Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

391 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Elsker Chris så mye, hun er mitt spiritanimal

2
Først

Hehe førsy❤️❤️

3
Liane

Jeg vil savne desse "først"-kommentarene?

4
Agnes

Åååh fine Chris!!❤️❤️❤️

5
Eng suuuuub

Can't wait to see it ??

6

Dr. skrulle!!!

7
Emma - Noora

Ja, det er klippet til Chris dette her.
Men ta likevel en liten ekstra titt på Noora.
Hun virker ikke veldig forekommende her ovenfor Emma, gjør hun vel?

8
Liane

Hvordan i alle dage kan dette været slutt nå!? Her er jo de en hel historie..nei mange historier!
Jeg tipper at Julie har mye mer å komme med på skam-fronten. Men de at de ble så stort og at de ble et fulltidsproskjekt, som hun tidligere har uttalt, gjør at hun ikke har nok overskudd til å drive det videre...noe som jeg sjønner veldig godt. Men jeg er trist for at det aldri blir med Skam. Samtidig er jeg takknemlig for de 4 sesongene vi har fått. Tusen takk Julie❤️ Du er genial ? Du ser hvordan ulike liv kan være, hvordan folk kan ha det uten at noen andre ser de. Du ser folk, du ser oss, alle ulike personligheter. Tusen takk for st mange historier blir fortalte❤️

9

Etter hva jeg har fått med meg iallefall, har Julie Andem kun sagt at det ikke blir noen ny sesong til høsten, el noe sånt.. -Altså ikke at dette er den siste sesongen ever..(?)

10
Først lo jeg

og tenkte at jeg elsker Julie Andem <<<3 Nå ga hun oss til og med en helt alldeles fantastisk dr. Skrulle seanse en gang til. Men så snudde skrulla den hysteriske historiefortellingen. Og da snudde jeg og. Tårene rant for andre gang på fire dager. Aldri har vel noen sett Chris sine skjulte evner som henne. Og aldri har jeg sett et ansikt gradvis lyse opp så vakkert som det Chris sitt gjorde. Skjønner godt at Ina Svenningdal kom inn på teaterhøyskolen. Heia Chris, heia Ida og heia dr Skrulle!!

11
MM Ja vi elsker

Jaaa, vi ELSKEEER Chris og Dr. Skrulle!!!!

12
Noomi

Har aldrig riktigt tänkt så förr, men så vacker Chris är! Och förstås en så genomgod människa!

13
Hildring

dr. skrulle er en av få voksne som faktisk har en personlighet i serien, og for en personlighet! Kanskje hun kan virke litt gal til tider, men herregud så smart hun kan være. og når det gjelder emma synes jeg det var tøft gjort av henne å gå bort til jentene just like that

14

Morsomt hvor irriterende Emma virker idag gjennom Chris' øyne. Hun virket helt annerledes i går da vi gikk se henne gjennom Jonas sine øyne.
Detaljer som SKAM bare er helt unik på.

15
Like klein

som i sesong 3.
Litt klein med Jonas også, spør du meg.

Emma ER klein, søt og klein

16

Vet du hva Jeg elsker? Jeg elsker å lese kommentarer her, i alle språk ?? norsk, svensk, dansk, engelsk.. Skam felleskap ?
Skam har gjort mye. Det bringer oss sammen i Skandinavia og vi lærer andres språk ??

17

Og finland ?

18

Og Spania

19
Glad i dere❤️

Håller med! Tack för att vi svenskar får vara med i felleskapet och tack för alla norska uttryck vi har fått lära oss ass. Det känns som om vi var kommit varandra så mycket närmre. Er så glad i dere❤️ Skandinavien❤️

20
Glad i dere

Vi er veldig glad i dere også naboer <3. Håper dette fellesskapet også fortsetter etter skam!

21
Længe leve skandinavien!

SKAMDINAVIA <3 <3 <3

22
Sofie

Skamdinavien... ??

