? Så irriterande

121
Oh no!

We love SKAM in Finland too. ❤️

122
Laura

I wonder that what have happen in Noora's place this morning. Would be interesting to know. 🙂

123
Enig

Vilde godt have set Eskild, Noora og Elias 😀 trist med det begrænsede point of view sommetider

124

Om det är som jag tror, så har Julie Andem precis gjort ett sånt sjukt snyggt skifte i fokus av vad denna säsongen kommer handla om. <3
Hon är verkligen värd varje pris och hyllning hon får. Genialisk kvinna.

125
Laura

Jag tror att jag vet vad du menar <3

Du slutter aldri å imponere, Julie <3

126
Love

Nå ser jeg for meg at Sana får Yousef til å tro igjen. At de ber sammen, at det er en måte de kan være intime sammen på.

127
Luluh

Poenget mitt med å si at det ikke er noe galt i å være homofil eller ateist, var selfølgelig ikke at det er galt å være religiøs eller heterofil! Ingen av delene er galt, og det er derfor ikke noe behov for å kurere noen for noen av delene. Dermed heller ikke at Sana skal "kureres" for sin tro, hvis noen trodde jeg mente det?
Jeg ønsker meg interessante samtaler hvor begge får utvidet sin forståelse for både sitt eget og den andres syn, men hvor respekt for forskjeller er tilstede. Da vil man vise at det er ok både å "velge" å tro og ikke tro. (Setter velge i hermetegn her, for er nå det egentlig et valg?)
Får litt følelsen av at folk mener de må bli "enige"... enten tro eller ikke tro... hvorfor det egentlig? De er jo allerede enige om hva som er det viktigste, det beste fra islam...

128

Jeg og tror det blir noe a la de linjene. Jeg tror Sana vil slite mye med kvinnediskrimineringen i koranen underveis og "ruffle many feathers", men så får vi en 100% happy ending til slutt.

Yousef gråt jo i SMS-roulette videoen, så jeg tror han vil ha det godt av å se Islam som noe positivt igjen 🙂

129
Luluh

Det håper jeg virkelig ikke! SKAM handler på så mange måter om å akseptere hverandres forskjeller. Man kan utfordre hverandres tanker, men hvis Sana skulle prøve å "helberede" Yousef for hans mangel på tro ville det bli helt feil. Omtrent som da Even skulle helberedes for sin legning. Det er ingenting galt i å være verken homofil eller ateist. Som Yousef sa, så glemmer han ikke å være et godt menneske selv om han ikke ber. Og det er vel det viktigste?
Når det er sagt, så håper jo jeg og at de finner sammen. Bare på en måte der de kan godta hverandres forskjellige livssyn ❤

130

Jeg tror Andem vil vise oss at det er viktig "å akseptere hverandres forskjeller" som du sier, men jeg tror hun skal gjøre det ved å vise at det er ok at noen velger å tro på Allah.

131

Det er heller ikke noe galt med å være heterofil og religiøs.

Dess flere kommentarer jeg leser her, dess mer håper jeg Yousef får troen tilbake fordi det er utrolig tydelig at folk foretrekker ateister/ikke-troende!

132
Man kan godt se afsnittet udenfor Norge!

Hvis man vælger at se det med undertekster kan man godt se afsnittet :)))