Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

233 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
2

Har Sana snakka med Eva også?

3
Hanna

Förra klippet.

4
STINE

FIRST!!!!

7

Så bra!

8

Ja, dette var stort av Sana. Fint skrevet. Men samtidig hadde jo alt annet enn å tilstå vært en ~skam~. Lurer bare på hva som skjer framover nå? Don't shoot me, men jeg synes at dette er ganske kjedelig...

9
Sana

Good girl. I'm so proud of her

10
Fredagsepisodetitterne går glipp av noe?

Sana gjør det rette her. virkelig. men det må jo skje noe i morgen slik at også de som bare ser fredagsepisodene får det med seg?

11
Idis

Håper hun fortalte sin egen lille gjeng at hun overhørte to jenter fra Pepsi Max baksnakke henne... Nå skriver hun at hun har ingen forklaring eller unnskylding. Men hennes jentegjeng vil forstå litt bedre hvorfor det skjedde. Hun skulle aldri ha lest chaten og laget den kontoen, det er ille. Men noen må få vite hvorfor, da er det lettere å forstå hvorfor sana tok et så dårlig valg.

12
Anonym

jeg tror de allerede har funnet ut av hva som skal skje i episodene og sånt, så du har planlagt lenge at det ikke skal være sånn. sikkert for å få det til å bli spennende eller noe sånt.

13
Hekta

Hun skriver jo ikke at hun ikke har noen forklaring, men at det ikke er vits i å forklare fordi det ikke rettferdiggjør hva hun gjorde.

14
Jente

?Så mangler vi bare og vide, hvad der har holdt Yousef tilbage....!!!

15
Bruh

Ærlig talt, ja, Sana gjorde det rette. Men hva i ****. Sara, Olivia, hele pepsimaxi gjengen er jo en haug av med falske folk. De baksnakker alle og alt, og når noen gir dem det de fortjener sutrer de og lager store numre ut av det. Sara og Ingrid er utrolig falske, hvem støtter en falsk venn som snakker dri*tt om alle? Er det noen alle skal være sure på, er det Sara. Uheldigvis finnes det mange sånne falske folk.

16

For en integritet hun har. Nå får vi håpe dette får jentene virkelig til å lure og begynne å tenke, at ikke bare fordommene kommer til når de skal fordøye denne tilståelsen.

17
Jämtkalle

Inegritet?
Tveksamt-skicka en ursäkt på fb är nåt annat än att mötas öga mot öga.Mensker trenger mensker ,inte fb!
En början men rätt svag.

18
@Jämtkalle

Ja, du må være en riktig fryd å være venn med... Det viser stor integritet å si uforbeholdent unnskyld. Hadde hun unnskyldt seg, så hadde det vært noe helt annet. De andre jentene har unnskyldt seg. I det ligger det en ansvarsfraskrivelse. Hun kommer møtet i forkjøpet ved å si i fra før hun må. Møtet er allerede planlagt. Hun har også prøvd å møte jentene tidligere, men de var ikke interessert, og i går gikk de før hun fikk sagt noe. Hva mer krever du? Tror du må anse deg selv som et særdeles perfekt menneske selv.

19
Jämtkalle

Oj vad du tar i!
Är inte alla människor perfekta? Utifrån sina förutsättningar,kultur religion osv.Det är väl en demokratisk hörnsten och tänka så-fråga Sana!
Be kind. Always.
(Sen heter väl facebook just face-book.Inte face to face.)

20
Måka.

Dette er så typisk Sana. Hun er i en situasjon hvor folk kan komme til å begynne å snakke sammen bak ryggen hennes, og så tar hun kontroll ved å skrive en innrømmelse som ikke inneholder noe info om hvorfor, hva som skjedde før, hva hun følte - det gjør jo at det hun har gjort virker værre for PMjentene, enn det gjør for oss som har sett det fra hennes perspektiv. Men da har hun i alle fall kontroll. Da vet hun i alle fall at de ser på henne som badguy.

Sara kom aldri med noen unnskyldning. Ingrid og Lea sa unnskyld, og de vil forklare seg. Og den forklaringa vil de jo komme med fordi de ikke takler at folk ser på dem som dårlige. Sana ber helt uforbeholdent om unnskyldning, men forklarer ikke. Hun vil ikke trygle dem. Når hun vet at de hater henne, vet hun i alle fall hva hun har å forholde seg til.

