Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

342 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

First!

2

Skjønner ikke hvorfor folk gidder å skrive det...

3
haha

Endelig én som skriver "first", som rent faktisk er det hahaha

4

Er vel ikke helt first? Men er first first-kommentar! haha..
Vel. det er ÉN ting jeg ikke kommer til å savne fra dette komtarfeltet: First!
haha,

5

Eller ikke. ?

6
Elin

Firstfolket fattar inte att andra skrivit inlägg före dem, men att dessa inlägg inte syns i feeden förrän de granskats. Önskan om att vara först av alla att kommentera kan man väl förstå, men ser ju rätt roligt ut att de aaaldrig är först...

7
@Elin

kaller du deg noen ganger for Eliin også her? Eller er dere to forskjellige som kommenterer? Er også ei som kaller seg Eliin har jeg sett... nysgjerrig:)

8
litt rart at

de ikke har fått med seg det etter alle disse episodene..... eller sesongene for den saks skyld. haha

9
Dette er bare perfekt

Endelig ser vi lidt flere følsomme sidder af William.

10
Kunsten å dele.

De følsomme sidene hos William har vi heldigvis sett tidligere og det har også Noora.
Det er jo nettopp det som gjør at vi elsker William.
Både vi og Noora.

11

This time he is actually thinking about her, more than thinking about himself.

12
@...

Well you know what? You are very lucky because now you can rewatch season 2 and discover that he actually is a good guy - like Mari says to Noora when she tells her Williams background story - even though he does some bad things in the beginning of their lovestory. When you do, just remember that we see W from Ns perspectiv. And he is actually never mean to her. When he bails on her she has broken his deep trust for her. This is an EPIC lovestory with reversed genderroels. Wish you the best 🙂

13
Tiina

He does that a lot, actually.
And imagine how many hidden gestures like those we havent seen?
I mean, even Noora does not know that he sacrificed with the last existing part pf his family (dad) for her happiness.

14
#teamtruelove

He has been doing that all along. You just didn't see it before

15
?Hustler in Hijab?

True

16
Yassssss

I said this morning "I promise that it is William today". This made my day complete!!! #teamnoorhelm

17
"I need to be with her"

Ender Noorhelm reisen sin med at William flytter hjem igjen? Tror han har et skikkelig forventningspress fra far med tanke på jobb og karriere. Det er noe mange unge kan relatere seg til, og som kan være veldig vanskelig å håndtere. Sånn sett fint for han å skape sitt eget liv med Noora i Oslo. Noorhelm ass❤️

18
Jeeez

Fine fine William. Selvfølgelig har du det i deg du og! Så flott å se denne siden av William.
En empatisk side som motbeviser oss alle. Once a fuckboy-sitatet kan bare gå å legge seg ass. Her ser jeg ikke annet enn en fantastisk gutt som ofrer mye for Noora og kjærligheten. Kun fordi han vet at det er det beste for henne. Det hun ønsker. Kjærlighet ass. Vakkert right? Noorhelm for alltid ?!

19
Tiina

Honestly, I dont think that William (even in the past) can be called fuckboy.
I mean, yeah, he slept with many girls, but he didnt cheated on anyone or lied (unlike Chris, who was cheating on Iben with everyone). And even before Noora he still had this "soft side" and was extremely loyal to the ones he loves (friends, for instance). And we had seen examples of his good side without Noora, like his protection over Iben, who was his bf girfriend, or "you kissed with his gf, if I were him, I would kill you."
Its not like he changed completely)

20
Jämtkalle

I serien har William haft en (1) tjej,Vilde,före Noora. Allt annat är påståenden, fantasier och önskemål från tittarna för att upprätthålla sin egen förträfflighet...

21
Well

Fuckboy or not. He was a complete twat. Did you forget how he talked to Vilde? He was used to getting what he wanted and one of the reasons why he fell for Noora was that she put him in his place.

22
If you don`t remember

Vilde was obsessed with william, and he was in love with noora. Eventually he got sick of vilde, not taking no for a no and said that rude thing to her (he and noora talks about this in one episode). He took it back afterwards, realizing it was a bit harsh. I bet you have been a twat sometime in your life? No?

23

No, he was not in love with Noora. He didn't even know who Noora was until after he dissed Vilde and Noora called him out on it. He even said, "who are you?" to Noora in that scene.

No dear, I haven't been a twat and shit all over someone's feelings like that. I realize the need to glorify and love a character and I also understand that ppl change, but the fact still remains that William wasn't a very nice guy.

24
Vilde

Vilde was also playing that game. She used him to get what she wanted, but then he was nice to her (when she got bed with him) and she got obsessed to him.
Noora was not playing any games with him (he first did not understand that), but was honest. It was something totally different in the world he used to live.

25

"Used him?" How was she using him. She had a crush on him from the beginning and was naiive enough to believe she could be his gf. I don't see how that's a game?!

26

Somebody doesn't understand the norwegian sex culture...girls are not afraid to have sex because they want to, not just because they are in love with someone. Vilde said herself she didn't have a crush on him until after they har sex.

27

"Norwegian sex culture"? Wow!

28
Jeeez

Fine fine William. Selvfølgelig har du det i deg du og! Så flott å se denne siden av William.
En empatisk side som motbeviser oss alle. Once a fuckboy-sitatet kan bare gå å legge seg ass. Her ser jeg ikke annet enn en fantastisk gutt som ofrer mye for Noora og kjærligheten. Kun fordi han vet at det er det beste for henne. Det hun ønsker. Kjærlighet ass. Vakkert right? Noorhelm for alltid!

29
Tika

Jeez, ditt navn er Chris?

30
Eller dr. skrulle?!

haha.
Men serr, kanskje det Dr. Skrulle som står igjen som et av de viktigste visdomsordene denne sesongen.. Vi lyver til oss selv. Vi ser på oss selv på en måte som ikke alltid stemmer med hva andre ser. Vi må prøve å tenke at vi er bra nok.

31
Jeeez

Tihi @Tika ??
Lært av den beste vettu #chrisforprez ✌?

32
Märta

Elsker

33
Hildring

Jeg har tenkt litt på Linn i det siste jeg. Grunnen til at hun i det hele tatt er med i serien, for hun har jo ikke en rolle som påvirker de andre noe særlig. Og hun har det ikke bra. Jeg begynner å lure på om grunnen til at hun er med er for at vi til slutt skal sitte igjen med tanken "hvorfor skjedde det ingenting med linn? hvorfor var det ingen som var der for henne?" nettopp sånn at vi skal legge merke til alle linn-ene ute i det virkelige liv og sørge for at det ikke går likt med dem som med henne

34
KRISSI

Enig. Linn har det ikke bra. Og Noora er SÅ slem og ufin her.

