Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

421 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
2
Helt riktig

Ja det var du!!???

3

Jeg kan ikke se klippet fra Finland. Geoblock?

4
Halo

Gå på yt

5

Nu funkar det i Finland iaf.

6
Caro

Heller ikke i Danmark

7
Sofie

Heller ikke jeg, nu kl næsten to nat, but lucky enough I saw it with English subtitles on YouTube instead

8
Signe

Jo da. Det virker for mig

9
Amina

Jeg kan hellere ikke ??

10
Neeiiii

Samme!!

11
Ellen

Sverige med!

12

Jag kan se!

13
Alina

Jo, jag kan se klippet från Sverige

14
Kajsa

Jag kan inte 🙁

15
Frank

Danmark med. Klippet kan ikke vises

16
Marit

Benytt appen hidemyass, og velge Norge som streamingland. 🙂 Da kan dere ser nrk på tablet og smartphone. 🙂

17
Line

Jeg kan godt se det i Århus.

18

klippet er geoblocked i Danmark, please fix 🙂

19
Okse

Try on youtube <33

20
Stine

Jeg har ingen problemer med at se det.

21
Kan vi se klippet?

"NRK har ikke rettigheder til å vise dette programmet utenfor Norge"... Hjælp <33

22

Youtube is your friend

23

Det tar en stund, vänta lite bara.

24
er vel bare en teknisk feil eller noe?

er noen ganger det tar litt tid før det går utenfor Norge vet jeg.. Huff, geoblock.. Vent litt, og gled dere til klipp<3

25
Sana

När man bor i Sverige men för stunden är i Tyskland och därför inte kan se klippet...

26
Anonym

Assååååååå neeej ja kan inte se klippet

27
Lagt opp feil

Hallo, den er lagt opp feil. Den skal jo ikke väre geo-låst...

28

Vänta lite bara, det tar oftast en timme för utlandet.

29

Det brukar funka med en gång

30
Från Sverige

Nu har det gått 3-4 timmar och jag kan fortfarande inte se det?

31

Jag kunde se det igår (efterhand 15 min), men inte nu på morgonen..

32

Kontrollere følelser er en kunst...... spent på hvordan sana videre kontrollerer følelsene ?

33
#iamsana

Det lurer jeg på også. Og om hun kommer til å klare å reagere uten at det går på tvers av verdiene hennes. Akkurat nå er det mye sinne og aggresjon. Forstår henne godt for all del, men synes ikke hevn eller lignende er løsningen. Og så er jeg bekymret for at hun vil bruke vennskapet med Isak for å hevne seg på Sara og PM-jentene. Hvis hun skal "bruke" Isak, så håper jeg hun forteller han om det som skjer sånn at han kan velge om han vil hjelpe henne eller ikke. Ellers så blir det et svik mot Isak, og da kan hun ende opp enda mer alene og utafor... ? Uff, håper hun klarer å oppnå det hun vil uten å synke ned på samme nivå som Sara & co.

34
Ellen

Helt plötsligt kan jag inte se avsnitten utanför Norge? ?????

35

samma här.. fattar inte

36
First

Først tror eg

37

Jeg elsker Isak. Og yeah, komme hjem til ham - får vi være med? Pliiiiise!! Og Vilde, du må step it up, det var skikkelig illojalt av deg! Skjerp deg. Gleder meg til imorgen jeg nå 🙂

38
GREJT

...nu handlar hela kommentarsfältet om Isak och Even igen, men det här var så himla bra clip om Sana! Den sätter alla här på kommentarsfältet på platsen som förut klagat på att vi inte får veta något om Sana.

I detta clip får vi ju veta hur mycket som helst om hur hon hela tiden står mellan två världar och försöker göra det som känns rätt. Och vi får veta hur hon har tacklat situationer tidigare, då Jamilla säger åt henne att hålla sig väck från William & Co. - det sket ju Sana uppenbarligen i och var med på rullningen, så hon skiljer sig från Jamilla i och med att hon tar egna beslut om vad hon anser vara rätt och fel.
Det här ger ju fantastiskt goda förhoppningar om att Sana kommer klara säsongens utmaningar också! <3

Och så får vi se att det även kan slå slint för Sana, att hon kan bli så arg och frustrerad, men att hon sen inte låter känslorna ta över! Och så känner vi ju faktiskt henne! När i säsong 1 Vilde vill lämna tillbaka gensern till William, så säger Sana att hon ska ge fan i det och bara vara kool. Typiskt Sana-tipps ju! Bara vara kool! Jättekul klipp!

