Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

171 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Sana

Lonely sana

2
Haha

Haha love ur comment

3
Haha

First

4
????

Jeg og!!!

5

Skjønner ikke hvorfor jentene ikke innser at noe er galt med sana

6
Undrer

Det jeg merker mange glemmer her,er at dette er ungdommer. Ungdommer flest er selvopptatte og har ikke så voldsomt vidsyn. Og det er akkurat slik disse ungdommene er også. Mange av mine venninner hadde problemer i ungdommen,men ingen sa noe spesielt eller gransket hverandre om noen sa de ikke kunne være med på ting pga lekser o.l. Når vi ble voksne fant vi ut masse ting om hverandre som vi ikke ante. Noen ble misbrukt hjemme, andre hadde hatt andre problemer. Syns vi forlanger for mye av jentene,feks at de skal tyde Sanas sminke osv..de er som regel mest opptatt av å ha det gøy selv og kommer ikke engang på å stille spørsmål. Men-dette er jo Skam-som skal lære oss alle noe -så da håper jeg vi får se samhold og tillit,og ungdommer som bryr seg om hverandre.

7
De vet.

Det var jo ikke akkurat som om noen rente inn dørene til Eva, Noora eller Isak, heller, når de var i skjærsilden. De er der for henne, når hun er klar til å snakke.

8
Heidi

Det var jo INGEN av jentene som var der for Eva, endte vell med at Isak stripa up og tok ansvar

9
Joda..

Noora var der for henne.Ga henne råd om å snakke med Jonas osv.

10
Halla

Såg vi samme sesong 1?!

11

eva var/er bare en whiny little bitch, da. sånn seriøst, hun hadde ingen "ekte" problemer, det var hennes feil det med jonas, og hun hadde åpenbart ikke hatt noen store problemer i livet siden hun tok det så tungt

12
Renita

skjønner ikke hvorfor gutter ikke innser at noe er galt med sana

13

Men HALLO!!! Nå må jo vennene til Sana våkne opp. De MÅ jo se at det er noe galt. De kan vel ikke tro at hun er sånn "flink pike må lese"-jente. Hun har ko vært med på mye før. De prøver jo ikke en gang å overtale henne til å bli med. Er som om de ikke enser henne. Skjerpings jenter! Flere av dere stryker snart på "venne-testen".

14

Tror inte Vilde bryr sig.. Det viktigaste för henne är att vara populär, och jag tror att hennes läxa kommer bli att en äkta vän som Sana är mot Vilde (spec i säsong 1) är mer värt än att hänga med de "coola tjejerna". Har detta något att göra med trailern? Kommer Sara trasha Vildes image på något sätt? Kommer Vilde göra något med någon kille, Sara skvallrar och Vildes "innocence" förstörs? Hm.

15

Vilde mister perlekjede. Så da mister hun verdigheten sin? Det er da Sana trår til med sin geniale plan og redder dagen og seg selv i samme slengen? Har forresten tenkt på det at Sana spenner ben på Noora. Kanskje det aldri vil skje, det er bare Sanas ønske.

16

De gjør vel det, eller iallefall Noora... Både med blikk, og rett frem i samtale og chat? Synes det er veldig tydelig at hun bryr seg og er bekymra...

17

Hvis de ikke har innsett det allerede, så må de jo ha lagt merke til at hun sminker seg helt annerledes

18
De innser det vel

men de ber henne med og stiller også spørsmål. Hva annet kan de gjøre? Hun må jo, som Isak i forrige sesong, også ønske å snakke, og dermed ta initiativ til det. Slik Isak omsider gjorde overfor Jonas. Man kan ikke presse noen til å snakke, bare være der og være tilgjengelig. Sana er avvisende og stenger av.

19
Hustler in Hijab

Jo, man kan presse på ganske hardt for å få noen til å snakke, og det bør man gjøre om man står en person nær enten som venn eller annet, og han eller hun åpenbart har det vanskelig.
"Man kan ikke presse noen til å snakke" er en floskel som folk ofte lirer av seg for å rettferdiggjøre sin egen feighet og unnvikenhet.

