Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

1057 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Skam ❤

2
Marte

Yeee

3
Eily

Så bra episode???

4
Hanna

Skal se den nå, og gleder meg ekstremt ❤️

5
Adri

kjærlighet fra Polen ♥️

6
NEJ NEJ NEJ

Jag blir bara så ledsen

7
Jusle

ESKILD!!!

8
zaya

Hello

9
Helene

Blei så glad for å sjå Eskil!

10

Neeeeei?

11
!!!!!!!!

Shit.

12
Anonym

DENNE EPISODEN SUGDE!!!! JEG VIL IKKE SE PÅ MER 🙁 🙁 🙁

13
Danskeren

Julie - du knuser mit hjerte. Smukke, kloge Sana: alt skal nok løse sig. Stå ved dig selv, tro på dig selv.

14
Anna

???

15
Charlotte

Hjerte mitt er i tusen biter! Fyf ta di!!

16
Holycat

Trodde ikke skam skulle klare å fucke med følelsene mine i denne sesongen også.

... jeg tok feil ?

17
Yousana

I den videoen, skjedde ALT jeg ikke ville skulle skje

18

Neeei, stakkars sana?

19
Solo

Næmmen, fyfaen så jævlig.. er skikkelig lei meg nå! Stakkar Sana! Har ikke ord egentlig.. Og yousef.. nei bare fyyy faen!!! Legger meg under dyna å blir der for å si det sånn.. Evak var søte da..

20
Gråter

Jag lovar, jag började gråta när alla sjöng Imagine, det var såå fint! Och sen går allt fel, med Noora med killarna, med bussen och ja... allt är bara fel! Det är inte likt Noora och inte Yousef heller! Hoppas hoppas hoppas att det kommer något mer klipp senare ikväll.
Och att se Sana så ledsen! Det var fruktansvärt!

21
Skamelsker

Fy faen....

22
WOW for et klip

Blev så rørt af at Isak med det samme forstod, at Even var upset, og derfor joinede ham på scenen. Sådan et smukt øjeblik, da alle sang med. Lad os huske på sangens budskab. Imagine all the people living life in peace. Smukt.!

23
Nu jevlær!

Hjerte mitt knuses for deg Sana, men nå er det på tide å gå til motangrep. Dette skal du ikke ta dette liggende nede! Det blir sikkert en pause nå. Men bruk den Pausa Sana. Fordi du er smart, sterk, og verdt ti millioner. Og jeg veit at shit is going to go down! Er det noen jeg ikke ville ha hatt på feil side, så er det deg. I slutten av sesongen kommer ingen til å tvile på hvilken siden de ønsker å være på i allefall! DIN!! Ikke fordi du er tøff som faen ( og noe skremmende til tider) men fordi du er en omtenksom, smart, reflektert og fantastisk person ( jeg jeg vet at jeg snakker til en fiktiv karakter, men det bærer budskapet om hva jeg synes om dette jæ..a klippet) YOU GO GIRL! vi skamfølgere have your back!!!!!

24
Julie

Dette er den sjukeste episoden i hele serien hittil

25

? Dette var hjerteskjærende.

26

Nei nei nei nei nei 🙁 Stakkar Sana! Ååh vil bare klemme henne og være der for henne <3

27

Det her er på topplista over de jævligste klippene jeg har sett i hele skams historie. Fy søren, hjertet mitt blør

28

Oh my god, for et fantastisk klipp!! Guttene er heltene mine. Mahdi! Og kjære kjære Sana, det kommer til å gå bra, selvom du føler deg aleine i hele verden nå. Be strong! Og så sang, da!!! Mye bedre en rap-battle. 🙂

29
Helene

Å nei! Stakkars Sana 🙁 Nå som alt virka så herlig!

30
Åhneeei :'(

Alt det verste som kunne skje, skjedde jo!! Hvem har hun å betro seg til nå, som vil forstå henne?

