Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

308 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Amund RK

First

2
Juni

Noora Noora Noora Noora okej vi fattar alla älskar Noora kan vi gå vidare nu???

3
To quote Isak sitting in a bathtub

Jeeezuz krist! The chat is NOT abt Noora. Its abt that there will be an empty room in the collective. Because... someone will be in trouble with their family, and needs a place to stay! A mirror to Isaks situation in S3. Could be Y. Could be Sana. My guess is Elias. Why? Because tomorrow it will be revealed that he was the one having a fling with Even. And he will either be outed by someone or come out himself. Or Sana will see something by accident. Its been hinted at for so long. And if its not him, then both Sana or Y moving is pretty crucial to Sanas story. Peace & luv to ya all 🙂

4
The mystery

Maybe the person Elias is secretly meeting on friday is Even. I don't understand why it was so important to hide who he was meeting unless something shady was gooing on ?

5
Eskil

Eskil

6

Yes... plus, it sounded as if Elias or some of the guys called the secret friend 'han duden' which means 'that dude'. Jonas referred to Even as 'that dude' in s3 when he returned Isak's cap to him when the boys were watching the girls dancing. As a way to make him seem unimportant to him.

7

Vi trenger seriøst mere NOORA❤️❤️❤️
Hun betyr mest av alle ?

8
Skam ass. Messing with our heads ?

Åh...er 100 % sikker på at Skam- folka sitter og ler seg skakk av vår frustrasjon og klaging. Våre spekulasjoner og ektefølt graving etter hvor dette skal ende. For de har jo kontroll og vet hvor dette da skal ende. Og det er garantert ikke der vi tror. Tuller med hjernene og hjertene våre. Kommer til å savne det. Skam ass. Magisk på alle nivå ❤

9
kjærlighet

Er så lei denne klaginga, og det er spesielt mot Noora og William.
Er det om Isak og Even, så er det liksom greit .Grunnen er at de som klager mest, er fans av Evak.
Det er Sanas sesong , men også den siste derfor er det helt naturlig at det blir en del om de andre også. Noora spesielt, da hun står Sana nær. Så må vi huske på at Noorhelm trengte en avslutning, vi har sett Noora tydelig slite denne sesongen. Som Eskild sa at det har ikke vært enkelt å bo sammen med hun og kjærlighetssorgen hennes. Da hun endelig får prata ut igjen med William, og alt løser seg til det beste for dem, da er det fantastisk å se den forelskelsen og kjærligheten de utstråler sammen. . Jeg vil gjerne se mer av det, de to er et fantastisk par. Tror noe av poenget med å vise de også, er at Sana skal se hvor vakker kjærligheten er om man tar sjansen og satser på den.
Håper det påvirker Sana til åpne seg helt for Yousef, det tror jeg faktisk skjer, med litt hjelp fra Noora.
Sana hjalp Noora , nå er det hennes tur tilbake

10
ikke fan av Evak

Noorhelm fansen klager også mye på evak fans så dere er ganske like der, jeg synes det har vert altfor mye Noora og William/Noorhelm også, jeg er 100 % team Sana og bryr meg egentlig ikke så mye om kjæresteparene i hele tatt, skam for meg er vennskap, skole, hvordan hverdagen til tenåringene er og Drama er bra :).. Synes både Evak og Noorhelm fansene er like ille og klager like mye.. hva med og være fornøyd med at vi får en så fin serie, i steden for og fokusere kun på parene og enkelt personer 🙂

11

Såklart det bara är Evak fans för det finns ingen som har Sana som favorit, eller tycker att hon ska ha mera fokus än Noora och William? Det finns såklart inte människor som är lite trötta på så mycket uppdateringar om Noorhelm och som hellre vill se att Yousana får stå i centrum?

12
@kjærlighet

Hvem er det som gnager om mere nå sa du?

13
Og ikke mer Sana

Hun har vi sett i hvert eneste klipp og chatt.
Jeg vil ha hooking, festing, puling både på vors og nach.
Ok, tulla.....

14
Telt tur rulling

Har nå tolket Nooras emojis. Tipper det blir rulling med teltur i skog og mark. A lot off hooking 😉

15
Russegirls

Blir det bråk igjen nå, når Eskild forteller Noora at Sana innrømmet at hun sendte mailen fordi hun var sjalu ??

16
Neida...

Hvorfor skulle han det?!?!?Forresten så er Noora klar over det sikkert og det spiller ingen rolle.Kom igjen.

17
Bear

Noora sa at det var det beste Sana hadde gjort for hun (å sende mailen)

18

Yousef flytter inn, han er allerede venn med Linn. Han syns også Eskild er rå, hva mer kan vi få?

19
Lina

Haha älskar rimmet!

