Legg igjen en kommentar

Regler for kommentering

Del dine tanker om SKAM. Alle kommentarer blir lest av SKAM-redaksjonen før de publiseres og vi forbeholder seg retten til å slette kommentarer som ikke følger reglene.

Her er reglene du må følge:
Kommentarer med personopplysninger om skuespillerne eller andre vil ikke bli publisert.
Kommentarer med personangrep vil ikke bli publisert.
Kommentarer med stygg og unødvendig språkbruk vil ikke bli publisert.

Bruk nettvett!

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

278 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

omg :O

2
Sanas hijab

Kan vi snakke om Sanas hijab? Vil hun ha denne på seg hele serien? I forrige sesong var det mange nattklipp. Tror dere at vi får Sana ikke få sove fordi hun strever med vanskelige tanker om natten? Vil hun i så fall ha hijaben på seg når hun sover? Hva om Yousef og Sana blir forelsket - vil det være noen intime scener? (Det har jo vært det i de tidligere sesongene) Og vil hun ha på seg hijaben da?
Hva tror dere ?

3
Det må være lov til å spør!

Slutt å sensurer personer slik at de ikke kan spør om det de lurer på! Hun spør spørsmål fordi hun er nysgjerrig, og det å spørre viser faktisk heller respekt for Islam og kulturen enn noe annet. Vi må kunne snakke sammen! Slutt å angripe folk.

4
Enig

Vi ser på en serie om en muslimsk jente. Det må være lov å snakke om den hijaben. Tror ikke Julie Andem har laget denne serien om ikke det er rom for diskusjon og nysgjerrighet for de som ikke kjenner så mye til islam. Så lenge diskusjonen er på et saklig nivå, så syns jeg ikke hijaben skal være et ikke-tema.

5
Hvorfor det?

Jeg skjønner ikke hvorfor mange er så opptatt av hijaben. Det er flere av de andre i serien vi ikke har sett uten genser/bukse. Er det et problem? Nei. Er det et stort problem at du ikke vet hvordan håret til Sana, dvs. Iman Meskini ser ut? Jeg håper ikke det er det.

Jeg er selv norsk og ikke-muslim, men jeg ville aldri ha vist puppene mine på TV. For noen er ikke det noe problem, vi har vel alle sett den britiske serien Pinlige sykdommer, der folk blottlegger alt. Og det må de få lov til 🙂 Men om jeg hadde vært skuespiller hadde jeg ikke villet vist puppene mine på TV. Alle har forskjellige grenser.

Hijaben gjøres til et superviktig og politisk plagg av en del folk. Og det er sant at bruken av hijab har blitt mye mer utrbredt de siste årene samtidig som framveksten av mer konservativ sunni-islam, og det islamske brorskap. MEN likefult er det sånn at DE ALLER FLESTE muslimske kvinner som går med hijab ikke gjør det for å provosere eller fordi det er et politisk symbol. De går med det fordi de føler seg vel med det.

Er det ikke bedre å fokusere på andre ting? Jeg skjønner som sagt ikke hvorfor man skal bruke så mye tid og krefter på å la seg provosere av at en kvinne velger å dekke til håret sitt 🙂

6
Islam og hijab

Ikke alle muslimer bruker hijab. Og må man bære hijab for å være god muslim? Noen går med hijab av fri vilje mens andre blir påtvunget det. Klart hijaben til Sana gjør oss nysgjerrig:)

7
Statisk eller paryk

Tænker, at de kan bruge en statist eller paryk, hvis de vil vise scener, hvor det er mest naturligt uden hijab? Men de forsøger nok at undgå det ?

8

For mye informasjon

9

Finnes et klipp fra etter en fest der æ trur hu ikke har den på

10
Emin

Ja, etter at Vilde spydde henne ned, da hadde hun et håndkle rundt håret istedet. 🙂

11
Hallå

Men seriöst....ge dig...va e de me alla ta-av-hijabfetischister härinne...antagligen kommer hon inte o göra de o va spelar d för roll!!!!

