Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

353 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Linnéa

Alltså jag klarar inte att vänta på alla avsnitt blir gaaaalen av all spänning!

2
hjææælp

Du vet shit is about to go down når det er 2 klipp på en dag.

3
Nastya

Cool..

4

Efter den här säsongen av SKAM har alla gått tillbaka till Nokia 3310.

5
rafi

hAhaha! den teGelSTenen. Bästa!

6
Yousef

Hjelp.... tenk hva Yousef kommer til å tro når han hører dette. Han som sa til Sana at han kunne være et godt menneske uten å være muslim. Hva kommer han til å synes om det Sana har gjort? Hun som er sånn en riktig muslim - og hun har jo gjort dette når det er ramadan. Den tiden når de skal konsentrere seg om å be, faste og ikke gjøre noe galt?

7
La dem som ikke har syndet kaste første stein...

Jeg tror Yousef også har noe på samvittigheten sin som han bør fortelle til Sana og vennene sine. Tror det har noe med Even å gjøre. Før trodde jeg at Y var homo eller bifil og hadde en greie med E, men nå tror jeg at Y kanskje postet noe anonymt om eller til Even, og at han nå plages av dårlig samvittighet og prøver å unngå E.

8

Han skal vel prøve å ha en ikke-dømmende holdning og faktisk høre hva det var som drev henne til å gjøre noe sånt? Det er slikt gode mennesker gjør. Gir en person en sjanse til å forklare seg og forsøker å forstå.
Og det viktigste her er at Sana innrømmer hva hun har gjort og prøver å gjøre det godt igjen. Ingen er ufeilbarlig og mange av hovedrolleinnhaverne i Skam har gjort flere tabber og blitt tilgitt av andre rundt seg og den de elsker.

Hvis Sana får en annen behandling, så trenger hun ikke Yousef 🙂
(selv om jeg egentlig er Pro-Yousana og håper hun blir støttet av han)

9
Hælvte

Det var jo ingenting som tilsa at den meldingen var til Chris, så Eva kommer jo til å tro det verste

10

Ja og hva er det verste egentlig?

11
Sier som Isak

sa til Sana i forrige uke: Ærre draaama?
Jepp - denna kjente vi i magen dere?
Nå er det ingen vei utenom Sana, du må snakke med jentene....
Men, jeg tror det kommer enda mer shit altså. Alle er ikke blitt rammet ennå. Dette her er sååå spennende... hjelp - endelig skjer det noe.

12
#teamtruelove

Lurer på om det kommer noen sms utover kvelden. Eller om vi må ha angst frem til skolestart i morgen tidlig. Sammen med Sana.

13
#teamtruelove

Enda verre! Det er muntlig i morgen så de fleste skal ikke på skolen? Ææ, verken vi eller Sana aner hvor dette bærer hen.

14
Hustler in Hijab

Er ikke det bra, da? Det gir jo rom for squaden til å møtes og renske luften...

15

Jeg håper inderlig det kommer noen sms utover kvelden, for ellers kommer jeg til å ha angst frem til skolestart i morgen tidelig. Søvn kan det bli så som så med. Sitter her og er helt paralysert - i likhet med Sana.

16
Angat

ja... det er nok det vi må ha. helt eksamen er ferdig og møtet i skolegården. Sit ass

17
Hælvte

Regner egentlig med pining til i morra eller enda lengre, når vi tross alt har fått to klipp på en dag! Når skjedde det sist lissom?

18
#teamtruelove

Siste fredag før pausen i sesong 1. Tror det er eneset gangen det har vært to klipp på en dag før.

19
Yngvild

Får sikkert ikke noe før på onsdag. Så må vi bare tenke oss til alle de SMS som går mellom de andre nå?

20
Sara

Kjipt

21

Det der tror jeg er den beste feilmeldingen hun kunne ha gjor! Lykke til Sana, men det kommer til å gå bra! <3

22
jo det er det beste

Sana har latt isak få på seg skylden, det gikk utover Vilde og hun har ENDA ikke sagt noe. Du høster det du sår

23
Må bare nå bunnen først :(

2. desember 2016 satt jeg kvalm i sofaen hjemme, slått i bakken av den berømte hotellscenen. Jeg tror jeg bare gikk og la meg etterpå. Da jeg våknet midt på natten, sjekket jeg skam-siden bare fordi. Der lå meldingen fra Isak til Eskild. Og da tenkte jeg at det absolutte bunnpunktet var ikke den natten Isak møtte Sonja på Grønland, det var den kvelden han knakk sammen på fortauet og alt gikk i svart. Etter Plaza var det likevel håp, alt var ikke svart.

Nå er jeg forberedt på mer magevondt og hjertevondt for Sana (og meg selv). Men jeg lever i håpet om at det likevel vil være noen strimer av lys der.

24
HeiSann

Tror kanskje ikke det er den beste? Hun hadde nok heller hatt lyst til å snakke med Eva face2face istede for at Eva får finne det ut på denne måten.

25
Kanskje..

Kanskje Sara og Sana bånder over dette? Begge har gjort feil, begge har driti seg ut, begge ville det samme og nå sitter de fint i det begge to. Mtp at Eva ikke vil ha noe me folk som lager hatkontoer og gjøre, og Vilde er vel ekstremt såret?