35
Stakkels Linn

Ja, hun virkede så trist i den telefonsamtale. Jeg har også en lidt dårlig følelse nu

36

OMGGGG GGGGGGGG LOOK HOW IT'S LOOKING AT HER

37

"It", actually.

38
Jeeez

Jeg må bare få sagt det. Før alt er over (og jeg beklager på forhånd, for dette blir langt...rene leserinnlegget gitt?) Men fy f...jeg bare elsker SKAM!!! Og fyfaen jeg elsker deg, Julie -føkkings-mesterlige- Andem?❣ Jeg eeeeelsker virkelig dette fantastiske parallelle universitetet du har skapt! Mer enn ord kan beskrive. Jeg elsker din geniale skaperglede. Jeg elsker at du virkelig satser alt, og alltid overrasker. Jeg elsker ditt oppgjør med det perfekte, det urettferdige og det unike. Jeg elsker at jeg kan relatere til alle historiene og personene. Jeg elsker at jeg har fått følt tidenes kjærlighetshistorie så hardt på kroppen. Så langt inn i sjela jeg ikke trodde var mulig. Jeg elsker kjemien mellom Tarjei og Henrik. Jeg elsker Evak og deres historie, og jeg med flere, får aldri nok. Men jeg elsker også Noorhelm, Vildus og Yousana. Jeg elsker Isak sin inspirerende utvikling. Jeg elsker Even sin story og betydningen den fikk. Jeg elsker sterke flotte Noora som viste seg tøffere enn de fleste av oss. Jeg elsker at William fikk motbevise oss alle. Jeg elsker Sana sin smittende latter, varme og lojalitet. Jeg elsker den vakre praten mellom Yousef og Sana. Jeg elsker at Yousef er selve definisjonen på et skikkelig godt menneske. Jeg elsker at jeg kan se opp til, og lære så mye av disse herlige folka. Jeg elsker samholdet i kollektivet. Jeg elsker guru-Eskild som alltid prøver å hjelpe. Jeg elsker girlpower-viben jentene har. Jeg elsker den fine vennskapet i både jente- og guttesquaden. Jeg elsker humoren til Hei Briskeby-gjengen. Jeg elsker de alle, med alle sine unike og flotte sider. Styrker og svakheter i god forening. Ingen av dem er de hverken det ene eller det andre. Akkurat som alle oss andre i denne store revyfesten av et samfunn. Unike og bra nok. Og som jeg elsker elsker elsker (!!) disse utrolig talentfulle skuespillerne som har gitt oss magiske øyeblikk, på øyeblikk. Jeg elsker alle oppturer og nedturer du og gjengen har servert oss -alle tårer, søvnløse netter, latter, glede, geniale overraskelser og mindblowing lærdom vi har fått på veien. Jeg elsker at du har gitt meg et mer nyansert bilde av samfunnet, et håp om et rikere mangfold og høyere toleranse. Jeg bare elsker den usynlige moraliserende pekefingeren din, og dine flotte budskap. Jeg elsker også at jeg på ny har fått øynene opp for Gabrielles musikk, at gulrøtter er in som aldri før, og at tidspunktet 21:21 og verdens vakreste fire små ord "du er ikke alene", for alltid vil være med meg. Som et evigvarende symbol for kjærlighetens og medmenneskelighetens kraft. Jeg elsker at jeg har fått tatt del i denne magiske reisen. Jeg elsker at serien har betydd så mye. At jeg har lært så mye. Så. Utrolig. Mye. Så "bare" takk ass! Til deg og, Mari Magnus. Hele gjengen. Foran og bak kamera. Tusen tusen takk for denne reisen! Dette kunststykket. Jeg vil ikke ta farvel, jeg kjenner meg helt tom innvendig bare av tanken. Jeg vil heller si på gjensyn. Vel vitende om at SKAM for alltid vil ha en helt spesiell plass i hjerte mitt. Vit at du aldri har skuffet oss Julie. Og slutt aldri å lag tv, for der er du helt rå! Lykke til videre til hele gjengen. Dere har skapt historie! Og nå folkens -kjære flotte kommentarfelt? la oss ta all lærdom, nestekjærlighet og visdomsord med oss ut i det virkelige liv. For livet, det er jo NÅ ikke sant. Og vi skylder oss selv å leve det på beste måte. På gjensyn da, elsker deg for alltid kjære SKAMunivers ✌?

39
Virkelig

Enig

40

Nydelig kommentar. Kan vi værsåsnill få et klipp til i dag. Har venta på dette i et år!!!

41
Skamfan39

Tack för den fina kommentaren. Du satte ord på precis allt jag känner ❤️❤️❤️Alt er love❤️❤️❤️

42
Skamvill

Fantastisk fin kommentar! Du setter ord på det alle oss som har fulgt med både på hvert klipp,hver melding og alle disse kommentarene her inne! Det har vært et eventyr å få være med på både for underholdningens skyld,men også utrolig lærerikt! Vi har fått sett hva det betyr å være der for hverandre,og hvordan andre kan være der for oss..Ingen er alene?
Mange har tenkt at William bare er en drittsekker, men han har i grunn gjort mange drittsekk-ting nettopp for å beskytte folk rundt seg. Han visste at Nico ville være "farlig" for Noora og han var ekkel med Vilde fordi han visste det var eneste måten at hun virkelig skulle slippe taket på han. Han viser her hvordan han tenker og setter Noora først ❤ Godt å se at de vil være sammen videre i Oslo ?
I dette siste klippet fikk jeg allikevel en liten vond følelse...det er en person som ikke er blitt ivaretatt på samme måte som andre. LINN. Det har vært så tydelig gjennom alle sesonger at hun har slitt med noe,men ingen har direkte spurt henne. Får ikke håpe vi skal få se denne lærdommen i morgen,at noe skjer med henne siste dagen. Kan vel nesten aldri tenke meg en slik avslutning på denne serien,men Skam har jo alltid handlet om etikk og moral fra dag 1,så ville kanskje vært rart om ingen tok tak i dette før det var slutt..eller at vi ser konsekvensen av at ingen snakker med henne (?). Tenker det blir et klipp med henne imorgen..og kanskje vi får et klipp fra lørdagsfesten også imorgen?? Hadde vært veldig kjekt å få se Eid-festen og alle sammen samlet en siste gang ?
Love u Skam, love u Julie Andem og co, love u skam-kommentarfelt og love u skamfans.
❤❤❤ALT ER LOVE ❤❤❤

43
Eskild sa

2017 skulle bli Linns år...