12
Hallå - hvorfor er du så sint????

Spørsmålet var om du trodde det kom til å skje. Det ble ikke nevnt at hun burde ta den av seg. Synes ikke det gjør noe å ta en diskusjon om det - mange som lurer på det med hijaben.
Synes du burde roe ned litt - smil?. Ikke vær så sint? Husk Alt er LOVE?

13
Maria

Jag ser framför mig en intim scen där vi ser golvet och Sanas hijab falla ner på golvet, men vi får inte se hennes huvud.

14
Maria

Ikke umulig det nei, har tenkt på det samme. Høres ut som en bra løsning 😉

15
Nope

Tror ikke det, fordi Saba har et liv i virkelighet, og hun må fortsatt følge muslimske regler selv, selv om hun spiller i en serie

16
Ledgerina

Personally, Sana's hijab doesn't bother me on any way. If we have a scene late on night were she can't sleep because she is thinking I only care about how she must be feeling inside, not about what she is wearing. If we have some kind of cute scene around Yousef I don't care what she wears, I only try to see trough her feelings, her facial expressions and her body language. If we have those kind of scenes she will probably wear it because the actress playing the role doesn't have to show us nothing she doesn't want to but... Does it really matter? Does it stop you from watching her beautiful performance of Sana? Does it stop you from guessing how Sana is feeling or what is she thinking? Because it doesn't to me.

17
Tror inte

Nej Tror inte det. Det är liksom inte hennes riktiga liv och tror inte de blir nå intimt eftersom man har sex när man e gift precis som katoliker. O deras kärlek är inte intim och hård utan blyg och tyst.

18
lala

Tror også at forholdet deres ikke kommer til å gå dit, tror det først blir ett vennskap og mest sannsynlig vil det ende med en slags forståelse mellom dem to at de kommer til å bli et par, tror sanas kamp blir da dette å balansere religion og forelskelse, noe jeg tror hun kommer til å finne ut kan funke, så lenge yousef respekterer hennes grenser, de vil bare ikke hoppe på hverandre med det første, eller andre, kanskje etter at de begge er godt inneforstått med forholdet dem i mellom. Igjen, forventer jeg ikke og håper heller ikke på noe intime scener, føler vi får sett et annet type forhold utvikle seg og det er vakkert det også!

19

har ingen forventninger, tar det som det kommer. men håper vi får se hvordan det er å være muslim/troende i dagens samfunn -på godt og vondt- og hvordan Sana klarer å holde fast ved troen gjennom alt. kommer til å bli skuffa om hun dropper alt hun står for bare fordi hun har fått seg nytt crush, ass. men hyped af for å se henne som hovedperson asdfghjkl

20
lala

I virkeligheten hadde hun selvfølgelig ikke brukt hjiab om natten, hjemme med familien og med jentene. MEN, dette er en tv-serie og siden Iman som spiller Sana bruker hijab i real life også, kommer hun selvfølgelig ikke til å ta denne av under kun visse scener i serien. Helt forståelig.

21
Mark

Hvorfor er du obsessed med hendes hijab? Det er almen viden at skuespilleren ikke vil vise sig på tv uden hijab så kom videre med livet. Lad nu Sana's historie være hendes egen uanset om hun finder sammen med Yousef eller ej så er der mange måder at være intim på som hverken behøver indebære kys eller sex.

22

Hijaben er ikke det første jeg tenker på når jeg ser Sana. Er det så viktig? Det skjuler jo bare hår og er hår egentlig så viktig? Tror vi bare må ta det som det kommer. Og huske at det er et menneske bak KARAKTEREN Sana, som også er muslim irl. Vet ikke hvor Iman står når det kommer til å ta av seg hijaben for offentligheten.

