Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

377 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Lola

Second !!!

2
It's about to get real

Please lad os få flere svar, hvad sker der med Nora og Yousef, og Yousef og Sana, Even og Sana, seriøst vi vil have svar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3
Yousana

Jeg tror umiddelbart ikke det bliver Sana og Yousef i aften. MEN senere. Der sker et eller andet og i løbet af ugen finder pigerne så d af at Sana er forelsket i ham og så ser vi dem snart derefter sammen.

4
Jentene er oss!

Omtenet hele chatten er oss jo?! Fnis. Og Chris til slutt er Andem.

5
Isak da

Jeg kan skjønne at Isak blir sjalu. Even har vært veldig svak i å fortelle om Mikael når Isak har spurt om det. Og som han selv sier, hvis man ikke får svar så finner man på egne teorier. Men ikke lov å slå fordi

6
Du Julie, du vet den filmen.......???

Den filmen som Even snakka om i høst....
"Gutten som ikke kunne holde pusten under vann".
Husker du den?
Det er vel på tide for deg å begynne og hjelpe Even litt med den, nå som skam snart er over?
Du vet.... vi vil se den? (...det er faktisk en av drømmene våre)
Veldig gjerne??
❤️❤️❤️

7

Sier ikke Eva "eg" og ikke "jeg" ?

8
Høres kanskje rart ut

Men trist at skam er over, håpet på chris, vilde og MAHDI sesong:( men takk for denne sesongen <3 elsker den

9
Raja

Det er mange interessante detaljer i "Unnskyld"-klippet. Her er en annen: Vilde er bekymret for at folk tror at hun "leverer tilbake klær hun har kjøpt" (ref. bildet på hatkontoen), mens Eva prøver å trøste med "at det betyr jo bare at du har glemt å ta av lappen".

Det er så mye vi ikke vet om vennene våre.

10
#teamtruelove

Jeg håpet sånn på Jonassesong. Og Vilde. Vilde har vi jo fått se en del til denne sesongen, og regner med vi skal få litt mer innsikt/oppklaring der. Men Jonas? </3

11
?Hustler in Hijab?

Noen, gi Mahdi en lottokupong med tolv rette! (Er det tolv, forresten? Mener selvfølgelig full pott!) så får vi en fest utenom det vanlige.

12
Ikke rart i det hele tatt

Vi er alle triste fordi det er siste sesong?

13

Shit pommes frites sier jeg bare. Dette kan vel ikke gå bra? Grugleder meg til fest i mårra! ??

14
Sandra

Säger ni shit pommes frites i Norge också? Det gör mig lite glad av nån anledning (^-^).

15
For å si det sånn

Jeg kommer også til å være seriøst høy på Red-bull, aka Stephen Hawking, før denna festen?
Erru gæren?

16

Shit pommes frites... den ABSOLUT rigtige kommentar!

17
Seriøst ... nå er jeg nervøs

for den festen. Så dere instaen til Isak i sted? Pleier alltid å bli noe dritt etter at han har posta sånne koselige bilder. Jeg har Plaza klippet friskt i minne... just saying?... Skal vi få mere shit nå?

18
Sana - Sana -Sana

Jeg er så spent på denne festen. Kommer Yousef? Hva skjer mellom Yousef og Sana ?
Håper det skjer mye, mye, mye mer enn... ehh.... ingenting...
Hva er greia med Noora? Hvorfor hooka hun og Yousef?
Jeg trenger svar....
har sovet dårlig i natt....og er så spent på dette.

19
Angående Insta billedet

Så fint at Even er pan (i Insta-billedets caption var pan-flaget som emoji hjerter), det har gjort rigtig mange glade. Tak Skam for den bedste representation

20
Instabilde ?️‍????

Jeg tenker helst at Even er Isak-fil, og Isak er Even-fil?
- og jeg er ganske SKAM-fil nå❤️

21

Man kan ikke konkludere med at Even er panfil bare fordi han erkjenner at pan er en del av pride-movermenten.

Det ville vært som å konkludere at alle som feirer gay-pride må være gay og det blir feil. Mange som anser seg som heterofile som kan feire gay-pride dagen osv.

Altså. Even er ikke NØDVENDIGVIS panfil, logisk sett. Syns det er fint at det ikke er fokus på akkurat "hva" Even er, jeg.

22
Men ben

Det var jo bare gayflagget og panflagget i instacaptionen? Og vi veit jo at isak er homse? Så man kan faktisk konkludere at even er panfil

23
Nej, det är bekräftat

Isak använde Pride flaggan och pan flaggan. Isak sa förra veckan att han är gay, och han inkluderade pan färgerna i inta bilden. Därför är det bekräftat. Om Isak och Even inte ville bekräfta detta för alla så hade det inte varit med. Det här handlar inte om att folk hc Even efter vad vi sett i serien, det är bekräftat. Bilden är tagen samma dag som Eskild la upp en bild i kollektivet chatten och Isak bad honom att inte posta den någonstans för att de inte var officiella ännu. Nu valde Isak att dela ett symboliskt minne för hur långt han har kommit och dem som ett par, och bekräftade deras sexualiteter. Om det bara hade varit Pride flaggan så hade ditt resonemang fungerat, men nu var pan med. Jag vet att många har sett Even som bi, jag är en av dem, men han är bekräftad pansexuell. Och jag har skrivit bekräftad alldelese för många gånger men det struntar jag i.

24
@Ben

Enig! >3

25
@Angående...

Men, hvorfor er det Even som er det og ikke Isak? Og, jeg forstår fortsatt ikk ehelt forskjellen på det og bi? Unnskyld for det altså..