44
#skamerkunst

??❤???✌

45

Tenk så kult om Julie Andem deltar på festen på lørdag! Som en statist i bakgrunnen.

46
SaraJ

Jag älskar det du skrivit! Skam är det bästa jag varit med om och håller med dig om allt. ???SKAM???

47
Heidi

Helt fantastisk skrevet ❤

48

Jeg ønsker meg...

at Noora synger på festen.

49
Hildring

Tusen takk for kommentaren fine deg (Geite, is that you?) <3 blei rørt jeg nå

50

Alt er der. I couldn't have said it better <3 <3 <3

51
Tack

Kan inte hålla med mer ❤️

52
Skamlover

❤❤❤❤❤❤❤

53
Filmholdet

Og tak til et dygtigt filmhold. Ved ikke hvem de er (udover Julie A + Mari Magnus), men det er sublimt lavet. Scenografi, kostume, kamera, klip - og især lydsiden! Den er super tænkt og udført. Online vinklen har været sindssyg fed i denne sæson m Youtube som ekstra (meta)lag. Kan I ikke præsentere holdet når det hele er slut? SKAM behind the scenes? 🙂

54
Helle

En dokumentär om skapandet av Skam med alla de fantastiskt begåvade människor som står bakom. Lite intervjuer, klipp, tankar, svårigheter, casting etc det skulle vara så fint. Julie & the crew tack för en resa utan dess like! Love it! ❤️

55
Mmmmmmm

Venter på bussen med tåre i øyekroken, takk for kommentaren <3

56
Maria

Exakt så! ❤
Vi har fått så många fina visdomsord som jag kommer ta med mig i livet. De viktigaste för mig är alla från s3;
*Alt er love.
* Du er ikke alene.
* Livet er nå.
Tack för allt! ❤❤❤

57
Carre

Å "mennsker trenger mennsker"

58

Og mennesker trenger potet

59
Dramalover er enig!

Och där kom tårarna! ???
Så otroligt fint skrivet och jag håller med om var eneste ord! Skam har fått mig att gå igenom hela känslo-registret. Om och om och om igen! Sååå tacksam för att jag fick vara med på det här underbara äventyret!? Och jag älskar när Julie litar på att vi själva kan lägga pusslet ibland, hon ger oss pusselbitar, men skriver inget på näsan.

60
Skam er elsk

Kjempebra skrevet der sa du det perfekt❤️❤️Takk Julie for denne fine serien som dessverre slutter nå... noorhelm for alltid?

61
Agree ass

Vad fantastiskt du skriver. Håller med om vartenda ord. Har aldrig blivit så berörd av en tv-serie någonsin förut. Tack Julie! ❤️

62
Tine

Jeg elsker denne kommentaren. Tårene triller og jeg sitter igjen med en god klump i halsen. Takk til deg som skrev dette innlegget – og takk til alle i SKAM-universiet. På gjensyn, og husk: Alt er love. xx

63
alt er love

you are gonna make me cry!! xx

64
@jeeez

Smukt formuleret! Er helt rørt nu ? Alt er love ❤️

65
Marthe

Der sa du det!

66
Hege

❤️❤️❤️

67
❤️❤️❤️

Kære Julie Andem
Tak fordi du fik William tilbage til Noora, og tak fordi han bliver der.

68
Skam is superior

Preach from the soul. Ingen TVIL om at mine barn skal jammen se denne hele denne serien. Skam har forandret livet mitt. ❤️❤️❤️

69
Embla

@ Sitter här och bölar över din kommentar. Den gick bara så rakt in, så fantastiskt fint skrivet. ?

Som sagt, detta blev en känslosam dag.

70
Skamily

WOW, den kommentar traf mig lige i hjertekuglen. kuldegysninger ned af ryggen og tårer i øjnene. Kan kun tilslutte mig at du skriver. Takk Julie og co ❤️

71
Nora✌?

Det var sykt bra skrevet/sagt, elsker dere skam❤❤❤❤

72
@jeeez

Det du sa☝️
Akkurat sånn er det❤️

73
Pelle

Nå griner jeg på kontoret. Takk.

74

Jag också <3

75
Takk

for at du formet ordene - setningene for meg .. Takk <3

76
Skam-fan 56 år

Åh, hvor er det sandt! Tilslutter mig hvert et ord ❤️

77

Det du sa 😉 Liten tåre i øyekroken av å lese det faktisk 😉 Men i et parallelt univers, er jeg helt sikker på at hele SKAM-gjengen lever videre, og alt er LOVE!

78
Du ditt flotte mennekse

Jeg elsker deg for denne kommentaren! <3

79
Stine

Jeg begynte å gråte av den fine kommentaren din. Er så enig med alt du skriver!

Alt er love! ❤

80
.....

Alt er virkelig love ❤ å dere fine fine mennesker?? snille fellow SKAMentusiaster! Så hyggelig at dere likte det jeg skrev da. Ble litt over the top kanskje, men synes det har vært så mye ufortjent nægging i kommentarfeltet denne sesongen. Så etter å ha holdt meg unna en god stund, hadde jeg en del ekstra på hjertet da vettu? Flaks jeg hadde som satt og skrev akkurat når nytt klipp kom og da?
Masse love til alle der ute❣ Pass på å nyt de siste dagene av dette herlige universet ? Klem Jeeez

81

Someone types fast on the keyboard, or knows how to use copy-paste hahaha

82
Norhelm_FTW

#endgame

83
Jeeez

Har selv funnet frem Noora + William genseren igjen, foråsidetsånn ?

84
haha

#pll

85
Jenny T

?

86
Kollektivet imorgon??

Snälla ge oss alla 4 på middag imorgon med fokus på Eskild!!!!

87
Squaden

Imorgen tror jeg det blir klipp med jentene, som avslutning på det hele! Blir det noe lørdag er det rein bonus! ❤️ Synes Noorhelmklippet var en vakker avslutning for dem! Synd at enkelte fortsatt ikke unner dem screentid.. ALT ER LOVE!