23

Håller verkligen med! Känns som att man är närmare sina grannar nu <3 haha 🙂

24

Det är så roligt att få lära sig mer av det norska språket och om er kultur. Trots att vi är grannar har jag vetat ganska lite om er. Kommer sakna det nu när SKAM tar slut

25
Til AS.. Skandinavia, naturlig felleskap, vi er jo i "familie".

Skandinavia er en geografisk, historisk, kulturell og språklig region som består av Danmark, Norge og Sverige. Skandinavia er kjennetegnet av det skandinaviske dialektkontinuumet, som utgjør gjensidig forståelige nordiske språk. Skandinavia har et samlet folketall på rundt 20 millioner, hvorav det store flertallet bor i det sørlige Skandinavia. Begrepet Skandinavia ble tatt i bruk i dagens betydning av skandinavismebevegelsen, som søkte å forene skandinaver som ett folk politisk og kulturelt. Skandinavia overlapper med, og utgjør størstedelen av, den noe større regionen Norden. I dag skjer skandinavisk politisk samarbeid ofte i en nordisk kontekst.

26
Hälsningar från Finland

Ööh.. det finns många SKAM-fans i Finland.
Man talar alltid om Skandinavien och aldrig om Nordiska länder (dvs. Danmark, Sverige, Norge, Finland och Island)
Svenska är ju ett obligatoriskt skolämne i Finland så vi finländare kan ju förstå svenska och norska.
Och Finland har ju två officiella språk; finska och svenska.
Men tack så mycket att ni alltid glömmer oss.

27

Jeg har knapt møtt en finne som snakker/forstår svensk/norsk.

28

Finland såklart å ?

29
Superstat

Vi burde slenge med Finland og Finland med Skandinavia i en stor føderasjon kalt Norden. Vi hadde blitt et økonomisk maktsenter uten like.

Folkens: glem EU! Vi skal ha bilaterale avtaler om økonomisk samarbeid med andre Europeiske land uansett. Join with us! Vi er jo så like.

30
Jaaaaaa

Det tycker jag också
Tack för att vi får vara med i felleskapet
Så stort!

31
@ AS og Jaaaa: Selv takk!

Veldig koselig å ha dere med 🙂

32
Jaaaaaa

Det tycker jag med
Tack för att vi får vara med också i felleskapet
Så stort!

33
Skandinavia og Norden selvsagt er vi en stor familie

Alle skal med.

34
Gjest

dere er bra folk! hugs fra Oslo

35

Trengte det her rådet! Traff... Rett i hjertet. ?

36

Doktor Skrulle er søren meg klin kokos men hun gir jo helt geniale råd.
ALLE: SYNES. DET. ER. UBEHAGELIG. MED. KONFLIKT.

37
SANAFORPREZ

Amen

38

Elsker virkelig Doktor Skrulle! Hun har så mye viktig og alvorlig på hjertet innepakka i fullstendig absurd humor. Satt med hjertet i halsen hele veien for hvor dette bar og hvordan hun skulle klare å lande dette på en skikkelig måte. Og så ble det bare så fantastisk rørende, måtte bare grine på slutten! Alle tenåringer (og alle andre) trenger virkelig å høre og kjenne dette budskapet!

39

Og hun bryr seg så mye om ungdommene rundt seg at hun kan navnene - Og ansiktene - på alle elevene på skolen. Innpakket i galskapen, gir hun dem akkurat det de trenger!

40
#fullrulle?

Og så fikk vi jammen meg et gjensyn og gjenhør (!) med vår alles fantastiske dr. Skrulle! ?? Hva hadde vel Skam vært uten henne?!

Og Chris, da! Hun er bare helt skjønn. Bare å bombardere oss med oppdateringer og klipp i dag, Andem & Co, som plaster på såret for at denne jenta ikke får en hel sesong! ✌❤

41
????

?????? ♥️❤️Dr. Skrulle❤️♥️❤️

42

Dr. Skrulle er jo bare helt fantastisk. Kan jo ikke annet enn å le! Det er jo noen visdomsord gjemt i det hun sier og ikke bare tull, selv det er litt over the top som hun selv sier. Ikke snakk deg sjøl ned, ha tro på deg selv og go for it. Slike ting er ubehagelige, men det blir bra til slutt.

Fine Chris som bekymrer seg og vil gjøre noe for å hjelpe. ????

43
SKAMalyse

Det som hadde vært genialt nå, er et klipp der CHRIS tar med VILDE hjem for en prat med CHRIS, VILDE og moren til CHRIS.
Gir oss et etterlengtet innblikk i bakgrunnen til CHRIS, samtidig som det kan tas et ordentlig tak i utfordringene til VILDE. Hun trenger voksenkontakt og noen utfordringer er for store for ungdom alene. Mennesker trenger mennesker...