26

Bifil = tiltrukket av jenter/gutter
Panfil = tiltrukket uavhengig av hvordan personer identifiserer seg selv (jente, gutt, transkjønnede, transseksuelle og intersex)

27
Pan og bi

Jeg har lige lært forskellen - jeg vidste det ikke da de snakke om det i sidste sæson.
Bifil hører under tanken at kønnene er binære, at der findes mænd og kvinder. Panfil hører under tanken at kønnene er et spekter i stedet. At man ikke behøver at være mand eller kvinde, men kan befinde sig et sted på skalaen og f.eks. være 75% kvinde og 25% mand, eller føle sig som ingen af delene. Panfil inkluderer transkønnede og folk der identificerer sig som non-binary i sin seksualitet.

28
Mina

Isak har jo sagt sel at han er homofil. Forrige fredag "hvem skulle trodd, homsen og muslimen, best buds"

29

Jeg føler storyen til Even er nesten ferdig fortalt nå. Det jeg føler er jokeren her er Yousef. Har på følelsen at det er ett eller annet med Yousef og Even som ikke er avslørt ennå. Yousefs reaksjoner på Hei Briskeby videoen, der er det et eller annet som fortsatt skurrer for meg. Dessuten reagerte jeg på at han var den eneste som ikke var ute med gutta i slosskampen. Det er noe der jeg ikke får til å stemme. Samtidig vil jeg ikke har den opprullingen som drama. Vil heller at Sana sin fortelling skal være i fokus nå. Siste biten av Evens historie kan vi like gjerne få av Yousef i samtale med Sana. Uten så mye drama. Leste på twitter at han som spiller Yousef hadde svart på spm om hvilken scene som hadde vært vanskeligst å spille inn at den ikke var sendt ennå....

30
Noorvak

Vore roligt om nån gjorde en video om "Evak-25 år senare"!
Som finns om Noorhelm alltså.
När rynkor kommit och kroppar börjat skrumpna ihop.(Och s---t blivit dödligt tråkigt, på rutin)

31
Even

syns nesten det er farlig å nevne Even her... for noen er i lynsje stemning bare de hører om Even (veldig synd egentlig at noen er sånn, skulle ønske det var litt mere aksept - bare å hoppe over kommentaren om du ikke liker den)...
men iallefall synes jeg at det er mest riktig at Even får snakke selv.

32
@ Even

Da sesong to var ferdig tenkte jeg hvordan de skulle klare å lage en sesong som var like bra. Det klarte de jo. Hvis ikke TH hadde forlatt serien hadde vi hatt et "powercouple" i Noorhelm i ses 3 i tillegg til Evak som også må sies å være 3 ses "powecouple". Det fikk vi ikke og jeg tror det var greit for det åpnet mer for Evak historien. Jeg tror ikke det helt er lynsjestemning, men jeg tror mange synes at det er vel mye prat om å finne ut mer om forhistorien til Even og på den måten bringe Even mer inn i historien enn det som er fornuftig for storylinen og Sanas historie. Enten så er det Evens historie i forhold til Mikael, Evens historie i forhold til Yousef, Even og slåsskampen osv. Kunne sikkert også nevnt Evens historie i forhold til Elias eller noen andre i ballonggutta og Evens historie i forhold til Sana og de må prate. Men saken er jo at vi vet svaret på alt dette, vi vet hva som skjedde i slosskampen og hvorfor, vi vet hva som skjedde mellom Even og Mikael og hvorfor Even valgte å kutte kontakten med gruppa, vi vet at han er bipolar med alt det fører med seg. Og for meg er det ikke naturlig at Even og Sana har noen samtale om hans fortid fordi hun vet hva som skjedde men han er liksom ikke bestevenn med henne eller de har ikke et forhold som skulle tilsi at de hadde mye å prate om. Han var endel av Elias sin vennegjeng og ikke hennes. Så jeg tror mange spør seg hvilken del av Evens historie er det igjen å fortelle? Evaks popularitet tik jo helt av og jeg skjønner hvorfor det kan være et savn at Even ikke er så mye med. Men jeg tror ogdå at det hadde vært vanskelig å holde fullt fokus på Sanas verden hvis Even hadde spilt en større rolle fordi fansen da hadde forlangt nettopp mer Even. Det er akkurat som det hadde vært vanskelig å holde helt fokus på Evak i ses 3 hvis Noorhelm(William) også skulle vært en større del av sesongen. Jeg syns ses 3 var flott og viktig, men alle ses fortkener å stå på egne ben med sin historie og sine temaer. For for meg er ses 2 og 4 og temaene som ble/blir tatt opp der like viktige som den i ses 3. Så det er ingen konkurranse. Jeg tror at hvis mer av Evens historie skulle blitt fortalt, altså det som skjedde før ses 3 for å si det slik så måtte han ha fått en episode eller en sesong, men det er begrenset for hvor mye mer en kan melke den kua og. Mange ville at William skulle få sin egen sesong, men det hadde heller ikke vært naturlig fordi vi fikk vite det som var relevant for han og Nooras forhold gjennom Nooras historie. Også er det å huske på at Williams historie fikk vi vite mye gjennom f.eks Mari og Vilde. Vi hørte ikke at han fortalte noe mye om sin forhistorie bortsett fra kanskje der han snakker med Noora om hvorfor han knuste flasken i hodet på Yakuzafyren. Og det fordi han var ikke noen hovedperson, akkurat som Even ikke er hovedpersonen i ses 3 ( eller 4 for den saks skyld). Isak er jo den som faktisk har spilt en viktig rolle i alle sesongene...sånn bortsett fra ses 2 da. Han var imidlertid mye nevnt fordi jentene prøvde å finne ut om han var homofil i tillegg til at han var en pådriver for slosskampen på rullekvelden fordi han og gutteChris skulle ta igjen fordi Yakuza banka Jonas og vennene til William. Så den eneste løse tråden er egentlig om Even (Isak) og ballongutta blir venner igjen og i følge Elias var det ikke noen hard feelings fra deres side i hvertfall, så det kan jo skje i kveld. Bortsett fra det er Even er lykkelig samboer med Isak også. Time will show! Jeg tenker at Noora-yousef-Sana må ryddes opp i. Men så er det engang slik at Skam er Skam og vi kan jo gjette og ønske til vi blir blå og det er enda 2 uker igjen så et eller annet kommer nok til å skje. Jeg håper bare at jentedramaet er over og at det Noora har prøvd å fortelle Sana er at Yousef er interessert i Sana. Men kanskje vil mye dreie seg om Sana og hennes kvaler i forhold til om hun kan date Yousef...? Håper nå at Sana vil få flotte og lykkelige 2 uker...?

