Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

900 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Niceeee

2

hahaha

3
AnonymSecret

Ta dere sammen folkens! Dette er bare en serie? Ikke noe ekte stuff! Ikke kritiser andre for deres meninger, de er like udugelige som dine! Les resten av det som står her, en del hvertfall, så forstår du hva jeg mener -.-

~AnonymSecret

4
hgdehui

OMG ta deg sammen ass ta det rolig

5
elegante bæsj

herre gud assa omg hvorfor blir du så sur ass?

6
Mona

Slapp av litt a, skjønner du kanskje litt hvorfor folk blir revet med, så du videoen?!?

7
Nathalie

Det hadde vært kult om Noora hadde flyttet inn til william

8
ada sofie

ja det burdet hun gjøre <3

9
Omg???

Jeg tror det??

10

ååå herregud det ville vært perfekt!!❤️

11
Søta

jeg håper ikke sesongen med Noora er ferdi ass, hun er drit kul!!!!!

12
ingen

Tviler sterkt, tror Noora bruker litt mer tid på å tenkte gjennom ting og ikke bare flytter med en gang.

13
Maline

Neeeei

14
ehhh

neias, de er så sykt kleine sammen

15
amalie

jeg tror faktisk også hun flytter inn til William. Hun er jo sikkert lei Eskild etter alt det tullet han holder på med.

16
True fan

Enig

17

Jeg trur hun gjør det<3

18

jaaaaa

19
tuva

det virker som om det er det de holder på med siden de kliner mellom masse esker og sånn

20

Omg OMG omg

21
First

First

22

Oooo nesten first...

23

Fuck dere da

24

Koselig å høre! Det er bare barnslig. De bruker timer på å lage det du og alle ser på! Du har egentlig ikke noe å si du vil bare slenge drit

25
❤️

Koselig at du mener det! Det er bare barnslig

26
Hallo, er du dust eller???

Hvorfor d?

27
What

Hva er det egentlog skamredaksjonen sensurerer av disse kommentarene

28
Publiser

Det var ikke fint skar

29
Birk

Enig

30
Irr at vi må vente i nesten 3 uker

jaja, sånn kan det gå

31
Svaret

Og fordi de må ha ferie....

32

Greia med at Skam tar ''pauser'' er jo for at de må spille inn.

33
Skikkelig fan

Wææææ eg bare visste det det e så typisk at etter det har vært sann skikkelig drama så vil vi ikke kunne se en episode før om en uke eller to eller tre eller til og med en måned

Men gleder meg helt sykt

34
Dager ikke måner

Ikke noen måner bare noen dager heldigvis?

35
uker

*Uker :/

36
Dj njeeko (check out my fb yo

Suure

37
????

Så enig!! Håper det er en aprilsnarr at det ikke starter før om to og en halv uke!!

38

Selfålgelig det er jo første april i dag

39
Skam 4life!

Håper også at det er en aprilsnarr! Er dagens høydepunkt å sjekke ut skam.p3.no!

Og hvis det er halvsesongfinale, så synes jeg det er litt rart å ta det etter episode 5/12 og ikke 6/12....?

Er det ikke?

Digger Noora! Alle kan gjøre feil i forelskelsens (les midlertidig galskapens) hete! Synes de beskriver godt hvordan en forelskelse kan tukle til hva en oppfatter som riktig og galt, spesielt den første forelskelsen! Troverdig! Liker det! Noora kommer nok ned på bakken igjen, med eller uten William, når det har gått litt tid.

Men stakkars Vilde! Håper hun snart får hjelp med de spiseforstyrrelsene!

40
emma saloo

Jaaaaa! Enig, eg trur faktisk dette er tull og at dei ikkje blir sammen

41

Det er 1. April da...

42
Gewd

Dette var halvsesongsfinalen. Det er vanlig å ha en pause midt i serier

43
jesus

omfg omfg omfg omfg

44
Anna

Noora blir bare mer og mer selvmotsigende for hver episode. Hva skjedde med Noora som sto opp for seg selv og vennene sine?

Ble litt letta da hun sa hun ikke likte han, men når episoden var ferdig, var all respekten jeg hadde for henne borte.

45
Estelle

Noora is so brave, ignoring then fighting her feelings! Who can blame her for what she's doing here? There is theory, and there is life. Noora's still my courageous female hero.

46
når 13 åringer tror de er modne...

Jeg var i den fasen en gang, sa til alle at jeg var mer moden enn de fleste men puttet bare på "en maske" for å være "vanlig". Snart skjønner dere begge at dere bare lurer dere selv...

47
??Anna

Du er selvmotsigende?????

48
Siri

Ja jeg er enig/ nei absolutt ikke !

49
Sara

Husk at dette er en serie, spilt inn på forhånd og usann.

50
Nora

Kødder du eller? Noora er bare forelsket. Det er lov.