Men! Alle vil vel ha dårlig smak i munnen om de ender med å tilgi Lea og Ingrid, men ikke Sana? Når det Lea og Ingrid gjorde var så mye værre?

Nå er Sana i en situasjon hvor hun er avhengig av at venna hennes forsvarer henne. Og så lenge den eneste av venna hennes som vet noe som helst om hvorfor hun lagde Saranoors2 er Isak, så... kan det fort ta tid? Kanskje det betyr at PMjentene begynner å gå i seg sjæl av seg sjæl? At konspireringa om å kaste henne av - den som sana gjorde alt for at ingen skulle få vite om -
kommer opp likevel? på møtet i mårra?

21
Gå i seg sjæl?

Men dei er jo flawless desse jentene...? Ikkje heilt det rette utgangspunktet for å gå i seg sjæl det...?

22
#teamtruelove

Å du skriver så vakkert! Som vanlig. Og nå har Sana snakket med Vilde. Vilde som i går allerede virket som hun var i ferd med å riste av seg det utilgivelige. Hva er det hun sier til Noora, tenk om det hadde skjedd med deg, du hadde jo blitt helt ødelagt. Jeg har tenkt mye på det sitatet til Sana fra sesong to. Vilde er den seigeste av oss alle sammen. Hun Det faktisk den første jeg ville tatt med meg i krigen. Og jeg har fryda meg ved tanken, på hvordan de to kunne knuse PM sammen. Men hva om Vilde heller skal hjelpe henne å skape fred? Vilde som er så klok på sin naive måte. Med sitt enorme talent for å tråkke i salaten med klønete formuleringer. Men som likevel skjønner greia når Saranors2 dukker opp. Det er ikke greit å ha en bussjef med slike holdninger. Det er verre at vi ikke er gode mot hverandre enn at noen angriper oss utenfra?

23
Hun sier vel ikke

at det hadde knust henne fullstendig-
men at det hadde ødelagt rykte hennes.
Har uansett stusset litt over hvorfor Noora sitt rykte skulle bli mer ødelagt en de andres!

24
#teamtruelove

Ja du har rett. Jeg tok det fritt fra hukommelsen i farten
Det hadde ødelagt..hvertfall deg, det hadde ødelagt hele ryktet ditt. Uansett. Det later til å ha prella overraskende bra av på Vilde. Forresten veldig nysgjerrig på hvorfor Vilde mente Nooras rykte var så mye skjørere enn Vildes? For det ble vel ikke utdypet.

25
"Ødelagt hele rykte ditt"

Jeg tror Vilde snakket om klær og Noora som alltid var så fint kledd, at det hadde ødelagt hennes rykte som "mote-jente" (mine ord), hvis Noora ble hengt ut med bildet med prislapp på (som Vilde ble på Instagram).

26
Noora

har vel et "bedre" rykte enn de andre, ikke et skjørere et. Hun ligger ikke rundt, hun drikker ikke, og hun er litt uskyldsren på en måte. Hennes rykte ville fått en del skraper i lakken hvis noen la ut noe slikt om henne. Vilde har vel ikke samme CV når det gjelder ligging og fylla..

27
Rikke

Det var gjerne et stikk til noora... Vilde så jo William og Noora kline på broen, Vilde er gjerne enda litt sår for det. Kanskje?

28
#teamtruelove

Hrm. Hun er* faktisk den første jeg ville tatt med meg i krigen.

29
Sana

Så bra av Sana, endelig. Men legg merke til at 25 stk har lest dette, men ingen har svart.... Ikke sikkert at de tilgir så lett, i motsetning til den støtten Sara fikk for det hun hadde gjort.... Og hvorfor hører vi ikke noe fra jente squaden vår? Jeg mener, Noora eller kanskje Eva burde vel ha sagt noe, snakket med Sana. Spurt hvorfor...

30
Navn

Jeg tror ikke Noora har set det. Hun har formodentligt meldt sig ud af gruppen, da hun og Sana ikke ville være med på bussen længere.

