Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

230 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Men hvordan

gikk det med tentamen?

2
Hehehe

Med Redbull og muligens med ørlite covfefe innabords så tror jeg at de naila det?

3
Takk,

det gikk bra!

4
Mette

Midt oppe i allt dette her må jeg allikevel si at jeg blir veldig glad av å lese olafiaklinikken sine chatter! Selv om det er om alvorlige ting 🙂

5

Alltså jag kommer få magsår av allt drama som sker nu men de pratar iaf lite grann. Men jag känner att det kommer att hända något hemskt. Det känns olycksbådande att de inte får tag i Sara. Och att Noora verkar så borta? Sana kommer nog att oroa sig för Sara nu. Hm. Fest på fredag?

6
Til A

Stakkars Noora hun har kjærlighetssorg.....det er det ingen som tenker på.........

7
Hvem?

Har Noora kjærlighetssorg? Snakker du om Yousef eller William?

8
Til Hvem?

Jeg snakker om William - the one and only....

9

De viser det nok bare ikke, da det jo er Sanas sæson og derfor er der fokus på hende. Eva har sikkert talt med hende, og Eskild har nok også mundret hende op derhjemme.

10
sham

Jeg tenkte først: ja, stakkars Noora. Men det eneste vi vet er at Sana ikke ser ut til å bry seg særlig med det. Forhåpentligvis tar Eva (som er nær med Noora), og også Vilde og Eskild seg godt av henne.

11

Tror Noora saknar Sana. Och vice versa tror jag. Men de måste ju kommunicera lite med varandra och inte tala över huvudet på varandra som i förra klippet. Sana och Noora måste prata ifall inte Yousef ska komma emellan dom. Men om Noora dejtar Yousef blir ju det svårt eftersom att det är orsaken till Sanas brustna hjärta.

12

Har hun det? William? Yousuf? Hvem?
Someone explain please!!

13
Evas fødselsdag

Måske vi får boy squad og girl squad til fest sammen igen? selvfølgelig med noget klassisk Skam-drama til sidst. Bring it on!

14

Åh åh! Sana er bekymret for Sara. Men så tungt kan hun vel ikke have taget den offentlige ydmygelse? ?? Og hvad sker der med Noora? Hele den situation er top mærkelig og uforløst, udelukkende på grund af Sanas manglende kommunikation. Havde hun bare ladet hende tale ud igår ?? Så tror jeg, vi var blevet en del misforståelser kvit.

15
XOXO

Men tenk hvis Sara faktisk går på en skikkelig smell??? Dropper ut av skolen eller noe???

16
YaddaNeyda

Tja, det hadde jo vært vel fortjent. God moral om mobberne bytter skole og må betale prisen snarere enn mobbeofrene.

17
Om Sara

Everyone you meet is fighthing a battle you know notering about. Be kind. Always.

Hvem er vi til å vite noe om hvor sårbar hun er eller ikke?

18

Unnskyld meg, men kan vi snakke om hvor brøhue Noora er? DET GÅR IKKE AN Å STIKKE FRA INTERNETT GURL

19
Hustler in Hijab

Det er faktisk sykt deilig å stikke fra internett innimellom, du burde prøve det... Refreshing

20
Jojo

Noora hänger med Yousef. Började med ett desperat hångel, fortsatte med vänskap som sen växte till kärlek...

Yousef är inte som William. Får han ett nej så accepterar han det. Han har fått flera nej av Sana så nu har han insett att "det finns fler fiskar i havet".

Jag hoppas att Julie raskt ordnar fram en ny kille som Sana blir kär i. Fina underbara Sana som har så svårt att öppna sig och visa sig sårbar.

21
Noora er opptatt...

Noora er opptatt med å kysse Yousef

22
Mari

Noora och Yousef är INTE tillsammans. Sana tror det men gav aldrig chansen till Noora att berätta hela historien on Yousef. Endera är Yousef gay eller så är Yousef intresserad av Sana.

23
Til A

Hun har kjærlighetssorg, det bør da alle forstå!