31
Danmark

Neeeeeeeeeeej

32
Tora

???

33
Faen ass

Tror ikke Noora skal si noe.. hvem var det som ikke fortalte bestevenninen sin at hun var sammen med crushet hennes nå igjen???

34
Faen ass til deg også

William hadde aldri et forhold til Vilde. Noora prøvde å holde William vekk lang tid før hun ga etter. Det er lov å forelske seg selvom en venninne også er opptatt av han. At Noora ble lei seg fordi Sana ikke hadde fortalt dette skjønner jeg jo men sånt går over ganske rfaskt. Sana mener jo selv at slikt skal man fortelle en venninne men gjør det ikke selv.. så livet er ikke lett..

35

OJ! Så IKKE den komme! Noora og Yousef? Serr lizzom??!! Hadde jeg virkelig ikke trodd skulle skje at all!

36
Mariann

Yay, det skjer noe! Endelig! Nå håper jeg at Sana faktisk gjør noe i respons til alt som har skjedd også, ikke bare går og grunner...

37
Fyfaen

Ene slaget mot magen etter det andre.
Sjokket når Even ser ballonggutta, Noora som får vite at Sana har holdt det hemmelig om Williams nye kjæreste, Elias som slår Isak sikkert fordi Isak sto opp for Even, russebuss-samtalen Sana overhører og til slutt at Yousef og Noora kliner.
Hjertet mitt tåler ikke mer ???
Og det startet jo så bra med sing along og mennesker som var glad i hverandre. Herregud så fælt Sana må ha det nå.

38

Hvorfor tror alle at det er ballonggutene som skal skyldes? Fordi de er muslimer og alle muslimene er aggressive? Er det ikke generalisering?
Hva hvis Isak prøvde å angripe Mikael fordi har er sjalu på ham på grunn av Even? Og ballongguttene måtte bare forsvare seg... Isak har vist seg være aggressiv mot vennene sine da han hadde problem.
P.S. Jeg er en troende kristen.

39
LoveSana

Dette var vondt. Får nesten ikke puste.

40
Gråter floder

Detta var bara rakt igenom hemskt. Det var det värsta som du hade kunnat föreställa dig. Mitt hjärta brister! Elias? Yousef vad fan hände? Tjejerna? Allt föll verkligen!

41
NEEEEEEEIIIIII

FOR en utrooolig dårlig slutt på et klipp som begynte så bra! At folk har fordommer mot homofile, og mot muslimer - kjipt. At Sana blir dolket i ryggen av bussjentene - huff og huff. MEN YOUSEF. HVA GJØR DU, MANN?!?!??!!??!?!?!?

42
Ruth Haaland

Love will test us

43

Men Yousef, seriøst??

44
Mirre

Jag började gråta...

45

FAEEEEEEENNNNN

46

denne kommentar felten er pysko!

48
Følelsesspekteret

Det her vekker altfor mange følelser jeg trodde jeg ikke hadde. Det starter så bra, så sykt bra! Dessverre er det bare en isolasjon av virkeligheten. Hvorfor i alle dager beefer Elias med guttaboys? Kjenner jeg blir forbanna, selv om jeg ikke ver hva selve konflikten går ut på. Det kan for all del være provokasjon fra gutta side, men hvordan er Isak involvert? Og hjertet mitt gråter når Sana står og får høre sannheten. Excuse my French, men hva i helvete Noora? Ja, jeg ver du ikke vet at Sana er keen, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg er sur på deg. Men noe inni meg ødelegges.

49
Neineinei

NEI!! Nei!! Ikke dette a! Ikke Noora og Yousef. Vet hvordan det føles når beste veninna di hooker med den du liker. Det er helt forferdeligt.

50

Og Noora igjen... Først med Vilde, nå med Sana. That sucks!

51
Adna

Dumt

52
Karolina

Neej!

53
Kjærlighetssorg

På Sanas vegne!!!!