20
Nok!

Slutt med den jävla klagingen!
Tenker at hadde det vært om Isak og Even, hadde det vært helt greit for de fleste som klager. Da hadde det ikke vært Sanas sesong bare! Jeg sier ikke at alle mener det Evak fansen, men dessverre de fleste.
Noora står Sana nær, og det var faktisk fint av Eskild å gi beskjed om at hun var hjemme igjen.
William og Noora betyr mye for veldig mange, og da skader det ikke å se litt lykke hos dem også. Da gjenstår Sana, og der tror jeg Noora hjelper henne så vi får en lykkelig slutt der også! Takk Julie Andem for at du inkluderer alle karakterene mer denne siste sesongen, og ikke minst at du fikk William tilbake til Noora. Alt er love ♥

21
Titti

Vi fikk ingen ordentlig avslutning for William og Noora da han som spiller William slutta i serien. Tenker at mye av det vi ser nå er stoff som allerede lå klart til sesong tre, men så får vi det nå i stedet, og takk for det.

22

Nei. Det er ikke om Isak&Even. Men det er på tid å fokusere på noen andre ting.

23
Men....

Gissar att vi får läsa meddelandet eftersom det blir ett ledigt rum i kollektivet om Noora flyttar ihop med William.... men vem ska flytta in?

24

Eller kanskje Sana, kanskje Eskilds åpningskommentar er et frempek: velkommen til vår første chat...

25
kait

Jag roas av att Eskild tycker att en persons första chatt med honom förtjänar 3 utropstecken.

26
Varför inte?

Vilde, hon har det nog lite tufft hemma.

27

Chill litt 'a ?

28
Fn-medlem

Hörde just på nyheterna att Norge ska byta namn till Noora på sin FN-representation."Mer känt än Norway"säger ambassadören.
Nån mer som hört det?

29
@Fn-medlem

???

30
Sana

Hva med litt SansbananA istedenfor??

31

Please stop med diskussion omkring Noorhelm (generelt bare Noora) og hvor meget de fylder. Denne sæson handler hverken om dem eller om Evak, respekter det og lad hver med at komme med kommentarer om hvor meget hun fylder. DETTE ER SANAS SÆSON. Sæsonen hvor man ser Sana være tætte venner med Noora, være bekymret over diverse, både give og få venskablige råd, nyde sammenholdet mellem vennerne og modtage den hjælp hun har brug fra af netop Isak, som også er hendes ven. Sæsonen har altså været omkring venskab. At vi ser William og Noora kysse er udelukkende fordi vi derved ser Sanas følelser ved at se dem kysse. Hun er glad på deres vegne og de viser os Sana. Julie Andem har ved brug af Noorhelm beskrevet Sana udefra, og det er tydeligvis ikke alle der forstår det… Desværre for jer der ikke gør. I ser ikke den smukke måde at vise Sana frem på, mange af jer oplever med stor sandsynlighed sikkert Sana som er egoistisk selvoptaget pige, hvilket langt fra er sandheden. Ærgerligt ikke at kunne opfatte Sanas glæde og medmenneskelighed, men i stedet kun se hendes ud fra hvad der konkret ses. Sanas personlighed i denne sæson er meget skjult fortalt og vi lærer altså om hende gennem de andre karakterer og hvordan hun opfatter dem. Julie, du har gjort en fantastisk stykke arbejde!

32
Jämtkalle

Intressant och fint resonemang!
Tänkt på en annan sida av saken.
Vem i skamkollektivet ,om det INTE var Noora skulle spegla Sana, i en hel säsong ,på ett trovärdigt sätt?
Vem?Vem?

34

God pointe mht. at det viser Sanas medmenneskelighed, og at hun er glad sammen med Noora over den vej det har taget for hende og William. Tænker herudover også at de laaaaange kys mellem Noora og Willam og så beskeden her er med til at skabe et billede af det, som Sana selv længes efter på romantik-fronten (som hun så prioriterer fra for tiden - memem, længslen er der stadig, siger alt dette)

35
skam4ever

Men det er jo faktisk spennende å høre om andre, ikker bare Sana...

36
Sisi

Takk! Det var en perfekt kommentar!

37
Dramalover

Ja, det är också ett sätt att inkludera Eskild här, Noora är det som de har mest gemensamt.
Dessutom så var det ganska mycket fokus på Vilde o William i både Evas o Nooras säsonger. Ja, att William var fokus i s2 är ju naturligt. Men det är ju så att har man nära vänner är man ganska involverad i deras liv och kärlek, detta visar att Noora är en del av Sana.

38

Det er svært lite konstruktivt å kopiere denne kommentaren og poste den under hver eneste oppdatering.

39

Ja!! ?