23
Rody

Nei vi vil ikke se henne uten hijapen og det er fordi skuespilleren er virkelig muslim og på grunn av camera vil hun ikke vise håret. Men hvis skam serie var i virkeligheten ville sana vært uten hijap hjemme og når hun er bare med de andre jenter. For eksemple på hytta. Jeg tror ikke at vi får noen intime scener og det synes jeg er bra fordi halv av forrige sesonger har vært bare intimt scener og nå istedet av dem så får vi handlinger.

24
cookie

Vel, skuespilleren er muslim og bruker hijaben irl, så jeg tror ikke hun kommer til å ta den av. Hvis det kommer noen klipp om natta når sana ligger i senga så tror jeg de finner på noe sånn at hun kan dekke seg til og får det til å virke naturlig. Tror heller ikke det blir noen intime scener dessverre, men håper virkelig vi kan se et kyss eller to... Ja, kyss må vi ha, da! Please, Julie...

25
de finner nok på noe

Kanskje de viser det som at hun nettopp har vaska håret, og derfor sover med håndkle rundt håret, f.eks.? (Det gjør jeg når jeg har vasket håret sent på kvelden og ikke rekker å tørke det før jeg må legge meg, ihvertfall...)

26
Thuha

1. Muslimer bærer ikke hijab hjemme eller blandet familie .
2. Muslimer sover ikke med hijab.
3. Sana er en god muslim. Dermed kan hun fortsatt være forelsket uten å ha noen intime scener 🙂

27
Sanas soul sister

Tusen takk for informasjonen, hjalp virkelig, på min vei til å bli en bedre muslim <3

28
Yooo

Iman Meskini er muslim, og med tanke på at det finnes også mannlige skam-seerne så vil vi derfor ikke se Sana uten hijab. Er jo heller ikke nødvendig å se henne uten hijab

29
Nobody

Det kommer ikke til at ske, at Sana smider hijaben (så vi ser hendes hår eller krop på en intim måde). Hun går med hijab i virkeligheden også og er, ifølge hende selv, praktiserende muslim, hvorfor hun ikke må vise sit hår og/eller krop nøgen (overfor drenge der ikke er familiemedlemmer). Og jeg tror bestemt ikke, at hun vil vise det til hele verden. Men det kunne da være noget af et twist, hvis det skete! Men jeg tror det bestemt ikke.
PS. hvis der er noget uforståeligt ved min kommentar, så sig endelig til - jeg skriver trods alt dansk (selvom det minder helt sindssygt meget om norsk bokmål, elsker det!).

30
Språkhistorie

Det minner om dansk fordi det ER dansk - i fornorska versjon. Dvs norsk syntaks, ortografi og delvis endelser. Den mest konsercative måten å skrive bokmål på kalles riksmål, og har former som ikke fins i norsk språk, annet enn i dialekta til etterkommerne etter den dansk/norske embetsstanden i Norge.

31
Hilde

Iman (skuespilleren) bærer hijab til vanlig, så hun kommer nok ikke til å bli filmet uten den.

32
Emma

Iman Meskini er jo muslim. Tror ikke hun kommer til å ta av hijaben sin foran kameraet.

33
Tove

Iom at Iman er muslim selv kommer de nok til å ta veldig hensyn til hennes religion, derfor får vi nok ikke så mange scener hvor det hadde hvert naturlig for henne å gå uten hijab. Men samtidig så har vi sett Sana uten hijab før, riktignok med en håndduk på hodet men uansett.

Men jeg tror nok kanskje både Iman og Julie har klart for å pushe grensene der de kan.

34

Det blir veldig påfallende urealistisk om hun aldri tar av seg hijaben de neste par månedene.

35
Blabla

Nej, tror inte vi kommer få se henne utan för hon bär hijab IRL.