Mer sådant, Julie! Och tack för små klipp varje dag! Många som klagar att morgondagens episod kunde blivit längre istället för detta som bara kunde visats som screenshots på mobilen, men det håller jag inte alls med om! Vi MÅSTE ju bara se hur Sana känner egentligen, hur hon ilsket matar in orden för att sedan kasta mobilen ifrån sig, för att vi ska kunna förstå hur det ligger till när Sana inte svarar alls eller väldigt kortfattat (som hon gjorde de senaste dagarna). Grymt bra ju! Plus att det är mycket bättre att få se en liten bit varje dag än en lång klipp på fredag.

ALT ER LOVE!

39

Gleder meg ikke, det er nok Isak og Even! De har hatt sin sesong, dette begynner å bli kjedelig.
En annen ting det ble advart mot William, og hans klasse. Så aldri at han hadde noe mot Sana? Han ville at hun skulle være med på rulling på bussen deres også? Om jag ikke husker helt feil

40

Tror inte du har fattat grejen med SKAM. Det handlar om flera människor som är vänner med varandra och vars liv påverkar varandra. Du kanske har förstått ändå att Sana och Isak är goda vänner och precis som Sana fanns med i säsongen med isak i fokus, finns Isak med som en av personerna i nuvarande säsong om Sana. Isak är tillsammans med Even och de bor tillsammans, så när Sana kommer och hälsar på hos Isak så är det nog ganska naturligt att Even kommer att vara med. Till stor glädje för de flesta, men du är nog inte tvungen att titta på det kommande avsnittet själv...

41
EVAK4EVER

Isak and Even are important part of Sanas life, so what's your problem with them? Maybe Even is the one who could help to unite Sana and Yousef?

42

Serr?? Jeg synes dette er kjempespennende! Og skal ikke Isak få lov til å være med i denne sesongen bare fordi han har hatt sin egen sesong? Tull! Er også drittlei av at folk snakker om Isak og Even som om de er én enhet. De er to forskjellige karakterer som begge har en rolle i denne sesongen. Deal with it og slutt å klag!

43
Angelica pus

HURRAYY MORE ISAK AND SANA! ?❤

44
Heidi

Ai karamba! Lærte hun noe av drittslengings med Jamilla? Der outa hun meldingene mellom broren og Jamilla basert på spekulasjoner og konspirasjonsteorier - som viste seg å ikke være sant.. Er Sana heeelt sikker på at Sara skulle kaste hun av bussen? Ække alltid lurt å stole blindt på sladder ass... Shit is about to go down!

45
Amatörnorsk, hahahah! ?

Jag stoler på Julie. Hun må føkke med våres hjerner, men ikke hjerte.
Snälla klaga inte på min låtsasnorska!

46
Silja

Ja illojalt av Vilde:(

Jeg skjønner ikke at Sana trekker seg ut uten å ta med det venninnene? Å stå å se på at de er falske mot de uten å si noe.

47
Trine

Traileren til sesong 4 - sangen er en sang spilt baklengs. Hvis en spiller den riktig vei:

Baby, do you understand me now
Sometimes I feel a little mad
But don't you know that no one alive
Can always be an angel
When things go wrong I seem to be bad
But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood

Passer bra..

48
Fra et muslimsk perspektiv

Jeg elsker at Andem får en muslimsk jente og en homofilsk gutt til å ha et så fint vennskap, til tross legningen og religionen. Det er så fint at folk kan forstå at det faktisk går an!! Jeg er muslim med flere homofile venner, men skal ærlig innrømme at det aldri har vært lett ved første møte. Muslimen sitter med følelsene at den homofile tror jeg hater dem, og den homofile sitter med følelsene at muslimen hater dem. Men når man først har kommet seg over de barrierene, så blir det så fint. Blir spennende å se hvordan morgendagens episode blir!