40
@p igjen...

Du skulle ha skrevet dette på engelsk også! 🙂

41
Sarah

Noora hjelper Sana med og få snakket med Yousef. Derfor er Noora med mye i denne sesongen. Skjønner at dere blir lei av at det handler mye om Noora, men for at vi skal få noe mellom Yousana, må Noora hjelpe!

42
men det hade kunnat vara vem som helst

men det är det inte. folk får vara trötta med alla Noora uppdateringar.

43

Eskild elsker Noora, vi elsker Eskild. Dette går så bra så. Eller så får du skrive litt fanfiction da vet du ?

44
@:-)

Skriv fanfiction sjæl? - vi andre vil komme oss videre nå. Noora case closed

45
Chill

Det blir ikke noe videre før fredag uansett. Så det er bare å chiile.

46
Jeg vet..

Så og si ALLE chattene vi har fått, både i og utenfor klipp siden slutten av ep.8, har handlet om Noora. Hvordan er det mulig!? Dette er nest siste uke i Sanas sesong, burde ikke hovedfokuset være på henne? Denne chatten bidrar ikke til Sanas plot på noen som helst måte.

Jeg elsker Noora, men nok er nok.

47
?Hustler in Hijab?

Hm...Nooras greier med William har tjent en funksjon for historien til Sana mer enn sin egen denne sesongen. Så selv om jeg har vært litt småirritert har det begynt å gi seg nå. Særlig hvis vi får tydeligere og mer intenst fokus på Sana nå.

Noora-fokuset har for eksempel illustrert veldig tydelig Sanas fordommer mot blonde, PENE jenter. Vi så utover i denne sesongen hvordan hun (og vi, i hvert fall jeg) ble mer og mer irritert på Noora. Noora tok plass som skulle vært Sana sin og hooka til og med Yousef! Det var som jeg kunne høre Sanas tanker akkurat da, "HORE". Men det var jo mine egne tanker jeg hørte.
Utrolig skuffende. Sorry, Sana... og jeg beklager dypt til meg selv.
For er det noe jeg virkelig hater intenst så er det at det virker som det er en stor aksept for å bruke dette ordet om andre, og det gjør meg sint. Men så legger jeg selv det ordet i hodet på Sana, fordi jeg levde meg inn i handlingen og ble frustrert og irritert over at denne norske jenta skulle ta all plassen. Vel, tenkte kanskje ikke akkurat ordet "hore", forresten, men det kunne like gjerne vært det, det var en slags forakt, en følelse av å ville si noe stygt og nedsettende. Og stirringen på Nooras munn, og veiving med håret, i klippet før "venteperioden"... Sjalusi... Sana: Hun har noe som ikke jeg har, og hun bruker det. og der sitter den PM-aktige jenta og knasker på guleroten min. Godt fortalt om sjalusien som kan oppstå mellom venner, som man egentlig vet er urettferdig (og derfor ikke kan snakke om). Og hvis Yousef var kompissjalu på Even på grunn av personlige egenskaper han ikke følte han kunne stille opp mot, er Sana-Noora en utmerket parallell.

Meldingene fra Noora til Yousef på Nooras telefon var nok like viktige for Sana å se som meldingene fra Yousef til Noora. Den panikkaktige reaksjonen fra Noora da Yousef skrev han var interessert i Sana var en bekreftelse på at Noora ikke ga faen i Sanas følelser eller kjærlighetsliv -
at hun faktisk ble oppriktig redd for å ha ødelagt noe.
Det tror jeg ikke Sana regnet med!

Folk gjør skikkelig dumme ting hele tiden og veldig ofte legger vi mer i de dumme tingene de gjør enn det de mener. Godt mulig at det var viktig for Noora å vise henne det, også, da hun viste meldingene?

Det er også interessant å se forskjellene mellom de to ulike kjærlighetsrelasjonen. Hvordan det er to så forskjellige og like situasjoner samtidig. Med både fantastiske og opprivende øyeblikk på hver sin kant. De speiler hverandre.
Noora og William: "I can't stop...?" Yousef og Sana: "Baby, I can take my time?"

Kanskje Yousef og Sana tar seg lengre tid enn SKAM. Deres forhold må ikke avklares, det kan hintes ganske godt til at de har en lykkelig fremtid i vente uten at vi må få noen garantier for det. Det holder for meg...

48
Måka

<3

49
Nooras betydning

Jammen ser dere ikke motsetningene mellom Noora og Sana da?
Noora hooker, Noora puler, Noora har funnet kjærligheten, Noora skal flytte sammen med William igjen. Noora, en pen norsk jente som gjør som hun vil - hun står i sterk kontrast til Sana nå. Dette er viktig for historien og Sanas valg.
Synes det er en utmerket måte å få fram de store forskjellene mellom dem på.