20
Til hustler in hijab

WORD!!!!!!

21

Hvem har stilt spørsmål utenom Noora? Ingen! Helt riktig at at man ikke kan tvinge noen til å prate, man må ville det selv. Men de kan gjøre mer. Nora har spurt og virket bekymret, men de andre har ikke gjort noe. Å spørre om hvem som skal være med i Frognerparken, er ikke så mye til hjelp. Når hun sier tentamen, så er det ingen som prøver å overtale henne til å bli med. Fint at de er tilgjengelig, men synes de bør gjøre noe mer aktivt / prate med henne, spørre henne. Si som Jonas sa til Isak: du får komme når du er klar for å prate.

22
Kanskje

de ikke er klar over at de har et helt dommerpanel av nettpsykologer som ser på 🙂 Dette handler vel om å vise hvordan ting kan arte seg når noen trekker seg bort. De kunne faktisk bare sluttet å ta kontakt og invitere henne med. Er det feigt å ikke konfrontere? Nnnnjjjaaa... Det kunne være feigt hvis man hadde kunnskap om hva som var galt, men det har de ikke. De vet ikke hva som har skjedd, og ser bare at Sana har trukket seg ut av russebuss og sosialt samvær. Det er kanskje ikke så åpenbart for dem, som for nettpsykologene, at dette handler om noe mer enn at Sana har tatt noen "rare" avgjørelser..

23

Same Chris same

24
Andrea

Vips masse ?❤️

25
Hjelp Sana

Håper snart at vennene til Sana innser at noe er galt, hun trenger støtte og hjelp!
Nytter ikke å skyve problemene til siden

26

Det er heller ikke vennene hennes sit ansvar. Hun skyver dem til siden hver gang de prøver å få henne med, da kan ikke hun eller vi bli sur for at de ikke gjør noe mer.

27
Hustler in Hijab

Jo. Venner har et ansvar. Hvis de er venner med respekt for seg selv så gir de ikke bare opp, men fortsetter å prøve hele tiden.

28

Och där växer gapet! Vet de andra om att Noora har hoppat av bussen med? Jag är säker på att alla (förutom Vilde) skulle vara där för henne om de visste att hon var heartbroken. Men varje gång de tar upp killar säger Sana att hon inte är intresserad av kärlek och sånt så det är ju inte så konstigt att de inte fattar. Men de borde ju fatta att det är mer än tentamen som får henne att vara tyst, hoppa av bussen och undvika dom?

29
Vilde vil nok overraske

Tenker Vilde ville vært førstemann til å droppe bussen om hun fikk vite evt fikk bevis på at planen var å kaste sana av bussen. Hun vil være populær, men hun har en viss standard hun og. Hun bare virker flåsete ofte.

30
håper

at du har rett!

31
Sana should just hang with the boys.

Isak is a better friend than any of those girls.

32
Hei:)

That is so true!!!

33
Line

No, I think they take care of her introverted personality.

34
Noora is a good friend

How? Both Noora and Isak have noticed something is up and tried to make her talk about it.

35
Line

Yes, but sometimes the best way to be there for people, is to keep showing them that you are available, instead of saying the words out loud. The person who is hurt can be pushed away if the trust is not intact. Very smart and good friends. Sana will open her heart when she truely knows she is not getting her heart brokken again. The girlsquat trys ti show her that nothing has changed. Its not the same as they are not seeing she is hurt.

36
Are Noora and Yousef in contact?

Are they dating now?

37

Are you serious?? ?

38

øh..

39
Noora makes racist comments about Sana "as a joke"

Isak shuts down the racist comments made about Sana (the ignorant teacher). Isak is a better friend for her.

40
No she doesn't

Black humour and irony is common in Norway.

41
Angelica pus

Også ignorerer de Sana igjen ??

42
matilda

hur kan dom inte märka att det är något med sana? hon måste känna sig så utanför. undrar vem det är som kommer bli den som sana kan prata ut med, så som isak hade jonas förra säsongen. chris? isak? eller even kanske? behöver verkligen ett nytt klipp där even och sana pratar.