44
Klarer ikke slutte å gråte

Skam ass. Hva er det dere gjør med oss? Det ene fine klippet etter det andre bare seiler opp og gir oss litt småinfo om det forskjellige karakterene. Helt nydelig og genialt. Og DETTE da. Fineste Christina som bryr seg som alle, men som man kanskje ikke tror gjør det siden hun alltid tuller. Rareste DR. Skrulle med fantastisk livsvisdom. Man skal være grei med seg selv og ikke tro fælt om seg selv. Vi må jo passe på hverandre <3 Herregud. Sitter på kontoret og gråter og lurer på hva som skjer med meg selv. Kunne ønske noen hadde sagt dette til meg da jeg var 17 år, nydelig. Magisk <3

45
Fint sagt

Og jeg også, klarer ikke å slutte å gråte. Og jeg lo høyt også. Latter og tårer samtidig. Det er så sjelden vare her i verden - serier eller bøker som får oss til å føle alt samtidig!

46
Ingi

Kris er så veldig fin??? og hun vil nå ta de svære pratene med Vilde, for jeg tror herlige dr skrull fikk budskapet såpass klart?

47
Perfekt

Så fedt at se Chris have lidte flere replikker. Man kan ikke lade være med at elske hende!!

48
Bestevenn ❤️

Chris er den beste vennen en kan ha ?

49

Hun dr.skrulle kunne dere spart dere for ? Sykt irriterende dame.

50
Ellinor

Jeg tror Dr. Skrulle fremstilles så rar og merkelig fordi det skal vise hvor teite voksne kan oppfattes av ungdommer i blant. Hun hadde jo aldri kunne hatt den jobben der IRL med den væremåten, men tror det er et bevisst virkemiddel.

51

Hun er en av de BESTE i hele serien!

52

Er du gal?! Hun er jo den desidert kuleste av alle de voksne i serien.. Ok, det sier ikke så mye da, men... ? Dr. Skrulle er jo helt nydelig! ❤️ Ha litt humor, da! ?

53

TAKK! Helt enig, Ems. Jeg kan ikke noe for det, men jeg misliker den dama så sjukt. Blei såååå glad når jeg så det skulle handle om Chris, men så er det jo mer om Dr. Skrulle.... Selv om, rådet hun ga var bra. Så kunne det heller handlet mer om Chris og mindre om hu.

54
Fisla

Det handler jo kjempemasse om Chris! Det doktor Skrulle snakker om er jo det som har vært Chris sin svakhet hele veien: Hun er skikkelig, skikkelig redd for konflikt.

55
Christine

Joda hun er artig og alt, men hun tok jo opp 50% av et klipp som skulle omhandle Chris. Håper virkelig vi får et til idag fordi såpass fortjener Chris.

56
Hæ, hvordan skulle man ha ungått det?

Man kan jo ikke fortelle noe om en annen person uten at den personen har interaksjon med andre personer. Er ønsket at Chris skal ha en skikkelig lang monolog eller noe? Ikke særlig realistisk for en 17 åring?

57
Ingi

...men kanskje skulle en som dr skrull i billedet for at vi skulle få se mer av Kris, en dypere side enn "bare" happy-go-lucky-versjonen...

58
Mjao

Va?
Dr Skrulle är BÄST
Skulle gärna se en egen serie om bara henne
Så grym!!!
Tack för att hon fick vara med i sista säsongen, har saknat henne
Kärlek

59
?Hustler in Hijab?

JA til egen serie spunnet rundt livet til Dr.Skrulle! Litt som den danske serien "Rita" ser jeg for meg (netflix) NRK, hører dere?

60
Miss Nancy

Hahah! Dr Skrulle er funny! Sykt rar. Men alltid noen gode poeng. Og vi trenger serr noen skruller i samfunnet vårt! Chris- du er helten min!!! Du ser Vilde, og du hjelper henne ❤️❤️❤️

61
Helsesøs

Hun minner veeeldig mye mer om en helsesøster

62
Doktor

Hun ER helsesøster. Hun svarte på spm om hun var skolelege i tidl sesong noe sånt som. "ja.... -ish...."