31
Noora

Hun har sett det siden alle 25 på bussen har sett det

32
Lobha

Bra Sana her gjør du det eneste riktige. Står i det og innrømmer det. Du lar ikke andre ta ansvaret for dine valg. Dette så er viktig. Du viser her ydmykhet og forsøker heller ikke å bortforklare dine handlinger. Det er stort av deg ❤
Det vil vise seg nå hvem som er dine ekte venner nå og hvem som strekker ut en hånd til deg. Håper du vil ta imot. De personene er de viktigste for deg.
Den uungåelige walk of shame over skoleplassen blir det tyngste nå men det klarer du.
Alt er fremdeles love

33

Men hvorfor forteller hun ikke HVORFOR? Føler det er vesentlig...ikke at det rettferdiggjør handlingen, men det er jo en grunn til at det ble gjort..

34
kait

Sana tycker nog att det skulle avslöja hennes sårbarhet.

35
Sandra

Omg this is crazy!!

36

Och om sanningen är ute idag, vad kommer hända på fredag? Kommer fulla pepsimax tjejer att ställa henne mot väggen? Och hur är detta inte i ett klipp??

37
Fordi

Sana er smart! Chris, Vilde og Eva er for lojale til at de kommer til å si noe til resten av Flawless (med mindre Sana sier det er OK). Hvis Sara skal forklare resten av Flawless om grunnen, må hun også innrømme at hun planla å kaste Sana av bussen. Har ikke inntrykk av at det var alles plan - det er antakelig bare noen få som kjenner til akkurat det. Altså må hun innrømme at hun er så sleip og kjip som meldingene Sana har publisert antyder. Smarte Sana kan kanskje klare kunststykket å lande på begge beina denne gangen også.

38
Måka

Oi, ja! Du har rett. Wow.

For jeg har lurt veldig på hvorfor vi ikke fikk se praten med Sara. Og det er vel ganske enkelt det - at mysteriet hadde blitt borte. At Sana kanskje fortalte henne AKKURAT hvorfor hun gjorde det. Sana har ganske enkelt satt Sara i en real skvis.

39
För att

Jag tror att det är bäst att göra som Sana gör nu. Hon tar fullt ansvar för sina handlingar och låter de andra få tänka i fred. Om hon sagt varför skulle det ta bort fokus från hennes ånger, vilket hon inte skulle tjäna på. De andra skulle bli mer irriterade på att hon bortförklarar det, hur mycket hon än försöker förklara i det här läget så kommer de inte kunna ta in det. Dessutom säger hon att det inte spelar någon roll varför hon gjorde det, i och med att hon säger det förstår de andra att det fanns ett skäl.
Jag tycker Sana visar en mognad och en tilltro till de andra tjejerna. Och det kommer hon tjäna på i slutändan.

40
Du vet

lettere å legge seg helt flat først. Du sparker normalt ikke en som ligger nede. Så kan hun forklare etterpå. Krysser fingrene for at det er sånn - og at det går bra.

41
Jammen for fasan da

Herregud da. Sara har vel litt vett oppi nøtta si til og med nok vett til å forstå hvorfor Sana gjorde det! Sara vet godt hvordan kjerring hun har vært mot Sana. Just saying?

42
sanef

Hun burde sakt at ingrid og sara baksnakka henne, det er lism verdens beste grunn!

43

Fordi hun ikke vill komme med unnskyldninger.

44
Lobha

Bra Sana her gjør du det eneste riktige. Står i det og innrømmer det. Du lar ikke andre ta ansvaret for dine valg. Dette så er viktig. Du viser her ydmykhet og forsøker heller ikke å bortforklare dine handlinger. Det er stort av deg ❤
Det vil vise seg nå hvem som er dine ekte venner nå og hvem som strekker ut en hånd til deg. Håper du vil ta imot. De personene er de viktigste for deg.
Den uungåelige walk of shame over skoleplassen blir det tyngste nå men det klarer du.
Alt er fremdeles love

45
Julia

Shiiit

46
klara

Endelig!

47
Charlotte storsveen mellum

Bra sana!? ( first)

48
Anra

You go girl. Imponerande av Sana, och helt rätt sätt att hantera den situation hon hamnat i.

49
Modige Sana!

Hun lægger sig selv for had for at stå op for sine venner - she's back!

50
katrine

Godt gået Sana <3

51

Ja!! Så, nu har hon gjort vad hon kan!

52
Skam-elsker

Sana er modig

53
EVAK4EVER

Ohoh... good job!

54
Sana ordner op

Så bra at Sana ordner opp! Jeg bare håper at dem ikke kommer til å hate på hun nå, og at hun skal få gå igennem samme driten som på Urra... med tre uker igen, tænker jeg ikke at dette er helt slut ennå....