24
Til Til A

Hvorfor bør alle forstå at Noora har kjærlighetssorg? Hvem ''alle'' er det du refererer til, og hva er det som har skjedd som ''alle'' har sett, sånn utover spekulasjoner i kommentarfelt? Noora forlot William for over et halvt år siden. Hun har altså hatt et halvt år på å rydde opp i det faktum at hun forlot ham, ikke omvendt. Kjærlighetssorg fordi han har fått ny dame? Hvor lang tid skulle William sitte å vente på henne? 1 år, 2 år, resten av livet? Om hun har kjærlighetssorg og bruker Yousef som rebound så er det bare ufint. Om hun har følelser for Yousef og han heller vil ha Sana så er hun vel over William, og det må da være måte på hvor dype følelser hun har etter så kort til hun har kjent Yousef. Jeg trenger nesten en forklaring her på hva det er alle skal forstå, og på grunnlag av hva.

25
Långfilm

William får vänta till långfilmen Noorhelm 2.0 har premiär.2019.
Julie A skriver nu på manus därför skam avslutas.

26

SKJER med Noorahatet?
Gad damn

27
Plis

Ja pliiis gi oss en fest med hele Olafiaklinikken der de danser og har det gøy sammen. Alt for lenge siden sist vi hadde et klipp med bare de som henger.

Håper for Sanas skyld at Sara ikke tar det alt for tungt. Men føler at noe ligger og brygger.

28
----

Noora trenger også en oppmuntring stakkars, siden William har fått ny dame.... snufs....

29
Jose

30
Chris

Hvad betyer "kule"?
Kolde som noet negativt eller cool som noe positivt eller noe helt annet?

31

Positivt, som cool.

32

Kul, as in cool. Men her er det nok ironisk ment..

33
Jaja

Cool

34
Ponty

Spennende!!!!

35

Party på frreeeedaaaaaag 🙂

36
Hva nå?

Er kontoen ute av verden? Tar Sara kontakt med Isak? Går det fint med henne? Hva med Yousana? Hvordan skal alt dette ordne seg innen fredag :|||

37

Bursdag! = alla samlas = shit is about to go down

38

Vilde : " Hun har ikke skrevet noe dritt om meg ??"

Å jo da Vilde... Sana har bare ikke lagt det ut...

39
Kata

Tror ni at Olafiaklinikken får veta från Isak att det var Sana som skapade kontot eller att hon själv berättar?

40
Tante

Nei, jeg tror det forblir anonym. Selv om det å poste screenshottene var bedritent, så var det ikke verre enn det Sara har drevet med. Jeg tror det blir en slags oppvask hvor også meldingen om Vilde kommer frem i lyset, og alle konkluderer med at det kunne vært hvem som helst som stod bak IG kontoen og at Sara egentlig fikk som fortjent - med mindre hun har begått selvmord, da. Isak har nok lagt sammen 2 og 2, men holder antagelig kjeft.

41
Jämtkalle

Hon berättar när Yousef gjort henne glad igen och hon lämnat sin egenkonstruerade atombombsbunker och börjar andas människoluft igen!Sana trenger bättre andning!

42
Ak ak

Jeg tror Sana genforenes med pigerne og med Yousef, og netop når alt ser ud til at være reddet - bliver det sfsløret hvad hun har gjort, og hun mister alle igen, denne gang langt alvorligere end i Imagine...

43
Sana berättar

Men Sara och pepsimax listar ut det och tjejerna försvarar Sana men hon står upp för sig själv och det hon gjort. Jag tror vi får ett prat med Jamilla på fredag för vi förväntar oss fest nu men de firar ju aldrig födelsedagar.

44

Sana litt bekymret? Jo hun har jo det, Vilde, du vet det bare ikke... ??

45
Noora kommer åka dit

Sara är hemma och försöker finna den skyldige. Noora hade precis hoppat av bussen efter Sana. Om det är så att Sana använde Nooras email kan Sara gå in där och desperat leta efter information. Sana kommer på fredag säkert ställa sig inför alla och berätta att det var hon för att rädda Noora. Alla tjejerna blir besvikna, Noora också och hon frågar varför Sana gjorde så mot henne. Sana svarar att hon var svartsjuk på Noora och Yousef. Noora berättar att det dramaturgiska har varit ett missförstånd. Isak får också reda på att Sana använt hans Facebook. Han blir inte sur, trodde han skulle bli arg men efter hans reaktion idag tror jag inte han kommer lägga allt för mycket energi på det. Livet er nå. Yousef är fortfarande ghost.

46
Ak ak

Åh ja, havde helt glemt Sara også fik Nooras kodeord!!