63
Angelica pus

Det er jo det hun basically er da?

64
Mina

Det er vel det hun er? Når Isak var hos Dr Skrulle kom det jo frem st hun ikke var lege. Skolelegeskiltet hadde hengt fra det var skolelege på Nissen

65
Jonas

Tekster?

66
The Penetrators

Tekstene kommer alltid litt senere enn videoen er lastet opp

67
Dr Skrulle is back

MY DREAMS HAVE COME TRUE THIS IS ALL I NEEDED FROM THIS SEASON
Thank you Julie!

68
Enig!!

Spinn-off til Dr Skrulle, pliis!

69
Sara

Tänk vad fantastiskt det hade vart om alla vore som skolsystern på Nissen❤️??

70

Lege* ?

71
fisla

-ish*

72
Juhu?

Dr. Skrulle❤️

73
Mari

"litt over the top på slutten der", haha, you dont say? Doktor Skrulle!
Og fine, omsorgsfulle Chris(tina)

74

Okei, skuffende og liiiiitt mye ?

75

!!!!!!! ????????????

Dr Skrulle og Chris!!! ❤️❤️❤️❤️ Takk! Dere ER beste! ???

76
Love love love

Faktisk så sandt

77
Freya

Trodde aldri jeg skulle bli så glad for å se en skolelege 🙂

78
Chris

Om vår helsesøster hadde oppført seg sånn, så tror jeg det hadde gjort noe at hun aldri er på skolen! Hahaha

79
Andrea

DR SKRULLE ❤️❤️❤️

80
Thank you!

This was better than anything!!!!! <3 I love these two soooooooo much!!!!! And such a good and strange advice one again! X-D

81
Ayla

FY FAEN SÅ BRA, JEG GRINER??

82
Silje

Jeg trenger et klipp med Linn

83

Linn <3

84

Linn <3

85

Så viktige poeng fra den skrullete fremtoningen der altså!! Vi må snakke pent til oss selv, og tro på oss selv..!! Og Christine Berg (!!) har vist seg som en god venninne for både Vilde og Sana. Hun er der, hun lytter, hun støtter så godt hun kan. ? Hun finner nok en måte å snakke med Vilde på. Btw fint at Eva støtter Emma ?

86
Hurra

Hurra for Chris, nu skal hun hjælpe Vilde.
Dejligt at se Dr. Skrulle igen.
Havde egentlig lidt ondt af Emma efter S3, men nu er hun da mega irriterende. Men nu giver det nok Eva lidt at tænke over.

87
Emma

Er skuffet over jentene 'våre' her. Der sitter de, tre tyrgge sammen, de burde kunne være rause når ei jente kommer og ber om deres støtte.

De SA de skulle passe på henne, men det kom seint, og de var ganske avvisende i kroppsspråket.

88
eva ble kanskje litt paff

men hadde et veldig varmt og vennlig smil etterpå

89

Jo jo, enig i det, men jeg tror Noora og Chris satt der og var litt bekymret for Eva og viste ikke helt hvordan de skulle ta det i øyeblikket. Bare se på Noora - med den rette ryggen, hun ble veldig nervøs - så det var veldig bra at nettopp Eva greide å hente seg inn i tide til å strekke ut en hånd til Emma. Nydelig, det omsorgsfulle og beundrende blikket Chris sendte Eva da. Jeg synes det var veldig fint jeg!

90
Chris ?

La ikke merke til Noora, men syntes det var spennende å betrakte Chris i dette klippet. Hun skjønner helt tydelig at det er noe mellom Eva og Jonas fortsatt. Jeg tror at hvis Chris hadde fått sin egen sesong, så ville dette vært poenget: at bakom den liksom uhøytidlige klovnepersonligheten hennes, så skjuler det seg et medmenneske som får med seg mye mer enn andre, en som tenker mye og analyserer alt rundt seg.

91
Ikke avvisende

bare veldig overraska. Trengte litt tid på å hente seg inn.
Så var jo Eva grei. Er litt rart da, å gå til eksdama og spørre om hun kan passe på henne på date med Jonas. Aaaakwaard….! Og mens jeg skriver dette så ser jeg det plutselig for meg. Jeg vet hvem som bare mååå passe sammen. Ema Og P-Chris, selvfølgelig.

