Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

512 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Kolooligfc

Først

3
Jenny T

??

4

Først

5
Hannah

Okei, så fordi du ikke visste at Isak var sanas kompis skal det være greit å slå? Nei.

6
Eskild

Amen

7
Spink

Prata please

8
Natasha

aaa Sana and Yousef.

9
Lucie Luke

Herlig! Sana er skikkelig forelska, Yousef vet, Elias vet og støtter, Sana bøyer av for ❤️ Dette går vegen 🙂

10
slow

aaargghhh! dette går for treigt folkens!

11
fast

Har vi ikke fått klipp 6 dager på rad? Håper det fortsetter i dette tempoet! 🙂

12
Kaja

first

13
Skam elsker❤️

Skulle ønske hun spurte han om Noora eller no, i alle fall snakka litt mer liksom. Hun har grunn til å være sur, men hun klarer ikke holde maska Hahaha

14

Vi e på gli, tror eg... ❤️ Men hva skjedde den kvelden???

15
Stolt

Bra at sana står for det faktumet at hun er sur på broren for det han gjord mot Isak ❤️

16
heivei

Hun bommer når hun er sur, og treffer når hun er glad

17
Cecilia

Är det verkligen så?... tänk på förra basket-klippet när hon och Elias pratade: hon träffar när hon är fokuserad (sur, arg, glad) och bommar när hon är ofokuserad och känner sig maktlös

18

Ah endelig! Litt sana og yousef ?virker som han fortsatt liker henne. Men fortsatt ingen forklaring på hvorfor han kyssa Noora.. Men så søte da! Dør litt inni meg hihi ?

19
The fight

Hvornår får vi at vide hvad slåskampen handlede om? Plis

20

So she forgave Youssef? Just played basketball and the problem is solved, well, or is this the first steps to this? . I feel, the other conflicts will also be solved. Let's all the characters play basketball and make it up

21
Anna

But the thing is that they (Sana and Yousef) don't have an open conflict or problem. Nothing is said, and they don't really know where they stand, so I don't think that any of them has stepped over a line or needs to apologise to the other. Things are messed up, but neither is to blame. If only they'd start talking to each other again!

22
Sim G

"Jeg mener det!"?

23
SBee

Sana er vel på vei til å skjønne at det ikke går an å spille alene i lengden. Man blir sliten, og bommer ofte. Slipp folk inn i livet ditt, Sana! Jeg er sikker på at du får mange på laget ditt! Livet er et lagspill, ingen kan vinne alene <3

24
Natali

Where are the apologies of Yousef?

25
Reddik

I don't think he noticed that Sana saw him and Noora making out. And if Noora kissed him, as a reaction to getting to know about William dating another girl, what should he appologize to Sana for? We have all the information, but he hasn't.

26
For what?

Yousef and Sana sre not togheter? He don't owe her anything like that, he can kiss whomever he wants! If they like eachother they should both act up to it, so no one gets hurt. But for now, they don't show love just friendship so why should he say sorry?

27
Actions instead of words, I guess

Teenagers – especially norwegian teenagers – don't really talk to each other as much as they should. But because of this, they get good at speaking to each other through body language and actions :p

28
Marie

Sana spiller kanskje alene, men hun spiller best med andre!

29

Blir sååå oppgitt!! Kan ikke noen i skam-universet ta en alvorsprat med Sana snart, det er så tydelig at hun har stengt inne alle følelser og tanker.

30
Nått är ju fel

Så hennes bror och Yousef är bra vänner och hennes bror vet att hon gillar honom. Men vet brodern hur Yousef känner? Med tanke på sista kommentaren lät det som han vet något vi inte vet...? För man har ju ingen aning vad som händer i Yousefs liv, inte Sana heller, kanske är saker komplicerade ifrån hans håll och därför beter han sig "fel" så som när han hookade med Noora? Hoppades nästan på att Sana skulle bli sur och skälla på honom så man kanske fick reda på vad som hände/händer. Känns ju som att han gillar att spendera tid med henne men är det bara jag som tycker det känns som att någonting håller honom tillbaka? Tror inte allt handlar om att han inte är muslim och att hon tog bort honom på facebook, kan det verkligen vara så att deras mamma sagt något? Eller någon i från hans umgängeskretsar? Har han pratat med hennes bror om det? Jag behöver svar!! ...