26

Så langt har de som har fått vite at Sana har lagd den hat-kontoen vært Isak, Chris og nå Eva. I samme rekkefølge som de dukker opp i traileren til denne sesongen. Er det tilfeldig?

Vil "alle" få vite om det Sana ha gjort i mårra eller vil Vilde være den neste og til slutt så får Noora vite det?

Jeg klarer ikke gi noe fornuftig svar til meg selv, kan noen komme med noen synspunkter?

27
Ikke dumt

Godt poeng angående rekkefølgen i traileren!! Det har ikke jeg tenkt på.. Kanskje Sana blir tvunget til å fortelle alt til Vilde nå som både Eva og Chris vet. Og kanskje det blir en fin prat mellom Vilde og Sana der Sana viser Vilde meldingen hun fant som Sara hadde skrevet om moren til Vilde, og at Vilde åpner seg og forteller mer om hjemmesituasjonen sin. Og sistemann ut til å få vite alt om kontoen er Noora, og da blir samtidig alt om Yousef oppklart. Og sangen i traileren ''i'm just a soul whos intentions are good - please dont let me be misunderstood" handler vel så mye om at Sana misforstår alle andre og ikke omvendt. Noora sine intensjoner er definitivt kun gode 🙂

28
Revers

Kanskje sangen i traileren spilles baklengs fordi det ikke bare er Sana som blir misfortsått, men også at Sana misforstår alle? Fordi hun ikke spør, men antar.

29
Revers sang

Sangen i introen heter: "Don't Let Me Be Misunderstood", så det gir mening.

30
Til Revers

Yes, helt enig med deg Revers. Og teksten; "my intensions are good, please dont let me be misunderstood" peker nok ikke bare på at det er Sana som blir missforstått men også at hun missforstår mange rundt seg og må tørre og stole på at de har gode intensjoner.

31
Eller

För att det låter mer som arabiska då.

32

Eller begge deler!

33

Er det ikke litt urealistisk at verken Eva eller Sana tar noe mer kontakt med hverandre før de møtes på skolen i morgen? Greit, Sana er helt satt ut og vet vel ikke helt hva hun skal si. Men Eva har jo en litt eksplosiv personlighet. Ser for meg at hun hadde ringt Sana med en gang hun ikke svarte på meldingen og bare "ka faen?!!!!" og krevd en forklaring med en gang. At hun ikke hadde orket å sove på det. Men det kan jo hende hun har prøvd å ringe og at Sana ikke svarer, bare at vi ikke ser det.

34
Ikke alt

Vi får jo ikke vite alt, mye er bruddstykker og lagt opp så vi må gjette og/eller dikte videre. Til nytt klipp som forklarer mer. Ikke sikkert at vi får se så mye mer før bussmøtet nå....
Tenkte på det med netthets og mobbing. Synes Vildekontoen var mye verre enn Sarakontoen, da Vilde blir hengt ut som person mens Sara blir tatt for det hun har sagt om andre. Begge deler er på en måte personlig, men Vildekontoen er mer ondskapsfull...og bekrefter bare hva Pepsimax jentene synes om Vilde (og sier til hverandre men ikke til Vilde)

35
At vi ikke får se alt betyr ikke at det ikke skjer noe

Det "skjer" jo ting som ikke vi får se også. Det har vi skjønt etter 4 sesonger med skam.

36
Jooo, det er helt urealistisk

Sana kan ikke bare gå å legge seg nå. Nå ble det mørkt gitt...

37
Gjest

Og i morgen er det eksamen... stakkars Sana kommer nok til å slite kraftig med konsentrasjonen ja

38
Tentamen

Tenk om hun skulle ha norsk tentamen da, og oppgaven lød: forklar og drøft viktigheten av nettvett

39
Silja

Så enig, B!
I morgen får vi sikkert se at Sana har skrevet "forteller alt i morgen" eller noe sånt rett før de møtes. Men synes absolutt ikke klippet burde stoppe her.

40
Sana

Tror dere at Eva fryser Sana ut av gruppa nå? Hun ville jo ikke være venner med de som laget hat kontoer. Og hun så ikke at meldingen fra Sana var til Chris. Så kanskje Chris fortsatt er så konfliktsky at hun ikke sier til de andre jentene at Sana fortalte dette til henne tidligere i dag, men at hun ba Sana holde kjeft.

41
Solosan

Har en følelse at hun ringer de andre istedet... noora eller vilde

42

Gi oss noe mer. Vi kan ikke vente helt til onsdag... kom igjen da, en chat .... ett eller annet - pliis....

43
Okey....

Da ser det faktisk ut som at vi må vente til i morra på noe mer... Det er ganske urealistisk da. Sana burde ha kontaktet Eva omgående.... eller Eva burde ha ringt Sana eller no. Dette er jo en bombe som er sluppet - og så skjer det ikke no....?

44
#teamtruelove

Haha, og jeg sitter bare her og er sååå fornøyd med å få *kommentarene*!

45
Jaja

Du bare måtte jinxe det, du.

46
Russegirls

Om vi skal tolke meldingen til Sara så vil de i hvertfall ikke lage en hatkonto om Isak/Even. Enig? Nå får Snaa i det minste sjansen til å forklare seg ?