88
Maja

Imorgon blir det ju eid fest, så tror inte det asså (fast jag skulle också vilja se mer av kollektivet, men förhoppningsvis kommer både enskild och Linn också på festen)

89
HJELP MEG!

Jeg skjønner ikke om Eid-festen er på fredag eller lørdag? Eid er jo egentlig på lørdag, men har flere av karakterene snakker om eid-fest på fredag? "dagen før dagen" skrev Jonas på melding til Emma..

Hjelp en forvirret spurv.

90
kait

Eid är på söndag. Festen är på lördag.

91
Fredagsklippet kommer LØRDAG!

Den er på lørdag! Og klippet kommer lørdag!

Fra NRK.no; episode 10· Lørdag 24. juni 2017 kl. 23:25

92
Takk

hilsen spurv.

93
Andrea

Mulig det er reprise ..

94
kait

Nej, inget avsnitt schemalagt på fredag och det står att SKAM 10:10 "Blir tilgjengelig på lørdag".

95

Nej, den är inte i morgon. Men håller med om enskild 😉

96
Linn!

Jeg for min del vil ha fokus på Linn! Jeg vil se Linn glad - eller sint!
Og så vil jeg se Sana - og Yousef - igjen før dette er slutt. Men det tror jeg vi får ...

97
?Hustler in Hijab?

Ja. Gjerne både veldig sint og veldig glad.

98
Linn

Jeg for min del vil ha fokus på Linn!
Og så vil jeg se Sana - og Yousef - igjen før dette er slutt.

99
Kollektivet og Linn!

Jeg for min del vil ha fokus på Linn!
Og så vil jeg se Sana - og Yousef - igjen før dette er slutt.

100

Where the fuck is sana in...sana season

101

Den samla videoen med alle klippene som kommer på fredager blir ikke sendt før lørdag. Dette vil jo si at vi får så festen til Sana, og siden det var litt fokus på Linn i klippet idag, vil jeg tro det handler om henne og sykdommen hennes imorgen?

102
Squaden

You have misunderstood,- this us finalseason, for all characters, but we will surely see her tomorrow ❤️

103
Ulrikke

This last week is focusing on all the characters who didn't get their own season, but Sana is present though not on screen. She got her beautiful open ending with Yousef last week, and now her actions are affecting all the other characters, like the butterfly theory mentioned by William. We'll get to see her at the end, being appreciated by her friends and feeling connected to them in a way she wasn't at the start of the season. So how can you say it's not Sana's season?

104
❤️

Just let it go.. this is the perfect way to end SKAM. Everyones point of view.

105
Mari

I tankene til de fleste karakterene, har du ikke fulgt med?

106
Mina

This is the last week of Skam. They ended Sana and Yousefs story last week. With the beautiful Maghrib clip.
Because it´s the last season they need to wrap up all the other significant characters stories as well. But this is also connected to Sana, she was the one to start the domino effect we see this week. And I think we will see the eid party on saturday, at least I hope so!

107

Alt har ordnet seg for Sana. Siste episode er for alle de karakterene som trenger å nøstes opp i, som ikke har egen sesong. Vi ser Sana på lørdag. Chill!

108
Trude

Sommerfugleffekten er en formulering knyttet til såkalte kaotiske systemer (se kaos) som uttrykker at små endringer i forholdene ved et visst tidspunkt kan forplante seg og gi store virkninger senere.

109
Litta tue

Hele Skam, og kanskje spesielt denne siste uka med ulike POV viser til sommerfugleffekten. Sagt med et norsk uttrykk: liten tue velter stort lass. Små samtaler kan føre til store forandringer. Tilfeldige møter får ballen til å rulle. Livet er ufattelig skjørt. Ingen står alene.

110
"Liten tue velter stort lass"

er vårt utrykk for at små hendelser kan få store konsekvenser.

Har dere det utrykket i Sverige eller Danmark? Hvis ikke, har dere et annet utrykk?

111
Svensk

Haha, i Sverige säger vi; "Liten tuva stjälper ofta stort lass". Vi i Skandinavien är mer lika än vad vi tror ass både när det gäller språk och kultur, det har Skam verkligen fått mig att inse. Vi är ju en familj❤️ Skamdinavien❤️

112
Carina

Jo då, vi har också det uttrycket i Sverige, här heter det "liten tuva välter stjälper (eller välter) ofta stort lass" . Det verkar finnas i engelskan också (little strokes fell great oakes).
Och jag älskar också Skam!! Särskilt kärleken mellan Noora och William och mellan Eva och Chris. Jag har läst en hel del kritik mot karaktärerna William och Chris. Men jag tycker inte att det har framkommit i serien att varken någon av dem varit speciellt sviniga mot Noora/Eva. Nu verkar det dessutom som om Chris verkligen fallit för Eva vilket är helt underbart. Han måste bara visa att han menar allvar och att hon kan lita på honom.
Puss på alla skådespelarna i den här serien, de är otroligt skickliga och duktiga. Jag hoppas att det här bara är början på deras skådespelarkarriär och att de kommer lyckas få fler bra, tacksamma roller (om de nu önskar fortsätta som skådespelare).

113
Til liten tuva velter stort lass

Vi har liten tuva stjälpa/ välter stort lass så det är samma utryck ❤

114
Mina

Traileren er jo to varianter av sommerfugleffekten. Det ble så tydelig nå!
Elsker alle lagene i Skam!

115
Saga

Är inget fan av Noorhelm, men detta klippet var ganska fint ändå, så lugnt och stilla... Också ett meddelande från Isak! Fina fina Isak!(Förlåt att jag påpekar Isak, men det är svårt att inte prata om honom när han är min favoritkaraktär och har varit det sen dag 1) Sen älskar jag Thomas och Josefine! Duktiga skådespelare

116
Mina

Og William setter Noora først! Han ser hvor viktig det er for henne å være med vennene sine. Ha sitt eget liv, han spør henne ikke engang om å bli med tilbake til London. Det var jo det som ødela alt sist, og William han setter Noora først og må være sammen med henne. Dette synes jeg var utrolig fint og romantisk. Og viser hvor mye William elsker Noora!

117

Hva tror dere det er faren vil at William skal snakke med Nora om?

118
William, yeah

Jeg tenkte først at faren også var i Norge, og at han ville ha dem med på et sommertreff i kveld. Møte familien osv. Men så ser jeg på de andre kommentarene her. At da gjaldt det vel å flytte til London. Men hvorfor skriver William at han "har snakket med henne, men at hun ikke vil"? Han kunne bare skrevet at han ikke kan snakke med henne nå, at det er bad timing, at hun trenger å være med vennene sine. Men faren til W er kanskje såpass insisterende at han da ville ha fortsatt å presse på? Sånn sett er det jo det beste W kunne skrevet.
Åååååååh, kjærligheten. Hvordan den får frem det beste i oss.