50
Eller?

Så här ser jag det :
Klipp lördag (Guruadvising): Handlar om Eskilds råd till Sana om relationer.
Klipp söndag (Din tur): Handlar om att Sana gör ett misslyckat försök att prata med Yousef och får veta att han ska resa bort.
Chatt med Isak måndag: Handlar om att det kan vara värt att satsa på en relation även om den känns komplicerad.
Klipp tisdag (Snakke om alt): Handlar om Sanas lättade samvete och om hur Noora trycker på för att hon ska kontakta Yousef.
Chatt Olafia tisdag: Handlar om att Yousef inte har svarat på Sanas meddelande.
Klipp onsdag: Sanas samtal med mamman om Yousef, religion och förälskelse kontra kärlek.
Chatt med Eskild torsdag: Början till en utveckling av Sanas och Eskilds relation? Vilken betydelse kommer Eskild att ha framöver? Kommer Nooras rum att bli ledigt och vem ska i så fall flytta in?

Som jag ser det så handlar inget klipp och ingen chatt egentligen om Noora. Dramat kring N & Ws återuppståndna relation fungerar bara som en ram runt Sanas plot.

51
Trött

Ja, vissa får tydligen fnatt så snart de ser Noora eller hör hennes namn och det är typ det enda de uppfattar.

52
@Eller?

Mitt i prick!

53
@ Eller?

Jævla godt oppsummert!! Takk!

54
Realistisk?

Er det virkelig realistisk at a) Yousef ikke kommenterer det hun skrev til han i går, og b) at hun ikke har møtt på han i det hele tatt siden søndagen? ?

55

Han ble nok litt skuffa når hun er sånn av og på. Har nok gitt opp. Sana vil heller ikke oppsøke ham. Dessuten: Tradisjon å vente med viktige scener til fredag. Sånn er det. Ikke Hollywood budsjett og ikke ett år på å spille inn lange scener.

56

tror han kommer innom i dag jeg.. Hvis de gutta skulle ha mat sammen en dag før Yousef drar, og Elias absolutt ikke kunne i morgen, så må det jo være i dag.. Og da kan de vel henge litt hos familien B, mens de venter på at sola går ned?

57

Jeg tror poenget med denne updaten er å vise at Sana har det vanskelig med valget sitt. Hun ønsker å oppleve kjærlighet, er nesten desperat (Eskilds ord, om noe annet riktignok).

58
Bellis

Instämmer

59

Det handler ikke om Noora! Men om hvem der flytter ind i Nooras værelse!

60
Indflytning

Jeg tror også at det er et subtilt hint til at Sana flytter ind i Nooras værelse i kollektivet. Her vil hun virkelig kunne udvikle sig og blomstre, turde at tage chancer i livet - turde at RISIKERE! Hvis ikke chatten handler om dette, ser jeg ingen mening i, hvordan denne henvendelse overhovedet kan være væsentlig i forhold til Sana - som jo (angiveligt?) skulle forestille at være den bærende karakter i denne sæson.

61
?Hustler in Hijab?

Eskild - supernysgjerrige typen som liker å ha oversikt og være der det skjer og knytter kontakter overalt. Tipper dette er mest et påskudd til å fiske mer informasjon om Yousana. Og kanskje få ting til å skje.
Men hvor blir det av Eskilds soulmate, skal vi få treffe vedkommende?

62
Tika

Eller er det kun en avledningsmanøver, for at vi skal lage en masse teorier om akkurat hbem som skal inn i kollektivet? Eller kun for å få med mere Eskild? Mange som etterlyste han for en stund tilbake.

63

Vem ska flytta in? Kanske Yousef? Han pratade ju mycket om Eskild sist.....

64
Eh..

Fordi den personen som flytter inn i kollektivet - er relevant for Sana?!

65
Ledig rom?????

OMG - no problem.
Jeg tar det rommet NÅ!!
Er klar som et egg!??

66

Ja, nettopp! Det blir et ledig rom og hvem flytter inn der! Det er jo kjempespennende! Er det ok for Sana utifra hennes tro å bo der? I så fall en fin måte å vise en selvstendiggjøring hos henne. Ellers er vel Vilde den som i størst grad trenger å få sitt eget sted så hun kan invitere folk hjem. Kanksje DET viser seg å være poenget med perlekjedet i traileren? Først blir hun eksponert pga Sanas valg, men til slutt får hun tilbake sin verdighet ved at hun får rom i kollektivet? Håper på det!