47
Men tenk om

jentene - altså Eva, Noora, Vilde og Chris blir enige om å ikke si noe for å beskytte Sana. Det kan jo være at de er redde Sana skal bli utvist. Da vil jo ikke Pepsi Max gjengen fortsatt tro at det er Isak - og da kan jo de lage en hat konto mot Isak/Even - eller finne på noe annet shit?

48
think again...

selv om de tror det. Står de da i fare for å bli utvist for 3 kontoer.... vile, isak og/eller even. Så nei.

49
KRISSI

Er vi sikre på at Vilde aldri var med på å prøve å kaste Sana av bussen? Var det bare Saras og noen av PM jentenes idé? Vilde hadde jo tydeligvis i hvertfall spredt et rykte, om jeg hørte riktig på doen på syng?

50
Tika

Vilde hadde nevnt at Elias kalte Sana slave. Kanskje Vilde synes det var en morsom greie mellom søsken, eller kanskje hun sa det i sympati med Sana. Kanskje jeg legger godsiden til fordi jeg er fast bestemt på at jentegjengen er solid, og står opp for hverandre når det virkelig trengs.

51
@Men...

Eller tenk om Eva nå tror at Sana ståt bak Ellevillevilde2 også.... shit, det tenkte jeg ikke på med en gang. Nå MÅ de prate sammen altså. Ikke flere misforståelser, heller bruke tid på smart plan for at Sara skal lære en liten lekse og få frem sin indre snillhet eller noe.... 😉

52
Det tror jeg faktisk at de gjør

Tror de kommer til å beskytte Sana...
Og så får Isak eller Even ett eller annet shit.

53
Nettvett...

Det er en fin ting, folkens!

54
#teamtruelove.

Ja,gjett om. Aldri har vel en feilmedling kjentes riktigere?

Og nei teksten på klippet er et frempek til at Sana endelig kommer inn i varmen igjen. Det må det bare være. <3

55
#teamtruelove

Apropos inn i varmen, Jämtkalle og du andre svenske jeg så gruer deg til sesongen er over og lurte på om det fantes noe annet forum. Kom og heng på Instagram?

56
Jämtkalle

Tack!
Men det finns faktiskt viktigare saker än Skam.Faktiskt gör det det.
Flugfiskesäsongen är i full gång,öringarna lockar!
Blir kvar i kommentarsfältet tllls det bittra(?)slutet.Hinner inte med fler konton.

57
#teamtruelove

Det hatet....det er vekke i morra det, sa Chris til Sana i formiddag. Da prata de om Evas hat mot Isak. Ingen av dem trodde på den forklaringen. Men det ble jo sant! For nå vet Eva at det ikke var Isak. Å, jeg håper det stemmer for Sana også. At det hatet er vekke i morra. Når de får høre hele Sanas forklaring.

Og når jentene vet det så håper jeg vi skal få se det bli sannhet, at Vilde er den første Sana ville tatt med i krigen. Det blir så bra! Vilde og Sana tar ned PM-gjengen egenhendig?

58
#teamtruelove

Forresten. Vi leser jo meldingen til Eva med den stemmen hun brukte da hun snakket i skolegården. Men vi vet ikke engang om Eva fortsatt er sint eller om hun bare er veldlig veldig forvirret og sjokkert.

59
Eller er det et frempek på

at noen andre har blitt utvist tidligere....
Even for eksempel, da han skrev det derre greiene på wallen til Elvebakken....
Eller at Sana kan bli utvist.... eller.....
Herre Gud, jeg blir helt gal av dette?... vi må få en chat eller noe mere?

60
Sarah sin feil!

Jeg skjønner bare Ikke! Hvorfor blir Eva sur på Sana når det er Sara som har skrevet mye dritt om sine egne venner?!?! Sara later som om hun er et offer og er helt uskyldig, men det er hun som er falsk og har skrevet så frekke ting om sine egne venner!

61
KRISSI

Ja. Enig. Sykt å se hvordan PM jentene angriper en ytre fiende istede for å se det gigantiske problemet innad i gruppen. Nemlig måten de snakker om hverandre på. De har jo ikke hatt noe problem med å gjøre akkurat det samme mot Vilde som ble gjort mot Sara. Og det med FULLT overlegg. Det er ille det.

62
Sanas fel också

Tror nog Eva kommer vara mer besviken än sur på Sana när hon lugnat ner sig, men hon kommer nog aldrig bli nära vän med Ingrid och Sara igen. Jag hade också höjt på ögonbrynen om jag fick reda på att en nära vän till mig gjort något så barnsligt.

Däremot borde Eva lägga ihop ett och ett ganska snart. Sana anmälde sig bussen och en vecka senare startar hon ett hatkonto om den blivande busschefen. Hon måste ju inse att något är galt, att det ligger något bakom. Hoppas att vi får ett fint samtal mellan S & E snart (saknar Eva från första säsongen).

63
SofaSofia

Det er noe med det Isak sa: Sana fremstår som en bossy bitch. De andre jentene vet (ennå) så lite om Sanas sårbarhet, fordi hun ikke deler noe av seg selv. Men det kommer nå - I feel it coming ?