49
ser den

Jeg er selv katolikk og bifil, og for meg er det veldig viktig for folk å vite at det går og er helt greit. Men selv om mange katolikker jeg kjenner fra før av er enig, har jeg jo vært oppvokst rundt mye heteronormativitet og meninger som ja mennesker er homofile men hvis de har sex så er det en synd, i kirkesamfunnet. Så det gir deg jo den frykten for å høre sånne ting igjen eller værre, men jeg tror bare man som relgiøs må uttale meninger som er posetive mot likekjønnede romantiske og/eller seksuelle forhold.

50
helt enig

er helt sykt enig med deg. er selv muslim og bifil. selv ser jeg ingenting motstridende med å være religiøs og non-straight (har tolket quranen på en slik måte som passer meg best. altså..føler at man kan vite mye om en person avhengig av måten de tolker religiøse skrifter på) men det virker som mange tilhengere er veldig på med å motbevise vår legning og livssyn. sikkert mange muslimer er mot meg her men det er ikke haraam å være lgbt så dere kan bare sette dere ned ass og la oss leve i fred..

51
Jämtkalle

Vackert och klokt skrivet!
"Mensker trenger mensker" inte indelade i sexuell läggning eller religös tro för att bli bra människor och skapa ett bra samhälle.

52
Andem ass

Hun vet vi er helt desp etter dette, så er redd hun player oss... men jeg håper at vi skal til Isak og Even i morra

53
Lur som en rev

Tull. Handler ikke om Evak, dette. Sana skal pumpe Isak for info om falske Sara, og få vite alt hva hun sagt om andre, blant annet Vilde. Sana var i ferd med å miste det, og bare gi etter, i stedet valgte hun å være kald og kløktig. Da er Sana smartere enn resten.

Helt serr, dette klippet var det beste denne sesongen! (Men det morsomste var da Sana og Noora snakket på rim!)

54
Jaaaa

Vil veldig gjerne være med Sana til Isak, men er så redd Andem player oss ass... Jeg blir med i morra garantert, men jeg tørr fa.. ikke stole på det før jeg ser det. Men hadde elska om vi endelig hadde fått sett hvordan Isak og Even har det. Jeg avventer. ?

55
Shit's about to go down

Sana kommer til å "låne" pc'n til Isak for å få tak i meldingene fra Sara. Deretter kommer hun til å sende disse til alle jentene fra Noora sin e-post.

56

Ja! Det är detta vi ser i trailern när Sana lägger krokben för Noora! Noora kommer få skulden för detta när det skickas från hennes mejl. Vilket leder till att hon på något sätt kommer förstöra Vildes image med det Sara skrivit om henne till Isak. Detta kommer i sin tur påverka även Eva och Chris, antagligen för Sara pratat skit om de också. Frågan är om allt kommer ske i ordning, och om detta på något sätt kommer skada Even? Lurade Julie oss med att trailern är "baklänges" när Isak blödde, när egentligen är det precis så som hon visade oss från början? SÅ JÄVLA EXCITED

57
intressant

Hon har ju möjligheten att göra det men jag tror, som någon skrev innan, att hon har lärt sig av tidigare misstag. Hon kommer nog skaffa informationen och använda den mot Sara men på ett listigt sätt och samtidigt få sina vänner att förstå att hon alltid stått på deras sida, att hon är en vän de kan lita på. Jag kan inte tro att hon skulle svika Isak och Noora genom att gå bakom ryggen på dem och jag tror att hon "hjälper" Vilde till den rätta sidan

58
Sana❤️?

Tipper Isak fløy på ballong-gutta ikke omvendt....og når Sana får vite der, isolerer hun aeg enda mer + tar kontakt med Jamilla.
Håper jeg tar feil✌?

59
Forsvar...

Isak sa... 'De banket meg ikke', men husker du hvem i balloonsquad som ikke var der?

60
1881

Det er og typisk at man ikke godtar at noen "banket meg" pga Skam og macho-tull.

Men jeg tipper Isak slang med leppa elr noe slik.

61
1881 igjen

Jeg mente skam med liten s i denne kontekst. Skam med stor S har ødlagt meg :S

62

Jaaa! Isabell og Sanasol, med en speiling av Vært litt spess i det siste...???

63
Tja...

Tror nok heller Sana skal finne no om Sara, siden Isak var "psykologene hennes" når de data. også blir det drama.... Men håper det blir like fredfullt som du tror☺️

64
Kedjereaktion

Om Sana använder Saras meddelanden till Isak mot henne på något sätt så kommer Sara att förstå varifrån de kommer. Hon kanske har någon information om Even som hon kan använda för att göra Isak ledsen?