47
Håller med

Bra sagt av Eva, lika barnsligt av båda!

48
Sana

Wow om detta kommer ut så kommer sana bli så hatad, mer än vad hon redan är

49
håper ikke det

... Hæ? hvorfor det? Det er jo Sara som har vært en skikkelig bitch i årevis og pratet dritt om folk- hun fortjente å bli avslørt så folk fikk se hvordan hun virkelig er... Når det er sagt, så synes jeg nok at Sana burde ha gjort dette på en annen måte. F.eks. ta screenshots og vise det til alle i girl squad, så de fikk se hva Sara skrev om dem bak deres rygg. Men når man er sint og føler seg utenfor, tenker man ikke klart. Sana gjorde noe uklokt, og litt slemt, men Saras oppførsel var så ille at hun fortjente ihvertfall at folk fikk se hennes sanne ansikt. Så nå får vi se da, hvem av dem som angrer...

50
Er enig med Noora

Dette her er bare for barnslig

51
----

"Er enig med *Eva"

52
Sinus

Hahahaha beste vilde ass!
"Bor du under en stein?"
Snakk om søt og blond jente <3

53

Du undervurderer Vilde.

54

Nå er det mye som har skjedd som vi bare får se konsekvensene av. Sånn som da hun lagde ig-profilen og la ut de meldingene blant annet.Vi så bare at Sana tagget dem i bildene. Kan Sana ha sendt den kladden til William allerede? Dukker han i så fall opp på bursdagsfesten på fredag? Og tar Noora med seg Yosef?

En annen ting jeg har fundert litt på. I klippet da gutta boys snakket med faren til Sana på kjøkkenet så kommenterer faren at nå er de samlet og spør om alt er bra. Kan det hende at Yosef ble sint på gutta på Syng fordi de slåss? Og at han klina med Noora som hevn siden Elias liker henne?

55
Kladden

Hvilken kladd til william er det du snakker om? Er det noe jeg har missa?

56
Slåsskamp

Tror det blir nytt slagsmål på fredag!
Ballonsquad,guttegenget,Penetrators och Yakuza!!Vilken härlig kamp!Och Sana ligger bakom alltihop för hon kan inte prata med någon!

57
Det er lett å se...

...hvilken chat kommentarene dstammer fra, for litt av de blå feltene er jo med på screenshotene til Sana. Kan fort bli bråk for Isak dette. OG Sana.

58

Ja sant, folk må jo skjønne at det ikke er Sara sitt konto som er blitt hakket siden ingen av meldingene hennes er blå

59
Promp

First

60
Skamløs

OMG. Først.

61
Hva mener Noora egentlig

Noora har jo sett meldingene som ble skrevet sist (før Noen angriper oss), hva er det nye hun ikke har fått meg seg? Gir ikke helt mening syns jeg. Ironisk tilsnitt i kommentaren "Folk er kule"?

62
Hmmm

Kanskje Noora ikke er Noora?

63
Hmmm

Kanskje Noora ikke er Noora...?

64

Bekymret for Sara.

65
YaddaNeyda

Så ble egentlig Sana enda mer alene. Tipper Eva ikke hadde reagert sånn om det hadde blitt postet dritt om henne eller Vilde. Sana er jo søt som har spart henne. Så var dette kanskje bare en lærepenge? Sara har blitt outet som en bitch og livet går videre? Eller er det på tide med litt ærlighet og gi jentene en sjanse til å stå opp for hverandre? Cue return of Yousef!!!

66
Folkeskikk!

Synes det bare skulle mangle at ikke Sana avslørte Vildes hemmeligheter hvis ikke vennene hennes vet om det engang, uenig i at det var "søtt" av Sana å "spare" henne, Sana har jo allerede såret kanskje flere enn hun selv ser rekkevidden av med sine avsløringer, så jeg synes ikke det er formidlende at hun ikke avslørte Vilde, det skulle bare mangle!

67
Ikke 12

Selvfølgelig er Noora og Yousef sammen. Det er ikke barneskolekidz vi ser på, det er jo klart at Yousef ikke får noen andre til å "spørre for seg". Han er ikke 12.

68
Fra island

Nei
It has nothing to do with being 12 or 18/19.. It is obvious Sana is feeling sad and alone and angry and is distancing herself. Nobody can get close to her. So I am 90% sure he asked Noora for help because she is her closest friend right now and he saw how hurt and angry she was on saturday and even Elias said so.... there is nothing childish about needing help or asking for it... ever.