43

Hon kommer att prata med Jamilla. Det har ju byggts upp hela veckan. Kanske träffas de i moskéen på fredag? Men jag tror att de kommer prata, muslim till muslim och om det är någon som kan fatta vad Sana går igenom så borde det ju vara hon. Plus att hon verkar ju vilja henne väl och är ju hennes syster (svägerska) utan att de delar gener. Jag hoppas på det jag.

44
Hallooo

Hvem er Jamilla igjen?

45
Søsterarter

Ja, kanskje Sana kommer til å prate med Jamilla? Men jeg mistenker at det er de to som er søsterarter. De har samme kulturelle bakgrunn og er tilsynelatende like, blir sett på som like både av de norske partyjentene og av moren til Sana, men så er de kanskje veldig forskjellige?

46
Ramadan

Jepp, tippar Sana treff Jamilla i moskeen i morgon, då byrjar jo ramadan... Er einig i søsterarter-teorien: Dei er nok ikkje så like som ein skulle kunne tru. Og Sana innser kanskje at ho må ta eit val og vere litt meir open om korleis ho ønskjer å leve og kva ho føler, for at andre skal kunne forstå ho og gje ho den respekten ho ønskjer og fortener? Eg trur ikkje ho vert lukkelegare av å slutte å prøve å bygge bru mellom dei kulturane ho lever i, som ho kanskje kan sjå ut til å ha gitt opp nett no...

47
Ellllllllla

SNÄLLA NÅGON FATTA att Sana är sårad och bara tar tentamen som en ursäkt!

48

Jag hoppas verkligen att vi får se Sana explodera och tala om exakt hur hon känner sig inombords. Den här veckan har seriöst gett mig magsår.

49
ellllla

JA! En exploderande, helt fantastisk Sana! <3

50
ikke rart

Sana er kanskje alltid opptatt av skole og kort i replikken så kanskje de ikke legger merke til stor forskjell ?!?!

51
sarah

🙁

52

Merkelig at Vilde kaller de andre jentene (ex-pepsimax-gjengen) for Flawless-jentene. Det er jo deres nye fellesnavn, så det skurrer at hun bruker det om de andre... Er det en glipp? Hint? Eller vet Vilde noe...

53

Jeg spører meg med hvem Eva ville gå til Frognerparken i begynnelsen? Hun skrev jo at "vi drar til Frognerparken" da hun visste ikke ennå hvis Vilde, Sana, Chris og Noora skulle være med. Så: hvem er "vi"?

54
Hege

Er vel med dere at hun ikke skriver hele setningen/skriver. "Bli med Frognerparken", "Vi drar dit da dere....?"

55
Svar

Hvordan visste hun ikke? Virker jo som om i alle fall Vilde visste det, og kanskje Chris også. Ut fra måten de svarer på.

56

Regner med at hun refererer til seg selv og Vilde, da det virker som Vilde visste om det før Eva skrev noe. I og med at hun allerede hadde avtalt med noen av "Flawless-jentene".

57

Hun visste at Vilde var med. Vilde sier ikke jeg blir med, hun bare informerer om at jenter fra flawless også blir med, ergo Vilde og Eva har avtalt med noen flawless jenter, evt vært der da flawless jentene avtalte.

58
Til "Hej"

Kun en måte å si det på. "Vi drar til Frognerparken", "Vi tar en øl", "Vi gjør noe gøy" - en oppfordring.

59
Lina

Tror man kan skriva "vi drar till xxx" som en uppmaning. Ungefär som "Let's go to a party!"

60

Jeg digger egentlig de jentene sammen, men akkurat nå håper jeg på et fredagsklipp med Sana, Isak og Even som bare henger og har det gøy ?

61
Sana Isak og Even for the win

Det ville være fantastisk!!

62
Ingrid

Selvfølgelig. Jeg håper stadig på mer Evak. Men jeg synes vi har vært så heldig med å se dem denne sesongen også at jeg er redd for å be om mer. Fordi jeg vil også at Sana skal få ha fokuset på seg i sin sesong osv.<3

63
Enig!

Sana trenger å ha det gøy med venner. Om ikke jenter, da gutter.