64
Nei ikke Sarahs feil

Sana må ta hovedansvar. Det med Vilde var ikke henne men hun har indirekte skyld. Hun bruke sitat fra Vilde og fikk dem til å tro at det var henne. Eva har også forbannet seg over Isak pga dette og er sikkert nå lei seg for det. Sarah kan skrive stygge ting om venner/familie til kjæreste og venninner. Har du aldri snakket stygt om noen? det har jeg. Jeg har snakket stygt om mine foreldre og når jeg har vært litt sinna på noen etc men det går jo ofte fort over. Samme har de fleste venner gjort. De har sikkert gjort det om meg. Det Sana har gjort er jo ulovelig.

65
Julie

Sana har ikke skyld i at PM jentene lagde hatkonto til Vilde. Sana er kun skyld i hatkontoen til Sarah. Hva PM jentene valgte å gjøre videre, og hvem de bestemte seg for å skylde på uten å finne ut av det for sikkert, er ikke Sana sin skyld eller ansvar.

Men ting skjer i en dominoeffekt, akkurat som i traileren, og det er Sana som er på toppen av pyramiden. Så får vi bare se da, hva som skjer videre. Men at det ikke ble mer enn de få tekstmeldingene fra Eva i går, det henger egentlig ikke på greip.

66
Du er som Sara

Jeg ville ikke ha venner som deg, basert på kommentaren din...

67

Du blir ikke tatt seriøst når du åpner med at det ikke er Sara sin feil, for om noe, så fortjente hun å bli eksponert for det så folk kan velge bedre venner. Eneste Sana gjorde som ikke var greit i det hele tatt er å gå inn på pc-en til Isak og hente ut meldinger. Annet enn det, så driter jeg i at det er ulovlig, for etter skjønn, så er det helt rettferdig at hun ble eksponert

68
Ja, men

Noen har jo laget den hat kontoen mot Vilde - og det er noen i Pepsi Max - det er jo også ulovelig....

69
Crooked Sara

Men det Sara gjorde er ikke mindre ulovlig, med ellevillevillde2-kontoen? Det er jo derfor hun stresser sånn med utvisning. Blir Isak eller Sana utvist, blir hun det garantert også. Saras meldinger som Sana postet var i hvert fall ekte og sendt med vilje, riktignok til noen andre. Vilde hadde ingen anelse om at noen filmet og hadde ikke sendt videoen til noen. De opprettet hatkontoen på pur faen, ikke for å vise noens sanne jeg slik Sana gjorde.

70
Veldig rart det der med Eva

Hvorfor er hun så sur? Det burde jo være Vilde som skulle ha vært sur og sint for dette, og ikke Eva. Og Sara da, som har vært så falsk og skrevet så mye dritt. Men hun forsøker vel å glatte over det nå ved å bli et offer, og være så snill at hun har tilgitt Isak....
jeg lurer på hva Eva gjør nå? Kommer det ikke snart en chat?

71
Ja, men...

Eva prøver sikkert bare å beskytte Vilde. Vilde kan jo til tider virke ganske forsvarsløs, og Eva prøver ¨

72
Hustler in Hijab

"I rettferdighetens navn så vet vi ikke hvor sur Eva er ut fra dette klippet. Hun skrev bare "??? Er du serr?" og "Tror ikke den meldingen var til meg", så vi vet ikke ennå om hun er pissed, eller mest overrasket og skuffa. Veldig bra at dette skjer nå før det møtet. Squaden får komme sammen og forhåpentligvis skvære opp seg imellom før de møter Sara &co. Håper Sana forteller om episoden på festen.

73
I rettferdighetens navn

"Eg gidder ikkje å være venner med noen som lager hat kontoer"... sa Eva tidligere i dag.... tror nok hun er ganske sur ja/eller skuffa. Og Isak hadde jo gjort noe lignende mot henne tidligere, tror nok det sitter langt inne for Eva å svelge den her kamelen.
Håper også det løser seg, men jeg føler det kommer mere shit. Tror ikke vi er ferdige ennå

74
Hææ??

Hvorfor Eva blir sur?? Fordi hun forstår at sanas handling IKKE er Ok, uansett hvem den er rettet mot. Å ytre hat er ikke greit. Tydeligvis kun Eva som har forstått viktigheten av hele saken

75

Hahah, Sara gjorde en Taylor Swift, if you know what I mean ;D

76

Egentlig er jeg enig. Men uansett hvor mye dritt hun skriver så handler dette om personvern. Ting som er skrevet for å vere privat,som blir publisert av andre..
synst ikke kontoen sana lagde kan kalles hatkonto, hun har ikkje skrevet no om Sarah selv. Men at hun postet noe som er privat, er verken snildt og neppe lovlig.
Hvorfor kunne ikke heller prøve å forklare Eva, Chris og Vilde, st hun følte at hun mista dem til flawless gjengen? Og at hun selv ikke føler seg helt trygg og komfortabel med flawless gjengen. Da hadde hun vert åpen og ærlig isteden for å risikere så mye som hun har gjort nå. Ærlighet varer alltid lengst, men ikke på den måten. Flott å se at hun prøver å ordne opp nå?