51
Mariana

Jeg er så enig!! Det at Noora blir sammen med William sender bare et budskap om at det er greit å være douche, og vi vet fra sesong 1 at Noora både vet og fortjener bedre.

52

Enig, Anna! Selvfølgelig er jeg et romantisk fjols som smiler hver gang William og Noora er sammen, men William er tross alt en drittsekk i hele første sesong, o Noora vet godt at et forhold med William kommer til å ødelegge gjengen - så det hadde vært mye bedre om hun bare hadde stått på sitt.

53
emma saloo

Tullprat, ho kjem ikkje til å bli sammen med han! D e 1.april?

54
Thea

Seriøst tror du at det er det de tenker på??

55
Emilie

Det er sannhet i det du sier, men selv personer med sterke meninger og moralske holdninger (som Nora) kan "glemme" disse når de blir SÅ betatt av en annen person, slik Nora er av William og motsatt. Får håpe hun ikke "mister seg selv" oppi alt dette og ender opp alene uten W og gjengen, og med hjertesorg.

56
Elsket Skam men nå er jeg usikker

Hei Anna, siden du får så mye hat på denne kommentaren vil jeg bare stå opp og si at jeg er helt enig med deg. Noora gikk fra å være min favoritt karakter til å bli min minst favoritt. Jeg hadde håpt på at Noora var lesbisk, eller at hun ikke likte William. Han har fulgt etter henne, tvunget henne til å være med på ting bare fordi han er forelska. Han er så bortskjemt. Skjønner ikke at dere synes han er søt og snill. Skjønner vertfall ikke at dere håpet at han skulle bli sammen med Noora. Slik jeg så Noora så var de rake motsetninger, og passet ikke sammen i det hele tatt. Ja ja, nå som jeg har ytret en mening som ikke er det flertallet mener kommer vel bare hat kommentarer til å tikke inn. Det blir koselig.

Btw dere som sier Noora var bitch for å avvise William, det tipset har hun jo tatt fra ham selv. Han sa jo at du må såre noen for at de ikke skal være interessert lenger, så skjønner ikke hvor dere vil med det argumentet

57
Pang

Det vil komme frem at William har problemer vi ikke vet om. Foreldrene er ikke der, og han er i konflikt med flere.

58
skamfan04

Jeg synes egentlig William er en interessant person, han virker smart og det er mye vi ikke vet om han, men jeg kommer meg ikke over hvordan han framsto i sesong 1. Han brukte Vilde for sin egen nytelse for så å bare overse henne completely etterpå, brukte ikke kondom engang (!!!), var frekk og kald mot henne... Pluss at han røyker og har en livsstil som ikke passer Nooras, som ikke drikker, ikke er fullblown partygirl, osv. Jeg føler meg så ambivalent i forhold til William, jeg synes jo at han er dritkjekk og det er noe ved ham jeg liker, men måten han behandlet Vilde på og alle disse detaljene som skurrer gjør meg så usikker på om han er en god person...

59

The thing is: En sterk jente som Nora så tydelig er, blir ikke presset til noe hun ikke har hatt lyst til innerst inne! Nora har utviklet følelser for William helt fra Sesong 1, og hvis en tenker på det virkelige liv så kan en ikke bestemme hvem en får følelser for, det skjer når det skjer. William har vært en fuckboy hele tiden, men jentene har ikke akkuratt gjort det vanskelig for han ? Men han så noe annet i Nora, han så en jente som ikke var avhengig av han, en som hadde egne meninger, ei som ikke var tom i hode. Han falt for den Nora, og er du skikkelig forelska så prøver du alt du kan for å få den personen. Men han sa jo hvis Nora sa hun ikke likte han skulle han forsvinne og gi opp. Nora sa i fra at hun ikke likte han, en så lang vei hvor såret han ble! Han gikk, da innså Nora at "fuck it, skal jeg for en gangs skyld tenke på meg selv og min glede?" og sprang etter han. Tingen er det at fordi om William har vært en fuckboy trenger ikke det å bety at han kommer til å være slik mot Nora, og Nora har vel rett til å bli forelsket hun også? Som sagt tidligere en kan ikke velge hvem en forelsker seg i, det er rett og slett umulig å bestemme, du kan selvsagt gjemme følelesene dine og prøve å glemme, men du lurer bare deg selv og blir bare deprimert.

60
N+W=sant

Er enig i at Noora skiftet helt personlighet, men det er jo fordi hun ikke ville tillate seg å være forelsket i William fordi det ville såre Vilde. Er glad de ble sammen jeg (som ingen sier, men som er helt tydelg). Nå slipper Noora å holde det skjult og gjøre hva hun føler for, for det er helt tydelig at hun er forelsket i William. Og til den som skrev at ikke William har en personlighet; det er jo helt klart at han har det. Han virker som en smart og en som ikke-legger-skjul-på-sannheten-type.