67
Okey :-)

Er det Elias kanskje? Han er kanskje ferdig med å loke rundt mamma og pappa. Hva med å loke hos Eskild? Sikker på at Eskild ville ha satt veldig pris på det?????
Eller er det Sana kanskje? Og Yousef kommer på besøk? ??????
Mulig Vilde? Hun har det kanskje bedre i kollektivet enn hjemme? I så fall er det Vilnus i full fart ????????

????

68
Monica

Eskild being practical

69

we got eskild and sana texting and eskild giving sana advice, but asking for sana and even's interaction is too much?? hmmm okay

70
.....

Just wait and see, they will meet!
Noora is importent in the story:
Noora = hooking, sex and love
Sana = choises

71
Agree

det ville gi så mye mer mening å vise en prat mellom sana og even. da kunne de også snakke om yousef. vi vet nesten ingenting om yousef (og det er episode 9!), men nei... det er mer viktig å fortelle oss at william og noora flytter sammen igjen

72
Anna

It's not a competition If Julie thinks it benefits the story, Even and Sana will talk. If she doesn't, then they won't. She is free to choose what characters she wants to get the story forward. The story is more than Evak.
I have always liked Eskild and love this.

73

You saying "the story is more than Evak" just shows how important it is to give Even the plot he deserves. So many of you clearly only see Even as part of Evak, and not his own person. But Even is his own distinct person & ppl like you need to see that!!

74
sara

how does Sana and Eskild talking about Noora benefit the plot?! Oh wait! right! This is Noora's season! I keep forgetting!

75

when will you guys realize that asking for Even =/= wanting more Evak...we literally want a decent closure to his backstory, dude, it's not that deep

76
Agree

THIS THIS THIS!! It really irks me that people are just writing this off as us wanting more Evak. We don't want more Evak, we want EVEN!! Even, whose storyline from THIS SEASON has not been adequately wrapped up, at all.

77

But here it seems the story is about noora and William. I don't see how this propels sana's story forward. We've already seen noora and sana discuss william.

78
Just want to say

"The story is more than Evak" - People aren't asking for more Evak, we're asking for /Even/. Even is his own distinct individual separate of his relationship with Isak. Julie gave us so many massive hints earlier in the season that Even was important to the Yousana storyline, only to drop it completely. Disservice to Even, who is a great character, to treat him like he's nothing more than part of Evak!

79

I don't think Noora being mentioned (yesterday) or being the centre of in every other clip and update this week adds anything to the story, we could have seen Noorhelm come together and that be the end of it, I don't think hearing about Noora *this* much moves the story forward or benefits it. I love everyone involved in making Skam but please not so much Noora :/ Even has been mentioned in several plot points that suggested that he has a pretty big role to play in Sana's story, but it has come to nothing so its not a surprise that a lot of people are wondering what happened to Even's part in this.

80
Get a grip

Of course it propels Sana's story:
1. She want what N&W have (who doesn't?!)
2. She will be seeing a lot less of Noora bc she is never at home
3. She made a new friend by coming out to Eskild and Linn on why she sent the e-mail
4. We know that Eskild cares enough for her worries to include here when her friend returned

81

Even is more than Evak.

82
Sweetie

Nobody mentioned Evak Betty Anne. She said Even. Reading comprehension is important and character building. Neither subplot is riveting to me but in terms of relevance a conversation with Eskild or Even who knows yousef and is now cool with his old friends would be far more interesting/relevant.

83
SofaSofia

Ikke mer guru advising nå! Please... Det tåler hverken vi eller Sana.

84
Luluh

Vi vet jo at Eskild har mye mer i seg. Han kan være både alvorlig og svært fornuftig. Jeg tror muligens denne chatten kan spille en rolle fremover... kanskje Eskild kan komme med noen ordentlige råd/betraktninger om Sanas situasjon? Og ikke bare guru-advicing (som er hysterisk morsomt, men lite nyttig ?) Det er det eneste poenget jeg kan se for denne chatten... at samtalen vil fortsette og lede til noe fornuftig.

85

Hergud Eskild har jo de beste rådene ❤️

86
Eskilds råd

Som å si at Even aldri kommer til å forlate Sonja, eller at forhold mellom religiøse og ikke-religiøse er vanskelig. Nei, hold deg til Isak du Sana. Isak approves! Bestbuds4eva ❤️

87
Kul för Noora

Snälla låt oss få se mer av Sana nu och inte mer Noora. Vi har fått Nooras och Williams avslut nu, utveckla inte deras story.

88
Vis os

Linns Tinderbillede, tak ?

89
And now for something completely different:

I swear this yousana ship is messing up my digestive system and making me old before my time. That ain't right, Julie, that just ain't right. ?? #?