77
#teamtruelove

Eva snakker jo om hatkontoen mot Vilde. Hun var ikke så frådende forbanna på Saranors2 før Ellevillevilde2 så dagens lys. Det var Eva som sendte bilde av Saranors2 til jentene på chatt til og med. Da tok hun det egentlig relativt kuli.

78
Hjelp ?

Teksten på klippet - er det frempek på at Sana blir utvist.....? Jeg blir helt dårlig av dette... ???

79
Hustler in Hijab

Tror faktisk ikke det er det verste som kan skje Sana, å bli utvist. Tvert imot. Bare fint hvis hun kan se at livet ikke faller i grus selv om hun har gjort en feil og til og med blir utvist. Bedre å prøve å rette opp i ting o bli en real venn igjen selv om det er en real venn som har dummet seg ut og blitt utvist. Enn å være en som må skjule seg og føle seg jævlig hele tiden fordi hun har vonde hemmeligheter som går ut over andre. Livet går videre - å komme seg gjennom videregående er hennes minste problem i livet.

80

Jeg hadde ringt Eva 10 sek etter jeg fatta hva som hadde gjort. Damage control!!

81
Ja eller omvendt

Hvis jeg var Eva ville jeg ringt Sana nå for å få litt klarhet i ting. Bare ikke begynn å baksnakk bak ryggen på Sana hvertfall, må vel ha skjønt by now at det ikke er det lureste.. Nå kan Sana liksågodt skrive det i Olafiaklinikken da, så hører Vilde og snora det hvertfall fra Sana selv og ikke fra Eva

82
Me too

Venter bare på en chat nå....??????
Tror dere det kommer mere shit??

83
Hustler in Hijab

JA. Pessimist her. Så jeg tror det kommer shitloads of shit. Og noen godt gjødslede roser oppi haugen med møkk.

84
#teamtruelove

Roser de kan pynte bordet med til Eid?! 😀

85
Hustler in Hijab

Ja ❤️? Alt er liv.

86
Enig, enda masse mer shit

i vente tror jeg. Det er bare å stålsette seg

87
Mina

Ja det tror jeg ass!
Det er bare mandag i dag...
Det topper seg vel på fredag.

88
Nooo000OOo0

No
Noo
Nooo
Nooo00
Nooo00OOO
Noo00OOOOOOO

?
?
?

89

Nå fikk jeg helt vondt i magen altså, men enig. Beste feilmeldingen - dette må frem.

90
Ja men

Ja, men det kommer nok ikke til at gå bra lige med det samme. Shit is gonna go down first!

91
Traileren

God feilmelding. Måske vi nu får løst op i dette virvar inden fredag og festen. Eller måske er Noora den eneste der mangler at vide af det og det sker så på fredag - til festen. Vi har da fået traileren. Dont let me be misunderstod. Noora og Sana snakker og da får Sana at vide, at der ikke er noget mellem hun og Yousef og Sana skynder sig ud for at få sin Yousef,

92
Helvete

Faaan, det här kommer ju att gå åt helvete
Snälla säg att vi får klipp imorgon!!! Det måste ju bli en konfrontation!!!!

93
Andrea

Aaaaah två klipp på en dag det är spännande nu ass!!

94
Mirjam

Shits going down

95

Litt lettet jeg nå... <3

96
Haha

Efter den här säsongen av SKAM kommer alla gå tillbaka till Nokia 3310.

97
Na bryter helvete los

Omg

98
Game on

Æææ
Domino is happening!

99
Raja

Ja, rekkefølgen på de som vet hva Sana har gjort er: Isak (og Even?), Chris, Eva...

100
EVAK4EVER

Is it possible, that Eva thinks Sanas message was for Even? Then Eva talks with Vilde about her speculations, and Vilde spreads stories about Even. We know that Vilde knows (sms to Isak in 3rd season) things from Evens past.

101
Det er nok ikke så enkelt

Husk at det er 3 episoder igjen... vi er ikke ferdig ennå.
Det kommer mere shit, og helt garantert noe som vi ikke har sett for oss. Julie pleier å være god til det.

102

forsnakker seg i fylla er next?

103
Trailer

Vilde må så blive den næste og til sidst Noora. Nu giver traileren mening. Dont let me be misunderstod. Derfor må hun fortælle og få dem til at forstå hvorfor hun gjorde, som hun gjorde.
Håber og tror på at vi ser Yousef fredag. Noora er den sidste der få besked og samtidig får de forhåbentligt afklaret tingene med Yousef.

104
Skam????

Oj da, eg hadde følelsene av at dette ville skje! Lykke til sana!

Gleder meg til neste episode❤️❤️

105
matilda

två avsnitt på en dag VAD HÄNDER??! mitt hjärta började banka så snabbt, nu är det sjukt spännande ass!!

106
SHIT

Det var den værste måde for Eva at finde ud af det på!!

107

!!!!!!!!

108
Omg...

Sorry not Sorry ???

109
2 klip

2 klip på en dag - I love it!

110
Hælvete

fyfaen den musikken der. Med en gang den starta gikk det kaldt nedover ryggen min, og med god grunn! UÆÆÆÆ

111
Soundtrack

Haisommer, for oss gæmliser

112
Obehag ja

Musiken är som pulsslagen i öronen när man är panikledsen.