61
Maks

Thea

Det er vel ingen av oss som ser på og kommenterer med glød og lyst som ikke er klar over at skam er skuespill. Det å analysere TV serier, film og litteratur er skikkelig gøy og engasjerende. Det å angripe noen som har en annen mening enn seg selv med å si at det bare er skuespill er en ganske kjip taktikk som vi bør holde oss for god for når vi alle elsker skam.

62
Anders

Jeg synes Noora og William er interessante karakterer begge to, og jeg synes ikke det er så rart at de er tiltrukket av hverandre. William er åpenbart veldig oppegående, akkurat som hun er (bare se på hvor mye hun kunne om kosthold i påskeepisoden) og gir henne «motstand» på det området. Og grunnen til at han ble interessert i henne, er jo nettopp at hun stod opp mot ham i forrige sesong. Nå er William definitivt bortskjemt og lever overfladisk med kompisene sine, men viser andre sider når han er alene med henne. Vi har også fått hint om hvorfor han er sånn, siden han har foreldre som ikke er der for ham. Noora er på sin side interessant fordi hun har prinsipper hun normalt står opp for, og nå havner i en situasjon hvor følelsene og prinsippene krasjer, og hun ikke vil såre venninnen sin. På en måte utfyller de hverandre. Han trenger noen som kan holde ham litt i ørene. Hun trenger å innse at det ikke alltid er mulig å ri prinsipper. Verden er ikke svart/hvitt 🙂

63
Mimmi

Jeg synes det er interessant å følge utviklingen til Nora. At hun kanskje må korrigere litt på stereotypene sine. William utgir seg ikke for å være noe bedre enn han er. Når Nora er sur mot han tar han bare i mot. Jeg tror han håper at hun skal finne en bedre person der enn hun trodde først. På en måte har det jo bare blitt mer rot med alt det som Nora har prøvd å ordne for Vilde. Nå kan Vilde anklage henne for ganske mye. Og hun kan tro at Nora gjorde det for selv å få William. Nora har ikke vært ærlig. Og for Vilde hadde det kanskje vært bedre å ikke få nye forhåpninger hele tiden pga ting som Nora prøver å rette opp. Jeg synes heller ikke at William har tvunget Nora til å gjøre ting. Han har lokket henne, hvis hun ikke i utgangspunktet var betatt ville hun ikke ha gått på. Men kanskje det er godt for henne å "gå litt på trynet" og ikke være så veldig sikker på hva som er riktig hele tiden.

64

Henger meg på denne ass. Noora var kult i starten, men det ble rett og slett kjedelig når man innså at de kom til å bli sammen. Det føltes som om manusforfatterne presset de sammen for å blidgjøre seerne. William er bare en tomt skall av en person uten noe substans. Han har ingen meninger eller personlighet, så utover å være "kjekk" (i unge tenåringsjenters øyne i hvert fall) har han null å by på som en karakter. Rett og slett sykt kjedelig. Herregud, han kan jo ikke holde en samtale gående en gang. Svarer alle spørsmål med nye spørsmål eller med å stå der som et jævla spørsmålstegn og glise. Jeg er helt med å at de kunne blitt sammen for slik er folk på videregående og det skaper litt spennende drama, men her klarte jeg ikke finne noe logikk. Sorry ass.

65

Er så enig!

66
Thea

Dere må ta og slappe av litt! Det er et skuespill. Sjærp dere .men hva dere vil men hallo kom igjen William er jo drit digg jo✋???

67
Er så enig med deg

Jeg syntes det er sååå irriterende. Er jo søtt at det ender romantisk, at en 99 og 97 blir forelsket. Har ingenting imot det. Men er såå mindfuck at hun skal være opptatt av at William er egoist, og skal hele tiden være så motsatt av han, men at det bare ender med at hun gir etter. Kunnde vi liksom ikke barelikt hverandre helt fra starten som vanlige mennesker? ÅÅÅhhhhhh

68

Hvem ville sett på det dette er en DRAMA serie ?

69

William er ikke så jævlig fuckboy som Nora skal ha det til da

70

Jeg er HELT enig, jeg liker ikke hele det noora og william greiene

71
Make Her Happy

Ekstremt enig med deg, Anna. Og til dere andre som er uenige med oss - sperr opp øya.

Noora opptrer som en "independent", politisk korrekt dukke, som hele tiden skal være den fornuftige. Nå, fra et sekund til et annet, har hun plutselig gått over til William. Egentlig greit for min del, har mer sympati for William en Noora etter denne episoden.

Hvor er Noora som vi kjenner, som i utgangspunktet ikke ville gjort noe sånt? Hun var så nøye på at Jonas ikke sa i fra til Eva om at det var slutt mellom dem, men nå etterlater hun en full Eva til Vilde, og trykker selvtilliten hennes enda mer ned etter å ha "made out a little" med William.