31
Maria

Är så trött på de här klippen nu. Det händer ju fan ingenting. Sana säger ingenting. Konfrontera ffs

32

Jag förstår precis vad du menar, men jag pendlar mellan att tycka så och att tycka att klippen är helt fantastiska! ❤️

33
Maiken

Helt enig.... det bringer ikke serien videre til noe poeng...

34

Nu börjar jag bli riktigt irriterad på hur slapp denna säsongen är och hur mycket de drar ut på allt..... Orkar inte ass.

35
Sofie

Whaaat!?!??!? hvad skal der ske

36
LoveSana

Let there be love from Yousef. Please❤

37
why?

Nu förstår jag ännu mindre varför han kysste Noora?? Tänkte att han var arg/besviken på Sana eller blivit avrått av någon (ex Sanas mamma) men han uppsöker henne nu och beter sig inte alls så, pyttelite ångerfull kanske men inte något annat?

Hoppas det finns en riktigt bra anledning alltså annars föredrar jag att Sana får ett lyckligt slut utan honom.

38

Please have a damn discussion about the fight AAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!

39
Kan inte nåt bara händaaa

Orkar inte med dessa korta klipp!!! ? Det går så segt och ingenting händeeer! Haha

Smajlade förövrigt under hela One dance ?

40
gammern

boring

41

Endelig et lite lysglimt!

42

Sjukt bra klipp! Äntligen YOUSEF!!! Herregud vad jag saknat de två tillsammans. Måste även berömma Iman för hennes skådespel här alltså, det sättet hon spelar med Yousef, som att hon är irriterad men försöker att inte bli glad, försöker att inte dras med i sina känslor. Sjukt imponerande. Vad betyder det sista Elias säger? "Jeg advarer deg" ?

43

Enig! Veldig fint klipp.

44
Devin

Jeg advarer deg = Im warning you

45

"I´m warning you bro, she's a firecracker"

46
Tolk

Varning, åtvar(n)ing på svensk? "I'm warning you"

47
Anna

Der betyder "jag varnar dig" 🙂

48
oh shit

Visste Sana var sur på sin bror men oj, någonting är verkligen fel... Behöver en längre förklaring från hennes bror och vad som egentligen hände. För hon är rejält pissed off och troligtvis med all rätt.

49

Jag tror att hon är sur över att han uppmuntrade henne att satsa på Yousef då han är en bra kille och sen står han och kysser Noora liksom. Men Elias vet ju inte om kyssen och fattar inte varför Sana är sur på honom, Men jag tror att när Elias "varnade" Yousef från henne så tror jag hon fattade att Elias inte visste och att han är övertygad om att Yousef gillar henne. Elias kanske bara antar att det är Sana och Yousef nu för han har ingen anledning att tro annat? Yousef var ju inte med gutta boys efter fighten och nu kom han ju ut när Sana och Yousef spelar basket och ser flörtiga ut. så han tror väl att allt är frid och fröjd. Och med fighten kan det ju vara så att Isak sa något om Sana och Elias kan inte hantera att någon förolämpar hans syster och han sa ju skitungar till dem och var riktigt förbannad. Hade han vetat att de var kompisar hade han kanske inte missförstått och behövt försvara sin syster.

50
habibah

jeg elsker henne smil <3

51

Synes Skam begynner å dra litt på historien med å komme med filler episodes. Det er så mange spørsmål som fortsatt ikke har blitt besvart. Hva skjedde karaoke kvelden? Hvorfor oppfører Yusef seg så merkelig fra episode til episode? Sist scene virket han stresset og bekymret for at Sana var så unnvikende. I dag later han som ingenting? What?! Har han virkelig ingenting å si angående hendelsen med Noora? Dette blir for dumt for min del. Skam har tapt seg veldig etter kanonbra episoder i begynnelsen, så kom pausen og snudde alt opp ned. Er på tide at ting begynner å komme frem. Slitsomt å måtte vente så lenge på å få svar!