119
Mina

Synes det var så romantisk! Han ser hva som er viktig for Noora, og han setter henne først. Trenger ikke engang å spørre henne. Han vil ikke risikere at de får det like dårlig som forrige gang de dro til London!

120
Han vil

Han vil at de skal komme til London igjen, så W kan fortsette å jobbe for faren. Svaret fra W til faren ble ett av mange tårevåte øyeblikk for min del. <3

121
Titti

Jeg forsto det som at William skulle spørre om Noora ville bli med tilbake til London. Han svarer først at han ikke har spurt, men etter den telefonen fra Linn skriver han at hun ikke vil og at hun må være med vennene sine. Skjønner jeg det rett så har William tenkt å reise fra henne igjen.

122
William reiser ikke

Han skriver jo "and I need to be with her".

123
Mina

Tror han vil at Wiliam skal komme tilbake til London, og jobben sin der.

124
Pocahontas

Jeg tror det er jobb, forpliktelser, familiebedrift kanskje...Er vel tenkt at hun skulle være med han tilbake, men det gikk jo ikke så bra sist så....

125
Hva skjer med Linn?

Oi Linn lyder mere deppa enn normalt... Hva enn hun nå går å driver med; sakkars jente ass :/

126
Linn!

Tonen i stemmen til Linn - og den tydelige ensomheten - knuser hjertet mitt. Husker jeg var skrekkelig deprimert noen år på den alderen selv og trudde aldri det skulle gå over (men det gjorde det).
Utrolig bra spilt!

127
Deprimert Linn + kaffefilter-minner

Hun orker jo ikke en gang å gå ut av leiligheten for å kjøpe do-papir... endten er hun veldig deprimert eller har mye sosial angst, kanskje en kombo, men mest av alt hørtes hun deprimert ut her.

Og tydeligvis litt ensom, siden hun spurte Noora om hun ville se på tv-serier sammen med henne i kveld. Eller at det mer var et rop om hjelp som ikke Noora helt skjønte (og balmer hun ikke for det altså, de er vel vandt til at hun er sånn).

Throwback til da jeg bodde i kollektiv.. Husker dere i sesong 3, Eskild: "i går måtte jeg tørke meg med bindet til Linn!"
Da jeg bodde i kollektiv mitt ble det krise en gang og vi brukte kaffefilter som dopapir, og en annen gang var vi tomme for kaffefilter og brukte dopapir som kaffefilter. Haha!

128
William, yeah

Jeg tror William er den som for Noora og de andre til å våkne opp og se at Linn trenger hjelp.

129
Linn

Det der merket jeg også.Kanskje det blir Linn i morgen?

130
Shit

Hver fredag skjer det som regel noe drama, ikkesant. Hva om Linn feks prøver å ta livet sitt i morgen ellerno?

131
Beate

Denne uka er ikke ennvanlig skam uke! Vi får nok ikke noe drama på den måten som har vært vanlig i morgen. De samler jo alle løse tråder og avslutter. Tror det blir bra i morgen også jeg ass!
Spent på morgendagen, er vi tilbake hos sana eller får vi en karakter til før eid fest på lørdag?

132

Så på alle måter nydelig ❤️ Williams svar til faren, så mye han skjønner nå

133
❤️

William❤️Smukt og følsomt glimt. Tak for det❤️

134
Noorhelm!

Det beste Noorhelm klipp, også elsker at Isak vet nå hvor mye dritt Sana får hver dag fra opplevelsen sin i går. En ting jeg lurte på, hvorfor snakker William på engelsk med faren sin selv om de er norsk? jeg vet at han bor i england nå

(sorry for my bad Norwegian, I am still learning! haha)

135

så flink du er! kult at du lærer deg norsk da! <3

136

Shit la ikke noe merke til at du ikke er norsk når jeg leste teksten din, veldig bra!

137

Tusen takk! norsk er et vanskelig språk ass, men jeg prøver hahah takk

138
Gjest

"Vanskelig språk ass" hahaha så gøy at du lærer deg slæng...

139
Imponerende

Imponerende at du skriver på norsk! Wow, bra jobba.
Faren er engelsk, er han ikke? Faren kan sikkert norsk, men han har sikkert engelsk ordbok på mobilen, og da er det mye enklere å skrive på engelsk enn på norsk.

140

Har vi fått veta i serien att faren är engelsman?

141

Ah tusen takk! Hadde glemt at faren er engelsk, trodde han bare bor i London nå, men det var kult å se meldinger på engelsk i et skam klipp!

142
Faren er britisk

...

143

När fick vi veta det?

144

Oh ahah visste ikke det, takk

145
REAL LOVE

NOORA AND WILLIAM WILL STAY TOGETHER FOREVER. AND ONE DAY THEY WILL MAKE A LITTLE FAMILY. LOVE THEM BOTH FOREVER

146
DK - Tak for Evens dag i går

Jeg er ikke William eller Noorhelm fan, så i dag tager jeg en pause fra Skam verdenen. Men vil bare sige tak til Julie og Mari for en fantastisk Even dag i går, glemmer det aldrig. ❤️

147
Hva faan

Hvordan kan du ikke? Hvad? Serr lissom?

148
Herregud!!! ❤️

This was pure perfection. ❤️ Tusen tusen takk!!! I really can't get over how beautiful and loving couple they are. Just love them so much. And the way they look each others, åååå! ? It feels so unbelievable real. I could praise this clip with a million words. I feel so blessed now. ? Thank you once again! I knew this day would be best ever. Noorhelm. ❤️

149
Endelig William

Jeg håpet på William også fikk jeg han på bursdagen min til og med. Takk for det skam

150
Gjest

Gratulerer med dagen <3

151
Hurra!

Gratulerer med dagen!

152
Marina

Jeg har bursdag i dag også!! Gratulerer!!

153
Anna

Tillykke med fødselsdagen! Gratulerer 🙂

154

where sana ?

155

I allas tankar!

156

Almost Going Blind

157

He's sooooo hot!!

158

i need Yousef tomorrow

159
Fuglen

❤️❤️❤️ Så valgte William Noora foran familien til slutt❤️❤️❤️

160

Gjorde han? Trodde det skulle bety at han reiser tilbake uten Noora jeg ?