90
LoveSana

Sanabanana. Nytt lovenest for Yossi og deg❤❤❤❤

91
kommer det en youtube video

kommer det en youtube video med ballongguttene denne uken? det ville være kult hvis Even var med dem i den siste videoen (altså neste uke) 🙂

92
Plis

Ikke klag så himla mye. Det ødelegger kommentarfeltet og er bare kjipt.

93
Don't let me be misunderstood

Jeg tror vi må gå i oss selv og se hva sesongen prøver å lære oss. Vi må åpne opp og være villige til å diskutere temaer, selv om de kan være vanseklige å forholde seg til. Hvis ingen tar opp disse sakene - så vil det oppstå misforståelser. Uten kommunikasjon går ikke verden fremover. Jeg er utrolig glad for at kommentarfeltet er nyansert. Jeg tror ikke at den riktige løsninger er å fylle kommentarfeltene med hjerteemojis, og forby konstruktiv kritikk.

94
Willian

Håper det blir bedre advising denne gangen...

95
Ge mig Sanas storyline

Ända anledningen denna uppdateringen känns intressant är om Vilde flyttar in i Nooras tomma rum och vi får reda på att det kommer bli en säsong om henne trots att det har sagts att detta är den sista

96

Jaaa

97
Yousanna ❤️❤️

Får vi ikke ett Yousana klipp nå snart. Vil se at hun sier hva hun føler til Yousef ?? Vi har ventet lenge nok syns jeg ❤️

98
ja tak

Ja tak. ALLE omkring Sana ved jo nu, at hun kan lide Yousef, så please lad nu Yousef også få det at vide. Så rødmer han sikker tog bliver lige så lettet som da Sana læste Nooras beskeder med Yousef. OG så må de få snakket ud om misforståelsen omkring Noora, så Yousef ved der er en grund, ud over religion, til at hun har trukket sig lidt væk.

99
Jeg er ligeglad med noora!!!

jeg vil have yousana NUUUUU

101

nei nå helt serr. nok med noorhelm ass.

102
Noora

Whaaaaat?

103

Andem er simpelthen forfærdelig?, vi er i hendes hule hånd... Det hele er simpelthen så spændende at ja at....

104
ja tak

Jeg drømte i nat at vi idag fik et godt yousana klip, så meget har Julie mig i hendes hule hånd.

105
But . .

HÆ? Det skjer jo INGENTING.

106
wow!

can't wait to find out how season 2 and a half continues

107
Eskild

Snille Eskild som tenkte på Sana banana og ga beskjed med en gang hun kom hjem

108

Siden det er nesten siste uke med Skam vil jeg bare si tusen, tusen, tusen takk!!! Beste serie ever! <3 🙂
Ps Skal fortsette å si det hele resten av sesongen!

109
Så enig!

Kjære Julie, og hele Skam-teamet!

1000, 1000 hjertelig takk! Dette har vært en helt uvirkelig opplevelse! Vi er så mange som har latt oss fascinere av denne reisen dere har invitert oss med på. Og vi har fått lov til å delta, flest av oss her, men også i andre format og kanaler. Tusen takk for invitasjonen!

Vi har ikke visst om veien, så vi har tydet signalene underveis. Noen ganger tok vi feil. Noen ganger drømte vi oss bort. Og mange ganger var noen av oss skikkelig irritert over at dere ikke gå oss det vi ville ha mer av: ennå mer kjærlighet. 🙂

Men oppi all forelskelse og kyssing, har dere på en varm måte gjort oss kjent med mange nyanser av helt vanlige problemstillinger. Og vi er minnet på igjen og igjen, at andre mennesker får mye mer sympati og forståelse for oss, hvis vi forteller hva vi tenker og føler.

Så 1000takk for at nettopp jeg fikk bli med på dette! Jeg er så glad over å ha fått sett så mange imponerende skuespillerprestasjoner. Jeg er så glad for at det finnes noen som skriver så gode dialoger. Jeg er så glad for at musikken kommer sånn til sin rett. Og jeg er så glad for hvor flott Oslo er framstilt og de 1000 små perler som er "strødd" over hele serien i form av referanser og repetisjoner.

Lykke til videre alle sammen! Vi heier på dere, 1000takk for det dere har gitt oss!

110
DK Sana Even

Ikke mere Noora og William. Det er nu anden torsdag i træk hvor vi kunne have fået et klip med Even og Sana, så den historie kunne få en forklaring på hvordan Even har det og hvordan alle lige pludselig blev venner.

111
Vi vil se Yousef!

Jeg venter og venter og venter på Yousef-oppdatering. Jeg håper Sana blir invitert med i kveld, det var i dag de skulle ut og spise før Yousefs Tyrkiatur?