52
Elias

Kansje at Yousef ikke vet at Sana har sett han og Noora? ?

53
Janne

Ja oppførselen i dette klippet stemmer med det, men ikke oppførselen i forrige klipp, det der gutta fikk gulrøtter. Da så han ut som han hadde veldig dårlig samvittighet, om han ikke skjønte at han hadde gjort noe galt skjønte han iallfall at noe VAR galt mellom dem...

54

Jeg advarer deg bro

55
trude

hmmm så broren vet kanskje at yosef er intr i henne da siden han advarte at hun hadde temprement " dette må du være forberdet på" lissom? eller syns jeg kanskje det er litt treg framdrift i historien, men det skjer vel noe snart..bare Sana tar kloke valg nå da...hmmm hmm hm

56
Elias vet

Elias vet jo i hvert fall at Sana er interessert i Yousef...

57

Kjenner at jeg blir motvillig glad over at Yousef og Sana har en scene igjen sammen.
Han sender skikkelig mixed signals.. kliner med venninna hennes og så gir han Sana igjen inntrykk av at han har noe for henne. Får henne til å smile igjen og greier. Kan ikke bare fortsette der du slapp, Yousef! Make up your mind.
Jeg vil se Sana glad igjen <3

58
Guri

Kansje Yousef liker Sana men tror at Sana bare kan ver sammen med en muslim siden hun er muslim så kansje han tenker at han ikke har sjangs så derfor klina han med Noora?

59
Fra Island

I think in his mind it has always been Sana but he felt rejected by her (no communication, deleting him from friends etc). When Noora came along at the kareoke night he was probably just trying to get over being rejected by Sana and Noora was trying to get over William. He realised that Sana was hurt by this and felt bad because he likes Sana. Sana was also sending mixed signals but now he sees she likes him too (because she was hurt) and now he is trying to soften her up again 🙂

60
Janne

I think it's always been Sana, too. I don't think it's as much that he feels rejected (the last scene they had together was the one where he picked her flowers), it's more the fact that he can't even kiss her. He probably also thinks she's hard to understand, so in sum he's really frustrated

61
Agnetha F

Yousef er absolutt ingenting aa spare paa!

62
Du AF

^Den kommentaren er ingenting å spare på

63
Jodå - kjenn dragningen mellom dei!

Det verkar nokså usannsynleg at Yousef har noko seriøst på gong med Noora, då er det i så fall heilt hemmeleg for Elias (sidan han åtvarar Yousef om søstra), og det trur eg eigentleg dei hadde kome til å snakka om?

Vi (og Sana) veit jo ikkje heilt kva som skjedde mellom Noora og Yousef og kvifor... kanskje den kjemien Sana og Yousef har, som dei tydeleg kjenner begge to, er verdt å tilgje eit feiltrinn for? Sana har jo sendt litt vanskelege og mixed signals ho òg, kanskje ikkje berre Yousef som har gjort litt feil i denne situasjonen? Ho bør iallfall snakke med han og høyre kva han tenker.

Det er jo tydeleg at det motstanden og kontakten Yousef gjev ho som gjer at ho har fokus nok til å få ballen i korga, før han kom var det jo berre bom...

64

Det er kanskje sant at han ikke er noe å spare på (gjenstår å se hvor hardt han vil prøve å gjøre ting godt igjen mellom seg selv og Sana). Etter kysset mellom han og Noora, så var jeg ganske skuffet over Yousef. Nå håper jeg at det er en eller annen jævla god grunn til at Yousef gjorde det han gjorde. En grunn som ikke har slått oss inn (selv om jeg tviler på at det finnes en slik grunn).. Men det er kanskje så enkelt som at Julie rett og slett vil vise oss at dette er mennesker (tenåringer) som gjør tabber av og til.