33

Jeg er ikke mot Even, eller Isak eller Noora eller William eller.......

Detter er alle flotte karakterer som Andem har gitt oss. MEN noen skal absolutt mase om den sesongen var bedre enn den, den personen er bedre enn den. NYT serien, og for øyeblikket handler det om SANA!

34
?Hustler in Hijab?

Du kan ikke løpe fra internett, men ingen kan lynsje deg her ?

35
Spoiler!

Slutt å snakke om hva som har skjedd på Twitter - og hva skuespillerne har sagt. Jeg gidder ikke å få høre det her! Vil bevare spenningen

36
Ikke spoiling her Takk!!!!

Vi vil ikke ha det!!!!!

37

Sorry, ass! Tenkte ikke på det som spoiler, men det er jo det!
Hvis jeg kunne ha redigert det bort hadde jeg gjort det. Skal ikke gjøre det igjen!

38

Sorry! Tenkte ikke på at det var spoiler, enig med deg! Skal ikke gjøre det igjen, lover! Hvis jeg kunne hadde jeg redigert kommentaren?

39
OMG???

Jeg tror jeg dør av latter .... ??? hvordan vet jentene at vi kaller de "ballong-gutta"?
Har de lest kommentarfeltet her?- fnis?

40
Julie Andem blir ofte inspirert av kommentarene

Hun har selv sagt at hun blir inspirert og utfordret av hva som skrives på kommentarfeltet

41
Tika

Tenkte akkurat på det samme. Inspirert av kommentarfeltet? Ikke rullet tilbake for å sjekke om det er brukt tidligere, men det har vel noen her full call på?

42
Wow!

I didn't even notice that! 😀 Great that they have also started to call them ballonggutta! 😀

43
Oh My Lord... nå skjer det ass?

Hva var det Even og Mikael pratet om????????
Seriøst, Isak så ikke så full ut at han kunne slå til noen. Jeg mener, han så jo helt fin ut når de sang... hvordan er det mulig å ha blitt så full at alt vett forsvant ut og han bare dro til Mikael fordi han snakket med Even.... Det må jo være noe mer, men hva.... ???

44
Jo tre scener där han visat svartsjuka

Isak har väl visat flera tecken på att han är svartsjuk. Han måste ju inte vara full för att knuffa till eller slå till Mikael. Men alkohol påverkar ju. Han kanske drack två öl innan han sjöng, kanske rökt weed innan med guttana oxå. Så hög på kärlek till Even efter sjungit Imagine ihop. Kanske drack han en öl till, även om scenen är klippt som om det bara gick kort om tid så kan mer tid ha gått. Sen bubblar svartsjuka upp, bam bam...Lite alkoholpåverkad men orolig på vem denna Mikael är som Even känner väl tydligen.....svartsjuk

45
Håller med!

Om jag var Even, som hade dragit mig undan mina bästa vänner av olika anledningar, och sedan stod och snackade med Mikael och försökte bygga en bro och kanske hitta mig tillbaka till de vännerna... För att sedan bli avbruten av min pojkvän som kommer fram och slår itll min vän som inte gjort något, bara för att han blev svartsjuk utan grund? Herregud vad sur jag hade blivit! Snacka om att eventuellt ödelägga någon ny slags vänskap! Hoppas Isak skäms och hoppas att Even sa ifrån- i fredagsklippet så såg vi ju bara att Even såg orolig ut. Men det var väl också för att lura oss tittare att ISak var helt oskyldig..

46
Even og Mikael snakka sammen

Om hva da?????
Even ser jo livredd ut når han ser ballong gjengen... hvorfor går han da ut etterpå for å prate med Mikael????
Han så jo ut som han hadde lyst til å bare komme seg vekk når de kommer inn på Syng, og så går han ut å prater etterpå? Jeg skjønner det bare ikke......?

47
Wohooo

Gleder meg skikkelig til i morgen!! Men blir nok ikke noe koseklipp! Ser for meg dramatikk, kanskje ikke heeeelt på nivå med plaza-klippet i sesong 3, men like fullt masse drama 🙂

48
Ellin

Glæder mig også!! Vi "mangler" stadig at få Noora-Yousef-Sana for fuld blus for at sige det så'n.. indtil videre har vi kun set Sanas jalousi på afstand og alle misforståelserne, som fortsat rumsterer imellem Sana og de to. Håber ikke, at det bliver ligeså dramatisk som Plaza-momentet sidste sæson. Håber, at vi i stedet får en hyggelig afslutning på SKAM, hvor vi når at se mere til både Los losers, boy sqaud og ballon-gjengen. Ægte kosegruppe-stemning <3

49
Chill

Du får det på fredag?

50
Mer info om festen sa Chris

JEG trenger mer info om den festen.....
Faktisk så trenger jeg å være tilstede HELE kvelden og natta..... minutt for minutt...
Bring it - I am ready
Jeg trenger svar på masse greier???

51
Hmm..

Mest sannsynlig så skylle Noora si til Sana at Yousef liker henne. Så ikke noe mer drama der i gården. Tror fredag blir skikkelig sammenkomst. Ballonggutta og Even. Jente og Isak. ❤️❤️ *ønsketenkning*

52
Ja, ja....

Tror det blir med ønsketenkinga... ??? is comming

53

Jeg tænker bare - hvorfor skriver Noora ikke noget til det???

54
Kaktus1

Jeg tror det er for at vi som ser på skal bli nervøse på Yousanas vegne...

55
????!!!!