Moro med Eskild, men YOUSEF, vi venter på deg

112
Noora igjen....

Sesong 2 om Noorhelm. Sesong 4 om Noorhelm. Trodde vi skulle få en sesong om Sana jeg? Og hvorfor er Even med i traileren,mens vi knapt har sett han denne sesongen. En av de mest populære karakterene fullstendig swipa av banen. Mens Noora har fått all skjermtid i verden.

113
sandra

Kommer börja gråta av frustration om de fortsätter att prata om N&W

114
Oppgitt

Men slutt å se på da hvis det er så ille!!!!!!

115
video m ballongguttene

... kommer det en youtube video med ballongguttene denne uken? ville være kult hvis Even var med dem i den siste videoen. altså neste uke

116
nei briskeby

Evens historie er ferdig fortalt. Dermed er ikke ballong guttene relevante lengre. Hva har de med Noorhelm å gjøre? Absolutt ingenting. Forventer dermed ikke flere hei briskeby videoer. Enten det, eller så har Elias glemt passordet.

117
færdig?

Færdig fortalt? hahaha, den historie har flere plot holes end... ja i don't even know. Men ja, lige pludselig er alle venner og ingen ved hvorfor. What a great story. #evendeservedbetter

118
Alltså..

..blir det en ledig plats i kollektivet nu?
I så fall vill jag flytta in.

119
Angelica pus

Drikke fun light og se på film med Eskild og Linn? Sign me the fuck up!! ❤❤❤

120
kan vi dele seng da?

det vil jeg også skjønner du

121
bruh

Willian... Eskild really

122

Ja, alla vet ju att det är Villain 😉

123
Ledgerina

I appreciate the writting, I really do. I appreciate the chats, I really do. But I just can't get why we know more about Noora this season than about Sana at this point. It's only one week left and I feel that I never get to know Sana deeply, wich is a bit sad and dissapointing because I love the character! I love Sana Bakkoush. I love how she acted during Season 1, 2 and 3 and I was so happy to know more about her during this season 4, but I am not sure if I have received enough information as who she is as a person.

Getting to the end of the Season and knowing more about Noora and her relationship than about Sana is making me feel a little sad, to be honest. I mean... Some Guru-advice or at least Eskild asking Sana how id she doing with Yousef would have been enough I guess...

124
Totally disagree with you

Before this season we knew nothing, literally NOTHING about Sanas background, we only knew and saw the facade she had. In this season we get to know about her past, her family, her relationship with Even, we get to know the sweet, kindhearted Sana that has had a really hard time.. I think this is enough to know ❤

125
Näst sista veckan

Åå vad jag hade önskat att vi istället för att änga fyra dagar på att leta efter Noora, när vi visste att Noorhelm skulle få sitt lyckliga slut efter att han gjort den stora entrén, så hade Sana kunnat prata med Vilde om det Sara skrivit. Att vi hade fått fördjupa oss i Vildes karaktär näst sista veckan. Det kommer vara så mycket sista veckan att hinna med och jag hade hoppats på ett samtal mellan Vilde och Sana där Sana förklarar hur Vildes kommenterar är fel och att Vilde ber om ursäkt och sen får öppna upp sig så att hon vet att hon alltid kommer ha en kompis att prata med även om hon inte är redo att dela det med alla de andra. Sana är huvudkaraktären, men jag tycker det är tråkigt att de andra sidokaraktärerna inte får samma utrymme som Noora, fastän hon redan haft en egen säsong. Det gör mig både ledsen och besviken.

126
Jämtkalle

Men livet är väl inte "säsonger"?
Jag har vänner jag träffar som inte är "säsongsvänner".Skam är realistisk på det sättet,jag "får"tala med andra efter terminssluten!!
Och Skam är ju i en skola där de ska gå i tre år, det är själva ramverket för serien.Hade alla kärlekshistorier och draman utspelat sig i en familj hade det inte blivit Skam.
Hartvig Nissen är en mycket viktig skådespelare i Skam, kanske den allra viktigaste.Frid över hans minne!

127
Sanasolove

Where is this obsession with Noora coming from? I don't understand anymore!!

128
I think..

.. it may bee a reaction to all the writing about wanting Even and the very negative way quite a few Evakfans has "talked" about her for a very kong time. Feels a bit like "paybacktime"?

129
melissa

ugh

130

Boring

131
joanna

hva har dette å gjøre med Sana?

132
Kære Julie Andem

Ja, jeg ved godt at kroppen min trænger poteter, men sjælen min trenger altså til et Yousana klip, please Julie Andem!