69
Haha

Fast han känns ju som förskolebarn ibland. "Sana, Elias är full, hjälp!" "Sana, Elias bråkar, hjälp!" Det kunde nästan ha varit "Fröken, Elias tog min leksak, hjälp!"

70
kanske

Jag tror inte Noora hade blivit lika förvirrad av Sanas reaktion om hon hade tänkt berätta att hon var tsm med Yousef. Båda har kanske dåligt samvete och behöver kanske varandras hjälp då båda känner att det är någonting mer som är fel

71

Noora kunne ikke brydd seg mindre 😀

72

"Folk er kule" --- Noora-speak for "De er patetiske."

73
Vilde

Saras kommentar om Vilde kommer SÅ meget til at blive leaked. Oh boy.

74

Redd for at Sara har skadet seg selv nå, eller gjort noe drastisk grunnet skyldfølelse og skam. Håper det ordner seg for alle

75

Jag tror hon satt hemma och läser igenom alla messenger-konversationer, kommer fram till att det var med Isak hon chattat och konfronterat honom. Han säger som det är till Sara, att han inte gjort nåt, att nån måste hackat honom, men fattar att det är Sana som har tjuvkollat hans facebook. Eftersom hanycker att det var coolt gjort säger han inget till Sana. Tycker det ser ut så på hans flin och hans sätt att "inte bry sig". Kan Sara tro att det är Even i så fall? Kanske?

76
Vesle meg

No trur eg det kjem til å ordna seg, men ikkje med ein gong. Først vert det bråk og ting må fram i ljoset, men eg trur at jentene finn tilbake til kvarandre. Sana må fortelja om opplevingane sine og kva ho tenkjer og følar, ho må sleppa dei inn i livet sitt. Dei må snakka med kvarandre, for det handlar om gjensidig forståing og respekt. «Kvart eit menneske er ei øy»

Og så håpar eg Sana vert med jentene ut på fredag og feirar Evas bursdag. Ho treng litt latter og glede no.

77
Vilde da

Först skriva att någon är falsk och i nästa andetag skriva att man aldrig skulle skriva illa om samma person. Hur ska du ha det Vilde?

78
Soph

Får vi doktor Skrulle å se igjen i denne sesongen?

79
Sofie

Ååååhh, ja tak, dr. Skrulle... ?

80

Ja, det hadde vært festlig. Håper Sana skjønner at hun må snakke med jentene og få dem tilbake på sin side. Ta en prat med Vilde på tomanshånd, tilstå at det var hun som outa Sara sine meldinger på insta, si unnskyld for at hun glefset om vinkvelden til VIldes mamma og vise henne hva Sara har skrevet. Hun må også innrømme at det var dumt å gjøre det hun gjorde. Etterpå kan hun gjerne tilstå til hele gjengen og fortelle dem om hvorfor hun gjorde det, fortelle om utestenging og mobbing på ungdomsskolen, at hun hele tiden føler seg utenfor, hva hun hørte på festen... Tror ikke at jentene kommer til å være så hyppe på pepsimax etter det. Men hun må være rask, ellers havner hun utenfor også med sine egne venner. Vilde støtter og er der for henne, akkurat som Vilde var den som kom med mat til Noora i sesong 2 og så at Noora trengte noen. Sana snakker med Isak og Even om hva hun har gjort, ber om unnskyldning. Even backer Sana, for han vet hvor vanskelig hun har hatt det og skjønner hva som foregår oppe i hodet på henne og vi får en lengre utblåsning. Kanskje Sana endelig kan gråte ut om alt og får den varmen, trøsten og sympatien hun trenger.

81

Spør Sana om hvordan det gikk på tentamen i dag da! Bry dere, hun fikk jo også slengt dritt mot seg på denne instaen! (Jada, vi vet hvordan det henger sammen, men det gjør ikke jentene). Vildes perspektiv nå: smigret fordi Sara ikke har hatt noe stygt å si om henne...

82

@P- Hvorfor forvente at Sana skal spørres hele tiden, hun kan da også spørre? Vennskap er å gi og ta. Sana har ikke gitt mye i det siste, knapt svart på meldinger.