55
What was the girls squad's reaction????

What did they say to Sana????

56

If only we knew 🙂 The reaction of our squad, but also the rest of the PM-gang, will unravel the coming days.

Obviously the PM-gang are not really close friends of Sana. They are skeptical to Sana, and from their stance I understand that they are. Sana has not really shown many good sides to the PM-gang, and most of them probably see Sana as an outsider. The only positive sides they have seen of Sana is that she had really high expectations for the bus, that she had a vision for the bus to win for the best concept.

But the squad see Sana as an insider, a dear friend, who has been there through thick and thin. Yes, she has a "hard shell", but the squad have learned to know Sana as the faithful and honest friend she is. And they have seen the softer side of Sana, that she also is caring and stands up for them. They will have to chew on this one for a while. Unfortunately Sana gave in to hate and acted irrational for a split sec without foreseeing the consequences. Now she cleans up her own mess, so that the consequences goes in the right direction, because she doesn´t want Isak to pay the price. I think the squad will realize that Sana´s intentions were only to teach Sara a lesson. They will forgive. Maybe also some of the PM-gang also will forgive, I don´t know.

57
no reaction

no one has commented on her post yet, but sana told chris yesterday during the "unnskyld" clip and accidentally told eva during "utvist", but we don't really know their reaction to the confession on facebook yet

58

Jeg synes dette var veldig sterk og tøft gjort av Sana

59
Sana❤️

Starkt av henne att hon vågar be om ursäkt och stå för det hon har gjort men snälla Sana, förklara varför!! De andra måste också förstå all skit som du har fått utstå! Vill ha ett fint öppet prat med tjejgänget där alla bara är ärliga med varandra❤️

60

Vet ikke om bussjentene tar dette noe fint, og håper vi får mer klipp i løpet av dagen!

61
kait

Det verkar inte så. Alla 25 har last men 0 respons. Stor kontrast mot hur de reagerade när det vara Sara.

62
Sim G

Ser der ja! Legger seg flat, gitt!

63

Hold kæft hvor cool!! Respekt, du.
Spændende hvad de andre gør, for de skal jo også ud med en undskyldning.

64
Undskyldning tilbage?

Og MEGET spændende om den undskyldning kommer! Ellers det kun er Sana der skal være 'flawless'? Hehe, det er virkelig nu at bussnavnet sættes i kontekst!

65
Takk!

Aaaah! Takk, det hadde jeg ikke tenkt på. Ironien i ''Flawless'' navnet.

66
Yes Sana!

That was the right thing to do.

Now you have to confess the alcohol bottle thing also to your parents, pleeeeeaaaseeeeeee!!!!

67
does she?

That's the least important confession, really. Don't think it would make much of a difference. She needs to confess to Noora that she likes Yousef, so that Noora finally gets the chance to say Yousef likes Sana too! I am absolutely certain she has been trying to say that all along

68
Herregud

Vis samtalen mellom dem?

69
Andemdag?

Endelig! Har jo ikke fått gjort en god skit i dag. To skamklipp på samme dag burde automatisk kvalifisert til nasjonal fridag dagen etter.

70
Maria

Tur att vi firar nationaldag i Sverige idag. ?

71
Hilsen fra en norske!

Jaaa gratulerer med svenske flaggans dag!

72

Grattis med svenska flaggans dag!!

73
Citat: Det er så yndigt at følges ad

"da er med glæden man dobbelt glad
og halvt om sorgen så tung at bære"

- ENDELIG fik hun delt sin skam over at have oprettet saranors2, så byrden bliver lettere for hende at bære <3

74

Frustrated!!! Still noone giving Sana a big hug since Ep5!

75
Torkild

riktig ting å gjøre, men slettes ikke lett. vennene hennes skyller henne en mulighet til å forklare seg, og de veit godt nok selv at man kan rote ting til så de bør kunne utvise forståelse.

76
S k a m

Bra!! Litt leit at vi ikke fikk ta del i samtalene, opprydningen. Hvordan har jentene reagert???