161
Noomi

"...and I need to be with her." - ???
Nope!
Han stannar med henne i Oslo.

162

Takk, leste feil når jeg så det på mobilen ?

163
Everythingsgonnabealright

Hele denne scene virker; William ligger ned (forsvarsløs), håret er væk fra panden (uden forsvar/panser), græsstrået der blidt kærtegner Nooras kind (hans hengivenhed mod hende), beskederne til faren, som fortæller om en forelsket fyr, der måske tidligere har ligget under for farens pres, men nu føler sig stærkere med kærlighed i sit liv. Det klæder ham så meget! Har aldrig været særlig vild med hans karakter, men her viser han, hvor meget godt og smukt han faktisk rummer.
Julie Andem, du og gjenget er geniale, ganske enkelt. SKAM ER LOVE <3

164
Sana och William

William och Sana tycker jag är lika på många sätt vilket det här klippet visar. De har gjort olika resor genom serien, men båda har varit ärliga och sagt obehagliga sanningar, men samtidigt har de haft svårt att dela sitt innersta och vad de egentligen tänker. Det är så gott att båda två nu har byggt starka, trygga relationer. Isaks mejl berättar många historier på en gång: Isak skriver att Sana är stark och har fått ta mycket skit, men precis samma text skulle kunna vara skriven om William. Det verkar vara svårt för många att förlåta någon med de attributen han är tilldelad. Inte ens faktumet att han har den mest tragiska bakgrundshistorien verkar hjälpa. Här finns en stor skillnad mellan S och W. Hon har en fin och kärleksfull familj medan hans är helt oförmögna att älska varandra. Därtill är det inte bara Sana och William som har fått ta skit. Även Noora har helt obefogat fått sin beskärda del skit under den här säsongen. Extra fint också att det är Isak, som troligtvis har fått mest kärlek av fansen, är den som får påpeka detta. I Jonasklippet finns det t.ex. inga negativa kommentarer om att det var en påtagligt stolt Isak som organiserade slagsmålet med Yakuza tillsammans med Chris. Att Isak fick smaka på en hatisk kommentar häromdagen på skolgården gör det hela ännu starkare. Han får skicka en liten del av all den kärleken har har fått vidare till Sana, William och Noora.

Dessutom går innehållet i mejlet att koppla till Iman och Thomas som privat blir jagade. Genialt skrivet av JA, som verkar ha norra Europas största rättspatos.

Jag säger också hjärtligt tack till hela Skam-teamet och just här och nu sänder jag lite extra kärlek till Iman och Thomas. Fantastiska och starka och modiga prestationer. Jag hoppas att ni är innerligt stolta över era insatser i SKAM. <3

165
Embla

Håller med dig till 100%. Har länge tänkt att Sana och William är lika och har fått göra rätt olika men ändå liknande resor i serien. (Från att ha gömt sig bakom en hård, kylig yta till att ha öppnat upp, vågat visa sig sårbara och bjudit in kärleken i sina liv.) Skillnaden är att vi 1) har fått följa Sanas perspektiv vilket gör att många därför har mer förståelse för hennes resa, och 2) Sana hela tiden haft en familj som älskat och skyddat henne - medan William har haft den absoluta motsatsen. (Hans tragiska bakgrundshistoria berör mig ända in i själen.)

Scenen där Sana förklarar Williams perspektiv för Noora är fortfarande ett av mina absoluta favoritögonblick i hela Skam. Sana uppvisa där en empati och förståelse för William som tyvärr en del i fandomet verkar sakna. Själv har jag aldrig haft problem med att förstå William, tvärtom, hans resa har varit en av dom som har berört mig absolut mest då han har haft så lite av kärlek och omtanke från början.

166
@ Sana og William

Det er akkurat slik jeg føler det! Takk! William sier ikke så mye i dette klippet, men sannheten er at han faktisk står foran det den største avgjørelsen i livet sitt, det største veiskillet. Det er nesten så han skal fortelle Noora om farens sms, men vurderer frem og tilbake konsekvensene fordi han vet hva som skjedde forrige gang, og han vet hvordan det påvirket Noora. Det vil han ikke utsette henne for igjen og derfor nøler han. Så kommer sms`n fra Isak og telefonen fra Linn. Noora prater varmt om Sana og så ser man William blir alvorlig, og det er da han tar valget sitt. I løpet av noen få magiske minutter faller på en måte Williams liv på plass syns jeg og han viser hvor mye han har vokst. Herregud jeg er så fan av han merker jeg og det har jeg vært siden første stund, fordi jeg vet at mennesker aldri er svarte eller hvite, at alle har flere lag. Dette er ingen hjerteløs, manipulerende føkkboy (det har han forresten aldri vært heller) Jeg skjønner ikke hvorfor folk ikke ser William...altså William oppi dette. At de ikke skjønner bakgrunnshistorien hans. Det er alltid grunner til at folk blir som de blir, men det er også opp til hvert enkelt menneske hva de gjør med det, og det syns jeg kommer så j...godt frem i historien til Noora og William. Og helt på slutten, der han holder rundt henne, jeg er sikker på at han (Thomas) er (nesten) på gråten, det ser iallefall slik ut. Og jeg har tenkt gjennom iallefall ses 2 og nå at den kjemien dem imellom kan man ikke "lære" seg til. Skal det være ekte så må de "klikke" både på og utenfor skjermen. Jeg tror de er oppriktig glade i hverandre også utenfor skjermen (ikke sånn kjæreste glad vel og merke), men bare gjensidig respekt og omsorg liksom!

167
Noomi

Tack fina du för din kommentar! Håller med om allt du säger om William och denna scen!

Klem fra Sverige!

168

Sommerfugleffekten – det er det alt handler om. Hvor noe lite kan ha store konsekvenser for utfallet enten det er positive eller negative gjerninger, og det har vært gjennomgående fra traileren og gjennom alle Sanas valg denne våren, og så er det William som setter ord på det ??.

169
Noomi

William har alltid varit en smart fyr. Så fint hur han får sätta ord på denna säsongens tema.

Älskar även deras "Yin och Yang"-klädsel: hon i svart tröja och ljusa byxor, han i svarta byxor och ljus tröja. Blir extra fint när de kramas i slutscenen! ❤️

170
Jämtkalle

Hon har för första gången i hela Skam kjol, ljus kjol.