83

Jeg ser hva du mener Mio, men Sana har det så vondt. Nå føler jeg at det er det vi skal lære litt av denne sesongen. Noen ganger trenger vi utholdende venner som ser forbi panseret vårt og fortsetter å spørre og bry seg. Vi har sett mange små, noen litt større, åpenbare eller mer subtile, eksempler på at Sana blir oversett. Hun blir den andre, utenfor, eller i alle fall ikke helt innenfor. Ofte har det skyltes tankeløshet, ikke vond vilje, men summen av det hele har for Sana blitt voldsom, skjønner godt at hun blir destruktiv og da heller ikke gjør det lett for seg selv, eller andre å slippe inn. Hun trenger at noen insisterer på at de vil se henne, at noen bruker huet og hjertet og setter seg inn i hvordan det er å være Sana nå. Og Sana har, opp gjennom tiden vi har kjent jentegjengen, vist seg som en god venn.

84
Hustler in Hijab

Vennskap handler vel ikke om at man skal gi like mye, eller likt, hele tiden...? Når man ser at noen sliter ekstra, er det vel naturlig at man gjør mer enn "sin del" hvis man er gode venner, eller bare setter pris på den personen? Det er vennskap, ikke regnskap.

85
Dopapir

Vänskap är att ha dopapir till hands när det behövs!
Det har Skam lärt oss!

86
Eller

å gi,og å få?

87
JAAAAAAA

Eva ska ha födelsedagsfest!!!! Äntligen party!

88
Råå samtale!!

!

89

Funderar på om ingrid var med på att få bort Sana? Annars röstar jag på henne som busschef (även om vi med största sannolikhet får se vilde där, blir glad för det med). Älskade scenen i s1 där hon lyssnade på Evas story, hon tog till sig det. Nu har hon blivit sviken av en vännina igen, men hon är inte överdrivet arg utan visar ändå sympati och omtanke och pratar om att stå enade. Fint gjort!

Btw, är det någon mer svensk som börjat använda ordet "vännina" irl och blivit utskrattad för att man låter som en 90-årig tant? hänt mig flera gånger nu haha..

90

Hva er det dere svensker sier da isteden for "väninna"? "Tjej kompis"? 🙂

91
Så säger vi i Sverige

När man är yngre säger man tjejkompis eller bara kompis. Kompis är liksom könsneutralt. Att säga "väninna" tillhör framförallt den lite äldre generationens språkbruk.

92
Svensk

Vi använder vän/kompis oavsett kön. Dock finns det en tendens bland vissa att lägga till "tjej" eller "kill" framför kompis när man ska umgås med en vän av motsatt kön men det är inte nödvändigt och absolut inget alla gör. Min mormor säger ofta att hon ska umgås med sina väninnor, lite kul att ordet börjat användas bland ungdomar med tycker jag haha.

93
Svar till dig som börjat säga "väninna"

Haha... Underbart! Jag sa härom dagen "hva skjer" och blev betraktad som om jag vore från en annan tidsepok. Jag menar det är ju mer vanligt i Sverige att säga "vad händer"... 😀

94
Mari

Ha, ha! Ja och snart kommer jag råka säga "käresta" också.

95
Til våre svenske venner

Hehehe, synes det er så morsomt at norsken har smittet. Stort sett har det gått den ene veien, vi kan mer svenk enn dere kan norsk, men etter Skam har det endret seg. Og det er bra!
Kjenner virkelig at vi skandinaver er det samme folket - vi er søstre og brødre <3

Ordet venner bruker vi om begge kjønn, men bruker "venninner" av og til.

96

Nej inte jag- jag är man irl!
Inte 90 heller.

97

Nei Vilde, hvorfor får du ikke med deg noe lengre??? Et godt spørsmål, søte deg... 🙂

98
Sally

??

99
No more drama please.. :D

I'm waiting for Eva's birthday party on Friday so much! I wish the girl squad could spent happy time together like they used before. They are the best. 🙂

100

There will be drama for sure! Everything will explode in Sana's face if everyone is celebrating Eva. Just imagine Isak, Elias, Even, Mikael, Sara, Sana under one roof... add alcohol to the equation and it's the recipe for drama ? And although we didn't explicitly see it, I think Sana sent that draft from Noora's mail. It might be to believe in fairytales to think that William will walk through the door too, but there's still a possibility, however microscopic ?

