Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

174 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
First

Emma som outa Isak... kul dame.

2
Julie

Er jo ikke rart at hun ble forbannet og lei seg og gjorde noe sånt da hun fant ut at hun egentlig bare ble utnyttet av Isak. Hun var jo oppriktig forelsket i han... Ikke alltid man handler så smart når man handler ut i fra følelser. Nå har vi jo egentlig akkurat vært igjennom samme greia med Sana, som lagde hatkonto fordi hun hadde det vondt. Det Emma gjorde var ikke noe verre enn det.

3
DK - Yep

Og Emma som synes alle gays er sjove. Jeg finder det ret urealistisk at en fyr som Jonas ville finde sammen med Emma.

4

Tja, det var också Jonas som skrattade åt att Isak gillade bögmusik, och sagt att Isak skulle ha lite humor när Elias kallade honom bög som skällsord. Ingen vacker tid för Jonas. Tack och lov lär man sig och växer hela tiden.

5
ja folk forandrer seg da

jeg tror det var det også klippet til P-chris ville få frem... Eva så fortsatt på han som fuckboy.. fordi han var en fuckboy før.. nå virker det som om han er forelska og har lyst til å endre seg.. eller HAR endret seg..

Emma har helt sikkert endret seg hun også..

6
Chris

Jeg har sett hele seong 1 og halve sesong 2 igjen nå. Og man ser tydlig at Chris er interresert i Eva hele veien.

7
Og...

Isak som brukte Emma då. Kul fyr. Plus att han pleide och ödelegge Eva och Jonas relation. Superkult. Och Vilde som hade masse fordommer mot Sana da. Kult. Och Jonas som såg ned på Eva fordi hun ikke var smart nok. Kul fyr. Och Sana som lagde ett fake instagram-konto. Kult. Och...
Syns det er intressant at det er akkurat de personerna vi ikke vet så mye om, och oftast kvinner (t.ex Emma och Sonia) som blir stämplade som usympatiske. Emmas karakter er 17 år (!) gammel. Hon kan ikke vara ofelbar, det er ikke de andra heller. De flesta karaktärerna i Skam har sagt eller gjort ting som inte er så veldig fantasiske. Och vad gäller detta att hon skulle ha outat Isak- vad skulle du själv gjort om du var forelsket i noen på allvar, och den personen bara brukte deg? Om vennene dine spör hva som har skedd? Syns det er helt i Emmas rätt att fortelle att Isak var en total drittsekk. Det er ikke sikkert att hon har spritt något rykte, hon var bara forelsket. Syns det Isak gjorde var veldig mye verre. Men alla elsker Isak fordi vi har sympati med honom och fordi vi vet mer om hans "battle". Husk på Noora's citat säger jag bara...

8
Vi vet lite om Emma

folk forandrer seg,da. som kloke Magnus sa

9
Ung og dum

Ja, Emma gjorde en feil som 15-åring og det bør vi straffe henne for resten av livet.
FY EMMA! Vi kommer ALDRI til å like deg.

Heldigvis vil de fleste av oss tilgi slike som Emma, og derfor er det håp for verden.
Alt er LOVE

10
Binti Bernt

Det kan godt hende at Emma har hatt en vokseprosess etter at hun var del av forvirringa til Isak. Hun var ikke så kul da, men alle sesongene har vist at folk gjør feil, forbedrer seg og modner! I Jonas-klippet sa hun ingen av de tingene så gi henne litt rom, dude.

11

first

12
hva er greier med dere

jonASSSSS, du er mye bedre enn emma....serr

13

Sorry, shipper slet ikke Emma med Jonas. Vil hellere se ham single eller med Eva.

14
?Hustler in Hijab?

Og jeg vil heller se både Emma og Eva single enn med Jonas? Gutten trikser jo for harde livet. Respektløst...

15
KRISSI

Jonas er så ABSOLUTT ikke over Eva. Nå er han skikkelig lei seg. Det merket ikke gutta, men det gjorde jo vi, ikke sant?

Og selvfølgelig var skjorten hos Jonas. For det første skjer skifte hver dag, meldingen kom idag, altså Jonas sin dag. og hvordan skulle Chris sine foreldre skjønne at det var Eva sin skjorte uansett? Ganske obvs at Chris sine foreldre ikke vet noe om de to.

16

I hear you!!

17
no hate

same

18
KRISSI

ENIG. Liker ikke Emma. Liker Jonas. Og liker Jonas og Eva sammen.