Kan jeg skimte et snev av dobbeltmoral blant kommentarene over eller? 😉

72
Jaaa

Er lett å være selvstendig, strong og independent i kjeften da. Men er man det EGENTLIG bare fordi man sier "det riktige" i vennegjengen?? Alle vil at Noora skal være den kuleste som sier de rette tinga, for at vi skal kunne strekke oss mot henne..viste seg vist at hun var litt som resten

73
Ingen er feilfrie

Jeg tror noe av poenget med denne sesongen er å få frem at ingen er perfekte. I første sesong fremstod Noora som den politisk korrekte og uavhengige i gjengen, en som aldri gjorde noe galt og aldri dømte noen. Men ingen er perfekte, heller ikke Noora, og selvfølgelig er alle litt usikre på seg selv, forelsker seg i feil fyrer osv. Det kan skje den beste. Jo mer vi blir kjent med Noora jo mer ser vi at hun ikke bare er det "overfladiske" selvstendige bildet hun ga inntrykk av i sesong 1, men at hun også sliter med ting som alle andre. Jeg synes det er fint. Verden er ikke svart/hvit og ingen er bare snill eller bare slem. Jeg synes det er veldig fint at hun gir William en sjanse, han er tydelig interessert i mer enn å hooke med henne og er en interessant karakter som nok har opplevd en del kjipt. Det er ofte grunner til at folk oppfører seg på ulike måter og William har kanskje ikke hatt det så lett. Uansett, sykt koselig med litt klinings her inne - endelig ^_^

74
Vet ikke

Man så jo at Nora var keen på William under hele serien, jeg syntes ikke at det er så dumt, men folk får mene hva de vil

75
hljfx

enig !!!

76
tuva

selve grunnen til at nooras attitude er på bånn er jo nettopp fordi hun ønsker å være den politisk korrekte uavhengige feministen hun alltid har vært. hun ønsker å stå opp for seg selv og være uavhengig. når hun tidligere har sagt at man ikke burde trenge en gutt til å være lykkelig så har hun sagt sin mening, men når hun endelig faller for "badboyen" hun absolutt ikke ønsket å bli forelsket i, får hun ordene sine slengt tilbake til seg selv. da forstår hun jo faktisk at hun innerst inne har lyst til å være med william. Nå er spørmålet hennes, skal jeg følge hjertet mitt (hørres cheezy ut vet dt) eller skal jeg stå for mine tidligere ord. det er derfor hun er frekk mot william og tar opp det med flyktingene. vi vet jo at hun ikke dro på festen for flyktingene, hun gjorde det for william, men hun trengte en coverup for å stå for dt hu hadde sagt før.

77
Daaaa

Jeg sintes hun jore en bra jobb uansett la oss ikke glemme at de er bare en serie hun gjør bare jobben sin

78
Maks

M

Det er bare så skuffende når feminist karakteren lar seg brytes ned på denne måten og manipulatoren får henne.

Får trøste meg med at jeg klarte å få min "William" til å skjønne at nei betyr nei. Angrer ikke ett sekund på det!

79
Adele

Helt enig!!

80

De tar jo litt forskjellige utgangspunkt i hver sesong! I forrige sesong var det Eva som gikk fra å dilte etter alle andre til å stå opp for seg selv. I denne sesongen er det Noora, som alltid har vært veldig selvstendig - hun sier meningene sine uten å tenke hva andre tror om henne, er feminist, bor alene og har aldri brydd seg så mye om gutter tidligere. Dette er hovedproblemet i denne sesongen, hvordan hun takler å få følelser for en gutt, og da spesielt en gutt som William. Jeg tror at William egentlig er veldig hyggelig men at Noora har fått veldig feil inntrykk av ham. Selvfølgelig er han flawed sånn som alle karakterene i serien! Men N og W har kjemi sammen, men to veldig forskjellige personligheter. Det blir morsomt å se om de klarer å finne ut av det eller om det ikke går.

81
Marte

Emm.... Det er skuespill?

82
Naomi

Jeg vet jeg kunne ønske det var på ekte de var sammen de passer sammen

83

Vil du at hun skal være ulykkelig?????

84

det er jo wiljam som blir ulykelig vis nora kommer med sonne komentarer da de pratter. wiljam er jo neste bare snill mot dem alle og spesielt mor nora.

85

Enig. Liker fortsatt ikke attituden til William, tror Noora kommer til å gå på en smell.

86

Jeg må bare si at jeg føler Noora sin attitude ikke akkurat er så veldig mye bedre for tiden. William går inn for å gjøre ting som oppmuntrer Noora, hun tar på suretrynet og kommer med nedlatende kommentarer tilbake.

Hun er forelsket å prøver sitt beste å ikke la han oppdage det, greit nok, men han virker som en ganske OK type ass.