92

Jeg har tenkt samme tanken

93

Hun har på rutete skjorte i dag. Just sayin'
(Og hun drikker Cola Zero. See what you did there, skam)

94
OJ...

oj då nu vet Eva om Jonas och Emma samt Jonas vet om Eva och Chris... men ingen vet att den andre vet.

Eva vart inte helt förtjust...
men jag hejar ändå på Chris och Eva! tycker de verkar se på varandra med värme.

95

Eva was so jealous

96

hun var da mere i chok! synes ikke hun virkede jaloux, den måde hun bare sad og stirrede i starten!

97
Håller med

Mycket coolare än svartsjuk eller svartis som vi säger på svenska.

98

OT men dere dansker har den kuleste skrivemåten for "sjalu" jeg noensinne har sett

99

Mange franske ord i dansk og svensk. Det gir meg en følelse av noe fint, gammeldags aristoktatisk.

100

Fransk vettu

101
Jaloux

Da skulle du sett hvordan franskmennene skriver det!

102
Kuli

Det er nettopp fordi det er på dansk at det er så kult. Hele det franske språket ER jo omtrent bare sånne skrivemåter. Men dansk er ikke det, skriftlig er det jo veldig likt bokmål

103
haha ja

love it!

104
Mari

Kjære dr Skrulle
Du er litt rar, men fy faen så god du er til å gi råd! Dette var akkurat det Christina(!) trengte å høre!

Kjære Chris
Dette klarer du, for du er tøff, omsorgsfull og et godt medmenneske!

105
Sofie

Rar på både dansk og norsk ?

106
LITT rar?

hehe, men get your point:) og enig, hun kan gi gode råd oppi det hele.. 🙂

107
jaaaa

ååh äntligen får Chris(tina) ett eget klipp och hennes konflikträdsla konfronteras <3

108
Doktor SKRULLE

Den skolelegen ass!!!! DIGGER HENNE

109
Älskar

Men fasen så trist att Vilde inte fick en egen säsong. Sorg...

110
Silje

Ja, det er synd:( men det blir i det minste fokus på henne denne uka. Hvis dette er det eneste Chris-klippet i dag, håper og tror jeg det blir en egen Magnus-dag med fokus på Vilde.

111
Johanne

Hater hun rådgiveren der.

112
#teamMeg

Dette klippet var bare såååå fint !!!!! Herlige, fine Chris og herlige dr. Skrulle, også !! Så mye viktig tematikk på så kort tid !! Og så godt spilt !! Hadde elsket en egen Chris sesong, men takk for dette !!
.......... også er det jo bare rett ut festlig hvordan denne fallosen har en så sentral plassering i alle dr. Skrulle klippene ???

113
Frida

Vad är skillnaden mellan ensom och alene? Eller är det synonymer?

114

Alene = alone
Ensom = lonely
🙂

115
DK - Eva og Jonas

Eva virkede lidt jaloux, da Emma nævnte Jonas 😀 Kan godt li at vi heletiden får små bider af den historie

116
SÅ DERE AT

Eva har på samme skjorta som Jonas hadde i forgje klipp - ÅMAGAD!

117
Ananas ringer

Se igjen, det er ikke samme skjorte. Begge har rødrutete skjorte, men det er ikke samme rutemønster. Eva sin er svart og rød, Joonas sin er grønn og rød.

118
Tante

Var kanskje ikke bare derfor. Sana vil nok helst ha de nære og kjære på festen, og ikke venners venner og hookevenner.

119
kait

Sara är också inbjuden. Kanske hela PepsiMax? Men ja, jag tyckte det var lite märkligt att Jonas bjöd in någon till Sanas firande.

120

Er hun så nær og kjær med Jonas da?

121
Emma her og?

Skal hun virkelig få ødelegge alle klippene denne uka?

Resten? Kjempefint! Oppløftende og bra om Chris!
Dr.Skrulle er fantastisk - som vanlig! Cuts right to the point! Hurra for henne!

122
hun ødelegger jo ikke

hun er jo bare et menneske som har et crush på Jonas, har lyst på id-fest men usikker fordi hun ikke kjenner noen.. Ha rom for alle! Vi må ikke nødt til å elske alle, men i alle fall ikke si ufine ting om de eller være uvennlige mot dem.
🙂

123

Hva er greia????!!! Emma er vakker, modig og morsom og vi elsker henne. Gi henne en sjans!