Tænkte det samme!! Hvor er Noora i den samtale? ??

56
Dramalover

Exakt! Reagerade också på det, alltså!

57
Sana

Blir det en oppklaring med Yousef imorgen mon tro.... wæææ kjenner at jeg gleder meg veldig til morgendagens klipp. Klarer såvidt å vente. Håper ikke det blir så mye mer drama imorgen. Søtt klipp med Yousana hadde vært gullverd ❤️

58
LoveSana

Yousef?

59
NÅ BLIRRE

NÅ BLIRRE YOUSANA <3

60
....

DRAAAMA !!
Det blir det garantert ! Kan ikke vente !!! Gleder meg til i morra ?

61
Gjest

Blir så glad av å se at jentene snakker med hverandre igjen!
Håper å ballong-gutta kommer og Sana ser at det ikke skjer noe mellom Noora og Yousef.

62
The best gjestelista

- Girl squad
- Boy squad
- Balloon squad

My dreams come true. <3 And we will FINALLY find out what's going on between Noora and Yousef!

63
Ananas ringer

Du glemte Kollektivet! Og Doktor Skrulle, hun kan godt også komme på festen.

64
Noomi

Ja, när får vi äntligen en tid hos Dr Skrulle igen?!

65
Elin

Hon kommer på på pridefestivalen, tror du inte?- det skulle ju vara grymt! ?

66
Plot twist

-Penetrators squad kommer x_x

67
Yaaaay!?

Grugleder meg til i morgen?

68
Kajsa

Då får vi kanske äntligen se om det verkligen är något mellan Noora och Yosef!

69
Det är det!

Har ju redan varit nåt- sensuell kyss och kram!
För Yousef ville väl inte bara smaka på hennes läppstift!

70
Takk for at jeg nå endelig kan få lagt meg

Er jo helt utslitt etter denne uka og tenger en tidlig kveld så jeg kan være opplagt til i morgen!

71
Yousana

Se NU bliver det da rigtig spændende!! Ballon gruppen sammen med pigerne. Yousef i samme rum med Noora og Sana igen, der må da komme svar nu, plz

72
Yngvild

Isak da!

73
Los losers

Hva betyr los losers?

74
Kristine

Los Amigos kan en jo kalle seg.....jentene tuller med denne formen og kaller seg selv ironisk for Los Losers

75
Lola

"Taperne" Los er spansk for "the" losers

76
Silja

Da kommer Yousef og vi får vite mer om det 🙂

77
JAAAAAAA!

Fest i morgen med alle sammen! Nå ble jeg GLAAAAAD!

78
Yesss

På fredag får vi svar!! Yousef kommer tillbaka??

79
Isak jalous

Har lidt svært ved at tro at Isak bliver jaloux og vil slås bare fordi Even og Mikael står og snakker sammen. Der må være more to the story?

80
Så klart

Der er da masser der kan forklare det ...

1) Even har en tvivlsom forhistorie. Vi ved han var sammen med Sonja i flere år, men også at han har forsøgt noget med Mikael i den periode, og at han flirtede med og endte med Isak selvom han var sammen med Sonja. For den sags skyld kan der have været flere i billedet undervejs. Isak kan altså ikke vide sig 100% sikker på at Even ikke igen vil lade styre af hvis han får øje på en anden.

2) Even har veget uden om hver gang Mikael er kommet på tale, og det mystiske forstærkes af at Isak heller ikke kan få svar andre steder. Hvad der er foregået mellem Even og Mikael er fuldstændigt overladt til Isaks fantasi lige pludselig. Det er helt åbenlyst at der har været noget, og at det er betydningsfuldt, men ingen vil svare Isak. Han har også lige været vidne til Evens åbenlyse nervøsitet da Mikael og Ballongutterne kommer ind i rummet, og da han så finder dem sammen udenfor bagefter, er det nærliggende at konkludere at der foregår et eller andet.

3) Isak har ved flere lejligheder selv vist et stort temperament,og at det at slås ikke er fjernt fra ham - egentlig siger han jo at grunden til at han ikke gør det for alvor, er at han er for lille og svag. Han reagerer ofte fysisk på sine følelser.

På alle måder giver det mening at han reagerer voldsomt ved at se Mikael og Even snakke sammen, han føler sig magtesløs og sat udenfor, og han reagerer aggressivt fordi det er sådan han gør når han bliver presset.

81

Even har jo unngått å snakke om Mikael (til Isak), og Isak har sett klipp/foto av ham på nett/FB og Sana nektet å svare på hvem det var. Kanskje Isak har fått litt katastrofetanker om han følte at alle skjulte noe for ham? Husk at han bare er 17 år, forelsket og full pakke.

82
Kult at det er så skandinavisk her ???

Noen finlendere her? ?

83
Sjura @Mie

Har tenkt det samme, men synes ikke det forklarer alt. Det er en veldig unaturlig reaksjon å plutselig slå til Mikael når de bare snakket. Blande seg inn i samtalen, demonstrativt holde rundt eller noe lignende for å markere «eierskap» ville vært mer passende når man er barnslig sjalu. Med mindre de koset mens de snakket sånn som Mikael og Adam gjorde i nynne-videoen, men det burde vel Vilde og reagert på. Så da står jeg igjen med at enten var det noe som ble sagt som trigget det, eller så vet Isak mer enn vi tror om hva som skjedde på Bakka. Alternativ tre er at Isak sykelig sjalu og alle Evak-fans går en sørgelig sommer i møte.

84

Jeg ELSKER måten dansker skriver "sjalu" på....jaloux...jaloux...liksom litt fransk.

85
Nogens mor

Det er jo et låneord fra fransk. Og det er for cute at i i Norge bare skriver det som man siger det <3

86
Språklådan

Haha, som svensk så är ju både "sjalu" och "jaloux" väldigt fint och lite franskt. Vi säger avundsjuk, vi.?

87
Hehehe - enig

Dansk skrivemåte jaloux ser så avansert ut - vi skriver sjalu - akkurat slik vi sier det?