133
Sim G

Eeeeeeeskiiiiiiiild!!!❤️?❤️?❤️

134

Please stop med diskussion omkring Noorhelm og hvor meget de fylder. Denne sæson handler hverken om dem eller om Evak, respekter det og lad hver med at komme om usle kommentarer fordi i blot kun ønsker at se mere af Evaks historie. DETTE ER SANAS SÆSON. Sæsonen hvor man ser Sana være tætte venner med Noora, være bekymret over diverse, både give og få venskablige råd, nyde sammenholdet mellem vennerne og modtage den hjælp hun har brug fra af netop Isak, som også er hendes ven. Sæsonen har altså været omkring venskab. At vi ser William og Noora kysse er udelukkende fordi vi derved ser Sanas følelser ved at se dem kysse. Hun er glad på deres vegne og de viser os Sana. Julie Andem har ved brug af Noorhelm beskrevet Sana udefra, og det er tydeligvis ikke alle der forstår det… Desværre for jer der ikke gør. I ser ikke den smukke måde at vise Sana frem på, mange af jer oplever med stor sandsynlighed sikkert Sana som er egoistisk selvoptaget pige, hvilket langt fra er sandheden. Ærgerligt ikke at kunne opfatte Sanas glæde og medmenneskelighed, men i stedet kun se hendes ud fra hvad der konkret ses. Sanas personlighed i denne sæson er meget skjult fortalt og vi lærer altså om hende gennem de andre karakterer og hvordan hun opfatter dem. Julie, du har gjort en fantastisk stykke arbejde!

135

I know that at this point I should be accepting this, but I still can't believe Julie is making the final weeks of Sana's season about Noora, after already prioritizing Noora among the girls for the first 8 weeks. I still can't believe she fixed the fake account plot with one happy clip and no one talked about anything, and the girls just moved on as if Sana was the only one who did anything wrong and they hadn't been treating her badly for weeks. I still can't believe Even's storyline was buried when it was all set up just to push William back into the show, not even allowing him to speak, or giving him a 20 second scene reuniting with his former friends. They knew each other before season 3 even, but we don't even get a single text message between them, but suuuure, let's have Sana and Eskild have a chat about Noora. Julie's just mocking us at this point.

136
SANABANANAFORPREZ

Sanabanana

137

Okej? Vad var poängen med den här chatten? Den är ju inte alls relevant till storyn.

138
Sissel

Herlige Eskild!! Og dere som gnåler om at det er for mye N&W; slutt å se på da så slipper dere å bli irriterte! Hadde ikke de vist noe om N & W denne sesongen hadde det blitt temmelig stillestående sesong!! Elsk på Noora & William og selvsagt Eskild og Linn!! ❤️❤️❤️

139
så bra

at de reddet sesongen

140
2+2=4

det er riktig.

141
Jazz

It is just unfair to Sana! It is neither William nor Noora's season. Even in the first season, Sana has so much potential. I wanted so badly to learn about her inner self . It is upsetting now!

142
Can Yousef get Noora's room

and stay in Norway please???

143
Forvirret

Skjønner ikke helt greia med så mye Noora prat nå, og hva denne samtalen har med noen ting å gjøre, spesielt nå i slutten hvor det er mye mer interessante ting å ta tak i og finne ut av? Men det må jo ha en viss betydning og noe å si (for det har vel alt), men hva? Nå skjønner jeg ingenting lenger!!

144

Hvordan tolker vi dette, skal Noora flytte inn med William, eller er det bare Eskild som er redd for det? Eskild er seg selv, og det er bra ?

145
Elefanten

Eskild vil gjøre plass til Elias?

146
Gulrot

Season two called, they want their chat update back.

147
NOORA FOREVER

KJØR PÅ VIDERE MED NOORA OG WILLIAM!!!!❤️❤️❤️❤️#NOORHELMFOREVER ❤️

148

No! Evak forever

149
haha

liker sarkasmen

150
ENIG

Kjør gjerne Noora, for der skjer det i det minste noe 😀

151

The most useless text update in the skam history...

152
Noora

I've really missed noora since the last update about her on Tuesday, I'm glad we're talking about her more with one epsiode and a Friday to go. I wouldn't want to forget the true Queen of Skam who paved the way for feminism and by dint of her very existence has brought about world peace. She truly is a beacon to us all. Thankyou Skam for remembering that. I eagerly anticipate another
update maybe she's doing laundry later? What detergent does she use ? No detail is Minor enough when it comes to noora ?

153

Omg THIS

154
Sana4

Haha so much shade. But I agree with you.

155
What happened to the comment section?

I have a feeling that they're suddenly letting all the tea spill after banning such comments in previous updates. Anyways, I'm living. Keep it coming ☕️

156
Oh please

What banning are you talking about? The shitty comments have been spoiling things all season.

157
I see what you did there??

?????

158
to Noora

BETTER SPEAK HONEY!

159

THAT TEA IS SCALDING HOT TAKE A FREAKING SIP BABES