64

Tror kanske att Yousef kommer dyka upp ikväll, ballong-boysen ska kanske hänga i hemmet till Elias och Sana innan de drar vidare?

65
Sisi

Er i Frognerparken jeg også.
Ser ikke girlsa... ?

66
Thialia

Du er nok i feil dimensjon xD

67
Line

Vældig sjovt. Kig på bunden af flasken. Glædelig kristihimmelfart.

68

cringe

69
Nadya

Isak better friend than girls.

70

No he is not. Noora is.

71
Emma

How can they not see that something is up with Sana? She has been such a great and carying friend to the other girls; it really makes me sad that they don't seem to care as much as she did in the previous seasons. Btw, I think it'll be isak she'll open up to about everything. Their friendship is quite unique and he's the only one trying to figure out what is wrong with her. ❤️

72
Røt

Kjenner meg skremmende mye igjen i Sana akkurat nå. Usynlig og oversett. utestengt mens jeg ser på at 'vennene' mine har det gøy uten meg.

73
Ikke usynlig

Hun er jo ikke utestengt og oversett, hun stenger seg selv ute! Man har jo ikke lyst å bruke så mye energi på å mase på noen som konstant sier nei til å bli med og sier at alt er bra. Ja, de kunne prøvd å gjøre mer for henne, men det er hovedsaklig Sanas eget ansvar.

74
Helt enig

Hvordan kan man forstå Sana? Hun er snart myndig og voksen, men furter som et barn. Nei, nei nei, med sinnatrynet og det innovervendte. Hun bør seriøst søke profesjonell hjelp. Noe må feile henne.

75
Profesjonell hjelp

Mange menneske treng profesjonell hjelp for å finne ut av liva sine, det er det bra at dei kan få, og det er ikkje noko som skal vere flaut/skamfullt. Men å slå fast at det må feile Sana noko, og at ho må trenge profesjonell hjelp berre på grunn av ein heilt naturleg reaksjon som dette, synest eg er veldig dumt. Vi er så strenge med kva som er normalt og ikkje, og kor tid det "feilar" nokon noko, at det nesten ikkje går an å vere eit menneske lenger viss ein ikkje er happy heile tida?

76
Reddik

Sana har hele livet måtte stå for den og det hun er. Både hjemme (at hun har ikke-muslimske venner) og blant vennene sine (en del andre verdier som er viktig for henne og som de respekterer, men ikke forstår).

Det hun opplevde på Syng- festen må få henne til å bli usikker på egne valg om å kunne kombinere ikke-troende venner og sin egen tro, for det hun opplevde kan virke som om det som hun for høre fra mor og Jamilla om at man ikke kan ha venner som ikke tror på islam sine faktisk er riktig. Se blant annet det Jamilla siterer fra Koranen i tekstmelding her om dagen. Hun opplevde jo at det ble konspirert for å få henne ut av bussen, og det å bevisst bli dyttet ut er et stort svik!

Jeg skjønner godt at Sana nå trekker seg tilbake. Hun er rett og slett rystet, det er sådd tvil om de valgene hun har stått for, og hun må legge brikkene på nytt. Det er ikke så lett når hun både er forvirret og innmari lei seg. Hun skal også ha en tentamen, og må sikkert dytte bort følelsene sine for å klare å fungere.

Hvordan kan hun gå til vennene sine med dette? Ikke har de forutsetning til å helt å forstå, og ikke vet hun om de faktisk er ekte venner. Det er det jeg tror hun sliter med nå.At hun er furten som et barn, er jeg helt uenig med deg i. Hun er satt i en situasjon der hun ikke vet hva hun kan stole på. At hun trenger tid til å sortere, kjenne på hva og hvem hun kan stole på, det forstår jeg godt.

77
Anna

Trist! Hoppas det blir bättre och att du hittar dina soulmates, det finns många där ute som skulle vara lyckliga för att vara din vän. Klem!

78
Buh!

Er drittlei kommentarene til Vilde som omtrent bare handler om sex. Og så klart kom det en til. Du er så kåt, Eva!