88
Yousef&Sana❤️

Yes??????äääntligen...nu önskar jag mig ett moment mellan er två. Är helt hooked. Kan inte sova känner så mycket. Please ?

89
Evens historie

Glæder mig så meget til at høre mere fra Even, også om hvad der egentlig skete med Mikael og Yousef

90

Og Chris: "Slutt å vær nørd, da". Eeeeelsker det. Lattertårer

91
Takk for at jeg nå endelig kan få lagt meg

Er helt utslitt etter denne uka og tenger en tidlig kveld så jeg kan være opplagt til i morgen!

92
Maria

3!!

93
Fuglen

Kan ikke noen bare INVITERE THE REAL WILLIAM MAGNUSSON?? De må jo snakke sammen, Yousef og Sana må snakke sammen, Even og Isak må snakke sammen, Noora og Sana må snakke sammen, og for Penetrator-Chris die hard fans bør vel han og Eva snakke sammen. Komigjena??????

94
optimisten

kunne jo være han var på besøg hos Gutte chris og så tog Chris ham med?

95
#teamtruelove

Enig, alle trenge å snakke! Men ikke så enig om Eva og Chris. Akkurat der tror jeg begge vet hvor de har hverandre, eller snarere hvor de ikke har hverandre. Tror de begge har funnet sammen såpass mye fordi de ikke er klare for noe parforhold. Tror Chris føles litt trygg for Eva, nettopp fordi hun vet det så veldig godt. Eva og Jonas derimot. I sin sesong snakket de mye til hverandre. Først Jonas som fortalte henne hvordan hun skulle være, eller ikke. Fortalte henne hva tingene hun gjorde betydde. Siste klippet hvor Eva endelig tar tilbake definisjonsmakten over seg selv fra Jonas. Men det også kjennes mer som en monolog. Sånn som Jonas har gitt henne flere av tidligere.

Det er forresten ikke bare parene som må snakke! Even og ballonggutta må snakke. Sana og jentegjengen må snakke. #allemåsnakke

96
Samia_dk

Det kunne være fint hvis Sana brugte Nooras kode til hendes mail, til ag skrive til William, som så
Kom til slut. Vi trænger til at få
Lov til at tage afsked med William og se ham og Noora sammen.

97
Noomi

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
A L T E R L O V E ! ! !

98
Navn

Skriv me opp på gjestelista, e kjem! <3

99
Skam Sthlm

Stockholm kommer också! Detta skall ej missas.

100
Noomi

Jag med! Kommer hela vägen från Göteborg!

101

Då samåker vi, Noomi! 😀

102
Noomi

Gärna! ?

103
F&#% YEAH, NU SKAL YOUSANA SNAKKE, DET KOMMER TIL AT >>gå NEEEED

^ se ovenstående.

104
⬆️

Tidenes kommentar!

105

Jeg er enig med Eva, ass! Gidder ikke mer drama! Hvertfall ikke denne uka (selvom det sikkert kommer)
Håper noen sier fra til både ballonggutta og Isak+Even at de andre kommer. Sånn at alle er forberedt... Er jo sikkert fortsatt noe gammalt grums der som Even ikke har snakka med Isak om. Håper egentlig at de er ferdige med Evens storyline nå. Den føles plutselig ikke viktig lenger. Føler egentlig vi har fått den opplyst ganske godt nå.

106
Anna

Jaa, önskar att alla kunde släppa Even lite. Vi måste inte få veta 100% om honom, det är inte relevant för Sanas historia. Lustigt hur alla Even-ivrare får det att låta som om Andem är skyldig att reda ut absolut allt som har med honom att göra, medan andra karaktärers stories kan gå helt obemärkta förbi, som Vildes till exempel.

107

Evens story er jo virkelig ikke over. Så mycket vi ikke vet men vil vete. Meeer!

108
God grund

Nej, Evens storyline er ikke over. Fordi den har noget med Sanas historie at gøre. Der er noget med Even og Yousef og/eller Elias. Og begge to har direkte med Sana at gøre. Ellers ville der ikke være nogen grund til at bygge en connection til ballonguttene op i hele to sæsoner. Even kunne jo bare have været i forelsket i en regular 'norsk' gut som havde afvist ham. Men at det lige præcis er Mikael og det hold drenge er ikke tilfældigt...

109
PS...

Jeg tror det er noget, der skal sætte Sanas verdenssyn, religionssyn, loyalitet og måske familierelation på prøve. Ligegyldigt hvilken twist det er. Hvis det var Yousef der havde en grej med Even, skulle hun acceptere en fyr, der ikke bare er ateist, men også bisexuel. Hvis Yousef derimod havde været med til at drive Even ud i mani og selvmord, skal hun acceptere det. Var det en grej mellem Elias og Even, er det hele hendes familie der bliver påvirket. Derfor tror jeg ikke på historien om Mikael: Han er cool nok. Selv hvis Even virkelig har prøvet at kysse ham, er det ikke på grund af Mikael det endte med Koran-læsning og breakdown. Tror faktisk de bare var venner. Det er noget med Y eller Elias.

110

Præcis - og sladder om selvmord, og psykopat med mere er bare slemt...Even skal have sin 10 procenten❤️?

111
Slet ikke enig

Vi har kun fået endnu flere spørgsmål i Evens storyline, men ingen svar. Så jeg tror ikke at vi er færdige der endnu. Og selvom folk har snakket om ham, har vi ikke set ham meget. Og han har ikke fået lov at snakke om sin fortid selv, hvilket mange af os har ventet på. Så jeg håber at vi ser mere til ham i de sidste afsnit.

112
Anna

Men det är ju supermånga karaktärer som inte fått berätta sina historier som känns mer angelägna för storyn genom hela serien, men som fått stå åt sidan för att huvudkaraktären ska få sitt utrymme. Den här säsongen skulle jag gärna fått veta mer om Vilde, hur hennes beteende och osäkerhet påverkats av hennes relation till sin mamma, men det får vi inte veta och då är det inte så mycket att göra åt saken. Jag hoppas att de sista avsnitten an fokusera på Sana och hennes relationer istället för sidohistorien med Even.