87
ikke relevant

Må du gi deg da. Tenåringsjenters hormoner er som er berg og dal bane. I det ene øyeblikket hater de noen, i det andre øyeblikket kan de ikke leve uten de. Get over IT

dette er sick søtt

88
Maks

for ikke å nevne hvor tamt det er å lage sesong 2 storyen så lik Evas før sesong en.

89
Maks

Sa ikke lik sesong 1, men det som skjedde før sesong 1.

Akkurat som Eva var Noora ny og ble tatt opp i en vennegjeng, Vilde er ikke sammen med W men parallellen til Ingrid og Jonas blir jo bare forsterket når Noora kliner med W. Vilde kommer kanskje til å splitte bussen og som følge av det gjengen.

Det mest interessante nå er om de følgende episodene blir Nooras "sommer med Jonas", recap av sesong 1 eller at Noora ikke blir tilgitt og forsvinner ut av serien fra neste sesong.

90
hæ?

hæ? skjønner egentlig ikke hva du mener, sesong 2 er da ikke LIK sesong 1? jaja, man får mene den mn vil... 🙂

91

Du har jo skrevet selv at du mistet all respekten for henne når hun sa at hun likte William, dermed sier du at man ikke kan like en person på grunnlag av at de blir forelsket.

Uansett er jeg helt enig med deg om at alle burde få lov til å ha sine egne meninger, så jeg respekter hvis du synes det var dumt av Noora å bli sammen med/forelske seg i/kysse William. Hun er tross alt en fiksjonell karakter ;))

92
hva fa*n

Dere hva faen, h*n kan si hva h*n mener og et er også greit. Det er jevelig styggt å komentere andres meninger på den måten. Jeg er kanskje ikke hundre prosent enig i det anna sier men jeg synes det er tøft og bra at hun sier det hun mener. Alle har jo forskjelige meninger! Bare ikke alle er tøffe nok til å stå frem.

93

Hun blir jo ikke selvmotsigende bare fordi hun forelsker seg i en person? Du kan ikke gå rundt å si at du støtter Noora hvis du slutshammer henne for å forelske seg og vise følelser!

Å stå opp for seg selv og kysse William er to helt forskjellige saker, det er jo akkurat som å si at du er feminist fordi du hater å poteter, det er ikke noen sammenheng!

94
....

Det er en serie. Chill folks

95
Frida

Man kan jo ikke alltid være forstående ovenfor vennene side i kjærlighet!?? + Alt er lov i krig og kjærlighet??

96
Anna

Har jeg slutshamet noen?

Jeg har sagt hun er selvmotsigende. Hun er så visst ingen "slut"! Det har jeg aldri sagt! Jeg har sagt noe om handlingene hun foretar seg i hendelsesforløpet presentert på skjerm, ikke noe om Noora som person! Hvem hun er og hva hun er, har jeg verken rett eller grunnlag til å uttale meg noe om. Handlingene hun foretar seg, derimot, mener jeg, og kun megselv, med forbehold om at andre mener noe annet, er selvmotsigende.

97
Anna

Har jeg slutshamet noen?

98
Anna

Er jo bare min mening og tolkning. Alle må jo få mene det de vil. Selv om jeg er kynisk til grunnlaget dette potensielle forholdet måtte være bygget på, betyr ikke det at dere må se på Noora og William gjennom mine briller.

"Jeg er uenig i det du sier, men vil med mitt liv forsvare din rett til å si det"

99
Fransk revolusjon

Wæ? E du blitt en fransk filosof som heter volitare elns som levde på 1600-tallet???

100
Samfunn

Omg den text du skrev har eg lært i samfunnsfag men husker ikke va han heter på grunn av sitter i doen nåå✌?️✌?

101
TirHil

Hei Anna! Syns d e rekti a degmå sei ke du mein! (Spesigjelt sian Norge e et fritt land! Husk d alle som komenter!) Syns åsså at d e bra du vælg kesn or og taleform du bruk fræmfør utsene! ? Persjonli tål eg ikkje sminke, men samtidi e eg norlæning å tænk skjeldng over oran eg vælg å bruk ? (d vil sei eg banes ein del meir en jente flæst på sørlane ?) Eg mein at du ska fortsætt å skriv "voksnt" å alle meiningen dine utn å må læs kommentara fra andre pga d. D e ein unødvendi teng å komenter. (Flir meg i hjæl om nån komenter dialækta mi ? På forhond sei eg: I DON'T CARE!) Bye! ☺?

102
Til "Eh, ok....?"

Hei igjen! Jeg syns det er veldig trist at du må svare så nedlatende og usakelig. Jeg har allerede presisert at alderen min er 18, og begriper ikke hvordan dette er relevant for mine diskusjonsbidrag til problemstillingen.