113
Panikledsen

Fint ord 🙂

114
Hælvete

Også den pipinga på slutten. fyfaen.

115
NEEI

Jag tror jag måste ta en pause från skam tills sista avsnittet är ute nu. Förstår inte hur ni andra klara att följa detta dagligen men jag får magsår ass. Har högra puls nu än under mitt träningnspass i eftermiddags, herreguud. STRESSS, både förra veckan och nu...... Helt sinnes att fiktiva karaktärer kan påverka mig så här 🙁

116
.....

Jeg ble helt ødelagt av sesong 3. Jeg spiste ikke hele uka det var pause, og jeg var veldig stressa ellers. Det gikk veldig inn på meg og jeg levde meg så inn... Men denne sesongen har ikke gitt meg noe. Jeg synes alt virker tvunget og lite gjennomtenkt 🙁

117
Kroppen

din trenger potet

118
Spiste du ikke?

Da er du sjuk hvis du har det sånn

119
....

Ja, jeg ble sjuk i huet når Isak så Even bli kyssa på av Sonja etter det klippet i garderoben. Jeg hadde overbevist meg selv om at Isak ikke sa noe galt til Even da, så jeg trodde alt var bra. Jepp, da mister man matlysta ? Jeg har enda ikke sett det klippet på nytt, det gjorde helt sykt vondt ?

120
Nei - ikke syk

Vi var veldig mange som hadde det sånn. Jeg også.

121
@......

Well, vi är alla olika men jag är väl medveten om att jag tillhör minoriteten här. Jag såg inte de första två säsongerna "live" men har följt både förra säsongen och denna i realtid och jag kan säga att den här säsongen påverkar mig personligen mycket mer. Tror det beror på att jag kan relatera mer till ett så kallat "jente-drama" på vgs (även om jag förstår att det kan vara sjukt tråkigt för andra) än de problemen Isak hade. Till exempel har jag oerhört svårt för otrohet och har därför aldrig brytt mig särskilt mycket om Even.

Sedan är det väl stress på olika sätt tänker jag. Just ett sånt här felsms är ju inte hela världen egentligen (i detta fall tycker jag det var bra, Sana drog ju ut på det föör länge) men just i stunden kan man känna med Sana som är påväg att få en panikattack.

122
Enig med deg

3. Sesong holdt på å knekke meg... jeg klarte nesten ikke å sove eller å spise på flere uker. Gikk med konstant uro i kroppen. Gråt alene i dusjen.. nei, det var helt sykt.
Denne sesongen har ikke grepet meg på samme måte, men begynner å kjenne noe nå. Det beste er å se på i realtime, da får man tid til å tenke orntlig igjennom det som skjer. Bare elsker skam❤️

123
Till "NEEI"

Känner exakt detsamma! När Sana mår bra så mår jag också bra och när hon känner stress så känner jag också stress. Snacka om att det här är en helt otroligt bra TV-serie ass!!

124
"Ass" på svenska

Jag är inte svensk, men har börjat använda 'ass' när jag pratar svenska. Går det an, ass? 🙂

125
Please

Ikke prøv å bruk et ord når du ikke vet hvordan.. Det går ikke å putte "ass" inn i slutten av enhver setning, bare slutt please, blir for dumt.

126
Samma här

Men jag försöker ju oftast lägga till ett å åtminstone... asså... 😉

127
Nejass!

Nej!
Betyder ju nåt annat på engelska!

128
Lina

Oooooog DER har vi starten på slutten. Shit is going down, så sjukt. Lykke til, Sana ?

129

#teamtruelove - kan du analysera innan jag tittar? Eller du Hustler in Hijab? Snälla. Vågar inte...

130
#teamtruelove

Nei jeg er altfor lamslått til å overanalysere noe helt enda. Men det var briljant. Både klippet og handlingen kom som et slag i magen.

131
#teamtruelove

Modereringa suser avgårde: Nå ble det jammen fart på kommunikasjonen her både her og der gitt!?

132
endelig DRAMA

er så fornøyd med deg nå Julie <3... så nå er det ca 13 minutter allerede , håper det blir en lang episode på fredagen <3 mye utløste tråder ennå 🙂

133

FY FAEN

134
kristina

fy fy faen

135
Lucy

Er ikke verre enn at hun og Eva slår av en prat nå over telefonen. Nå som katta er ute av sekken, så har hun pent ikke noe valg. Én av grunnene til at Eva var så sint på Isak var jo fordi hun bare dømte han utifra såkalte disposisjonelle faktorer og ikke situasjonelle. Altså hun ser ikke hvordan situasjonen har spilt inn på handlingen og dømmer Isak (egentlig Sana) utifra oppdiktede negative personlighetstrekk. Dette er noe vi alle gjør hele tiden, sånn egentlig.

136
Til Lucy

Men det hjelper ikke om det var objektivtsett hin dømte Isak, så lenge Sana og Eva ikke snakker. Og det er jo helt typisk at de IKKE gjør det. Så da kommer jo Eva til å dømme Sana også på såkalte disposisjonelle fakta (nytt uttrykk for meg 😉 Takker.) og det er jo krise.

Hjelp ass!!