77
Sana

Godt Sana! Alle folk begår fejl og dét at hun formår at beskytte sine venner OG være komplet ærlig, siger mere om hende som person end noget andet.
Nu håber jeg bare at de andre piger er blide ved hende... skide være med, hvad PepsiMax synes - bare Eva, Vilde, Chris og Noora tilgiver, så er alt godt!
Alt er Love ❤️

78
Wake up call.

Synes ho ikke skulle lagt seg så flat... ho burde stått for det hun gjorde. Jeg skjønner godt hvorfor hun gjorde det, men jeg skjønner også at hun ikke innså hvor store konsekvenser det skulle få for andre (les: og ikke Sara. For ho trengte en wake up call)

79
Så modigt!

80
mamma

Men på en måte er det fint om man spør om hvorfor Sana gjorde det, likevel. For å forstå. Kanskje var det ikke sant at Sara skulle kaste Sana av bussen, hvordan vet vi at to jenter som snakker på do sitter på den hele og fulle sannhet? Likevel, sånn opplevde Sana det, og selv om det ikke gjør handlingene å forsvare, er de likevel nyttige for å forklare. Husk da at forklare her handler om å se noe i lytt lys, gjøre noe klart, å klare opp i noe, slik at man ser bedre, for å forstå. Før man dømmer trenger man alltid en forklaring. Og den forklaringen blir borte om ingen spør Sana: - Men hvorfor?

81
Line

Er dette ikke rimelig vigtigt for historien? 🙂

82
Tøft av deg S

Imponert over Sana nå. Dette er tøft.

Og ang EVA
Den tøffe tonen hun kommer frem med dnå. Det er som en reprise av Jonas replikker i sesong 1.
For. eks når hun sier til Vilde. at det er dust å la Magnus lese meldingene hennes. Det samme sier Jonas til Eva i sesong 1. I dethele tatt ser man Eva gulpe opp Jonas fraser mange ganger.

83
Natasha

I love Sana. She is clever. All correctly wrote the act of an adult

84
Ninni

Nå er jeg sykt spent på neste klipp. Og lurer veldig på hvordan jentene reagerer. Kommer de til å spørre? Hvor sinte blir de? Kommer Sana endelig til å klare å fortelle noe om seg selv? Må vi vente helt til fredag, eller til og med til neste uke før ting endelig faller på plass?

85
Bra Sana

Tumman upp

86
Sana fan

I'm happy that she admitted it but she should have explained why she did it. (the racist comments, almost getting kicked off the bus..)

87
Sana self doesn't think those comments justify her behaviour.

So that's why she doesn't want to bring them up when she apologizes.

88
Sana Fan

Yes I know and I agree that it doesn't justify anything. But I think it's important that she says out loud that she was being treated badly because she's Muslim and that it caused her to feel isolated. It will be good that the girls around her acknowledge the judgment that Sana faces (in my opinion)!

89
kait

The bus group is not a safe space. We might think that by Sana exposing that she was hurt, the girls would realize the error of their ways, but I can understand why Sana would feel that it would make her even more vulnerable.

90
My two cents

Yes, Sana is being treated badly and she is being left out. Is it (only) because she is muslim? Maybe. Is it because the other girls for some reason don't like her and feel threatened by her? Definitely. I think it would be too easy to say that they exclude her solely because she is muslim. It is kind of a chicken and egg situation. Sana has received a lot of hate growing up for being muslim, every time that happens she becomes a little bit harder and a little bit tougher. The pepsi-max girls have gotten to know a muslim Sana, wo is fierce, bossy, strong and generally not someone you would mess with. Her exterior is so hard (atleast it might seem that way to outsiders), it's no wonder they are intimidated by her. People in Norway tend to think conflict and confrontation to be very difficult to handle and often don't challenge each other, and most people just want "softness" and "hygge" and for everybody just to get along. No fuss. Those who are different and feel left out know only too well that they don't fit in, and sadly most people don't see it as their responsibility to open their doors and their hearts to them. They might be troble, or difficult or whatever. People choose the path of least resistance.

Are the pepsi-max girls really racist or islamophobe? I don't know. I don't think they would consider themselves to be. To call someone "racist" is a very definitive and harsh label. Do they behave in a racist way? Sometimes they do, for whatever reasons. Do they have prejudice and misconceptions of what it means to be a muslim? Definitely. Could they be more aware and more educated? Hell yeah, everybody could. But are they racist all the way to the core of their being? I don't think they are. So my idea here is to call their behaviour "racist", not their personas. They display racist or ignorant opinions and thoughtless behaviour, but are they hard core racists who believe everybody of a different ethnicity to be inferior? Nah, don't think so.