Har jeg fornærmet deg personlig på noen som helst måte? Hvis så er tilfelle, ber jeg på forhånd oppriktig om unnskyldning og håper du kan være behjelpelig nok til å opplyse meg om hvor du eventuelt måtte mene jeg angriper deg personlig nok til å føle at en nedlatende respons er på sin plass.

103
Eh, ok....?

Du trenger ikke å skrive avanserte ord bare for å virke smart, du er 13 liksom.....

104
Anna

Hei, Sarina!

Jeg er 18 år, og synes velutviklede vokabularer, beriket med terminologier og alternative litterære begreper som virkemiddel ser sexy.

Det vakreste som finnes er kvinner som setter hode og sinn før kropp og utseende.

105
Sarina

Hahah hvem er du a? 45 år gammel dame som ser på skam? Du snakker som faren min haha, (min mening)

106
Til "K"

Men de jentene likte han aldri! Det er alltid jentene som tar inisjativet til å hooke med han, han bare spiller med for å ikke såre dem (litt dumt ja, siden de blir nok mer såret når de finner ut at det bare var kødd), men til Vilde ga han jo tydelig beskjed når hun gikk "Over streken". Og du ser det på han at han føler noe for Noora som han ikke gjør for de andre han har hooka med!

107

Enig, liker fortsatt ikke attituden til William, Noora kommer til å gå på en smell, med tanke på hvordan han har lurt jenter tidligere.

108
sophia

ikke hver så jævla negativ a

109

Kan ikke dere bare slutte med den banninga??

110

Kua faen ta deg

111

Lær deg å skrive før du disser andre, du

112

???lol?????tror du er alene om dette as søta

alle har ventet på dette øyeblikket lol

113
*******************************************************************************************************************

herregud hvordan vet du hvem som ser på skam, alle fra 10 til 20 ser sikkert på det

114
Maks

Hun er ikke alene, men vi er helt klart et mindretall

115

Eh fordi? Hun oppførte seg som en total bitch, men henta seg inn på slutten når hu ga etter for følelsene til William.

116
Woooh

Hahahah læreren min ser på skam ((((:

117
SUPER MODEN 11 år

Jeg er SUUUUPER ENIG tenk om alle skulle ha gjort det a 13 å gamle person. Super duper enig! tenk før man skriver! du må være driit moden as! <3 <3 <3

118
??????????????????

Ærlig talt folkens! Kommentarfeltet er laget for at folk skal kunne si sin mening og komme opp med delte meninger!!! Da kan ikke dere dømme dem for at de synes noe annet en deg selv! De fleste som ser på skam er i 17 års alderen! Og jeg er 13, og allikavel er jeg mer moden enn dere, og klarer å la være å diskutere og kalle folk stygge ting! Bare fordi de har andre meninger!

Det er det samme som at jeg skulle sagt "jeg vil ha Donald Trump som president" (jeg vil ikke det altså), og blitt "mobbet" for det!

?Tenk dere om før dere skriver ting på nettet

119
Ønsker_skam var min

Så sant

Hun gadd å tulle med følser og når hun ser det er alvor så er det bare så masse✌?️

120
HOTTTT

Holy gzus it's getting hot in here!!

121
ååååå

Såååå lenge til!! Klarer ikke vente over 2 uker??

122

OMDGGGGGGGGGGGGGGGGGgg de kan ikke avslutte slik og LA OSS VENTE SÅ LENGE TIL NESTE EPISODE

123
Egekkjeveldigtolmodig

18 daga e for lenge for meg..?? cant wait

124

Godt det er 16. dager da;)

125
:)))

nå er det bare 5 dager igjen:)

126
my name

glede me

127
......

Sikker på at det ikke er en april spøk?

128

Aprilsnarr?

129
Besservisser

Er nok ikke aprilsnarr?

130
HAHAHA

Aprilsnarr!!!

131

1april er jo over så blir nok 18

132
Kissy Kissy Go Go

Det var jo flere kyss enn det vi fikk hele sesongen hittil.

133

pleeease si det er aprilsnarrr

134
Andrea

Aprilsnarrrrr

135
sofie

kan hende det er aprilsnarr det med at de tar pause til den 18. april....

136
Nora

Det er aprilsnarr!!!!

137
just look

Det er ikke aprilsnarr cx se på nrk, så kan dere se når neste episode kommer

138
Vil ikke vente så lenge på neste episode :(

Nei er ikke det. Står på nrk sine sider at neste episode kommer ut 22. april 🙁

139
NICE

såå lenge:( .... can´t wait!!

140
Jente19

Deilig trailer. Deilig fredagsepisode. Noorhelm for evig og alltid!!!

141
Willoora )))

Willoora/Noorhelm/Nooriam... Hva som helst! De er skapt for hverandre! (♥_♥)

142
NOORHELM forever

Enig!!!

143
Elsker skam

???????