171
MarHi

Ja! Dette var et av de virkelig magiske SKAM klippene. Som SKAM gjør så utrolig unikt: Så uendelig mye skjer og blir sagt innimellom mye stillhet. Og på så kort tid. Et helt univers av avsløringer og visdom kommer frem på litt over seks minutter: Presset William lever under, roen og kjærligheten han og Noora deler, Isak som viser at han virkelig har SETT Sana, speilingen av Sana og William som kom så tydelig frem når Noora beskrev hvordan Sana er bak sitt badass image, samtalene som foregår mens personene vi ser er stille, alt vi ikke vet om Linn (men som skaper en viss uro) og Williams beslutning som trolig vil prege fremtiden hans. Og så dette siste, som jo oppsummerer hele SKAM: Sommerfugleffekten og kaosteorien. Hvordan små handlinger kan få så store ringvirkninger. På godt og vondt . Tenk at et lite SKAM klipp på mange måter kan romme det meste av SKAMs budskap. Nydelig!

172
Embla

Fantastisk kommentar, håller helt med! Så mycket essentiellt rymdes i ett - på ytan - stillsamt klipp.

Framför allt tycker jag parallellen mellan Sana och William är fascinerande.

173

Its Sana season not noorhelm,evak,magnus and vide,jonas.

174

It's the LAST EPISODE of the LAST SEASON. We want to know more about the other characters too, which is what we're getting in this laste only one episode. Sana has had her season now, this last episode is dedicated to all of the big characters. So stop whining and appreciate what we get.

175
LOVE

I love you Muslims, you are all full with love and understanding - Thanks <3

176
Idiotisk kommentar ass.

Ja unskyld men kommer en sådan kommentar med så må man også få lov at svare...

177
Jeg beklager

Det ble klønete skrevet av meg, mente ikke å være stigmatiserende, men ser at det ble det...
Er bare provosert av all masingene om Sana og hvor dårlig alt det andre er.
Peace og love

178

No, because this is the last season we need closure in all the stories. Her season ended When Yousef left.

179
Thomas K

Dette kan ikke være slutten! Det må lages en sesong til

180
LOVE IT

THEY ARE MENT TO BE TOGETHER FOREVER

181

BORING BORING BORING BORING!!!!!!! WE NEED MAGNUS!!!!!!

182
Karoline

Savner Yousana <3

183
Åååå shit faen!

...før den siste setningen på mld til faren fra William dukka opp satt jeg og sa neineineineineinei!! Også: I need to be with her!! NÅ var jeg nervøs! Men herregud så deilig å se de sammen. OG ingenting er tilfeldig: Nå har han byttet til hele navnet hennes: Noora Amalie. Det må bare være skjebnen som brakte dem sammen i og med at Amalie var navnet på lillesøsteren hans!

184
Noomi

Bra teori! Har alltid funderat på dessa namn...

185
Sinus

Grunnen til at de heter Noora og William er for å referere til Henrik Ibsen sitt teaterstykke "Et dukkehjem" som Noora og William leste sammen i S2.
Hovudpersonene i stykket heter Nora og Helmer (Wilhelm).
Det er bare å google så finner du ut hvor bra historien passer med deres.
Sykt gjennomtenkt<3

186
Paul

Er det ikke en tegning af Ibsen der står i en rund ramme i forgrunden på græsset i det sidste klip?

187
Julie

Vil ikke si "Et Dukkehjem" er en særlig god sammenligning.. Nora forsaker alt når forlater mann og barn til fordel for selvrealisering i en tid da det var helt utenkelig at en kvinne skulle skille seg og stå alene (på en måte vi ikke har forutsetning for å forstå i dag) - historien om Noora og William er et tenåringsdrama hvor "love conquers all". Misforstå meg rett, det er fantastisk GODT og engasjerende tenåringsdrama, men det er i en helt annen kategori

188
@Julie

Men det er jo William som for saker alt for å være med Noora...kutter båndene til faren. Dvs inkludert pengeboken. (Men han får vel noen kroner hvis han selger bilen...)

189
Kan det være omvent da?

William forsaker farens familiebedrift til fordel for kjærligheten til Noora og hennes venner, nettverk, som fungerer som familie.

190
ėna

the choice between work and relationship..
she gives him to understand where she needs to be, and he is where he wants.
you know, when everything is very good, everything is very well DISGUISE

191
Ivan

Where is dislike??

192
Orda

Welcome to the SKAMily my friend. We're all about sharing likes, giving respect and spreading love.
❤️❤️❤️
Together we're gonna create a beautiful world so please join our revolution.

193
Mina

Remember; All is Love
We don´t need dislike

194
Isak og Sana

Isak tænkte helt klart på Sana på grund af hans ubehagelige oplevelse med homofoben i går. Et rigtig fint beat at tilføje til klippet.

195
Mina

Enig, jeg tror Isak lærte noe i går.
"Talen" han holdt for Sana var fin den, men nå fikk han den nyansert litt.

196
Kan noen

sjekke at det går bra med Linn!?

197
Mina

Tror vi det blir Linn i morgen?

198

Linn og Mahdi,Eskild og Lito?

199
kait

LOL att du fick med Lito. Kan vi inte ha med Magnus i stället för Lito då?

200
????.

Of course he gets the longest clip, jeez.

201
NegNan

My, how petty of you.

202
quit whining!

Even got 3 freaking videoes yesterday? Brisekby, the original video and birthdayvideo. Pleas stop and let us who like william enjoy.

203
Yeah

It's because they're talking so sloooowly ?

204
Mina

Are you for real? Even got 3 clips in different platforms yesterday. This week is a farewell to all the different characters in Skam. The different characters have their fans. In Norway Noora and William were really popular, I find it quite important that they also wrap up their story. The fans of Noorhelm derserve to see Williams perspective! Stop complaining about the length of the clips. Julie Andem is telling a story, and she needs different amount of time on different sides of the story. This is not a competition, on who gets most screen time. Skam is ending in a few days, enjoy the last couple of days! Alt er Love!

205
@ Mina

Jeg eeeer så enig med deg! Ingen konkurranse, bare nyte nå!

206
Malin

"and I need to be with her" <3

207

Closure.
Tack.
Nu är jag redo att lämna Noora och William till deras framtid.
Tack. Verkligen. Det var vackert.

208
sommerfugleffekten

Okey, så jeg sitter her og ser på detta klippet og tisser nesten på meg når William nevner sommerfugleffekten. Jeg hadde akkurat sett filmen THE BUTTERFLY EFFECT FOR EN TIME SIDEN.