19

Men, jeg liker også eva og chris ?

20
KRISSI

Men jeg elsker at gutta (Magnus og Isak iaf) ikke dømmer. De sier at folk forandrer seg og at P Chris tross alt er en ålreit fyr. De har lært så mye. Jeg er så stolt. Tror absolutt P Chris har forandret seg, frivillig eller ufrivillig, og at han er genuint interessert i Eva. P Chris fortjener alt godt, men kanskje med en annen jente, da jeg heier litt ekstra på Jonas og Eva. I hvertfall siden det nå var så tydelig at Jonas ikke er over Eva.

21
Jonas eier skjorten

🙂

22
Frk D

Eh. Skjorten er Evas, men den var hos Jonas??????

23
Angelica pus

Jeg har en følelse over at Jonas har lyst til å gjøre Eva sjalu... ??

24
S02 Quote sana

Man føler alltid noe for exen sin

25

Tror mere det handler om at vise Eva, at han også er kommet videre

26
Jonas

Jeg tenker at Jonas holdt det skjult for å ikke såre Eva, men nå som det virker som om Eva er forelsket i Chris og han i henne, altså at hun har en ved sin side, så kan Jonas være åpen om den personen han har forelsket seg i. At han bare vil gjøre det rette for alle parter. Han skjulte det for Eva, nå skal han være åpen for Emma sin skyld.

27
Julie

Det er jo i så fall ganske barnslig, da... Tror ikke Jonas er så dust.

28
?Hustler in Hijab?

Det tror jeg... Virker voksen ellers, men så er det den vanen med å oppføre seg som en drittunge i forhold, da. Ikke bra!
Shipper Eva og P-Chris.

29
Hejdå Eva...

Jag hejar på Chris och Eva.
Jonas är en fin kille men behöver en annan typ av tjej, en som kan matcha honom intellektuellt. Han var lite väl nedlåtande mot Eva, tyckte nog att hon var lite korkad stundtals. Not ok!! Tror inte heller att Emma är rätt för honom, men ett tag här i sommar kan det väl funka? Han släpper Eva nu och låter henne bli lycklig med Chris. Om Chris är trogen så kommer han att passa bättre för Eva. Och jag tror Chris väljer att vara trogen...

30
Trekant

Ok. Hvem skal vi heie på; Jonas + Eva eller Christoffer + Eva?
Dette er såpass vanskelig at jeg går for trekant.... i alle fall for en kveld...

31
?Hustler in Hijab?

Pentetrator-Chris, til tross for det teite kallenavnet. Ikke Jonas. Hvem vil være sammen med en som ikke klarer å snakke ordentlig om noe, bare ror og ror og ror? En god venn, men ganske kjip kjæreste ser det ut til.

32

Ja, Jonas fikk Eva til å føle seg underlegen i forholdet, selv om han nå sier at hun er "her oppe"!! Chris likte at Eva var "brainy", dvs. ikke nødvendigvis enig med han, lurer på hvordan han kan glede henne og vise at han mener alvor - og ber exen om råd...

33
beviser

Bliver lige nødt til at skrive det her. Jeg tror den første chat i morges var mellem Eva og P-Chris. Vi skifter, som mange har skret, først POV ved videoklip. Chatten mellem Yousef og Sana blev skrevet over midnat - altså lørdag. Og billedet Vilde lagde på instagrem lørdag morgen var ikke med, som jonas billede nu. Netop fordi det kom inden vi havde skiftet pov og inden vi havde fået et video.

34
Herre Gud som jeg savner de gutta

Nå når vi endelig fikk et klipp med dem så kjenner jeg bare at jeg savner de såååå sykt???

35

We wish...

36
Marie

Hvis han hadde prøvd å gjøre henne sjalu, så hadde han ikke holdt forholdet sjult

37
Angelica pus

Han skal jo plutselig ta med Emma på festen etter at han fikk melding fra Chris, hvor Chris sier han er keen på Eva. Hvis det ikke høres ut som en plan, så vet ikke jeg hva annet det skal være

38
Tone

At han forstår at Eva er over han og at han ikke trenger å gå stille i dørene?

39

Nej men det var før han vidste P-Chris og Eva er noget!! Dybt urealistisk, at Jonas ville falde for en pige som Emma.. Ugh et karakter mord! Jeg mener dog heller ikke, at Jonas og Eva var gode sammen.. Han snakkede ned til hende!