79
Ananas ringer

Okei, noen crazy teorier:

1. Vilde og Magnus har ikke sex. Vilde prøver å skjule dette ved å overkompensere og dra sex inn i samtalen så ofte hun kan. Dette fordi hun sliter med selvbildet og har en klar formening om hvordan hun vil oppfattes (populær, kul), og i hennes hode innebærer dette at hun må gi inntrykk av at hun har et feilfritt kjæresteforhold. Greit da, kanskje de har sex, men noe skurrer allikevel.

2. Siden Sana er hovedperson ser vi også situasjoner litt fra hennes synsvinkel, altså at fremstillingen ikke er helt objektiv. Gjengen har flere samtaler enn de vi får være vitne til gjennom klipp og meldinger. Samtalene/situasjonene med fokus på tema som ikke er forenelige med Sanas kultur og religion (sex, alkohol) er de som går mest inn på henne, fordi ett av temaene er kulturkollisjon og hvordan Sana som muslimsk jente skal finne sin plass i det norske samfunnet. Derfor er disse også overrepresentert i det bildet vi får presentert.

3. Ikke relevant for kommentaren ovenfor, og ikke egentlig en teori, men nevner det her likevel. I et intervju med Andem sa hun at unge i dag føler seg veldig mislykkede når de ikke lever opp til idealene. Et av formålene med serien var derfor å gi målgruppen styrket selvtillitt i møte med forventningspresset de lever under. Dette er i aller høyeste grad overførbart til Sana som prøver å leve opp til (og forene) forventningene som stilles av både foreldrene, venner og religion. Her må vi ikke glemme at unge muslimske jenter også er målgruppen, og at Sana derfor skal fungere som en slags rollemodell for dem. Derfor er det helt utenkelig at noen kommer til å konvertere eller gi slipp på religionen sin (har lest flere teorier som omhandler dette).

80

Me *pretends to understand Norwegian* yep cool...

81
Not Norwegian

same xD

82

Altså, nå må Sana Kommunisere! Noora eller noen andre kan jo ikke gjette seg frem til hva som skjer i Sana sitt hode. Og Noora aner jo ikke at Sana liker Yousef!! Jentene vil støtte henne om hun bare KOMMUNISERER. Det er jeg 110% sikker på!

83
Hva syns du

hun skal si? At hun er forelska i Yousef så det spres at en muslimsk jente er forelsket i feil gutt? Eller droppe det, heller bare fortelle hva Pepsi-Max jentene sa/gjorde?

84
Jämtkalle

Bra fråga! Alla tycker Sana ska prata.Jaha -vad ska hon säga då?"
Jag är olyckligt kär i en gutt som kan skala morötter".
Och till vem?
Eva i s 1,Noora i s2 och Isak i s3 hade ju alla berättat om sina känslor- då ställde andra upp. Sana är ju helt avstängd och går undan från klipp 1 i s4.Orimligt ställa krav på de andra jenterna- hon ger ju ingenting tillbaks inte ens när bästa vännen frågar- då har hon tenta.Enda hon "öppnat" sig för är sin mamma.Ska man skaffa kofot( vet inte vad det heter på norska) och bryta sig in?)Tror det är mer en personlighetsfråga ingenting med religion att göra.Finns gott om likadana ungdomar som inte är det minsta religiösa-folk är olika helt enkelt både med och utan hijab.

85
Kofot

Kubein på norsk?

86
Ingrid

Noora VET at Sana liker Yousef. Og det har hun siden første gang hun snakket om ham til henne. Du ser det på ansiktet hennes i de tidligere videoene. Så det med at hun later som om hun ikke vet, eller prøver å ignorere det, er irriterende.
Ikke ta dette feil. Jeg mener ikke dette frekt mot Noora eller noen involvert. Jeg elsker de jentene<3

87
English

Eva: We're going to Frogner Park now, who's joining
Chris: NICE
Vilde: Some Flawless girls will coming to:D:D . Chris ❤ could you by drinks?
E: Cool!!
Noora: in
C: got no money
E: I'll transfer in Vipps
C: Easy. Transfere loads
Sana: End of term test [?1]
E: Good luck S
E: Make Lea text those guys from handels* then
V: Eva, you're so horny?
E: you're horny
C: I'm horny

*short for Oslo handelsgymnasium/Oslo Commerce School

88
Mangler der noget??

Men hallo? Er der fjernet en samtale?? Var der ikke en samtale mellem Noora og Sana, hvor Noora fortæller at hun også har meldt sig af bussen??