36
Hijabpolitiet?

Ja, når vi er inne på d.. hva er greia med hijab egentlig. Hva er grunnen til at kvinner skal dekke til håret? Er d pga. Forfengelighet? For da skjønner jeg ikke at de sminker seg. Sikkert at jeg får hat nå, fordi jeg spurte, men la gå. Jeg lurer oppriktig på d. Jeg skjønner at d sikkert står i koranen at man skal dekke til håret, men hvorfor? Og hvorfor er det evt. Greit at man ikke har det når men er hjemme eller bare med jenter. Gutter kan vel like så godt bli forelsket og betatt og få hete ønsker på jenter m hijab som uten? Og hvorfor er det forskjell på menn og kvinner på hvordan de går kledd? Mange her er opptatt av å få frem at det er kulturen og ikke religionen som gjør at det er så store skiller mellom gutter og jenter? Men føller ikke det ene det andre.? Og ønsker man egentlig de samme regler for jenter og gutter når man dekker til håret på den måten Sana gjør? Jeg bare spør? Ønsker saklige svar.. ikke bare alla "du er dum dette må du skjønne" typ svar.

37
Muslim

Jeg tror skuespilleren er muslim? I så fall vil hun vel ikke ta av hijaben foran kamera...

38

Uhm, hun spiller lixom muslim I serien da. D er jo meningen at hun skal ha på det

39
Nei.

Vi kan ikke snakke om Sanas hijab, jeez har dere en eller annen merkelig fetisj for muslimske jenter eller hva er greien...

40
Magnolia

Jeg føler at vi ikke trenger å snakke om Sanas hijab da det allerede er et valg hun har tatt for lenge siden. Har ikke merket noen gang i løpet av de siste 3 sesongene eller den første delen av sesong 4, at hennes hijab har vært et problem. Den er en del av henne, ferdig. For øvrig rocker hun den noe jævlig også. Sana er den i jentegjengen jeg synes har mest classy stil, og hijaben passer og smelter perfekt inn med resten av outfitene hennes. Tror det kommer mye større og viktigere temaer som vi kan snakke om, i stedet for et tøystykke en person selv har valgt å bære.

41
Troen

Tror hun kommer til å ha den på uansett hva, med tanke på troen hennes utenfor serien.

42
Gullet

Hun bruker hijab til vanlig så hun kommer nok ikke til å ta den av pga serien.

43
Ehm no

Skuespilleren bruker hijab, sånn nei, hun kommer nok ikke til å ta den av.

44

Spiller det no rolle?

45
Alice

Jg skjønner ikke hvorfor dere har noe imot hijaben til sana! Hun er en muslimsk jente som har bestemt seg for å ikke ha sex og ikke vise seg uten hijaben. Dere må huske at dette er en serie men også at det er sånn livet til mange andre muslimske jenter er. Og det viser sana at det er ikke vannskelig å være med norske venninner selvom hun ikke kan drikke, hooke eller ha sex

46

Det er sikkert vanskelig for henne, men karakteren viser i alle fall at det går AN. I tillegg til at det virker som at hun har en ganske forståelsesfull mor som stoler på henne, noe mange muslimske foreldre faktisk ikke gjør. Men at moren viser tillit gjør det kanskje også lettere for Sana å kunne sjonglere sine religiøse vaner og sine sosiale vaner..Hadde moren vært veldig streng med Sana så kan det hende hun hadde vist mer motstand eller vært mer rebelsk og dermed hatt enda større vansker med å sjonglere sine "to liv".

47

Det vil hun nok.

48
Sannsynligvis, ja

Jeg tror at det som er viktig å huske på her er at denne sesongen handler om ei jente og hennes forhold til religion, som da påvirker alle aspekter ved livet hennes på en eller annen måte. Spesielt siden hun som spiller Sana bruker hijab til vanlig, tror jeg ikke det kommer til å bli noen klipp hvor hun ikke har den på. Det handler om respekt for hvordan ulike mennesker velger å tolke sin religion. Tror det er mange som kommer til å bli skuffet over at det ikke skjer noe spennende på denne fronten. Det er mulig jeg tar feil, gleder meg veldig til å følge med og se hvordan de kommer til å tolke og takle ulike problemstillinger.