65
Grunn?

Sana oppførte seg fiendtlig og avfriendet ham. Det er hardt for ham som er forelsket. Attpåtil dette at han må ha trodd henne på at han var uaktuell som ikke muslim. Ja, jeg tror de begge ville kline seg bort fra ulykkelig kjærlighet. Dessuten vet Elias at Yousef liker Sana, for nå røpes det at de har snakket mye om henne som kjæreste.

66

Det vet du ingenting om Agnetha F.

Dersom du hadde avvist en fyr og han ble sammen me ein venninne av deg som likte ham så har du ingen grunn til å synes han er en dårlig fyr.

Det var tross alt Sana som avviste ham!

67
sofie

hun afviste ham ikke, - hun gav ham ikke et BJ første gang, de talte sammen, men det betyder altså ikke en afvisning fra en kvindes side. slet ikke, hvis det er en ung muslimsk kvinde, der lige har fortalt, hvor vigtigt religionen er for hende

68
Eskild

What nei, Han villa ikke ha non bj for faen

69
Stine

Det er vel en avvisning å slette ham fra facebook?

70

Nora klina med yousef fordi hun var såra og trist for å få vite at William hadde fått ny kjæreste. Hun brukte nok Yousef litt for å få vekk smerten hun følte inni seg.

71
Jo det kan virke som en avvisning

Det at hun at hvor viktig troen er for henne. Så viktig at Yousef kunne få inntrykk av at troen var viktigere viktigere enn han er.

72
Linnea

Meeeen!!! Elias!! Ååh

73
Åhhhh! NEJ!

Elias! Du vet ju att Sana gillar Yousef... då kan du ju inte säga att du vill vara med när de äntligen är själva. Håll dig undan så hade vi kanske fått se lite mer djupa samtal mellan Sana och Yousef. De har ju en del att prata om. Hjälp dem båda.

74
Galt

"noe gikk galt. Kan ikke spilles av"

75
Firefox eller annet

Prøv Med mozilla Firefox eller noe annet. Chrome fungerte ikke

76
FOR DERE MED CHROME!

Følg disse instruksene og dere kan se skam på chrome https://tv.nrk.no/hjelp/1.12399042 🙂

77
kanskje...

...er det mulig at du ser utenfor norge, er du i syden lissom kan du ikke se på skam uten vpn

Tips: søk opp klippet på YT

79

YouTube

80

YouTube ?

81
Jeg er i Syden...

... Og får sett klippet om jeg bruker vanlig 4G (fra Telia, norsk abonnement) ??

82
Noe gikk galt

Samme her! Hvorfor går det ikke?!

83

I'm so pissed off by Yousef
Played with Sana and enough
She also has feelings

84
"Jeg visste ikke at Isak var kompisen din"

Hadde det vært ok å banke ham opp hvis han ikke var det liksom? Ikke overraskende Sana ikke tilgir ham.

85
Ikke bare derfor

D e jo ikke bare derfor hun var sur da. Ho ble mobba, yousef kyssa noora/ noora kysset han,idk.. og hun ble kalt rasisktiske ting og ble lurt på karaoke festen..

86
Villads

Doktor Skrulle?

87
Potetsalat

JAAAAA den gærne helsesøsteren MÅÅÅ jo bare komme i en siste scene før skam sier farvell med oss!

88
Jämtkalle

Men det är ju det ungdomar gör ju!
Oh vad har det blivit av det?Enorm aktieuppgång för läkemedelsindustrin!
Sana ! Lita på dig själv och dina vänner!
Din bästa vän hade det mycket värre-hon tog sig igenom med solidaritet som "medicin".

89
Sommerfugler

Ååååh...ENDELIG et klipp som ga meg masse sommerfugler i magen <3 Elsket alt med dette klippet, men er spent på den siste kommentaren til Elias, hva den betyr. Betyr det at Yousef bør passe seg for damer generelt (les: Noora) for de er lang sure/grinete, eller kan det bety at Yousef har sagt til Elias at han liker Sana og Elias "advarer" han mot Sana for hun er så lang sur/grinete? Og i det siste tilfelle kan det være det Noora vil fortelle til Sana, at hun og Yousef har snakket og han har sagt at han liker Sana og at det er den hyggelige nyheten?? Æææh..håper vi får svar på MYE de neste dagene nå!! 🙂

90

Rart hvis det er det Yousef har sagt til en jente han råklinte med for ikke så lenge siden...
Og dessuten, hvordan er det en god nyhet for Noora? Og hvorfor skulle hun tro at det er en god nyhet for Sana, som hun ikke vet engang liker Yousef...