144

Glede mæ 😀 ♡

145
Anonym

Hallo dette blir sykt spennende da!

William og Noora liksom, tenk på det....

146
kulapena

omg omg omg im dying here!!!!!!!!!!!!!!!

147
N og w

Herregud alle elsker det paret

148

Motsetninger tiltrekker da K 😉

149

enig med K

150

Ikke alle 🙂 hun er altfor god for ham, og de har nada til felles.

151
Damn daniel

Begynner å bli hett dette

152
Hjelp meg

Jeg trenger sånn serr William

153
kasper olsen

det må være aprilsnarr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg

154

ja det var det vi og tengte

155

Cmon, det er en aprilsnarr... Right?....

156
roger nilsen

fyfaen dette gjør meg kåt

157
Daniella 03'er

Ditto har sett den om igjen minst 12 ganger

158
Anonym

me2

159

Jaja, kommer til å se denne videoen på repeat i tre uker da.

160

Haha, same

161

Fyfaen hahaha, de røde buksene til William! Noorhelm 4 ever

162
Skaaaam?

Det er russebuksa sikkert?

163
Anonym 2

Det må være russebuksa hans

164
Pimpz

SAME, hele opplegget med den videoen var nice utenom de buksene der! D:

Dette blir jo bare bedre og bedre!

165
Loll

Er det ikke russebuksa da?

166
Kari

var jo russebuksa!

167
Guro

Er det ikke russedressen??

168
William?

Det er jo sikkert russebukse??

169

kanskje han hadde på deg de bukksene fordi han vil vise at han vil gjøre mye for henne kaskje han har skaffet seg jobb.?

170
N OG W

LL

171

hvorfor skal dem ta peuse? faen håper det er aprilsnarr !!!!!

jeg blir så jevlig lei meg vis det ike er det!

172

Å faen ass, føler dette kan bli jævelig klisjé. Vedder på at Noora kommer til å bli helt care og litt kjip mot resten av gjengen i den neste delen av sesongen, og at hun blir sånn "William-William-William"; hun vil kun være med han, hun blir opphengt (ikke på samme måte som Vilde), og etterhvert mister hun litt av moralen sin (særlig ovenfor vennene). Videre tror jeg at de andre, særlig Vilde, kommer til å være litt irriterte og sure på Noora, og det kommer vell til å ende med at gjengen tar litt avstand fra Noora. Det ender sikkert med at Noora og William har en periode de generelt er litt lei av hverandre, også krangler de, så hooker William med noen andre på rulling/fest ellernoe, og da skjønner Noora at det er over og hun prøver etterhvert å finne tilbake til vennene sine

173
Enig ass

Hahahha, det er nok en stor mulighet for at det kommer til å skje?

174
Justme

Jeg tror at Noora og William tar Vilde meg seg i senga for en treesome. Vet noen hvem er de blonde jenta Noora våkner ved siden av i traileren?

175
Look at me and say i in love with the coco

Jeg tror ikke det

Jeg tror hun kommer til å sjulle det for vilde men det kommer til å komme ut på grunn av he loves her❤️

176

Vilde så jo at de kysset...

177

Det er jo William, så jeg ville egentlig tenkt sånn jeg og. Men jeg syntes William har forandret seg siden han møtte Noora, tror vanligvis at han ikke ville falt for en jente, og prøvd å få henne så lenge. Men for Nora tror jeg er det er Nora annet, siden jeg tror aldri han ville såret henne på den måten. Ithink, men jeg tror ikke at Noora tar avstand fra vennene sine, hun har ikke forandret seg så mye, og jeg tror ikke hun er en sånn person som dropper vennene sine for en gutt.

178

SKAM er ikke kjent for å være så klisjé, jeg tror nok det skjer noe helt annet enn hva noen av oss forventer 😉

179
May.

Du har et poeng må jeg si, sånne serier er veldig uforutsigbare. veit aldri hva en kan vente seg. 😉

180

Serien er uforutsigbar, jeg syns plot twistene er fantastiske... Karakterene er heller ikke en gjeng med klisjeer, så jeg er uenig med deg.

181
Cliche

Hva mener du med at det ikke er klisjé? Det blir jo nesten ikke mer klisjé enn jenta som ikke vil gi inn til følelsene sine, helt til det øyeblikket hun kysser ham likevel. Denne serien er jo også heftig inspirert av den britiske serien "Skins"

182

Ja det kommer mest sannsynlig noen plot twister haha

183
Desperat

Hæææææææææææ...... Vet ikkje hva eg skal gjøre???????

184
APRILSNARR

Tror det er aprilsnarr kanskje...

185
FIFTYSHADESOFSKAM

Fyfaen la det være aprilsnar!! Lengter etter mer fra Noora og William, nå som det nettopp er blitt spennende!!

186
Tora

Hva er dette for noe! 17 dager!!! Jeg blir så frustrert?