89

Samtalen findes i sidste klip i slutningen

90
Hekta på skam

Den var vel i et klipp?

91

I klippet. Ikke som egen chat

92
Neida

Den var ikke postet som samtale, men som klipp 🙂

93
Noora/Sana-text

I klippet gutta boys.

94

Den samtalen er i klippet Gutta boys

95

Den er jo i klippet, kommer ikke opp her da.

96
kait

Det visades i slutet av "Gutta" klippet och är inte publicerat som chatt här.

97
Same, Sana

Vet at det bare er ment som et tegn på at Sana isolerer seg, men jeg er faktisk ganske glad for at det er én karakter her som bryr seg om skole. Som tidligere Katta-elev opplevde jeg at videregående handlet mye mer om karakterjag enn gutter, sex og russetid (i mitt kull var det ingen rene Katta-busser), sånn sett kjenner jeg meg mye mer igjen i Sana.

98

Katta<3

99
Same

High five for Katta!

100
Sana&Yousef

Gratulerer med dagen, Tarjei??

101
Stemmer det

Myndig og greier, grattis!

102

Vilde as - med en gang hun får innpass med Pepsi Max igjen skal de med på alt. Ser hun ikke hva som skjer med Sana? Er jo akkurat det som skjedde da hun og Chris ble kastet ut av Pepsi Max. Vilde har vokst så mye i løpet av sesongene, og jeg håper hun er den som løser ting nå.

103
Intressant

Det vore jättefint men Jag tror att det kanske blir Sana som "räddar" Vilde istället. Hon vet ju sanningen om Sara & co. Det verkar inte som om Vilde har koll.

104
#815_carrots

*penetrator Chris' mocking voice*

Shallooow...

*leaves*

105

Det er et jævla mas om at "nå må jentene se at Sana er lei seg", "nå må de gjøre noe", "ingen ser henne". Og Vilde har plutselig bare blitt en bitch. Verden er ikke så svart og hvit!!! Slutt! Har vi ikke lært noe de andre sesongene?
Jentene har prøvd og prøver, men de vet ikke helt hvordan de skal gjøre det. Men det kommer til å orde seg, gi dem tiden de trenger, folk er forskjellige!

106
I S2 sa Sana

Til Noora "Du må ikke undervurdere Vilde. Var det noen jeg ville tatt med meg i krigen så var det henne".. Sana må snakke med venninnene sine! Fortelle at hun skulle bli kastet av bussen og det Isak fortalte henne.

107
Thiyn Xu

many love from korea ^w^

108
HALLLOOOOOOO

Hvem er Jamilla igjen?

109
Jamilla er

Svigerinnen til Sana. Forlovet med storebroren og en del av hijab-politiet. Gikk ut av skolen i fjor.

110
kait

Med i Hijab-politiet. Förlovad med Sanas äldste bror.

111
Lida

I want correspondec of Ssna and Mikael and Yousef .

112
Nastya

I want Sana and Mikael become to friend.

113
Alena

Yousef the snake .

114
Liza

Boring.girls do not care

115
Nemt udefra...

Det er nemt for os at sige, at pigerne snart må lægge mærke til, at Sana har det svært, men SKAM skildrer meget godt, at det er lettere sagt end gjort.
Jeg har selv haft en periode, hvor jeg var rigtig ked af det grundet familieproblemer og følte, at det strålede ud af mig, at jeg kunne bryde sammen i gråd når som helst - men der var ingen, som spurgte ind til mig. Da jeg så endelig tog mod til mig og åbnede op, hjalp mine venner mig rigtig meget, men sagde også, at de ikke havde lagt mærke til noget som helst, fordi jeg normalt er så 'sej' og har styr på alting 😉
Præcis det samme sker her! Sana må selv åbne sig op og vise sin sårbarhed og usikkerhed, før hun kan få hjælp!