The problem with the blanket term "racist" is that you put everybody in the same boat, the lady on the bus who only looked at her funny as well as neo-nazis... If they are all called racist, then the people who are maybe just ignorant will not feel comfortable with the discussion and withdraw themselves from it and move further away from any kind of understanding.

If Sana uses racist behaviour and racism as a blanket term to describe what is happening in her own life, she leaves out all the ways her reactions and behaviour influence how people see her. It doesn't mean the discrimination she feels isn't real, but it would be too easy to see everything in that light. This isn't just black and white, there is a whole lot of emotions between love and hate.

91
I think that is a conversation

she will have with her friends.

92

Bra, Sana! Meeeen, tror ikke det er over med dette...

93
Tingeling

Hun tok en William og tilsto alt:-)

94

Nei, en forklaring rettferdiggjør ingenting. MEN håper hun snakker ut med Olafiaklinikken om hva som drev henne til å gjøre det

95
#stoltavsana

Stolt av deg sana❤️ Nå skal du se at alt blir hundre ganger letter for deg når du ikke har noe hemmeligheter å bære på! ??

Ja du opprettet kontoen og la ut de chattene, men det viktigste er at du tilsto at det var deg og ikke lot Isak få skylda for det????❤️❤️

96
Alekz

Sana ? All styrka till dig nu ???

97
1881

Lurer på om de vil tro henne. Det verste ville jo vært om de trodde hun tok på seg skylda og ingen trodde på henne...

98
kait

Men varför skulle de inte tro på henne?

99

Jeg har også en følelse av at de kanskje ikke vil tro henne, men hvilken grunn skulle hun kunne hatt til å ta på seg skylden for det?

100
But now what

Er alt ok nu? Hvad med the chain reaction fra traileren? Jeg er stolt af Sana men også lidt forvirret. Troede shit would go down

101
Sanasol

Så stolt av deg Sana. Eneste riktig. Kom igjen dere andre, ikke hate på Sana. Dere gjorde jo minst like ille ting selv. Det er jo ikke noe bedre å lage hatkonto nummer 2 på insta, minst like ille og ikke verre.

102
Mangler forklaring

Hjelper litt å forklare selv om det ikke kan forsvares

103
Lena

Keep it up .. wait for the conversation with the girls only without Pepsi max ... Now I hope to explain the action of Yousef.

104
Fan av Sana

Så bra? heier på deg Sana. Blei rørt over meldingen din? Du er jammen meg tøff❤Håper virkelig på deg og Yousef❤Elsker skam ?

105
#teamtruelove

Det har vært mange fløyer her denne sesongen. En av dem har vært: Sana må ta seg sammen ellers kan hun jammen bare ha det så godt den bossy bitchen. VS. Jentegjengen er ubrukelige, Sana fortjener så mye bedre. Men dere tar jo feil alle sammen! Dere har jo rett alle sammen.

Det er som i traileren. Alt er både baklengs og forlengs. Alt det som føles nesten uunngåelig for Sana ser uforståelig ut fra utsiden. Men det er samme den andre veien. Det som ser uforståelig ut for Sana har nok en grunn. Men som så mye annet gjennom denne sesongen har frontene her bare hardnet. Folk har ropt høyere og høyere. Problemet er bare at ingen forandrer mening når man vifter med pekefingeren. Jo større krigstyper, jo mer oppmerksomhet får man. Og de som var enige med deg fra før lar det bli til nok en pigg å stikke mot de andre. De dumme. De som er uenige med oss. Men de som var uenige med deg fra før får jammen en ny pigg de også. Til vi ligger her som pinnsvin. Hardt krølla sammen i en ball omkring våre egne meninger. Og i stor fare for å bli overkjørt.

Hvis du vil at andre skal høre på deg må du ikke brøle. Du må lytte til dem. Hvis du vil ha slutt på misforståelsene må du være den som prøver å forstå. Ikke den som vender ryggen såra eller fornærma til.

Sana har jo tatt et solid skritt i riktig retning nå. Men likevel. Jeg lurer veldig på hvordan de skal løse dette med Ellevillevilde2. For jeg er jo helt enig med Eva i at det var utilgivelig. Og hvor går fra det utilgivelige? Hvordan kommer man seg rundt det og videre, i stedet for stadig dypere inn i hatet?

106
Rikke

Nydelig!

107
Så bra sana ??? stolt av deg ??

Det synes jeg var bra gjort ❤️❤️ Håper ikke det blir et helvete nå ?????