40
Tika

Tenkte samme. Ser ikke helt at Emma utfordrer Jonas intlektuelt, som også var noe av utfordringen med Eva. Og som Jonas stadig slengte kipe kommentarer om.

41
Silje

Enig med deg der ass
Nei, Jonas og Eva var nok ikke gode sammen. Hun passer bedre sammen med P-Chris

42

En pige som Emma?

43
KRISSI

Enig med Angelica pus. Han prøver å gjøre Eva sjalu ved å ta med Emma på festen til Sana.

45
boy squad chat

*chants* BOY SQUAD CHAT BOY SQUAD CHAT plis

46
Jaaaaa

Precis vad jag också längtar efter.
En riktigt lång chat mellan pojkarna.
❤️

47

Hun kjenner vel Isak og Even...?

48
joda

det blir vel lidt, ehm, hvad er det nu I siger på norsk... kleint?

🙂

49
Høh

har både jonas OG eva blitt tidenes playere?

50
Evakisen

Tipper det med Eva og Jonas var noe "som bare skjedde" Spørsmålet er, er de ment to be?

51
Ikke noe mellom Eva og Jonas

Chatten om skjorta var med Chris

52
Du er litt dum

Ehh nei?

53
Dom som sier..

at andre er dumme.. ?

54
Emma

Nej nej, Julie Andem. Du kan inte lura oss. Varför borde Emma komma tillbaks just nu? Tror faktiskt att Yousef-Emma-teorin är sant (första ep av säsong 3 då Emma är i badrummet med guttarna och hennes kompis säger "Yousef är här"). Det måste ju finnas någon slags förbindelse här?

55
Anita

Jeg leste i et annet kommentarfelt at Yousef er et uttrykk for politiet. Det skjedde jo akkurat i det politiet kom på Eva sin fest. Man hører banking på døra først, og etter det sier venninnen at Yousef er her.

56
The Yousef? Ja, det är the Yousef!!

Jag tror att Yousef och Emma har haft en fling... varför dyker hon upp nu?!

Trodde aldrig jag skulle säga detta, men som tur är så är Yousef i Turkiet när det är Eid-fest så det blir förhoppningsvis inget drama mellan honom/ Sana/ Emma. Pls. Jag klarar inte sånt drama i sista avsnittet.

Men detta med att Sara är bjuden på festen?! Blir hon ihop med Elias (då skulle Sana ha haft beefs med både sina svägerskor - roligt ändå).

57
Aaahhhh

Har tänkt på det men hoppas det är en annan Yousef...

58
Lily

Trokke den Yousef er Sanas Yousef. De er chill nå, og Andem vil ikke føkke det opp igjen ?

59
Elin

Nooo.. serr!!? ??

60
Riks

Til Emma: Jeg har også sett den kommentaren fra første episode sesong 3 (om at en jente kommer inn og forteller Emma at Yosef er her) - jeg kan ikke se at noen har plukket om dette i kommentarfeltet før?! Men enda viktigere er det Emma sier noen minutter før (når hun leter i skuffene etter piller) and I quote; "Vi var hos Sana og røyka noen piller...Hun ble dritfjern". HVA BETYR DET? I am loosing my mind!

61
Korrektion

Sara - ikke Sana...

62
Søtt

Får vi en chat m eva oxo der han forteller om emma og at han og eva ikke kan være friends with benefits lengre?

63
Pulevenner

Tror ikke Eva og Jonas har vært pulevenner på lenge.

64
Sara

Det er jo Eva og Jonas sin chat først idag? Det indikerer jo at hun har ligget over ganske nylig

65
Ligget over....

...men ikke nødvendigvis ligget sammen..... Vi kan bli lurt....

66
NEIII

Ikke Emma oppi plottet nå, da. Det har vi ikke tid til!!!! Ikke nok minutter.
Hvis du ikke har tenkt å gi oss en sesong til, da Julie Andem.....

67
Hmm..

Det plottet må uansett skje oppi hodene våre. SKAM er i ferd må å ta farvel med oss. Dette er jo bare en twist fra JA for at Emma skal kunne bli med på den store avslutningsfesten for SKAM! 😉 Hva som skjer videre.. ja det blir nok opp til vår egen fantasi, er jeg redd..

69
Anakin

Men Joonas. Kanske ska fråga Sana först. Är ju personliga inbjudningar ni fått..
Sen undrar jag: bjuder du bara Emma för att du är ledsen över Eva? Eller var du rädd att såra Eva och därför inte vågat vara öppen med Emma? Oavsett lycka till!