124
Be kind, always

Allt är ju Love
Efter fyra säsonger vet vi i åtminstone det

125
Pinnen

klippene denne uka er en stafett. Først fikk vilde melding av Sana, så ringte Vilde Eva da hun var sammen med Christoffer, som sendte melding til Jonas, som «sendte» Emma til jente-squaden.

126
Ananas ringer

Hvem får neste POV da? Skrulle?

127
Gamlemor

Jeg gråter. ?fine Chris! Du er bra nok som du er!
Som voksen elsker jeg dr. Skrulle. Flere voksne burde tørre å "drite seg ut" mer i samtaler med ungdommen. Prat med hverandre!

128

Men er venninna Vilde?

129

følger folk med i det hele tatt, eller?

130

Ja...
Chris fikk jo den meldingen fra Vilde... Hun så begymret ut. Vilde trenger penger, og hun har lånt penger av Chris tidligere også, som hun skrev...
Stakkars Vilde ❤

131
Sophia

Det der var nok akkurat det Chris trengte å høre! Hun trengte å høre at hun er en god venninne - fordi det er hun. Det er bare det at det er så mange måter å være en god venninne på. Hun var jo faktisk den eneste som var der for Sana av jentene da hun hadde det tøft. Chris er der alltid, og hun dømmer ingen, dette tror jeg er spesielt viktig. Vi alle skjønner at det er Vilde som sendte den meldingen, og at det er Vilde, Chris snakker om. Jeg håper Chris prater med Vilde, fordi Vilde trenger en som Chris. Som Isak ville sagt DU ER IKKE ALENE ❤

132
Orda

Så sant
Chris dömer ingen
Och just dömande är ett så centralt och värdefullt budskap i den här säsongen.
Må vi ta till oss det och leva så.
Blir lite bekymrad med tanke på hur mycket dömande det varit just den här säsongen. Men hoppas det vaknar någon kärleksfull självinsikt i oss alla också.
Låt oss lära av Chris och de andra
VI MÅ JO PASSE PÅ HVERANDRE
Kärlek Kärlek Kärlek

133
enig med deg!

blir oppriktig trist av alle sinte og negative meldinger som har kommet denne sesongen. Noen har tydeligvis glemt det Skam har lært oss.. og veldig ironisk at noe av denne sesongen handler blant annet om å poste ting på nettet og hvordan det kan påvirke mennesker. Julie er også et menneske med følelser. Og jeg håper hun forstår at majoriteten støtter henne og elsker henne. Vi er evig takknemlige for det hun har gjort, både i sesong 1,2,3 og 4. Vårt lille univers, som har fanget både ungdommer og voksne. Det har fanget meg på en måte ingen annen tv-serie har vært i nærheten av.

Det er mange millioner Skam-fans.. på twitter, tumblr, instagram, her.. ja, over alt! Og av disse millionene er det noen som er negative og sinte, og mange tror jeg bare er umodne og lite reflekterte i hva de faktisk sier. Jeg håper Julie forstår at det er mange millioner som støtter henne og står i evig takknemlighetsgjeld. Og at sesong 4 har vært ekstremt viktig, og også fin!!

Jeg får ikke utrykket nok hvor mye Skam har betydd for meg.

Og nå er heldigvis kommentarfeltet her tilbake til sitt gamle jeg! Takk og lov, så får vi vårt fine fellesskap i alle fall nå, i harmoni. Du er fantastisk, Julie!! Aldri tvil på det.

134
Takk og amen!

Guru Andem har gitt oss en helt fantastisk serie. Stor kunst - med mening <3
Takk og takk og takk!