113
Stop nu med Even!!!

Hans historie er slut....færdig!!?

114
Alt er LOVE?

Stop nu med stop nu med Even? Bruk heller krefter på å det du vil ha selv i stedet for å fortelle folk hva de ikke skal få lov til å si?

115
Yousef og Sana

Er så ufattelig lei av at alle skal ha alt til å handle om Even (og Isak). Det er Even her og Even der. "Rulle opp historien til Even"? Føler jeg vet nok der. Sesong 3 var fantastisk (og sesong 1 og 2 likevel, minst) men nå er det Sana! At det går an å være mer spent på om Even kommer på festen, enn hva som skjer med Yousef og Sana, er komplett uforståelig for meg!

116
@Yousef og Sana

Jeg er så enig med deg. Sesong 3 var fantastisk, og den fikk en fin avslutning. Uansett hvor mye Even historie hardcore evak fans får, så maser de bare etter mer. Om nå Andem velger å la Even fortelle sin historie, så kommer vel spørsmålene om å se foreldrene hans, om Isak og Even har fått nytt sengetøy, om de dusjer sammen. For min del er jeg kun interessert i det aspektet ved Evens historie som knytter seg til Sana. Hun har vært min favoritt fra første sesong, og jeg blir litt trist av klaging over at folk ikke får se mer av Even når det er hennes sesong. Uansett hvor mye spenning det er rundt henne så klages det på at det er kjedelig, for noen vil bare se Even. Hvordan hadde sesong 3 vært om Noora og William dramaet hadde overskygget den sesongen?

117
?Hustler in Hijab?

Folk er vel forskjellige og interessert i forskjellige ting, da vel.

Er veldig interessert i enkelte forhold rundt Evens historie selv nå - men det er først og fremst hvordan hans bekjentskap til Sana, ballonggjengen og Bakkoushfamilien kan rulle opp eller bidra til å kaste lys over Sanas historie jeg er interessert i. Har på følelsen at det er noe der. Det kan være tilfeldig selvfølgelig. Men man kan ikke alltid velge hva man henger seg opp i?
Tror ikke det er slik at folk er så lite interessert i Sana, tror heller at alle spørsmålene om alle karakterene kommer i bøtter og spann nå som serien skal avsluttes i løpet av kort tid.

118

Men vi sier ikke at vi ikke vil vite mer om Yousef og Sana.

Jeg er kjempespent på dem, men jeg håper også veldig at det blir plass til Even nå. Husk på, som God Grunn sier, at var det ikke noe mer her, hadde det ikke vært noe poeng i at Even skulle ha hatt noen connection til ballongguttene i det hele tatt. Det handler ikke om å skulle få alt til å handle om ham. Hvis vi nå ikke får vite mer av hans historie, skjønner jeg ikke hvorfor den var med i det hele tatt denne sesongen. Jeg tror kanskje at det er en sammenheng mellom muligheten for at det blir yousana, Sanas tro og Evens storyline - som må rulles opp.

For meg betyr den karakteren også veldig mye, og jeg håper derfor sterkt på at han får snakke om sin historie selv nå ettersom det bla. involverte noe så alvorlig som selvmordsforsøk. Det kjennes for meg veldig viktig. Jeg skjønner imidlertid at man kan oppleve det annerledes, helt greit.

Jeg er spent på hva vi får se til Even av disse to grunnene, ikke fordi jeg ikke er engasjert i Sanas historie. Det er jeg.

119
Ahaa

Og de var en drittlei kommentar. Envar må være tillatt å skrive hva de vet uten slik kommentar.

120
Alle vil gjerne ha svar

på alt siden det er siste sesong.
Du vil ha svar på hva som skjer med Sana og Yousef.
Andre vil vite om Noora og William
Og noen trenger svar angående Even og Isak.
Jeg skjønner bare ikke at alle kan akseptere hverandre. Alltid det det noen som må rakke ned på noen - isteden for bare å hoppe over de kommentarene de ikke liker.
Kan dere ikke bare være litt mer forståelsesfulle og greie med hverandre???

121
Ja!!!

Hahaha word! Färdig med Even, fokus på Sana & Yousef nu!

122
@yousef...

Ja, men vi elsker dem jo alle! Og så er det jo lov med favoritter ❤️?

123
Lotta

Noora och Yousef är inte tillsammans. Det är bara ett stort missförstånd...... Hoppas på en smaskig upplösning i morgon!

124

Oh my, Even og Mikael har snakket!! Shit, det skulle jeg ha likt å hørt. Dritsøtt at Isak ble sjalu, det liker jeg, masse følelser, love it <3 Men da blir det kanskje fest med alle i morgen da?, og så blir det ordnings med Sana og Yousef kanskje? Prettypliiise 🙂

125
Johanna

If it is correct that Isak has beaten someone because of jealousy, it is not "sweet". I think it is important that we don't normalize or overlook violence in intimate relationships, just because it is amongst lgbtq-persons or in such context. It is easy to fall for that kind of thinking. But I think we can all do better:)

126
Serr

Dritsøtt at Isak ble sjalu OG banket Mikael?!

127

"Ordnings" ?
Noe sier meg at du er av min generasjon, 30+

128

OKEI OKEI. I morgen skjer det vi alle har ventet på. My man YOUSEF. Hvem er han keen på? Noora vs Sana. Brace yourself!

129
?Hustler in Hijab?

Kanskje han er gått i kloster.

130
ehhh

hvor mye drama blir dette da???

131
Fest skjer!

Yay! Får vi komma?
Har varit många veckor av ångest, skönt att det äntligen händer nåt kul. Så länge det inte spårar ut igen of course....

132
Festen

Er festen fredag eller lørdag?