91

Jo det är troligt att han kan säga sådant till någon man nyss kysstes med... när man säger: nej tack jag vill inte träffa dig mer/ vara tillsammans med dig för jag är förälskad i Sana.

92
sommerfugler??

Utrolig mange SKAM klipp har gitt meg sommerfugler i magen-
men dette var IKKE et av dem!!!

93
Jasmin

Enig. Vem bryr sig om att de spelade lite basket tillsammans? Säger/ger absolut ingenting 🙁

94
Selvfølgelig...

...gav den sommerfugler! Der var jo masse spenning mellom Y og S!

95
Nope

Fik ingen sommerfugle i maven af dette klip. Jeg blev bare mere irriteret på Yousef. Og frustreret over at vi stadig ingen svar får om slåskampen.

96
Pernille

Hæ hva sier broren? Skjønte ikke en dritt

97
Abdullah Fatih #therealnigga

Så du sier at du ikke forstår nordmenn med innvandrerbakgrunn? Det er racist ass.

98
Bestemor

Er vel en ærlig sak å ikke forstå gebrokkent norsk..? Det er mange norske dialekter som kan være vanskelige å forstå, også for norske..

99

Da har du misforstått rasisme, er du da rasist fordi du feks ikke forstår nordlandsk eller Stavangerdialekt da eller? Hahaha, morsomt

100
Abdullah Fatih #therealnigga

Det er racist å si, ass. Stop the hate

101
Hei Abdullah

Det heter rasistisk. Og passer dårlig i denne sammenhengen

102
hehe

"Jeg advarer deg bro, hun er jævlig hissig ass"

103
Yousana

❤️❤️❤️

104
Undertekster er viktig

NRK, skjerp dere på undertekstene. Det ser ganske annerledes ut med hun er jævlig ass, versus hun er jævlig hissig, som Elias faktisk sier. Kan det være så vanskelig å få dette til, det skjer igjen og igjen med ting som betyr mye for hvordan innholdet i scenen forstås.

105
Undertekster i blindet

Det er så dårlige undertekster. Er så flaut!

106
Abdullah Fatih

Så du sier at du ikke forstår nordmenn med innvandrerbakgrunn. Det er rasistisk ass.

107
Kjære Abdullah Faith

Hvis du leser innlegget mitt på nytt tror jeg du vil se at jeg ikke sier at jeg ikke forstod hva Elias sa, men at underteksten var feil. Noe som for eksempel også var tilfelle i fredagens klipp der Isaks 'Og hva er farlig med det' ble til 'Og nå er jeg ferdig med det' - to ganske forskjellige betydninger. Som du skjønner, dette har ikke noe med Elias sin innvandrerbakgrunn å gjøre. For folk som for eksempel har en hørselsskade er det veldig uheldig at tekstingen er så slurvete utført.

108

Forstår nordmenn med innvandrerbakgrunn.
Men det er veldig avhengig av dialekt og sosiolekt. F.eks flere vestlandske dialekter har jeg problem med å forstå, og også østlandsk slang kan være vanskelig å forstå, uavhengig av hudfarge og bakgrunn på den som snakker. F.eks Magnus og Even var litt vanskelig å forstå i s3 uten tekst.
At norsk er ett vanskelig språk vil jeg ikke kalle rasistisk.

109

Hæ?!

110
Abdullah Fatih #therealnigga

Så du sier at du ikke kan forstå nordmenn med innvandrerbakgrunn? Det er rasistisk ass.

111
Hmm...

Hvorfor skal Elias "advare" Yousef...? Something's up

112
Hege

Yousef liker Sana <3

113
Danskk

Har de snakket om det?? Altså Elias og Yousef. "Jeg advarer dig", hvorfor skulle han ellers advare ham?