65

Innså det etter hvert...? Ble bare så grepet av umiddelbar lykke ved tanke på en reprise av Jonas og Isaks nydelige prat i høst ?

66
Mulig de vil ha oss til å tro det

men husk at Sana har en hel natt og en hel dag til å tenke igjennom dette.... kanskje hun innser at det ikke er så lurt. Men det hadde vært litt gøy å få spent litt bein på Sara... (selv om det garantert ikke blir bra etterpå).... Og jeg hater at Isak skal komme i trøbbel pga dette - han er The one and only - hvertfall for meg - så jeg håper ikke Sana gjør det.

67

???????

68
Lolo

Vi kan ikke se noget

69
Katarina

Hvorfor funkar dette programmet utenfor Norge??

70

varför kan vi inte se detta clip i sverige?

71
Ayra

Nfcehh

72
matilda

åhh nu är klippet igen låst utanför norge!! :(( fixa det snälla nrk!!

73
Gretten, gammel gubbe

Dette må vel være første klippet hvor underteksting er fullstendig unødvendig, siden det ikke sies ett eneste ord. Nesten så jeg trodde jeg hadde slått av lyden på PC'en. :-p

Nesten så en får dårlig samvittighet på Sanas vegne mht. Jamilla - siden hun var den som grep inn når hun ble mobbet på Uranienborg.

74
Faktaskjekk

Både Gay-klippet og Tegningen-klippet i ses.3 var utan tekst, Ses.1 og ses.2 er eg usikker på...

75
Bolibompa

Ja. Og er man svensk/dansk, bør man ikke ha det minste problem med å forstå skriftlig norsk.

76

Fikk meg til å gråte. Bra sana tar kontakt med isak og forhåpentligvis får snakket ut om ting ?

77
Luluh

Oi, telefonen min ble rødglødende.... Hekkan, så sint!! Fabelaktig spilt!

78

Sana is back!?

79
#iamsana

Back in black... ♥

80
Anna

????

81

Sanasol og Isabell ?????? De er så fine sammen. Digger at de skal øve sammen, og at det skjer hjemme hos Isak. Spørs hvor mye øving det blir da...

82
hvem

er Isabell?????? er det isak?

83

Ja! Sana kallade honom det någon gång i förra säsongen..

84
Bergenser

No ska ho vis Sara

85
Sniff

Er det nå vi skal vente desperat på å få komme hjem til Isak og Even og så kollapse av skuffelse i morgen fordi vi enten ikke får noe klipp eller får et klipp der alle i hele verden bortsett fra Isak, Even og Sana spiser gulrøtter?

86
1881

Kan hende at det eneste som skjer i morgen er at Sara bruker Sanas mail til å lage faen.

87
Teori

Det blir klipp i morgen, og jeg vedder på at noe skjer. Vedder på at vi kommer til å bli med til Isak og så får Sana en telefon elns fra Yousef om at broren er drita eller omvendt, og ho trengs. Eller så skjer det noe med PM gjengen og venninnene

88

Är redan sjuukt nervös! Blir alltid så jävla nervös inför fredagar ;_; Vad ska avslöjas denna fredag?!

89
Sanayaki

For å komme skrekkscenarioet i forkjøpet, kan ikke bare vi alle bombardere alt av sosiale medier med bilder av gulrøtter i morgen ettermiddag?

90
Gulrot

Sure

91
Er så lei meg, men tror vi

dessverre blir skuffet igjen. Andem pleier å lure oss... Hadde blitt så glad om vi skulle til Isak og Even???

92
Most likely

??? I wouldn't be surprised if that happens!

93
Nope

Neeeeej, det må du ikke engang joke med! Jeg har ventet på The Holy Trinity (Isak, Even og Sana) siden første klip i denne sæson. Og nu skal vi have en forklaring på slåskampen. It's time!

94
Me too

Blir dødsskuffa hvis vi ikke kommer hjem gutta nå. Jeg driter serr i alt anna, eneste som betyr noe Sana, Isak og Even???. Og forklaring på hva som skjedde og at gutta hjelper Sana - det er det jeg trenger nå

95
åå

har ventet på dette øyeblikket så lenge

96
Blokeret!! ????

Hallooooooo - den er helt gal i Danmark

97
Yeeeeesssss!!!!!

Endelig!!!! Håper ikke det kommer noe i veien....(hadde bare vært så typisk)

98
Hallo

Det er mange som ikke får sett klippet! Fra Norge også. Ikke kult!! ?