133
YASS

FEST SKJER!!!!
...och vi är alla bjudna ?

134

Årets O helga natt-øyeblikk i går, og årets Plaza-øyeblikk i morgen? Ikke bare traileren som er reversed, men også dramaturgien? Spent på dette altså...???

135
Shit!

Nå grugleder jeg meg sykt til i mårra! Wæææ!

136
Pelle

Shits bout to go down yo! (igjen)

137
Yass!

Party timeee!!! ? Hopefully it will be drama-free party, because I agree with Eva that I really can't handle anymore drama. And I hope that Sana and Noora will talk together. ❤️

138
gleder meg

Yey, endelig skal vi få se hva som egentlig er greia med Yousef!?

139

Och nu är Noora tyst men ser? Vad händer då?

140

We gon get some yousana <33333

141

Hva skjer med Noora? Har hun meldt seg ut? Skal det bli drama med Yousef likevel??

142
SofaSofia

Sana er roooolig nå - men Noora leser i chatten og svarer ikke. Hva skjer? Jeg trenger happy-Sana. Seriøst! Vi snakker solgul hijab som i juni i fjor!

143
Richard Sthlm

Vad pratade Even och Mikael om???

144
Catching up

De var nära vänner tidigare så jag tror de ville kolla hur det går for den andra, om han har det bra, osv på samma sätt som samtalet mellan Sana och Jamilla.

145
Lalu

Can't wait for tomorrow ?? I want to see Sana with Yousef, Isak and Even making out and all of them having a great time ❤️

146

Oj oj! Morgondagens klipp kommer att vara epic! Kan knappt vänta!

147
Noora

No comments from Noora - Yousef and her hiding some?

148
Noomi

That's what they want us to think!

149
Lisa

Nooooora, where are you...? Hade hoppats på att chatten hade bytt namn till "Los Losers" 😀

150

Even såg vettskrämd ut när ballonkillarna kom in i baren, att han skulle gå ut och prata med Mikael några minuter senare?? Va?? Och att Isak skulle slå Mikael för att han prata med even?? Jag hoppas verkligen det ligger mer bakom annars är det oerhört fult och oerhört inte Isak utan dåligt skriveri. Inte ens William eller pchris skulle slå ner någon så random. Och nej det är inte sexigt med svartsjuka wtf speciellt inte när det blir våldsamt.

151
Sjura

Men var det fordi Mikael kom eller fordi Yousef kom? Mikael var ganske langt bak såvidt jeg husker. Yousef ble og satt ut da han så Even. Det er egentlig ikke så rart at Even oppsøker Mikael for å kontrollere informasjonsflyten begge veier, men enig i at Isaks reaksjon er helt uakseptabel sånn som det ser ut nå.

152
Ta Isak ned fra pidestallen.

Ikke glem at Isak også fløy på Madhi i forrige sesong. Isak er ikke bare lille pusekatten han heller. Er helt enig i at sjalusi ikke er sexy, men det er da vel heller ikke poenget? Folk gjør dumme ting i fylla, That's it.

153

Det verkar som Even drog sig undan från killarna för att han skämdes över sin maniska episode och då kändes det jobbigt för honom när de dök upp. Han var inte mentalt förberedd på att de skulle ses igen men jag tror att han bestämde sig för att det var dags att sluta undvika de och det som hade hänt.

Isak har frågat Even och även Sana om Mikael men inte fått något svar förutom att Even har skojat om att Mikael skulle vara förra mannen i sitt liv. Detta hänger ihop med det Isak sa om att hitta på egna svar. Han har föreställt sig allt möjligt om Mikael och Even. Trots det var det lugnt för att Mikael inte var i deras liv. Detta förändrades dock när Mikael steg in på SYNG.

154
Obivle

Jag håller helt med - jag kan inte tänka ut någon situation där Isak på ett trovärdigt sätt skulle kunna slå till Mikael, om inte Mikael har uppträtt hotfullt mot Even på nåt sätt. Han skulle kunna bli svartsjuk, ja, vilja dra Even därifrån, ja, säga nåt dumt till Mikael också, men slå till honom för att han snackar med hans pojkvän - nej. Det går inte ihop. En annan sak som fortfarande inte går ihop är att Yousef skulle gå in och skicka ut Sana att lösa bråket medan han själv stannar inne??! Jag hoppas det finns mer i den här historien, annars är jag ledsen att behöva säga att det inte håller. Hoppas bli överbevisad i den frågan dock. Däremot kan jag tänka mig att det var Mikael som tog initiativet och kontakten och inte Even, för han såg ju faktiskt vettskrämd ut.

155

Han såg ju inte vettskrämd ut?? Han såg lite chockad ut för att han såg sina gamla kompisar som han antagligen inte pratat med på nästan två år, Vem som helst hade blivit lite skärrad av det speciellt om man var den som försvann och trodde att de andra hatade en själv, men ballongutta hatar ju inte Even. Isak har ju varit otrolig svartsjuk på Mikael sen han blev tillsammans med Even och hela Mikael har ju blivit ett mysterium för Isak och han tror väl att det har varit en grej mellan dom eller att Mikael sårade Even, han skulle ju ha slagits för Jonas skull och det skulle han ju gjort för Even med. Vi har sett Isak i slagsmål förut även om han inte slåss utan anledning så skulle det ju vara tredje gången vi ser honom i utöva våld/vara i slagsmål. Mikael är inte någon random person, Mikael är en person Isak kan skylla på allt dåligt som hänt Even innan han träffade honom.

156
Hepp

Så enig! Både att det inte är troligt och att våld och svartsjuka aldrig är sött.

157

Even var tøff og tok tyren ved hornene. Oppsøkte Mikael selvom sikkert livredd. Tøffe Even <3 Og Isak; ah, skjønner ham godt, hadde gjort det samme 🙂 Kjærligheten gjør en gal, av og til <3 🙂

158
Uææ

Gleder meg til i morra nå ass merker jeg!