116
Line

Det jeg ser ske:
- Sana er så tydelig i sin stille kommunikation af Noora og Isak ikke er i tvivl om at noget trykker hende
- Isak prøver at trænge ind til hende ved at bånde over biologi, og bede om hjælp
- Noora ved ikke hvorfor Sana er trist, og venter med at spørge ind til det i respekt for Sana, og for at mærke efter hvordan hun skal trænge ind
- Eva vil gerne forholde sig gode venner med Pepsi max fordi hun har en fortid med Ingeid
- Vilde er forblændet af russugen og søger populariteten, men i sidste ende ved hun godt hvem hendes rigtige venner er, og hun vil til hver en tid holde fast i dem, når hun skal vælge
- Yousef er i klemme fordi han ved at Sana er i klemme i forhold til sine forældre. Samtidig er det no go at være sammen med sin vens lillesøster, så han vil være sikker på at det er ægte, før han tager skridtet. Når først han bliver klar over at Sana føler det samme som ham, vil det dominere hans venskab med Elias, og han vil kæmpe for Sana
- Sanas forældre opdrager ud fra den måde de selv er opdrager, men de elsker deres børn, og ønsker allermest at de er glade, og vil på sigt acceptere Sanas valg
- Chris er ikke god til at opfange andres følelser, men er tryg for Sana fordi hun ikke har ændret sig. Derfor samtalen til SYNG hvor hun snakker med Sana om at hun fik hende med i pigegruppen.

117
Det er looov å være bliii´. Og kåt.

Elsker at jentene bruker ordet "kåt" og at det er helt fint, helt naturlig, både å tulle med og å være.

118
Enig

med deg!
Kåt er helt innafor ass.

119
Jepp

Håller med!

120
Vipps

Gjør alltid like vondt å se vipps skrevet med én P.

121
Vipps

Gjør alltid like vondt å se vipps skrevet med én P.

122

Hallå där jenter, ser ni inte vad som sker med Sana? Man står opp för vennene sine, uansett! Vakna!!!

123

Tolker det slik at de andre visste om det utenom Noora og Sana.

124
kait

Hänga i parken med Sara och hennes gäng plus två vänner jag är arg på? Visst, sounds like a plan.

125
Slutt å sutre.

Slitsomt med sånt jentefjas. "Hvis jeg svarer kort og er sur så kommer noen å spør hva det er" Hvis hun er så sur så er det jo bare å melde seg ut av olafiaklinikken og. Istedenfor å drepe stemninga.
Si hva det er eller la vær, men ikke hint så jævlig.
Minner meg egentlig om en trassen 3-åring som sitter i et hjørne og slår hardere og hardere i puta slik at mamma skal skjønne at'n er sint.
Det fra Sara var stygt, så sladre med vennene dine om det. ELLER la vær.

126
kait

Sana har väl alltid varit fåordigt i chatten? Så just utifrån det borde tjejerna inte märka något men att hon konsekvent inte vill vara med borde få de att börja undra.

127
Det har bare gått et par dager

med utmeldelse fra Sanas side..

128

Enig, egentlig. Blir feil å forvente at de andre jentene skal fortsette å hale og dra i henne for alltid. Selv om de ikke har prøvd så veldig hardt for å finne ut hva som er i veien med Sana, så er man selv ansvarlig for sin egen lykke. Jentene har sine egne liv som okkuperer tankene deres, det har alle.

129
LilleAce

Jeg vet ikke hvorfor, bare hater ordet "kåt"...

130
Ja, stygg ordlyd

Enig, stygt ord, er så hardt å si og egoistisk på en måte i innhold. "Lyst" blir så veldig pent igjen, vi skulle hatt flere ord for det!

131
Bolibompa

Enig! Ikke betydningen av ordet, men ordet i seg selv.

132
Pang buss

Tror fortsatt att bussen kommer explodera, och sana kommer få skulden