137

Det er ikke så rart at Eva dømmer Isak (aka Sana), da. Saranors2-greia var jo en helt sjuk ting å gjøre. Hva f.. tenker man på da? Andem nyanserer jo ved å vise at Sana hadde det vanskelig osv, men det får være grenser til selfpity.

138

Ja, men når man har vært mobbeoffer, og utsatt for tilsvarende selv, og plutselig ser en mulighet til å få ut noe.....

139
Tja...

Egentlig er det jo helt innafor å fortelle folk når andre, som de stoler på, baksnakker dem og sprer rykter. Det er helt fortjent at Sara blir outa som en intrigemaker, ryktespreder og baksnakker. Det dumme er jo at Sana velger å gjøre det på nette og anonymt. Men som tenåring er det ikke alltid like lett å gjøre de riktige valgene. ikke som volsen heller, antar jeg. Så kan ikke du bare klatre ned fra den høye hesten din å prøve å tenke deg hvordan det er for noen som har blitt mobba og spredd rykter om å oppdage at folk gjør det igjen. og at de gjør det om vennene dine også. Populære "kule" folk som det er skikkelig vanskelig å ta igjen med. Og som blir beskyttet av sosiale hirarkier som er bygget på løgnn og fake, men som det er nesten umulig å gjøre noe med.

Det var ikke lurt av Sana å gå fram sånn her, men det er ikke rart at hun gjorde det.

140

Holy fuck til det hele.
Er spændt på om den her bliver godkendt..

141
Sofie

Jeg nåede at skrive f*ck i et opslag for dernæst at slette det, for var det MIG, ville det helt sikkert være blevet censureret bort...

142

Synes det er så indgroet i vores hverdagstale, så nogle gange er det det mest fyldesgørende, selvom det ikke er Så pænt et ord. Her er det ok ?

143
#teamtruelove

Dansker! I kjent stil. Har savna sånt. <3

144
Jepp

Jepp, da skjer det.
Men jeg forstod akkurat hvorfor Eva reagerer så mye mer enn de andre: Hun ble jo selv utsatt for anonymt hat i første sesong. Fy, så dum jeg har vært!

145

Omg. Omg. Omg! Nå bryter helvete løs! Endelig får de andre vite og dette kommer ikke til å bli gøy for Sana. Men jeg har tro på at alt løser seg til slutt. <3

146
Skamluver

Å neiiiiii!!!!?????????????? Sana!!!?

147
LoveSana

Endelig....... Bare det ikke blir mer intriger når de skjønner at også Chris vet. Håper hun får fortalt alt og at de hører henne ut.

148
Camilla

Why is Eva so harsh with Isak??? Him getting kicked out of school would ruin his life but she's okay with it because of four screenshots? SARA was the one talking shit online! I thought she liked him more than that but I guess I was wrong.

And oh my god, I'm so worried for Sana. I hope the girls don't leave her.

149
Femme

Hater Eva. SANA gjorde bare det hun måtte gjøre!! Det er ikke lovlig å lage insta-kontoer med personlige meldinger som tema; ingen bør bli utvist for sånt. Eva, Vilde og gjengen er alle petetisk; GO SANA!

150
Ahrrr

Alt det had hjælper jo ikke!!!

151
NEI, NEI, NEI???

Ikke noe GO Sana... hallo - ser du ikke hvor fælt Sana har det nå? Tror du ikke hun ønsker at hun ikke hadde gjort dette?
Dette er ikke måten, uansett hvor urettferdig du føler deg behandlet.

152
USA Skam Addict

Could you actually get expelled for this in real life? Seems extreme!

153
Femme da du er jo helt på bærtur

JO dette er ulovelig. Du kan digge Sana så mye du vil men dette kan du da ikke forsvare. Synes du Isak fortjener dette ? Jeg skjønner at det blir krig i verden når folk synes dette er greit av Sana.

154

What?

155
Luluh

NEI! Sana MÅTTE ikke gjøre dette. Og jo, det er ulovlig å opprette en konto i falskt navn, m noen andres mail og poste meldinger som ikke er dine. Jeg håper alt går bra for Sana, men det hun har gjort er galt! Og det vet hun jo selv og! Jeg forstår godt jentenes reaksjon, spesielt Evas, hun har tross alt selv opplevd å bli hengt ut på denne måten. Men hun tilgav Isak, og jeg forventer at både hun og de andre kommer til å tilgi Sana når de får hele historien. Men det var fortsatt galt av Sana, og på ingen måte en nødvendighet! Det er mange andre måter hun kunne løst dette på!

156
Hjelp

Hva skjer? Jeg er på ferie, og kan ikke se

157
Norske mobilselskap på ferie ;)

Jeg er også på ferie, og kan se klippene om jeg bruker 4G 🙂

158
Sana

Å..... som jeg føler med Sana nå. Stakkars henne, håper Chris,Elias eller Isak stiller opp for henne nå?

159
OH MY GUUUUUHHHH

OOOHHHH MYYYY GOOOOOUUUUHHHHHDDDDD

160
MAGNET

Symbolism with the carrot. As Yousef said to Sana, you should draw it towards you and not push it away. This is the theme for the whole season.

161
simen

21st

162
Soph

Hvem er Julian Dahl??