49

Føler vi trenger et klipp etter helga!

50
Sanas soul sister

Kunne ikke vært mer enig, vi fortjener det sååååå

51
Klipp

Nå når vi er så glade, og tror vi får klipp med Isak og Sana i morra - så begynner jeg å lure på om de player oss. Husker 3 sesong som jeg var sikker på at vi skulle få klipp fra KB - og da fikk vi det ikke. Nei, jeg stoler ikke på noe før jeg ser det. Men, det var fint å høre at Isak og Even har det chill❤️????

52

Yeah! Det er liv i Isak / Sana-båndet. Så glad jeg ble nå! 🙂

53
Til Isak (og Mari)

Så god å høre fra Isak igjen. Har savna han så mye?. Men du Mari, kan ikke du sjekke om Isak kan få et finere profilbilde? Det hadde vært så digg. Det er så mange fine bilder av han, og på dette ser han ut som en gammel gubbe. Pliis❤️

54

Er det virkelig så vigtigt?

55
OMG Isak?

Jeg tror jeg gråter. Er så glad for å høre fra han igjen. Er det mulig? Takk ass, savner de gutta så

56
Harley

Kanskje når Isak kommer så er Mikael der, på besøk hos broren?! Eller så er Yousef der og Isak lukter at det er noe i luften? Mange muligheter...

57
Isak,Even, Mikael, Sana :O

Isak spiller klart en rolle denne sæson.
Mon det kommer til at handle om Sanas kendskab til Mikael!!

<3

58

Gleder meg til i morgen alt ?

59
Celina

Elsker skam❤️

60
Saaaana!!!

Ikke vær en dårlig venn Sana, stikk hjem til Isak og Even og hjelp litt til med flyttinga...

61
Dårlig ven?

Det er tydeligvis en joke. Hvem spørger, om man vil hjælpe med at bære et køleskab op på 4. sal? Isak skriver jo også, at han bare joker.. det gør ikke Sana til en dårlig ven. Hun var den, der (udover Jonas) hjalp Isak allermest i sidste sæson ?

62
Joke's on you!

Det er tydeligvis deg som ikke forstår en spøk???

63

<3 dessa två assååååå

64
Nimra

HES BACK!

65
Klara

First

66
Nimra

HES BACK

67
English

I: Can you de me a favour?
S: What
I: Can you help us carry a laundry machine to the 4th floor in the new apartment?
S: Sorry. Forgot I had to help mom with som stuff
I: I'm just kidding with you
S: Cool humor
S: Is everything good in the new crib?
I: Yes, it's chill.
I: Nice not having Eskild stalking my life
S: Haha
S: You miss him
I: No way
I: Well yes. Maybe. Just a little
I: Have you studied for the chemestry test?
S: Yes
I: I haven't studied a shit
S: What should I do about that?
I: Now you'll hear. I thought we could study together and you can give me your notes
S: That costs 60k
I: Cool. I'll bring it tomorrow
S: Chill

68
Lisa

Älskar Isak

69
OMAHGASH

GIVE ME SUM OF DAT EVAAAK YASSS.

70
Yass Isak!

Isak er serr meg ass!

71

Synes det er fint å se at Isak og Sana har fått et slikt vennskap fra forrige sesong <3

72
Isak

Det gledes over at det gode biologi/kjemi/fysikk-forholdet til Isak er intakt. Han blir nok en god hjelper ?

73
Sana

Kan du ikke bare hjelpe dem med den vaskemaskinen da? Det er ikke sant at du har vært superopptatt, slik som du sa. Vi har fulgt med deg en hel uke nå. Og jeg syns ikke det skjedde så veldig mye spennende hos deg fra lørdag kl 1330 frem til du fikk denne meldingen fra Isak. Så vær en god venn nå og hjelp dem litt. Vi kan godt stikke med å hjelpe og bære?