70
Emmahemma

Samme skrivemåte som i samtalen med Eva. Da var det hos Jonas som Eva glemte skjorta si, ikke hos P-Chris.

71
Stakkars Emma

Alltid en god nummer to... Vil Jonas egentlig være sammen med henne eller vil han bruke henne som backup/et middel for å gjøre Eva sjalu?

72
øhm

så med alt er chill betyr jo det at den meldingen fra tidlgiere også var jonas. da er det oppklart liksom!
stakkars P-chris!!!

73
Chill

Chris har brukt "chill" i meldinger han også, så det er inget bevis, selv om det trolig er Jonas det er snakk om.

74
Fuglen

Dette gjorde de for å oppklare en gang for alle at POV endres ved midnatt og for å vise at det var Jonas som sendte den andre meldingen - de så vel at alle var så uenige/forvirra her inne

75
Nina

Jonas är fin men ska inte bli tillsammans med Eva igen. Deras kapitel är avslutat. Livet är långt och Eva ska träffa massor av olika killar innan hon hittar rätt. P-Chris är en perfekt kille för henne nu.

76
Enig

Breakuppet mellem Jonas og Eva var så fint på den måde. At de troede og vi troede at de var soulmates, men things change og nu er hun med P-Chris og han er så sød. Eva+P-Chris 4eva (eller en periode da)

77
Single ikke ok?

Behøver alle at blive kærester lige pludselig? Er det ikke cool at være single?

78
Skrivemåte

Skrivemåten i denne chatten bekrefter i alle fall at dagens første chat var mellom Eva og Jonas.

79
Hmmmmmmmmm

Men i Sesong 3 Episode 1 snakket jo Emma om at hun var hos Sana og at de poppet noen piller eller noe sånt??

80
Hmmmmmmmmm

Problemet er at det står Sana i undertekstene

Men synes heller ikke at det ga mening

81

Sara, ikke Sana

82
Caroline

Hvis du ser episoden med tekst så står det Sana altså, måtte dobbelsjekke nå..

83
Maria

Sa hon inte Sara? Tyckte redan då att det verkade konstigt att de skulle ha varit på fest/fors hos Sana.

84
Sara ikke Sana

De var på fest hos Sara.

85
Maki

Sara - ikke Sana...

86
Ungi80'erne

Det er det rene Beverly Hills nu ?

87
Chill

Alt er chill

Da var der Jonas skjorta var hos?????

88
Silje

Tenkte akkurat det samme!!!

89
Alt er love ❤

Sier alle, men hvorfor hater så mange på Emma da? Isak var ikke særlig snill mot henne og hun var streng tilbake (kom deg ut av skapet). Og hvordan historien om at Isak er homofil spredde seg, vet vi ikke helt. Det vi vet er at Isak tilga henne, og da synes jeg at vi skal gjøre det også. Dessuten: hvis Jonas og Emma vil være sammen, shipper jeg dem. Jonas vet nok best hva som er ❤ for Jonas ?

90
Tika

Ville heller sagt at Isak forsto at han var dush, og ba om unnskyldning. Men i det er det jo også en tilgivelse, for var, sant nok, ikke helt greit det Emma gjorde heller. Men vi vet ikke hvordan hun fortalte om Isak. Kan ha vært svar på om hun skulle henge med Isak, og bare: "Nei, han er homo. Han ville bare henge for å gjøre en fyr sjalu." Men er redd Emma igjen bli brukt for å gjøre noen sjalu. Hun fortjener bedre.

91
Janne

Ja, altså, jeg synes Isak behandlet Emma mye verre enn omvendt, han utnyttet henne og lot som han hadde følelser for henne for ikke å bli avslørt som homofil.

92
Joda

Men Emma har sagt homofobe ting minst to ganger uten at det har fått noen konsekvenser i det hele tatt, og derfor fremstår hun som uspiselig for flere ennå...

93
Hear hear!

Så enig med Alt er love ❤️. Synes Emma får alt for mye hat. Tror ikke akkurat at hun hang opp en plakat/postet på FB at Isak og Even hadde en greie. Hun fortalte trolig bare om Isak og Even til noen få venninner fordi hun var sint og lei seg, som jo ikke er så unaturlig. Og så var det vel en av de som fortalte det til en annen venninne/venn, og så var ryktet igang.

Synes Emma og Jonas var fine sammen, men hun fortjener en gutt som ikke er flau over henne og behandler henne bra.