101

Won't be a happy birthday..........

102
DRAMA

Det håper jeg også, men litt mer drama tåler vi.... Historien er ikke over.

103
Squad party

Det ville være den bedste fest, hvis alle squads var der 😀 Boy squad, girl squad og balloon squad.

104
Julie

Jepp, Noora tar med seg Yousef, og det blir styr med Sana...

105

Ingen ballon-drenge.

106
MM Beste fest

Og ikke glem 97-GUTTA: William og gutte-Chris;-)

107

Jag hoppas på att alla samlas på Isaks födelsedagsfest den 23 juni (som de såklart firar i Sverige på midsommarafton.. hehe.. elleeer..?!)!!

108
#815

God loves you Vilde. Your friends might not be the best people in the world, but they are good friends and you are a good person too. Even when you get on my nerves, I know you are.

Eva's birthday sounds like a good chance for the girl squad to reunite but it's also a good chance for drama to become worse, so I don't know. It'd be cool though, if -instead of a big party with a bunch of unknown russ-folks- the girls had some time together and give a chance to Sana to open up (at last).

What's up with Noora anyway? We all think we know, but do we? Her other friends seem oblivious to Yousef's plotline.

109
Til #815

Ja, hva er det med Noora? Jeg tror hun har kjærlighetssorg og har det vondt fordi William har fått seg ny dame. Hvem kan hun snakke med?

110
@ Til #815

Kanskje Noora rett og slett burde prate med William? Det går faktisk greit selv om han har forlatt serien. En mail eller noe. Jeg synes ikke William skylder Noora noe som helst etter at hun bare forlot han uten et ord. Sånn gjør man bare ikke mot kjæresten sin. Det å prate med noen andre løser ingenting. Det blir bare nok en runde hvor noen må høre på enda mer av Nooras gutteproblemer. Synes hele hennes historie har tatt mer enn nok plass i serien. Er du ikke litt enig i at folk har full forståelse for at Yousef ble såra for at Sana fjernet han fra FB, og det kan (vi vet jo ikke) ha gjort at han kyssa med Noora, men folk har ikke forståelse for at William finner seg en ny etter at samboeren hans flytter fra han uten et eneste ord?

111
#815

(My Norwegian ain't good enough for me to compose a comprehensible sentence, but thank you for giving me the chance to practise my leseforståelse!)

Here's a crazy theory: she could talk to Elias! He's the one telling Sana to say hi to Noora (in one of the first episodes, I think the second) and he seemed troubled when the balloon squad insisted that Noora is with Yousef (he probably did so because he kinda knows how his sister feels, but what if it's not just that?) Also, we still don't know why he got drunk that one time he got drunk.

I could literally find a million reasons to ship any guy of the series with Noora, just for the sake of keeping my Yousana hopes up, sorry -_-" But seriously, Noora has as many people to talk to as Sana, maybe even more. It's just that nobody talks to each other in this season!

112
First

Første

113
Mann 45

Stakkars Vilde

114
Vilde! ?

"Ganske sykt at hun er falsk"
"Jeg ville aldri skrevet noe stygt om henne"

115
B7tchbye

HERREGUD vilde er så jævla egoistisk dritt. "Hun skrev ikke noe om meg takk og lov" åh kjære vene du skulle ha visst jente, ja for det at hun ikke slrev om deg betyr at du fortsatt skal gi 0 faen til hva slags oppførsel hun har? Ikke rart, begge har fakla mentalitet.

116
Shame

Men det er jo ikke sant - Vilde er den som spør hvordan det går med Sana siden en av meldingene handlet om henne!

117
Men?

Den er da der enda? Instagram er en av de få broene mellom våre parallelle univers, håper den forsvinner her også snart ?

118
Neida

Den er borte. Noen som har lagd en uoffisiell konto

119
Til Men?

Nei, kontoen het Saranors2, og den er slettet nå. Saranors02 er fanmade.

120

Sara har vel strengt tatt ikke gjort noe galt.
Hun har sagt meningene sine om folk på tomannshånd til noen hun stolte på.

Olafia klinikken var vel ikke det spor bedre dem hvordan de omtalte pepsi-max jentene i felleskap på chatten sin.

121
Pilko

Hun skriver jo dritt om sine nærmeste venninner. Det er å være falsk. At olafia disser pm internt er jo absolutt ikke det samme.