74
Isak

Jeg bare elsker vennskapet mellom Sana og Isak. Ja takk flere scener med dem❤️

75
Første kommentar

Marianne S.bakken er best

76

Kommentar

77
Sniff

Livstegn fra Isak ❤️ Takk Mari Magnus

78

Elsker vennskapet til disse to<3

79
SANAFORPREZ

Så glad kan man altså bli av å høre fra Isak igjen. En venn som har vært borte en stund. Hilsen meg

80
Ledgerina

I am living for this friendship. Both, Isak and Sana are pretty shut-in when it comes to speaking about their feelings or expressing how they feel. They keep everything inside and they behave on a similar way on that matter. However they worry and care about each other a lot, even if they show it on weird random ways like asking Sana to help with a random washing machine when Isak is really only trying to say: "How are you doing, Sana?"

81
MarHi

Åh glede! Innså først nå hvor mye jeg har savnet Isak og Sana ;o)

82
Dreamteam

JAAA! Elsker vennskapet til Sana og Isak! Jeg håper vi får se mye mer av det! 😀

83

Jeg ber deg, nye klipp. ??

84
Spurven

Isak: can you do me a favor?
Sana: what?
Isak: can you help us carry the new waching machine up to 4th floor in the apartment?
Sana: sorry. Forgot i have to help mom with some stuff.
Isak: im only kidding with you
Sana: fun humor
*gif*
Sana: is everything okay in the new crib?
Isak: yes, its chill
Isak: nice to not have eskild stalk my lofe
Sana: haha
Sana: you miss him
Isak: no way
Isak: yes. Maybe a little
Isak: have you read for the chemistry test?
Sana: yes
Isak: i havent read a shit/havent read anything ........
sana: and what am i supposed to do with that?
Isak: yes, listen here. I thought we could read together and you can give me your notes.
Sana: it will cost 60k
Isak. Awesome. I will bring it tomorow
Sana: chill 8)

85
Ellin

Jaa, savner at se Isak og Sana snakke sammen. Kan de ikke begynde at hænge mere ud? ?

86

ingen her?

87
Hekta!

Endelig!

88

e n d e l i g

89
Serial-girl

I like gift, but I want to see translation very much! Write in English somebody)

90
Hey :)

Isak: can you do me a favour?
Sana: what?/ What is it?
Isak: can you help us carry a washingmachine up to the fourth floor in the new apartment?
Sana: sorry. I forgot I had to help my mom with something
Isak: just kidding
Sana: cool humour
Isak: picture below
Sana: how's it going in the new crib/home/appartement
Isak: yes it's okay. At least I can escape Eskild stalking my life/ at least I won't have to deal with Eskild meddling in my life.
Sana:haha. You miss him
Isak: No way. Okay. maybe. Just a little bit. Have you studied for the chemistry test?
Sana: yes
Isak: i havent read shit
Sana: what am I supposed to do with that/how is that any of my business?
Isak:okay listen: i thought we could study together and you could give me your notes.
Sana: that's gonna cost 60 kroner
Isak: awesome: I'll bring tomorrow
Sana: Cool

91
Linda

Its actually 60000kr. She wrote K, not KR.

92
Liserino

Can you do me a favor?

What?

Can you help us carry up a washing machine to the 4th floor for the new apartment?

Sorry. Forgot I had to help mom with some stuff

I am just joking with you

Cool sense of humor

GIF

How's it going in the new "crib"?

It's good.
Loving not having stalking my life.

Haha.
You miss him.

No way.
Well. Maybe. Just a bit B)
Have you studied for the chemistry test?

Yes

I haven't studied shit...

What am I supposed to do with that?

Well listen up. I thought we could study together and you could give me your notes.

It costs 60 kr ($7)

Cool. Will bring tomorrow.

Chill B)

Translated by a half-dane, half-american <3

93

She said 60k (60 000kroners) not, 60 kroners.