94

You know the guy you outed to the whole school.

95
Eva + Jonas = ?

Alt er chill, både at skjorta til eva er hos jonas (?) Og at Emma skal bli med på eid-festen. Jeg tror jammen både jonas og eva har hatt flere prosjekter samtidig. Jeg ser gjerne at Jonas og Eva finner tilbake til hverandre!

96
Intet hjerte til Emma

Han sendte ikke et hjerte tilbage. Jonas er ikke ovre Eva.

97

Hun kjenner jo Isak hun.... Dette vil bli rart ass

98
Jonas og Eva

Jonas skriver altid "chill". Så det var 100% ham som Eva skrev med i morges. Er de friends with benefits? Måske med voksende følelser...

99
Nei, nei, nei!

Emma som outta Isak? Og ikke har vett på å unnskylde seg en gang? Håper virkelig Jonas player henne! Dette er ille ?? Characterassasination på Jonas siste uka!?!

100
Chill

Tenk deg at Yousef reiste til Tyrkia for å tilbringe sommeren med Lito? Det var kanskje sånn Emma følte det i høst. At hun fortalte NOEN hvorfor det ikke ble henne og Isak likevel er ikke så jævla rart, er det? Særlig når hun ikke ser på det å være homo som noe å skamme seg over. De fortalte det videre, og det burde hun kanskje skjønt ville skje, men det gjorde hun ikke. Det er ikke spesielt kult å bli playet heller, så hun hadde neppe noe interesse i at hele skolen skulle få vite det. Og Jonas er stadig en dårligere kjæreste enn venn. Viser fortsatt null respekt for dama si.

101
Emma

Jo, selvsagt bør Emma være med nå. Det er ingen karakterer som er bare gode eller dårlige. Emma er nok helt sikkert ei bra jente, men de med fordommer ser bare det dårlige.

102
Helt ærligt

Hvis hun bliver brugt som figenblad for Isaks homoseksualitet og vælger IKKE at ville være figenblad, så synes jeg hun har fuldkommen ret til at fortælle, hvorfor hun ikke er sammen med Isak, når hendes veninder spørger. Det er jo ikke som om hun har sat plakater op på toiletterne (som en eller anden tarvelig person engang gjorde da en fyr fra mit kollegie havde været model i et bøsseblad) Hun har jo bare været ærlig overfor sine veninder, og så har rygtet bredt sig. Hvis man ikke vil risikere det, skal man nok lade være med at bruge andre mennesker til at dække sig bagved.

103
Ingi

Så enig, det var Isak som var dyst mot Emma dengang, ikke omvendt.

104
Joda

HUN har sagt masse homofobisk dritt uten at dette har fått konsekvenser. Og uansett hvordan Isak har oppført seg hadde hun ingen som helst rett til å oute ham, uansett hvordan hun gjorde det.

105

Åh, dansk er så poetisk vakkert!

106
Pige fra DK

Poetisk, tjae..
Da jeg fik min første pigekæreste lavede jeg også alt muligt for ikke at folk skulle finde ud af det. Forståeligt og knap så smart af Isak og Dårligt gjort af Emma. Man er sgu nødt til selv at lade folk springe ud i deres eget tempo.

107
Marie

Arhh så var det vel heller ikke værre for hende, eller hvad.
Har selv haft en pigekæreste, og ja man prøver at dække sig bagved alle mulige (åndssvage) ting, hold kæft man kan være nervøs/bange for folks reaktioner. Det kan være Så svært at sige til ens familie og ens venner + at skulle finde sig selv. Kan være pisse hårdt!

108

Poor Emma, blir alltid andrevalg 🙁

109

Er Eid festen på lørdag? Er ikke siste episode på fredag??

110
Hennie

Da må det jo være Jonas som Eva skrev med her om dagen, siden han er den personen som for det meste skriver "chill" i messanger og meldinger

111
Hmmm

Emma trengte virkelig ikke dukke opp igjen i Skam. Hennes historie kunne fint sluttet med at hun og Isak sluttet fred.

112
Emma

Emma og Jonas går jo på samme skole og det er helt normalt og bytte på hvem du er sammen med.
De er kanskje ikke det beste kjæresteparet, men litt sex skader ingen av dem.

Emma var forresten kun 15 år da Isak lurte henne.....

113
Enig

Enig, har slet ikke savnet hende. Og nu skal hun være med i sidste klip? Nej tak. Håber hun holder sig langt væk fra Isak og Even.