99
Hei på deg

Hallo.
Gå på youtube feduly. Han legger ut skam med eng sub for de som ikke kan norsk, som ser på skam 🙂

100
Halo

Gå på yt da

101
Linda

Åh, nå skal hun fiske etter info om Sara!

102
Klang

Sana ønsker hevn. Spørs om det er riktig strategi. Får hun hevn, blir hun ikke noe mer lykkelig. Hun kommer heller ikke til å lære seg noe mer om det å være åpen om følelsene sine og stole på at andre kan hjelpe henne.

103
Frank

Så man skal bare kigge indad og lære, når nogen stjæler en bus til 300.000 fra en...

104

Sana betalade dock inte 300.000 for bussen.

105
Men ...

... hevn er gøy på film!
Selv om det er dumt i virkeligheten.

106
Anakin

Sana, ta det roligt nu ass. Hämnd leder ingen vart. Vad har du i sinnet? Hacka Isaks konveration med Sara? try to think: Be kind always!

107
Orda

Ja ta ett djupt andetag Sana. Inget snejkande. Du är så mycket större än så.
Vänd dig till Jamila istället, minns hur er vänskap förstördes av förhastade slutsatser och hämnd i sociala medier. Det kommer bara bli pannkaka och hat av alltsammans.

108

Når jeg først så klippet tenkte jeg at Sana endelig skal snakke med Isak om hvordan hu har det, men det hun egentlig planlegger å gjøre er å grave opp dritt om Sara.. Deretter kommer hun til å bruke Noora sin mail til å spre det hun finner ut om Sara, slik at hun ikke kommer til å få skylda selv for det som blir spredd..

109
kait

Jag tror inte att Sana skulle göra så mot Noora.

110
Kanskje...

Det er en god teori men jeg tror ikke at Sana skal la Noora ta skylden. Men jeg tror at noen kommer til å skje med Nooras e-post. Sara og Sana har passordet hennes. Jeg trodde at det var veldig rart at hun ga passordet sitt sånn. Det må brukes senere, tror jeg.

111

Kan Sana vara påväg att använda Nooras mail- och det byggs upp en massa runt det för att avslutas i att hon inte tar sig in på kontot (för Noora har självklart bytt lösenord)!?

112
Jämtkalle

Sara mailar William så klart-hon har Nooras lösenord. Så blir superfalska
Sara hjälte i sista avsnittet då William kommer på sista Skamfesten!Och hämtar alla sina drömmar tjej...(drömde det i hängmattan)

113

Jeg kan ikke se klippet nrk, pleas fix det!!!

114

Vilde behøver seriøst tenke litt gjennom saker og ting nå...de der andre jentene er jo som forventet..."syyyyykt trist at ikke med på bussen", ja særlig! Blir så arg, altså. 🙁 Sana snur seg til Isak istedet for Jamilla, det er jeg glad for! Elsker de to. Good show! 🙂

115
Lena

Isak and Sana friendship. I alive.

116
SBee

Kan det være et frampek at jentene som kommenterer bildet skriver "the queen is back" og "boss 4-ever"? Dette er jo ord vi i kommertarfeltet bruker om Sana hele tiden. Det er nå Sana skal bygge motangrepet sitt, og jeg tror ikke "den perfekte bussjefen" har noe å stille opp med i forsvar. Vilde er så illojal at det er vondt å se på, men samtidig vil legger hun det perfekte skalkeskjulet for Sana - ingen av "Flawless"-jentene vil skjønne at Sana pønsker på noe, og hun vil kunne planlegge fremtiden i minste detalj. Gleder meg til å se hvordan Sana skal vise oss at ærlighet, lojalitet og sannhet er det som varer lengst - og at ekte vennskap er å stå opp for hverandre selv om ting er vanskelig! GO SANA - boss & queen 4-ever.