WHAT ARE THE ODDS liksom

209
tisser på deg, haha -det er meg igjen

meeen skjønner den var litt creepy ja! haha

210
tisser på deg, haha

den var litt ny... håper du rakk doen da;) Men det er jo sommerfugleffekten som traileren viser til også.. både at Sana først stelte i stand en hel del kaos og vondt for vennene sine, og nå reiser hun dem opp igjen. Ber alle til fest, forteller Vilde hvor sterk hun er..
Og vi Sana får tilbake den kjærligheten vennene hennes har for henne.

211

"Tisser nesten på meg..." Tack för skrattet! 😀

212
Luna

Hur många vet att det finns en osäker, mjuk sida hos även den största av alla drittsekk'ar? Det är ändå ganska skönt att de tar med så många olika karaktärer, att man får se deras utveckling till bättre och/eller säkrare personer. Jag älskar att detta lilla, betydelsefulla klippet kom med i sista veckan. Tack, tack, underbara Skam och Julie.

213
Jodajoda

Jeg er ikke William-fan, så dette ble kjedelig, men unner alle de som er, å glede seg over dette klippet. Jeg håper veldig på Mahdi i morgen, altså.

214
Å det gör jag också

skulle önska mig ett fyrverkeri av korta klipp imorgon nu när alla "viktiga" är avklarade. Så Mahdi, Magnus, Eskild, Linn och Elias. Och en minut med typ Sonja, Julian Dahl eller Kasper, någon lite otippad.

215
det inneholdt

jo både Noora like mye, og også Sana og Isak på sin egen subtile måte 🙂

216
Linn og Isak

Linn hørtes mer deprimert ut enn vanlig.Kanskje vi får se henne i morgen? Merket meg også meldingen fra Isak til Noora om Sana.Det virket som han skjønte hvordan hun har det etter hans opplevelse i går.

217
desperatis

jeg må få sagt dette før alt er over, jeg har alltid ønsket å skrive topp kommentarene med mest likes i en av ep. jeg håper denne kommentaren kan nå mange likes før skam er over.

218

Litt bekymra for Linn... håper vi får se litt til av henne. Høres deprimert ut stakkars Linn.

219
#teamtruelove

Selvfølgelig handler Williamklippet om alle andre enn William. Selvfølgelig viser det oss William skjønne hva som er riktig å gjøre for Noora, og bestemme seg for det uten å diskutere det med henne. Det er hans styrke og svakhet. Håper han blir bedre på å si høyt det han tenker til henne. Hvis de skal få det bra i lengden hjelper det ikke så mye å tenke det rette, og gjøre det rette, uten å la andre vite hvorfor. Mennesker kan være sjokkerende dårlige til å gjette hva andre tenker, selv om, nei særlig om, dem som står oss nærmest. Vi er så raske til å tolke våre egne verste tanker om oss selv inn i den andres oppførsel. William som kanskje trakk seg unna Noora fordi han følte seg hjelpeløs og udugelig fordi han ikke klarte bli med da hun skulle vitne mot Nico, ikke klarte være der for henne da hun trengte det som mest. Eller kanskje fordi han var såret over at Noora løy til ham, ikke bad ham om hjelp fra hun trengte det. Noora som trodde oppførselen hans kom av at han ikke lenger syns hun fortjente hans kjærlighet. Det er bra de har hatt en oppklarende prat. Men én oppklarende prat bryter ikke gamle mønstre. De må brytes dag for dag, igjen og igjen, ved å lage nye mønstre.

220
Preach

Denne tar jeg vare på ass. Du dropper visdom som Dr Skrulle, jo!

221

Vet Noora at William skal reise tilbake til London? Likte ikke det klippet her. Synes det var trist. Er det ikke noe håp for de liksom?

222
han skrev

at Noora måtte være her med vennene sine. Og at han trengte å være med henne, altså måtte være der Noora var. Så han blir værende hos Noora og reiser ikke tilbake:) Innta hvilepulsen 🙂

223
Mina

Tvert i mot! Det er masse håp her. Han velger jo Noora foran London!
Han skriver jo til faren at Noora må være hos vennene sine og han må være sammen med Noora.
Han vil ikke engang spørre henne om å bli med tilbake til London.

224
Danmark

Jeg elsker, hvordan næsten hvert klip eller chat får os ud i at Google et eller andet. Om det er et arabisk ord, norsk ord, bibelske citater eller som her sommerfugleeffekten? Very clever at vi skal undersøge ting selv✌️

225
Teoh Md

Great. But are we getting Magnus anytime soon? He'd be comical to watch

226
Får være med på eid-fest!!

Det hadde jo ikke vært mulig å ikke få med festen på lørdag. Og nå står det på NRKs sider at siste episode er lørdag rett før midnatt. https://tv.nrk.no/serie/skam/MYNT15001017/sesong-4/episode-10 ❤️❤️❤️

Legges kanskje opp til Linn eller Linn gjennom Eskild i morgen. Hva var ellers poenget med fokus på hennes nedstemthet nå??

227
MarHi

SKAMs aller siste episode, og Eid, begynner ved solnedgang den siste dagen i Ramadan, dvs. sent lørdag kveld. For en fantastisk vakker gest mot Sana og hennes sesong, og for en nydelig avslutning av SKAM, at vi får være med på dette.

228
ÆÆÆÆÆææææ!!

Jeg dauer og bæsjer nesten på meg!!! SKam!! på lørdag!! 😀
Vil det si at vi får en ekstra lang episode? har ikke oversikten på hvor mange minutter denne ukens klipp har vart, men det begynner vell å bli en full episode? I så fall, tror du vi får mye ekstra?? En hel episode kanskje??

Jeg er forvirret og glad for at vi i alle fall får med oss eid-festen!! (noe annet hadde vært rart da! For eksempel heller siste klipp med Linn i sofaen mens de andre er på fest, haha)

229
TUSEN TAKK, skjønne menneske!!!??????

Nå ble jeg superglad! !??? Enda en dag i SKAM-universet! You made my Day!!!???????

230

Det ble sagt (Sara?) at festen er "kvelden før dagen" eller noe. Så da er den i morgen ved solnedgang, tenker jeg. Pust med magen! 🙂

231
Lilja

Festen er på lørdag. Det står i SMS-en fra Sana til Vilde og gjentas flere ganger. Poenget er å bryte den siste fastedagen sammen. I følge NRK sendes siste episode lørdag kveld, ikke fredag. Dermed bekrefter de av Skam avsluttes med eid-festen. Noe annet ville også vært rart gitt hvor mye dom har handlet om dette denne uken.