114
KRISSI

HVEM ER JULIAN DAHL

115

Kanskje hovedperson i neste Skam-sesong?...

116
Tika @meg

??????

117
Eidfest kvelden før dagen?

Ser ut for at festen blir på fredag, ikke lørdag..

118

Eid er egentlig på søndag, så med at han skriver "Kvelden før dagen" betyr at de skal feire Eid på lørdag 🙂

119

Eid starter etter Makhrab.

120

Men festen til sana er vel på fredag ikke lørdag?

121

nei det er lørdag, siste dag av ramadan og vil bryte fasten med fest med alle frieends

122
sarhk

Oavsett hur mycket vi älskar Isak kan vi inte bortse från att han behandlade Emma jäkligt illa i säsong 3. Fint att hon får en bättre kille. Dessutom verkar de ju ha intresset för droger gemensamt ....

123
Emma

Emma outede Isak, så de var vist lige gode om det.

124
Malin

Jeg tror Andem og co prøver å gi Jonas en slags closure uten Eva. Han har kanskje noen lingering feelings for henne enda, men synes det er tydelig at han ikke vil ha det. Hvorfor ville han ellers sagt det der med Fresh prince og nachos til Chris? Klarer ikke helt å se han og Emma sammen, men det er hyggelig at han har noen iallefall. Tror definitivt Eva og Chris blir et par nå!

125
KAN VÆRE ..

At han skrev det fordi han nå forstår at Eva har hatt noe på siden med både ham og Chris og at de da står ganske likt i kampen om henne. Fresh Prince og nachos var en greie Jonas og Eva hadde, slik at når Chris prøver seg med det så vil Eva assosiere det med Jonas og savne ham, og dermed innse at det er Jonas og ikke Chris hun vil ha.

126

Men kan Jonas ikke få closure uden at finde en ny dame? Hvis Julie ikke vil genforene Eva og Jonas, hvorfor kan Jonas så ikke bare være single? Føles lidt som om det ikke er cool nok at være single lige pludselig. At alle skal have en kæreste nu.

127
Translating Jonas&Emma

Emma: Naww. What happened? Aren't you embarrassed of me anymore?

Jonas: Never embarrassed.

Jonas: Are you in?

Emma: What kind of party?

Jonas: Sana is going to have an Eid-celebration. The evening before the day ?

Emma: hmmmm

Emma: ok then ?

Emma: I don't know anyone though.

Jonas: It's ok, everything's chill.

Emma: ❤️

128
Sverige

Tack <3

/Sverige

129
KRISSI

Julie Andem. Plis gi oss Eva og Jonas.

130

Kvelden før dagen? Hvilken dag?

131
Lørdag

Eid er egentlig på søndag 🙂

132
Alle som lurer på skjortekommentaren

Chill her

Chill der

Det er Jonas! Ikkeno tvil!

133
Og tips til Isak i s.3..

Chiller hjemme ?♥

134
Håller med

Också de ihopskrivna orden

135
Enig ?

... chill her og chill der...
Det er vel ingen som er så chill som Jonas?

136

Håper Chris og Eva blir sammen, og at Jonas og Emma blir sammen, du ser lett at Jonas ble sjalu angående den meldingen som han fikk av Chris... lure på hva så skjer i mårå, eller på Eid festen

137
Altså..

..dette er jo en måte å få Emma med på avslutningen, samtidig som vi fikk ta et lite "hadet" med Jonas! Alle skal med! 😉

138
❤️

Alla ska med!

139
alt er chill❤

någon har spenderat mycket tid i en lägenhet och spelat tv-spel med said bff??

140
Sjalu

Emma och Elias da? 🙂

141
Likhet, likhet!

Se det ja. Her har du "blirume" og "chill", akkurat som "chill" og "ikkno" i meldingen om skjorta med Eva. Det er nok Jonas som har en skjorte liggende som er Eva sin, tenker jeg.

Derfor så avventende med Emma. Men F, det må jo bare blir Eva og Chris. De er herlige, og jeg digger at skjørtejegeren er litt soft og kan være seriøs han også. Tusen skjørt er funny helt til du finner jenta som forandrer deg. Eva er Chris sin muse.

142
Jeg hepper...

... på Eva og P-Chris❤️

143

Skjønner ikke hvorfor alle tror at skjortemeldingen var til Jonas! Hvor er logikken liksom?? Klart den var til Chris!!