117
Abee

Ja, enig. Gleder meg til fremtiden❤

118
Sana har jo satt seg utenfor selv

Hun inngikk en pakt med pepsi jentene og krevde å være bussjef. hun kan ikke settte seg i en slik possisjon når hun ikke legger noen penger på bordet selv. Sara og noen av jentene er ikke snille men Sana gjorde det ikke enkelt for seg. Jeg selv hadde misslikt at hun skulle vært bussjef på min buss med den holdningen hun viste. Må huske på at flere av de jentene ikke kjenner henne, noe som er tydelig. En av de jentene på toaletter synes jo synn på henne.. så alle er ikke slemme av de 20. Hun var nedlatende og ikke imøtekommentende mot dem. Hun må lære seg å spille på lag og få med seg folk.. Sara med drittslengingen hadde vært lite problem hvis de andre jentene likte henne godt. Synes også Eva, Chris og Noora viser at de er fine venninner. De bryr seg men Sana må også la dem få sjangsen og ikke stenge dem ute. Isak som var kjærste med Sara både i 10 og på videregående bør ikke fortelle hva Sara fortalte han. De kysset ivertfall mye og han burde ikke vært sammen med henne hvis hun var så jævelig dum. Han bør selvfølgelig støtte Sana mot dem når han blir fortalt hva som skjedde på den festen men hva Sara skrev til han eller fortalte når de var sammen bør han tie med ellers blir jo han en kjerring selv

119
C.N.

Korleis er Vilde illojal? Ho repeterer jo berre Sanas eigne argument.
Vilde seier alltid rett fram det ho tenker, og går ut ifrå at alle andre gjer det same. Ho les ikkje mellom linjene eller trur folk har annan agenda enn den dei seier høgt.

120
S.K.A.M

Vilde er jo illojal når hun la ut det innlegget der det står The one and only perfect busssjef, når hun var så gira på at sana skulle være det, åsså når hun egenltig tar parti med pepsi maks gjengen isteden for å faktsik bry seg om sana som plutselig ikke snakker med dem. Hun er jo ikke lojal heller da hun egentlig ikke bryr seg om at sana dropper å har da erstattet sana med sara...

121
C.N.

For augenblinken er Sara "The one and only", slik Vilde ser verda har Sana FRIVILLIG droppa ut av bussen.

122
Vilde ?

Hun posted det "the one and only perfect bussjef"-bildet... Så hun er bare glad at Sana er ut og Sara er sjef. Det er ganske illojal.

123

Vilde slut. Isak and Sana. My babe

124

Du kan for faen ikke bruke slut som et skjellsord.

125
Anakin

the one and only?

126
Sara

Bussjef..

127
sana og isak må bli bestevenner

Håper virkelig sana snakker med isak om alt som plager henne i morgen! Det hadde vært nice om de f.eks laget en plan på hvordan de kan hevne seg på sara og gjengen

128
Sana og Isak❤

La dette vennskapet blomstre!!? Men la også merke til at Isak benektet at de banka han opp...hmmm...skal vi endelig få noen svar?!?!?! Grugleder meg!!

129
Falsk jævla!

Sendte hun den meldingen eller ikke? (Jeg håper hun gjorde det!! ?)

130

Selvfølgelig ikke. Du ser jo det.

131
Tingeling

Nei, hun slengte fra seg telefonen før hun sendte den. Hun tok kontroll over følelsene, ellers hadde hun jo avslørt at hun vet om bakholdsangrepet.

132

Nei tror dessverre ikke det

133
Kunsten å dele

Tror Sana stoppet i tide og fant en annen løsning.
Satser på en dialog med Isak.

134
#teamMeg

JAAAA .......... Nå ble jeg bare så glad for at Sana tok kontakt med Isak!! De to er gode for hverandre!! Og når hun drar hjem til Isak, er det jo fullt mulig at Even også er der, og jeg tror han vil være god for Sana, også. Og til 'syvende og sist' kan det vel være godt for de tre å få snakket ut om litt av hvert. Borger for et spennende fredagsklipp ???

135
Pepsigirl

Nei, jeg tror ikke de er en god trio. Even holder jo definitivt ting skjult for Isak enda.

136
Liza

Sana and Isak. ..Love their friendship.

137
Maroe

Yeiiiii evak og sana gleder meg???

138
slow

Sana er smart, strategen. Og det er ikke lett å mestre med så mye følelser. Nå blir det bråk, jævler

139

Sana is on the warpath! Good on ya! Make them all pay!

140
Hilde????

First!!

141

Åh, så herlig å se følelser hos Sana igjen, selv om det er sinne og frustrasjon ?