94

60K = 60 000
K/1K = 1000

95
elinayaki

ISAAAAAK YAAAAS? Love their friendship❤️

96
Nïejte

Ahaha nå skal Isak spørre Sana ut om Mikael! ??? Håper jeg da...jo plis'a.

97
Rose

Mikael? Mener du ikke Yousef? 😛

98
Juliane

Jeg har det på samme måde som Isak. Jeg savner Eskild og jeg er ikke lavet mine lektier.

99
Isak ?

Endelig en chat med litt humor - har savnet det. Håper han og Sana tar en god prat i morra og at vi får være med??.

100
Går det an å bli så glad

av en chat med Isak❤️❤️❤️. Har savnet han så. Tusen takk. Vi trenger mere vennskap mellom Sana og Isak??

101
camillahardilla

Jaaaaa! Elsker kjeklingen mellom Sana og Isak! Dette blir bra!

102
Bruh

Når kommer ny video???

103
jens

lukter ugler i mosen

104
Mr Yes

Ja!!! De vet hva vi liker!

105
evak lover

I NEED A CLIP NOW

106
Nysgjerrigper

Hijab - et plagg som skal dekke hår, skuldre og evt bryster. Hvorfor: Håret regnes som en tiltrekkende og intim del av kvinnens kropp og som derfor skal tildekkes på linje med andre intime kroppsdeler. Hijab er et ganske nytt plagg som vokste frem på 80 tallet. Hvorfor går Sana med Hijab? Er det for å understreke sitt politiske ståsted/holdning? Eller er det viktig for henne å vise sin tro ovenfor sine foreldre?

Det jeg ikke forstår er hvis man dekker til seg som da til eksempel vha Hijab, hvorfor fremhever man da ansiktet sitt med sminke og leppestift? Er ikke lepper og mystiske øyne tiltrekkende? Jeg skal ærlig innrømme at jeg har SÅ lyst til å se Sana uten Hijab, kun fordi jeg er nysgjerrig på hvordan hun ser ut uten Hijab men også svært nysgjerrig på hvorfor hun bærer hodeplagget.

Jeg må legge til at jeg er helt nøytral til bruk av både sminke og Hijab og ev andre plagg. Jeg er bare svært nysgjerrig. Selv er jeg en kristen jente som av og til har kors rundt halsen og det gjør jeg for å vise min tro samtidig som jeg synes det er et vakkert symbol. Om man derimot benytter slike plagg kun for å forhindre menns lyster, så vil det jo indirekte si at kvinnene setter seg i en undertrykkende posisjon, nettopp for å "hjelpe" mannfolka til ikke å bli opphisset eller interesserte?

Skam - den beste serien noensinne. Alt er så gjennomtenkt og unikt. Ingen tilfeldigheter. Lo godt da Vilde klæsjet pizzasaus på pizzastykket mens hun snakket om sine seksuelle opplevelser med Magnus. Skal vedde på at vi får flere gode diskusjoner rundt pornografiske fremstillinger opp mot det vakre ved å "elske". Og gleder meg stort til å fortsette utviklingen til Sana og Yosef 😉

107
ESKILD AND ISAK ?

It breaks my heart that we never got a goodbye scene with them, but I guess I wouldn't have been able to handle guru saying goodbye to his fadderkattunge? I LOVE season 3's biology classes and how Isak and Sana became friends even thought they never planned on it❤ Hope we'll see more of their classes together and Sana telling that awful teacher off.

108
Isak the main man

Nå blir det rapbattle mellom Mikael og Isak snart!!!

109
Sunniva

Hahaha, beste ideen jeg har hørt på lenge xD

110
Thya

Elsker at Eskild og Sana er venner... Det er så symbolsk.

111
Isakyaki fritt oversatt

Fett
Kødder med kul humor
Chill
Isak Valtersen ?
I feel it coming
Sana
I morgen

112
Yay!

Endelig Isak???

113

Yeah, längtar till i morgon!

114

JAAAAAAAAAAAAAAA!?