187
SKAMLOVERNR1, 17 ÅR

DERE HAR ØDELAGT HELE DAGEN, HVA ER DET DERE GJØR!!!! JEG SOM HAR SÅ HAPPY, SÅ KOMMER DETTE FORBANNA TULLET HER???? DETTE GÅR JEG IKKE MED PÅ. DET DUMMESTE JEG HAR SETT, DERE KAN IKKE KOMME MED SÅNNE VIDEOER OG SÅ SI AT DET IKKE KOMMER MER FØR OM 18 DAGER????!?!?!?!?!??!?! SKAM DERE. NEI, TAR DET IKKE KULI. HVIS DETTE ER APRILSNARR, ER DET IKKE GØY. SKAM DERE ENDA MER. SKAM. SKAM. SKAM. SKAM. SKAM DERE. RETT OG SLETT, FOR Å SI DET SÅNN.

188
Skam dere skam

Du er sååååå min type girl

189
SKAMLOVERNR1, 18 ÅR, DE SIER JEG HAR LAGT DEN UT TO GANGER, DET ER TULL

DERE HAR ØDELAGT HELE DAGEN, HVA ER DET DERE GJØR!!!! JEG SOM HAR SÅ HAPPY, SÅ KOMMER DETTE FORBANNA TULLET HER???? DETTE GÅR JEG IKKE MED PÅ. DET DUMMESTE JEG HAR SETT, DERE KAN IKKE KOMME MED SÅNNE VIDEOER OG SÅ SI AT DET IKKE KOMMER MER FØR OM 18 DAGER????!?!?!?!?!??!?! SKAM DERE. NEI, TAR DET IKKE KULI. HVIS DETTE ER APRILSNARR, ER DET IKKE GØY. SKAM DERE ENDA MER. SKAM. SKAM. SKAM. SKAM. SKAM DERE. RETT OG SLETT, FOR Å SI DET SÅNN.

190
Mina

Ta det helt med ro, vi må bare vente litt. Selvfølgelig trenger skuspillerene også pause. De har jo et liv uten tv-serien de også

Itillegg legger de opp til mer spenning blant publikum, og kanskje til å med flere følgere

191
Chill

Du hadde nok hatt godt av en liten pause tror jeg...

192
silje

hahahahaha kunne ikke vært mer enig

193
Same

Hah, true..

194

Det kan være sant se på nrk tv det står at den neste episoden sendes 22.04.16 ???

Det der må bare vere kødd.

Hvis ikke blir jeg dritlegmeg !!!!!

195

PLEASE IKKE LA MEG VENTE I 18 DAGER PÅ DETTE 🙁 🙁 🙁 HAR ALLEREDE VENTET SIDEN FØR JUL 🙁 🙁 🙁 🙁 Håper for Guds skyld det er en aprilnarr at vi må vente så lenge

196
kommer

jeg kom

197
Daniella 03'er

hva for noe,fikk du en orgie

198
Lefse

SIKKERT APRILSNAR KIDS

199
Irene Nilsen

Er dette klippet retrospektivt? Kanskje de har vært sammen i flere måneder allerede?

200

Tror nok denne videoen var en teaser for enten hva som kommer til å skje etter pausen, eller hva som kommer til å ha skjedd i pausen. Tror egt ikke det er noe aprilsnarr, men man vet jo aldri 😉

201
Marie

Nei, W hadde jo på seg russebukse i klippene!

202
Karoline

Det kan hende hvis du setter det i sammenheng med teaseren fra før jul... Men tror det er lite sannsynlig.

203

Lol han har jo på seg russedress, det er i april

205

Irene, dette er en trailer. Den viser hva som skal skje når skam kommer tilbake 18. april.

206
Irene

Denne serien vises i real-time, altså har ikke 2. april skjedd ennå (både i Noora sin verden og i vår).
Det er dagslys i den første scenen med N+W i senga, så det må ha skjedd _før_ de hooka i kveld, senest i dag tidlig, men fordi de har så mange forskjellige klær har det sannsynligvis skjedd over en lengre periode. Noora har ikke bare løyet til Vilde, hun har også holdt dette skjult for oss.

Hooket mellom N+W i kveld var bare rebound.
#konspirasjonsteori

207

Fuck! Kan det ikke komme tidligere???? kan virkelig ikke vente såååå lenge!..????

208
Chloe

Ja, må vi virkelig vente så lenge liksom!!..??

209
mystisk v

herregud dtte er ikke greit. 18 dager.. hmm 1 april..aprilsnarr?

210
Wiii

Omg!???❤️ Gleder meg sykt!

211
Hola Hola!

Aprilsnarr? pliis? Orker ikke vente så lenge:))))

212
dette er tull!

må være en aprilsnarr!

213
Drit fan

Fy faen har venta på dette helt fra starten av. Drit bra nora!!!