159
Så spennende, har så mange spørsmål ?

Hva er det som har skjedd mellom Yousef og Noora? Har det virkelig vært noe der?
Hvor er Yousef egentlig? Har ikke sett han på lenge...
Er det bare sjalusi som fikk Isak til å slå til Mikael?
Og hva i himlens navn var det Even og Mikael snakket om?
Hvorfor er Yousef så rar når han ser Even?
Og hvorfor er Even vettskremt når han ser ballong-gutta på Syng?
Hvorfor bytta Even skole?
Vet Isak hva som har skjedd?
Og hvordan vet jentene at vi kaller de ballong-gutta?
Og hvordan går det med Sana og Yousef?
Er han virkelig interessert i Sana?
Og i så fall, hvorfor har Yousef oppført seg så rart i det siste?
Hva mente Sana med at det var det Samma for henne om broren og kameratene hans kom på festen?
Hun har jo rømt hver gang hun har sett dem i det siste?
Hvordan hår det egentlig med Vilde og Magnus?
Og hvor er Jonas og Madhi?
Og Eskild?
Og Linn - hvordan går det med henne?
JULIE - kan du være så snill å svare oss på dette???
(Vi har så mange spørsmål, du skjønner vel at du må legge på et par sesonger til for at alt skal bli besvart ?)
Vi har sikkert enda flere spørsmål (dere som har det, kan bare føye derpå denne kommentaren)
Takk

160
navn

Er det los Loosers, Loss Loosers, Los losers, loss losers, eller los-5 loosers de kaller seg? og hvordan falt valget på akkurat det navnet? Og burde ikke chatten endre navn nå?

161
Sto i chatten til Sara

Synes vi har fått svar på alt dette !
Even bytta skole pga det ble for vanskelig når han hadde gjort så mye rart i manisk periode(tagga veggen etc, forsøkt kysse Michael ,vennskapet til ballonggutta), ville vel ha ny start. Var vel rart å se dem igjen da de kom på Syng, han så jo ikke vettskremt ut. Det går jo bra m Vilde og Magnus.

162
Spørsmål

Er det egentlig Yousef som har gjort noe teit mot Even? Bare syns det virker sånn

163
Instagram bildet til Isak

Hvorfor ble det brukt et gammelt Instagram bilde - i pride instaen til Isak? Hadde vært fint med et nytt.

164
Når får vi se Sana i gul hijab igjen?

?

165
Sesonger

Lurer på hvor mange sesonger som egentlig var planlagt?

166
Isak

Var det Isak som snakket med jentene i går, sånn 4real?

167

Har noen misbrukt Nooras email? /Kommer evt. pepsi max-chicsa til å gjøre det?
Var både Chris og Isak involvert i det å få jentene til å tilgi Sana?
Det blir vel mer gulrotknasking?

168
Gulrøttene

Hva er greia med de gulrøttene egentlig?

169
Noora

Hvorfor sier ikke Noora noe i denna chatten? Hun har sett den.... er det noe hun gruer seg til på festen i morra?

170
Elias

Er Elias homofil?

171
....

Yup, tror det er bomben som kommer at sprænges.

172
Hvorfor står det ikke SKAM

i headingen til Sana?

173
Kaktus1

Fordi Sana, vakkert nok, kan ses som en av de nye "skamløse" muslimske jentene (eller minoritetsjentene) som ikke lar omverdenen holde dem nede ved å pålegge dem skam for måten de lever på. Og for å understreke: skamløs, eller det å leve uten skam, er her ment kun positivt!

174
Noomi

Det gör det först när man börja scrolla ner, då dyker det upp ett litet SKAM under Sana. Men jag har undrat detsamma!

175
Jeg lurer på

Går Noora på skole nå? Hun kom jo tilbake midt i skoleåret....
Og hva skjedde med William egentlig? Hvorfor har de ikke snakka sammen?

176
Chris

Hvordan er Chris egentlig? Vi så et lite glimt av henne for et par dager siden, hvor hun viste en litt annen side av seg selv. Så hvordan er hun egentlig?

177
Og hva er det egentlig med Vilde?

Og de derre vinkveldene til mora?

178
Sto i chatten til Sara

Moren er alkoholiker.

179
Yousef

På Syng festen. Hvorfor gikk Yousef inn og sa til Sana at Elias var i trøbbel? Hvorfor gikk han ikke ut selv?
Og HVORFOR KYSSET HAN OG NOORA??????

180
Charlotte

Forviklinger.

181
Hva er det egentlig med Mikael og Even?

Har de vært mere enn best buds?

182
Blir det drama slik alle tror på festen?

.

183
Går det egentlig bra med Isak?

Hvorfor har han plutselig problemer med biologien nå? Han lå jo på en 6'er før jul, hva er skjedd siden han tror han får 4? Og hvordan gikk det på tentamen? Klarte Sana å konse?

184
Isak

Kanskje Isak har skjønt at Sana trenger ham, og derfor later som om han trenger hjelp for at de skal tilbringe tid sammen?

185
Blir Yousef og Sana sammen?

... blir det hooking?

186
Kan Sana hooke

egentlig....?

187
Spørsmål

Hva skjedde egentlig mellom Isak og Mikael? Jeg nekter å tro at Isak var så full at han bare slo til Mikael fordi han snakket med Even. Han var helt fin rett før når de sang.... får ikke det til å stemme? Hva skjedde?

188
Hvorfor kom jentene så seint i går?

Jeg mener, hvorfor lot de Sana sitte der aleine med Pepsi Max?
Og pønsker Pepsi Max på hevn, og hvem går det utover?
Er Sara så slem som hun virker?
Er det noe tull med bussen? Tekniske mangler?
Var det lurt å vise fingeren til Pepsi Max i går?
Kommer Pepsi Max på festen? (Håper ikke det?)

189

Det er party hjemme hos Chris, så ingen PepsiMax.!

190
Noomi

Oslotrafik. Can't help it.