163
Kanskje

Julian Dahl = Julie Andem ....
Omtrent samme bokstavene, bare byttet litt...
Vi har jo aldri sett han

164
Sofie

Julian Dahl bliver da ikke nævnt i klippet her..?

165

Det er han som tittelen på klippet er frampek på. Julian Dahl må ta støyten. Han stalket dessuten Isak i fjor. (Men jeg kødder, tror ikke akkurat han plutselig går fra å være ghost til å bli antihelten og få masse screen time nå avslutningsvis)

166
Julian Dahl

Sovit under en sten? ?

167

NFMSOIDHGFNG#OMFS<ASIOMG. dör lite. väldigt bra utveckling though

168
Kanskje...

de endelig MÅ faktisk høre på Sana nå da. Skikkelig dårlige til å ikke avbryte folk den gjengen der.

169
helt otroligt

pulsen på slutet där herregud! men när sana kommer få förklara så kommer det kännas skönt, även om fel person fick meddelandet så känns det ändå som rätt person. skam har gjort det igen. när man trodde att det skulle gå som i trailern, att evas fest hos chris skulle sluta i saras hämnd mot isak och sen sana utpekad, så skriver sara i ett meddelande att hon har förlåtit isak och vi har igen ingen aning alls om vad som kommer att ske. det känns så skönt att detta är skam och att vi vet att det kommer lösa sig för sana men vägen dit är verkligen stressig. förstår inte hur en del kan tycka att det här är tråkigt och sluta titta?

fantastiskt spännande klipp och två på en dag!

170
Hansen

" Det er ikke at du faller som forteller hvem du er, det er hvordan du reiser deg igjen" Nå har du sjansen, Sana!

Må for all del ikke blande inn voksne. 17-åringer har alle verktøya de trenger for å ordne opp i slike problem slik at ingen blir såra og får ødelagt flere år pga rykter og hat. Eller?

171
HAllo

Gi oss en chat nå da!!!

172

Poor Sana.

173

Nå skjer det snart.. Er litt bekymret for hva som kan skje med sana

174

Sana må ikke glemme nå hvordan Sara lurte henne trill rundt sist. Ikke tro på henne et sekund når hun sier hun har ordnet opp med Isak og liksom har tilgitt ham! Sana og Eva: snakk sammen nå!

175
Turning tables!

Jeg tror pigerne + Isak gør det eneste rigtige, og lurer Sara til at blive afsløret til det store busmøde! Kontrakten vil afsløre hende!

176
fan sara

men det är lätt för sana att fråga isak om de pratat ut?

177
Maria

Til Fan Sara
fan Sara eller faen Sara 😀

178

Ja, men husk i "dårlig følelse" hvordan Sara fikk Sana til å tro at de var helt cool. Hun kan ha playet Isak også, sagt at hun har tilgitt ham. Det synes jeg faktisk ville være in character for Sara etter den innsmigrende måten hun lurte Sana på. Men da må hun jo i tilfelle få det til å se ut som noen andre har grunn til å hate Isak/Even...Ideer?

179
Gamla bakka squaden

Alla vet att Elias slog till Isak och antar att det har med homofobi att göra. Kanske Sara och Co gör ett hatkonto så att det ser ut som att det är ballong squadens hämnd på Isak och Even?

180
Ja, enig

Hun der Sara er giftig som Noora sa... ville ikke stolt et sekund på henne. Hun har garantert lurt Isak og sagt at hun har tilgitt han, bare for å fremstå som at hun ikke har gjort noe galt selv. Og så når vi venter det minst - BAM - så smeller hun til.
Hun kommer til å dra frem mer dritt - helt garantert. Og det kommer til å gå utover Isak og Even.
Tipper hun forsøker å få det til å se ut som Eva kanskje.... Isak hadde jo lagt ut noe greier i 1. Sesong om Eva og Chris(gutte)... Det skulle vel være en grunn for at Eva skulle hate Isak. Kanskje hun forsøker å få det til å se ut som Eva. Eller enda bedre, om faktisk hun får Eva til å hate Isak for dette...

181
FY FAEN

Jeg var 100% sikker på at Isak var blitt utvist og adrenalinet pumper i årene mine!

182

I säsong 1 följde gänget med Vilde till skolsköterskan, i säsong 2 gick gänget med Noora till polisen.. kanske kommer gänget gå till rektorn med Sana den här säsongen? efter en lång förklaring från Sana förstås.

183
Rektor og prinsipper

Det er vel ikke sansynlig at rektor ser gjennom fingrene med det her, selv om han/hun forstår... De voksne har sine regler og prinsipper og forholde seg til. Drit i de voksne. Snakk med hverandre i steden. Spar de voksne til det ikke finnes noen annen utvei. Voksne er bra å ha. Men ofte roter de det bare til. Og de skjønner ikke hvor mye problemer de skaper, noen ganger. Andre ganger skjønner de det og gjør det likevel, forde de mener man skal lære noe..... Altså, som sakt, de er fine å ha, men i problemer bruker man dem bare når man MÅ!!

184
Be careful with some!

What we have learnt so far: Be careful with your text messages, email, Instagram, Facebook, passwords, YouTube-channel... THINK before you post something "funny" og angry about others online. Take care of your password and don't tell secrets / talk shit about others online or facerape anyone.

185

Flytt under en stein