135

Tror att det blir William imorgon och Even på torsdag

136
#teamMeg

Jeg synes det ville være veldig rart om ikke det kommer et eget klipp med Even. Og hva ville passe bedre enn å sende det i morgen; 21. juni, på Isaks fødselsdag. Og kanskje t.o.m. kl 21:21; deres eget magiske tidspunkt?
Når vi ikke fikk se hvordan det ordnet seg mellom Even og ballonggutta, så vil det jo være en nydelig 'erstatning' og avrunding på kjærlighetshistorien Evak at Even åpner opp og deler sin historie med Isak ..... og oss. Og ikke minst at Isak tar imot det på en fin måte; noe jeg tror han vil ....... nå. Tror det vil bety veldig mye for veldig mange med en god og verdig og avrunding på de vanskelige og viktige temaene som har vært tatt opp gjennom Even. Men det gjenstår å se hva Julie Andem har i hatten for oss disse siste Skam dagene ..... Jeg har full tillit til at det blir bra ❤️

137

No.... What's the point of having an Even clip that revolves around his relationship, we've seen that, it would be much more interesting to see him talk to Mikael.

138

det skulle betyda väldigt väldigt mycket

139
#team...

Ja jeg håper sånn på akkurat det samme ❤️❤️❤️❤️?

140
Even

Håber så meget på et Even klip

141

Hoppas det! Läste nånstans att Julie hade skapat nio karaktärer som alla skulle kunna vara huvudperson. Och då tänker jag på de nio som var med från starten. Isf är det bara William kvar nu efter Chris (om man räknar bort dem som haft egen säsong). Kanske det blir Even också eftersom han har så många fans. Tror ni att det blir Yousef också isf, alltså om hon sträcker sig utanför de nio med Even? Eller nåt helt annat, överraskning is her second name....

142
Eller..

..omvendt kanskje? Spennende uansett? ?

143

Hadde vært interessant med Even eller Linn

144

Elsker det så mye at jeg har nesten ikke ord!!! Doktor Skrulle og Chris! To av de BESTE karakterene i SKAM!!! ❤ Dette var både fantastisk morsomt og utrolig sårt og sterkt på samme tid! Jeg ler og griner om hverandre! Et av de BESTE klippene i SKAM-historien! Takk, Julie Andem! Takk, Ina og Astrid! Takk for det fantastiske budskapet! Ikke snakk ned deg selv! Vær den du er! Det er mer enn godt nok!❤❤❤

145
Skrullis!

Haha! Tenk at det kom noen skrullete visdomsord også da gitt 😀

146
Dr.Skrulle

og Chris leverer et fantastisk klipp 😀 Takk SKAM ...savner dere alerede

147
Kunsten å dele.

Et helt fantastisk høydepunkt!!!
Ina og Astrid dere tar pusten fra oss, latter og tårer triller og dere treffer oss rett i både magen og hjertet.
Elsker dere.
Dette kommer til å være medisin for hver eneste ungdom og voksen som er åpne og mottakelige.
Null bivirkninger 🙂

148
and I love INA as well

Chris is the nicest person, so caring, genuine and CUTE, I love her so much

149
Navn

Elsker Chris, favoritten vi burde ha sett mer av i alle sesongene ❤❤ og helt klart den flinkeste skuespilleren. You go girl ?

150
Hahaha

Det måtte være Chris som sa seg enig med DR.Skrulle. "... Det er faen meg sant det. Det har jeg ikke tenkt på engang!"

151
kait

Det kanske blir doktor Berg på Nissen i framtiden.

152
Dr. Christina Berg

det tenkte jeg også på 🙂

153
❤️ Chris

Enig. Bare Chris som kan connecta med Dr Skrulle på den måten

154
Skrullianer

Enten har jeg pms, eller så er det noe med Dr. Skrulles livsvisdom som får meg til å grine. Hun er helt vidunderlig rar! Egentlig burde alle som har et viktig budskap lære av Dr. Skrulle. Man lytter til henne fordi man ikke aner hva hun kan finne på å si i neste setning. Og det er helt utrolig hvor mye bedre ting fester seg når ting sies med litt uforutsigbar og "overdrevet" stemmebruk og mimikk. Jente-Chris er forresten også utrolig god her. Fantastisk mimikk! Sier "alt" uten ord, slik vi også har sett før at hun kan.

155
haha

Det er faen meg sant ass! LOL!

156

For et fantastisk klipp!! Dekket liksom alt ?❤️

157

DR. SKRULLEEEE ❤

158
Vakkert

Nydeligste Chris♥️♥️

159

H . E .R . L . I . G !!! ❤️

160
Ina's face ❤️

I just love Ina's face. ❤️ She can give so much information with so subtle changes.